Parhaat homoseksuaaliseen asennot ejakulaation

   Gay-hieronta

On toiminnallinen ongelma, jolle ei yleensä ole orgaanista syytä. Jos mies ei voi viivyttää siemensyöksyään, kunnes nainen on valmis saamaan orgasmin. Jos mies ei voi viivyttää siemensyöksyään yhtä minuuttia peniksen emättimeen viemisen jälkeen. Mies laukeaa varhemmin kuin hän itse tai he yhdessä kumppanin kanssa toivovat, jolloin osa jommankumman tai molempien seksuaalsiesta nautinosta jää kokematta.

Mikäli yhdyntä kuuluu parin rakasteluun, ongelmalliseksi tilanne koetaan erityisesti silloin kun siemensyöksy tapahtuu juuri ennen peniksen sisään vientiä, sen aikana tai välittömästi sen jälkeen.

Ongelma voi ilmetä itsetyydytyksen ja suuseksin aikana tai muissa kiihottaviksi koetuissa tilanteissa. Patrik Jernin vuoden väitöskirjateoksesta "Premature and Delayed Ejaculation: Prevalence, Heredity and Diagnostic Considerations". Kun vastasyntyneen lapsen ulkoiset sukupuolielimet eivät mahdollista yksiselitteistä sukupuolen tunnistamista, käytetään määrittelyä epäselvä sukupuoli. Taustalla voivat olla moninaiset synnynnäiset sukupuolielinten kehityspoikkeamat tai intersukupuolisuus.

Miehen peniksen jäykistyminen paisuvaiskudosten täyttyessä verellä. Naisen erektio tarkoittta eteispasuvaisten ja haarakkeiden täyttymistä verellä sekä häpykielen pään ja runko-osan kohoamista. Molemmilla sukupuolilla tapahtuu nännien jäykistyminen. Miehen erektio-ongelma tai mieluummin erektiohäriö käsitteenä voidaan määritellä jatkuvaksi tai toistuvaksi, vähintään kolema kuukautta kestäneeksi vaikeudeksi saavuttaa tai ylläpitää seksuaaliseen toimintaan riittäväksi koettu erektio.

Erektio-ongelmat voidaan luokitella niiden etiologian, altistavien, laukaisevien ja ylläpitävien tekijöiden sekä vaikeusasteen perusteella. Erektio-ongelma ei merkitse seksuaalista kyvyttömyyttä. Naisen erektio-ongelman sijasta puhutaan yleensä kiihottumisongelmista. Eroottisesti tai seksuaalisesti kosketukselle erityisen herkät ihon, limakalvojen ja niiden alla olevien kudosten alueet, kute rinnat ja sukupuolielinten alue.

Periaatteessa koko keho on erogeeninen ja sen eri alueita voidan myös herkistää kosketukselle. Esimerkiksi sekäydinvammaiset ihmiset voivat kokea orgasmin välittömästi tuntorajan yläpuolella olevaa vyöhykettä sekä niskan ja korvien aluetta hyväilemällä. Seksuaalinen kanssakäyminen voi sisältää kiireetöntä ja entoa tai kiihkeää ja rajua leikinomaista yhdessäoloa, jossa voidaan antautua tunteisiin, kosketuksiin, aistimuksiin ja nautintoon.

Käsite "eroottinen pääoma" perustuu teoriaan erilaisista pääomista, kuten taloudellinen, sosiaalinen ja kulttuurinen pääoma. Eroottinen pääoma on yhä tärkeämpää moderneissa yhteiskunnissa. Se ei ole tärkeää ainoastaan pariutumismarkkinoilla, vaan myöskin työmarkkinoilla, mediassa, mainonnassa, urheilussa, taiteissa ja jokapäiväisessä elämässä. Eroottinen pääoma koostuu kuudesta eri elementistä Hakim: Seksuaalinen attraktiivisuus, Tapa, jolla henkilö liikkuu, puhuu ja käyttäytyy, 3.

Charmi, sosiaaliset taidot, kyky saada muut pitämään sinusta, 4. Sosiaalinen energia, huumorintaju "The life and soul of the party" , 5. Pukeutuminen, meikkaaminen, korut, statussymbolit, 6.

Tietoiset ja tiedostamattomat tavat ilmaista eroottisuuttaan ja tuoda esille seksuaalista vetovoimaansa. Viestit voivat olla puhetta ja muuta ääntelyä, äänensävyjä, ilmietä, eleitä, asentoja, liikkeitä, kosketuksia, hajuja, tuoksuja, makuja. Eroottisen tunnelman luomisessa voivat vaikuttaa myös mm. Tavat viestiä ja tulkita viestejä ovat sekä yksilöllisiä että kulttuurisidonnaisia.

Inhimillinen kyky reagoida virikkiesiin siten, että syntyy seksuaaliseksi haluksi, kiihottumiseksi ja orgasmiksi nimettyjä fyysisiä ilmiöitä, jotka tavallisesti yhdistetään seksuaaliseen mielihyvään.

