Miten orgasmi homoseksuaaliseen klitoriksen stimulointi

   Gay-hieronta

miten orgasmi homoseksuaaliseen klitoriksen stimulointi

Siinä esimerkiksi on muutakin kuin yhdyntää, ja sitä harrastavat muutkin kuin heterot. Seksikertojen ja orgasmien määrää koskevien kysymyksissä kuitenkin kysytään yksinomaan yhdyntäkerroista ja yhdyntäorgasmeista. Kun luemme tutkimusraporttia Väestöliiton sivuilta, huomaamme myös että siinä seksiä koskevat vastaukset ovat muuttuneet yhdyntää koskeviksi väitteiksi. Jos suomalainen on vastannut, että haluaa seksiä kaksi kertaa viikossa, raportoidaan, että hän haluaa kaksi kertaa viikossa yhdyntää.

Finsex-tutkimus on aikansa tuote. Se tehtiin ensimmäistä kertaa vuonna Onko järkevää tutkia nykyseksiä näin vanhalla sapluunalla?

Soitamme tutkija Osmo Kontulalle. Hän sanoo, että vuosien varrella osa kysymyksistä on pudonnut pois ja joitain uusia asioita on tullut mukaan: Homoseksuaalisuutta kysely ei juuri tunne, mutta Kontulan mukaan olennaista on, että kyselyssä ei ole väliä sillä, mikä kumppanin sukupuoli on. On kyllä vaikea kuvitella, miten lesbo vastaa kysymykseen, onko hänen viime yhdynnässään mies ollut alla, päällä vai kyljessä. Siellä puhutaan esimerkiksi syrjähypyistä, mikä tuntuu nykyään vähän hassulta.

Ei se itse asiassa ole niin hassua, mutta seksin määrittely heteroyhdynnäksi tuntuu kyllä vanhanaikaiselta. Seksikertojen ja orgasmien määrää koskevat kysymykset on kuitenkin rajattu yhdyntään.

Ja miten voidaan sanoa, että klitoriksen merkitys on luultua vähäisempi, jos kuusi prosenttia naisista saa orgasmin helpoimmin emätinpenetraatiosta? Niin, suurin osa naisista sanoi saavansa orgasmin tavallisesti penetraation ja klitoriksen kiihottamisen yhdistelmällä. Välillä tulee tämmöisiä puheenvuoroja sekä Suomessa että maailmalla. Kansainvälisestikin on hahmoja jotka sanovat, että klitoris on ainoa tapa kiihottua. Dominoiva klitoriskeskeisyys tuntuu kyllä aika kaukaiselta maailmassa, jossa elokuvien seksi on lähinnä panemista ja suuri suomalainen seksitutkimus laskee yhdyntöjä.

Lisäksi sen on oltava aika uusi ilmiö. Tietämystä klitoriksen merkityksestä seksissä ohjasi alkuun Sigmund Freudin vuonna määrittelemä vagina- ja klitorisorgasmin ero. Freudin mukaan klitoriksen kiihotuksesta laukeavat vain lapselliset, sukupuolisesti kylmät naiset. Vuonna ranskalaislääkärit Odile Buisson ja Pierre Foldès kuvasivat elimen ultraäänellä.

Heidän tärkein löydöksensä oli, että kahden eri orgasmin eroa tuskin on olemassa ainakaan sellaisena kuin ennen luultiin. Klitoris on vain niin suuri, että sitä voi kiihottaa myös emättimen kautta. Nykytietämyksen valossa naisten välisissä eroissa orgasmin kokemisessa on kyse yhtäältä yksilön anatomiasta ja geeneistä, toisaalta tottumuksesta, fantasioista ja kumppanista. Suomalainen seksitutkimus kuitenkin mittaa — vuosikymmenestä toiseen — yhdyntöjen määrää ja yhdynnän aikana saatujen orgasmien määrää.

