Kuinka nuolla kalua gay bi-vaimo

   Gay-hieronta

Ymmärsin, että edelleen ainakin sanoo rakastavansa, ja en epäile sitä. Eli ehkäpä seksi vaan on tylsää ja suorittamista. Kehotan kokeilemaan uusia juttuja. Jos hän oikeasti haluais myös seksiä miehen kanssa, niin voisitte kokeilla kimppaa. En tiedä miten itse suhtautuisit siihen, että bi-seksuaali mies osallistuisi leikkeihinne. Ehkä itsekin kiihottuisit siitä, että vueras mies harrastaisi seksiä kanssasi ja samalla tyydyttäisi miehesi bi-seksuaaliset tarpeet. Mun mielipide on, että seksiä on niin monenlaista tyyppiä.

Yksi on kahden rakastuneen ihmisen välillä varsinkin suhteen alkuvaiheessa. Rakkaus ja seksi kehittyvät suhteen aikana. Rakkaus parhaimmassa tilanteessa syvenee ja lujittuu. Seksi kehittyy ja toivottavasti kokoajan muuntuu suhteen kehittyessä. Eli seksiä pitää kokoajan säätää suhteen edetessä ja kliseenomaisesti vielä sanon, että mistään ei tule mitään, jos kommunikaatio ei pelaa: Kannattaisiko kysyä asianomaiselta mieluummin kuin anonyymiltä foorumilta? Tämä sama asia on ilmeisesti aloittajaa askarruttanut jo v.

No joo itsekin olen oikeasti bi-henkinen ja miksei vois olla naisen kanssa jos kerran naisen kanssa voi onnistua? Bisseys on hirveän yleistä, ehkä jopa 20 prossaa miehistä on bissejä tai homoja. Nykyaikaa voisi olla julkibisseys elikkä naiselle sanotaan suoraan että miehetkin kiinnostaa.

Nykyaikana moni nainen ei tätä tietoa pelästy vaan pitää sitä nykyaikaisuutena. Bisselle nainen ei ole kulissi vaan voi tykätä oikeasti. Jos et saa suutelua osaksesi niin miehes ei sitten ole kovin romanttinen. Tuntuu aika "hurjalta" luvulta. Vai onko bi-miesten sitten vaikeampi tulla kaapista ulos? Jos kaappihomo haluaa elää naisen kanssa, tuskin se ihan kaikkea himoa miehiin ja vastentahtoisuutta naisiin kertoo omalle naiselleen suoraan. Tämän vuoksi kai palsta on olemassa, jotta anonyyminä voi kertoa suoraan.

Biseksuaaleille ne tuskin ovat. Pystytkö seksiin naisen kanssa, miten? En välttämättä seksimielessä, vaan yhteisen "elämänkatsomuksemme" vuoksi. Keskustelu näistä asioista luotettavan ja samanhenkisen ihmisen kanssa olisi kasvattava kokemus. Nimimerkkini on sitten sanamuunnos - juunou. Terska juuh Ja bear etkö vieläkään muista et en minä sitä ole keksinyt ihan itse olet sen saanut nuorilta ja minä nyt vain poimin sen pedobear sanan esiin sieltä Aapo sanoo, että on bisse ja 5 pojan isä.

Aapolla kun on aliaksiakin ainakin se 5 kpl: D Sen mä ymmärrän, jos joku on hysteerisesti lapsistaan ylihuolehtiva, mutta toisen ihmisen eli minun leimaaminen täällä useassa keskustelussa pedoksi ilman mitään todisteita muuta kuin sun sanasi menee jo sinne rikostekniselle alueelle, jonne aikuisen vastuullisen ihmisen ei pitäisi mennä ja keskusteluista toiseen vaikuttaa aina vain enemmän myös siltä, että minä olen se aikuisempi ja tasapainoisempi keskustelija.

Säälittää kaikin tavoin, miten hukassa ja rikki olet - myös niiden viiden lapsesi puolesta. Olethan kuitenkin kertonut kaikille lapsillesi, mitä netissä puuhaat?

Tiedäthän, että suvaisemattomista tiukkapipoperheistä tulevat lapset kasvavat usein erilaisiksi kuin vanhempansa. Kapinaa on se, että tehdään juuri päinvastoin kuin sinä kasvatat. Voihan myös olla, että poikasi kasvavat kaikki estyneinä homofobeina, joiden mielestä kaikki homot ovat pedoja ja vaikka kaikki olisivat homoja, joista yhdelläkään ei varmasti olisi minkäänlaisia pedo-taipumuksia, niin joutuisivat silti patriarkka-daddyn pelossa menemään kulissiavioliittoihin.

