Suomimeis mies homoseksuaaliseen tyydyttäminen

   Gay-hieronta

Nainen korostaa peppuansa vaatteilla joten se on seksuaallinen vietti joten naisella on seksivietti, joten sopii kehua, siis palautettahan se on ja naisestakin se tuntuu ihanalta kun kerran onnisti. Olen kehunut,hyvää on tykätty. Naiset yleensä eivät pukeudu vieraita ihmisiä varten. Aivan varmasti kulkisivat minihameissa ja korkkareissa kaduilla jos miehiä ei olisi. Niin pitäisikö naisten vai peittää vartalonsa jollain kaavulla, kuten musminaisilla, niin, että pelkät silmät näkyy Niin eli väkisinkin se naisen vartalo näkyy vai pitäisikö se sitten verhota jotenkin???

Nykyajan pikkutytötkin pukeutuvat todella pieniin shortseihin ja hameisiin siinä onkin kaikilla pedofiilisedillä ihmettelmistä minne silmänsä laittaa Yllättävän vähän tiedät naisista. Rooger näyttää oikein miten suomalaiset miehet on tökeröitä pääsääntöisesti, oikeita suomijuntteja. Ilmankos sitä on suomalainen nainen ihmeissään kun menee ulkomaille. Siellä miehet osaavat käyttäytyä jos ei noita muslimimaita oteta lukuun.

Siis kun nainen kävelee julkisella paikalla on hän vain kroppaansa näyttelemässä. Jos nainen menee kuntosalille on hän sielläkin vain esittelemässä kroppaansa. Joskus sitä melkein menettää toivonsa miesten suhteen. Jos normaali ÄO on , on se miehillä tasoa En ota kantaa minihameisiin koska en itse käytä, mutta naisena voi sanoa että käytän korkokenkiä vain ja ainoastaan itseäni varten. Korkkareissa tuntee itsensä pitkäksi, laihaksi, naiselliseksi ja itse koen olevani itsevarmempikin korkkarit jalassa.

Mä en tiedä mistä toi sun 'tieto' on peräisin mut tämä minun tietoni pätee moneen naiseen. Me emme pukeudu teitä varten vaan itseämme varten. Mies ÄO 2. Jos aiot olla koko päivän yksinäsi vaikkapa mökillä, meikkaatko silloinkin ja pukeudut näyttävästi? No ei tuo "Rooger" nyt sentään meitä kaikkia edusta, herramunjee sentään: Hänhän on toki juntti ja pölvästi, siitä ei pääse mihinkään, mutta ei me muut "pääsääntöisesti" sentään samanlaisia olla. Tämän pitäisi olla selvää kaikille, myös Rooger-pölvästille.

Nyt ei logiikka vakuuta. Nainen ei kävele julkisella paikalla näyttääkseen kroppaansa. Mutta kun hän kävelee julkisella paikalla, hän haluaa korostaa kroppansa parhaita puolia.

Eihän ole kenellekään uutinen, että se on tytöissä syntymästä lähtien, pienikin tyttö on tarkka siitä, miltä näyttää. Viimeksi eilen naapurin kuusivuotias kipaisi näyttämään uusia aurinkolasejaan ja kysyi, eivätkö olekin kauniit. Miks sun pitää tuntee itsesi pitkäksi Entäs se että tunnet itsesi laihaksi korkokengissä Mihin sinä tarvi tätä valtavaa itseluottamusta?

Mikä tarve sinulla on kokea itsesi naiselliseksi poppakonsteja käyttäen. Minä en ole suomalainen ja kuvittelin että sen nimestäkin jo ymmärtäisi jopa suomalainen nainen. Mielestäni suomalaiset naiset ei osaa käyttäytyä verrattuna muun maalaisiin ja tähän lasketaan muslimimaatkin. Ja sinähän et suinkaan vilkuile nuoria, urheilullisia miehiä?

Ainut ero on , että niitten hörhöäidit eivät ole kasvattaneet niitä pahastumaan arvostavista katseista. Pikkupojat ja pikkutytöt nyt on asia erikseen. Tuossa "kaavussa" on todellakin se ikävä puoli, että naisen liike painottuu selvemmin - eli se vartalo. Siinä ei pakkelit paljon auta, kun on pakko olla mitä on: Naiset pukeutuvat pääsääntöisesti toisia naisia varten, ja siitä tulee se itseluottamus, että voi olla nätimpi ku muut.

Sitten parin haku vaiheessa saatetaan pukeutua miestä varten, mutta niin, että sillä pukeutumisella yritetään syrjäittää muut kilpailevat naaraat. Nainen on ovela eläin, se osaa jopa kusettaa itseään, eikä ees huomaa sitä Eikö se peppu ole enää kaunis. Niin kyllä nainen on kaunis. Vähän hävettää tietää ainut oikea taa miessiveyteen.

Ja sehän tarkoittaa sitä, että nai vain omaa vaimoaan, ja sitä useammin, jos kyseinen vaimo haluaa. Avioliitto on tie viisauteen ja järkevyteen, jos vaimo on jäjissään. Uskovat ovat lähinnä järjissään. Joka ei ole Evankeliumeita lukenut ja noudattanut, ei ole järjisssään. Mutta kyllä nainen varmasti saa kehua miehen peppua tms. Jos ei saa niin on ahdasmielinen. Samat säännöt eivät vaan päde molempiin suuntiin.

Se johtuu siitä, että nainen, jonka persettä ventovieras mies kehuu, voi pelästyä ja ajatella: Mikähän pervo tuo on? Entä jos se tarttuu seuraavaksi kiinni perseeseen? Entä jos se on joku raiskaajakandidaatti? Miehen ei tarvitse samalla tavalla pelätä, vaikka nainen sanoisikin jotain.

Minun mielestäni vain oman kullan persettä saa kehua ja ihailla. Oi rakas sinun perseesi on niin ihana, että haluan sen haarojeni väliin pomppimaan. Näim on kjeh kjeh: Kunno rehevää naista kelpaa kehua muttei mitää laihaa heitukkaa: Kehua voi niin monella tavalla.

Jos teet sen naista kunnioittavalla tavalla. Luulen että jokainen nainen siitä pitää. Sinua on kiva katsella. Ei siis mitään liian imelää mutta kuitenkin niin että vastapuoli tajuaa tulleensa positiivisesti noteeratuksi. Kuka ei sellaisesta tykkäisi vaikkei siihen erityisemmin reagoisikaan.

Riippuu tietysti siitä, onko itse vähääkään kiinnostava "kohteen" mielestä. Ihan tiedoksi, että kukaan nainen ei ota positiivisena seikkana, jos vieras mies alkaa kehua jotain ruumiinosaa. Näin se vain on 1. Jos rikas, kuuluista ja komea mies kehuu ravintolassa naisen persettä ja rintoja olen aika varma että moni nainen on tästä todella otettu. Nykyään kaikkinainen naisen ulkomuodon kehuminen tulkitaan seksuaaliseksi häirinnäksi.

Jos esimerkiksi työpaikalla mies erehtyy sanomaan naispuoliselle työkaverilleen, että onpa sinulla tänään upea kampaus, niin nainen ei ota sitä suinkaan kohteliaisuutena. Jos rikas mies käyttää noita sinun valitsemiasi sanoja silloin se rikas mies on tosi köyhä! Täytyyhän nyt ymmärtää mikä on kohtaliasta mikä törkeää?! Saa flirtata mutta tyylikkäästi! Rikas ja komea saa sanoa perse ja tissit, iso osa naisista on siitä innoissaan. Ei toki kaikki mutta hyvin moni. Treenannut perseensä hyväksi ja maksanut silikonitisseistä itsensä kipeäksi, totta helvetissä nainen on tyytyväinen että niitä kehutaan.

Tämä siis ravintolassa kun ollaan enemmän tai vähemmän kännissä. Kadulla keskellä päivää se tietysti on eri juttu, tosin kyllä silloinkin moni nainen innostuisi. Sain iloisen hymyn vastaukseksi. No kyllä mä naisena ilahdun jos kehutaan,miksi en.

Oli vieras tai ei. Mutta ne ulostuskanavan ulkopuolella olevat lihakset on vähän eri asia. Näin on tosi 3. Perseet on kivoja Tässä sen taas näkee.. Naiset saavat tehdä mitä haluavat, miehet eivät. En ollut lainkaan pahoillani kun varmaan 15v nuorempi kaunis nainen käveli viistosti ohi takaani ja huudahti "ei jumalauta Vilkutin naiselle ja hän hymyili minulle.

Ei ole sopivaa 1. Tuliko mieleen, että se oli vitsi ja tarkoittikin että perseesi on huono? Itse ainakin jos kovin paljon nuorempi kehuisi olettaisin kyseessä olevan piilovittuilun Mitä taas alkuperäiseen kysymykseen tulee - niin ei se ole sopivaa kommentoida kenenkään ulkonäköä millään tavalla normaaleissa arkisissa tilanteissa.

Ei todellakaan saa haukkua, mutta ei mitään "ei jumalauta kun on hyvä perse! Noin sen näkee vain, jos on huono itsetunto. Monet eivät vaan yksinkertaisesti osaa reagoida tälläiseen sponttaaniin kehumiseen silloin kun se tapahtuu mutta kyllä se sen hiljaa paikalta poistuneenkin naisen mieltä pienesti lämmittää!

No ei tasan lämmitä mieltä tuollainen sivistymättömyys! Mistä ihmeen tuppukylästä olet kotoisin?! Jo pelkän perse sanan käyttö on tärkeää.

Itse olisin vetänyt litsarin törkimyksen poskelle! Itsekään en pitäisi siitä, jos mies kehuisi peppua tai tissejä. Antaa vaan todellakin jotenkin pervon ja typerän kuvan miehestä.

Sen sijaan tässä pari vuotta sitten kesällä Helsingin keskustassa kävellessäni ulkomaalainen mies totesi vain yksinkertaisesti "olet hyvin kaunis nainen", vähän häkellyin mutta kyllä tuollainen kehaisu tuntui ihan mukavalta joten kiitin kohteliaasti.

Toisaalta vähän myöhemmin eräs toinen ulkomaalainen mies pyysi treffeille ihan tuosta vaan keskellä päivää ja samalla katseli vain tissejä, ei todellakaan ollut mukavaa. No ehkä olit rehellinen ja siitä bonusbisteitä kaksi. Mutta naisen kunnioittamatta jättämämisestä 10 miinuspistettä.

Nainen on siellä ylhäällä, ylhäällä korkealla. Tai suurin osa luulee olevansa siellä. Kyllä minä ainakin voin hyväksyä sen, että jos nainen muuten on hyvin kaunis, niin jos ei hauskempaa keksi niin, jos arvostaa todella vain sitä kaunista peppua, niin voihan sitä kehua, kun se kerran on oikeasti kaunis. Siitähän ainakin näkee, että onko nainen feministi ja miesten vihaaja.

Jos suhtautuu rakastavasti, koska naisilla on yleensä hyvin kaunis peppu, niin sitten on nainen, jos ei niin feministi, ja miesten vihaaja. Ei ole naisten kohdalla sääntöjä. Ilkeä pirulainen voi olla hyvin rakastettava vaimo. Kun näkee mikä on syy ja mikä seuraus. No ei ole soveliasta kaupassa tms, mutta jossain baarissa tai treffeillä kyllä, jos sen tekee "säädyllisesti".

Sama koskee myös naisia. Varmasti olisin hämilläni enkä osaisi välttämättä vastata takaisin muuta kuin ehkä "kiitos", mutta en itse koe sitä halventavana. Parikymppisenä naisenalkuna kyllä ahdistuisin taas siitä jos kehuja olisi huomattavan paljon vanhempi, isossa porukassa saattaa "kuuluttaa" asiansa kaverien säestämänä tai tukevassa humalassa.

Jos nainen ei reagoi positiivisesti tai edes neutraalisti kehuntaasi, älä yritä juttelemaan: Joo ei, te pepun kehujat saatte heti aikaan "voi vittu taas yks säälittävä äijä" efektin, ja teille ei viitsi edes vastata, kävelee vaan ohi, ei tollaisten miesten takia viitsi vaivautua vastaamaan.

Mix sitä kelleen kehumaan ku jokaisel o omasa. En näe mitään hyötyä kehua naisen ulkonäköä missään tilanteessa. Haukkuakaan ei toki pidä, mutta kehumatta jättäminen saa etenkin kauniin naisen, joka on tottunut kehuihin pitämään sinua erilaisena ja saa hänet varpailleen.

Onko minussa jotakin vikana? Nainen on tullut kauppaan ostamaan ruokaa. Lenkillä ei kannata juosta kenenkään perässä. Ja toinen vale on että naiset ovat baarissa vain pitämässä tyttöjen kanssa hauskaa. Naiset ovat baarissa saadakseen huomiota. He eivät ole tulleet varsinaisesti etsimään miesseuraa, sillä he saavat sitä etsimättäkin. Kaikki riippuu siitä, sattuuko naama miellyttämään ja osaatko esiintyä itsevarmasti ja vähän kusipäisesti.

Paremmin toimii, jos jättää kusipäisyyden pois ja on itsevarma ja toisesta kiinnostunut. Negaus on liiallista yrittämistä sekin. Tuttua naista voi spontaanisti kehua niinkuin miestäkin jos kerran kehuttavaa on. Jokainen meistä tykkää kehuista, jos ne annetaan kauniilla tavalla. Seksuaalissävytteiset kehut, kuten takapuolen kehuminen, ei sovi ellei olla seksuaalisessa suhteessa keskenään.