Sen perusteella ei voida sanoa, kuinka usein tai pitkään suomalaiset harrastavat seksiä tai saavat orgasmeja. On epäselvää, miten ollaan yhdynnässä ilman, että emätintä kiihotetaan, ja miksi tässä puhutaan yhdynnästä, kun lomakkeessa kysyttiin siitä sukupuoliyhteydestä.

Ja ne kuusi prosenttia naisista, jotka ovat kertoneet laukeavansa ensisijaisesti emättimen penetraatiossa, ovat tosiaan raportoineet enemmän yhdyntäorgasmeja. Se ei yllätä, mutta ei siitä voi päätellä, että he saisivat orgasmeja muita useammin, kun sellaisesta ei ole kysytty.

Tämän perusteella tuntuu hiukan kaukaa haetulta väittää, että naisten yhdyntäorgasmien määrä kertoisi siitä, että itsetyydytys ja seksivalistus eivät johda parempaan seksiin. Sehän voisi viestiä myös siitä, että ihmiset tuntevat kehonsa paremmin ja tietävät, miten tarkalleen ottaen tulevat. Tai sitten suomalaiset harrastavat nykyään enemmän muunlaista seksiä. Sitä ei tiedetä, koska kysymykset jäävät kysymättä. Hän haastatteli yli Ei uroskoirat polje naaraskoiria, jos eivät ole killassa.

Ei sonnit astu lehmiä, jos eivät ole kiimassa. Ja ne eivät todellakaan kysy, sopisiko nyt tämmöinen. Missähän aivoskannerissa on tutkittu että muut eläimet kuin delfiinit ja kädelliset eivät tunne nautintoa parittelussa? Tuntuu ennemmin siltä, että tässä on taas yksi ominaisuus jota ihminen yrittää omia itselleen.

Eläimet on niin alkeellisia kun ei ne sekstaakaan ja saa siitä nautintoa… höpö höpö. Outoa on se että vasta ihmisen tultua maapallolle muka on ensi kerran alkanut tuntumaan höpöltä orkkuhetkellä. Turha puhua hormoneista ja kiimasta. Ne samat hormonit vaikuttaa ihmisellä, ja käytännössä ihmiset ovat siis koko ajan kiimassa. Ihmisellä nyt vain sattuu olemaan isompien ja ryppyisempien aivojensa takia muutakin tekemistä kuin yrittää pärjätä luolassa. Ruokaa ja suojaa löytyy enemmän kuin omiksi tarpeiksi joten rauhassa voi tutkiskella oman ja kumppanin sukuelimen yhteensopivuutta.

Lisäksi on se ihmisen outo hormonitoiminta. Sini ei ole kuullut että sian orgasmi kestää puoli tuntia: D Tai että leijona voi paritella 50 kertaa päivässä. Itse saan kolmenlaisia orgasmeja. Onneksi en ole mies. Kipu laukaisee kissanaaraan ovulaation. Kipu siis, ei nautinto. Kyllä se nyt vaan on sille naaraalle kivuliasta. Minusta tämä sinun juttusi on mutua. Eläimillä on tarve paritteluun ja täytettyään tarpeensa ovat tyytyväisiä.

Tuskinpa se toimituskaan ihan tunnoton on? Rotta oppi painamaan nappulaa aika ahkerasti. Lähteistä en muista mitään joten en allekirjoita mutta jos joku muistaa ni ois kiva kuulla. Jos seksuaalista tyydytystä ei olisi niin mistä se tarvekaan tulisi?

No nyt on kyllä.. Avovaimoni saa orgasmeja myös rintojen hieronnasta ja imemisestä. Huolestuttavaa, miten pihalla keskiarvoihminen tuntuu olevan eläimistä ja biologiasta.

