Joensuu seksi ilmasta homoseksuaaliseen kalua

   Gay-hieronta

Sää lämpenemässä juhannukseksi — ennusteet voivat tosin vielä muuttua 6. Suomessa tutkittiin ensimmäisen kerran järven mikromuovi­pitoisuuksia — Kallavedellä pienempien hiukkasten pitoisuudet ovat jopa satakertaisia Itämereen verrattaessa 6.

Yleiskaavasta valitettiin Helsingin hallinto-oikeuteen 7. Marja Tahvanainen kuoli Syytteet yhdeksästä murhan yrityksestä kaatuivat oikeudessa — polttopulloiskun pitseriaan Espoossa tehneille miehille viiden ja kolmen vuoden tuomiot 6. Useat miehet hyväksikäyttivät vuotiasta tyttöä — lähes 40 vuotta uhria vanhempi mies maksoi seksistä työpaikkansa kokoushuoneessa Espoossa 6.

Vammaisen pitää saada taksi vartissa nykyistä useammin Helsingissä, päättivät poliitikot 6. Muovipakkausten lajittelu sujuu mallikkaasti pääkaupunkiseudulla, mutta sekajätteestä yli puolet on yhä kierrätettävää tavaraa 6.

Video näyttää, kuinka suomalaiset poliitikot selviytyvät englanninkielisissä haastatteluissa — EU: Tanskan pääministeri esittää turvapaikanhakijoille kokoamisleirejä EU: Nato ja USA yrittävät vaieta Trump-ongelmista sotilasliiton huippukokouksen alla — valmisteilla on uusi komentorakenne, jolla valmistaudutaan suursodan mahdollisuuteen Euroopassa 6.

Vladimir Putin, miksi teistä julkaistaan niin paljon kuvia puolialastomana? Itävaltalaistoimittaja ei kaihtanut mitään aihetta tiukassa haastattelussa Venäjän presidentin kanssa 6.

Britit ovat hakeneet ahkerasti kansalaisuutta Ruotsista: Suomi järjestää ensi viikolla ydinterrorismin vastaisen kokouksen 6. Lontoossa paloi suuri viiden tähden hotelli, yli sata palomiestä paikalla — loukkaantuneita ei löydetty 6.

Uusi populistihallitus otti ohjakset Italiassa 6. Pääomasijoittajat kääntävät katseensa Suomen hoiva- ja terveysyhtiöihin, koska Ruotsissa alan voittoja ollaan rajoittamassa 6. Miten käy Uudenkaupungin heikosti kannattavan autotehtaan? Uusi toimitusjohtajakin jää töihin Saksaan 5. EU-komissio esitti yli 80 miljardin euron investointiohjelmat ensi vuosikymmenen hankkeisiin 6. Microsoft kokeilee Skotlannin rannikolla mereen upotettavaa datakeskusta 6. OP-ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio nimitti johtoryhmänsä — Katja Keitaanniemi Finnverasta tulee vetämään yrityspankkitoimintaa 6.

Suomalaisia kisaturisteja sankoin joukoin jalkapallon MM-kisoihin: Suomen naisten lentopallomaajoukkue voitti alkulohkonsa ja pelaa ensi viikolla Kultaisen Euroopan liigan lopputurnauksessa 6. Euroopan-kiertue taistelee golfin maailmanlaajuista vitsausta vastaan — Itävallan kisassa jokainen lyönti on sekuntipeliä ja hitaita pelaajia uhkaa rangaistus: MM-kisoihin valmistautuvan Argentiinan ja Israelin ystävyysottelu Jerusalemissa peruttiin poliittista syistä — jopa Lionel Messin fanipaitoja kehotettiin polttamaan 6.

Kiekkoliigan TPS teki yli miljoonan euron tappion — uusi toimitusjohtaja aloittaa ensi viikolla 6. Miksi Suomi sai Stalinilta erikoiskohtelun, kysyy arvostettu Neuvosto-Venäjän tutkija — Suomessa vieraileva Stephen Kotkin kirjoittaa laajaa elämäkertaa neuvostodiktaattorista 7.