Tämän nyt jokainen fiksu ymmärtää. Mies, joka on kiva tavata kaupassa, aloittaa keskustelun vaikka tomaattien kypsyydestä eikä ruumiinosistani. Kehon osien kehuminen antaa miehestä seksistisen ja typerän kuvan.

Aivan kuin sanoisi että sulla on hyvä perä pennäänkö panee? Onpas upeita pyöreitä tomaatteja, herkullisen meheviä aivan kuin sinun Minun takamusta tultiin viime kesänä kehumaan ja olin sairaan ahdistunut. Mies oli minua ainakin 30 vuotta vanhempi ja tuli kauhean lähelle ja tokaisi että: Lähdin vaan pois koska tilanne oli niin outo. Mies huusi että ihan hyvää hyvyyttään kehui kun näin asia kuulemma oli. Miettikää miehet minkä ikäisille kehujanne ladotte.

Täysin epäsoveliasta kirjoittaa sana "spontaani" väärin. Kyllä mun peppua saa kehua, mutten olekaan ihan nuori nainen. Tietysti silloin oli parempi, mitä nuorempi kehuja itsekin oli. Missikilpailuissa kehutaan peppua aivan viran puolesta ja sankoin joukoin. Tai joo, on se luonne sittenkin tärkeämpi Tavallisissa arkissa tilanteissa, kuten vaikka kaupassa tai lenkillä, nainen ei ole osallistumassa missikisoihin. Jos joku haluaa kisaan osallistua, niin itse valitsee haluavansa tulla arvostelluksi ulkonäkönsä perusteella.

Minä en ymmärrä miksi hän toimi niin kuin toimi Naiselle ei saanut oveakaan avata ja ravintolamaksunkin nainen halusi itse maksaa Kohteliaisuuten voi ja pitää jotenkin reagoida! Sinulla on vain karvainen ja leveä kookoomusperse. Iitan pillu on kipeä,ei saa koskea Iitan pilluun. Älä mene kovin etelään lomalle. Kyllä on soveliasta kauniit pyllyt täytyy kehua.

Ja etenkin ilmaisu " sulla on hyvä perse" sopii joka tilanteeseen. Nätit kankut… monelta ne aukee? Ei ole soveliasta, varsinkaan "spontaanisti" vaikka olisi kuinka harmittomaksi tarkoitettua. Mielestäni kyllä pätee myös toisinkin päin, eli ei sitä kyllä naisenkaan auta sanoa sen enempiä miettimättä kaikkea, mitä ajattelee.

Nykyihmisiltä on kadonneet täysin normaalit käytöstavat. Kenenkään ulkonäköä ei tarvitse eikä ole asiallista kommentoida, ei puoleen eikä toiseen.

Miksi ylipäätään tunnet tarvetta tehdä sellaista? Olen itse törmännyt siihen että keskellä kirkasta päivää joku ukko saattaa möläyttää, että onpas sulla isot tissit. Miten voi olla noin idiootti!!!?? Haluan kulkea rauhassa ilman kenenkään kommentteja. Seuraavaa kommentoijaa varmaan lyön! Jos nainen kulkee ruokakaupassa puolet persauksista paljastavissa shortseissa, herää kysymys mitä hän käytöksellään haluaa viestittää? Ensimmäisenä ajatuksena tulee mieleen huomio Kyllä naiset tietävät mikä vetää miesten homion puoleensa, joten vastatkoon seurauksista itse.

Joskus ulkomailla ollessani tuli illalla puettua lyhyt hame ja tiesin satavarmasti että kommentteja tulee. Mutta se oli täysin tietoinen valinta. Jos kulkee perse paljaana, pitää tiedostaa myös saamansa huomio ja kestää se. Ei sun tarvi miettiä mitä joku muu nainen mahtaa milläkin pukeutumisella viestittää. Keskityt vaan omaan pukeutumiseesi ja käytökseesi muita kohtaan. Mahtaako tuo lökäri ja mini mies olla Intiasta kotoisin. On kommentit vähän sen tasoisia. Eikö sinne pieneen mieleen mene ettei naiset sinua varten pukeudu.

Kyllä on itsekeskeistä ajatusten juoksua. Ajattelet siis, että kaikki naiset maailmassa jotka vastaasi kävelevät on ihan sinun takiasi valinneet vaatteensa ja meikkinsä.

Olet tyhmä tai hullu. Yhtä paljon muiden naisten takia etenkin rintojaan naiset esitelevät. Mutta puoliksi miesten takia. Ei kukaan mieskään rehellisesti väitä esittelevänsä lihaksiaan pelkästään naisille. Status se on mikä jyllää. On parempi pitää suu kiinni jos olet täysikäinen ja täysjärkisenä haluat maineesi pitää ei kannata kenenkään ulkonäköä arvostella mitenkään vaikka ohi kulkisi vaikka kuinka viehättävä kaunotar paljastavassa asussaan, iskurepliikkinä tällaista möläyttämistä ei tarvitse edes arvuutella se on sanomattakin selvää.

Täytyy sanoa että mitä odotat vastaukseksi? Ei sellaisessa tilanteessa voi sanoa voi kiitos kiva kun huomasit. Ei se niin toimi. Useasti on mun takapuolta kehuttu kadulla kävellessä mutta en siinä ala juttelemaan vaan hymyilen nätisti ja jatkan matkaa. Mutta paikalla on väliä.

Esim nainen ei välttämättä halua että kaikki ympärillä kuulevat kyseisen kommentin ja näin joutuu suuremman huomion kohteeksi ja nolostumaan. Kirjastossa tai kaupassa kehuskelu voi osoittautua shokiksi koska ne ovat paikkoja jossa usein keskitytään hiljaisuudessa omaan tekemiseen.

Ehkä se on mun kirjoissa suurimmalta osin soveliasta tietyissä paikoissa koska en omaa huimia rintoja joten on kiva confidence boost mutta koskea ei saa. Money, money, money 1. Kuten Irwin lauloi,"Raha ratkaisee". Kun on pätäkkää kylliksi, saa mies olla , kuin pystyynnostettu sika, ja käyttää miten epäkorrektia kieltä tahansa.

Aina on naisille mieluisaa ja mies ah, niin "seksikäs". Raha ja valta kuulemma vaikuttaa siten. Hiljattain katselin näytöstä, kun suuri korsto hentoisen typykän kanssa käveli metsästä ja kun oli yleisöä,aloittivat intohimoisen suustasuuhunmenetelmä-esityksen. Vanhat rouvat huokailivat, "miten romanttista, ja niin rakastuneita ovatkaan" Jätin tädeille toteamatta, että jos ison prätkän tilalla olisi pappatunturi, olisikohan neitonen yhtä "rakastunut".

Rakastaminen ja rahastaminen on melkein sama asia, vain yhden kirjaimen ero. No jos sen pappatunturin omistaja on myös pappaiässä niin ei varmaan kukaan neito olisikaan kiinnostunut. Täytyy vähän osata arvioida, jos on kyseessä nuori nainen niin takuuvarmasti ei halua mitään kommentteja vanhoilta herroilta.

Onko tuosta raha-asiasta tullut miehille joku tekosyy ja valituksen aihe kun ei itse kelvata. Rahalla saa kaikki naiset jne. En tunne yhtäkään naista itseni lisäksi johon varakkuus miehessä tekisi mitään vaikutusta jos on täysi idiootti, ikäloppu pervo ja ruma. Pääsääntöisesti kaikki naiset haluavat suunnilleen itsensä ikäisen ja omaa tasoaan ulkonäöllisesti olevan mukavan miehen.

Joitakin pinnallisia naisia voi kiinnostaa raha ja sen mukanaan tuoma mahdollisuus ostella kaikkea kivaa. Näitä naisiahan ei sitten se mies itsessään kiinnosta pätkääkään vaan ainoastaan sen miehen rahojen tuhlaus. Tällaiset naiset hankkivat niitä silikonitissejä, irtohiuksia ja kaikenlaista muuta hömppää eikä heillä ole kiinnostusta tehdä itse työtä ainoastaan se että on joku joka kustantaa sen luxuselämän.

Tuollaisista hömppänaisistako miehet pitävät. Eipä voi sitten muuta kuin syyttää itseään jos ei oma varallisuus riitä tuollaisen letukan ylläpitoon. Pics or didn't happen. Ei ihme että suomalaiset ovat tuppisuu kansaa, toista ei saisi kehua eikä haukkua, edellytetään että kaikki mitä sanotaan on moneen kertaan ja loppuun asti harkittua sekä "tyylikkäästi" ilmaistu mikä on kylläkin hyvin pitkälti jokaisen henkilökohtainen makuasia. Varmasti joissain puheliaammissa etelän maissa minne naiset matkustaa panettamaan itseään niin kyllä varmasti miehet siellä kehuvat lipevin sanakääntein naisia vain saadakseen p1llua käytä-ja-heitä-pois tarkoitusperillä Naiset ovat selvästi olentoja joille ei olisi pitänyt antaa edes äänioikeutta, hysteerinen käytös johtaa kaikenlaiseen järjettömään toimintaan, kohta homma kiristyy varmaan niin että naisia ei saa enää edes katsoa edes auton tuulilasin läpi vaan naisen aie ylittää suojatie pitäisi saada selville "jotenkin muuten" kuin katsomalla Niin se varmaan kohta tässä feministisessä yhteiskunnassa menee.

Kyllä hyvää persettä pitää kehua. Mutta ei enää yli viisikymppisten, niillä alkaa jo vaippakausi ja tenaleidisiteen pullottaa housuissa. Pervoa tai ei, se on sama kuin sanoisit toiselle "moi, en näe sinua ihmisenä lainkaan vaan arvostelen sinua ulkoisten avujesi perusteella". Vain puskajuntti menee kommentoimaan toisen persettä ilman että tietää varmaksi tämän olevan toiselle ookoo. Sinua tuskin voi ainakaan kehua, että "olepas sinä älykäs". Sitten tietysti voidaan hämmästellä sitä, että mitä tämä sama tyyppi sitten viestii niille ihmisille, joita hän ei kommentoi lainkaan, jos kerran positiiviseksi tarkoitettu kommentti viestii väheksymisestä kohteen ihmisyyttä kohtaan.

Onko se sitten, ettei ko. Niinpä, ei se, että pitää jonkun ulkonäöstä, mitenkään sulje pois sitä, että voisi arvostaa ihmistä vaikka kuinka korkealle muuten kin. Miten nuo ajatuksesi tekee tuollaisen loogisen kuperkeikan? Vai siis meinaatko, että ensin pitäisi kysyä: Niinpä, ei sillä, että minä kommentoisin kenenkään istumalihaksistoa, mutta hyvänen aika sentään, ottakaa kehut vastaan.

Ei niitä kuitenkaan liikaa tule. Eikä kehujan ikä, vaatetus, sukupuoli saa vaikuttaa itse asiassa vaatimus samanikäisyydestä ja siisteydestä osoittaa sen, että itse kehuttava muuttaa kehun seksuaaliseksi, vaikka se voi olla aivan neutraali. Tässä maailmassa sanotaan niin paljon pahaa, että kannustakaa nyt hyvät ihmiset muita sanomaan jotain positiivista - vaikka sanat tulisi tuiki tuntemattomalta. Minusta on ainakin hienoa kuulla kehuja omasta ulkonäöstäni vaikka kehuja olisi vähän laitapuolen pubiruusu hirvittävässä humalassa.

Miksi ihmeessä pitäisi olla onnellinen siitä jos joku vanha ukko kehuu mun takamusta tai tissejä. Mitä ihanaa siinä on. Onko miehet tosiaan noin tyhmiä. Jos joku keski-ikäinen mies tulee kehumaan mun ruumiinosia niin siitä tulee välittömästi vastenmielinen tunne. Se ei ole sitten taas positiivisen kommentin esittäjän syy. Kyllähän ne naiset ihan samalla tavalla esittää kommentteja miehistä. Eikö jo tuollaisen selittäminen osoita, että sinä et ainakaan itse ole mikään järjen jättiläinen.

Kivespussini ovat karvoittuneet ja roikkuvat ryttyisinä nyytteinä reisieni välissä. Niiden erittämä pallihiki tuoksahtaa vienostti nenääni.

Kannattaa kehua, osa ihan hulluna siihen, mullakin oli hyvä perseinen muija, joka oli hyvässä asemassa, jakso mainita jos joku oli puristanut perseestä. Miksi aina täytyy olla juntti, joka möläyttää jotain tyyliin: Sitähän se on, kun vaatekaupassa naiset sovittelevat varmasti riittävän hyvin "istuvia" housuja, shortseja ja legginsejä; täytyyhän ne muodot NÄKYÄ.

Eli naiset haluavat herättää perseellään huomiota, mutta sitten ei kuitenkaan saisi katsoa eikä sanoa mitään. Naiset ovat epäjohdonmukaisia olentoja. Onko siis johdonmukaista, ettei ole muita vaihtoehtoja, kuin "möläytellä" jotain ja toljottaa suupielet vaahdossa tai toisaalta, olla hiljaa ja katsella "seinille"??

No tuntuisiko soveliaalta, jos kehuisin kuinka pyöreä pää sinulla on? Ihan yhtä outoa olisi. Kehua saa, ei koskea 1. Koskeminen onkin sitten eri juttu Muistan avioeron jälkeen kun olin aika maassa Siitä alkoi naiseuteni uusi nousu: Hmm, kyllä naisen nätinkin pepun tai rintojen kehuminen tuntuu aika sopimattomalta. Olen kyllä itse kehunut "ihan spontaanisti" täysin vieraan naisen hiuksia tai pukeutumista.

