Koti seksi homo chatti homoseksuaaliseen

   Gay-hieronta

koti seksi homo chatti homoseksuaaliseen

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Uskovaiset homot ja lesbot Voiko uskovainen olla homo tai lesbo ja silti pelastettu? Voiko uskovainen olla homo tai lesbo ja silti pelastettu? Olen itse uudestisyntynyt uskova tarinani voit lukea http: Eli hän on syntynyt Jumalan yhteyteen jonka vaikuttaa Pyhä Henki.

Jumala kuitenkin ilmoittaa Roomalaiskirjeessä, että uskova joka elää homoudessa tai lesboudessa on joutunut Jumalan hylkäämäksi harjoittamaan tätä syntiä. En ole kenenkään tuomari, tuon vain sen minkä Raamatusta ymmärrän ja se ei ole vaikeaa.

Jos Jumala on jonkun ihmisen hyljännyt tekemään syntiä voiko hän olla Jumalan mielisuosion alla vaikka kirkon ja papit niin sanoisivatkin. Onhan Jumaln todistus suurempi kuin ihmisen. Älkää ymmärtäkö väärin yhteys Jumalaan palautuu, kun synti tunnustetaan ja siitä käännytään Jumalan puoleen,EI Jumalalle ole mieleen syntisen kuolema vaan se ,että hän kääntyy teiltään ja saa elää.

Ei anneta pappien jotka mielistelevät maailmaa pettää itseämme ja vidä meiltä kotia taivaassa. Kerropa onko homoseksuaalinen taipumus mielestäsi itse hankittu vai synnynnäinen? Onko se synti vai sairaus? Jos ihminen joka tekee tosissaan parannuksen ja kääntyy Jeesuksen puoleen eli uudestisyntyy ja täyttyy Pyhällä Hengellä, mielestäni silloin ei ole enää niinkään vaikea ajatella mikä on synti ja mikä ei, Pyhä Henki näyttää vilpittömälle uskovalle mikä on oikein ja väärin.

Et nyt tajunnut minun pointtiani. Ihminen joko on homoseksuaali tai ei ole - tekoja toki voi säädellä. Se että jos ihminen täytty jollain hengellä, oli se sitten pyhällä tai pahalla, ei vaikuta mitään seksuaaliseen suuntautumiseen.

Eli tämän esipuheen jälkeen uudestaa: Onko homoseksuaalinen taipumus mielestäsi itse hankittu vai synnynnäinen? Aukotonta ja luotettavaa selvitystä homoseksuaalisuuden synnynnäisyydestä ei ole, se on myytti. Tutkijatkin ovat asiasta eri mieltä keskenään. Suosittelen lukemaan Ari Puonti: Kirja ei varmasti ole kaikenkattava selitysteos homoudesta eikä pyrikään olemaan mutta antaa hyvän kuvan ilmiön moninaisuudesta ja esim.

Myös jaottelu heteroihin ja homoseksuaaleihin on hieman ongelmallinen, koska antaa helpostikin kuvan tästä synnynnäisyydestä. Tosiasia lienee, että useilla jo syntyessään on jonkinlaista alttiutta tähän tai tuohon vääristymään. Enkä tiedä syntyykö kukaan täysin "heterona" siinä mielessä, että minkäänlaista alttiutta tai kiinnostusta, vaikka piilossakin olevaa, toiseen sukupuoleen ei ole?

Ja on ihmisiä jotka mieltävät itsensä bi-seksuaaleiksi. Ja ihmisiä jotka mieltävät itsensä heteroiksi, jotka tuntevat ajoittaista vetoa samaan sukupuoleen. Tuskinpa tiede kään kykenee tätä asiaa täysin ratkaisemaan On myös ihmisiä, joilla on muita suurempi alttius pedofiliaan. Tästäkin on tutkimuksia, joiden mukaan alttius olisi geneettinen, siis synnynnäinen. Olennaista on, ettei homoseksuaalisuuden harjoittaminen kuulu ihmiselle - ei ainakaan kristitylle ihmiselle. Elämme rikkinäisyyksien maailmassa jossa osa sielunvihollisen vaikutuksesta on suoranaista ja osa epäsuoraa, välillistä.

Homoseksuaalisuuden synnyssä voi olla kumpaakin, epäsuoraa mutta myös suoraa vaikutusta. Tämä ei ole asian demonisointia vaan yksinkertaisesti hengellisen todellisuuden huomioimista. Kristittykin voi tuntea vetoa samaan sukupuoleen, kyllä. Se ei kuitenkaan tarkoita että hän olisi pakotettu harjoittamaan homoseksiä tai ruokkimaan itsessään emotionaalisia tuntemuksia ja kiihokkeita tähän suuntaan.

Hän on Jumalan hyväksymä sellaisena kuin on ja saa sellaisena kulkea ristin tietä. Ristin todellisuus on ihana. Se vapauttaa harjoittamasta asioita jotka ovat syntiä. Risti vapauttaa käytännölliseen kristillisyyteen, evankeliumin todellisuuteen. Siihen todellisuuteen homosuhteet eivät kuulu. Homoseksuaaliset tuntemukset ja halut eivät sinällään ole synti - ja asian voi ehkä sanoa niinkin, että homous ei ole synti - mutta jos kristitty alkaa ruokkimaan ja oikeuttamaan nämä tuntemukset ja elämään niiden mukaisesti, silloin hän kieltää itseltään ristin ja kadottaa sen elämän, johon Jumala tahtoisi hänet vapauttaa: Olemaan oma aito itsensä Jumalan yhteydessä.

Itse miellän homoseksuaalisuuden sairaudeksi tai ainakin vääristymäksi, se ei siis sinällään ole synti, mutta sen harjoittaminen on. Homoseksuaaliksi itsensä kokeva kristitty voi eheytyä. Tämä on minun käsitykseni. Kiintymystä vastakkaiseen sukupuoleen ei välttämättä synny. Halu kokea emotionaalista, henkistä ja fyysistä läheisyyttä ja parisuhdetta samaa sukupuolta olevan kanssa saattaa edelleen olla, ainakin ajoittain, joskus ehkä voimakkainakin kiusauksina ilmentyen.