Kuten itsekin kirjoitat, "yhteiskunta ja sukulaiset ajavat siihen. Kun sinulla on se kuvallinen profiili, niin varmaan tietävätkin jo. Ehkä, hupaisinta kaikista, jospa olet tämän keskustelun aloittajan mies?

Tämäkin oli mielenkiintoinen keskustelu, kunnes nuo kaks pukaria valtasivat tämänkin: No, minäpä koitan paikata: D yleensä lukijani ovat jotenkin merkillisen tiukkapipoisempia kuin minä. Varmaan tuossa tilanteessa alkaisin varoa kaikkia tekemisiäni. En uskaltaisi laittaa hajuvettä tai olla liian sliipattu, katsoa peiliin liian pitkään.

Takaraivossa nakertaisi, ettei hui kauheeta, ettei pano nyt vaan millään tavoin yhtään lainkaan homolta vaikuttaisi, kun ai herranjestas kun yks työntö vahingossa vähän luiskahti. Tulisi erektio-ongelmia ja sydämentykytystä ja vatsahaavaa. Pieraistakaan ei uskaltaisi, ettei vaan kuulostaisi liian löysältä. Pilvenreunalta katsoisin, kuinka vaimoni kertoisi hautajaisissa homoudestani.

Oikeesti, sun viestit on todella outoja. Pitääkö sun tulla joka topiciin jauhamaan noita älyttömiä juttujas? Se taitaakin olla ihan oikee homppelipomppeli ku se lässyttää tollain homppelisti hymiöiden kera. Koskaan ei tiedä, onko lukijalla kaikki pomppelit kohdillaan, niin selventää heille, joille ei kaikki ole ilman selvää: D Voiks joku jeesata, mikä olis velton ranteen hymiö, mikä olis varmaan selvempi homppeliviittaus.

Ku mää en tiiä: Odotas vaan, kun kohta aloitan tänne omat keskusteluni: D erään pukarin kauhuskenario: D Mistä tietää, vaikka sinäkin olet anonyyminimmarin suojassa valittamassa joka keskustelussa? Mulla sentään on aina tämä sama ja myöskin käytän sitä. Eikä ole pakko lukea. Tee se ihmeessä,että saat olla ihan yksin siinä,ettet häiriköi jokaista keskustelua!

Mistäs tiedät, että maltat olla sinne vastaamatta: D aika varmaan käy just toisin päin: Dramaa pukkaa jos hakis taas popparit ja alkaisi lukee bear-dramaaa. Kaikki ei sentään ole peepingtommi tai aapo lappi! Joku varmaan on pedobear tai blomma1 jos ei sitten veepee tai litium kokomus? Ainoa, jonka tiedän käyttävän ilmaisua "hakee poppareita lukeakseen draamaa" on peepingtommi. Joku vois päätellä siitäkin jotain, minne suuntaan tämä juttu on menossa.

Sori kun spoilasin kesken lukemisen. Olisko homomiehiä vastailemaan seksikokemuksista naisen kanssa? Olisko naisia kertomaan seksitunnelmista homoiksi selvinneiden miesten kanssa? Mun kokeilu ; Pillu ei tuntunut miltään. En edes kokoajan tiennyt oliko se siellä sisällä vai ei. Lopulta lopetettiin, kun mulla lakkas seisomasta. Yritin runkara, kun huilattiin, mutta mitään ei tapahtunut. Halusin vaan, että se päättyis nipeesti.

Lopulta sanoin, että ei taida nyt onnistua ja lopetetaan. Joo joskus humalassa serkun muijan kaa,kun ne molemmat tahtoi kolmatta.. Ei se onnistunut,serkun kanssa olis varmaan homma hoitunut,mutta ku se muija veti kaiken huomion. Siks toiseen olin ihan liian kännissä.

Lue alku ja vastaa. Kertokaa homomiehet miksi olette naisen kanssa jos seksi ei kerran iske? Olen homo, joka seurustelee naisen kanssa.

En koskaan uskonut siihen, että olisin kykenevä rakastaa naista. En seurustelisi, jos en tietäisi häntä sielunkumppaniksi. Kemiat toimivat erinomaisesti ja välillämme vallitsee syvä yhteisymmärrys. Koskaan ei ole tehnyt seksuaalisuudestani mitään ongelmaa ja hän tietää, mikä olen. En tosin kaipaa miesten välistä - koettu on ja hyväksi todettu, mutta nautin seksistä nykyisen naispuolisen kumppanini kanssa. Tämä kohta vaatii kommentin: Eivät kaikki pidä nuolemisesta.