Onhan silläkin aika paljon väliä miten ja missä yhteydessä näitä kehuja esittää. Ehkä meidän miesten pitäis joskus muistaa kehua niitä tuttujakin naisia: Ei voi kehua, upeita peppuja ei ole kuin mitätön murtuosa vaan.

Täällä ei puhuta vieraille ihmisille. Yleinen mielipide kai on, että ei saisi sanoa. Sekin tuli juuri sillain selkeesti spontaanisti. Ihana tälläisenä 4-kymppisenä, jo vähän rupsahtaneena muistella silloin saamiani kehuja: Mikset käskenyt sitä ottamaan suihin?

Tuosta saattaisi tulla jo sakot seksuaalisesta ahdistelusta. Osa naisista tykkää pepun kehumisesta riippuen siitä miten asiallisesti sen osaa sanoa eikä tuollein röyhkeään tyyliin kuten AP teki. Mutta sitten on naisiakin jotka eivät siitä tykkää lainkaan, esim.

Oma mielipiteeni on, että riippuu niin siitä miten asian tuo julki. Itse treenaavana naisena otan toki asialliset peppukehut vastaan vaikka kaupan jonossa, hah: Eipä tuo hetkahduttanut kun uimarannalla lueskelin vatsallani, ja ohitseni kävellyt nainen totesi kohdallani miehelleen. Naisen ja miehenkin pepun kehuminen on kohteliaisuus, jonka kanssa saa naisen punastumaan ja mieheltä turpiin.

Kyllä pepun kehuminen kannattaa, mutta kannattaa valita. Hetero ja mies 1. Minusta esimerkiksi miehen pepusta viehättyminen on jo paljon pervompaa. Ketjussa ei ollut kyse siitä viehättyykö mies hyvännäköisestä pepusta vaan siitä saako sitä ääneen kehua.

Jos kehuja on keski-ikäinen läskimahainen röyhtäilevä juntin näköinen mies tulee heti ensimmäiseksi mieleen pervo joka saalistaa nuoria naisia. Tämä on aivan selvää. Valitettavasti vaan usein juuri tuon ikäiset miehet ovat ääneen arvostelemassa nuoria naisia.

Näillä keskikaljabaarin kanta-asiakkailla ei ole mitään siellä korvien välissä muuta kuin ne alkoholin turvottamat aivot joissa järki ei enää juokse, joten todennäköisesti tulee turpaan jos vielä yrität mennä likistelemään.

Eli jos haluat antaa itsestäsi oikein kunnon junttiääliön kuvan niin sitten vaan ääneen kehumaan. Jokainen heteromies, olkoot minkänäköinen tahansa, tykkää naisten takapuolista. Itse olen heteromies, ja kuulemieni kommenttien mukaan ihan normaali, ok: Jos ulkonäköäni kehuu vaikka millainen rupsahtanut tai muuten vain ei-niin-hyvännäköinen nainen, niin en minä siitä tuolla tavalla närkästy. Minua saavat kaikki naiset kehua, tai olla kehumatta.

Miksi siis naisia ei saisi kehua myös rumat miehet? Eihän se tarkoita varmaan mitään muuta kuin sitä, että mies pitää näkemästään. Mikä vítun logiikka tässäki oli? Jos mies kyylää naisen persettä, se ei ole pervoa? Mutta jos mies kyylää miehen persettä niin se on pervoa? Se on aivan sama kuka tuijottaa kenenkin persettä, sukupuolesta katsomatta, se on aina pervoa.

Mä en ny ymmärrä millä logiikalla sä ees sait tosta 'mies-katsoo-naisen-persettä' vähemmän pervon ku sen et mies kattoo miehen tai naine naisen. Hetero ja mies 3. Minusta on epäreilua syyllistämistä väittää, että jos mies katsoo naisen takapuolta, olisi se jotenkin perverssiä. Perversiot ovat jotain aivan muuta. Jos homoseksuaalinen mies katsoo toisen miehen persettä, miksi se on jo perverssiä?

Sehän on hänelle taas normaalia, kun taas dinun logiikkasi mukaan naisen perseen katsominen on perverssiä. Eikö Minna Kauppikin ollut huolissaan siitä, että vanhat ja rumat ukot tuijottavat hänen vartaloaan? Jos olet ruma äijä, pidä katseesi kurissa ja suusi kiinni.

Jos olet komea mies, kehusi on tervetullutta ja ehkä jopa pikku palkinnon arvoista Tätä lausuntoa varmasti kannattaa pohtia yhtä syvällisesti kuin useimpien urheilijoiden useimpia muitakin lausuntoja. Tuskin hänellä sinällään on mitään keski-ikäisiä vastaan, kun asuu sellaisen kanssa ja on itsekin vuotiaana jo lähellä keski-ikää. No jos sä vaan kehuit ja katsoit sitä peppua niin tuskimpa se nainen siihen mitään vastaa. Kyllä mun mielestä saa kehua, kunhan ei ole liian niljakkaan ja tungettelevan oloinen.

Miehenä voisi vaan hymyillä ja jatkaa matkaa. Aika yllättäenhän tuollainen varmasti tulee, eikä siihen osaa välttämättä reagoida, varsinkaan nopeasti. Itse en välttämättä osaisi reagoida, ehkä hymähtää jotain.. Mielestäni kehujan ulkonäöllä ei ole mitään väliä. Ottaisin varmaan hassuna ja kivanakin kohteliaisuutena, vaikka olisinkin luultavasti hetken vähän hämilläni.

Saahan sitä kai samalla tavalla sanoa jos on hyvännäköinen peppu, kuin jos on itseään miellyttävät lihakset tai vatsa. Ulkonäön kehuminen ylipäänsä, on mielestäni kohteliasta. Tosin ensi treffeillä en haluaisi kuulla miten hyvät tissini ovat tms. Vastauksista päätellen rikas mies voi kehua. Nyt pitäisi saada selville rikkaan miehen kriteerit. Ei ei, vaan nuori ja hyvännäköinen voi kehua. Rumat ja rikkaat miehet voivat keskittyä muuhun. Tosin jos on hyvännäköinen ja rikas niin sehän on tietysti plussaa.

Tuo kuvan herkkuperä sais istua kasvoilleni, ilman pöksyjä. Kyllä naiset on sitten tyhmiä. Mitä esittelette sitten mitään, jos kerran ei saa edes kehua?? Kyllähän naisena täytyy sanoa, että ei se mua yhtään haittaa, jos joku antaa positiivista huomiota ulkonäköön: Mutta kyllä sanansa kannattaa valita melko tarkkaan; joskus joku mies tokaisi kuta kuinkin näin "täytyy kyllä sanoa, että nyt muodot on kohdillaan", niin eihän siitä nyt voinut olla näreissään!

D mutta en nyt ihan tykkäisi siitä, että esim. Entä jos ei sano mitään, tuijottaa vain silmät sumeina, kuola valuu suusta? No itse ne sitä persettää paljastelevat. Onneksi olkoon, olet tosi alfa kun uskallat sanoa ääneen, turha kuunnella mitään femakoiden kitinään, alintajuisesti tykkäävät vain. Ehkä tässä tosiaan pitää laittaa burkha päälle, että saa arkena rauhassa normaalisti kulkea, ilman että joku kuolaava äijä kommentoi rintojen kokoa.

Miehet on eläimiä, eivät siis kykeneviä ajattelemaan ja arvioimaan aivoillaan mikä on kohteliasta ja mikä ei - siihen pystyy vain ihminen. Sehän nimenomaan on loogisen ajattelun tulos, että kehuu toisen muotoja. Naiset se sukupuoli nimenomaan on, joka on kykenemätön loogiseen ja järkevään ajatteluun.

Ketään sun läski tissis kiinnosta. Kumpi sukupuoli tässä maailmassa oikeasti ajattelee - naiset! Miehet saa aikaan vain sotia, ovat pedofiilejä, tappavat, raiskaavat , nöyryttävät ja lyövät naisia ja tekevät maailmasta helvetin! Kyllä minusta kaikki jotka kommentoi tuntemattomien ulkonäköä on aika taukkeja.

Mitä ajattelisit jos sinun tyttäresi peppua kehuttais, oletetun täysikäisen tyttären? Mikäli vastaat, että ei haittaa, voit sanoa että se on soveliasta2. Ajattelisin, että taysikäinen tytär kyllä päättää itse, miten erilaisiin kehuihin eri tilanteissa suhtautuu. Ilman, että isäpappa aina rientää nyrkit pystyssä ajamaan kelvottoman kosijan tiehensä.

Oisin vetäny suoraa lätyskää tuollaista persettä kuolaavaa ukkoa. Jos nainen pukeutuu seksikkäästi, niin saa. Se on naisen ihan oma valinta.. Yhdellä Ritulla on ihan sikahyvä persus, joten naisen pyllyn kehuminen on aiheellista. Eipä keskiverto suomalaisen naisen perää voi oikeen miksikään kehua Eikä suomimiehen vatsaa, koska se on pelkkä mätisäkki. Roskalehdet elää sillä miten joku julkimo on tissiä, peppua "vahingossa" vilauttanut, siitä nuoret ottaa mallia.

Pitäkää löysät verkkarit jalassa, eikä mini shortseja, että melkein rupureikä näkyy, mut näyttäkää vähän enemmän, kehuja tulee. Aika naurettavaa tosiaan, jossain ip-lehdessä se on joka viikkoinen uutinen kuinka joku vilautti, tuli "moka". En tiedä ketkä niitä juttuja lukee, mutta kovin välkkyä väkeä ne ei kyllä ole.

Mutta pitää kai niitä jonkun lukea kun niitä jatkuvasti on: Ei, ei, ei, ei. Miehet - älkää sanoko meille yhtään mitään. Parempi olisi jos voisitte olla seksualisoimatta meitä, tuijottamalla persettämme tms. Omalla kohdallani joku täysin tuntematon mies käveli vastaan ja sanoi kohdallani, katsoen minua päin: Tämän jälkeen menin läheiseen kirjastoon rauhoittumaan ja soittamaan äidilleni, koska olin ahdistunut ja pelkäsin. Olo tuntui kuin raiskatulla. Älkää tehkö yhtään mitään.

Älkää sanoko yhtään mitään. Ole hyvä ja tajua, että on yksinkertaisesti mahdotonta olla mielessään seksualisoimatta vastakkaista sukupuolta, tai unohtua katselemaan kaunista naisvartaloa.

Ei se vaan terveeltä mieheltä onnistu. Jollei mies sitten itse halua välttää ajattelemasta koko asiaa muistellen menneitä En itse myöskään pääse ajatuksiisi tuossa kohtaamisessa. Koska vaikkeivat miehet ehkä niin usein tuonkaltaisia suoria kommentteja selvin päin olevilta naisilta saakaan, niin en vaan osaa eläytyä. Että mikä tuossa sinua niin paljon ahdisti. Ilmeisesti otit sen pahantahtoisena kommenttina, mutta näinköhän tulkitsit oikein? Tuo ei ollut siitä "huonoimat parisuhdevinkit" -kirjasesta?

Puhuin seksualisoimisesta ja esineellistämisestä, en katseista. Puhuin miesten tavoista ja käyttäytymisistä jotka pahoittavat naisten mielet, en miesten ajatuksista jotka myös pysyvät pään sisällä. Kun mies sanoi minulle mitä sanoi, minua ei täyttänyt mikään positiivinen tunne.

En tuntenut imarreltua oloa tai itsetuntoa kohottavaa tunnetta. En osaa sitä olotilaa kuvailla miksikään muuksi kuin raiskatuksi. Mä en olisi halunnut tietää sen miehen mielipidettä, mä en olis halunnut olla tietoinen siitä että joku täysin tuntematon ihminen on analysoinut mua mielessään ja päättänyt tulla kertomaan tuloksistaan mulle.

Mulla oli halpa olo, mulla oli esineellistetty olo, mä en tuntenut oloani enää edes ihmiseksi. Mä olin kauhuissani ja järkyttynyt, siksi pakenin rauhaisaan paikkaan ja soitin äidilleni asiasta.

Mä en osaa tätä tän paremmin sulle selittää, toivottavasti auttoi edes hiukan sua ymmärtämään. Tästä asiasta on olemassa kampanja ja muistan nähneeni tuon kampanjan videon - siinä oli kymmeniä naisia kertomassa, mitä tuntemattomat miehet ovat heille letkauttaneet.

Pointtini on, etten ole tämän asian kanssa ainoa joka saa jonkin asteen paniikkikohtauksen. Kehujen päälle saatan läpsäistäkkin vielä. Sillai, että selluliitti aallot vain tärähtelevät. Mikä oikeuttaa sinut koskettamaan toisen, randomin ihmisen vartaloa? Omalla oikeudella läsäyttelen, en kysele. Sä varmaan toivoisit, että sitä sun läskistä persettä joku kehuisi ja läpsisi.. Sen sijaan että olisit yrittänyt tehdä itsestäsi viisaan oloisen jolta löytyy järkeviä mielipiteitä, sä et kyennyt keksimään enää mitään muuta korttia vedettäväksi kuin haukkua mun läskiä?

Tunnet olosi varmasti voittajaksi. Höh, minähän pidänkin feministeistä. Tätä en aiemmin huomannutkaan. Ilo on kokonaan puolellani jos kommenteillani sain herättämään uusia näkökulmia feministeistä! Ei oikein kuulosta mukavalta jos alkaa tuntemattomalle hänen takapuoltaan kommentoimaan.