Kaikessa siinä kristitty saa olla turvallisin mielin rakastavan Vapahtajan yhteydessä ja kokea kuinka Hän ristinsä kautta antaa voiman elää selibaatissa ja niin sisäisesti vahvistua siinä mikä on olennaista: Identiteetissä joka ihmisellä kristittynä on, Luojansa yheydessä, synnit anteeksisaaneena ja Kristuksen tuntemisessa kasvaen. Uskon ,että Pyhä Henki puhuu vilpittömälle sydämelle totuuden oikeasta ja väärästä.

Herra armahda suomen kansaa. Mutta pyhän hengen pitää näyttä jotain mikä miellyttää sinua, tai se ei olekaan pyhä henki tai uskova ei ole vilpitön? Jos pyhä henki sanookin, että olet homo ja sillä sipuli eikä se jumalaa haittaa, tämä viesti ei sulle sitten kelpaa vai?

Voi herran tähden sentään. Tuskin on veemäisempää kohtaloa kun olla uskovainen homo, tämä sen taas todisti. Kyllä te olette inhottavia ihmisiä, kun jumalanne taakse vetäytyen kiellätte kahden ihmisen välisen, ketään loukkaamattoman ja vahingoittamattoman rakkauden siihen kuuluvine tekoineen ja muotoineen silloin kun se ei ole mielenne mukaista.

Tällaisesta henkisestä terrorista pitäisi antaa ehdotonta häkkiä. Olipa taas mieltä ylentävää kun samassa tekstissä puhuttiin sekä homoseksuaalisuudesta että pedofiiliudesta. On se kumma miten ne kaksi asiaa päätyvät niin monen suussa samaan kontekstiin. Mielipiteitä voi olla monia mutta valitettavasti homoseksuaalisuus ei ole sairaus etkä sinäkään sille mitään voi. Mitenkäs perustelet sen että homoseksuaalisuuden harjoittaminen ei kuulu ihmisille? Kummasti ihmiset sitä kuitenkin ovat jopa vuosisatoja harjoittaneet.

Ilmeisesti nämä ihmiset siis eivät ole ihmisiä ollenkaan. Ja mitenkäs sinä miellät homoseksuaalisuuden vääristymäksi? Mikä varsinaisesti on vääristymä, sinun silmissäsi? Väitätkö, että homoseksuaaliset tuntemukset ihmisessä eivät ole oikeita, kun kirjotit, että jos kristitty alkaa oikeuttamaan homoseksuaaliset tuntemukset ja elämään niiden mukaisesti, silloin hän kieltää itseltään ristin ja kadottaa sen elämän, johon Jumala tahtoisi hänet vapauttaa?

Kukaan ei voi mennä sanomaan toisen ihmisen tuntemuksille että voiko vai eikö niitä voi oikeuttaa koska juuri sille ihmiselle ne tuntemukset ovat todempia kuin mitkään muut. Eikö kaikilla ihmisillä ole oikeus tunteisiin ja tuntemuksiin ilman että joku toinen ihminen alkaa puuttumaan niihin? Eiköhän sinulla itselläkin oli kaikenlaisia tunteita ja tuntemuksia jonka mukaan elät mutta ne tietenkin on täysin oikeutettuja jos olet hetero.

On se kumma että heterot kuvittelevat antavansa itselleen luvan arvostella homoseksuaalista suuntautumista ja he itse ovat niin paljon parempia kristittyjä kun he eivät kärsi tästä "vääristymästä".

Ja jokainen tällainen kristitty piiloutuu Raamatun taakse ja käyttäytyvät niinkuin heidän mielipiteensä olisi juuri se mitä Jumala on halunnut. Tuntuu varmaan hyvältä olla homoseksuaalisuuden yläpuolella ja alkaa puhumaan siitä taas jopa sairautena ja tällä tavoin aiheuttaa monille kristityille homoseksuaaleille ahdistusta ja pahaa oloa. Mutta eihän heidän pahat olot ole sinun vastuullasi. Siinäpä saavat sitten palkkansa kun harjoittavat jotain sellaista joka "ei edes ihmisille kuulu".

Jumala on ilmoittanut Raamatussa mikä on luonnollista ja mikä ei. Lue raamattua niin sieltä se selviää saako samaa sukupuolta olevat luonnollisesti jälkeläisiä. Lapset on Jumalan lahjoja, joita eivät kaikki saa.

Adoptointi on väärä tapa tehdä ihmisvoimin perhe, samaa sukupuolta olevien kesken. Kukaan täysipäinen ei pilkkaa eikä häpäise ihmistä, joka on uhri poikkeavuuksille tai vammaisuuksille vaan ymmärtää, ihminen ei valitse kaikkea, vaan joutuu uhriksi itsestään riippumattomissa tilanteissa tapahtuville häiriötiloille. Kaikkia häiriötiloja on äärettömästi.

Jumala lähetti Jeesuksen juuri häiriintyneitä ,sairaita ja vammaisia sekä heikkoja varten. Jumala ja Jeesus odottaa rehellistä parannuksen tekijää luokseen sillä he eivät hylkää ketään parannuksen tekijää joka tulee heidän luokseen.

Sinä taidat kyllä tarvita. Jumala on toiveikas heikkojen, sairaiden, etc. Jumala tietää jo hedelmöityshetkellä kenestä tulee homo ja kenestä hetero, se on Jumalan tahto. Ahneus ja itsekkyys on se mitä Jumala toivoo meitä välttävän. Siis miksi näin, Jumala lähetti Poikansa maan päälle. Hänen Poikansa on osa Jumalaa. Jumala näyttäytyy Poikanaan, ja Jumala näyttäytyy Pyhänä Henkenä.

Sielut jotka asuvat ihmisruumiissa, ovat osa Jumalan ruumista. Juuri ihmisten sielut ovat Jumalan lapsia, eivätkä heidän ruumiinsa. Jumala haluaa tehdä kaikkensa antaakseen hyvin tärkeän osan ihmisen kehityksestä toteutua. Ruumiista ja sielusta on tuleva yksi. Jeesus itse ennusti että juuri ennen hänen paluutaan tulee homoseksuaalisuus ja muut olemaan hallitsevina tekijöinä ennen hänen paluutaan toisen kerran,Jopa kirkkojen alttareilta nämä pöyhkeät homoseksuaalit julistavat ,että eläkää vain homoudessanne Jumala hyväksyy sen ja he pettävät monia, Jumala loi miehen ja nasen ja sanoi heille lisääntykää ja täyttäkää maa, se on Jumalan tarkoittama järjestys.