Miten seksi toimii, jos seurustelu- ja sielunkumppanissasi intiimimmät osat jopa oksettavat sinua? Kuinkahan kauan tuollaisella tyylillä on toivoa? Jos naisesi on asseksuaali, ehkä Homoja pillu oksettaa, jokaista heteroa houkuttaa, siinä se sevä eroo on. Miksi ette ole ystäviä? Mikä trauma on naisellasi? Mikä naisen sukupuolielimissä on noin kamalaa, että niitä ei edes rakkauden avulla voi lähestyä?

Voisitko kuitenkin nuolla kullia? Mitä etsit tältä palstalta? En missään vaiheessa implikoinut, että kumppanini intiimimmät osat oksettaisivat minua. Totesin, että nuoleminen oksettaa. Voisin lyödä vetoa siitä, että läheskään kaikki heteromiehetkään eivät halua nuolla. Tiedoksesi, että ihmisen seksuaalikäyttäytyminen on varsin monimuotoista ja on asioita, joista jotkut pitävät ja toiset eivät.

Kysymys on aiheeton ja asiaton eikä edistä keskustelua. Anonyymisti keskustelu eli kasvottomuus on kuitenkin mutkattomampaa. Jokainen heteromies näkee naisen toisin ja ihailee paitsi naisen sielua myös ruumista. Ei naisen sielu ole vartalosta irroittettu ominaisuus. Naisesi varmaan löytää enen pitkään sen sielunkumppanin joka ottaa hänet kokonaisuutena. Naisesi varmaan löyt Onnea vain väärinymmärrykselle, mikä kertoo paljon sinusta itsestäsi ja ymmärryksesi tasosta.

Lue viestini uudelleen ja ajatuksen kanssa tällä kertaa ilman, että lisäilet omiasi vastoin parempaa tietoasi. Lukisit tarkemmin ja jättäisit mihinkään perustumattoman höpinän vähemmälle. En voi olla kuitenkaan kommentoimatta väitettäsi siitä, ettei sielu ole vartalosta irroitettu ominaisuus. Yleisen käsityksen mukaan sielua pidetään sukupuolettomana ruumiin vankina.

Tietäisit sen, jos vaivautuisit avartamaan näkemyksiäsi ja sivisityksellistä horisonttiasi. Ei se tarkoita, jos vastaa keskusteluketjuun, jossa käytetään hatusta vedettyä termiä ''salahomosta'', että olisi mystinen salahomo tai kaapissa. Uskonnollisen käsityksen mukaan sielu on ruumiin vanki.

Nykymaailmassa ja filosofiassa kai tahdomme olla psykofyysisiä kokonaisuuksia, kokonaisvaltaisia, eikä sielu ole vain rasite. Kiitos 84 kun vastasit, kiinnostaa kovasti kaltaistesi valinta. Nainen saa varmasti kokea olevansa ainoa laatuaan, ei tarvitse olla mustasukkainen muille naisille jne. Mutta miten ihan oikeasti voit tukahduttaa homoutesi kun homoksi kuitenkin itsesi määrität. Kyllä sielu elää myös ruumiissa joka elää ja haluaa ja tahtoo - vaikka sitten omia reittejään.

Ja miten seksi onnistuu naisen kanssa, onko se henkien kosketusta ja kehoruumiin vaisu toiminto? Tyydytätkö sukupuolisen suuntautumisesi mukaiset fantasiat naisen kanssa vaikka silmät kii vai yksin masturboimalla. Seksi on myös henkisen kahdenkeskisyyden osoituskenttä, vai kuinka? Seksissä tarvitaan kehoa joka ei ole vanki vaan vapaa silujen kontaktiin.

Olisi mukava kuulla sinun naisesi tai 84 kaltaisetn naisten ajatuksia. Tunteeko hän olevansa naisena haluttu jne. Ajatteleeko hän olevansa vain ruumiin vanki.

Rakastuin ihmiseen, joka vastoin kaikkia odotuksiani kuului vastakkaiseen sukupuoleen. En ole kenenkään toisen kanssa kokenut niin suurta yhteenkuuluvuudentunnetta kuin nykyisen kumppanini kanssa. Vetovoima välillämme on valtavaa. Seksi on ihanaa ihmisen kanssa, jota rakastaa — olipa kumppani sitten kumpaa sukupuolta tahansa. Jos ei ole mitään yhteistä tekijää, väitän seksin muuttuvan arkiseksi ja tylsäksi suorittamiseksi, jolla tyydytetään perustarpeita.

