S-treffit homoseksuaaliseen sms treffit

   Gay-hieronta

s-treffit homoseksuaaliseen sms treffit

Tämä raha menee mm. Tänä päivänä on olemassa 1. Mutta maahanmuuttoa ei aiota kokonaan lopettaa, vaan se tulee edelleen olemaan mahdollista, hakea ja saada turvapaikka. Ne, jotka pääsevät EU: Rahaa tulee myöskin menemään nk. Mihin lasku lopulta pysähtyy, jää nähtäväksi, kun budjettineuvottelut ovat päättyneet.

Expressenin kulttuuripäällikkö Karin Olsson kritisoi SD-äänestäjiä siitä, että luottavat enemmän tanskalaisiin kuin ruotsalaisiin medioihin. Mistä epäluottamus voi johtua, sitä Olsson ei toki oikein osaa ymmärtää, mutta SD: Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan Tämä on suurin haastemäärä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan ruotsin oikeushistoriassa, raportoi Mediavärlden.

Se on Nordfrontin vastaava julkaisija Emanuel Lärkestål, Borlängestä, joka nyt seisoo haastettuna Haasteet on siitä, mitä on julkaistu Nordfront. Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan, jos rikos katsotaan törkeäksi, johtaa vankeuteen vähintään kuudeksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi. Normaalitapauksissa on seuraamuksena vankeutta korkeintaan kahdeksi vuodeksi tai, jos rikos on lievä, sakkoihin.

Alaikäinen tyttö on alistettu päällekäymisraiskaukselle Östervålan hautausmaalla Uppsalassa. Poliisi sanoo,että heillä on selvät tuntomerkit kolmesta tekijästä, mutta eivät halua julkaista niitä virallisesti. Se tapahtui kello aikoihin torstaina, jolloin alaikäinen tyttö alistettiin päällekäymisraiskaukselle Östervålassa, Uppsalan läänissä, kun hän oli matkalla koulusta kotiin.

Tapaus olisi tapahtunut keskellä päivää ja kolmen tekijän ilmoitetaan olleen sekaantuneena asiaan. Vähintäänkin yksi näistä olisi raiskannut tytön. Nilssonin mukaan, haluavat he edetä pitemmälle tutkimuksissa. Sen jälkeen kun viikon aikana on tapahtunut useita iskuja terroristeja vastaa ruotsissa, tulee nyt Amerikan suurlähetystö esiin julistuksellaan, omien kansalaisiensa matkustusvaroituksella ruotsiin. On ollut erittäin intensiivin viikko suojelupoliisilla SÄPO.

Maanantaina ani varhain tapahtui isku kolmea epäiltyä terroristia vastaa Tukholman esikaupunki Akallassa sekä Strömsundissa, Jämtlandissa.

Strömsundin tapauksessa oli myöskin tynnyreittäin kemikaaleja löytynyt varastosta. Torstai-illan aikana tapahtui jälleen isku vuotiasta miestä vastaan, joka istui junassa matkalla Malmöstä Lundiin. Kiinnioton yhteydessä ilmoitetaan vuotiaalla olleen mukanaan kartta Uppsalan Åhlensista, sekä otteita Koraanista. Tämän jälkeen on Amerikan suurlähetystö tullut julkisuuteen sillä, että uusii terroristivaroituksen omille kansalaisilleen, jotka oleskelevat tai suunnittelevat vierailua ruotsissa.

Tukholman poliisi tutkii nyt kahta murhayritystä sen jälkeen, kun nuorisojengit joutivat tappeluun Kungsträgårdissa viime yönä. Kaksi henkilöä jouduttiin viemään sairaalaan pistohaavoista. Se oli kello Osallistuvien henkilöiden kerrottiin olevan 15 — vuotiaita.

He olivat kuuluneet kahteen ryhmään, jotka olivat joutuneet tappeluun keskenään. Tarkalleen sitä, mitä riita käsitti, ei poliisi vielä tiedä, mutta paikan päällä todettiin, että kaksi henkilöä oli joutunut puukotetuiksi.

Nämä vietiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisin mukaan, toinen puukotetuista oli huomattavasti vakavammin loukkaantunut kuin toinen, mutta kumpikin tulee uskottavasti säilyttämään henkensä. Poliisi on aloittanut esitutkinnan kahdesta murhayrityksestä. Nyt lauantaiaamuna istuu yksi vuotias kiinniotettuna epäiltynä pahoinpitelystä. Lisäksi toista vuotiasta jahdataan murhayrityksestä. Tekniset tutkimukset epäilyltä rikospaikalta on tehty ja poliisi on toiveikas siitä, että tapaus pystytään ratkaisemaan.

Muun muassa siitä syystä, että on olemassa useita todistajia, niin siihen sekaantuneita, kuin myöskin ulkopuolisia. Tämän lisäksi on kaikki filmattu valvontakameroilla, joita meillä on Kungsträgårdenissa, sanoo Kristoffer Samsing, vuorossa oleva tutkinnanjohtaja SVT: On vähintäänkin olemassa jaetut mielipiteet EU-budjettiehdotuksesta, missä mm.

Nyt sanoo Unkarin pääministeri Viktor Orbán, että hän tulee käyttämään omaa veto-oikeutta siihen, että pysäyttää ehdotuksen. EU-komission pitkän tähtäimen budjettiesitys keskiviikolta, pitää sisällään mm. Tämän lisäksi odotetaan ruotsin saavan maksaa valtaisan 15 miljardia enemmän EU-jäsenmaksuna vuosittain, kattamaan budjettialijäämää Brexitistä.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán uhkaa nyt estää budjetin. Hänen mukaansa, ei rahaa pidä sijoittaa maahanmuuttoon. Budjettiehdotus on pakko hyväksyä jokaisen jäsenmaan taholta. Mutta Unkarin ei tarvitse olla huolissaan.

Niin kauan, kun me emme sano sitä hyväksytyksi, niin ei ole olemassa budjettia. Orbánin mukaan, ei se ole oikeudenmukaista, että rahaa otetaan sellaisilta kuin alueellinen kehitys sekä tutkimus ja annetaan maille, jotka päästävät sisään maahanmuuttajia.

Ne maat saavat ottaa siinä tapauksessa rahat omista budjeteistaan, jatkoi hän. Oristádan pormestari varoittaa siitä, että tilanne on karkaamassa käsistä. Samaan aikaan kasvaa jännitys Kreikan ja Turkin välillä. Hiljattain ilmoitti Saksan hallitus, että maahanmuuttokriisi on ohi. Mutta suurelta määrin vaikuttaa siltä, että uusi aalto on matkalla.

Ainoastaan huhtikuun aikana pääsi maahanmuuttajaa Kreikkaan Turkin kautta siten, että ylittivät Evros joen Itä-Tharakiassa. Tämä lukumäärä muodostaa puolet kaikista maahanmuuttajista, jotka käyttivät samaa reittiä vuoden aikana. Orestiádan pormestari Dimitris Mavirides ilmoittaa, että vastaanottokeskus on hypätty yli ja tilanne on lähellä murtumispistettä.

Paljon enemmän maahanmuuttajia virtaa sisään kuin se, mitä keretään rekisteröidä. Hallitus on lähettänyt sinne lisäpoliisia, mutta ainoastaan väliaikaisesti ja eikä riittävästä, Mavridesin mukaan, joka uskoo, että ihmissalakuljettajat ja heidän asiakkaansa ovat huomanneet, että maan raja on verrattain helppo maali. Neljä täyttä bussia ajaa päivittäin Ateenaan ja Thessalonikiin. Kreikkalaiset epäilevät, että kehitys ei ole pelkkä sattuma, vaan Turkin keino asettaa painostusta EU: Tämän lisäksi, on jännitys Atenan ja Ankaran välillä lisääntynyt turkkilaisilla sotilailla, jotka säännöllisesti loukkaavat kreikkalaista ilmatilaa ja aluevesiä.

Tämän osanaan kamppailussa vääriä uutisia vastaan, raportoi Press Gazette. Virallisen tarkoituksen sanotaan olevan se, että taistellaan nk.

Me emme koskaan tule enää olemaan valmistautumattomia tälle enää. Me olemme keskittyneet taistelemaan vääriä uutisia vastaan leveällä rintamalla, sanoo Mark Zucerberg. Niin kutsuttu yksintullut pakolaislapsi on nyt vangittu murhayrityksestä Skånen Staffanstorpissa viikonlopun aikana, missä vuotias poika sai vakavia vammoja veitsihyökkäyksen seurauksena.

Lauantai-iltana poliisi ja ambulanssi lähetettiin Järnvägsgatanille Staffanstorpiin pahoinpitelyhälytyksen seurauksesta. Paikanpäältä löydettiin vakavasti pistohaavoista loukkaantunut vuotias poika. Eräs toinen henkilö, joka ilmoitti olevansa vuotias, otettiin kiinni epäiltynä puukotuksesta ja esitutkinta murhayrityksestä aloitettiin.

Sunnuntaita vastaisena yönä pidätettiin epäilty syyttäjän toimesta, toden näköisin perustein epäiltynä murhayrityksestä.

Pidätetty on nyt sitten vangittu. Vangitsemisesityksen mukaan, josta Fria Tiden on saanut osan, on tämä vangittu Afganistanin kansalainen. Hän kertoo olevansa syntynyt ja häntä pidetään säilössä Lundin poliisivankilassa.

Poliisi on toki vaitonainen tapauksesta ja ei halua kertoa mitään puukotuksen motiivista. Loukkaantuneen tilan kerrotaan olevan vakaan. Monilla maahanmuuttajilla on vieras näkemys seksistä ja yhdessäelämisestä verrattuna ruotsalaisiin.

Tämä loppupäätelmän tekee nyt hallitus ja satsaa siksi useita miljoonia siihen, että tiedottaa heitä siitä, mikä pätee ruotsissa, raportoi TT. Hän tarkoittaa, että vastatulleilla on täysin erilainen näkemys seksistä. Tämän takia antaa hallitus nyt 3,7 miljoonaa kruunua RFSU: Myöskin tulkkeja tulee kouluttaa aiheesta. Strandhällin mukaan, käsittää tämä sitä, että nostetaan maahanmuuttajien tietämystasoa. Satsaus olisi ollut ajateltu tehdä jo ennen nk.

Kalmarissa asuvaa naista vastaan hyökättiin ja joukkoraiskattiin kolmen pakolaislapsen toimesta. Raiskauksen yhteydessä ottivat afgaanit hyvin loukkaavia kuvia, missä he poseerasivat uhrinsa kanssa. Nyt heistä kaksi tuomitaan lyhytaikaiseen nuorisohoitoon. Toinen näistä sai turvapaikan, siitäkin huolimatta, että häntä pidettiin aikuisena. Nainen, joka on pikkulasten äiti, oli syyskuussa pitänyt illalliskutsut kotonaan, omassa ja miehensä asunnossa Kalmarissa.

Myöhemmin illalla lähti hän iltakävelylle siksi, että piristyisi hieman, koska hän tulisi viemään toisen lapsista päiväkotiin seuraavana aamuna. Kotimatkalla alkoi nainen voida pahoin ja soitti miehelleen, että tämä tulisi häntä vastaan. Silloin ilmestyi äkkiä kolme pakolaislasta esille ja alkoivat seurata häntä, samalla kun he puhuivat keskenään omaa kieltään.

Kun pikkulasten äiti ohitti erään kohdan Trollbackavägenillä, missä sijaitsi kasvimaita, otti yksi miehistä kovaa kiinni hänestä ja afgaanit pakottivat hänet mukaansa eräälle pikkutielle. Kun he olivat edenneet vähän matkaa, kaatoivat he hänet maahan. He repivät minulta housut ja pikkupöksyt, kertoi uhri oikeudenkäynnin aikana.

Sen jälkeen avustivat afgaanit toisiaan pitämällä kiinni uhristaan ja raiskaamalla pikkulasten äidin vuorotellen. Valtavassa shokissa olevan naisen löysivät poliisit myöhemmin, joihin huolestunut mies oli ollut yhteydessä.

Minä toivon ettei minun tarvitse enää koskaan nähdä häntä samanlaisena, sanoi aviomies oikeudenkäynnissä. Joukkoraiskauksen yhteydessä ottivat pakolaislapset valokuvia heistä naisen kanssa. Kuvat osoittavat häntä, kun hän makaa voimattomana maassa, samaan aikaan kun yksi raiskaajista pitää kättään hänen rinnallaan ja osoittaa etusormellaan häntä päin. Kaksi afgaaneista on tunnistettu ja tuomitaan nyt Kalmarin käräjäoikeudessa suljettuun nuorisohoitoon 11 kuukaudeksi sekä vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi.