Kuinka todennäköistä on, että sellaiset perustunteet kuin kipu ja mielihyvä sattuvat pulpahtamaan vain yhdelle lajille, varsinkin kun näistä on evolutiivista hyötyä? Monet eläimet saavat orgasmeja, koska orgasmeja saavat tuppaavat harrastamaan enemmän seksiä, jolloin orgasmeja saavien määrä populaatiossa kasvaa. Eläimet kykenevät paljon monimutkaisempiikin emootioihin. Ihan vakavissanneko täällä pohditte eri nisäkäslajien sukupuolisia eroavaisuuksia.

Ihminen on nisäkäs, ei mitään sen ihmeellisempää tai omituisempaa. Ihminen ei ole tipahtanut tänne ulkoavaruudesta tai pompannut jumalan kämmeneltä, vaan kehittynyt evoluution kautta aivan samoin kuin muutkin eläinlajit maapallolla. Me emme valtaosaltaan turhista aivoistamme huolimatta ole mitenkään sen kummempi laji kuin mikä tahansa muukaan. Kertokaa, miksi vuohipukki tai uroskoira ottaa itseltään suihin, ellei toimitus tuota mielihyvää?

Juu, uskon, että käy kateeksi. Ja kyllä niille eläimille parittelu on muutakin kun lisääntymistä, simpansseilla esiintyy prostituutiotakin eli naaras antaa ja saa vastineeksi jotain hedelmiä tms. Minkä useille eläinlajeille parittelu on myöskin kivuliasta eikä tosiaan mikään nautittava kokemus….

Eiköhän se seksuaalinen tarve ole jokaisella eläimellä luonnostaan. Toisilla lajeilla pääasiassa kiima-aikana, toisilla useammin. Lisääntyminen on lajin säilymisen elinehto ja siitä syystä parittelun on ainakin tarkoitus tuntua hyvältä, jotta sitä harrastettaisiin usein, koska sillä tavalla lisääntymiseen on suurempi todennäköisyys.

Ja tämä on mielestä aika yksinkertainen asia. Voit käyttää näitä HTML -tageja ja attribuutteja: Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet. Uusimmat Kirpputorin löytöjä, osa Mainosmokia, osa 27 Erittäin reilu meininki Roskalavalla rapisee, osa 77 Luontoilta, osa 2. Turbopupu tulee Julkaistu 9. Seuraava Mielensäpahoittajat, osa 5 Edellinen Kirpputorin löytöjä, osa En minä haluaisi kuulla mitään Turbon örähdystä..

Joskus pikkupoikana jossain eläintarhassa näin apinan tuntevan keppiä reikäänsä. Voi saada myös siemensyöksyn ilman orgasmia. Miksi Sini ylipäänsä alkaa puhua siemensyöksystä kun on kyse naaraskaneista? Miksi homoseksuaalisille eläimille kävisi luonnossa sen huonommin kuin muillekaan elämille? Sovitaanko niin että jokainen on vastuussa vain omista orgasmeistaan, okei?

Mie luulin, että mies on ainoa joka nauttii seksistä, taisin olla väärässä Ei siitä oikeasti nauti kukaan. Se on vain must lisääntymistarkoituksessa. Multa menee nyt ihan ohi että miksi Sini alkaa puhumaan laukeamisen ja orgasmin eroista. Faking it level Eli on ihan luonnollinen syy sallia prostituutio. Simpanssi on kuitenkin lähin sukulaisemme. Minkä useille eläinlajeille parittelu on myöskin kivuliasta eikä tosiaan mikään nautittava kokemus… Eiköhän se seksuaalinen tarve ole jokaisella eläimellä luonnostaan.

Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 20 Pöpö: Roskalavalla rapisee, osa 77 Antti:

...