Nyt kukaan ei uskalla huutaa näitä kirkoissamme enää vastaan, että Jumala tulee tuomitsemaan syntinne. Aivankuin hän tuomitsi vanhan testamentin aikana Sodoman ja Gomorran jotka eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin. Yrittäen raiskata jopa enkelit jotka olivat tulleet katsomaan oliko se totta ja yöpyivät Jumalan palvelijan luona.

Valehdelkaa vain toisillenne ja itsellenne niin paljon kuin jaksatte mutta tietäkää ettette koskaan tule perimaään siunausta ennekuin tunnustatte ja hylkäätte syntinne. Kuulostaako rakkaudettomalta, mutta sama rakkauden Jumala näytti juuri muutama yö sitten minulle kadotuksesta,ja se on paikka jota kannattaa paeta. Omien sanojeni tueksi olen valmis antamaan kotisivujeni osoitteen jossa on nimemi ja yhteistietoni www. Minä taas en ole valmis antamaan itsestäni mitään tunnistukseen riittäviä tietoja julkisuuteen, se on kyllä saletti.: Koskaan en ole ollut melkein alkoholisti, vaikka viina on aina maittanut varsin sopivasti ja maittaa yhä.

Ei siis ole ollut mitään tarvetta tulla uskoon jotta pääsisin päihdekierteestä. Nytkin olen perjantaista huolimatta vesiselvä kuten olin myös eilen ja toissapäivänä jne. Synneistä suurin - poikarakkaus. Rauha heidän sielulleen kadotuksessa. Homoseksuaalisuus on lihan himo ja itse hankittu,ei sairaus. Nokia Mission uutisen jälkeen mietin todella,onko tai oliko Markku uudestisyntynyt?

Olen joka tapauksessa järkyttynyt uutisesta. Luuletko tosiaan homojen itse haluavan olla homoja? Ei kuule mene niin, homous on synnynnäinen asia. Ei homot voi itse valita mitä tekevät.. Sairautta ja väärin on sen sijaan tuomita ihmisiä sen perusteella mitä he ovat.. Raamattu on aika yksiselitteinen tässä homo-asiassa. Sillä ei ole merkitystä onko homous synnynnäistä vai oma tahto.

Homous on silti syntiä Raamatun mukaan. Ei ole väärin sanoa homolle, että hän on syntinen. Se ei ole tuomitsemista vaan arviointia. Synnistä tuomitseminen olisi typerääkin, koska "kaikki ovat syntiä tehneet". Tutkimuksen väkivallan tyyppijakauma koostui väkivaltaisesta raiskauksesta, väkivaltaisesta sodomiasta, seksuaalisesta väkivallasta esineen avulla sekä väkivaltaisesta hyväilystä.

Tutkimuksen mukaan lasten seksuaalinen ahdistelu tapahtui 25 prosenttisesti homoseksuaalien taholta sekä 75 prosenttisesti heteroiden taholta. Vuosien ja välillä homoseksualistien osuus oli USA: Kun lasketaan keskiarvo väestöstä homojen ja heteroiden välillä, niin tilastollinen totuus tämän tutkimuksen mukaan on se, että homoseksuaalisesta henkilöstä tulee kymmenen kertaa todennäköisemmin pedofiili kuin heteroseksuaalisesta henkilöstä.

Tutkimuksen nimi on Raportti: Pedofilia yleisempää "homojen" keskuudessa. Baldwinin tutkimuksen tarkoitusena oli paljastaa homoseksuaalisen kulttuurin "pimeä puoli".

Tutkimus päätyi lopputulokseen, jonka mukaan lasten seksuaalista ahdistelua ja pedofiliaa esiintyy huomattavasti enemmän homoseksuaalien kuin heteroiden keskuudessa, kun tietokanta otantana on henkeä kohti tilasto väestöstä. Baldwinin mukaan on todella vaikeaa ilmaista homokulttuurin pimeää puolta näyttämättä karkealta. Baldwin on todella huolestunut asiasta, sillä on sitä mieltä, että homoseksuaalinen käyttäytyminen uhkaa läntisen sivistyksen ja sivilisaation perustuksia ja nimenomaan ydinperhettä.

Homoseksuaalinen yhteisö ja osa mediaa on ivannut Baldwinia hänen lausuntojensa tähden. Baldwin seisoo sanojensa takana tuoden esille, että homoseksuaalisten aktivistien pyrkimyksenä on hyökätä lasten kimppuun oman seksuaalisen nautinnonhalunsa tähden sekä laajentaakseen homoliikettä. Baldwinin mukaan tämä selkeä hyökkäys ydinperhettä vastaan.

Ällöttävää luettavaa lehdistäkin, kun artisti Sillanpää kertonut aina korkkaavansa ensin uuden kumppaninsa. Selvä tarve monilla homoilla tuoda julkisesti ja sopimattomasti esiin seksuaalisia mieltymyksiään. Mikä on sen valoisa puoli? Sama kuin heterolla Saa harrastaa seksiä rakastamansa ihmisen kanssa ja kokea läheisyyttä. Kuinka moni homo on rekisteröinyt homosuhteensa tänä vuonna? Homous on ° erilaista kuin heterorakkaus. Ja sinäkö tiedät mitä toisen pään sisällä ja sydämessä liikkuu?

Vaadin homolapsille omaa päiväkotia koska onhan homoilla omat ravintolatkin. Suhteessa eniten homorakkautta on vankiloissa. Homojen rakkaus on ylpeilevää ja propagandista. Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.

Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin! Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti. Ja Henki ja morsian sanovat: Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; Hän, joka näitä todistaa, sanoo: Amen, tule, Herra Jeesus! Homous on himoa - ei rakkautta. Ei naimisellakaan ole mitään tekemistä rakkauden kanssa, se on vain sukupuoliakti, eli pelkkä fyysinen toimitus.

Homot puolustelevat homouttaan usein sillä, kuinka eläimetkin homostelevat. Terveet eläimet eivät homostele, vaan toimivat luonnonlain mukaan. Eläimille seksi on vain suvun jatkamista. Naaraat erittävät kiima-aikana omaa tuoksuaan, joka kiihottaa uroita. Ja kaikki tämä suvunjatkamisen vuoksi. Urokset eivät harrasta seksiä toisten uroiden kanssa.