Kumpikin karkotetaan myöskin ruotsista. Toinen heistä tuomitaan alle vuotiaana, siitäkin huolimatta, vaikka maahanmuuttovirasto on todennut hänet aikuiseksi. Nainen on voinut hyvin huonosti joukkoraiskauksen jälkeen, mutta yrittää pysyä kasassa lastensa takia.

Hän ei uskalla mennä ulos kun on pimeää, välttelee kansanjoukkoja ja on ollut terapiahoidossa. Se ei ole tämä suuri turvapaikkavastaanotto, joka kuormittaa ruotsalaista sairaudenhoitoa. Ne ovat vanhemmat ruotsalaiset. Tämän kertoo sosiaaliministeri Annika Strandhäll S. Ruotsalainen sairaanhoito on raskaasti kuormitettu ja hoitojonot leikkauksiin on niin pitkät, että potilaat kirjaimellisesti alkavat mätänemään.

Tämä ei toki ei johdu tästä suuresta ja maksavasta maahanmuutosta ruotsiin. Siitä joka tapauksessa on sosiaaliministeri Annika Strandhäll S täysin vakuuttunut. Itse asiassa on se näiden vanhempien kansalaisten vika, hänen mielestään. Kun Aftonbladetin lukija väittää, että se on pakolaisvastaanotto, joka on tyrmännyt ruotsalaisen sairaanhoidon, vastaa Annika Strandhäll. Meillä on nopeasti vanheneva kansakunta ruotsissa. Strandhällin mukaan, tulee henkilöiden lukumäärä, jotka ovat vuotiaita ja sitä vanhempia, kasvamaan Tämä on se suurin probleema, hänen mukaansa.

Pakolaisvastaanotolla ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Strandhäll väittää myöskin, että hänen hallituksensa on nostanut sairaanhoidon resursseja 13 miljardilla, verrattuna siihen mitä se oli mandaattijakson alussa Raiskattu alaikäinen tyttö kutsuttiin hiljattain Boråsin poliisiasemalle — siksi, että hakisi raiskaajan käyttämän kondomin, joka kuului tekijälle, raportoi P4 Sjuhärad.

Tämä oli siis Sjuhärad alueella, jossa tämä bisarri tapaus sattui. Alaikäinen tyttö, joka oli joutunut raiskatuksi, kutsuttiin Boråsin poliisiasemalle noutamaan esine, jonka poliisi oli takavarikoinut tutkinnan yhteydessä. Muun muassa, pyydettiin häntä hakemaan raiskaajan käyttämä kondomi, joka sisälsi tekijän spermaa.

Perheen isä sanoo ruotsin radiolle, että hänen perheensä tuntee itsensä törkeästi loukatuksi tästä tapauksesta. Isän mielestä, erityisen vakavan asiasta tekee se, että tässä on kysymyksessä virallinen kutsu, missä osoitetaan, kuinka tärkeää on se, että todisteena käytetyt esineet haetaan pois.

Poliisi pahoittelee tapahtunutta ja kutsuu sitä erehdykseksi. Kristitty nainen, nimeltään Asma, poltettiin vakavasti muslimikosijansa toimesta Pakistanissa, Pakistan Today lehden mukaan. Tapahtuma sattui 17 huhtikuuta Lahoressa. Kosija, nimeltään Rizwan Gujjar, oli jo pitkään yrittänyt saada naista kääntymään islamiin ja menemään naimisiin hänen kanssaan, ilman suurempaa menestystä.

Lopulta hän päätti kaataa bensiiniä naisen päälle ja sytyttää palamaan. Nainen, joka on vuotias, työskenteli hoitajana erään miehen luona, jonka nimi on Saeeduz Zaaman, Pohjois-Pakistanissa.

Yhdessä vaiheessa, kun nainen oli töissä ja avasi ulko-oven, seiso hänen kosijansa siellä ja suoritti tämän kauhistuttavan tekonsa. Naisen isä, joka sillä hetkellä sattumalta vieraili hänen työpaikallaan, kertoo kuulleensa kauhistuttavaa huutoa.

Kun hän meni katsomaan, mitä tapahtuu, näki hän tyttärensä liekeissä ja epäillyn, Rizwan Gujjarin, pakenevan juosten paikalta. Asmanin keho ja kasvot saivat prosenttisia palovammoja. Paikallinen poliisi on pidättänyt epäillyn ja tekijä on myöskin tunnustanut tekonsa poliisille. Vain pieni osa Pakistanin väestöstä tunnustaa itsensä kristityksi. Vähemmistö on kovan painostuksen alaisena muslimienemmistön taholta.

Hyökkäys Asmania kohtaan on vain viimeisin pitkässä tekojen sarjassa, jossa on uskonnolliset piirteet. Macron mukaan Euroopan kohtalo liittyy läheisesti Afrikkaan. Euroopan parlamentissa hiljattain käydyssä keskustelussa, Ranska presidentti Emmanuel Macron hyökkäsi kansallisia virtauksia vastaan Euroopassa, jotka ovat jotain sellaisia, mitkä hän haluaa hävittää. Syyt tälle massiiviselle afrikkalaisten maahanmuutolle, Macron mielestä johtuu suuresta köyhyydestä, ilmastonmuutoksesta ja geopoliittisista konflikteista.

Macron viittasi myös räjähdysmäiseen väestön kasvuun kolmansissa maailmoissa väittäen, että Euroopan kohtalo on sidottu Afrikkaan. Afrikan asiantuntijan Stephen Smithin mukaan, afrikkalaisten määrä Euroopassa kasvaa yhdeksästä miljoonasta miljoonaan seuraavan 30 vuoden aikana.

Tämä tulisi merkitsemään samalla Euroopan hyvinvointivaltioiden loppua, koski yhdistettyä massamaahanmuuttoa ja hyvinvointia ei voida yhdistää, Smithin mukaan. Tallåsenin esikoulussa on kaaos nk. Se on Eskilstuna Kuriiri, joka kertoo tästä kaaosmaisesta tilanteesta Tallåsenin esikoulussa Fröslundassa, joka sijaitsee Eskilstunan keskustasta etelään. Kaupunginosa on yksi poliisin nk. Esikoulussa käy lasta, jotka puhuvat Ainoastaan kahdella lapsista on Ruotsi äidinkielenään.

Koululla on suuri henkilökuntapula ja sijaiset tapaavat kirjoittaa itsensä sairaiksi, vain sen takia, että välttyisivät tulla kutsutuiksi Tallåseniin. Sitä tapahtuu myöskin, että lapset karkaavat koulusta. Ennen kaikkea haluavat he nähdä pienempiä lapsiryhmiä. Se, että otetaan vastaan aina vain enemmän lapsia ei onnistu, koska kaaoksesta huolimatta on jonoa esikoululle. Eikä ennen vuoden loppua ole uutta esikoulua valmiina.

Muussa tapauksessa meidän on otettava toisesta lapsiryhmästä, jos sekään onnistuu. Joskus on helpompaa viedä lapset ulos, vaikka meidän todellakin pitäisi olla sisällä, sanoo lastenhoitaja Birgitta Eriksson Eskilstuna Kuriirille. Kaksi koulua Vingåkerissa on ilmoitettu koulutarkastusvirastolle sen jälkeen, kun on ilmennyt rukouksia ja Koraanin lukua kotikielenopetuksessa, kirjoittaa SVT Sörmland. Toinen rehtoreista sanoo näkevänsä tapauksen hyvin vakavana. Ne on kaksi koulua Vingåkerissa, Sormlandissa, jossa on ilmennyt rukouksia ja Koraanin lukua kotikielen opetustunnilla.

Siitä on jo puhuttu lapsi- ja koulutusvirastolle, mutta siitäkin huolimatta jatkuu se. Siksipä on uusi nimetön ilmoitus tehty nyt koulutarkastajille. Toisen koulun rehtori on jo aikaisemmin ollut tietoinen probleemasta ja väittää, että hän on huomauttanut siitä niitä koskettaville henkilöille. On olemassa selvät säännöt sille, mikä pätee opetuksessa ja uskonnollista sisältöä ei pidä ilmetä koulussa, sanoo hän SVT: Oppisuunnitelman mukaan, kaiken opetuksen tulee olla tunnuksetonta.

Vingåkerin kunnan tulee antaa lausunto tapauksesta koulutarkastusvirastolle viimeistään perjantaina 4 toukokuuta. Yksi Kreikan tuomioistuimista on päättänyt, että turvapaikanhakija saavat liikkua vapaasti maassa. Siitä voi tulla ovenavaaja seuraavalle suurelle maahanmuuttaja-aallolle Eurooppaan, kirjoittaa SR Ekot. Miltä säännöt näyttävät tänä päivänä, pitää Kreikka turvapaikanhakijat saarillaan. Yksi uusi päätös korkeimman hallinto-oikeuden tuomiosta, voi toki muuttaa tämän kokonaan.

Nyt saavat maahanmuuttajat liikkua vapaasti saarilla. EU pelkää, että tämä voi luoda uuden pakolaisaallon Eurooppaan. Jos he saavat liikkua vapaasti Kreikassa, voivat he helpommin jatkaa matkaansa muihin kohteisiin Euroopassa, kuten esimerkiksi anteliaimpiin avustusmaihin, kuten ruotsiin esimerkiksi.

Päätös koskee ainoastaan vasta tulleita maahanmuuttajia ja ei niitä noin Maahanmuutto Kreikkaan on jo noussut puolella. Viime vuonna tuli maahan noin 60 turvapaikanhakijaa päivässä. Tänä vuonna tulee noin henkilöä päivässä. Kreikan maahanmuuttoministeri varoittaa siitä, että hallinto-oikeustuomioistuimet tulevat kehottamaan ihmissalakuljettajia lisäämään toimintaansa. Ekon mukaan, on saarten paikalliset asukkaat, kuten Lesbosilla, Kosalla ja Chiosilla tulleet enemmän ja enemmän negatiivisiksi maahanmuutolle, jonka he katsovat uhkaavan turismielinkeinoa.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron varoittaa nyt kasvavasta kansallismielisyydestä tietyissä Euroopna maissa. Se on poistettava mahdollisimman nopeasti, katsoo hän.

Samaan aikaan aiotaan sijoittaa enemmän rahaa maahanmuuttoon ja EU: Tätä tarkoittaa Ranskan presidentti Emmanuel Macron. Meidän tulee kitkeä pois kansallismielisyys, sanoi hän, tulevaa Eurooppaa koskevassa debatissa Eurooppa-parlamentissa Starsborgissa tiistaina, Europaportaalin mukaan. Macron varoitti erityisesti poliittisesta kehityksestä, jota tapahtuu maissa, kuten Unkari, missä maahanmuuttokriittiset ja kansallismieliset puolueet hallitsevat. Se on vaarallista, totesi Ranskan presidentti.

Kansallismielisyyden vastavaikuttamiseksi, hän haluaa mm. Macronin mukaan, on EU tänä päivänä aivan liian hidas ja tehoton. Tämän lisäksi pitää alojen, kuten turvallisuus, puolustus ja maahanmuutto saada enemmän resursseja.

Ruotsin europarlamentaarikko Cecilia Wikström L on sitä mieltä, että ruotsin seuraava hallitus antaa johtaa itseään sellaisten henkilöiden taholta, kuin Emmanuel Macron ja Angela Merkel EU: Bonnierin perheen suosikki TV-kanavaa, TV4: Me haluamme, että he kostavat meille. Se on kuitenkin terroristijoukko IS, Nusrarintama ja muut jihadistiryhmät, jotka ovat tähän mennessä murhanneet eniten ihmisiä Syyrian sisällissodassa. Tai, kuten yksi arabi Bromöllästä muotoilee asian Facebookissa: Sen takia ei käännös pitänyt yhtä sen kanssa, mitä sanottiin liikkuvassa materiaalissa, mikä koskee juuri tätä yksittäistä lähetystä.

Tämä havaittiin pienen hetken päästä ja korjasimme asian välittömästi. Saksalainen toimittaja ja historioitsija on bannattu Facebookista Islamin ja Saksan välisestä historiallisesta suhteesta on keskusteltu kiihkeästi sen jälkeen, kun Horst Seehoferista tuli sisäministeri.

Seehofer ei kuitenkaan ollut myöhässä kumotakseen väitteen. Meidän ominaisuutemme on kristinusko. Mutta muslimit, jotka asuvat kanssamme, kuuluvat Saksaan, kertoi Horst Seehofer Frankfurter Allgemeinille. Vain 20 prosenttia vastanneista eivät olleet samaa mieltä sisäministerin kanssa. Tämä ryhmä tarkoitti sen sijaan sitä, että islam on perusteellinen osa Saksasta.