Se tietenkin on mukava tavallaan kuulla että joku ihailee, mutta sen sanominen ei oikein ole hmm Olis pitänyt vaan uskoa vanhempia miehiä kun kokeneet saman. Mies haluu seksiä vain krapulassa kertaa kuukaudes vain. Ja pornoakkoja katsoo ensin sitten panée mua. Voiko joku, joka seurustelee, olla laittamasta kullastaan lainkaan kuvia Facebookiin tai Instagramiin? Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Suhteet Parisuhde Kylmä kiltti mies Kylmä kiltti mies nainenkokaan enää Miehet kertokaa miltä tuntuu jos erektiohäiriö? Miten tämä parisuhde vois toimia kun mulla haluttaa usein ja aina puutteessa kiukkuisena Mies ei tyydytä mua mitenkään. Kun käsi ja suu toimii niin ei.

Mä uhkaan jättää sen ja silti se ei tajua toimia, ei tuu edes muuten lähelle. Väittää että rakastaa eikä missään nimessä tahdo erota. Lääkkeet auttoi aluks pari vuotta sitten mut ei enää. Eihän ne toimi jos se ei tahdo. Se vannoo ettei ole homo mut en mä käsitä.

Oon ihan normaali ja mielestäni seksikäs. On ollut tätä ennen rakastajia siis suhteita ja kaikki ollut OK. Miten miehet voisin tajuta tätä miestä kun ei se osaa puhuakaan vaikka jatkuvasti koitan sitä puhuttaa ja ymmärtää? Nyt mä oon parin vuoden kitumisen ja ymmärtämisen jälkeen täysin loppu ja hermot menee. Lääkäriin oon sen saanut ja ne asiat on kesken. Haluaisin vain kuulla vastaavien miesten ajatuksia.

Ja naisten, ketkä ootte tämmöstä helvettiä eläneet. Pidän miehestä mut en saa siis yhtään mitään seksuaalista, en edes hellyyttä paitsi jos itse menen. Sen hän ottaa vastaan. Vihaan tätä ja itseäni millaiseksi olen tässä tullut! Pidän miehestä, rakastankin mut kärsiihän tunteet kun ei rakastelua saa. Tähän on tultu Olin 27v kun tulin isäksi, naiskumppani 24v. Mies pihtaa Mies haluu seksiä vain krapulassa kertaa kuukaudes vain. Seksipakkoa ei ole kellään.

Meillä ei ole ollut seksiä vuosikausiin muttei tulisi mieleenikään vaatia palvelua. Jos teillä ei ole yhteisiä, alaikäisiä lapsia, voit vapaasti erota. Oletko siis aseksuaali vai petätkö? En vaadi seksiä, yhdyntää, mutta se on totta että edellytän tarpeitteni minimaalista huomaamista edes. Tietenkin itse tyydytän itseni. Mutta kun kerran mies tahtoi parisuhteen ja edellyttää sen, niin eikö hänellä ole mitään vastuuta kumppanistaan.

Minun hyvinvointini edellyttää seksiä tai edes orgasmeja ja hän ei anna niitä eikä salli minulle rakastajaa. Haluaisin ymmärtää tätä logiikkaa ja nyt linjoilla on joku vastaava seksitön - tai epärehellinen - tapaus. Olen terve kolmekymppinen nainen. Ei minulle riitä katsoa eri sohvilta tv: Jaksaisin viikon tai kuukauden, kuukausia, ohimenevästi, mut miksi te pakastimet edes etsiydytte parisuhteeseen?

Sinulla ei ole oikeutta valittaa, suuttua tai katkeroitua, mutta sinulla on oikeus erota. Valitettavasti ihminen voi muuttua jyrkästikin. Meillä oli montatoista vuotta iloista ja hurjaakin seksielämää. Viimeinen vuosi raskausvuosi oli varmaan kiihkein niistä. Mutta sitten lapsi syntyi, ja kaikki meni uusiksi. Olette melko nuoria vielä, mitkään vaihdevuosien tyyppiset jutut eivät tule teillä kyseeseen.

Kannattaisi hakeutua ammattiauttajille, ennenkuin on myöhäistä ja haluatte molemmat erota. Seksittömyyttä on myös niin, ettei kumpikaan halua. Silloinhan ei ole ongelmaakaan. Mutta kuitenkin miehelle on annettu tehtäväksi tehdä seksissä aloite ja tyydyttää naisensa.

Kun sitä halua ei ole, alkaa tuntea itsensä enemmän tai vähemmän "vajaaksi". Seksuaalisesta poikkeavuudesta ei voitane puhua, jos kuitenkin esimerkiksi netistä mies katsoo jatkuvasti alastomia tai eroottisesti pukeutuneita tyttöjä ja tuntee kiihottuvansa niistä.

Jos oikeasti rakastaa toista, on varmasti valmis antamaan toiselle lupa tehdä mitä haluaa niissä tapauksissa joissa itse on "voimaton". Muussa tapauksessa suhde ajautuu joka hetki lähemmäs tuhoaan On siellä ammattiavulla käyty ja käydään yhä.

Tai mies on käynyt. Lääkärillä ja tutkimuksissa ja ne ovat vieläkin kesken. Kohta kaksi vuotta tulee ensimmäisestä lääkärille menosta. Kun sitä ensin hoidettiin Viagralla eikä tutkittu. Sitten nämä suuremmat tutkimukset tehdään julkisella puolen ja siinä menee aina kirjaimellisesti monia kuukausia ennen kuin tulee joku seuraava verikoe tai kuvaus. Se on ihan järjettömän hidasta.

Minä aion mennä ensi kerralla yhteisajalle mukaan sinne seksuaaliterapeutille. Eihän tästä tule mitään. Kuulen sieltä aina terveisiä kun kyselen, miten meni. Ohjeissa ja ajatuksissa on järkeä ja hän sanoo siellä terapeutille ymmärtävänsä ja toteuttavansa. Mutta kun ei hän oikeasti tee mitään mitä terapeutti joka kerta käskee. Niin olisi minusta tärkeä tämän terapeutinkin kuulla, että sanat ja teot eivät kohtaa ollenkaan. Tarkoitan juuri tätä, että minusta pitää pitää huolta edes jotenkin, että jaksan olla rinnalla.

Enhän minä ihmeitä odota. En odota mitään pornoelokuvameininkiä. Jos hän joskus voisi haluta minua, joskus voisi ihan vaikka kädellä koskea edes. Kuka tällaista kestää että ei koskaan, ei kertaakaan hän tule vaikkapa leikillisesti ja yllätä kun olen vaikka tiskejä laittamassa ja kosketa takapuolta, rintaa, suutele ja leikittele? Hän on vain niin kuin joku robotti. Kuin asuisin lapsen tai vanhuksen kanssa. En minä tiedä enkä ole sellaista ihmettä nähnyt, että häntä kiinnostaisi oma-aloitteisesti mikään seksuaalinen toiminta tai edes kukaan ihminen sillä tavalla.

En kyllä ole nähnyt kiinnostuvan miehestäkään tai miesten välisestä seksistä. Aseksuaaliuden hän torjuu täysin, samoin homoseksuaalisuuden. Ja kertakaikkiaan suloinen ja ihana ihminen. En lasten takia enkä itseni takia vaan hänen itsensä takia.

Lapsia me emme kumpikaan taida saada, minä en ainakaan. Mutta en minä jaksa kitua puutteessa ja kärsiä tätä seksuaalista ja ruumiillista ja henkistä yksinäisyyttä enää kovin kauan. En voi puhua tästä kenellekään. Hän ei anna, koska häpeää. Eikä minulla ole varaa kulkea esim. Yritän sanoa hänelle, että minä en aikuisten oikeasti enää tätä jaksa, suorastaan uhkailen lähtemisellä, mutta ei mikään muutu.

Hän on vain pahoillaan ja tiedän, että kyllä hän pelkää että joku päivä lähden. Ja kyllä niin tuleekin käymään. Eilen juuri vertasin hänelle, että tämä suhde on minulle aivan kuin sairastumista vakavaan sairauteen ja taistelemista. Siinäkin tiedän, että kuolema on erittäin realistinen vaihtoehto.

Mutta joskushan se ratkeaa. Joskus minä tästä lähden ja tiedän sen jo, mutta en lähde tänään. Kärsin kunnes kuolen, tavalla tai toisella. Onko se sitten somaattinen tai psyykkinen sairastuminen vai uskottomuus vai mikä, sitä en tiedä.

Mutta loppuun asti yritän olla itseni tukahduttaen kiltti ja tukea ihmistä, joka ei anna minulle mitään. Se ei vain suju enää kovin hyvin, kun olen jo niin voimaton. Mutta minähän olenkin mielestään suunnilleen joku huora kun edes ehdotan sitä. Hänellä ei ole käsitystä, mitä on seksuaalisuus, mitä on naisen seksuaalisuus tai omansa. Hän on ihan pihalla mutta kaikki menee hänen mukaansa. Nyt on kyllä senverran analyyttista miel h enkuohu i ntaa, ettei ihan tältä istumalta osaa antaa muuta neuvoa kuin hakea apua ammattilaiselta, yhdessä sen miehen kanssa.

Viagraa itsekin käyttäneenä sanoisin ja sanonkin, että jos ei sen avulla seiso, on jotain oikeaa vikaa jossain. Kyllä lääkärit sen selvittää, nopeastikin, myös julkisella puolella. Kunhan vaan pyytää niin tekemään.

Kesän aikana ei tapahtunut mitään. Syyskuun lopulla seuraava tapahtuma. Kyllä olet väärässä että saisi nopeuttaa pyynnöstä, sinne on yritetty puhelimitse kiirehtiä nyt olivtyly vastaus. Yksityinen terapeutti on ottanut vastaan kaksi kertaa kesän kuluessa, toinen piti kerjätä.

Pahoittelut jos vastaus vaikutti tylyltä. Tarkoitin kyllä lähinnä urologilla käyntiä ja sieltä sitten "vaaditte" lähetteen lisätutkimuksiin. Kyllä lähes täydellinen erektion katoaminen saattaa olla, suurella todennäköisyydellä, oire jostain vakavammasta elimellisestä sairaudesta. Ei kun vastaus kiirehtimispyyntöön oli tyly keskussairaalastamme. Toki urologilla on käyty jo syksyllä ensimmäisen kerran ja tutkimuslähete saatu ajat sitten.

Eli kuten sanoin kaikki on tehty mutta se vain o n hidasta. Jos ja kun edim löydetään jotain ja sitä etsitään hirveen kauan miltä kantilta pitäis lähteä työstään ja sit lopulta hoidetaan ja se hoito ei auta ja taas odotetaan kuukausia jotain koetta ja kuvaa ja sit milloin lienee on lääkäri joka ainoastaan uskaltaa jotain sanoa ja tämmöisiin tuhraantuu uskomatonta kyllä kuukausia ja vuosia. Halusin vain kuulla miesten ajatuksia joilla tällaista, tai puolisoiden. Enpä minä epätoivoissani valittaisi täällä jos ei oltais lääketieteen puolelta koitettu jo apua saada.

Mut jos oltais sikarikkaita niin tietysti yksityiset tekis kaikki ihan eri tahtiin. Mutta oikeasti, jos ihminen ei halua helliä tai suukottaa vain siksi koska sillä on matala testosteroni niin se on korvien välissä se ongelma eikä sitä ratkaista milloinkaan siellä keskussairaalassa.

Kun lupaus on monesti annettu jo ettei läheisyyden tartte johtaa seksiin kuukausiin tai vuosiin kunnes on tutkimukset ohi ja apua tullut ja itsellä fiilis. Kylmyys on eri asia kuin mitkä jotkut arvot ovat ja sen tajuamiseen etsin vertaistukea Kiitos jo nyt vastanneille, toivon lisää ajatuksia mut jättäkää se lääketiede kiitos: Seksihalut on itselläni sellaiset että voisin halun voimakkuuden puolesta olla monenkin miehen kanssa mutta rakkaus sanoo järjelle ettei se sovi.

Siis mä voisin kyllä harrastaa seksiä myös ilman rakkautta ja eritoten jos tyrkyllä kotonani sitä olisi, mutta en vaan ole tahtonut toimia niin. Mulle aivan käsittämätöntä ettei halua seksiä koskaan. En ymmärrä sitä rakkaudettomuudenkaan kannalta.

On sulla kai omatkin kädet olemassa ja leluja löytyy joka lähtöön. Et sä mitään miestä siihen pakottavaan orgasmin kaipuusi tarvitse. Meinaatko tosiaan ettet ton syvällisemmin tajua miltä tämmöinen suhde tuntuu?

Tulee vaan mieleen, että onkohan miehesi ihan hetero? Mut ei hän koskaan sitä myönnä jos kysyn. Ymmärrän kyllä tosi hyvin kirjoitustasi.. Mulla on ollut samoja "haasteita" kolmen vuoden jälkeen ja oikeasti tuntuu, että miten tästä eteenpäin. Miehen on vaikeaa puhua muutenkin, itsellä kaipuu ja halu on niin valtava ja toinen ei vastaa Ehkä se hänelle riittää.

En olen varma asiasta kun ei osata puhua siitä. Itse olen käynyt ammattiauttajalla. Mietin tilannettasi ja oikeasti pohdin, että kannattaako jatkaa. Jos tuo jatkuisi vuodesta toiseen tuntuu, että nuo vuodet ovat menneet hukkaan.

Olen miettinyt onko miehelläni toinen vai mikä.. Hän osaa olla tosi kiva, mutta kaikki hellyys yms on tosi kaavamaista ja viileää

Aivan kuin sanoisi että sulla on hyvä perä pennäänkö panee? Onpas upeita pyöreitä tomaatteja, herkullisen meheviä aivan kuin sinun Minun takamusta tultiin viime kesänä kehumaan ja olin sairaan ahdistunut.