Vain naaraiden erittämä tuoksu kiihottaa normaalia urosta. Homot ovat pahempia kuin elukat. Oletko koskaan nähnyt homotinttiä? En voi käsittää miksi homoseksuaalisuutta pitäisi ymmärtää tai puolustella. Eihän kukaan puolustele esimerkiksi murhaajia, lapsenraiskaajia tai eläimiinsekaantujiakaan. Yleisen käsityksen mukaan em. Eikö siis homoseksuaalikin ole mielisairas syyllistyessään viettiensä vallassa luonnon ja yleisten moraalikäsityksien vastaiseen toimintaan?

Olen varma,että homoseksuaalisuudestakin voi parantua hylkäämällä luciferin näivetys ja ottamalla oikea ote elämäänsä. On se perin harmillista että vaikka Suomessa on kansakoululaitos ja oppivelvollisuus vallinneet pitkään on yhä pieni mutta äänekäs ja muutospelkoinen joukkio kansalaisia keskuudessamme. Nämä homofobikot joille sivistyksestä ei kannata tarinoida,he kun äkäytyvät jo heille vieraista sanoista tahi käsitteistä nyrkit pystyssä tanssimaan: Mutta kirkukaa toki jos se helpottaa.

Homo se jaksaa ylpeillä homoudellaan, mee jo homoravintolaan ;. Ei se homojen seksi kuule niin paljoa eroa heteroiden hommista noin niinkuin käytännössä Ja mitä kenenkään seksielämä esimerkiksi sinulle kuuluu???

Keskity vaan omaasi jos sinulla sellainen on! Vai pitäisikö tuo sinun kirjoituksesi ymmärtää että sinullakin on näitä kauheita viettejä joita vastaan taistelet? Tee itsellesi palvelus kun noin ahdistaa: Tuntuu että Suomen media on niin vasemmistolaista, että homoseksin ja homojen pimeistä puolista ei haluta puhua laisinkaan, vaan ne nostetaan oikein ylös. Jenkeissä monia esimerkkejä homoliittojen pimeistä vaikutuksista poikalapsiin Ovat jääneet kiinni jonkun kirjaimen väkäseen Raamatun 1.

Eli teksti jatkuu seuraavasti: Ja Herra Jumala sanoi: Koska Herra Jumala oli tehnyt maasta kaikkinaiset eläimet kedolle, ja kaikkinaiset taivaan linnut, toi hän ne Adamin eteen, että hän näkis, kuinka hän ne nimittäis: Ja Adam antoi kullekin karjalle, ja taivaan linnuille, ja eläimille maan päällä heidän nimensä.

Mutta Adamille ei löytty apua, joka hänen tykönänsä olisi. Ja Herra Jumala pani raskaan unen Adamiin, ja kuin hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistansa, ja täytti sen paikan lihalla. Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän Adamista otti, ja toi sen hänen eteensä. Sentähden pitää miehen luopuman isästänsä ja äidistänsä, ja vaimoonsa sidottu oleman, ja tulevat yhdeksi lihaksi.

Ja he olivat molemmat alasti, Adam ja hänen emäntänsä, ja ei hävenneet. Homous pelastaa maailman, joten homonaikaa paljon ja olkaa onnellisia! Ruotsissa Statens folkhälsoinstitut teki tutkimuksen vuosina , vuotiaiden homoseksuaalien, molempien sukupuolien kanssa seksiä harjoittaneiden ja sukupuolenvaihtajien keskuudessa.

Tutkimus osoitti, että homo ja biseksuaalien naisten keskuudessa oli kolme kertaa useimmin terveysongelmia kuin heteroseksuaalisilla. Joka neljäs sanoi yrittäneensä joskus itsemurhaa. Kaikkien tutkittujen keskuudessa oli huonontunut psyykkinen terveys, stressi, ahdistus, itsemurha-ajatukset kaksi kertaa niin yleisiä kuin muilla vuotiailla. Tutkimukseen liitetty selitys totesi stereotypiamaisesti, että yhtenä syynä tähän on ympäristön suvaitsemattomuus. Ruotsissa tosin vapaamielisyys ja suvaitsevaisuus näillä alueilla omaa jo pitkät perinteet.

Yhtä hyvin tutkimuksesta voisi tehdä tulkinnan, että aivan samoin kuin luonnonlait asettavat rajoituksia ihmisen toiminnalle ja käyttäytymiselle, niin samanlaisia rajoja on myöskin olemassa moraalisessa mielessä. Rajoja joita ihminen ei voi ylittää, aiheuttamatta itselleen tai jollekin toiselle vahinkoa. Asiaa voisi jollain tavoin verrata myöskin siihen, että runsaasti alkoholia tai huumeita käyttävä kohtaa useimmin psyykkisiä ja muita terveysongelmia kuin muut.

Samoin abortin tehneet tuntevat tutkimuksien mukaan usein sen jälkeen ahdistusta ja syyllisyyden tunteita. Koska siitä ei saa puhua. Olen itse ollut todistamassa tilannetta, jossa henkilö sanoi julkisella paikalla pitävänsä anaaliseksiä ällöttävänä, ja paikalla olleet ihmiset raivostuivat siitä: D Siitä mistä ei voi puhua, on vaiettava. Hitler oli homo Adolf Hitler oli homoseksuaali ja hänellä oli useita homoeroottisia suhteita nuoruudessaan, väittää saksalainen tutkija maanantaina julkaistavassa kirjassaan.

Bremenin yliopiston historian professori Lothar Machtan kirjoittaa "Hitlerin salaisuus - diktaattorin kaksoiselämä" -kirjassaan, että Hitlerillä oli useita homoeroottisia ystävyyssuhteita luvulla.

Machtanin mukaan ei voida kuitenkaan varmasti todistaa, että Hitlerillä olisi ollut seksiä miesten kanssa. Machtanin mukaan Hitlerin suhde Eva Brauniin ei todennäköisesti seksuaalinen.