Sinkkuelämää pisti naiskuvan uusiksi — mutta epäonnistui vähemmistöjen esittämisessä 6. Utopia paljastuu dystopiaksi Miika Hyytiäisen kokeellisessa uutuusoopperassa, jota esitetään Münchenin biennaalissa 6.

Käsilaukkujen uudistajana tunnettu Kate Spade löydettiin kuolleena kotoaan — Voguen Anna Wintour ylistää Spaden merkitystä muodille 6. Uusi Vain elämää -kausi eli tyhjäksi nuotatun popmeren viimeiset kalat 5. Claes Anderssonin ja Julia Korkmanin duo teki levyn 7. Raija Ojala saa seuraajan — Ari Tenhula valittu Uuden tanssin keskuksen Zodiakin toiminnanjohtajaksi 6. Uusi folkmusiikki saa Helsinkiin oman festivaalin — ohjelmistossa kalevalamitta kohtaa elektronisen musiikin 6.

Huijarisyndroomaa on perinteisesti pidetty naisten ongelmana, mutta se voi piinata miehiä jopa rankemmin 5.

Joka kävelee reippaammin, elää kauemmin 5. Varhaiskasvatusta tulee toteuttaa lapsen hyvinvoinnin, ei elinkeinoelämän ehdoilla 7. Päätelmä, että kotihoito voi aiheuttaa kehitykseen viivästymää, on uhkarohkea 7. Leikki on vahvasti läsnä esiopetuksessa 7. Kakkostyypin diabetekseen sairastuvat ne, joilla on siihen geneettinen alttius 7.

Lapsen etu ratkaisee vuoroasumisen 7. Kasvisruoka ei sisällä maitoa tai munaa 7. Taksiuudistus lopettaa ainakin yhden hölmöyden 7. Mistä turisti ostaa ratikkalipun? Kun löydät punkin, polta se 7. Kivihiili historiaan Vantaalla vuonna 7. On sitä ennenkin osattu kaivaa 7. Helsingin historiaa lapsille 7. Asumisen menneet utopiat 7.

Radio ja TV 3. The New York Timesista kertovassa hengästyttävässä dokumenttisarjassa seurataan lehden kiihkeää vuotta Trumpin valinnasta Pulitzer-palkintoihin 7. Tositapahtumia heijastelevassa sarjassa poliisin poika palaa Sisiliaan poliisina 7. Viivi ja Wagner 7.

Lassi ja Leevi 7. Otetaanko targeteiksi myös muiden uskontojen edustajat joilla on vastaavia näkemyksiä. Onko myös muille kuin Ruotsalalle oletusarvoisesti mahdotonta erottaa yleistä maailmankatsomustaan siitä miten toteuttaa rooliaan työyhteisössään.

Nämä ovat kaikki kysymyksiä, joihin jokainen ihminen itse vastaa oman maailmankatsomuksensa mukaan. Tässä tapauksessa tulee ottaa huomioon, että Ruotsala on antanut vapaaehtoisesti näkemyksensä julkiseksi. Et onnistu vastaamaan kysymykseen. Vaikka en kristitty ole, ymmärrän että kristittynä olemiseen kuuluu muutakin kuin homouden syntiin uskominen. Kristityn olemuksessa voi huomattavasti voimakkaampana vaikutteena olla vaikkapa myötätunto ja usko armoon.

Ja vaikka Ruotsalan uskossa olisikin pääosissa homoviha, kyseenalaistaisin hänen mahdollisuutensa tehdä mitään homokielteisiä päätöksiä ympäristössä jossa jo tämäkin kohu riitti siihen että hänestä hankkiuduttiin välittömästi eroon.

Ei kyseessä ole välttämättä edes mitään tarkoituksellista, vaan saattaa olla ihan alitajuista. On fakta että ihmiset syrjivät toisia vaikka eivät ole edes tästä tietoisia. Nyt meillä on henkilö joka suoraan tunnustaa että hänellä on ennakkoasenteita homoja vastaan.