Täytyy sanoa, että nykyään fantasioin vain kumppanistani ja siitä, mitä kaikkea voisi tehdä hänen kanssaan. Nuolemisessa minulla on kuitenkin ollut estoja aina ja kumppaninikaan ei sellaista halua.

Jonkun mielestä tämä voi olla homouden tukahduttamista, mutta henkilökohtaisesti en osaa ajatella asiaa siten. En kuitenkaan katso myöskään eheytyneeni homosta heteroksi.

Tiedän, ettei seksi onnistuisi kenenkään toisen naisen kanssa, vaikka fantasioisin miehistä aktin aikana. Muistan, kun vuotiaana suutelin naista, ihoni meni kuin kananlihalle ja suoraan sanottuna voin pahoin. Miesten kanssa en kokenut minkäänlaista inhoreaktiota, jos ei oteta lukuun seksinnälkäisten ukkojen lähentymisyrityksiä ja suoria seksikutsuja. Kirjoituksesi perusteella sinussa on kuitenkin paljon bi-seksuaalisia aineksia sikäli mikäli et nyt tosiaan tukahduta homouttasi tai ole vielä vastarakastumisen tilassa, joka ajan myötä haalenee aina.

Täkllöin myös todellinen suuntaus voi palata esiin ja pintaan ja nousta naisen ja miehen välisen seksin häiritsijäksi. Miksi ajattelet olevasi homo jos fantasioit vain naisestasi etkä miehistä. Seksuaalisuus on joillain kai muuttuva ja joustava. Tällaisesta olisi mukava kuulla mielipiteitä ja kokemuksia lisää. Miten homosuuntaus näkyy seksissä naisen kanssa?

Millaisa ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Näin sen ymmärrän ja eihän se nyt tarkoita sitä, että jos sinä fantasioit vieraista miehistä koska olet onnettomasti naimisissa homon kanssa, että Vm. Jos löydät sen ''Oikean'' niin ehkä lopetat muista fantasioinnin.

Ja millaisia ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Vastenmielisintä mitä olen koskaan tehnyt. Ei kai itsepetosta harrastamattomalle homolle "se oikea" voi olla nainen. Jotain on pielessä tuollaisessa yhtälössä. Äitiäkin saatetaan rakastaa, mutta ei sen kanssa panna tai aleta suhteeseen. Homon parisuhderakkauden kohde ei ole nainen. Tai jos on, perverssiys on jo huipussa. Jännintä tässä viime perjantaista alkaneesta homofoobikoiden kaapistatulossa on se, että aktiivisinta ääntä taitaa pitää nainen, jonka pillua ei nuolla.

Kyse ei siis ole loppupeleissä raamatusta, homoista, kirkkovihkimisistä, kirkkoeroista, eheytymisestä, vammaisista taikka mistään muusta kuin ko.

Ja olen ihan varma siitä, että Suomen maassa on tuhansia, ellei miljoonia heteromiehiä, joille ei naisen pimpsan nuoleminen ole seksiaktin tärkein osa, sormeilu ehkä esileikkinä riittää heidän mielestään, koska kukaan ei ole opettanut miten nainen tyydytetään. Mieli pahoittuu myös heidän puolestaan, jos vaimo on sitten heille samantien homoleimaa tarjoamassa, jos ei kaikki ole vaimon mieleen.

Eikä edes tämä sama nainen itse saa sanottua, kun tätä samaa keskusteluketjua on täällä s Olin tyytyväinen, ettei kukaan ei huomannut minua. Nyt näin ӊijät” paremmin, he olivat n.

Arvasin kyllä mihin heillä oli pyrkimys, mietin vain arvaako vaimoni. Päätin seurata tilannetta tiettyyn pisteeseen asti ja tarvittaessa puuttua peliin. Vaimo tuli vessasta ja toinen ukoista hävisi tilalle toisen tarjotessa vaimolleni juotavaa ja istuinpaikkaa. Hän vastasi, että kai nyt yhden voi ottaa mutta sitten pitää palata takaisin.

Vaimoni istahti sohvalle, ja ensimmäinen kaveri esitteli itsensä Mikaksi ja toisen miehen Parruksi. Odotas vain… Parru tuli vessasta ja Mika meni tilalle.