Machtan on aiemmin kirjoittanut Otto von Bismarckin suositun elämänkerran. Kyllä mun mielestä kaiken tämän homoseksuaalisuutta koskevan mediakeskustelun on kummallista ettei homoseksistä ole kertaakaan puhuttu asiallisesti vaikka tv: Jos kerran ollaan olevinamme vapaamielisiä ja avarakatseisia, niin miksi homoseksistä ei saa puhua siinä missä heteroseksistäkin mediassa?? Kuka siitä on kieltänyt puhumasta? Miksi toimittajat eivät ota sitä koskaan keskustelunaiheeksi? Olivatko homojärjestöt luvulla "pedofiiliystävällisiä"?

Lehti toimii esikuvana muulle medialle. Mutta kaikki eivät olleet tyytyväisiä palkinnon saajaan. Saksan Aids-Hilfe "tukikeskus" paheksui. Tunnettu seksuaalitieteilijä, professori Martin Dannecker kieltäytyi saapumasta heinäkuun alussa Kölniin palkinnonjakotilaisuuteen.

Hän olisi joutunut ojentamaan palkinnon. HIV-positiivisten yhdistyksen väki kantoi tilaisuudessa surunauhaa. Kriitikot pitivät Spiegelin kirjoittelua luvun aids-kriisin aikana loukkaavana ja leimaavana. Palkintoa vastaanottaessaan Spiegelin edustaja myönsi, että monta kertaa alitettiin rima. Kaikki ei ollut hyvää, mitä kirjoitettiin. Kriitikoita harmittaa myös Spiegelin nykylinja. Lehti väittää, että pedofiilit käyttivät homoliikettä hyväkseen omiin tarkoituksiinsa.

Lehden mukaan tätä asiaa ei ole tarkemmin tutkittu, mutta ilmeisesti oli jonkinlainen allianssi "pedoaktivistien" ja homoliikkeen välillä. Spiegel perustaa tietonsa joihinkin saksalaisiin homolehtiin tuolta ajalta. Joissakin homolehdissä, kuten Rosa Fliederissä ja Don-lehdessä, oli ja luvuilla pedofiilejä puolustavia artikkeleita. Kesän aikana on kirjoitettu jonkin verran varhaisen Vihreän liikkeen sisällä toimivista pedofiileistä.

Zeit Online kertoi Tässä yhteydessä on esim. Europarlamentin istunnossa nostettu esiin vihreiden saksalaismepin Daniel Cohn-Benditin haastattelulausunto luvulla. Sitä on käytetty parlamenttikeskusteluissa lyömäaseena Saksan vihreitä vastaan. Vihreät puolustivat luvun alussa joidenkin paikallisten homo- ja "pedo"-järjestöjen vaatimusta poistaa laista kiellot kontakteista lapsiin.

Mutta Saksan vihreillä tapahtui suunnanmuutos vuonna Siihen vaikuttivat feministit, erityisesti Alice Schwarzer ja se, että homojärjestöt lopettivat yhteistyön pedofiilijärjestöjen kanssa. Myös Saksan liberaalien, FDP: Sekä vihreille että liberaaleille tämä kohu on ollut kiusallinen.

Saksalainen kirjailija ja journalisti Peter Schult oli julkisesti pederasti. Hän sai luvuilla useita vankilatuomioita, ja vuonna 82 vankilassa sairastui keuhkosyöpään. Jotkut vihreät ja FDP: Schultista on saksankielinen elämänkerta wikipediassa. Homolehti Torso julkaisi vuonna hänen oman puolustuspuheensa. Tuoreimman Spiegelin artikkeli nostaa esiin tätä ajanjaksoa.

Kun lehdessä on selailtu ja luvun saksalaisia homolehtiä, sieltä löytyy kuvia nuorukaisista, jotka eivät missään tapauksessa ole aikuisia. Kuitenkin silloin oli toinen aika, ja Spiegelissä oli vuonna kuva vuotiaasta Lolitasta eroottisessa asennossa. Nyt vuonna Spiegel epämääräisesti yhdistää homot ja pedofiilit samaan kastiin. Ehkä kiinnostava yksityiskohta on se, että Saksan lainsäädäntö oli tuohon aikaan hyvin syrjivä.

Homokontakti edellytti vähintään 21 vuoden ikää. Heterokontaktiin voi lähteä jo vuotiaana. Heteroiden ja homojen maailmat olivat hyvin erilaiset. Suomessa Seta yksiselitteisesti ilmoitti vuonna , ettei se missään olosuhteissa hyväksy aikuisten seksisuhteita alaikäisiin.

... GAY LYMFAHIERONTA ESPOO SEXI FILMIT Baldwin on todella huolestunut asiasta, sillä on sitä mieltä, että homoseksuaalinen käyttäytyminen uhkaa läntisen sivistyksen ja sivilisaation perustuksia ja nimenomaan ydinperhettä. Olemaan oma aito itsensä Jumalan yhteydessä. Hyi että miten sairasta. Lehti toimii esikuvana muulle medialle. Ei ollut muutakaan vaihtoehtoa. Naaraat erittävät kiima-aikana omaa tuoksuaan, joka kiihottaa uroita.

Vaikeaa se on jo ihan tavallisellekin ateistille perheen parissa, mutta seurakunnassa tähän sosiaalisen paineen päälle tulee vielä helvetin pelko. Se keskustelutuki, mitä vapaissa suunnissa omaan suuntautumiseensa tarjotaan, menee yleensä suurinpiirtein näin: Kukaan meistä ei synny homona eikä Jumala ole luonut ketään homoksi.

Mitään muuta homoseksuaalisuus ei ole vähemmän kuin valinta. Jos on kasvanut vapaissa suunnissa, homoseksuaalinen suuntautuminen on viimeinen asia, jonka valitsisi, jos voisi itse valita heterouden ja homouden väliltä.

Näin minäkin rukoilin - ja useampia vuosia. Homoseksuaalisuus ei ole mikään uskovaisen valinta, päin vastoin - se on viimeinen asia, minkä kristitty valitsisi. Jos tämä asia ymmärrettäisiin seurakunnissa, ymmärrys homoja kohtaan voisi kasvaa seurakunnissa. Me emme ole mitään Jumalan tahtoa vastustavia seurakunnan murentajia, vaan Jumalan rakkaita lapsia, jotka emme ole aivojamme valinneet. Meillä uskovaisilla homoilla on samalla tavalla syvä kaipuu Jumalan puoleen ja koemme, että kuihdumme, jos emme pääse elämään siitä yhteydestä.