: Miten orgasmi homoseksuaaliseen klitoriksen stimulointi

Seksiseuraa savonlinna seuraa gay rovaniemi 510
Nahka fetissi seksitreffit homo hierontaa Tämä asento on edellistä turvattomampi ja edellyttääkin vielä suurempaa luottamusta sillä toinen puuhastelee selän takana, eikä työntymistä voi samalla tavalla säädellä oman kehon avulla. Aika harva mies pystyy antamaan saman kuin nainen, ei siis ykskään. Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet. Vaikka lähes kaikilla klitoris on erityisen tuntoherkkä, vaihtelee sen herkkyys eri ihmisten välillä ja myös kiihottumisen eri vaiheet vaikuttavat siihen tuntuuko esimerkiksi pelkkään klitoriksen kärkeen keskittyvä kosketus ihanalta vai jopa kivuliaalta. Kolmas kysymys liittyy itse tapahtumaan: Näyttää jopa siltä, että se on joillekin välttämätön osa seksuaalista kanssakäymistä ja pornoelokuvissa se tuntuu olevan normaalia arkipäivää.
SEX WORK NET HOMO HELSINKI HOMO CHATTI Se on vain must lisääntymistarkoituksessa. Oliko tämä todellakin urbaani legenda vai eikö siat nauti orgasmista? Sormea voi pienin ja varovaisin liikkein pyöritellä tai liikutella edestakaisin. Penetraatiota voi kokeilla myös kylkiasennossa. Ei me olla sen kummoisempia kuin heterotkaan, rakastetaan vain samaa sukupuolta.
Ilmaiset seksi videot kajaani google gay maps 301
Miten orgasmi homoseksuaaliseen klitoriksen stimulointi Mature seksiä gay seinäjoki bio marilyn
Miten orgasmi homoseksuaaliseen klitoriksen stimulointi

Miten orgasmi homoseksuaaliseen klitoriksen stimulointi

Miten orgasmi homoseksuaaliseen klitoriksen stimulointi

Vierailija: "Tyttökaverini teki eilen paljastuksen ja kertoi, että saa orgasmin vain Itsekin pidän anaaliyhdynnästä, mutta orgasmin saaminen vaatii kyllä klitoriksen koskettelua. Miten muilla naisilla - saatteko "puhtaita" anaaliorgasmeja ja jos saatte, . että se olet sinä joka haluaa toteuttaa homoseksuaalisia fantasioitaan . 9. huhtikuu Voiko kani saada orgasmin? Kunhan tietävät miten mikäkin toimii ja mitä haluavat. . Miksi homoseksuaalisille eläimille kävisi luonnossa sen huonommin kuin . Saan orgasmin helposti yhdynnässä (klitoris- ja emätinorkku), tämän lisäksi triggeröitiin rotalle impulssi joka stimuloi rotalle laukeamisen. joulukuu kolmenlaisia: miehet kysyvät sitä, miten saisin naiseni suostumaan siihen joten peräsuoleen kohdistuva paine voi epäsuorasti stimuloida Joskus pelottaa piilevä homoseksuaalisuus. Klitoriksen seutua voi kosketella samaan aikaa kädellä. Myös miehen orgasmin jälkeen on huolehdittava naisen. Lisäksi olin kirjallisuuden perusteella siinä käsityksessä että laakso-orgasmi koskee Miten on mahdollista että mikäli naisen klitoriksessa on hermoja paljon Hän myöskin vasten tahtoaan koki homoseksuaalisia impulsseja ja oli . Ei riitä että klitoris on täynnä hermoja, jos hermot eivät ole treenattu stimuloimaan mieltä. joulukuu kolmenlaisia: miehet kysyvät sitä, miten saisin naiseni suostumaan siihen joten peräsuoleen kohdistuva paine voi epäsuorasti stimuloida Joskus pelottaa piilevä homoseksuaalisuus. Klitoriksen seutua voi kosketella samaan aikaa kädellä. Myös miehen orgasmin jälkeen on huolehdittava naisen. Miten ihmiset harrastavat seksiä? Miten muut sen tekevät? Näiden tietojen perusteella klitoris ei ole naisten orgasmeissa niin hallitseva asia kuin Homoseksuaalisuutta kysely ei juuri tunne, mutta Kontulan mukaan olennaista on, mukaan saako tavallisesti orgasmin yhdynnässä stimuloimalla klitorista vai emätintä”.