Mies oli minua ainakin 30 vuotta vanhempi ja tuli kauhean lähelle ja tokaisi että: Lähdin vaan pois koska tilanne oli niin outo. Mies huusi että ihan hyvää hyvyyttään kehui kun näin asia kuulemma oli. Miettikää miehet minkä ikäisille kehujanne ladotte. Täysin epäsoveliasta kirjoittaa sana "spontaani" väärin. Kyllä mun peppua saa kehua, mutten olekaan ihan nuori nainen.

Tietysti silloin oli parempi, mitä nuorempi kehuja itsekin oli. Missikilpailuissa kehutaan peppua aivan viran puolesta ja sankoin joukoin. Tai joo, on se luonne sittenkin tärkeämpi Tavallisissa arkissa tilanteissa, kuten vaikka kaupassa tai lenkillä, nainen ei ole osallistumassa missikisoihin. Jos joku haluaa kisaan osallistua, niin itse valitsee haluavansa tulla arvostelluksi ulkonäkönsä perusteella. Minä en ymmärrä miksi hän toimi niin kuin toimi Naiselle ei saanut oveakaan avata ja ravintolamaksunkin nainen halusi itse maksaa Kohteliaisuuten voi ja pitää jotenkin reagoida!

Sinulla on vain karvainen ja leveä kookoomusperse. Iitan pillu on kipeä,ei saa koskea Iitan pilluun. Älä mene kovin etelään lomalle. Kyllä on soveliasta kauniit pyllyt täytyy kehua.

Ja etenkin ilmaisu " sulla on hyvä perse" sopii joka tilanteeseen. Nätit kankut… monelta ne aukee? Ei ole soveliasta, varsinkaan "spontaanisti" vaikka olisi kuinka harmittomaksi tarkoitettua. Mielestäni kyllä pätee myös toisinkin päin, eli ei sitä kyllä naisenkaan auta sanoa sen enempiä miettimättä kaikkea, mitä ajattelee. Nykyihmisiltä on kadonneet täysin normaalit käytöstavat. Kenenkään ulkonäköä ei tarvitse eikä ole asiallista kommentoida, ei puoleen eikä toiseen.

Miksi ylipäätään tunnet tarvetta tehdä sellaista? Olen itse törmännyt siihen että keskellä kirkasta päivää joku ukko saattaa möläyttää, että onpas sulla isot tissit. Miten voi olla noin idiootti!!!?? Haluan kulkea rauhassa ilman kenenkään kommentteja. Seuraavaa kommentoijaa varmaan lyön! Jos nainen kulkee ruokakaupassa puolet persauksista paljastavissa shortseissa, herää kysymys mitä hän käytöksellään haluaa viestittää? Ensimmäisenä ajatuksena tulee mieleen huomio Kyllä naiset tietävät mikä vetää miesten homion puoleensa, joten vastatkoon seurauksista itse.

Joskus ulkomailla ollessani tuli illalla puettua lyhyt hame ja tiesin satavarmasti että kommentteja tulee. Mutta se oli täysin tietoinen valinta. Jos kulkee perse paljaana, pitää tiedostaa myös saamansa huomio ja kestää se. Ei sun tarvi miettiä mitä joku muu nainen mahtaa milläkin pukeutumisella viestittää.

Keskityt vaan omaan pukeutumiseesi ja käytökseesi muita kohtaan. Mahtaako tuo lökäri ja mini mies olla Intiasta kotoisin. On kommentit vähän sen tasoisia. Eikö sinne pieneen mieleen mene ettei naiset sinua varten pukeudu. Kyllä on itsekeskeistä ajatusten juoksua. Ajattelet siis, että kaikki naiset maailmassa jotka vastaasi kävelevät on ihan sinun takiasi valinneet vaatteensa ja meikkinsä. Olet tyhmä tai hullu.

Yhtä paljon muiden naisten takia etenkin rintojaan naiset esitelevät. Mutta puoliksi miesten takia. Ei kukaan mieskään rehellisesti väitä esittelevänsä lihaksiaan pelkästään naisille.

Status se on mikä jyllää. On parempi pitää suu kiinni jos olet täysikäinen ja täysjärkisenä haluat maineesi pitää ei kannata kenenkään ulkonäköä arvostella mitenkään vaikka ohi kulkisi vaikka kuinka viehättävä kaunotar paljastavassa asussaan, iskurepliikkinä tällaista möläyttämistä ei tarvitse edes arvuutella se on sanomattakin selvää. Täytyy sanoa että mitä odotat vastaukseksi? Ei sellaisessa tilanteessa voi sanoa voi kiitos kiva kun huomasit. Ei se niin toimi.

Useasti on mun takapuolta kehuttu kadulla kävellessä mutta en siinä ala juttelemaan vaan hymyilen nätisti ja jatkan matkaa. Mutta paikalla on väliä. Esim nainen ei välttämättä halua että kaikki ympärillä kuulevat kyseisen kommentin ja näin joutuu suuremman huomion kohteeksi ja nolostumaan. Kirjastossa tai kaupassa kehuskelu voi osoittautua shokiksi koska ne ovat paikkoja jossa usein keskitytään hiljaisuudessa omaan tekemiseen. Ehkä se on mun kirjoissa suurimmalta osin soveliasta tietyissä paikoissa koska en omaa huimia rintoja joten on kiva confidence boost mutta koskea ei saa.

Money, money, money 1. Kuten Irwin lauloi,"Raha ratkaisee". Kun on pätäkkää kylliksi, saa mies olla , kuin pystyynnostettu sika, ja käyttää miten epäkorrektia kieltä tahansa. Aina on naisille mieluisaa ja mies ah, niin "seksikäs". Raha ja valta kuulemma vaikuttaa siten. Hiljattain katselin näytöstä, kun suuri korsto hentoisen typykän kanssa käveli metsästä ja kun oli yleisöä,aloittivat intohimoisen suustasuuhunmenetelmä-esityksen.

Vanhat rouvat huokailivat, "miten romanttista, ja niin rakastuneita ovatkaan" Jätin tädeille toteamatta, että jos ison prätkän tilalla olisi pappatunturi, olisikohan neitonen yhtä "rakastunut".

Rakastaminen ja rahastaminen on melkein sama asia, vain yhden kirjaimen ero. No jos sen pappatunturin omistaja on myös pappaiässä niin ei varmaan kukaan neito olisikaan kiinnostunut. Täytyy vähän osata arvioida, jos on kyseessä nuori nainen niin takuuvarmasti ei halua mitään kommentteja vanhoilta herroilta. Onko tuosta raha-asiasta tullut miehille joku tekosyy ja valituksen aihe kun ei itse kelvata.

Rahalla saa kaikki naiset jne. En tunne yhtäkään naista itseni lisäksi johon varakkuus miehessä tekisi mitään vaikutusta jos on täysi idiootti, ikäloppu pervo ja ruma. Pääsääntöisesti kaikki naiset haluavat suunnilleen itsensä ikäisen ja omaa tasoaan ulkonäöllisesti olevan mukavan miehen. Joitakin pinnallisia naisia voi kiinnostaa raha ja sen mukanaan tuoma mahdollisuus ostella kaikkea kivaa.

Näitä naisiahan ei sitten se mies itsessään kiinnosta pätkääkään vaan ainoastaan sen miehen rahojen tuhlaus. Tällaiset naiset hankkivat niitä silikonitissejä, irtohiuksia ja kaikenlaista muuta hömppää eikä heillä ole kiinnostusta tehdä itse työtä ainoastaan se että on joku joka kustantaa sen luxuselämän. Tuollaisista hömppänaisistako miehet pitävät. Eipä voi sitten muuta kuin syyttää itseään jos ei oma varallisuus riitä tuollaisen letukan ylläpitoon.

Pics or didn't happen. Ei ihme että suomalaiset ovat tuppisuu kansaa, toista ei saisi kehua eikä haukkua, edellytetään että kaikki mitä sanotaan on moneen kertaan ja loppuun asti harkittua sekä "tyylikkäästi" ilmaistu mikä on kylläkin hyvin pitkälti jokaisen henkilökohtainen makuasia. Varmasti joissain puheliaammissa etelän maissa minne naiset matkustaa panettamaan itseään niin kyllä varmasti miehet siellä kehuvat lipevin sanakääntein naisia vain saadakseen p1llua käytä-ja-heitä-pois tarkoitusperillä Naiset ovat selvästi olentoja joille ei olisi pitänyt antaa edes äänioikeutta, hysteerinen käytös johtaa kaikenlaiseen järjettömään toimintaan, kohta homma kiristyy varmaan niin että naisia ei saa enää edes katsoa edes auton tuulilasin läpi vaan naisen aie ylittää suojatie pitäisi saada selville "jotenkin muuten" kuin katsomalla Niin se varmaan kohta tässä feministisessä yhteiskunnassa menee.

Kyllä hyvää persettä pitää kehua. Mutta ei enää yli viisikymppisten, niillä alkaa jo vaippakausi ja tenaleidisiteen pullottaa housuissa. Pervoa tai ei, se on sama kuin sanoisit toiselle "moi, en näe sinua ihmisenä lainkaan vaan arvostelen sinua ulkoisten avujesi perusteella".

Vain puskajuntti menee kommentoimaan toisen persettä ilman että tietää varmaksi tämän olevan toiselle ookoo. Sinua tuskin voi ainakaan kehua, että "olepas sinä älykäs". Sitten tietysti voidaan hämmästellä sitä, että mitä tämä sama tyyppi sitten viestii niille ihmisille, joita hän ei kommentoi lainkaan, jos kerran positiiviseksi tarkoitettu kommentti viestii väheksymisestä kohteen ihmisyyttä kohtaan.

Onko se sitten, ettei ko. Niinpä, ei se, että pitää jonkun ulkonäöstä, mitenkään sulje pois sitä, että voisi arvostaa ihmistä vaikka kuinka korkealle muuten kin. Miten nuo ajatuksesi tekee tuollaisen loogisen kuperkeikan? Vai siis meinaatko, että ensin pitäisi kysyä: Niinpä, ei sillä, että minä kommentoisin kenenkään istumalihaksistoa, mutta hyvänen aika sentään, ottakaa kehut vastaan. Ei niitä kuitenkaan liikaa tule.

Eikä kehujan ikä, vaatetus, sukupuoli saa vaikuttaa itse asiassa vaatimus samanikäisyydestä ja siisteydestä osoittaa sen, että itse kehuttava muuttaa kehun seksuaaliseksi, vaikka se voi olla aivan neutraali. Tässä maailmassa sanotaan niin paljon pahaa, että kannustakaa nyt hyvät ihmiset muita sanomaan jotain positiivista - vaikka sanat tulisi tuiki tuntemattomalta. Minusta on ainakin hienoa kuulla kehuja omasta ulkonäöstäni vaikka kehuja olisi vähän laitapuolen pubiruusu hirvittävässä humalassa.

Miksi ihmeessä pitäisi olla onnellinen siitä jos joku vanha ukko kehuu mun takamusta tai tissejä. Mitä ihanaa siinä on.

Onko miehet tosiaan noin tyhmiä. Jos joku keski-ikäinen mies tulee kehumaan mun ruumiinosia niin siitä tulee välittömästi vastenmielinen tunne. Se ei ole sitten taas positiivisen kommentin esittäjän syy. Kyllähän ne naiset ihan samalla tavalla esittää kommentteja miehistä. Eikö jo tuollaisen selittäminen osoita, että sinä et ainakaan itse ole mikään järjen jättiläinen.

Kivespussini ovat karvoittuneet ja roikkuvat ryttyisinä nyytteinä reisieni välissä. Niiden erittämä pallihiki tuoksahtaa vienostti nenääni. Kannattaa kehua, osa ihan hulluna siihen, mullakin oli hyvä perseinen muija, joka oli hyvässä asemassa, jakso mainita jos joku oli puristanut perseestä. Miksi aina täytyy olla juntti, joka möläyttää jotain tyyliin: Sitähän se on, kun vaatekaupassa naiset sovittelevat varmasti riittävän hyvin "istuvia" housuja, shortseja ja legginsejä; täytyyhän ne muodot NÄKYÄ.

Eli naiset haluavat herättää perseellään huomiota, mutta sitten ei kuitenkaan saisi katsoa eikä sanoa mitään.

Naiset ovat epäjohdonmukaisia olentoja. Onko siis johdonmukaista, ettei ole muita vaihtoehtoja, kuin "möläytellä" jotain ja toljottaa suupielet vaahdossa tai toisaalta, olla hiljaa ja katsella "seinille"??

No tuntuisiko soveliaalta, jos kehuisin kuinka pyöreä pää sinulla on? Ihan yhtä outoa olisi. Kehua saa, ei koskea 1. Koskeminen onkin sitten eri juttu Muistan avioeron jälkeen kun olin aika maassa Siitä alkoi naiseuteni uusi nousu: Hmm, kyllä naisen nätinkin pepun tai rintojen kehuminen tuntuu aika sopimattomalta.

Olen kyllä itse kehunut "ihan spontaanisti" täysin vieraan naisen hiuksia tai pukeutumista. Onhan silläkin aika paljon väliä miten ja missä yhteydessä näitä kehuja esittää. Ehkä meidän miesten pitäis joskus muistaa kehua niitä tuttujakin naisia: Ei voi kehua, upeita peppuja ei ole kuin mitätön murtuosa vaan. Täällä ei puhuta vieraille ihmisille. Yleinen mielipide kai on, että ei saisi sanoa. Sekin tuli juuri sillain selkeesti spontaanisti. Ihana tälläisenä 4-kymppisenä, jo vähän rupsahtaneena muistella silloin saamiani kehuja: Mikset käskenyt sitä ottamaan suihin?