Tämä saksalainen toimittaja ja historioitsija Michael Hesemann, kunniatohtorina siitä työstää, että paljasti asiakirjan armenian kansanmurhasta , suljettiin Facebookista Osassa kuin Demoklesin miekka, joka roikkuu yläpuolellamme, barbarismin uhka, jota vastaan meidän on yhdistyttävä ja taisteltava.

Tässä mielessä islam ei ole osa Saksan historiaa, vaan me olemme puolustus islamia vastaan, kirjoitti Michael Hasemann Facebookissa. PJ Median mukaan, suuntasi Michael Hasemann voimakasta kritiikkiä poliittista korrektiutta vastaan, joka on hiljentänyt julkisen keskustelun, bannipäätösten tiedon jälkeen.

Saksan hallitus on ilmoittanut, että he pidentävät rajavalvontaa Itävallan vastaisella rajalla kuudella kuukaudella. Tämä yhtenä toimenpiteenä, että taataan maan turvallisuus Eurooppaan suuntautuneen, käynnissä olevan, maahanmuuttoaallon takia.

Päätös tulee viikko sen jälkeen kun Itävalta on päättänyt jatkaa rajavalvontaa. Saksan sisäministeri sanoo, että rajatarkastus, jota on jatkettu Horst Seehofer muistuttaa, että hän arvostaa Schengen-yhteistyötä, mutta selittää, että hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin jatkaa rajatarkastuksia sen takia, miltä tilanne näyttää tänä päivänä. Vaalikampanjan aikana, viime vuonna, oli Seehofer se, joka edusti konservatiivipuoluetta CSU: Sinikeltainen jättiläispenis, joka on maalattu erääseen julkisivuun Kungsholmenilla, Tukholmassa, tulee saamaan olla paikallaan viikon ajan.

Tämä ilmoittaa nyt kiinteistöyhtiö, joka omistaa talon. Se oli keskiviikkona, jolloin valtava penis Kronobergsgatanilla havaittiin. Hän on aikaisemmin tehnyt samantyyppisen teoksen mm. Me olemme luonnollisesti suotuisia taiteelliselle vapaudelle, mutta samaan aikaan meidän on pakko kunnioittaa lähimpien naapureidemme mielipidettä.

Sillä, että annamme teoksennolla paikallaan lyhyen ajan, tarjoamme kaikille kiinnostuneille nauttimaan teoksesta, sanoo Camilla Klint, myyntipäällikkö Atrium Ljungbergillä. Pysäyttäkää tämä suuri maahanmuutto, on jihadsitiexpertin neuvo. Alankomaiden De Telegraaf-lehden haastattelussa palestiinalais-belgialainen jihadistiexpertti Montasser AIDeémehin varoittaa selvästi siitä, että sallitaan suuri maahanmuutto Eurooppaan, millä on vaarana tuoda samalla mukanaan sisällissota maahan.

Hänen taustansa on vankka; laajat yhteydet jihadisteihin Belgiassa ja Hollannissa, minkä vuoksi hän myös matkusti Syyriaan lähempiä tutkimuksia varten, islamin ja jihadismin asiantuntija sekä on myöskin työskennellyt Belgian turvallisuuspoliisin kanssa. AIDeémehin mukaan, ovat eurooppalaiset poliitikot naivia, kun on kysymyksessä maahanmuutto, islam ja epäonnistunut integraatio.

Hän neuvonsa siihen, että välttää entistä pahempi tilanne tulevaisuudessa, on, että estetään suuri maahanmuutto. Ensinnäkin meidän on pakko tietää, mitä aioimme tehdä niille, jotka jo ovat täällä, kysyy AIDeémeh, joka työskentelee myöskin Brysselin koululaisten kanssa, missä hän on havainnut sen, että lapset elävät siellä fyysisesti, mutta henkisesti keskiajalla.

Kun oppilaat elävät kahden eri maailman välillä, etsien omaa identiteettiään, silloin he väistämättä joutuvat kosketuksiin radikaalien islamilaisten ideologioiden kanssa. Median tietojen mukaan, olisi naista viilletty veitsellä kurkkuun. Poliisi on hyvin vaitonainen tapauksesta, mutta TT: Sidoksissa paikkaan, haettiin yksi vuotias mies kuulusteluihin.

Hänet pidätettiin sen jälkeen kello Useita poliisiautoja oli ollut paikalla ja alue haravoitiin läpi koiria käyttäen. Mitään motiivia murhalle ei vielä ole tiedossa, mutta Kvällsposten ilmoittaa, että naisella ja tällä pidätetyllä miehellä oli suhde keskenään. Lehden mukaan, kannettiin naisen ruumis ulos talosta kello Pidätettyä miestä tullaan kuulustelemaan tämän päivän aikana. Tukholman poliisi löysi suuren määrän mm. Esitutkinta on aloitettu erittäin törkeästä aserikoksesta sekä myöskin törkeästä huumausainerikoksesta.

Yksi mies on pidätetty. Tämä tapahtui sunnuntai-iltana, jolloin poliisi teki tämän huomattavan löydön rutiininomaisessa huume-etsinnässä suuresta parkkihallista, Skärholmilaiseen asuintaloon liittyen. Yllättäen oli huumekoira osoittanut selvän vainun eräästä autosta ja tämän jälkeen aloitetussa tutkimistoimissa, saattoi poliisi tehdä kotitarkastuksen kyseiseen ajoneuvoon, mistä sitten tavarat löydettiin, kirjoittavat he kotisivullaan.

Tämän lisäksi löysimme räjähdysainetta, metsästysaseen, pistooleja, ammuksia ja kiloittain erilaisia huumausaineita, sanoo Jonas Lindberg törkeiden rikosten osastolta Tukholman eteläisestä piiristä. Auto takavarikoitiin jatkotutkimuksia varten. Ratsian aikana otettiin myöskin kiinni yksi mies, joka nyt on pidätetty todennäköisin perustein epäiltynä erittäin törkeästä aserikoksesta, törkeästä huumerikoksesta ja rikoksesta lakia vastaan palonarkojen räjähde herkkien aineiden hallussapidosta.

Enempää en voi kertoa, mutta tämä on erittäin positiivista, että olemme saaneet poistettua näin paljon aseita ja huumetta kaduilta kerta heitolla. Ne olisivat voineet saada paljon pahaa aikaiseksi vääriin käsiin jouduttuaan, sanoo Jonas Lidberg, joka on esitutkintajohtaja tässä tapauksessa.

Viime vuonna tapahtui ampumistapausta Tukholman läänissä. Siksipä poliisi on suunnannut työnsä siihen, miten he aikovat katkaista väkivallan kehityksen ja vähentää laittomia aseitten lukumäärä sekä saada poistetuiksi kaikki käsikranaatit. Dramaattinen pako tapahtui kolmen päivän vankeudessa olon ja kidutuksen jälkeen. Tekijä, laiton maahanmuuttaja ja samalla hänen poikaystävänsä pidätettiin välittömästi sen jälkeen. Poliisin raportti Ranskan esikaupungista Saint-Herblainista, Nantesin ulkopuolelta, todistaa julman ja armottoman kohtelun poikaystävän taholta.

Poliisin mukaan, hänen kehonsa oli mustelmien peitossa ja kasvot olivat kovasti turvoksissa useasta kohdasta. Ranskalainen tyttö, joka oli asunut kymmenen kuukautta yhdessä laittoman maahanmuuttajan kanssa, onnistui lopulta pakenemaan siten, että sitoi lakanoita yhteen ja laskeutui niiden varassa yhdeksännen kerroksen parvekkeelta alas. Tunnettu poliisille Tämä laiton maahanmuuttaja on poliisin vanha tuttu aikaisemmilta ajoilta ja hänet tullaan haastamaan ihmisryöstöstä ja julmasta väkivallasta.

Tämä on vain jälleen yksi tapaus muiden joukossa ranskalaisia naisia kohtaan. Pääkaupunki Pariisin pohjoisosat ovat erityisen kovasti kärsineet siitä ja monet naiset ovat tehneet ilmoituksia maahanmuuttajien raiskauksista ja muun tyyppisistä seksuaalisista häirinnöistä.

Mediajahdista huolimatta, pitää Adelsohnin pariskunta kiinni mielipiteestään ruotsindemokraattien ja vaihtoehtomedian ympärillä. Hän saa kannatusta vaimoltaan Lena Adelsohnilta, entiseltä kulttuuriministeriltä. Pariskunta joutui vuonna epäsopuun median kanssa, kun he Dagens Nyheterin haastattelussa kertoivat lukevansa säännöllisesti Avpixlattua ja katsoivat, että ruotsalaiset mediat vaikenivat totuudesta ja maahanmuuton seurauksista.

Pariskunta pitää kiinni mielipiteestään ruotsindemokraateista. Mutta silloin ei ollut niin monella kansalaistunnetta, että olisivat tehneet sen silloin, sanoo Ulf Adelsohn, joka on vakuuttunut siitä, että Stefan Löfvenin hallitus ei tule istumaan jatkossa tämänhetkisessä muodossaan vaalien jälkeen, katsomatta sitä, kumpi blokki tulee suurimmaksi.

Mikään uusi joulukuunsopimus tai muu uusi ehdoton antautuminen — se on täysin poissuljettu, sanoo hän. Samalla he eivät usko, että ruotsindemokraatit saavat yli 20 prosenttia vaaleissa, koska puolueen politiikkaa suurelta osin toteutetaan muiden puolueiden toimesta.

Tämä nuori arabi pääsi tunnin nuorisopalvelulla raiskattuaan tytön Fagerstassa. Nyt hänet on tuomittu uudelleen — siitä. Että on ryöstänyt ja pahoinpidellyt erilaisia pakolaislapsia. Kun he pääsivät Hantverksvägenille, ilmestyi tämä, tänä päivänä vuotias raiskaaja, joka tulee Palestiinasta, esiin, aseistautuneena kepillä. Toisella afrikkalaisella oli ollut aikaisemmin riitaa arabin kanssa, joka oli sylkenyt hänen päälleen liikenneonnettomuuden yhteydessä.

Raiskaaja veti eritrealaisen ulos autosta ja löi tätä kepillä päähän niin kauan, kunnes keppi katkesi. Yhdessä, tuntemattoman kumppaninsa kanssa, jatkoi hän sen jälkeen uhrinsa pieksäntää nyrkiniskuilla tämän vartaloon, vaikka tämä jo makasi maassa.

Tämän jälkeen hän haki pesäpallomailan ja löi rikki auton tuulilasin. Raiskaaja tuomitaan myöskin siitä, että on yhdessä, saman ikäisen syyrialaisen arabin kanssa ryöstänyt afgaanipakolaislapselta puhelimen siten, että uhkasi afgaania hiilihappoaseella.

Tämä tapahtui Alfavägenillä Fagerstassa 17 huhtikuuta Västmanlandin käräjäoikeus tuomitsi helmikuun lopulla vuotiaan suojelusvalvontaan yhdessä kahden kuukauden vankilarangaistukseen, pahoinpitelyn, ryöstön, vahingonteon ja huumerikoksen lisäksi. Tuomiosta on toki valitettu hovioikeuteen. Hänet tuomittiin heinäkuussa siitä, että oli pitänyt kiinni ja raiskannut tytön sohvalla yhdessä asunnossa Fagerstassa.

Yksi toinen, vanhempi vuotias arabi Palestiinasta, haastettiin siitä, että oli ollut mukana joukkoraiskaamassa tyttöä, mutta hänet vapautettiin todisteiden puuttuessa.

Yhdysvaltalaisten valkoisten miesten siittiöiden lahjoituksen kysyntä on lisääntynyt räjähdysmäisesti Brasiliassa, kirjoittaa Daily Caller. Wall Street Journalin mukaan, rikkaat naiset ja lesboparit Brasiliassa haluavat saada spermaa valkoisilta miehiltä siksi, että heidän lapsensa saisivat enemmän pohjosimaista ilmettä, kuten vaaleat hiukset ja siniset silmät. Viimeisen seitsemän vuoden aikana, Yhdysvalloista Brasiliaan siemennesteen luovutukset ovat kasvaneet 3 prosenttia. Brasiliassa on spermasta maksaminen kiellettyä — mutta sitä voi tilata huolellisesti räätälöitynä lahjoituksina Yhdysvalloista, jos sinulla on vara maksaa enemmän kuin 50 kruunua siitä.