Se viereinen reikä, ja oikeastaan mikä vaan muu ruumiin osa naisessa, on huomattavan paljon kiinnostavampi. Mitä tää juttu luottamuksen lisääntymisestä on? Miten niin se lisää luottamusta? Ja muka lähentää enemmän kuin pimppaan nainti??? Ja tuleeko sieltä sitten ikäviä pieruja ja hajuja? Ei kuullosta kovinkaan romanttiselta Jos se nyt sitten on niin tärkeää miehille, täytyy kai tässä anusta antaa, ettei mies lähde vieraisiin sitä hakemaan.

No naisen pitää luottaa mieheen kun antaa tämän tulla peppuunsa. Luottaa siihen että mies on hellä, eikä satuta naista. Miehelle taas tällainen luottamuksen osoitus on tärkeää ja tekee hänet onnelliseksi. Tämä luottamus on omiaan lisäämään läheisyyttä.

Peppuun nainti on, miten nyt sanoisin, paljon kokonaisvaltaisempi juttu kuin pillupano. Siihen täytyy paneutua kunnolla, se on osattava. Siinä tarvitaan enemmän ja kiinteämpää yhteistyötä kuin normaalinainnissa. Se vaatii enemmän ja voi myös antaa enemmän hyvin onnistuessaan. Juuri tämän takia en oikein käsitä peppuseksin perässä vieraisiin lähteviä miehiä. Ei se ole kovin ihmeellistä tuntemattoman kumppanin kanssa, kun ei tunne häntä ja hänen tapojaan eikä tiedä hänen mieltymyksiään.

Ikäviä pieruja ja hajuja ei tule, toki peppuun voi ilmaa mennä sisään ihan samoin kuin pilluunkin nainnin aikana, ja kyllähän se sieltä sitten uloskin tulee, mutta eipä sitä siinä juuri huomaa. Usein peppunainti on vähän hitaampitempoista joten siinä ei ilmaakaan mene niin herkästi. Peppuseksi on ihan yhtä romanttista kuin mikä tahansa muukin seksi.

Jos asioita alkaa kovin tarkasti miettiä toimituksen aikana, katoaa romantiikka takuuvarmasti ihan mistä tahansa seksistä, siitä tulee tekninen suoritus. Anna vaan peppua miehellesi, mutta älä pelkästään sen takia että sillä saat miehesi pidettyä kotona. Silloin et itse nauti, miehesi huomaa sen eikä teillä ole kummallakaan kivaa.

Tosin tällä tavoin, jos et peppuseksistä pidä, ei mieskään sitä varmaan kehtaa vaatia. Voihan olla että molemmat pidätte siitä. Voi myös olla että ette kumpikaan pidä. Niin "Miehelle taas tällainen luottamuksen osoitus on tärkeää ja tekee hänet onnelliseksi" Aika jännää, en ole koskaan ajatellut asiaa tältä kannalta. Kyllä olen jo aikuinen nainen ja en suostu mihinkään mistä en itse nauti vain sen takia jos toinen pakottaa.

Mutta olen alkanut itsekkin kiinnostua peppuunpanosta. Muut sormi ja nuolemisjutut on jo olleet käytössä pitkään mutta itse pano Kerron sitten millaista oli. Peppumies iskee jälleen osuvalla kommentilla. Tämä on varmaan siitä kiinni että minä olen Markiisi kai vähän sinua vanhempi 42 v ja peppuseksi ei mun aikana ole kaikille aina ollut ihan luonnollista. Joten sitä on oppinut arvostamaan, ja kun sitä saa niin tuntee olevansa onnekas.

Tottakai sen sitten yrittää naiselleen korvata, olemalla erityisen hellä ja tosiaankin ottamalla myös naisen tunteet ja tuntemukset huomioon. Ja eipä se taida ihan huonompi juttu ollakaan: Jos nykyinen kumppanisi sairastuisi johonkin sairauteen, ettei hän voisi harrastaa enää peppuseksiä esim.

Jotenkin tuntuu että peppuseksi on sinulle henki ja elämä. Voi olla että tätä palstaa lukiessa saa vähän liioitellun tärkeän kuvan peppuseksistä - mutta kun se on palstan aihe niin tottakai täällä siitä kirjoitellaan. Se ei ole minulle henki ja elämä, eikä millään muotoa pakollista. Kysymyksesi on silti käsittämätön. Jättäisinkö rakkaani jos hän sairastuisi? Edelleen rehellinen vastaus Anteeksi jos loukkasin, mutta jotenkin kun olen lukenut sinun viestejäsi, tulee sellainen mielikuva ettet voisi elää ilman peppuseksiä.

Ja että peräreikä on tärkeämpi nautinnon lähde kuin pimppa. Ja se jankutus läheisyydestä ja siitä että se nyt on sitä suurta rakastamisen osoitusta jos antaa bebaa. Tunnen itseni ihan huonoksi kun en voi antaa peppua miehelle sairauteni vuoksi.

Ja mies niin haluaisi Älä suotta anteeksi pyytele, et loukannut millään lailla: Ehkä viesteistäni voi sellaisen mielikuvan saada että peppuseksi olisi minulle kaikki kaikessa, mutta sellaiseen en ainakaan tietoisesti ole pyrkinyt.