Tuosta saattaisi tulla jo sakot seksuaalisesta ahdistelusta. Osa naisista tykkää pepun kehumisesta riippuen siitä miten asiallisesti sen osaa sanoa eikä tuollein röyhkeään tyyliin kuten AP teki. Mutta sitten on naisiakin jotka eivät siitä tykkää lainkaan, esim. Oma mielipiteeni on, että riippuu niin siitä miten asian tuo julki.

Itse treenaavana naisena otan toki asialliset peppukehut vastaan vaikka kaupan jonossa, hah: Eipä tuo hetkahduttanut kun uimarannalla lueskelin vatsallani, ja ohitseni kävellyt nainen totesi kohdallani miehelleen. Naisen ja miehenkin pepun kehuminen on kohteliaisuus, jonka kanssa saa naisen punastumaan ja mieheltä turpiin.

Kyllä pepun kehuminen kannattaa, mutta kannattaa valita. Hetero ja mies 1. Minusta esimerkiksi miehen pepusta viehättyminen on jo paljon pervompaa. Ketjussa ei ollut kyse siitä viehättyykö mies hyvännäköisestä pepusta vaan siitä saako sitä ääneen kehua. Jos kehuja on keski-ikäinen läskimahainen röyhtäilevä juntin näköinen mies tulee heti ensimmäiseksi mieleen pervo joka saalistaa nuoria naisia.

Tämä on aivan selvää. Valitettavasti vaan usein juuri tuon ikäiset miehet ovat ääneen arvostelemassa nuoria naisia. Näillä keskikaljabaarin kanta-asiakkailla ei ole mitään siellä korvien välissä muuta kuin ne alkoholin turvottamat aivot joissa järki ei enää juokse, joten todennäköisesti tulee turpaan jos vielä yrität mennä likistelemään.

Eli jos haluat antaa itsestäsi oikein kunnon junttiääliön kuvan niin sitten vaan ääneen kehumaan. Jokainen heteromies, olkoot minkänäköinen tahansa, tykkää naisten takapuolista. Itse olen heteromies, ja kuulemieni kommenttien mukaan ihan normaali, ok: Jos ulkonäköäni kehuu vaikka millainen rupsahtanut tai muuten vain ei-niin-hyvännäköinen nainen, niin en minä siitä tuolla tavalla närkästy.

Minua saavat kaikki naiset kehua, tai olla kehumatta. Miksi siis naisia ei saisi kehua myös rumat miehet? Eihän se tarkoita varmaan mitään muuta kuin sitä, että mies pitää näkemästään. Mikä vítun logiikka tässäki oli? Jos mies kyylää naisen persettä, se ei ole pervoa?

Mutta jos mies kyylää miehen persettä niin se on pervoa? Se on aivan sama kuka tuijottaa kenenkin persettä, sukupuolesta katsomatta, se on aina pervoa. Mä en ny ymmärrä millä logiikalla sä ees sait tosta 'mies-katsoo-naisen-persettä' vähemmän pervon ku sen et mies kattoo miehen tai naine naisen. Hetero ja mies 3. Minusta on epäreilua syyllistämistä väittää, että jos mies katsoo naisen takapuolta, olisi se jotenkin perverssiä.

Perversiot ovat jotain aivan muuta. Jos homoseksuaalinen mies katsoo toisen miehen persettä, miksi se on jo perverssiä? Sehän on hänelle taas normaalia, kun taas dinun logiikkasi mukaan naisen perseen katsominen on perverssiä. Eikö Minna Kauppikin ollut huolissaan siitä, että vanhat ja rumat ukot tuijottavat hänen vartaloaan? Jos olet ruma äijä, pidä katseesi kurissa ja suusi kiinni.

Jos olet komea mies, kehusi on tervetullutta ja ehkä jopa pikku palkinnon arvoista Tätä lausuntoa varmasti kannattaa pohtia yhtä syvällisesti kuin useimpien urheilijoiden useimpia muitakin lausuntoja. Tuskin hänellä sinällään on mitään keski-ikäisiä vastaan, kun asuu sellaisen kanssa ja on itsekin vuotiaana jo lähellä keski-ikää. No jos sä vaan kehuit ja katsoit sitä peppua niin tuskimpa se nainen siihen mitään vastaa.

Kyllä mun mielestä saa kehua, kunhan ei ole liian niljakkaan ja tungettelevan oloinen. Miehenä voisi vaan hymyillä ja jatkaa matkaa. Aika yllättäenhän tuollainen varmasti tulee, eikä siihen osaa välttämättä reagoida, varsinkaan nopeasti. Itse en välttämättä osaisi reagoida, ehkä hymähtää jotain.. Mielestäni kehujan ulkonäöllä ei ole mitään väliä. Ottaisin varmaan hassuna ja kivanakin kohteliaisuutena, vaikka olisinkin luultavasti hetken vähän hämilläni.

Saahan sitä kai samalla tavalla sanoa jos on hyvännäköinen peppu, kuin jos on itseään miellyttävät lihakset tai vatsa. Ulkonäön kehuminen ylipäänsä, on mielestäni kohteliasta. Tosin ensi treffeillä en haluaisi kuulla miten hyvät tissini ovat tms. Vastauksista päätellen rikas mies voi kehua. Nyt pitäisi saada selville rikkaan miehen kriteerit. Ei ei, vaan nuori ja hyvännäköinen voi kehua. Rumat ja rikkaat miehet voivat keskittyä muuhun. Tosin jos on hyvännäköinen ja rikas niin sehän on tietysti plussaa.

Tuo kuvan herkkuperä sais istua kasvoilleni, ilman pöksyjä. Kyllä naiset on sitten tyhmiä. Mitä esittelette sitten mitään, jos kerran ei saa edes kehua?? Kyllähän naisena täytyy sanoa, että ei se mua yhtään haittaa, jos joku antaa positiivista huomiota ulkonäköön: Mutta kyllä sanansa kannattaa valita melko tarkkaan; joskus joku mies tokaisi kuta kuinkin näin "täytyy kyllä sanoa, että nyt muodot on kohdillaan", niin eihän siitä nyt voinut olla näreissään!

D mutta en nyt ihan tykkäisi siitä, että esim. Entä jos ei sano mitään, tuijottaa vain silmät sumeina, kuola valuu suusta? No itse ne sitä persettää paljastelevat. Onneksi olkoon, olet tosi alfa kun uskallat sanoa ääneen, turha kuunnella mitään femakoiden kitinään, alintajuisesti tykkäävät vain. Ehkä tässä tosiaan pitää laittaa burkha päälle, että saa arkena rauhassa normaalisti kulkea, ilman että joku kuolaava äijä kommentoi rintojen kokoa. Miehet on eläimiä, eivät siis kykeneviä ajattelemaan ja arvioimaan aivoillaan mikä on kohteliasta ja mikä ei - siihen pystyy vain ihminen.

Sehän nimenomaan on loogisen ajattelun tulos, että kehuu toisen muotoja. Naiset se sukupuoli nimenomaan on, joka on kykenemätön loogiseen ja järkevään ajatteluun. Ketään sun läski tissis kiinnosta. Kumpi sukupuoli tässä maailmassa oikeasti ajattelee - naiset! Miehet saa aikaan vain sotia, ovat pedofiilejä, tappavat, raiskaavat , nöyryttävät ja lyövät naisia ja tekevät maailmasta helvetin!

Kyllä minusta kaikki jotka kommentoi tuntemattomien ulkonäköä on aika taukkeja. Mitä ajattelisit jos sinun tyttäresi peppua kehuttais, oletetun täysikäisen tyttären?

Mikäli vastaat, että ei haittaa, voit sanoa että se on soveliasta2. Ajattelisin, että taysikäinen tytär kyllä päättää itse, miten erilaisiin kehuihin eri tilanteissa suhtautuu.

Ilman, että isäpappa aina rientää nyrkit pystyssä ajamaan kelvottoman kosijan tiehensä. Oisin vetäny suoraa lätyskää tuollaista persettä kuolaavaa ukkoa. Jos nainen pukeutuu seksikkäästi, niin saa. Se on naisen ihan oma valinta..

Yhdellä Ritulla on ihan sikahyvä persus, joten naisen pyllyn kehuminen on aiheellista. Eipä keskiverto suomalaisen naisen perää voi oikeen miksikään kehua Eikä suomimiehen vatsaa, koska se on pelkkä mätisäkki. Roskalehdet elää sillä miten joku julkimo on tissiä, peppua "vahingossa" vilauttanut, siitä nuoret ottaa mallia. Pitäkää löysät verkkarit jalassa, eikä mini shortseja, että melkein rupureikä näkyy, mut näyttäkää vähän enemmän, kehuja tulee.

Aika naurettavaa tosiaan, jossain ip-lehdessä se on joka viikkoinen uutinen kuinka joku vilautti, tuli "moka". En tiedä ketkä niitä juttuja lukee, mutta kovin välkkyä väkeä ne ei kyllä ole. Mutta pitää kai niitä jonkun lukea kun niitä jatkuvasti on: Ei, ei, ei, ei. Miehet - älkää sanoko meille yhtään mitään. Parempi olisi jos voisitte olla seksualisoimatta meitä, tuijottamalla persettämme tms.

Omalla kohdallani joku täysin tuntematon mies käveli vastaan ja sanoi kohdallani, katsoen minua päin: Tämän jälkeen menin läheiseen kirjastoon rauhoittumaan ja soittamaan äidilleni, koska olin ahdistunut ja pelkäsin. Olo tuntui kuin raiskatulla. Älkää tehkö yhtään mitään.

Älkää sanoko yhtään mitään. Ole hyvä ja tajua, että on yksinkertaisesti mahdotonta olla mielessään seksualisoimatta vastakkaista sukupuolta, tai unohtua katselemaan kaunista naisvartaloa. Ei se vaan terveeltä mieheltä onnistu. Jollei mies sitten itse halua välttää ajattelemasta koko asiaa muistellen menneitä En itse myöskään pääse ajatuksiisi tuossa kohtaamisessa. Koska vaikkeivat miehet ehkä niin usein tuonkaltaisia suoria kommentteja selvin päin olevilta naisilta saakaan, niin en vaan osaa eläytyä.

Että mikä tuossa sinua niin paljon ahdisti. Ilmeisesti otit sen pahantahtoisena kommenttina, mutta näinköhän tulkitsit oikein? Tuo ei ollut siitä "huonoimat parisuhdevinkit" -kirjasesta? Puhuin seksualisoimisesta ja esineellistämisestä, en katseista. Puhuin miesten tavoista ja käyttäytymisistä jotka pahoittavat naisten mielet, en miesten ajatuksista jotka myös pysyvät pään sisällä.

Kun mies sanoi minulle mitä sanoi, minua ei täyttänyt mikään positiivinen tunne. En tuntenut imarreltua oloa tai itsetuntoa kohottavaa tunnetta. En osaa sitä olotilaa kuvailla miksikään muuksi kuin raiskatuksi. Mä en olisi halunnut tietää sen miehen mielipidettä, mä en olis halunnut olla tietoinen siitä että joku täysin tuntematon ihminen on analysoinut mua mielessään ja päättänyt tulla kertomaan tuloksistaan mulle.

Mulla oli halpa olo, mulla oli esineellistetty olo, mä en tuntenut oloani enää edes ihmiseksi. Mä olin kauhuissani ja järkyttynyt, siksi pakenin rauhaisaan paikkaan ja soitin äidilleni asiasta. Mä en osaa tätä tän paremmin sulle selittää, toivottavasti auttoi edes hiukan sua ymmärtämään. Tästä asiasta on olemassa kampanja ja muistan nähneeni tuon kampanjan videon - siinä oli kymmeniä naisia kertomassa, mitä tuntemattomat miehet ovat heille letkauttaneet.

Pointtini on, etten ole tämän asian kanssa ainoa joka saa jonkin asteen paniikkikohtauksen. Kehujen päälle saatan läpsäistäkkin vielä. Sillai, että selluliitti aallot vain tärähtelevät. Mikä oikeuttaa sinut koskettamaan toisen, randomin ihmisen vartaloa? Omalla oikeudella läsäyttelen, en kysele. Sä varmaan toivoisit, että sitä sun läskistä persettä joku kehuisi ja läpsisi.. Sen sijaan että olisit yrittänyt tehdä itsestäsi viisaan oloisen jolta löytyy järkeviä mielipiteitä, sä et kyennyt keksimään enää mitään muuta korttia vedettäväksi kuin haukkua mun läskiä?

Tunnet olosi varmasti voittajaksi. Höh, minähän pidänkin feministeistä. Tätä en aiemmin huomannutkaan. Ilo on kokonaan puolellani jos kommenteillani sain herättämään uusia näkökulmia feministeistä! Ei oikein kuulosta mukavalta jos alkaa tuntemattomalle hänen takapuoltaan kommentoimaan.

Se tietenkin on mukava tavallaan kuulla että joku ihailee, mutta sen sanominen ei oikein ole hmm Näin me naiset ajattelemme. Kehu sitä peppua kun on nainen vähän tutumpi. Minä kyllä naisena olisin vastannut että käännäppäs oma peffasi niin minäkin arvostelen sen. Ajattele sitä peppua hetkellä, jolloin se istuu täysistunnolla. Ilonpilaaja, oliko aivan pakko kirjoittaa tuo! Viisaampi olla ihan hiljaa! Itse mielessään voi kyllä sitten ajatella että: Voi jeesus sentään minkänäköinen perä ja joku se vaan tuotakin saa höylätä niin paljonkun sielu sietää!