IT-tukijalla, Joas Carslos Holland de Baracelloksella, on blondit hiukset ja siniset silmät, johtuen omasta saksalaisenglantilaisesta syntyperästään.

Hän lahjoittaa lähes päivittäin siemennestettään brasilialaisille naisille. Brasilia otti vastaan kymmenen kertaa enemmän afrikkalaisia orjia kuin Yhdysvallat ja tänä päivänä on puolet maan väestöstä mustia tai sekarotuisia.

Tänä päivän seisoo USA saman demografisen haasteen edessä. Ei ole epäilystä kauemmin siitä, miten EU näkee Euroopan tulevaisuuden. Aikan, jolloin yhä useammat huolestuvat yhteiskunnan islamisoistumisen lisääntymisestä, sulkee EU korvansa siltä. Muutama päivä sitten, EU-komission jäsen ja Euroopan komission ensimmäinen varapuheenjohtaja, Frans Timmermans, johti pyöreän pöydän kokousta, yhdessä kymmenen johtavan imaamin kanssa, kuudesta EU-jäsenmaasta Saksa, Ranska, Hollanti, Italia, Belgia ja Bulgaaria.

Tämä hollantilainen huippupoliitikko julisti kokouksen jälkeen, että islam on Euroopassa pysyäksensä. Ensimmäisen keskuksen valmistumisen katsotaan olevan etusijalla.

Tarkempia suunnitelmia esitellään pääsiäisviikonlopun jälkeen. Tällä viikolla hallituksen erikoistutkija ehdotti, että valtiollinen saapumis- ja lähtökeskus perustetaan siksi, että saadaan järjestys ja kuri tähän ruotsin maahanmuuttosysteemiin. Ruotsindemokraatit ovat aiemmin kannattaneet maahanmuuttajien sijoittamista erityiseen säilöön turvapaikkamenettelyn ajaksi. Myöskin saksassa on keskusteltu vastaavanlaisesta ratkaisusta ja ensimmäinen tällainen keskus tulee avattavaksi Bayerissa lokakuussa, kertoo BBC.

Ehdotuksen mukaan, jossa mm. Maahanmuuttajat, joilla katsotaan olevan hyvät mahdollisuudet jäädä saksaan, tullaan toki sallimaan päästä pois keskuksesta.

Varasisäministeri Stephan Mayer on sitä mieltä, että Bayerin ensimmäisen keskuksen valmiiksi saamiselle ennen lokakuuta, on suuri etuoikeus. Nyt raivoaa ruotsindemokraattien puoluejohtaja Jimmie Åkesson hallituksen ja sosiaalihallinnon esitteelle lapsiavioliitoista. Hän vaatii, että vastuuhenkilöiden erottamista.

Viime viikolla äänesti sosiaalidemokraatit ja hallitus lapsiavioliittojen täyskieltoa vastaan, jonka mm. Nyt raivoaa Jimmie Åkesson tästä informaatioesitteestä, joka SD-johtajan mukaan, tarkoittaa normalisointia lapsiavioliitoille. Minä tulen vihaiseksi, kun näen tämän. Varsinkin, kun luen sen sisällön ja totean, että se ei sisällä mitään tuomitsevaa lapsiavioliitoista. Päin vastoin, he antavat oikeuden aikuisille ihmisille tässä esitteessä, jotka ovat naimisissa lapsen kanssa, sanoo hän videklipissä kiirastorstaina ja jatkaa: Mielipiteeni on, että vastuussa olevien päälliköiden, näissä kummassakin virastoissa, tulisi antaa oma selityksensä ja, jos ei heillä ole mitään järkevää selitystä tälle, niin heidän on erottava tai potkaista pois viroistaan.

Tukholman käräjäoikeus on eilen ilmoittanut langetetusta tuomiosta sille afgaanimiehelle, joka puukotti poliisia Medborgareplatsilla elokuussa Hänet tuomitaan viideksi vuodeksi vankeuteen sekä elinikäiseen karkotukseen. Viime vuonna, 31 elokuuta, lyötiin poliisi Ted Erikssonia Medborgareplatsilla, Tukholmassa, puukolla niskaan.

Afgaani on väittänyt, että hän on vasta vuotias. Syyttäjän mielestä toki, että hän oli yli 18, kun hyökkäys tapahtui, minkä lääketieteellinen iänmääritys vahvistaa. Torstaina Tukholman käräjäoikeus tuomitsi Hussainin. Käräjäoikeus on katsonut toteen näytetyksi sen, että mies halusi tappaa poliisin ja hänet tuomitaan siksi vastuussa olevana murhayrityksestä. Poliisille on myönnetty korvausta Syytetty tuomittiin myöskin kahdesta pahoinpitelytapauksesta, jotka sattuivat lukiossa, muutamaa päivää ennen Medborgareplatsin murhayritystä.

Käräjäoikeus on määrännyt vankeusrangaistuksen viideksi vuoden ajaksi ja mies karkotetaan ruotsista elinikäisellä paluukiellolla.

Facebookia uhataan useiden miljardien dollarien sakoilla. Nyt osakkeet romahtavat pörssissä — ja turvallisuuspäällikön odotetaan eroavan. Facebookin osakkeet romahtivat 7 prosenttia maanantaina, mikä suoranaisena rahana nousee reiluun miljardiin ruotsin kruunuun.

Perustajalle, Mark Zuckerbergille, joka omistaa miljoonaa osaketta yhtiöstä, tarkoittaa se alentunutta arvoa 40 miljardilla kruunulla. Taustalla on tiedot siitä, että kampanjayhtiö, Cabridge Analutica, on käyttänyt henkilötietoja Facebookia uhataan useiden miljardien dollarien sakoilla, Washington Postin mukaan.

Yhtiön turvallisuusvastaava, Alex Stamos, ilmoitetaan tämän lisäksi olevansa poistumassa yrityksestä. Joka on jotain, minkä hän itse kieltää. Romaanit, Malmössä ja Landskronassa, ovat nyt perustaneet oman poliittisen puolueen, joka tulee asettumaan ehdolle syksyn kunnallisvaaleissa. Haastattelussa, SVT Nyheter Skånen kanssa, sanoo puolueen puhehenkilö, että romaanien puolelta on olemassa epäilyksiä poliitikkoja ja virastoja kohtaan, minkä takia ryhmä tarvitsee omia vallanpitäjiä.

Tarkoitus on, että aletaan saamaan romaaneja sisään maan päättäviin elimiin. Luciano Bladson sanoo, että hän haluaa osoittaa romaaninuorille, että se todella onnistuu, että luodaan tarkoituksenmukainen elämä, ilman rikollisuutta.

Samaan aikaan, on hän toki itse istunut vankilassa, niistä rikoksista, mitä hän on tehnyt. Mutta se, tuleeko puolue pääsemään kunnanvaltuustoon, on enemmänkin epävarma. Mikael Sundström, Lundin yliopiston yliopistolehtori valtiotieteiden instituutista, kyseenalaistaa osaltaan sen, onko kyseessä yleinen poliittinen puolue, vaiko osaltaan etniseen ryhmään kohdistuva taktiikka, koska muita äänestäjiä on vaikea houkutella äänestämään heitä.

Sundström sanoo toki SVT: Virasto, nuoriso- ja siviiliyhteiskunnalliset kysymykset, MUCF, antaa nyt avustuksina satojatuhansia kruunuja niille maahanmuuttaja tiheiden esikaupunkialueiden organisaatioille siksi, että saisivat enemmän ihmisiä äänestämään. Se on tämä valtiollinen virasto MUCF, virasto nuorten- ja siviiliyhteikunnallisille kysymyksille, joka maksaa kaikkiaan 8,5 miljoonaa kruunua siihen viralliseen tarkoitukseen, että saa useampia äänestämään vuoden vaaleissa.

Ainoastaan Rinkebyn kansantalolle on tarjottu Me tulemme kokoamaan ihmisiä workshopin sekä opintosatsauksen kautta ja näytämme ne edut heille, miksi äänestää vaaleissa, sanoo Jörgen Strandberg, Rinkebyn kansantalon puheenjohtaja, ruotsin radiolle.

Hallituksen virastolle antamassa tehtävässä lukee: Tälle on olemassa tietty yhteys alueellisiin vaaliosallistumisiin ja kuinka ne on kansanomaisesti yhteen sidottuna. Rinkebyn kansantalo suunnittelee nyt palkkaavansa kymmenen nuorta, joille alkuunsa neljän viikon ajan, kesällä, tullaan informoimaan siitä, mitä syksyn vaalit tarkoittavat. Tämän jälkeen he alkavat saada maksua siitä, että koputtelevat ihmisten oville Rinkebyssä ja saavat heidät vakuuttuneiksi siitä, että äänestävät vaaleissa.

Tällä tavalla he ratkaisevat kaksi probleemaa samalla kertaa, Jörgen Strandbergin mukaan. Nuoret saavat töitä ja enemmän maahanmuuttajia äänestää. Virasto nuoriso- ja siviiliyhteiskuntakysymyksille on sama virasto, joka antoi Moderaatit tulevat äänestämään kyllä tälle muutetulle mediaperustuslaille.

Tämän varmistaa puolueen lehdistötiedottaja Susan Vo Bergqvist Sammhällsnyttille. Sosiaalidemokraattinen debatoija Johan Westerholm, on aikaisemmin kirjoittanut pääkirjoitussivuilla siitä, että moderaatit asettuvat positiivisesti tälle ehdotetulle muutokselle.

Susan Vo Bergqvist, lehdistösihteeri lakivaliokunnan puheenjohtaja Andreas Norlénille M , vahvistaa Samhällsnyttille sen, että he tulevat äänestämään ehdotuksen puolesta. Näin ollen tarkoittaa se toden näköisesti sitä, että tämän punavihreän hallituksen ehdottama perustuslakimuutos tullaan äänestämään läpi eduskunnassa.

Ensimmäinen äänestys on suunniteltu jo nyt toukokuulle ja toinen äänestys aiotaan pitää syksyllä, heti vaalien jälkeen. Ne ehdotetut muutokset ovat kohdannut kovia protesteja useimmalta niiltä remissi-instansseilta, joilta hallitus on hakenut tukeaan sille. Julkaisuklubi ja journalistiliitto on kaksi näistä insatansseista, jotka ovat kriittisiä aloitteelle.

Eniten kirvelevää kritiikkiä tulee hovioikeuden puheenjohtajalta Katarina Rikteltä, Skånen ja Blekingen hovioikeudesta, yhdeltä hallituksen remissi-instannseista. Hän on verrannut perustuslakimuutosta sensuuriin: Siksi me sanomme, että näin eivät he voi tehdä. Se ei vaan käy! Ruotsindemokraatit ovat vaatineet päättävää kansanäänestystä perustuslakimuutoksesta. Se, että saadaan aikaiseksi kansanäänestys, vaaditaan, että vähintään yksi kolmasosa kansanedustajista, kappaletta, äänestää sen puolesta.

Kumapikin sukupuoli jakaa mielipiteen yhtä tasaisesti. Feministileima vaikuttaa myöskin brittien sosiaaliseen elämään. Samaan aikaan ilmoittaa 12 prosenttia siitä, että he olisivat enemmän kiinnostuneita treffeille sellaisten miesten kanssa. Miehille on feminismi vieläkin enemmän epäkiinnostavaa, kun taas viides osa, tai 20 prosenttia, jotka ilmoittavat, että he voisivat olla vähemmän kiinnostuneita siitä, että aloittaisivat suhteen feministisen naisen kanssa. Ainoastaan kaksi prosenttia miehistä edellyttää suhdetta feministin kanssa.

Neljäsosa miehistä ilmoittaa, että he ovat muuttaneet omaa käytöstään siksi, että välttyvät tulemaan leimatuksi seksistisenä. Suunnilleen yhtä suuri osa miehistä tunnustaa, että heidän käyttäytyminen on muuttunut. Suuri enemmistä, 70 prosenttia, on hyväksynyt feministien väittämän siitä, että mies tienaa enemmän kuin nainen, ottamatta laajalla rintamalla huomioon syitä, jotka johtuvat erilaisista ammatinvalinnoista.

Lakivaliokunta mitätöi hallituksen ehdotuksen kokonaisuudessaan. Lakivaltuustoremissi, jonka hallitus viime viikolla luovutti lakivaliokunnalle, olivat he, maahanmuuttoministeri Helena Fritzonin S mukaan, mukauttaneet sen, voimakkaan kritiikin jälkeen, joka suunnattiin ehdotusta vastaan siksi, että annettaisiin uusi mahdollisuus oleskelulupaan suunnilleen Tänään tuli lakivaliokunnan lausunto tapauksesta ja kritiikki on täydellinen; Lakivaliokunta hylkää hallituksen ehdotuksen.