Juuri siksi että me molemmat siitä tykkäämme ja se tuntuu meille niin hyvin sopivan, sitä tulee harrastettua. En olisi ollenkaan varma että jonkun toisen kanssa peppujutut olisivat läheskään niin mukavia. Elintärkeää se ei todellakaan ole, enkä minäkään sitä aikaisemmissa suhteissa harrastanut kuin hyvin satunnaisesti.

Minä kirjoittelen täällä asiasta paljon, koska oman käytännön kokemusteni perusteella uskon pystyväni antamaan hyviä neuvoja aloittelijoille ja rohkaisemaan ihmisiä kokeilemaan uutta.

Olen usein myös sanonut että jos se ei tunnu hyvältä niin sitä ei tarvitse tehdä - ei se ole eikä saa olla kenellekään välttämättömyys tai pakkomielle. Ja yksi ei voi tietää mikä toisesta tuntuu hyvältä.

Kai tätä joku taas sanoo imeläksi tekstiksi, mutta näin se vaan on. Kyllä oman rakkaansa kanssa voi kokea suurta läheisyyttä kaikenlaisen seksin yhteydessä, tai jopa ilman seksiäkin. En ole asiaa miettinyt niin pitkälle että voisin varmaksi sanoa tuoko peppuseksi meille läheisyyden tunnetta, vai onko niin että kun tunnemme erityistä läheisyyttä, harrastamme peppuseksiä. Mutta jotain siinä varmasti on koska täällä ovat muutkin tämänsuuntaista esittäneet. Jos et miehellesi voi antaa peppua oman sairautesi vuoksi, se vain on sitten niin.

Miehesi ei varmasti pahastu eikä syyttele, olet hänelle taatusti muutakin kuin vain pari pantavaa reikää. Äläkä tunne itseäsi huonoksi. On loputtomasti tapoja millä voit saada sängyssä miehesi varpaankynnet mutkalle nautinnosta, ihan ilman peppuasikin.

Jos suhteenne muuten on kunnossa, mies ei varmasti lähde vieraisiin pelkän peppuseksin takia. Ei nyt IHAN semmosta oo ikinä sattunut: D Mutta Peppumies kerää taas pisteet asiallisesta kommentista.

Se rehellinen vastaus Kyllä hän saa nautinnot omaan peppuunsa, siis eturauhasen käsittelyt ja muut. Mutta siksi tänne palstalle tulin koska olen huolestunut kun hän vihjailee että olisi halunnut sitä kokeilla ja olen löytänyt häneltä anaaliseksi DVD: Eli hänellä on kova kiinnostus.

Siksi pelästyin kun täällä niin hehkutellaan sillä miten hienoa se on ja läheisyys lisääntyy ymym. No sen näkee sitten miten mies sen kestää ettei saa sitä.

Ei tää sitten rakkautta ole jos sitä muualta lähtee hakemaan. Kiitos sinullekin ajatuksia herättävistä kysymyksistä! Ja anna miehesi katsella niitä DVD: Tee hänelle selväksi että ei sinulla mitään peppuseksiä vastaan ole mutta kun se ei sinulle vaan terveydellisistä syistä sovi. Miehelle on tärkeää jo se kun hän saa kuulla että edes periaatteessa homma onnistuisi. Se kun on jo sellainen luottamuksen osoitus, mistä mies on ylpeä. Ja jos tosiaan olet miehelle antanut eturauhaskäsittelyjä ym, ei hänellä pitäisi olla mitään valittamista.

Eipä nekään ihan joka miehen herkkuja ole! Täällä hehkutellaan peppuseksiä kun tämä on peppuseksipalsta. Muista pitää mielessä että tämän palstan jutut eivät ole tasapuolinen leikkaus suomalaisten seksielämästä! Jokaista täällä peppuseksin hienoutta hehkuttavaa vastaan löytyy muualta varmaan sitä inhoavaa.

Minusta miehelläsi ei todellakaan ole mitään syytä lähteä vieraisiin kun kerran hänet sängyssä pystyt tyydyttämään ja vieläpä varsin monipuolisin tavoin. Kyllä oikea rakkaus kestää paljon pahemmatkin ongelmat kuin vain jonkun tietyn seksitavan puuttumisen. Toivotan teille mukavaa ja onnellista jatkoa! No ei ne minullakaan ole jälkikäteen katsottuna mutkalle vääntyneet, mutta itse toimituksen aikana siltä on tosiaankin tuntunut: Ehkä sulla on vielä sen oikan etsiminen kesken Aion nyt poistua palstalta.

Kiitos avusta ja kannustavista sanoistasi Peppumies. Vastaa alkuperäiseen viestiin Miehet Kertokaa miksi teitä kiinnostaa peppuseksi niin kovasti että jos sitä ei kotona saa, täytyy mennä vieraisiin? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

...

HIERONTAKOULU HOMO TURKU EROOTTINEN HIERONTA HÄMEENLINNA

Miehen peniksen jäykistyminen paisuvaiskudosten täyttyessä verellä. Naisen erektio tarkoittta eteispasuvaisten ja haarakkeiden täyttymistä verellä sekä häpykielen pään ja runko-osan kohoamista.