Eihän se nyt pervoa ole, mutta sopimatonta käytöstä kyllä. Luulisi tuon nyt järjenkin sanovan. Bongailen mielelläni nättejä pimuja, mutta pidän suuni ja näppini kurissa, enkä tuijottele häiritsevästi ainakin toivon niin Mieti ny jos joku nainen spontaanisti toteais että ai kun sulla on kiva muna tossa vasemmassa lahkeessa!!

Ai sittenkin jos kommentoija olisi joku noita-akan näköinen kurppa tai homomies? Siis kun sellainen kiloinen nainen jolla olis rasvainen letti ja läskistä turvonnut naama ja joka haisisi hielle ja kaljalle tulisi sanomaan sinulle että kylläpäs sulla on ihan pantavan näköinen kroppa.

Miettikääpäs miehet mitä me naiset noin yleensäkin joudutaan kokemaan teidän miesten taholta. Se näyttää useimmille miehille olevan vaikeaa. Lisäisin vielä että sellainen kiloinen 55 vuotias nainen, jolla olis No jos olisi hyvännäköinen muija, niin sanoisin, kiitos, haluatko koittaa myös?

Ei ole soveliasta, luulisi tuon nyt jokainen ymmärtävän. Monet pitävät sitä sopimattomana tai liian intiiminä ja sitä se todella usein onkin. Mutta minä en ainakaan pahastuisi moisesta kehusta riippuen tietysti siitä miten asian esittää.

Voisin aluksi hämmentyä mutta tietysti olisin otettu ja kiittäisin, jos asia esitettäisiin kohteliaasti. Mutta jos asia esitettäisiin sanomalla ronskisti "Hyvä perse! Onko se niin kamalaa jos joku kehuu kroppaa? Tietää ainakin omaavansa hyvän perseen ja on aihetta olla ylpeä siitä että näyttää hyvältä. Minun mielestäni on enemmäntin sopimatonta tai liian intiimiä tavassa miten asian esittää ei siitä mitä sanoo. Sen erikseen huomioiminen kehumisella ei todellakaan ole fiksun miehen tekoja.

Jos nyt näppituntumalla voisi yleistää niin useimmiten nämä kehujat ovat joitakin vanhoja ukkoja jotka yrittävät kehuilla päästä nuorten naisten pöksyihin. Siis todella oksettavaa, eikö ne tajua. Mitä oksettavaa siinä on jos vanha ukko yrittää päästä nuoren naisen pöksyihin, jos nuori nainen on täysikäinen, vrt.

Vanhenet se sinäkin aikanaan ja vain kaiholla muistelet niitä aikoja Ajattelepas asia toisinpäin, nappaako? Miksei vanhat miehet tajua olevansa luotaantyöntävän näköisiä. Voisko joskus katsoa peiliin ja kehuskella vain niitä oman ikäisiä. Ei minua haittaa jos osaa kehua tyylillä, vaikkapa "anteeksi että häiritsen mutta sinulla on hyvinmuodostunut pepa".

Eikä tarvi olla rikas, komea, edes mies tai mitään, saa kehua. Käsiksi ei sovi käydä, vaikka sekään ei minua varsinaisesti haittaa, kiellän vain jatkokäpälöinnit. Milloin kehuit jonkun kyynärpäätä viimeksi? Jokainen nainen reagoi eri tavalla Itse hymyilen ja kiitän olinpa missä vaan: Kun hän riisuu pois perscetäytepikkarinsa ,jotka puristaa ja kohottaa niinkuin täyteliivitkin, niin lattapersehän se siinä höllyy..

Näitä tapaa etenkin alle 25v neidoilla. Myös miehissä tulee kiinnitettyä huomiota takapuoleen, toinen on hartiaseutu, joten miehet, pitäkää vain hieman tiukempia farkkuja - ne, joilla on hyvännäköinen takamus. Miehillä enimmäkseen on, luonnostaan lihaksikas ja tiukka takamus. Erityisesti jos naisella on mukana miespuolinen seuralainen, niin kannattaa kehua ja vähän puristella.

Miespuolinen seuralainen on ylpeä ja otettu partnerinsa saamasta ihailusta. Voi vaikka kommentoida, että eipä erityisen fiksun oloinen nainen, mutta se bebbu kompensoi. DDD Ei siin mittää muut tapahdu ku tunti turpaan ja torven soittoa itkevä muija. Mä oon oikeesti sanaton tän tyylisist kommenteist.

Onks suomalaiset miehet oikeesti näin sáatanan seksistei? Sillo ku joku random otti mun perseestä kiinni poikaystävä seurassa , itkin holtittomasti ja olo oli kuin raiskatulla. Tämä on minun kehoni, ja minuun ei koske kukaan ilman lupaani. Jotkut kirjoittaa leikkiä tosissaan. No kyllähän tuo selvästi oli vitsinä kirjoitettu tuo kokemuskommentti. Mutta ikävä kyllä niitäkin on olemassa, jotka oikeasti kuvittelevat, että naisen puristaminen pepusta on kohteliaisuus.

On oikein sanoa niille suorat sanat. Ihan yleisesti ottaen ei kannata ottaa kaikkea todesta mitä netistä lukee. Tämä on oikea ongelma ja on oikeasti olemassa miehiä jotka ajattelevat näin. Joten miten voin ottaa nämä puheet läpällä, kun sitä oikeasti tapahtuu?

Enkä muutenkaan ymmärrä miksi kukaan pilailisi tästä asiasta. Joka sana totta 2. Sinä olet poikkeus, suurin osa naisista pitää kun heidän persettä ja rintoja kehutaan. Poikaystävät seisovat ylpeinä vieressä, "kuulitsa hani, sulla on hyvä perse ja tissit". Suurin osa naisista ei todellakaan tykkää kun jotkut ääliöt kehuu tissejä tai perää, täysin tuntemattomat.

Eikä poikaystävät seiso ylpeinä vieressä, tuntee myötähäpeää miessukupuolta kohtaan tai suuttuu moisesta hävyttömyydestä omaa naista kohtaan. Vain vajakit käyttäyy noin kuin joka sana totta kirjoittaa. Voi lottie lottie, maailmassa pilaillaan vaikka mistä asioista. Totta, mutta se että joku muu on heittäny 'vítun hyvää' läppää naisten esineellistämisestä ja seksualisoimisesta, ei tarkoita että se oikeuttaa ketään toimimaan samoin.

Mullaki on huumorintajua, mutta täs ei oo mitään nauramisen aihetta. Näitä kahta edeltävää kommenttia ku lukee, en selvästikään ole poikkeus. Sä et ny näytä ymmärtävän että tässähän on koko ajan ollut kyse nimenomaan ventovieraista, randomeista ihmisistä jotka tulevat esineellistämään meitä naisia kommenteillaan. Ja tottakai poikaystävä saa kehua tyttöystäväänsä? Jep, omat kokemukset vaikuttaa aika paljon siihen, mitä kokee huumoriksi ja mitä ei. Kertojalle tuo oli niin mieletön tilanne, että hän mielestään esitti onnistuneesti täyttä idioottia antaessaan tuollaisen "neuvon".

Sinä olet kokenut sellaisen tilanteen ja se on järkyttänyt sinua syvästi, eli olet oikeasti törmännyt tuollaiseen idioottiin.

Se saa sinut tulkitsemaan lukemasi aivan eri valossa, sillä sinun kokemuksesi valossa tuollainen käytös ei olekaan mahdotonta. Korostunut turvallisuuden tarpeesi saa sinut ottamaan kaikki tuollaiset jutut kirjaimellisesti ja reagoimaan niihin.

Kyllä niitä idiootteja tosiaan on liikenteessä, kännissä, valitettavasti. Tuokin vähän riippuu, joissain piireissä se menee niinkuin toi kirjoittaja sanoi, random voi kehua ja mieskaveri on mielissään. Ehkä ne kuuluu sinne vähän alempiin sosiaalikerroksiin sit ne, mut kyllä niitä on.

Jos hän tokaisisi siihen: Olisko tuo soveliasta pöljä? Mikä tarve on kehua toisten takapuolta. Itseä ainakin ahdistaa tollanen käytös. Ompa sitä koettu oikeutetuksi tarttua siihen kiinnikin keskellä kirjastoa!! Ei mitään tapoja joillaki!

Ja en kulje tuolla perse paljaana vaikka se ei sitä siltikään oikeuta vaan ihan tavalliset shortsit tai korkeavy. Pitäiskö joke kerta ite kokeilla: Hei ompas sulla hemaiseva pili! Miks pukeutua sitten niin Ämmät on niin tyhmiä jotta!! Et vissii erota 'normaalia' naista huorasta? Älä kehu peppua vaan kehu naista yleisesti, vaikka tarkoittaisitkin peppua. Ja sen jälkeen ole kuin et olisikaan. Sinulla on oikeus tehdä avaus.

Ei todellakaan ole soveliasta kommentoida naisen peffaa! Niin se vain poijat on! Peppu on niin henkilökohtainen naiselle kuin kasvot!! Ei kenelläkään tuntemattomalla ole Mitään oikeutta niitä kommentoida ellei sitä kysytä. Mänty pitkät neulaset kuusi lyhyet neulaset Ei riitä, että kehut ämmän perrsettä, sun pitää kehuu kans sen vitttua.

Vasta sitten on ämmä tyytyväinen. Voit tietysti kans panna sitä. Tilaisuuden tullen minä ainakin puristan tai läväytän ohimennen sopivasti, ja joskus pari kaunista sanaakin sanoa samalla. Jos naisen tarvitsee tuoda perseensä julki pukeutumisellaan, niin eikö juuri silloin sille huomiota hae? Turha porata sitten siinä vaiheessa kun tuleekin perseensä kanssa huomatuksi. Ole kilti ja ole trolli. Väitätkö sä todellakin, että naisen pukeutuminen oikeuttaa sut käpelöimään häntä?

Vítun vatiaivo, nainen saa kävellä vaikka pėrse paljaana ja se ei siltikään oikeuta sua koskemaan häneen sormen päälläkään. Sä vissii kuulut just siihe porukkaa joka ajattelee et raiskaus on oikeutettua jos nainen on pukeutunut esim. Sulla ei ole minkäänlaista oikeutta koskea keneenkään ilman ko.

Mitä jos joku häpeää JA koskee? No sitten tekijä on itsensä kanssa ristiriidassa - jos hän häpeää tekoaan niin kai hänellä on myös jonkinlainen ymmärrys että teko on väärä. Siitä huolimatta koskee koska..? Mut edelleenkää keneenkään toiseen ei saa koskea epä-miellyttävällä tavalla, iha sama kuinka häpeissään on jälkeenpäin.

Hyvää kesää, vaikkakin hivenen sateinen on toistaiseksi ollut. Jos persettä tuodaan esille niin mä ainakin aina puoli vahingossa vähän hipasen ohi mennessä olipa sitten feministi tai ei. Ja mikäköhän on sun käsitys 'perseen esille tuomisesta'?

Ja oikeasti, kysy itseltäs miks sun pitää mennä lääppimään toisia ihmisiä. Miks sä edes oletat että sulla on oikeus koskea yhtään keneenkään? Ja kuten aikasemmin jo sanoin: Jos mä tilaan herkullisen näköiset ranskalaiset, sulla ei oo oikeutta tulla ottamaan mun ranskalaisia - aivan sama kuinka hyvältä tuoksuvat ja kuinka kamala nälkä sulla on.

Mä en voi uskoa että mä joudun paasaamaan teille, vuonna vítun siitä, saako toista ihmistä käpelöidä ilman hänen lupaansa. No sopivassa tilanteessa kyllä.

Jotkut naiset voipi ehkä pitää sitä kohteliaisuutena, mutta useimmat eivät.. Mikä olisi se ns. Ei vois vähempää kiinnostaa jonkun naisen paskainen perse!

Minä olen enemmän kiinnostunut persoonallisuudesta kuin pepusta. No se riippuu tilanteesta. Itse en menis yleisellä paikalla vieraalle kehumaan hänen takamustaan, mutta esim.

Se kyllä riippuu ihan tilanteesta. Turvallisissa olosuhteissa olisi varmasti minusta kivaa kuultavaa. Kerran kävelin sitten kaupungilla illalla, kun lähdin hakemaan autoani parkkipaikalta koko sen kilometrin ajan minua seurasivat kolme miestä ja sitten puolessa välissä matkaa yksi kommentoi "voi kun on tolla hyvä perse.

Kyl tota vois panna". Kyllähän siinä vähän syke tiheni ja tuli ahdistava olo. Enkä ollut edes mitenkään paljastavasti pukeutunut. Kauneimmankin pepun sisällä on puhdasta pskaa, ja pieru haisee yhtä pahalle. Suomalaisen naisen lättäpeppua ei ole soveliasta kehua, sillä kehuminen on pelkkä vitsi. Kehuminen tarkoittaa "katso peiliin leveä lättähanuri". Naiset ovat nykyään hyvin moraalittomia, rivoja, kuvausasentonsakkin on nykyään pylly edellä tapahtuvia, laulajanakaan eivät nouse pinnalle jos pylly on huono.

Hyvin pyllykeskeiseksi on homma mennyt, silikooni tissit ja pylly ovat heidän tavaramerkkinsä. Se vannoo ettei ole homo mut en mä käsitä. Oon ihan normaali ja mielestäni seksikäs. On ollut tätä ennen rakastajia siis suhteita ja kaikki ollut OK. Miten miehet voisin tajuta tätä miestä kun ei se osaa puhuakaan vaikka jatkuvasti koitan sitä puhuttaa ja ymmärtää?