Siksi on vakavaa, että moni uskovainen homo joutuu pelkäämään, että ei edes pääse seurakuntaan, jos elää homona. Näitä pelkoja olen kuullut usealta ihmiseltä. Se, että seurakunnassa kukaan ei kerro olevansa homo, ei tarkoita, ettei yleisössä istuisi kokouksissa useampikin homo. Tilanne vain antaa mahdollisuuden pastoreille puhua kovemmin homoseksuaalisuudesta, koska oletetaan, että se ei loukkaa ketään henkilökohtaisesti.

Myöskään se, että Iranin presidentti kertoo, ettei Iranissa ole homoja, ei ole tae sille, ettei Iranissa ole homoja.

Se vain tekee jopa yhteiskunnallisella tasolla homoista näkymättömiä - kuolemanpelolla ryyditettynä. Homous on siitä mielenkiintoinen asia, että sitä pidetään vapaissa suunnissa kuningaspahana. Kaiken muun kanssa voi elää, mutta jos seurakuntaan tulisi joskus homopari, siihen tilanteeseen reagoimattomuus olisi ikään kuin lopun alku. Vallitseva tilanne on hämmästyttävä. Miettikääpä seuraavaa, mikä oikeasti toteutuu käytännössä vapaissa suunnissa:.

Jos ei-uskovainen mies murhaa toisen miehen , hän pääsee uskoontultuaan koko seurakunnan eteen todistamaan elämästään. Jos uskovainen mies rakastaa toista miestä ja seurakunta saa siitä tietää, hän ei pääse edes seurakunnan ovimattoa pidemmälle. Yhä useampi ihminen joko paljastuu homoksi tai tulee itse ulos kaapista. Onko seurakunnilla oikeasti valmius kohdata jokainen Jumalan luoma sellaisenaan ja voiko seurakuntaan yleensäkin tulla sellaisena kuin on - homokin?

Tehdäänkö evankeliumin julistamisessa rajaus? Mitä jos seurakunnan keskellä oleva paljastuu homoksi? Vapaiden suuntien seurakunnat, oletteko te valmiita? Ovatko kaikki lampaat tulevaisuudessakin tervetulleita aitauksen sisään, vai ajetaanko ulos pimeyteen, jos ei suostu päästämään toisen kädestä irti?

Homoja on myös seurakunnissa, uskokaa pois. Ihan samalla tavalla kuin muuallakin. Itse tiedän Oulun jokaisesta seurakunnasta katolista lukuunottamatta, en ole käynyt siellä homoja, joistakin useita - mutta kaikille on yhteistä, että kaapista ulos tulemisen ei koeta olevan mahdollista. Seuraukset olisivat liian kovat.

Nyt olisi vakavan pohdinnan paikka, ettei toisteta virheitä, joiden hedelmä alkaa tulla näkyväksi. Olisi aika luoda uudenlaista seurakuntakulttuuria ja avoimuuden ilmapiiriä. Alla oleva blogipäivitys moderoitiin pois elävää kristillisyyttä edustavasta yli 10 henkilön Uskovaiset nuoret -facebookryhmästä.

Ryhmästä ilmoitettiin, että koska Uskovaiset nuoret ei ole enää pelkästään FB-ryhmä, vaan seurakuntien palvelujärjestö, se on vastuussa ryhmässä nuorille julkaistusta sisällöstä. Yhdeksi syyksi postauksen sensurointiin oli pelko, että seurakunnista otettaisiin yhteyttä sen vuoksi, että postaus on päätetty hyväksyä ryhmään. Tämän moderoijien kokemuksen ja laajemman analyysin pohjalta tehty moderointi kertoo seurakunnissa vallitsevasta ilmapiiristä juuri tarkalleen sen, mitä itse blogissa kirjoitin.

On harmillista, että kun kristittyjen uusi nuori sukupolvi haluaisi vaikenemisen sijaan vihdoin alkaa tekemään seurakuntakulttuuria, jossa vaikeistakin aiheista keskusteltaisiin avoimesti, tällaisia avauksia joudutaan estämään. Käydyn keskustelun perusteella postaus voidaan julkaista ryhmässä, mutta se tulisi tapahtumaan lähitulevaisuudessa tilanteessa, jossa siitä järjestettäisiin livelähetys tai muu vastaava, jossa asiaa kommentoisivat Uskovaiset nuoret-ryhmän valitsemat pastorit, työntekijät ja keskustelijat.

Näytä Piilota kommentit 14 kommenttia. Kyllä joissakin seurakunnissa ollaan valmiita ja kaikki on vähintäänkin näennäisesti hyvin, jos ei avioidu aikaisemmin rekisteröinyt parisuhdetta väärän sukupuolen kanssa.

Kaapista ulos, ilman muuta. Sen sijaan ei pidä annihiloida itseään sen jälkeen, kuten tapana näyttää olevan. Jos tuntee epäonnistuneensa ja näyttää sen, on jokseenkin varma, että epäonnistumisen tunteelleen saa runsaasti vahvistusta.

Kerran kauan sitten, keskusteltuani Jehovan todistajien kanssa, minulle tuli jälkeenpäin mieleen, että onko homous Jumalan keino rajoittaa väestönkasvua.

Sillä Jumala käski ihmisten "lisääntyä ja täyttää maa". Nyt maa on aika lailla täynnä. Homous on tosiaan synnynnäistä, eikä mikään valinta.

Minäkin luulin vielä yläasteiässä, että se olisi valinta. Mutta en usko sen olevan Jumalan keino rajoittaa väestönkasvua, vaan kehityshäiriö, koska homoutta on esiintynyt kautta maailmanhistorian. PS-nuorten eräässä lehdessä oli mahtava kirjoitus, jossa eräs transseksuaalinen ihminen kertoi, mitä transseksuaalisuus on. Sekin on kehityshäiriö hänen mielestään. Omia kehityshäiriöitään ei mielellään tunnusta ja hyväksy.