Molemmilla sukupuolilla tapahtuu nännien jäykistyminen. Miehen erektio-ongelma tai mieluummin erektiohäriö käsitteenä voidaan määritellä jatkuvaksi tai toistuvaksi, vähintään kolema kuukautta kestäneeksi vaikeudeksi saavuttaa tai ylläpitää seksuaaliseen toimintaan riittäväksi koettu erektio. Erektio-ongelmat voidaan luokitella niiden etiologian, altistavien, laukaisevien ja ylläpitävien tekijöiden sekä vaikeusasteen perusteella. Erektio-ongelma ei merkitse seksuaalista kyvyttömyyttä.

Naisen erektio-ongelman sijasta puhutaan yleensä kiihottumisongelmista. Eroottisesti tai seksuaalisesti kosketukselle erityisen herkät ihon, limakalvojen ja niiden alla olevien kudosten alueet, kute rinnat ja sukupuolielinten alue. Periaatteessa koko keho on erogeeninen ja sen eri alueita voidan myös herkistää kosketukselle.

Esimerkiksi sekäydinvammaiset ihmiset voivat kokea orgasmin välittömästi tuntorajan yläpuolella olevaa vyöhykettä sekä niskan ja korvien aluetta hyväilemällä. Seksuaalinen kanssakäyminen voi sisältää kiireetöntä ja entoa tai kiihkeää ja rajua leikinomaista yhdessäoloa, jossa voidaan antautua tunteisiin, kosketuksiin, aistimuksiin ja nautintoon. Käsite "eroottinen pääoma" perustuu teoriaan erilaisista pääomista, kuten taloudellinen, sosiaalinen ja kulttuurinen pääoma.

Eroottinen pääoma on yhä tärkeämpää moderneissa yhteiskunnissa. Se ei ole tärkeää ainoastaan pariutumismarkkinoilla, vaan myöskin työmarkkinoilla, mediassa, mainonnassa, urheilussa, taiteissa ja jokapäiväisessä elämässä.

Eroottinen pääoma koostuu kuudesta eri elementistä Hakim: Seksuaalinen attraktiivisuus, Tapa, jolla henkilö liikkuu, puhuu ja käyttäytyy, 3. Charmi, sosiaaliset taidot, kyky saada muut pitämään sinusta, 4. Sosiaalinen energia, huumorintaju "The life and soul of the party" , 5. Pukeutuminen, meikkaaminen, korut, statussymbolit, 6. Tietoiset ja tiedostamattomat tavat ilmaista eroottisuuttaan ja tuoda esille seksuaalista vetovoimaansa.

Viestit voivat olla puhetta ja muuta ääntelyä, äänensävyjä, ilmietä, eleitä, asentoja, liikkeitä, kosketuksia, hajuja, tuoksuja, makuja. Eroottisen tunnelman luomisessa voivat vaikuttaa myös mm. Tavat viestiä ja tulkita viestejä ovat sekä yksilöllisiä että kulttuurisidonnaisia. Inhimillinen kyky reagoida virikkiesiin siten, että syntyy seksuaaliseksi haluksi, kiihottumiseksi ja orgasmiksi nimettyjä fyysisiä ilmiöitä, jotka tavallisesti yhdistetään seksuaaliseen mielihyvään.

Kreikkalaisessa mytologiassa Eros symboloi elämää ja luovuutta. Erotiikka voidaan määritellä kyvyksi kokea seksuaalisuus laaja-alaisesti tunteisiin ja henkisyyteen liittyvänä voimana.

Erotiikkaan liittyy myös kulttuurinen merkityksenanto mm. Käsitettä käytetään myös supeammassa merkityksessä kuvaamaan seksuaalisesti virittävää ja kiihottavaa tai seksuaalisiin tai rakkauteen liittyvää tunnelmaa, henkilöä, materiaalia jne. Aistillisuutta korostuva ja kulttuurisessa viitekehyksessä pornografiaa hyväksytympi esitys, kuvaus, tuote tai teos. Aiemmin käytetty termi, jolla on tarkoitettu pakonomaisia eroottisia mielikuvia, puheita, vihjailuja, itsettydytystä tai muuta pakko-oireista seksuaalista käyttäytymistä.

Liittyy yhdyntäkeskeiseen kuvaukseen seksuaalisesta käyttäytymisestä, jossa yhdyntä nähdään tavoitteena ja muu toiminta sen valmisteluna. Käytetty kuvaamaan naista, joka ei koskaan ole kokenut orgasmia. Ilmaisua on kritisoitu, koska sen on arveltu luovan epärealistisia odotuksia ja suorituspaineita.

Sukupuolittunut termi, koska sitä on käytetty yleensä vain naisista. Tietoa » Rakkaus ja seksi » Seksi » Milloin olen valmis seksiin? Älä harrasta seksiä, jos et tiedä seuraavia asioita! Peskää kätenne, ennen kuin kumpikaan teistä koskee tytön alapäätä!

Sormissa ja kynsien alla voi olla likaa ja bakteerej a, joiden ei todellakaan pitäisi päätyä tytön limakalvoille. Välttäkää myös bakteerien kulkeutumista peräaukosta emättimeen. Jos sormet tai penis ovat käyneet peräaukossa, tulee ne pestä vaihtaa kondomia ennen kuin ne tulevat kosketukseen emättimen kanssa.