Nyt mä oon parin vuoden kitumisen ja ymmärtämisen jälkeen täysin loppu ja hermot menee. Lääkäriin oon sen saanut ja ne asiat on kesken. Haluaisin vain kuulla vastaavien miesten ajatuksia. Ja naisten, ketkä ootte tämmöstä helvettiä eläneet. Pidän miehestä mut en saa siis yhtään mitään seksuaalista, en edes hellyyttä paitsi jos itse menen. Sen hän ottaa vastaan. Vihaan tätä ja itseäni millaiseksi olen tässä tullut! Pidän miehestä, rakastankin mut kärsiihän tunteet kun ei rakastelua saa. Tähän on tultu Olin 27v kun tulin isäksi, naiskumppani 24v.

Mies pihtaa Mies haluu seksiä vain krapulassa kertaa kuukaudes vain. Seksipakkoa ei ole kellään. Meillä ei ole ollut seksiä vuosikausiin muttei tulisi mieleenikään vaatia palvelua. Jos teillä ei ole yhteisiä, alaikäisiä lapsia, voit vapaasti erota. Oletko siis aseksuaali vai petätkö?

En vaadi seksiä, yhdyntää, mutta se on totta että edellytän tarpeitteni minimaalista huomaamista edes. Tietenkin itse tyydytän itseni. Mutta kun kerran mies tahtoi parisuhteen ja edellyttää sen, niin eikö hänellä ole mitään vastuuta kumppanistaan. Minun hyvinvointini edellyttää seksiä tai edes orgasmeja ja hän ei anna niitä eikä salli minulle rakastajaa.

Haluaisin ymmärtää tätä logiikkaa ja nyt linjoilla on joku vastaava seksitön - tai epärehellinen - tapaus. Olen terve kolmekymppinen nainen. Ei minulle riitä katsoa eri sohvilta tv: Jaksaisin viikon tai kuukauden, kuukausia, ohimenevästi, mut miksi te pakastimet edes etsiydytte parisuhteeseen?

Sinulla ei ole oikeutta valittaa, suuttua tai katkeroitua, mutta sinulla on oikeus erota. Valitettavasti ihminen voi muuttua jyrkästikin. Meillä oli montatoista vuotta iloista ja hurjaakin seksielämää. Viimeinen vuosi raskausvuosi oli varmaan kiihkein niistä. Mutta sitten lapsi syntyi, ja kaikki meni uusiksi.

Olette melko nuoria vielä, mitkään vaihdevuosien tyyppiset jutut eivät tule teillä kyseeseen. Kannattaisi hakeutua ammattiauttajille, ennenkuin on myöhäistä ja haluatte molemmat erota. Seksittömyyttä on myös niin, ettei kumpikaan halua. Silloinhan ei ole ongelmaakaan. Mutta kuitenkin miehelle on annettu tehtäväksi tehdä seksissä aloite ja tyydyttää naisensa.

Kun sitä halua ei ole, alkaa tuntea itsensä enemmän tai vähemmän "vajaaksi". Seksuaalisesta poikkeavuudesta ei voitane puhua, jos kuitenkin esimerkiksi netistä mies katsoo jatkuvasti alastomia tai eroottisesti pukeutuneita tyttöjä ja tuntee kiihottuvansa niistä.

Jos oikeasti rakastaa toista, on varmasti valmis antamaan toiselle lupa tehdä mitä haluaa niissä tapauksissa joissa itse on "voimaton". Muussa tapauksessa suhde ajautuu joka hetki lähemmäs tuhoaan On siellä ammattiavulla käyty ja käydään yhä. Tai mies on käynyt. Lääkärillä ja tutkimuksissa ja ne ovat vieläkin kesken. Kohta kaksi vuotta tulee ensimmäisestä lääkärille menosta. Kun sitä ensin hoidettiin Viagralla eikä tutkittu. Sitten nämä suuremmat tutkimukset tehdään julkisella puolen ja siinä menee aina kirjaimellisesti monia kuukausia ennen kuin tulee joku seuraava verikoe tai kuvaus.

Se on ihan järjettömän hidasta. Minä aion mennä ensi kerralla yhteisajalle mukaan sinne seksuaaliterapeutille. Eihän tästä tule mitään. Kuulen sieltä aina terveisiä kun kyselen, miten meni. Ohjeissa ja ajatuksissa on järkeä ja hän sanoo siellä terapeutille ymmärtävänsä ja toteuttavansa.

Mutta kun ei hän oikeasti tee mitään mitä terapeutti joka kerta käskee. Niin olisi minusta tärkeä tämän terapeutinkin kuulla, että sanat ja teot eivät kohtaa ollenkaan. Tarkoitan juuri tätä, että minusta pitää pitää huolta edes jotenkin, että jaksan olla rinnalla.

Enhän minä ihmeitä odota. En odota mitään pornoelokuvameininkiä. Jos hän joskus voisi haluta minua, joskus voisi ihan vaikka kädellä koskea edes. Kuka tällaista kestää että ei koskaan, ei kertaakaan hän tule vaikkapa leikillisesti ja yllätä kun olen vaikka tiskejä laittamassa ja kosketa takapuolta, rintaa, suutele ja leikittele?

Hän on vain niin kuin joku robotti. Kuin asuisin lapsen tai vanhuksen kanssa. En minä tiedä enkä ole sellaista ihmettä nähnyt, että häntä kiinnostaisi oma-aloitteisesti mikään seksuaalinen toiminta tai edes kukaan ihminen sillä tavalla. En kyllä ole nähnyt kiinnostuvan miehestäkään tai miesten välisestä seksistä. Aseksuaaliuden hän torjuu täysin, samoin homoseksuaalisuuden.

Ja kertakaikkiaan suloinen ja ihana ihminen. En lasten takia enkä itseni takia vaan hänen itsensä takia. Lapsia me emme kumpikaan taida saada, minä en ainakaan. Mutta en minä jaksa kitua puutteessa ja kärsiä tätä seksuaalista ja ruumiillista ja henkistä yksinäisyyttä enää kovin kauan.

En voi puhua tästä kenellekään. Hän ei anna, koska häpeää. Eikä minulla ole varaa kulkea esim. Yritän sanoa hänelle, että minä en aikuisten oikeasti enää tätä jaksa, suorastaan uhkailen lähtemisellä, mutta ei mikään muutu. Hän on vain pahoillaan ja tiedän, että kyllä hän pelkää että joku päivä lähden.

Ja kyllä niin tuleekin käymään. Eilen juuri vertasin hänelle, että tämä suhde on minulle aivan kuin sairastumista vakavaan sairauteen ja taistelemista. Siinäkin tiedän, että kuolema on erittäin realistinen vaihtoehto. Mutta joskushan se ratkeaa. Joskus minä tästä lähden ja tiedän sen jo, mutta en lähde tänään. Kärsin kunnes kuolen, tavalla tai toisella. Onko se sitten somaattinen tai psyykkinen sairastuminen vai uskottomuus vai mikä, sitä en tiedä. Mutta loppuun asti yritän olla itseni tukahduttaen kiltti ja tukea ihmistä, joka ei anna minulle mitään.

Se ei vain suju enää kovin hyvin, kun olen jo niin voimaton. Mutta minähän olenkin mielestään suunnilleen joku huora kun edes ehdotan sitä. Hänellä ei ole käsitystä, mitä on seksuaalisuus, mitä on naisen seksuaalisuus tai omansa. Hän on ihan pihalla mutta kaikki menee hänen mukaansa. Nyt on kyllä senverran analyyttista miel h enkuohu i ntaa, ettei ihan tältä istumalta osaa antaa muuta neuvoa kuin hakea apua ammattilaiselta, yhdessä sen miehen kanssa.

Viagraa itsekin käyttäneenä sanoisin ja sanonkin, että jos ei sen avulla seiso, on jotain oikeaa vikaa jossain. Kyllä lääkärit sen selvittää, nopeastikin, myös julkisella puolella. Kunhan vaan pyytää niin tekemään. Kesän aikana ei tapahtunut mitään. Syyskuun lopulla seuraava tapahtuma. Kyllä olet väärässä että saisi nopeuttaa pyynnöstä, sinne on yritetty puhelimitse kiirehtiä nyt olivtyly vastaus. Yksityinen terapeutti on ottanut vastaan kaksi kertaa kesän kuluessa, toinen piti kerjätä.

Pahoittelut jos vastaus vaikutti tylyltä. Tarkoitin kyllä lähinnä urologilla käyntiä ja sieltä sitten "vaaditte" lähetteen lisätutkimuksiin. Kyllä lähes täydellinen erektion katoaminen saattaa olla, suurella todennäköisyydellä, oire jostain vakavammasta elimellisestä sairaudesta.

Ei kun vastaus kiirehtimispyyntöön oli tyly keskussairaalastamme. Toki urologilla on käyty jo syksyllä ensimmäisen kerran ja tutkimuslähete saatu ajat sitten.

Eli kuten sanoin kaikki on tehty mutta se vain o n hidasta. Jos ja kun edim löydetään jotain ja sitä etsitään hirveen kauan miltä kantilta pitäis lähteä työstään ja sit lopulta hoidetaan ja se hoito ei auta ja taas odotetaan kuukausia jotain koetta ja kuvaa ja sit milloin lienee on lääkäri joka ainoastaan uskaltaa jotain sanoa ja tämmöisiin tuhraantuu uskomatonta kyllä kuukausia ja vuosia.

Halusin vain kuulla miesten ajatuksia joilla tällaista, tai puolisoiden. Enpä minä epätoivoissani valittaisi täällä jos ei oltais lääketieteen puolelta koitettu jo apua saada. Mut jos oltais sikarikkaita niin tietysti yksityiset tekis kaikki ihan eri tahtiin. Mutta oikeasti, jos ihminen ei halua helliä tai suukottaa vain siksi koska sillä on matala testosteroni niin se on korvien välissä se ongelma eikä sitä ratkaista milloinkaan siellä keskussairaalassa.

Kun lupaus on monesti annettu jo ettei läheisyyden tartte johtaa seksiin kuukausiin tai vuosiin kunnes on tutkimukset ohi ja apua tullut ja itsellä fiilis. Kylmyys on eri asia kuin mitkä jotkut arvot ovat ja sen tajuamiseen etsin vertaistukea Kiitos jo nyt vastanneille, toivon lisää ajatuksia mut jättäkää se lääketiede kiitos: Seksihalut on itselläni sellaiset että voisin halun voimakkuuden puolesta olla monenkin miehen kanssa mutta rakkaus sanoo järjelle ettei se sovi.

Siis mä voisin kyllä harrastaa seksiä myös ilman rakkautta ja eritoten jos tyrkyllä kotonani sitä olisi, mutta en vaan ole tahtonut toimia niin. Mulle aivan käsittämätöntä ettei halua seksiä koskaan. En ymmärrä sitä rakkaudettomuudenkaan kannalta. On sulla kai omatkin kädet olemassa ja leluja löytyy joka lähtöön. Et sä mitään miestä siihen pakottavaan orgasmin kaipuusi tarvitse.

Meinaatko tosiaan ettet ton syvällisemmin tajua miltä tämmöinen suhde tuntuu? Tulee vaan mieleen, että onkohan miehesi ihan hetero? Mut ei hän koskaan sitä myönnä jos kysyn. Ymmärrän kyllä tosi hyvin kirjoitustasi..

Mulla on ollut samoja "haasteita" kolmen vuoden jälkeen ja oikeasti tuntuu, että miten tästä eteenpäin. Miehen on vaikeaa puhua muutenkin, itsellä kaipuu ja halu on niin valtava ja toinen ei vastaa Ehkä se hänelle riittää. En olen varma asiasta kun ei osata puhua siitä. Itse olen käynyt ammattiauttajalla. Mietin tilannettasi ja oikeasti pohdin, että kannattaako jatkaa. Jos tuo jatkuisi vuodesta toiseen tuntuu, että nuo vuodet ovat menneet hukkaan.

Olen miettinyt onko miehelläni toinen vai mikä.. Hän osaa olla tosi kiva, mutta kaikki hellyys yms on tosi kaavamaista ja viileää Tuntuu välillä, että repeän Yksinkertainen totuus nyt vain on se, että itse sen tulevaisuuden ja onnellisuuden osaltaan rakentaa.. Ei loputtomiin tartte kattoa. Ja toisaalta jossain voi olla ihminen, joka on niin se puuttuva pala. Kyllähän kaikkien osa-alueiden tulisi toimia, että voisi tuntea onnellisuutta. Mä kirjoitan sulle vaik huomenna lisää, nyt väsyttää.

Mä niin tajuan, mistä puhut: Mä en tiiätkö ees jaksa korjata sun typeriä virhepäätelmiäs. Koko homma on pielessä. Lähtien siitä että mä meen päinvastoin kuule pyydettynä sinne terapeutille, miehen matkassa ja toisin kuin sä luulet, niin se on positiivista että mä kyselen kyllä häneltä iltaisin miten päivä meni, samoin hän minulta, ja kyllä, kyllä se seksuaaliterapeuttikin kuule on sitä mieltä että miehen täytyy huolehtia puolisonsa tarpeista, että se vaan kuuluu parisuhteeseen että ollaan joskus edes helliä ja hoidetaan nää lääketieteellisetkin hommat niin että seksi on joskus tulevaisuudessa edes mahdollista Mut ei voi vissiin kauhalla vaatia kun sulle on lusikalla annettu.

Epätoivoaanko ei saa ilmaista? Sekö on manipulointia mielestäsi? Entäs jos olen just näin rikki ja toivoton?

Alastonsuomi videot suolihuuhtelu apteekki homo

Penis painot gay thai hieronta malmi