Parru istui vaimon viereen ja avasi oluen tokaisten: Mika oli jo tullut vessasta, ja näin kuinka hän vinkkasi Parrulle sohvalta. Parru mumisi vaimoni korvaan jotakin epäselvää, mutta näin kuinka hän kujerteli miehen jutuille. Kädet laskeutuivat alemmas vaimoni selustassa, hiljalleen alemmas kunnes ne olivat vaimoni pepun päällä. Mikakaan ei ollut ehtinyt tanssimaan. Kädet laskeutuivat takaisin pakaroille ja puristivat kevyesti.

Täällähän ei ole pikkuhousuja ollenkaan? Haluisiksää tanssia ton Mikan kanssa myös? Olinhan nähnyt vaimoni aiemminkin muiden miesten kanssa, ottamassa suihin ja sitä rataa, ja tämä tapaus oli hyvää vauhtia menossa samoille raiteille. No, katsotaan nyt vielä hetki. Oot todella hyvän näköinen, ja tuntuinen..

He nojailivat vielä hetken, ja Mika kuiskasi: Tuu mun kans tohon sohvalle? Kädet nousivat jälleen rinnoille, ja alun kevyen vastustuksen jälkeen tissejä puristeltiin aika estoitta. Mika kysyi, voisiko hän riisua vaimoni rintaliivit kun kerran pikkaritkin oli jo otettu. Vaimo sanoi, ettei se tietenkään käy, mutta liivit oli jo avattu ja puoliksi riisuttu ennen kuin hän ehti loppuun asti.

Mika veti liivit lopulta toisesta hihasta ulos, ilman merkittävää vastarintaa. Tissien puristelu jatkui uudestaan, ja Mika kehui vaimoani kaiken aikaa: Vaimonihan on upea ilmestys, pitää kunnostaan huolta, muttei ole liian laiha. Nyt Mikan käsi laskeutui alemmas, mekon helmoille ja alkoi nostaa helmaa ylemmäs. Käsi pujahti jonnekin mekon uumeniin ja hän sanoi: Hän nosti vaimoani hivenen, ujutti mekkoa ylemmäs ja siinä vaimoni oli lopulta melkein alasti sohvalla hänen edessään.

Pimppikin ajeltu tosi siististi. Tahdon hiukan hyväillä sua.. Mika painoi kasvonsa vaimon pyhimpään ja alkoi nuolla. Vaimo voihki sohvalla selällään, ja ei kauaa mennyt kun hän alkoi täristä ja huohottaa, painoi Mikan pään pois tussultaan ja kieri paikallaan orgasmin kourissa.

Tästä puhuttaisiin vielä kotona. Ensin minun piti kuitenkin ottaa kullini kouraan ja vedellä hiljalleen edestakaisin, tilanne alkoi olla melko kiihottava. Vaimo nousi sohvalla istumaan ja yritti peitellä itseään sanoen: Saa minut tunteman itseni hyväksi kielimieheksi kun onnistuin noin äkkiä.

Ja sitä paitsi Parru nukkuu” Vaimo hymyili vienosti ja sanoi: Kohta vaimolla on taas vieraan miehen kulli suussaan. Mika nousi ylös, ja vaimo rupesi riisumaan häntä kuiskaillen: Ihana pippeli… Noin paksu.. Mika ähki paikallaan seisoen, kun vaimoni lutkutti antaumuksella.

Ähinän välissä hän sai sanottua: Vaimo lypsi kullia suussaan ja yritti niellä kaiken mitä ehtii, mutta silti tavaraa pursuili suupielistä ulos. Lopulta hän laski mulkun ulos, pyyhki hetken suupieliään ja nielaisi kuuluvasti. Sepäs oli kivaa”, hän sanoi. Kivaa se vaan oli! Olisihan tämän voinut aiemmin stopata, mutta eipä tullut tehtyä niin. Vaimo oli edelleen polvillaan ja hyväili Mikan penistä, ja ajattelin homman olevan siinä. Vaatteet päälle ja paluu arkeen.

Tussu paljaana ja kulli suussa heilutaan, aijaijai! Vaimo näytti hiukan vaivautuneelta ja ojenteli vaatteitaan, kun Parru sanoi: Vaimo selitti nolona, että on ollut jo liian kauan ja pitäisi palata takaisin, mutta Parru ei kuunnellut. Kun hän laski housunsa alas, vaimo jähmettyi liikkumattomaksi.

.

Kuinka nuolla kalua gay bi-vaimo

Kuinka nuolla kalua gay bi-vaimo