Emättimellä on hyvä luonnollinen vastustuskyky likaa, pöpöjä ja muuta vierasta vastaan, mutta tytöt voivat saada tulehduksia ja muita seurauksia, jos väärät bakteerit kulkeutuvat väärään paikkaan. Välttäkää myös sperman päätymistä sormien kautta tytön alapäähän.

Raskauden riski on tätä kautta pieni - mutta mahdollinen - joten turhia riskejä ei kannata ottaa. Sperma lähtee pesemällä kädet vedellä ja saippualla. Jotta tytöt voisivat nauttia seksistä, tulee heidän olla tarpeeksi kiihottuneita , jotta limakalvot olisivat tarpeeksi märkiä ja valmiita seksiin. Jos tyttö ei ole tarpeeksi kiihottunut, voi pojan olla vaikea saada vietyä penis emättimeen, vaikka tyttö ei olisikaan neitsyt. Yrittäminen voi sattua ja tuntua epämukavalta tai jopa vahingoittaa kuivia limakalvoja.

Jos seksiä harrastaa kauan tai useasti, voi tytön limakalvot myös ärtyä ja niihin voi tulla hiertymiä, mikä myös voi aiheuttaa tulehduksia. Liian pitkä esileikki on siis huomattavasti parempi vaihtoehto kuin liian lyhyt sellainen! Useimmat sukupuolitaudit tarttuvat yhdynnän ohella myös koskettamalla toisen limakalvoja tai esim.

Limakalvoja on melkeinpä kaikissa luonnollisesti kosteissa paikoissa ympäri kehoa, eli koko emättimessä, terskassa, peräaukossa, suussa, silmissä jne. Joidenkin tartuntojen välittämiseksi tarvitaan vain sormien kosketus esim. Kondomi suojaa niitä alueita, joita se peittää , mutta jos pojalla on aktiivisia kondyloomarakkuloita peniksen juuressa tai kiveksissä, voivat ne tarttua tytön häpyhuuliin. Tietenkin toisen voi tartuttaa myös emätineritteiden tai sperman kautta.

Voi kuitenkin olla vaikeaa olla täysin varma, sillä iso osa niistä, joilla on sukupuolitauti, eivät tiedä sitä itse. Heillä ei ole minkäänlaisia oireit a tartunnasta, mutta he voivat silti levittää tautia eteenpäin. Kondomi on kuitenkin paras olemassa oleva suoja ja sen pois jättäminen voi olla suuri riski omalle terveydelle.

Seksissä on kyse monista valinnoista. Anaaliseksi ja suuseksi Seksissä tärkeintä ei siis ole tekniikka, vaan itse elämys — eikä kaikkea seksiksi laskettavaa tarvitse kokeilla. Ketään ei IKINÄ voi pakottaa tai painostaa mihinkään, eikä uhkailla tai vaatia mitään vastoin henkilön omaa tahtoa! Jos haluat harrastaa anaaliseksiä tai suuseksiä, on olemassa asioita, jotka pitää tiedostaa. Jokainen tyttö päättää itse, haluaako hän tyydyttää poikaa käsin tai suulla. Monet pojat pitävät siitä, mutta kaikki pitävät hieman eri tekniikoista.

Oikean tekniikan löytämiseksi kannattaa kokeilla eri asioita ja kehottaa poikaa kertomaan, mikä tuntuu hyvältä. Tytön kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että penistä ei voi kääntää mihin suuntaan tahansa ja jos sitä vie liian paljon sivulle, ylös- tai alaspäin, tekee se kipeää. Myöskään penisvarren ihoa tai esinahkaa ei voi venyttää loputtomiin. Tyttöjen kannattaa myös varoa teräviä kynsiä ja hampaita, sillä ne voivat aiheuttaa vahinkoa.

Monien tyttöjen mielestä on epämiellyttävää, jos penis tulee liian syvälle suuhun, ja he voivat jopa saada oksennusrefleksejä jos terska osuu nieluun.

Suuseksi voi olla suorastaan epämukavaa, jos tytöllä on esim. Joidenkin tyttöjen mielestä on epämiellyttävää, jos poika laukeaa tytön suuhun. Sperma ei yleensä maistu pahalle, mutta se tuntuu lämpimältä limalta, joka kuitenkin on täysin vaaratonta.

Tytön tyydyttäminen hyväilemällä hänen alapäätänsä sormilla tai suulla on monien tyttöjen mielestä nautinnollista, mutta tämä vaatii, että poika kuulostelee tarkasti, mikä tytön mielestä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

Kaikki tytöt ovat erilaisia. Kuten jo aiemmin mainitsimme, tulee sormien olla puhtaita, ennen kuin alapäätä kosketellaan.

Suuta ei pidä desinfioida ennen suuseksiä sillä esim. Ihmiskehon herkin kohta on klitoris ja sitä voi hieroa tai hyväillä sormin tai kielellä, mutta useimpien tyttöjen mielestä nautinnollisinta on, jos paine ja tahti on jatkuvaa ja suhteellisen nopeaa ja jatkuu tarpeeksi kauan.