Lainsäädäntöneuvoston edellä mainitun lausuntoluonnoksen käsittelyn aikana, useat vastalauseet johtuvat myös sääntöjen monimutkaisuudesta. Esimerkiksi tuomioistuimille on esitetty, että monimutkaisuuden vuoksi on vaikea saada yleiskatsausta ehdotuksen seurauksista lainkaan ja, että tämä on aiheuttava vaikeuksia, eikä vain vähiten yksilöille.

Lakiasianvirasto jakaa tämän arvion, ja uskoo, että raja on saavutettu, mikä on hyväksyttävää sille, miten lainsäädäntöä voidaan muotoilla. Koska asetus on suunnattu tiettyyn henkilöryhmään, jonka katsotaan jääneen järjestelmän ulkopuolelle ja, joka sitten kertaluontoisena toimenpiteenä voisi hakea lupaa erityissääntöjen nojalla, tekee sen, että lakivaliokunta näkee asian pikemminkin kysymyksessä olevana, eräänlaisen vapautuksena.

He huomauttavat myöskin siitä, että muuten ruotsin lainsäädännössä ei ole periaatetta sallia, että pitkät käsittelyajat ovat perusteita erilaisten hakemusten hyväksymiselle. Tanskan maahanmuutto- ja integraatioministeri Inger Stöjberg V raivoaa maahanmuuttajille, jotka eivät opettele tanskaa tai ei käy työssä sekä ei tee asioita oikein omaksi edukseen.

Nyt hän haluaa poistaa heidän mahdollisuutensa tulkkeihin, omissa yhteydenpidoissaan tanska yhteiskunnan kanssa, siksi, että pakottaa sillä tavalla heidät oppimaan kielen.

Kaikki alkaa yhdestä tanskalaisesta TV2: Kyse oli somalialaisista naisisista Vollmosenissa, joka on maahanmuuttajien hallitsema lähiö Tanskan toiseksi suurimmassa kaupungissa Odensessa. Yhdelläkään haastatelluista naisista ei ole työpaikkaa ja melkein yksikään ei heistä osannut tanskaa, vaikka jotkut heistä ovat asuneet tanskassa luvulta lähtien. TV-tiimillä oli pakko olla mukanaan somalitulkki, ymmärtääkseen naisia, joita he haastattelivat.

Somalinaiset valittavat sitä, että on vaikea saada työpaikkaa, että se vaatii koulutusta ja, että huntu on huolenaiheena. Mutta ennen kaikkea, osoittaa dokumentti puutteellisen kielitaidon suurimmaksi ongelmaksi. Maanantaina julkaisee BT debattiartikkelin maahanmuutto- ja integraatioministeri Inger Stöjbergiltä, joka on tarttunut TV2: Stöjberg tarkoittaa sitä, että maahanmuuttajilla on aivan liian helppoa, että eivät välitä oppia tanskaa, eivät välitä työnteosta ja sen sijaan elävät avustuksilla.

Syy sille on mm. Tämä on yksi niistä etuuksista, jonka Tanskan hallitus nyt tulee lopettamaan. Maahanmuuttajille tullaan tarjoamaan ainoastaan tulkkeja ensimmäisenä kolmena vuotena maassa, tämä jälkeen he saavat selviytyä omin avuin. Maahanmuuttajat, jotka ovat saaneet kielteisen päätöksen, on pakko palauttaa välittömästi. Saapumiskeskuksessa pitää kaikkien turvapaikkaa hakevien majoittua, missä kaikkien virastojen ja toimijoiden, joita turvapaikanhakijan tarvitsee tavata, pitää olla saatavilla.

Siellä pitää myöskin olla tarvittavat tiedot saatavilla siitä, kuinka Ruotsi toimii ja maahanmuuttajien tulee osallistua pakolliseen koulutuksen kartoitukseen sekä ammatillisten taustatietojen antamisiin. Lähtökeskuksessa pitää maahanmuuttajien, jotka ovat saaneet kielteisen päätöksen turvapaikkahakemukseensa, sijoittaa odottamaan käännytystä.

Olauzon uskoo, että se on ratkaisevan tärkeää sille, että säilyttää pitkäntähtäimen maahanmuuttopolitiikka, joka suojaa turvapaikkaoikeutta siten, että henkilöt, jotka ovat täyttään panokelpoisia maasta poistamispäätöksellä, käännytetään välittömästi. Muut ehdotukset koskevat mm.

Alijäämää sosiaalisista projekteista ei tuoda julki. Mikäli ei olisi olemassa tätä kunnallista tasausavustusta, olisi Malmö jo konkurssissa, kiinnitti kansallisekonomi Tino Sanandaji vuonna Nyt ilmenee se, että taloudellinen tilanne kaupungissa, joka myöskin taistelee kasvavaa rikollisuutta vastaan, on paljon huonompi kuin on osattu kuvitella. Siitäkin huolimatta, vaikka se käsittää Malmöä, he eivät onnistuneet löytämään ainuttakaan radikalisoitunutta islamistia.

Projektista tuli myöskin taloudellinen fiasko. Se puutteellinen käsittely projektin taloudessa, on paljastettu siinä yhteydessä, kun Grant Thornton, yksi maailman suurimmista tilitoimistoista, on tarkastanut 15 projektia, josta Malmön kaupungin työmarkkina- ja sosiaalivaliokunta punavihreällä johdolla, on ollut vastuu.

Heidän lopputulos on, että yksikään kunnan projekteista ei ole noudattanut kunnan kirjanpitosääntöjä. Nyt he aikovat ottaa esille uusia rutiineja, lupaa Sedat Arif. Göteborgissa sijaitsevan Johanneskoulun toiminta on jo pitkään harjoittanut väärinkäsityksiä, jotka liittyvät ensisijaisesti länsimaiden ulkopuolisiin turvapaikkaperäisiin maahanmuttajataustaisiin oppilaisiin.

Niinkin nuoriin kuin 6-vuotiaisiin oppilaisiin on kohdistettu seksuaalista häirintää ja pahoinpitelyä. Tytöt, joiden ei katsottu käyttätyvän riittävän muslimina, saivat vaatteensa revityksi ja heitä uhkailtiin raiskauksella. Nyt ilmenee, että koulun rehtori, perustuslain vastaisesti, varusti opettajat ja muut työntekijät suukapulalla — kukaan ei saanut kertoa medialle siitä, mitä koulussa tapahtui. Sydsvenskan on saanut käsiinsä osan sisäisestä viestistä, jonka Johaneskoulun rehtori Maria Berben Lindén lähetti kaikille työntekijöille, missä näitä kielletään puhumasta toimittajille niistä maahanmuutto- ja islamiperäisistä epäkohdista.

He yrittävät saada lehdistön ja TV: Tämän jälkeen seuraavat noudattamiskäskyt siitä, että ei kukaan muu, kuin vain rehtori, voi puhua medialle. Toisinaan he yrittävät esittää joitain vähemmän tärkeitä kysymyksiä, auttaakseen sinua vastaamaan. Vastaa silloin, ettää sinulla ei ole mitään kommentteja, tai, jos tuntuu siltä, että sinulla on täysi luottamus sille työlle, jota suorittaa koko henkilökunta täällä Johanneksessa. Kirjeessä loukataan viestinnän perusvapautta. Tämän vahvistaa sananvapauden asiantuntija Nils Funcke, joka kertoo Sydsvenskanille, että hän ei voi muistaa, että hän olisi nähnyt niin vakavaa räjähdysherkkää mustaa valkoisella aikaisemmin.

Yleensä tällainen työntekijöiden panostaminen puhutaan suullisesti muiden kuulematta, kertoo Funcker ja silloin useinkin on sana sanaa vastaan, kun asiaa aletaan tutkimaan. Kun Sydsvenskan otti yhteyttä rehtori Maria Berben Lindéniin, vaati hän aluksi, että työntekijät eivät saa puhua virkamiehinä, koska hän on koulun viestintäpäällikkö. Myöhemmässä lehden haastattelussa ja neuvoteltuaan juristiensa kanssa, tunnustaa hän, että hän on ollut väärässä.

Uudessa lakialoitteessa ehdottaa hallitus useita muutoksia sille, että "modernisoi" säännöt avustavalle hedelmöitykselle ja vanhemmille. Muun muassa, haluaa pääministeri Stefan Löfven S , että "mies, joka synnyttää lapsen", katsotaan lapsen isäksi. Nämä uudet säännot "tarkoittavat mm. Lakiehdotuksella ilmoitetaan olevan tarkoitus luoda "modernimmat säännöt" tilanteeseen, missä henkilöt saavat lapsen, sen jälkeen, että jompikumpi heistä, tai kumpikin, ovat vaihtaneet sukupuoleen kuuluvuuttaan.

Muotoilua ilkutaan netissä, sen jälkeen, kun sen on huomioinut Ruosindemokraattien Fredrik Eriksson: Ainoastaan säilytyspaikkaa on olemassa henkilöille, jotka karkotetaan, tai häädetään ruotsista — ja koska paikat ovat olleet täynnä jo edellisvuodesta lähtien, päästetään karkotetut vapaalle jalalle. Nyt suuntaa EU kovaa kritiikkiä ruotsia kohtaan siitä, että he eivät lisää säilytyspaikkojen lukumäärää, kirjoittaa Svenska Dagbladet. Kaikkiaan on maahanmuuttovirastolla ainoastaan säilytyspaikkaa jaettuna viidelle paikkakunnalle; Åstorp, Kållered, Flen, Märstä ja Gävle.

Niissä säilytetään henkilöitä, jotka ovat käännytettyjä tai karkotettuja, mm. Engström kertoo, että rajapoliisi ainoastaan viime viikonlopun aikaan, oli pakotettu kieltäytymään seitsemästä säilöönottopäätöksestä, johtuen tilanpuutteesta. Rajapoliisin arvion mukaan, tarvitaan säilytyspaikkojen lukumäärä enemmän kuin kaksinkertaistaa, vähintäänkin Siitäkään huolimatta, vaikka hallitus on antanut maahanmuuttovirastolle tehtäväksi luoda uusia paikkaoja, niin uusi paikkoja ei ole ilmestynyt sitten vuoden Expressen julkaisi tänään yhden nk.

Melkein kaikilla on ulkomaalainen tausta. Se on Bonnierlehti Expressen, joka nyt on kartoittanut, ketkä ne ovat, jotka suorittavat joukkoraiskauksia ruotsissa. Tarkastus käy läpi 32 tapausta, joista on tullut tuomio — välisen jakson aikana. Siinä on kysymyksessä kaikkiaan Tekijät olivat keski-iältään vuotiaita rikoksen tapahtumahetkellä ja 13 heistä ei ollut täyttänyt vuotta. Miehillä oli melkein kaikilla ulkomaalainen tausta.

Kymmenen on syntynyt ruotsissa toisesta tai molemmista ulkomailla syntyneistä vanhemmista ja ainoastaan yksi on syntynyt ruotsissa, vanhemmista, jotka myöskin on syntyneet ruotsissa.

Se käsittää esimerkiksi sitä antisosiaalista käytöstä, puutteellista tunteidensäätelyä ja rikollisia tovereita, sanoo Niklas Långström, professori ja analyytikko oikeuslääketieteellisestä laitoksesta Expressenille. Stina Holmbergin mukaan, tarkastus- ja tutkimusneuvos Bråssa, rikoksia ennealatehkäisevästä virastosta, ei tarvita mitään uutta tutkimusta maahanmuuttajien rikollisuudesta, siitäkään huolimatta, että viimeisin tuli vuonna Edelleen käytännöllistää hän rikokset sillä, että sanoo, että heidän tulee asettaa ne 43, jotka tuomittiin joukkoraiskauksesta, suhteeseen kaikkiin niihin Ranskan entinen presidentti, Nicolas Sarkozy, on tiistaiaamupäivän aikana ollut kuulustelussa ja sen jälkeen hänen vapautensa on riistetty epäiltynä Libyan rahoituksesta presidenttivaalikamppnjan aikana , raportoi Ekot.

Tiistaiaamun aikana kuulusteltiin ranskan ex-presidettiä Nicolas Sarkozya poliisin toimesta ja nyt hänen vapautensa on myöskin riistetty. Sarkozy oli Ranskan presidentti vuosina — Ranska oli sen jälkeen johtava tekijä siinä Nato-johtoisessa sotatoimessa Khaddafin vallasta syöksemisessä nk.