Mutta se, että Jumala ei paranna niistä, ei muuta asian perusluonnetta. Jotkut ovat kuulemma "eheytyneet" homoudestaan, mutta en pidä sitä aiheena, jota pitäisi pyrkiä edistämään. KAIKKI ihmiset pitää hyväksyä ihmisinä vioistaan, puutteistaan, kyvyttömyyksistään ja heikkoiksistaan huolimatta. Kiitos Sebastianille, että hänen toimintansa kautta ihmiset ovat huomanneet, että Perussuomalaiset hyväksyvät myös erilaiset seksuaaliset suuntautumiset.

Seurakunnan tulee noudattaa niitä tietenkin oikein tulkiten alkuteksti. Reagointi lienee tarpeellista, koska seurakunnan pitäisi reagoida kaikkeen syntiin, ei vain julkiseen.

Voinko verrata tilannetta siihen, että seurakuntaan tulisi joku viinapullo kädessä? Hän ei joisi siitä yhtään seurakunnassa, mutta antaisi sen kuvan, että runsas viinan käyttö voi kuulua uskovan elämään. Ehkä vähän aihetta sivuten haluan myös todeta, että mielestäni suomalaisen kulttuurin puutteita ovat: Nämä ovat kulttuurillisia vikoja ja eivät johdu suomalaisten uskonnollisesta taustasta, mutta heijastuvat myös seurakuntaelämään.

Ihminen voi valita, aina ehkä ei. Kun kuulee ja näkee jotain samaa tarpeeksi kauan, aivopeseminenkin on mahdollista. Myös heteroudesta homouteen muuttuen, se voima sisällä on todellinen. Turha tuputtaa mielipiteitään, Jumala luojana ja kaiken tietävänä antaa vastaukset näihinkin kysymyksiin.

Mutta sanoo Hän niin tai näin, ei se silloin auta, jos ihminen on valinnut suunnan Häntä vastaan. Jumala ja saatana, varovasti vihjaten, molemmat voimat kaikkialla toimien. Seurakunnan homoudessa yksi kysymys askarruttaa, että olisiko homon jäätävä paikalleen, vaiko pyydettävä apua muuttuakseen sukupuoli suuntauksessaan.

Kaikki on auki niin kauan kunnes on varmaa, mitä Jumala haluaa. Mikä on oikein ja mikä väärin Hänen ja hänen näkökulmastaan. Aikanaan kuulin paljon uskovaisten suusta "uskossa uudistumisesta". Ilman homouttakin ihmisellä on väliin hankalaa uskonsa toteuttamisen kanssa. Reformoidut suunnat tapaavat liberalisoitua monin eri tavoin kohtuullisen nopeasti, mutta niiden sijalle nousee sitten uusia, jotka ovat konservatiivisia jne.

Itse olen ok uuden avioliittolain kanssa mutta jos nykyinen seurakunta tuntee että homoliitot on synti niin kannatan homojen oikeutta perustaa oma seurakunta. Samalla lailla kannattaisin jos joku haluaisi perustaa seurakunnan joka uskoo että hernesopan syönti johtaa helvettiin. Itsestäni hernari on se paras keitto mutta tällänen mä oon ja itelleni en mitään mahda.

En silti sorsi niitä jotka ovat kanssani eri mieltä. Minusta parasta uskonnonvapauden kannalta olisi jos kirkko ja valtio erotettaisiin kokonaan toisistaan ja valtakirkon annettaisiin pirstaloitua teennäisen konsensuksen sijaan.

Sillä lailla kaikilla olisi loppupeleissä hyvä mieli. Asuinpaikan mukaan määräytyvä kotiseurakunta on tosiaan muinaisen maailman järjestelmä, ajalta jolloin ei voinut lähteä kirkkoon kymmenien kilometrien päähän. Henkilöseurakuntamalli, missä jokainen saa valita itselleen sopivimman seurakunnan, olisi tätä päivää. Jotkut seurakunnat voisivat olla vapaasti konservatiivisempia, ja jotkut liberaalimpia, ja kolmannet leikkiä vaikka erikoismessuillaan, jos sellaisesta ovat innostuneita.

Kirkko olisi katto-organisaatio seurakunnille, tarjoaisi infrastruktuuripalvelut ja puitteet. Olisi sateenkaariseurakuntia ja naispapittomia seurakuntia jne. Ihmisillä, niin taviksilla kuin papeilla ja piispoillakin on omia tulkintoja uskosta, niin saisi olla eri seurakunnillakin. Pakottaa yhtä ainoaa tulkintaa kaikille on puhdasta totalitarismia, ja repii enemmän kuin rakentaa. Kun kerran itsekin rinnastit murhaajan ja homon, niin jatketaan siitä.

Murhaaja tulee uskoon, tunnustaa, että on tehnyt syntiä kun on tappanut ihmisen, katuu sitä eikä enää jatka tappamista.

Homo tulee uskoon, tunnustaa, että tekee syntiä harrastaessaan seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa. Katuu sitä ja jatkaa elämää selibaatissa. Kummallakaan ei ole mitään ongelmaa olla seurakunnan yhteydessä. Merja Kaarina onnistuu kiteyttämään tiettyjen uskonnollisten yhteisöjen kieroutuneisuuden ja vahingollisuuden hienosti. Juuri mainituista syistä apua uskontojen uhreille tarvitaan. Selibaattia ohjeeksi fyysistä ja henkistä läheisyyttä kaipaaville ihmisille.

Helvetin vahingollinen itsetuhoisuutta tukeva neuvo, jolla ei ole etäisintäkään yhtymäkohtaa inhimillisyyteen. Kommentti Merja Kaarinan kommentista, että eihän se ollut mikään käsky, ei edes neuvo, vain ehdotus. Minä ymmärsin hänen kirjoituksensa kohdistuvan syntiin, onko homous syntiä vai ei.

Eihän henkinen ja fyysinen läheisyys tarvitse välttämättä seksuaalisuutta. Sanat ja kosketus riittävät. Merja Kaarinan kirjoituksesta ei saanut millään kuvaa, että ihminen olisi jätettävä yksin. Synti on aina rikos Jumalaa vastaan ja niitä tekoja soisi olevan mahdollisimman vähän. Alkoholistinkin on parempi olla juomatta, kuin revetä taas samaan, vaikka kuinka hauskaa oli aikanaan.