Ensimmäisessä vaiheessa kiihottumisen saa aikaan kivesten kantasolujen tuottamien siittiöiden latautumisen eturauhaseen. Miehen siemensyöksy ja orgasmi ovat eri ilmiöitä. Usein ne tapahtuvat samanaikaisesti, mutta voivat ilmetä myös erillään toisistaan; mies voi saada siemensyöksyn ilman mielihyvän ja orgasmin kokemusta tai kokea orgasmin ilman siemensyöksyä. Orgasmin ilman siemensyöksyä voi oppia erilaisten fyysisiten ja psyykkisten harjoitusten, esimerkiksi tantraseksin, avulla.

Osalla naisista voi orgasmin aikana virtsaputken ympärillä olevista Skenen rauhasista erittyä koostumukseltaan varsin samankaltaista eritettä kuin miehen siemenneste, vaikkakin ilman siittiöitä. Ilmiötä on alettu kutsua ejakulaatioksi, mikä ei ole fysiologisesti täysin asianmuakinen ilmaisu. Voimakas halu näyttää muille julkisesti alastonta kehoaan, seksuaalitoimintojaan tai sukupuolielimiään.

Joidenkin miesten pakonomainen tarve näyttää toisille, useimmiten naisille, penistään yllättävissä , useimmiten julkisissa tilanteissa. Kahden ihmisen välillä vuorovaikutustilanteessa emättimeen tai emättimessä peniksellä tai jossakin tialnteissa esimerkiksi jollakin seksivälineellä tapahtuva penetraatio ja siihen useimmiten liittyvät koko vartalon rytmiset liikkeet.

Ihmisen kyky solmia muiden ihmisten kanssa siteitä, joita rakennetaan ja ylläpidetään tunteiden pohjalta. Käytetään mieluummin käsitettä Herkkä siemensyöksy. On toiminnallinen ongelma, jolle ei yleensä ole orgaanista syytä. Jos mies ei voi viivyttää siemensyöksyään, kunnes nainen on valmis saamaan orgasmin. Jos mies ei voi viivyttää siemensyöksyään yhtä minuuttia peniksen emättimeen viemisen jälkeen.

Mies laukeaa varhemmin kuin hän itse tai he yhdessä kumppanin kanssa toivovat, jolloin osa jommankumman tai molempien seksuaalsiesta nautinosta jää kokematta.

Mikäli yhdyntä kuuluu parin rakasteluun, ongelmalliseksi tilanne koetaan erityisesti silloin kun siemensyöksy tapahtuu juuri ennen peniksen sisään vientiä, sen aikana tai välittömästi sen jälkeen. Ongelma voi ilmetä itsetyydytyksen ja suuseksin aikana tai muissa kiihottaviksi koetuissa tilanteissa. Patrik Jernin vuoden väitöskirjateoksesta "Premature and Delayed Ejaculation: Prevalence, Heredity and Diagnostic Considerations".

Kun vastasyntyneen lapsen ulkoiset sukupuolielimet eivät mahdollista yksiselitteistä sukupuolen tunnistamista, käytetään määrittelyä epäselvä sukupuoli. Taustalla voivat olla moninaiset synnynnäiset sukupuolielinten kehityspoikkeamat tai intersukupuolisuus. Miehen peniksen jäykistyminen paisuvaiskudosten täyttyessä verellä. Naisen erektio tarkoittta eteispasuvaisten ja haarakkeiden täyttymistä verellä sekä häpykielen pään ja runko-osan kohoamista.

Molemmilla sukupuolilla tapahtuu nännien jäykistyminen. Miehen erektio-ongelma tai mieluummin erektiohäriö käsitteenä voidaan määritellä jatkuvaksi tai toistuvaksi, vähintään kolema kuukautta kestäneeksi vaikeudeksi saavuttaa tai ylläpitää seksuaaliseen toimintaan riittäväksi koettu erektio. Erektio-ongelmat voidaan luokitella niiden etiologian, altistavien, laukaisevien ja ylläpitävien tekijöiden sekä vaikeusasteen perusteella. Erektio-ongelma ei merkitse seksuaalista kyvyttömyyttä.

Naisen erektio-ongelman sijasta puhutaan yleensä kiihottumisongelmista. Eroottisesti tai seksuaalisesti kosketukselle erityisen herkät ihon, limakalvojen ja niiden alla olevien kudosten alueet, kute rinnat ja sukupuolielinten alue. Periaatteessa koko keho on erogeeninen ja sen eri alueita voidan myös herkistää kosketukselle. Esimerkiksi sekäydinvammaiset ihmiset voivat kokea orgasmin välittömästi tuntorajan yläpuolella olevaa vyöhykettä sekä niskan ja korvien aluetta hyväilemällä.

Seksuaalinen kanssakäyminen voi sisältää kiireetöntä ja entoa tai kiihkeää ja rajua leikinomaista yhdessäoloa, jossa voidaan antautua tunteisiin, kosketuksiin, aistimuksiin ja nautintoon. Käsite "eroottinen pääoma" perustuu teoriaan erilaisista pääomista, kuten taloudellinen, sosiaalinen ja kulttuurinen pääoma. Eroottinen pääoma on yhä tärkeämpää moderneissa yhteiskunnissa. Se viereinen reikä, ja oikeastaan mikä vaan muu ruumiin osa naisessa, on huomattavan paljon kiinnostavampi.