Libyan sisällissodan yhteydessä Siihen otti osaa myöskin Ruotsi. Ekon mukaan, niin tämä on ensimmäinen kerta, jolloin Sarkozya kuulustellaan tapauksesta ja hän voi joutua istumaan kiinniotettuna 48 tuntia. Tuore Brå-raportti osoittaa, että luottamus ruotsin poliisiin ja ruotsin oikeussysteemiin on matalampi kuin koskaan maahanmuuttajien joukossa nk.

Sen sijaan kääntyy monet rinnakkaisen oikeussysteemin — sukujen päämiesten tai klaaniylimysten, muslimi-imaamien sharia-tuomioistuimen tai kummisedän, tämän organisoidun rikollisten puoleen. Pyöreästi puolet asukkaista näillä alueilla eivät uskalla ottaa yhteyttä poliisiin tai todistaa oikeudenkäynneissä rikollisjengien kostotoimien pelosta, myöskin silloin, kuin he itse ovat olleet alistettuna rikollisuudelle.

Vieläkin enemmän, kokonaista seitsemän kymmenestä, ilmoittaa, että he elävät rikollisjengien painostuksen alaisena sille, että ovat hiljaa ja eivät sekoita asioihin ruotsalaista yhteiskuntaa ja yhtä moni ei uskalla kieltäytyä siitä, jos he näkevät rikoksen tapahtuvan alueella, esimerkiksi vahingon tekoa.

Se, mille ilmoitetaan olevan konkreettisesti peloissaan, on häirintä ja törkeä väkivalta, jota voidaan myöskin kohdistaa sukulaista kohtaan sille, joka ei pidä suutaan kiinni. Näkymä kunnioituksesta, maineesta ja kunniasta avustaa. Se on myöskin häpeällistä ja halventavaa, että vahemmille selviää, että lapsesta on tullut rikollinen. He eivät ymmärrä, miksi ruotsalainen oikeuslaitos ei selviä siitä, että saisivat kuriin huumekaupan, jengiampumiset ja muun tavallisen rikollisuuden.

Niistä nuoremmista, usein antisosiaalisista maahanmuuttajapojista, jotka muodostavat järjestäytyneen rikollisuuden rekrytointiperusta, he pitävät poliisiin selkeästi vihamielisyyttä ja päinvastoin tarkkailevat muita ryhmiä alueilla, joilla poliisi hallitsee heitä liikaa. Monet asukkaat myöskin imevät ja kasvattavat sosioekonomista uhrimenttaliteettia, missä on se tosiasia, että he eivät osallistu ruotsalaiseen yhteiskuntaan - pidetään sitä ruotsalaisen yhteiskunnan vikana eikä edes omana.

Valitusoikeus ja sen jälkeen myöskin korkein hallinto-oikeus, antoivat kunnalle oikeuden. Tietoja voitiin sen sijaan hakea maahanmuuttovirastosta. Rikosnimike on törkeä raiskaus ja syyttäjä Bengt Wahlströmin mukaan, on olemassa suuri riski sille, että tekijät voivat suorittaa uuden rikoksen, minkä takia oli erittäin suurta painoarvoa sille, että heidät voitiin tunnistaa. Epäilyksiä oli olemassa siitä, että miehet olivat sisäänkirjoitettuina lähellä sijaitsevassa HSB-kodissa.

Wahlström kääntyi silloin siksi kunnan puoleen, että saisi nimilistat asukkaista, mutta kunta kieltäytyi siitä, viittaamalla salassapitoon. Valitusoikeus antoi kunnalle oikeutta ja osoitti sillä, että nimilistojen luovutus voisi käsittää suurta joukkoa henkilöistä, jotka eivät olleet rikoksesta epäiltynä. Tapauksesta valitettiin sitten korkeimpaan hallinto-oikeuteen, missä tapausta ei edes otettu käsiteltäväksi.

Se, että saisi tietoja asuntolan asukkaista, ei Wahlströmmin mielestä olen yksityisyyttä loukkaavaa millään tavalla. Syyttyjä onnistui toki lopuksi kiertämään kunnan ja sai sen sijaan tiedot maahanmuuttovirastolta, mikä johti siihen, että kaksi miestä istuu nyt vangittuna ja tullaan haastamaan oikeuteen. Se, että yksi virasto voi asettaa keppiä rattaisiin toisen viraston tutkimukselle ei ole hyväksyttävää.

Tämä ei ole oikeudenmukaista. Syy sille on, että hän yhdessä Facebook-postauksessaan on kritisoinut sitä muslimista tapaa, että naiset naitetaan sukulaisille. Ja näin hän kirjoitti: Mietin mitä he sillä tarkoittavat? Uskotteko heidän tarkoittavan sitä, että he eivät saisi valita miestä itse. Education is top quality and other countries are trying to learn from it. Yes, people are pretty shy here, and most of my friends don't talk that much. It's like, if you don't have anything meaningfull to say, don't say anything at all.

It's very weird and I would like to change that but it's really hard cause you've grown in to it. I love my family, more than I love myself. My life is meaningless compared to theirs.

I hug my mom everytime I see here. I used to hug my dad all the time, but now only once in a while. I hug and "cuddle" or something with my littlesister everytime we see. Don't get me wrong, that's nothing sexual: I'm pretty close with my brother, we talk about stuff and we're friendly to each other.

I hang out a lot with my friends, at summer time I spend more times outdoors than I do at home. We usually go for a cup of coffee and just chill out, drive around and other stuff. And then there's the "bad thing"; we go drinking almost every weekend. I don't why, I guess we all just like a lot. But unfortunately, after one year of being 18 and unemployed, I have started to consider myself a little bit "alcoholic".

I think I could stop it if I really wanted, but since Finland is pretty boring country and there's not much to do atleast without money , there's just nothing else to do on weekends. Every single one of my friends drink at weekend. Who am I to fight against that? I would really much like to change it, but I really can't. That's actually why I would very gladly live in the countryside, than to live in city. Countyside of Finland is just pure awesome, you can't even think about the possibilities you could do.

Atleast as a "youngster" year old. And why not as an adult man with a family, you could probably think of a lot of fun stuff to do with your kids. Unlike in the big cities.. I hope I'll move to countryside some time. And then those stupid big city people come and mock the "hillbillies"..

What am I like? I like foreign people. I would like to spend some time abroad but unfortunately I can't afford that, atleast not yet. I'm not very humoristic, at least with other people. I can't express my self around others, nor can I show emotions.

I'm just a little introverted I guess. I dream of not being such, but I haven't figured out a way to change that. But that doesn't make me a bad person, or any less of a human than others, or does it now? At the moment, I have a little depression and I've got a slightly bad self esteem. Probably cause my education-plan didn't work out as I wanted. And cause I've been drinking too much for a year and something. I'm trying to change myself, but it's quite hard, since i'm an introvert, and shy, so I can't think of a way to get new friends, and I can't change myself in the presence of my current friend-circle.

But I'm seeing a psychiatrist or someone like that and I'm hoping she could help me, but so far there hasn't been any progress. I know I probably should change myself by my own hand, but that's just really hard and my mind is really stupid and won't let me. And unfortunately, this isn't that rare in Finland.

I just hope someone wise would think of a good way for us to change, and open up to each other. But on summary; I'm fairly glad of my life here, I love my country, I love Finns, but I also like people from other countries. I am not happy with the economy and mind set of this world.

There's way too many problems and things that can back fire, if that's the right expression. But in the mean time, I try to enjoy my life and spend more time with my family and friends. Also I've started to write stuff to the internet, as you can see, and I'm hoping I would find some smart people to talk with somewhere, but so far I've had no luck, or I haven't been in the right places.

If you have any tips or anything for me, please feel free to give them to me. I think I wrote a lot more than I intended to. Or maybe it's you who is brainwashed? It's kind of a some thing as wondering where we come from, as to guess who is brainwashed an who is not.

I suspect everyone, especially you. I think you've got the point. However, I have a black boy friend, and what I've noticed is that all the black women really hate me for taking one of theirs! D So jealous people come in all cultures Hi, i would like to ask you a few things to note. Or at least that is how you act, sure there is a lot of racism, but just admit that you have never met a finnish person.

You are calling every finn a racist, and therefore you are a racist. There is so much ads, saying we should give money for YOUR problems, althought we have a lot of problems by ourselves this is a poor fucking country They are somehow accepted by the silent majority and very influential.

Acceptance is what it probably looks like from the outside, but I'd rather call it tolerance. I mean tolerance of something annoying, like the bad weather you can't change or the boss who yells at you. Not tolerating them would lead to an inevitable confrontation and confrontations are what people are desperate to avoid, as failure to win is yet another one of those big Finnish no nos.

Also, the possibility of things getting real ugly, real fast, is ever present, as you may have noticed during your stay. So, if the bastard is a moron, who probably is incapable of dealing with his issues constructively, why start World War III with him, when you know it's not going to change him unless you kill him? Here we go again. Defending the dark art of drinking.

I would just have to mention that the Finnish justice system is based on Swedish law. Not only as long standing laws were inherited from the Swedish era, but the system of law vs.

The Swedish red flag is up! Finns are so hostile to anyone not like themselves. The majority is accepting what happens in their name by their passivity. This is unique for Finland in a larger EU perspective. One could say other EU countries demand law and administration deal with the extremists. Sadly, the law and administration these days have become states within a state, which means they mainly have their own best interest in mind.

Promoting passivity in the general population is definitely in their interest, as it leaves them free to grant themselves more money, more fancy titles, more prime realty at a significant discount, etc. Of course, to increase their own power and influence, they also want more and more layers of bureaucracy, with as many subordinates as possible.

The EU functions as a good excuse for this. Every time the EU makes administrative changes or passes new directives, our illustrious leaders found a new bureau of this or a department of that to cope with the situation. If all goes according to plan, the number of bureaucrats should be double the present by Still yep finns only look that governemnt pay wayy to much to refugees letting other citizen rot..

So finn be less envious, racist,and be more generous and learn to help people perkeleeeeee. Healthe care top ranked?? Do you kniw you have to pay like if u were into a hotel when u r hospitalized?? And fyi, check on wikipedia, France is first Italy my own country ,second,,and i can confirm we have better then this cheap healt care Fuck i hope u never get sick..

You seem like an observant, objective and intelligent person. Oh, thank you for your kind words, I very much appreciate them. You will pay high tax one way or an other. What to change something vote for capitalism. I also think finnish people very unhappy in they relationships, they have very poor sex life and not intresting people at all. So, if you see angry woman in official office just know she didn't had sex for long time LOL Men here pretend to be silent, but at home they agressive and violent, Just read statistics.

I do not recommend marry finnish guy here. A girl from Finland As I read these answers, I can't get anything more than sad. To think that everyone seem to think that everyone in Finland are like that. True, some of us are, but not everyone.

It may be true that we don't have almost any of our original coulture left, but can you blame us? I mean after all we've been trough: How do you think we're supposed to stay as we are after that?! Then add internet, religions But, I guess that I'm one of the lucky ones.

The ones who have a good place to live, who didn't have to go trough too much bad things and appreciates what they have. I know about the things you have been talking about and I'm not saying that everything you have said wasn't true. But Finland is like one of those optic pictures, which you have to look in a certain way to see a different side of it. I know that I may sound naive, but I think that Finland is a great county, if you can look at it from the right angle.

If you can't, that's your loss. When I said that 'everyone seems to think' I didn't mean everyone. I was just so furious that I kind of ignored and forgot about the good posts. I sicerely apologise about that. This is a cold dark country.

Walking today in Hesperia Park we saw only one wild rose, no other flowers. Why all that hating Swedes and Russians alike? Damn selfish ,,Sisu is one way to excuse and try to compensate the lack of people emphaty,cose none will help so better do it your self..

Maybe if people learned to love also the person next to you,and be more community base ,family base then individual. I miss my country despite all the crap there.. In Finland i got rare but RARE case of nice people met,,at moment maybe one lady whom i met 2 times but she is so friendly keeps messaging me,,even im so bad at keeping in touch.. Most people on here are Finnish and you're asking 'what do you think about Finnish people'.

You're likely to get stupid modest answers or racist comments from foreigners. What if the answer is 'they are better than you gyppos, did your country fight the former Soviet Union in the 2nd world war like the Finns did?

Which side was your country on in the second world war - the soviets or Finland? However some, pretending to be some kind of Finland's Swedes, give a very bad image of themselves.

As if they were something better than the rest of the Finns. It is clearly a general attitude among Finns that they are better than anyone else. In particular better than Swedes it seems. Open your eyes and read the messages on this board.

