Seksitreffejä homoseksuaaliseen phat ass

   Gay-hieronta

Pienenpieni kyläpahanen keskellä ei mitään; paikallinen baari täynnä natiiveja, joitten puheesta tämä vuoden Pohjois-Englannissa viettänytkään ja itseään englantia lähes natiivitasolla puhuvaksi tituleerannutkaan ei saanut mitään selvää.

Ei siinä muuten mitään, mutta paikalliset olivat sekä ystävällisiä että puheliaita — ja ennenkaikkea kiinnostuneita tuntemattomista kantabaarinsa asuttajista. Eivät tosin panneet pahakseen, että verbaalinen kommunikaatiotasomme oli retardin simpanssin tasolla. Niin oli heidänkin tarpeeksi monen tuopin jälkeen.

Teimme lähes vuosikymmen takaperin automatkan Skotlantiin, ja se on edelleenkin parhaiten muistoissa pysynyt matka; se, jota tulee vieläkin muisteltua ja jonka aikana tapahtuneita kommelluksia kerrottua eteenpäin. Skotlantilaiset ovat rehellisesti hullua porukkaa, joille alkoholi maistuu. Match made in heaven. Muuten luotettiin off-seasoniin kuka hullu menee Skotlantiin lomailemaan joulukuussa ja sehän toimi; aina löytyi sijaa majataloista ja Scottisch Breakfastin kruunasi haggis.

Välttelimme suurempia kaupunkeja ja Lowlandsejä, keskityimme pieniin kyliin ja pienehköihin kaupunkeihin. Lisäksi meidät kutsuttiin paikallisiin kyläjuhliin, jossa meitä kohdeltiin lähes julkkiksina. Vain, koska olimme ulkomaalaisia ja kunnioitimme kyläläisiä läsnäolollamme.

Oban , jossa tutustuimme Mad Mikeen ja Big Daveen. Lempinimet kuvasivat hyvin kavereitten olemusta; Mike oli hullu kuin pullosta tullu itseasiassa, juuri vankilasta tullut ja Dave oli…euhm, tuhdihkossa kunnossa. Inverness , jossa teimme reissun pakollisen ja ainoan kulttuurivisiitin William Wallace — museoon, jossa oli yllättävän paljon ihmisiä. Kävelimme katsomaan William Wallacen muotokuvaa totta kai kiltissä. Loch Ness — vaikka hirviötä ei näkynytkään, sain riemukseni ostettua paikallisesta turistikrääsämyymälästä tinapillin tin whistle.

Sillä sitten viihdytin aviomiestäni autossa seuraavat kolme ja puoli tuntia. Kun pysähdyimme tankkaamaan ja tulin takaisin vessasta, pilli oli mysteerisesti kadonnut. Kirkcaldy , jossa vietimme uuden vuoden vaihtumista. Tutustuimme baarissa porukkaan, joka tarjosi meille essoja emme ottaneet ja vippiliput paikallisen yökerhon bileisiin otimme, niillä pääsi jonon ohi. Sillä välin kun mieheni vahti drinkkiäni ettei kukaan sujauta sinne niitä pelottavia essoja , kävin ulkona tupakalla ja huomasin olevani kilttimiesten ympäröimä.

Tiedustelin drinkkien rohkaisemana lähimmältä josko se mitä olin kuullut piti paikkaansa, eli että kilttien alla ei pidetty alushousuja. Kilttimies innostui ja kajautti keuhkojensa täydeltä: Olen edelleen ylpeä tuolloin nopeista hoksottimistani; vastaukseni tähän skottilaiseen flashmobin edelläkävijään vedettyäni vielä viimeisen henkosen savukkeestani: Trendi siis haastoi - otin kopin.

Johan olikin hyvä suunnitelma. Hae netistä seksiseuraa ja humputtele menemään. Määritellä loppu kuten työelämän vuosisopimuksessa. Nyt, melkein vuosi myöhemmin, suhteen lopusta ei toistaiseksi ole tietoakaan; mikä sinällään on hyvä asia — tykkään Nörttipojasta ja meillä menee hyvin yhdessä; hän tuntee samoin.