Mitä tää juttu luottamuksen lisääntymisestä on? Miten niin se lisää luottamusta? Ja muka lähentää enemmän kuin pimppaan nainti??? Ja tuleeko sieltä sitten ikäviä pieruja ja hajuja? Ei kuullosta kovinkaan romanttiselta Jos se nyt sitten on niin tärkeää miehille, täytyy kai tässä anusta antaa, ettei mies lähde vieraisiin sitä hakemaan.

No naisen pitää luottaa mieheen kun antaa tämän tulla peppuunsa. Luottaa siihen että mies on hellä, eikä satuta naista. Miehelle taas tällainen luottamuksen osoitus on tärkeää ja tekee hänet onnelliseksi. Tämä luottamus on omiaan lisäämään läheisyyttä. Peppuun nainti on, miten nyt sanoisin, paljon kokonaisvaltaisempi juttu kuin pillupano. Siihen täytyy paneutua kunnolla, se on osattava.

Siinä tarvitaan enemmän ja kiinteämpää yhteistyötä kuin normaalinainnissa. Se vaatii enemmän ja voi myös antaa enemmän hyvin onnistuessaan. Juuri tämän takia en oikein käsitä peppuseksin perässä vieraisiin lähteviä miehiä.

Ei se ole kovin ihmeellistä tuntemattoman kumppanin kanssa, kun ei tunne häntä ja hänen tapojaan eikä tiedä hänen mieltymyksiään. Ikäviä pieruja ja hajuja ei tule, toki peppuun voi ilmaa mennä sisään ihan samoin kuin pilluunkin nainnin aikana, ja kyllähän se sieltä sitten uloskin tulee, mutta eipä sitä siinä juuri huomaa. Usein peppunainti on vähän hitaampitempoista joten siinä ei ilmaakaan mene niin herkästi. Peppuseksi on ihan yhtä romanttista kuin mikä tahansa muukin seksi.

Jos asioita alkaa kovin tarkasti miettiä toimituksen aikana, katoaa romantiikka takuuvarmasti ihan mistä tahansa seksistä, siitä tulee tekninen suoritus. Anna vaan peppua miehellesi, mutta älä pelkästään sen takia että sillä saat miehesi pidettyä kotona.

Silloin et itse nauti, miehesi huomaa sen eikä teillä ole kummallakaan kivaa. Tosin tällä tavoin, jos et peppuseksistä pidä, ei mieskään sitä varmaan kehtaa vaatia. Voihan olla että molemmat pidätte siitä. Voi myös olla että ette kumpikaan pidä. Niin "Miehelle taas tällainen luottamuksen osoitus on tärkeää ja tekee hänet onnelliseksi" Aika jännää, en ole koskaan ajatellut asiaa tältä kannalta. Kyllä olen jo aikuinen nainen ja en suostu mihinkään mistä en itse nauti vain sen takia jos toinen pakottaa.

Mutta olen alkanut itsekkin kiinnostua peppuunpanosta. Muut sormi ja nuolemisjutut on jo olleet käytössä pitkään mutta itse pano Kerron sitten millaista oli. Peppumies iskee jälleen osuvalla kommentilla. Tämä on varmaan siitä kiinni että minä olen Markiisi kai vähän sinua vanhempi 42 v ja peppuseksi ei mun aikana ole kaikille aina ollut ihan luonnollista. Joten sitä on oppinut arvostamaan, ja kun sitä saa niin tuntee olevansa onnekas.

Tottakai sen sitten yrittää naiselleen korvata, olemalla erityisen hellä ja tosiaankin ottamalla myös naisen tunteet ja tuntemukset huomioon. Ja eipä se taida ihan huonompi juttu ollakaan: Jos nykyinen kumppanisi sairastuisi johonkin sairauteen, ettei hän voisi harrastaa enää peppuseksiä esim.

Jotenkin tuntuu että peppuseksi on sinulle henki ja elämä. Voi olla että tätä palstaa lukiessa saa vähän liioitellun tärkeän kuvan peppuseksistä - mutta kun se on palstan aihe niin tottakai täällä siitä kirjoitellaan. Se ei ole minulle henki ja elämä, eikä millään muotoa pakollista. Kysymyksesi on silti käsittämätön.

Jättäisinkö rakkaani jos hän sairastuisi? Edelleen rehellinen vastaus Anteeksi jos loukkasin, mutta jotenkin kun olen lukenut sinun viestejäsi, tulee sellainen mielikuva ettet voisi elää ilman peppuseksiä. Ja että peräreikä on tärkeämpi nautinnon lähde kuin pimppa. Ja se jankutus läheisyydestä ja siitä että se nyt on sitä suurta rakastamisen osoitusta jos antaa bebaa. Tunnen itseni ihan huonoksi kun en voi antaa peppua miehelle sairauteni vuoksi.