Finns are very bitter and emotionally invalid people. I am currently living in greece and people here have opinion that finnish people are too shy and it s cold like in siberia in finland.

They also think that people in finland are too hard to abroach socially. First comment that i heard was that isn t it very cold and quiet there in finland when i first spoke that i have lived in finland i am originally from greece and it s like day and night the culture and people Have you ever considered why this is so? If you go about telling people how fucking stupid and crazy they are and how you hate at living here, do you think this will inspire friendship among anyone?

Black but Finnish 2. I should take You Silvio to sauna and to see an ice hockey game one day! I am afraid that - You dont just speak any suomi? We could drink some salmiakki and then talk talk talk What do You say? Do You like snow and winter sports at all? It is very upsetting to read these comments from both Finnish and foreign people. I think people are very easy to categorize by their nationality and skin colour etc. It's a fact that different countries have their own culture and habits and that sometimes it's very difficult to adjust to culture different from your own.

We have started a new era on this planet. Traveling is a hobby to people, I wish they could take the best out of it. It's easier for all of us to visit and work in different countries. That is a good thing and should be appreciated. I know lots of Finnish people who don't like Finland. I also know foreign people who've tried to live in Finland and didn't enjoy it. And I do know both Finnish and foreign people who love the country and who love how well things work here. That's mostly why I think it's down to ones personality whether or not they like it here.

No matter where you go you face difficulties in your life. You meet people that you don't quite like and you meet people who you love. I hope the world was better place and we could enjoy it no matter what we do.

Unfortunately it's not always that way and every single one of us just have to take the best out of it. We have almost 6 million people here in Finland.

I love to meet foreign people and I love to learn from other countries. I envy people who are able to go abroad and work there. I've done it myself but I've now started a family here. There is a difference between jealousy and enviousness.

I would encourage anyone I meet to go and search places abroad. I also encourage foreign people to come check Finland. But it's an amount that can hold lots and lots of different kind of personalities. I, as Finn, am obviously very sad to hear what some other people think of us. But I can understand full well that Finland can be tough for foreign and even Finnish people themselves. Wish a pleasant life for anyone who arrives here from another country! Hope you can find some lovely things and you meet nice people as well!

It has taken me years of living abroad to even begin to open up to other people and enjoy life, trust others and expect that they are mainly friendly. There is a sadly pessimistic streak in our national culture. We have poor self esteem.

We think that others laugh at us because there is basically something wrong with us. Or that's how things were. I'm 46, and people of my age still mainly belong to the old school of Finns. The younger generation, however, has started to communicate with people around the world - Internet makes it easy for all of us now. I'm certain that our beautiful country will eventually be inhabited by a happy and well adjusted people.

Climate also has an effect on our personality. It's not so easy to socialise when it's cold outside and the last thing you want is to go and visit your neighbours.

At summer even us Finns are happier and more talkative. I hope that kindergartens and schools will do their utmost to help the younger generation to grow into human beings who can adjust living anywhere, with people from any culture - cosmopolitan people, people of the world. My dearest friends are both Finnish and foreign.

So are my enemies. I like to think I take people as individuals. Myötähäpeää tunnen ku luen joitakin näitä juttuja täältä, suomalaisten suomalaisista kirjottamia Englanninkielen taito niin hakusalla monella Punastuin häpeästä ja äkkiä pois. Siis eiköhän tuo avaajan kysymys ollu suunnattu ulkomaalaisille jokatapauksessa?

I'm sorry but I couldn't be bothered to read all of the replies. My opinion on the Finnish people is that they are very cool, they respect other peoples and they are proud of their independence. The rest of the world were pretty much on the same side with the soviets while the Finns fought for their independence.

Finland was, and is, the frontline between the civilized world and the Evil Empire. During the 2nd world war, the Americans were high on marijuana and on the same side with the Soviets while Finland was defending the free world. I was there in finland once upon a time and I dont know where else can be found suitable than that remote place for someone who is completely through with world and living?

As if I was sinked very deeply in a grave, while still alive. Not any suicide would be probably that conscious, that resolute, that continuous and intractable. Before i went there a friend of mine had said that people in finland have calm and deep souls. The first weeks of my coming there i only spread fear and suspicion around.

I dont know if they considered me as an agent or terrorist or something but i saw the fear in their face very clearly. I guess it was my black hair. Later, may be, when it is come to an agreement that neither i am "this" or "that", that i am actually nothing at all, i started to see eyes opened with amazement and lips twisted with sarcasm instead of wrinkled foreheads with being startled. I can't imagine anything more or as bothersome. My most simple, plain, natural movements appeared them as odd as a clown's somersaults and springs in the circus.

When i spoke to them they were gawping at me as if they didnt understand anything. Then, they were murmuring something to one another, and this time i knew that i am understood, but disapproved.

Instructions, manners, good models they are all temporary things and there is no possibility for a human to get changed unless the environment change. Every evening i have been thinking the earth come to an end. And for this reason, every morning, when i opened my eyes, i was disappointed.

I really used to loose my time sence, there and then, since everyday was exactly the same. Only saturdays you go to a bar, drink as much as you can till you forget who you are, and hardly find the way home. It is said committing suiside is common in finland, i think they dont need to do anything special because living there is simply a suicide.

What an experience you had! You're describing your days in Finland so vividly I almost feel I'm there again; a feeling I do not enjoy. Deep and calm souls? Well, it's calm, deep at the bottom of a pitch.

Trapped down there, no way up and out. Is that what we are? I escaped to another country when I was young. After years abroad, when I returned for a visit, I was stared at as if I was something strange.

The only feelings that were expressed were negative. No joy, no delight in meeting again, no curiosity about my years overseas. Their world was that little town, that little country.

Anything else was unimaginable. I loved the weather in Finland. It was the people I ran away from and still feel reluctant to return to.

What a shame you were treated so stupidly. I suppose you stayed in a small town. Larger towns are slightly more civilised, i think. I don't understand why most of the writers here tell only negative things about Finns.

In our culture it's unusual to talk to a stranger in a buss stop but still there are youngsters who gives their place to an old person and also those doens't have any problem with foreigners. When I'm in a buss and ask for someone what time is it, I don't have to afraid that that person says "painu vittuun" to me. Those who talks like that just have an attitudeproblem. So I don't think Finns are so bad. I wonder why it is that even us Finns ourselves feel such hostility towards our culture?

Are we really so bad? Do we feel so worthless that we cannot stand those who are different the vast majority of the people in this world?

Finland is only a small country. Why such hostility on both sides? Are we racists, or are those foreigners such who ridicule us? I was just thinking.. Sorry if my english isn't right. U people considerate too much only in negative things. U people frogot there is issues with other countries too? Our culture is like that its strange to just start talking to strangers. But if we get to know that stranger really well I think we are pretty loyable friends.

U see the little amount of people doing it but u don't see bigger group of people thinking its stupid? Then are u really clever? And don't u people deny that immigrant people don't do criminality too. And wach how much they drink example in England xD Well Im 16 and im not sure if this message is really in somekind of order.. Why did i even bother to write this. As you can see, Finns try to keep their heads together by telling themselves that they are really living in the most wonderful country in the world.

But none of that changes the fact that the society is just one maddening megamachine. Nothing matters in Finland nowadays except work and consumption and keeping up appearances for neighbours and relatives.

There is nothing easier in this country than becoming a washed up basket case. Anyone who doesn't immediately succeed in life is considered a complete failure and a burden to the rest of society, which is why many young people just give up and get diagnosed with something in order to fit into at least some category. That is what I was thinking, and yes, it's partly true.

BUT, when you Really start to think of things, then no, Finland is not actually that bad. We in actuality do have things pretty well, compared to many others. Sure, there are lots of things that could be better, and people really should change their attitude, but all and all, this is a decently good of a place to live in. Finnish people are really nice, I have been there 20 times and not just to big cities.

I find them to be kind, friendly and polite. The nimrods and dropouts, you know. People like that often get bitter and it is so very easy to accuse the society for their failed life. His thoughts are incomplete, naïve and just sound exactly like the thoughts of a generic teenage dropout anarchist.

No offence, but his English skills also doubt me. Can someone who speaks English that poorly actually pass the primary school?

There are a lot of people in Finland who claim to hate their country and keep saying they want to move somewhere else. And who are they actually? For example Johanna Tukiainen, the mocked erotic dancer and the secret lover of Ilkka Kanerva, the ex-member of the Parliament. Arto Paasilinna, a writer who got a lot of negative publicity for messing around drunk.

Alcoholism is also usual, but mostly in the small, distant cities and among the unschooled underclass. I'm sad about the Finnish culture and never was happy there. I'm not a teenager, nor a dropout, not stupid. I had work in Finland and am working in my new country, happily. I left because I wasn't happy in Finland. I'm staying put here because this is a good place to be.

Returning to Finland would be a step backwards, and I have no reason to return. I am a well functioning member of this society. Lonely, perhaps, and still don't feel perfectly at home, but living alone here is a lot better than living in my old familiar circumstances in Finland. I watched the movie "Being There" in which Peter Sellers portrays how an autistic person can be lucky in life. Perhaps Finnish people, in all their autistic tendencies, have been very lucky to make a success of their country, at least in material sense, if not spiritual.

We are such oddballs that other peoples think we must be better than them, as nobody can really be as stupid as a Finn appears. Let's have them keep their illusions. Have You ever been to Suomi? In Stockholm - St Peterburg and - Tallinn tourist from Finland are different - than thoseo who go to work every morning.

Work is work everywhere! I love finland but i know that heres many things wrong. But think bout africa: Starving people without clean water. None of africans countries is richer than finland.

There is slums in every african country. Well europe, theres poor and homeless people by mediterranian and alot of troubles in Middle-east. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Sum1 said that finnishes hates gays. I just wonder why all english people doesnt speak suomi? It would be much easier if You just start to speak suomi - if you know what i mean!

Cooper Tust is trolling. There's good and bad things in any country, or can you name me a country without any racists or mean people. I guess you can't. I just don't think Finland is the worst at all. Black but Finnish Racism is quite interesteing word - that has a different meaning in every country! I suggest that people would use - being different more! Finalnd is such a beautiful country, and in many ways well organised, but people's attitudes make it a hard, if not depressing place to live.

And I'm white, and born there. It must be difficult for you, as a black person. On the other hand, you're helping to improve our prejudices just by being here and being an interesting person. Little by little this country will open up to the rest of the humanity, one hopes. As a native Finn I wish to answer. One note though, I am not a typical Finnish man.

Here's my list of Finnish issues: In summer time most are a bit more relaxed. Come to a sunny place where people are friendly. That must be joke 'cause finnish is so hard laungage.. Answers from a finn It's just an idea, and most people will admit they have that idea, but in reality, it really is not like that.

I can admit I'm a racist and believe in racial superiority, but I would really like to have sex with a black girl, and I see nothing wrong with having a nice conversation with a black man. They save so they can buy some nice expensive stuff, and something nice to their children. Well, I'm a bit alcoholist. But there's not much to do about it, since all my friends drink at the weekends. They don't see it as a problem, but I do. I admit that there's way too much pressure but on those years olds.

And I really do hope that'll change. We feel comfortable in our nice cheep clothes. We don't need to boost our self-esteem by buing over expensive brand-clothes. But yes, some Finnish girls do have an attraction to Mediterranean guys, for example.

But I think that's the case in every country, not the Mediterranean part, but to be attracted to people from other countries aswell. I personally think that's a good think. It gives me a rush. Sure, the winter could be a little shorter, but you have to appreciate what you've got.

I think that's a really good thing. Keeping the Finnish blood flowing. Finns are pretty national country. There's nothing wrong with that. P Good thing it's almost summer now!! Answers from a Finn Sorry, few mistakes there. I was in Finland Helsinki last summer. And so must say it's the best country I have evere seen. As a remembered,finns were so friendly. Actually I haven't seen any drunken finns in the street. On the contrary,they did too much sport,always running,riding and so on Once,I was strolling along the park with my father,it was befor football Russia-Finland and i'm from russia so one finn came to us,talked and wished good luck.

Well,in other places they were pleasent too,and I've got only fine memories from your country. Anyway,when returned to Russia I decieded that I must now finnish and so I'm learning it now and will go for tranning in April. Both immigrants and refugees in Finland have largely themselves to blame for any hate they recieve some people come here and pay the better and safer life they get here for free back with being racists themselves and disrespect for their hosts us the Finnish people I have many friends of many colors I have no problems with people who are respectful towards the culture and ways of the country they visit or move into respect the people and the country and the laws of that country We want good people here we dont need any frigin parasites if you are a goodhearted person I dont care if you are purple I will like you I know there are pure racists here too those guys are prettymuch everywhere You just need to remember being a racist is not a phenomenon limited to "white" most blacks I meet hate the white people fantasize about taking a white mans wife xD how effed up in the head you have to be to have that kind of poop in your brain?