Kuitenkin on alkanut mietityttämään, kuinka kauan tätä sitten oikeastaan kestää. Suhteen ensimmäisen puolen vuoden aikana elin tapaamisesta tapaamiseen: Ajattelin että tämä tapahtuisi hyvinkin pian. Hän saa minut kaikkien vuosienkin jälkeen nauramaan makeasti yllättävän terävillä kommenteillaan.

Käymme yhdessä ulkona, niin syömässä kuin juomassakin. Vietämme mieluiten kaiken ylimääräisen aikamme toistemme seurassa. Ei epäilystäkään, että hänessä olen löytänyt sen oi-niin-kliseisen Sielunkumppanin isolla S: Rakkauselämämme on yhtä kuumaa kuin tammikuinen Siperia.

Seksikertamme per annum ovat yhden käden sormilla laskettavissa. Ja kun päästään itse coitukseen, miehellä lopahtaa innostus. Pysyy kyllä terhakkana, mutta ei pääse loppuun asti. Joskus on syyttänyt siitäkin, että minun orgasmini jälkeen en tunnu enää tarpeeksi hyvältä, jotta hän saavuttaisi loppuhuipennuksen… Tuloksena se, etten uskalla tulla liian aikaisin, so.

Laitoin nettiin ilmoituksen, jossa hain itseäni nuorempaa rakastajaa. Nuoret miehet kun ovat aina kiehtoneet, plus että järkeilin että nuorilla miehillä olisi sitä paljon puhuttua nuoruuden intoa ja puhtia. Ja julmettu nörtti ihan kaikella rakkaudella. Aikaisempia seksikokemuksia tasan 2 naisen kanssa. Silmälasit, joita ilman sokea kuin lepakko. Tupelo sängyssä, joskin nopeasti oppiva.

Oletko nyt ihan varma, että olitte käyttäneet kaikki mahdolliset keinot saada seksielämänne molempia tyydyttäväksi? Aika monet parit vuorottelevat, toisella kerralla keskitytään toiseen ja toisella toiseen osapuoleen Patriarkaalisesta yhteiskunnasta jossa mies nauttii ja nainen alistuu? Suomi on taatusti matriarkaalinen yhteiskunta jossa naisella kaikki edut eikä mitään velvollisuuksia! Kyllä on vedetty tantrat ja roolileikit mutta jos miestä itseään ei kiinnosta kuin perusyhdyntä, joka päättyy hänen orgasmiinsa, makuuhuonejuttumme alkaa olla aika taputeltu Viime kerralla kun yritettiin, mies imaisi nännini niin kovalla voimalla suuhunsa, että enemmän on sattunut vain nännilävistys.

Huusin kuin syötävä ja akti loppui yllättäen siihen. Laitan joskus miehestäni postauksen niin tulee aika selväksi, ettei hänkään ihan puhdas pulmunen ole Löysin juuri blogisi ja luin kaikki postaukset yhdeltä istumalta. Mielenkiintoista, herättää ristiriitaisia ajatuksia. Toisaalta ymmärrän täysin ratkaisusi, olen itse elänyt hyvässä suhteessa 9 vuotta, jonka seksi oli aivan kauheaa. Loppujen lopuksi olin samankaltaisessa tilanteessa kuin sinä, piti miettiä että pettääkö vai jättääkö.

Ensin petin, joka oli suurin virhe, sitten jätin, mikä oli oikea teko.

Seksitreffejä homoseksuaaliseen phat ass

SEKSILELUT NETISTÄ HOMOSEKSUAALISEEN EROTIIKKA TARINOITA

Johan olikin hyvä suunnitelma. Silloin sydän heitti voltin; kylläkin pienen, mutta kuitenkin: No aika vähillä huudoilla olen toistaiseksi päässyt, joskin niitä kyllä odotinkin. Mitvit, oliko tuo englantia? Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Aviomies muutaman vuoden minua vanhempi, ja suhteessa periaatteessa kaikki hyvin; viihdymme toistemme seurassa erinomaisesti, teemme kaiken yhdessä. Aika monet parit vuorottelevat, toisella kerralla keskitytään toiseen ja toisella toiseen osapuoleen