Ja mies niin haluaisi Älä suotta anteeksi pyytele, et loukannut millään lailla: Ehkä viesteistäni voi sellaisen mielikuvan saada että peppuseksi olisi minulle kaikki kaikessa, mutta sellaiseen en ainakaan tietoisesti ole pyrkinyt. Juuri siksi että me molemmat siitä tykkäämme ja se tuntuu meille niin hyvin sopivan, sitä tulee harrastettua. En olisi ollenkaan varma että jonkun toisen kanssa peppujutut olisivat läheskään niin mukavia. Elintärkeää se ei todellakaan ole, enkä minäkään sitä aikaisemmissa suhteissa harrastanut kuin hyvin satunnaisesti.

Minä kirjoittelen täällä asiasta paljon, koska oman käytännön kokemusteni perusteella uskon pystyväni antamaan hyviä neuvoja aloittelijoille ja rohkaisemaan ihmisiä kokeilemaan uutta. Olen usein myös sanonut että jos se ei tunnu hyvältä niin sitä ei tarvitse tehdä - ei se ole eikä saa olla kenellekään välttämättömyys tai pakkomielle. Ja yksi ei voi tietää mikä toisesta tuntuu hyvältä.

Kai tätä joku taas sanoo imeläksi tekstiksi, mutta näin se vaan on. Kyllä oman rakkaansa kanssa voi kokea suurta läheisyyttä kaikenlaisen seksin yhteydessä, tai jopa ilman seksiäkin. En ole asiaa miettinyt niin pitkälle että voisin varmaksi sanoa tuoko peppuseksi meille läheisyyden tunnetta, vai onko niin että kun tunnemme erityistä läheisyyttä, harrastamme peppuseksiä. Mutta jotain siinä varmasti on koska täällä ovat muutkin tämänsuuntaista esittäneet.

Jos et miehellesi voi antaa peppua oman sairautesi vuoksi, se vain on sitten niin. Miehesi ei varmasti pahastu eikä syyttele, olet hänelle taatusti muutakin kuin vain pari pantavaa reikää.

Äläkä tunne itseäsi huonoksi. On loputtomasti tapoja millä voit saada sängyssä miehesi varpaankynnet mutkalle nautinnosta, ihan ilman peppuasikin. Jos suhteenne muuten on kunnossa, mies ei varmasti lähde vieraisiin pelkän peppuseksin takia. Ei nyt IHAN semmosta oo ikinä sattunut: D Mutta Peppumies kerää taas pisteet asiallisesta kommentista.

Se rehellinen vastaus Kyllä hän saa nautinnot omaan peppuunsa, siis eturauhasen käsittelyt ja muut. Mutta siksi tänne palstalle tulin koska olen huolestunut kun hän vihjailee että olisi halunnut sitä kokeilla ja olen löytänyt häneltä anaaliseksi DVD: Eli hänellä on kova kiinnostus.

Siksi pelästyin kun täällä niin hehkutellaan sillä miten hienoa se on ja läheisyys lisääntyy ymym. No sen näkee sitten miten mies sen kestää ettei saa sitä. Ei tää sitten rakkautta ole jos sitä muualta lähtee hakemaan. Kiitos sinullekin ajatuksia herättävistä kysymyksistä!

Ja anna miehesi katsella niitä DVD: Tee hänelle selväksi että ei sinulla mitään peppuseksiä vastaan ole mutta kun se ei sinulle vaan terveydellisistä syistä sovi. Miehelle on tärkeää jo se kun hän saa kuulla että edes periaatteessa homma onnistuisi. Se kun on jo sellainen luottamuksen osoitus, mistä mies on ylpeä.

Ja jos tosiaan olet miehelle antanut eturauhaskäsittelyjä ym, ei hänellä pitäisi olla mitään valittamista. Eipä nekään ihan joka miehen herkkuja ole!

Täällä hehkutellaan peppuseksiä kun tämä on peppuseksipalsta. Muista pitää mielessä että tämän palstan jutut eivät ole tasapuolinen leikkaus suomalaisten seksielämästä! Jokaista täällä peppuseksin hienoutta hehkuttavaa vastaan löytyy muualta varmaan sitä inhoavaa. Minusta miehelläsi ei todellakaan ole mitään syytä lähteä vieraisiin kun kerran hänet sängyssä pystyt tyydyttämään ja vieläpä varsin monipuolisin tavoin.

Kyllä oikea rakkaus kestää paljon pahemmatkin ongelmat kuin vain jonkun tietyn seksitavan puuttumisen. Toivotan teille mukavaa ja onnellista jatkoa! No ei ne minullakaan ole jälkikäteen katsottuna mutkalle vääntyneet, mutta itse toimituksen aikana siltä on tosiaankin tuntunut: Ehkä sulla on vielä sen oikan etsiminen kesken Aion nyt poistua palstalta.

Kiitos avusta ja kannustavista sanoistasi Peppumies. Vastaa alkuperäiseen viestiin Miehet Kertokaa miksi teitä kiinnostaa peppuseksi niin kovasti että jos sitä ei kotona saa, täytyy mennä vieraisiin?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

HOMOSEKSUAALISEEN PANOSEURAA FI SEXI POJAT