I'd like to see you get off your whiny hypocritical high horse and face reality you want to be treated good? I think its time for Finnish people to stop bending over and taking stuff in the rear for these demands for the people we allow to enter out country and start making demands our selves Then they learn proper respect before they are allowed among general population and we can also add psychological profiling as a part of the entry qualification Respect towards this country its ways, laws and its inhabitants 2.

Will to integrate ofcourse you practice your religions and cultural things in your homes and your own places to do so do not tell us we cant have bibles in hotels or christmas celebrations in schools cos it offends you A positive attitude and a drive to take a little crap you hating every Finn cos some give you shit makes you a racist and a hypocrite if I did what so many people who come here from whatever hellhole and hated every race that ever did anything bad I'd hate everyone If these things seem unreasonable to you GTFO or get the fck out as they say thanks if you read this far and baibai.

Ja sille Suomalaiselle vinkujalle jonka mielestä on niin paskaa kansaa ja paska maa kuten eräs ystäväni sanoi mene asumaan ulkomaille pitemmäksi aikaa tulee suurimmalle osalle ikävä kotiin tässä maassa ei oo muuta paskaa ku meidän maan johto jolla ei oo mitään parempaa tekemist ku vetää ihan kohtuutonta palkkaa ja palkankorotuksia samaan aikaan kehottaen kansaa maltillisuuteen palkankorotustoiveissaan I'm a Finn also like some of these people who wrote in here.

I have lived many years abroad and I now have moved back to Finland with my "foreign" family. Those years away from Finland shown me a different way of living,opened my eyes. I'm working with people daily and most Finns I have come a cross are so rude,no matters what so ever!! I find it very hard.

They don't say excuse me,hello,please,thank you. What are they thinking? My husband also thinks Finns are bad mannered when they don't say good morning but look away!! What is that all about? Even my little children were wondering what's the matter with people when they don't say "moi,hei,terve" to them? It is very upsetting. I have noticed that I have change too much to live here for rest of my life.

There is another way to live your lives. We only got one life so live it good,notice others,smile it does not hurt! Live your life happy. To finish this, all I can say that Finns are weird nation. Happyheart - I fully agree with you. I am a Finnish woman, and not at all proud of it. Moved back here and it was a great shock really! People are very self-centered, and rude.

No smiles, no sorry, thank you, kiss my ass. Now, you could say that cold people do not HAVE to smile, but one would expect some sort of politeness, like when opening a door to a mother with a pushpram, no smile and thank you, only rude and strange comments.??

They think of being educated, but educated person is polite, and well mannered, so I would say Finnish people are metsalaiskansaa from the forest. They have no drinking manners, really a big problem here but then again the state makes good money from alcohol , you can smoke nowhere soon, not even outside. There is no freedom see above. They are racists, even towards me, as do not possess any more the monotonous Finnish non-existing habits, but have travelled thus educating myself in different cultures.

My foreign husband has been beaten and threatened several times NB. Their outlook of world is very small. WOmen are generally very easy with opposite sex and have no self-respect whatsoever. Spontaneity is a word they do not know, everything runs like a clockwork, too much. Now I must be off, to pack my suitcase to get far from here. Sad, simple truth is: Why do you not try to say something meaningful instead.

Or why do you oh, so high and mighty foreigner You are an imbecill, you are an amoeba mr. We do not care about the discussions like: A beautiful red shirt! If you find us rude. Ha Ha Ha, Finland is shit, there's so many fucking drunks on the streets and they yell and stink of rotten ass of all the crap that comes out of it. Most finns don't play sports, the few who do are terrible at it. Finns are racist, the country is shit, there are only 2 good things about it the 1st one is that it has free and easy education.

The other good thing and definitely the best of Finland is the fact that Finnish girls are easier than Finnish schools. Maybe it's because a lot of men have small dicks in this part of the world. Finns can't handle the truth Oh yes, sweetheart, we can handle the truth. I'm a finnish girl and YES: I don't give a damn if you think that Finland is such a shitty country. Okay, that's what you think, but I don't! And I won't let anyone to change my mind.

Let me tell ya, we finns do have manners. If you're a foreigner and you've unfortunately met only those finnish people who didn't respond to your welcome, does that immediately give you the vision of Finland and finnish people?

Okay, we do have jerks here. I can admit that. But in the other hand, don't you think every country has those jerks, do you?

If you've only met the idiots here, well i'm sorry, but try to get to know some other finn. Don't judge the Finns for the "sorry" which wasn't heard from a finn that accidentally pushed you. If you open your eyes and try to learn a little bit of Finnish culture, you will see a huge difference.

We Finns are most of us friendly and caring. We love to learn about different cultures and languages. None of you have said anything about our language skills which I'm very proud of! Generally every Finn can speak english, some of us better and some of us worse.

But the main thing is: It indicates that we do respect other languages and we are eager to learn. Some of you guys said that we never smile!

That sounds hilarious to me. When I started to think about myself, I don't even recognize how do I look and am I smiling when I'm walking alone on the street. I think about a lot when I'm alone and I really don't think about the expression I have on my face. So if I don't smile, come and talk to me and you'll surely see a big smile. Besides, we Finns are mostly shy and reserved. It's just a part of our personalities, we can't change it. And what makes me very angry is that foreign people cannot understand that!

If we're acting "coldly" it's not because we are cold for real, it's because we're reserved and that usually is taken by rudeness which I find very sad. Finnish people love the sauna. We love the nature. We love to spend our summer-days at our cottage, swimming in the cool lake.

We love to travel, we love to see the different cultures and places in this world. We love to meet the people from all over the world. At least most of us do. I do have a lot of friends from other countries and I wouldn't mind to get more!!

If you hate Finland and you think this is the worst place to live, well I hear you, but don't judge all of us about something we haven't done. And for those of you that are planning to visit Finland: I'm very happy to get foreing people over here. D but if i could chose to go back to my country i would,,shitty thing is that the economy is so fucked up there its hard..

Who the fuck says that our culture should be the same? It's many times said here that Finns are reserved and rather shy, and that's true, and there's not much we can do about it. Just deal with it. Finland is not like your country, and it will never be, and it never should be. Finland is Finland, like it or not. And it's not a tradition here to invite people over for dinner. Almost no-one does that. And there's nothing weird about it, because it just isn't a tradition here. And also if you're coloured, then it's even more easy to tell that of course Finns woun't invite to dinner, because first of all, it's not a tradition, and secondly, you're a foreingner, so they'll feel reserved towards you.

Just deal with or leave. I have live more than 20 years in Finland. I am not finish Thay have no standart of high education,thay just thing that them school are the best.. Thay are hidong rasists,but as people of two faces.. Why in Sweden all the big stores are full of foreigners as a workers.. Mans mast be drank for a small talk.. Thay deserving each other. I like to live in more internasional Finland.. Please dont give up.. I understand no one will talk in different language in own country with own folks, but hey if there is one foreigner WHY the hell NOT!?!

Finns can have the dinner -lunch of few including one foreigner, and they will still continue talking in finnish! The worst about it - they don't even realize it is very RUDE! COmes to the point -Finns have no personal ethics, no social ethics and so on Either way - done on purpose or not only well educated middle age, truly international, open minded finns respect minority and they gladly show interest in them trough english conversation- even if it is just basic dinner talk.

That's the ethical behavior. Honestly I think Finnish people need to work hard on some good social mannars and other ethics , and on the other hand -foreigners need to understand they can't expect good manners from Finns cause this is not in Finnish culture. I think " finnish feminists" need to let go sometimes and act more like real women and show some class.

They drink, smoke and curse way too much and no wonder guys treat them like a dude and no wonder they have bad reputation not only in FInland but worldwide as a " easy chicks". Being easy DUDEtte is faaaaaaaaaaaar from being independent woman. Finish girls max max max LACK on that last one. In the long rune this behavior will bring only separateness in their relationships, marriages and they will blame guys for it. When the truth is it is they were the only reason why none of the finnish guys becomes nowadays a gentleman and caring husband that shares, cares and has a chance to show how strong he can be for his woman.

It's very sad to look around and see bunch of feminine acting guys who have lost their charm , manners and man strength. Can't you just be content and show some class? Not to hurt someone's feelings, but the world and human nature has it's system set up at least since last ice age! Type of feminists- dudenists won't make it any better, but worst especially for their family's and their own future. Of course choosing the scandinavian equality beliefs is not the only reason.

One solid base is enough, whatever works, but at least one thing that will make you people. When kids are raised like that , no wonder they can't make best choices for themselves and respect themselves - be communicative and outgoing but at the same time save some decent propriety GOsh FInns , get some hobby instead of drugging and drinking!

Only the spring sun comes out and Finns don't want to come out for next 5 months from their local parks.. And they call it happiness!!! Happyheart, Smilesmile and zetyka, you're so right! Everything you've said about Finland is so true! The people, the climate, the style of living - either cold, completely reserved, or mean and aggressive usually when drunken behaviour, no politeness or manners, no openness, warmth or empathy.

Hided racism - foreigners either "steal" the jobs and women , or come here to live at the expense of Finns. Finns hate the both nations that have colonized them - the Swedes and the Russians - but they forget, that without this civilizing help they might still be living like in the Stone Age! As mentioned already many times here, Finnish people have very small world view, they think that they and their country are the best in everything. They consider themselves as "deep souls" already a cliche , honest and hardworking people, who don't try to lick somebody's ass by using small talk.

Still, for some reason, even Finns have a need to express themselves from time to time - usually on weekends - and then they go to Alko to get some courage first. And the sexes are totally reversed here: And you don't even see any handsome men here, most are so ugly that I would like to throw up!

The women aren't any better, though, but they, at least, have their make-up, and the AMOUNT of it proves my judgement I guess it's the inbreed then Or is it the alcohol? So, if you like to live in a cold both mentally and climatically , BORING country, away from the civilization, with rude, indifferent rednecks, welcome to Finland! There will even be one place more here after my leaving!

I just want to remind to all those Finns who are complaining how the Finns are racists, drunks, rude, ill-mannered, insecure, workaholics etc. Well, you are all one of them: In whatever country you're living now, would you go tell a shy person who isn't good with communicating with strangers that: I just don't like you having the attitude that somehow those always so bright and talkative people are better people than those who don't like showing too much emotion but I guess that shows just that us Finns feeling that we are better than others is typical for us, as someone had said here.

I think that many Finns just prefer the idea of having few very good friends than many "okay" friends including myself and being open, talkative, unreserved and all those other things that you want people to have to those good friends.

. It would be much easier if You just start to speak suomi - if you know what i mean! Unlike in the big cities. Nyt selviää hän ainoastaan vuoden ja kolmen kuukauden vankeudella ja välttää tämän lisäksi karkotuksen. Our culture is like that its strange to just start talking to strangers. It is clear that he will never enjoy the criminal gains he was able to hide before getting caught. Esimerkiksi Jämtlandista ilmoitetaan, että vastaanottokeskuksia häviää ja työntekijää saa potkut siitä syystä, että kustannuksia on vähennettävä. This reasoning is not peculiar to Finland.

S-treffit homoseksuaaliseen sms treffit

S-treffit homoseksuaaliseen sms treffit

S-treffit homoseksuaaliseen sms treffit

marraskuu k kauppa petonen treffit iskuri joensuu amarillo ja leijona pillu kuvat antti tuisku fanclub. .. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what's great että voit katsella laadukkaita ilman Lataa, rekisteröintiä ja SMS! Millaisia kenkiä trans- ja homoseksuaalit saavat käyttää, ettei tulla. huhtikuu Joidenkin naisten mielestä anaaliseksimieltymys on homoseksuaalinen piirre. s-treffit sihteeriopisto hämeenlinna suomi seksi chat mies etsii paria tarinoita hieronta levi rakkaushoroskooppi me naiset halpaa sms treffit seksiseuraa. Ne escorts in tampere sexi suomi treffit tädin isot tissit kulli pillu. Luottamus pääministeri Stefan Löfveniä (S) kohtaan vähenee. .. joka oli tavannut tämän kuolleen homoseksuaalin homotreffien aikana yhdellä tilalla että he olisivat enemmän kiinnostuneita treffeille sellaisten miesten kanssa. Hän lähetteli tämän lisäksi sms- ja tekstiviestejä viestejä uhkauksilla, että tappaa hänet.