Selibaatissa elää monia ihmisiä, uskovia kuin ateisteja. Petollinen halaus, väärä koskettelu Markku Koivisto ja sielunhoito ja kyseenalainen rakkaus makuuhuoneessa. Moni heterokin joutuu vetäytymään näistä. Ihminen jolla on taipumusta käyttää väärin toista ihmistä, on hyvä jättää "markkinat" vähäksi aikaa. Jos ihminen itse vapaaehtoisesti tuntee toimineensa Jumalan tahtoa vastaan, hänen on etsittävä tie toisenlaiseen elämään.

Moni synti sallitaan yhteiskunnassamme lain puitteissa, mutta uskovaisen täytyy olla tarkempi toimissaan. Se Jumalan sana on yksi osa elämää. Sebastian Tynkkynen tarkoittaa seurakuntaelämästä puhuessaan kristillisiä seurakuntia.

Tämän voi päätellä hänen mainitsemistaan "vapaista suunnista" helluntailaiset etc sekä luterilaisista ja katolisista kirkoista. Oletko Sebastian huomannut, että kristillisillä seurakunnilla on kiinteä, jopa perustuslainomainen, yhteys ja alistussuhde Jumalan sanaan, Raamattuun?

Seuraava kysymys, oletko Sebastian Tynkkynen pannut merkille, että Raamattu määrittelee lukuisissa kohdissa homouden harjoittamisen synniksi; siis teoksi laittomuudeksi , joka rikkoo Jumalan vanhurskasta tahtoa? Ihminen ei itse omassa voimassaan voi vapauttaa itseään synnillisistä himoista. Mutta hänen tulee koko sydämestään vastustaa synnillisiä himojaan kuten esim.

Kun jos seksiä ei ole saatavilla kuten rintamalla, vankiloissa , nainen ei ime tai anna pyllyä Ei esittämistä eikä mitään rahajuttuja, vaan yhdessäoloa yhteisesti sovittuna. Tätähän se oli rintamallakin ja sen jälkeen. Nykyään muuten aika moni nainen järkyttyis jos tajuaisivat kuinka iso osa ukkomiehistäkin nykyään mies seuraa vaihteluksi etsi Homous ei ole loukkaava sana, eikä homous ole 'paheellista' eikä 'syntiä'.

Enkä siksi suhtaudu epäkunnioittavasti. Ja homoseksuaalisuus biseksuaalisuus ei ole jokin 'virhe' Luonnossa - ymmärtäkäähän se jo. Se on vain Luonnon tie luoda jotain toista tietä kuin heteroseksuaalin ollessa kyseessä.

Luonto ei tee turhaa, Kaikella on Tarkoituksensa vaikkemme me sitä ymmärtäisikään on sen verran iso kokonaisuus planeetarin ja kosminen tilanne hahmottaa. En tykkää tappajista, varsinkaan komennetuista sellaisista oman tahdon luovuttaneet , mutta toki sympatiseeraan heitä ihmisinä, veljinä.

Hyviä vointeja ja juokaahan kivennäisvettä niin ei keho kuivu liian kahvin ja viinan takia. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kuule rintamalla oli naista tarjolla yllinkyllin, oli saksalaista, venäläistä, suomalaista. Heitä homo voltti ja ota asioista selvää. Kyllä monet teidänkin miehistä miestä panis jos ois tarpeeks kauan ilman.

Tykkään x 2 List. Tuttavani kertoi että armeija-aikoina kun tulivat esim. Kyllä ne on tainneet olla jo valmiiksi suuntautuneita jotka sitä tehneet.. Heh, taitaa mennä monien naisten "pillullakiristämisoperaatiot" pieleen kun miehet lähtevät johonkin "mököttämään" kuten nainen luulee, odottaen että kyllä se siitä vielä tulee ja tekee kaiken millä kiristetään , ottaen heti kontaktia johonkin mukavaan nuoreen mieheen toki myös voi olla tyttö, mutta se ei ole nyt tämän ketjun pääasia , vakiopanoon ehkä, jonka kanssa sitten voi nauttia yhdessä salassa monenlaisesta, kun nainen ei enää halua vaan on jäänyt ikuisesti mammamoodiin onneksi kaikille ei käy niin!

Jaa, nyt varmaan tulee uusi kyttäysmuoti tympääntyneille kotiäideille - jos ei sitten oo jo! Mies on luuseri, jos ei edes omaa kättään osaa käyttää siihen. Siinä tulee tuntuma ja puristukset kohdilleen. Ja siihen kun lisää liukkariksi jotain öljyä, niin jo lasti lentää.

Kyllä siellä kuulkaa rintamallakin oli homoja ihan yhtä lailla suhteessa kuin nykyäänkin väestössä, ja rintamalla kyllä homoiltiin ja sota-aikana muutenkin kuten nykyäänkin. Piilossa vaan enemmän perusväestön seassa kun se oli rikollista tuohon henkisesti ahdistuneeseen aikaan - mutta rintamalla ei välttämättä aina tarvinnut piilotella, heterosotilaatkin kun hyväksyivät. Silloin kun tunnettiin yhteishenkeä välittämättä seksuaalisesta suuntautumisesta!

Maskuliininen sotilasmeininki se vasta onkin homomeininkiä! Tässä hieman Touko Laaksosen eli taiteilija ja sotaveteraani Tom of Finlandin seksimuistelmia rintamalta!

Ehkä kun näitä vilkaisette niin näkökulma sodasta taas hieman muuttuu Ja senhän mää tiiän, että kun korsuun tuli pimeetä, niin kaikki oli korvat höröllään. Mutta mehän oltiin varovaisesti ja hiljaksiin. Kyllä niitä oli siellä monia muitaki pareja kun me. Niitä lämmitettiin kaminalla ja oli laitettu puuliiterit ja kaikki, koska oltiin asemissa pitemmän aikaa.

Ja yksi talvi hain puita sieltä puuliiteristä, niin siinä kaks poikaa - tulin niin hiljaa ilmeisesti, että ne ei kuullu - toinen oli polvillaan sen toisen vehkeen kanssa, vetäs kuule siinä. Ja minä vaan näytin kädellä, että olkaa kaikessa rauhassa. Sen jälkeen kun me nähtiin toisiamme, niin nyökättiin.

Ei me tunnettu toisiamme, me oltiin samasta komppaniasta mutta eri joukkueesta. Kyllähän siellä niitä oli.

Erottiset gay tarinat maksullista naista

MOBIILI SEKSI PATTAYAN KARTTA HOMO