Pitäisikö meidän nyt uskoa että hän pitää tunteensa paremmin kurissa kuin henkilö jolla ei ole yhtä vahvoja ennakkoasenteita? Anna käytännön esimerkkejä siitä millä tavoin Ruotsala olisi voinut syrjiä homoja Pori Jazzin toimitusjohtajana.

Pitäisikö kristityt nyt sulkea yhteiskunnallisen elämän ulkopuolelle ja estää heitä etenemästä merkittäviin rooleihin työelämässä?

Miesesittäjän vetämää Satan in love a odottaessa. Ohjeet eheyttämiseen, jos jotakuta kiinnostaa. Ei ole koskaan ollut hinkua, mutta luin tänää twitteristä, että Roope Salminen EI esiinny siellä. Onhan tuo väärässä ja sääliksi käy noin ahdasmielistä ihmistä. En kuitenkaan näe, että miten hänen typerät mielipiteet vaikuttavat hänen kykyyn toimia toimitusjohtajana, tai että miksi kukaan edes homoseksuaalit boikotoisi Jazzeja sen takia. Kyse ei ole vihapuheesta vaan tietämättömyydestä.

Ketä tuo näkemys haittaa? Onko maailma parempi paikka kun ahdasmieliset hiljennetään? Jos nyt unohdetaan hetkeksi natsiargumentit "jos tämä hyväksytään niin kohta ollaan laittamassa homoja keskitysleireille". Toimitusjohtaja on myös arvojohtaja. Hän toimii yrityksen kasvoina ja samalla menettää ison osan yksityisyydestään: Kyse on sen verran tärkeästä luottamustehtävästä, vrt.

Haluan että populäärimusiikistani vastaa hämäräperäinen kokkelivekkuli eikä suoria housuja pitävä kristillisdemokraatti. Paremmat pileet on paremmat pileet. Tosin ahdistelukohukin on sitten tuotava mitä pikimmin kaikkien tietoon, kuten myös mogulin hjuume ongelmat.

Yksityisyyden suoja on kokolailla vitsi nykyään. Lieneeköhän kyse tietoisesta tietämättömyydestä, tai muuttuisivatko mielipiteet jos infoa tuotaisiin? Jotenkaan en usko että täysin tietämätön voi olla aiheesta, ja tietohan on parin napautuksen päässä. Näillä uskontoon perustuvilla ajatuksilla tyypillistä on se, että ne eivät ole itseään korjaavia. Ja näkemys oikeastaan haittaa, koska nämä uskontoon perustuvat käännytyshoidot on moneen otteeseen todettu vaarallisiksi.

Tavalliset uskomushoidot eivät sentään itsessään pahenna tilannetta, vaikkeivät mitään autakkaan. Kyse ei suinkaan ole mistään harmittomasta mielipideasiasta, vaan haitallisen toiminnan tietoisesta hyväksynnästä. Olen samaa mieltä että uskomushoidot ovat kuvottavia, mutta jälleen se ei liity tähän aiheeseen koska ei niitä uskomushoitoja varmaan Porin Jazzeilla olla tekemässä. En tarkoittanut niinkään suoraa negatiivista vaikutusta, vaan epäsuoraa vaikutusta jonka hoitojen hyväksyminen saa aikaan.

Samasta syystä kiihottaminen kansanryhmää vastaan, toisin sanoen vihapuhe, on laitonta, vaikkei sillä suoria vaikutuksia olekkaan. Osittain voidaan puhua jopa väärän tiedon levittämisestä. Antaisin esimerkkinä rokotevastaiset, mutta se on taas jonkin hyödyllisen eväämistä. Verrannainen olisi se, jos joku mainostaisi jonkin kasvin terveydellisiä vaikutuksia, kasvin oikeasti ollessa myrkyllinen.

Itse tykkään ottaa munaa säännöllisesti peppuun, mutta olen silti sitä mieltä että Aki Ruotsala olisi ollut tehtävään varsin hyvä henkilö. Olen tuntenut hänet koko elämäni ajan sukulaisuudesta johtuen ja toivon että ei tuomittaisi heti ensiajatuksella, vaikka otsikoiden perusteella siihen ehkä olisikin aihetta. Pori Jazzin uuden toimitusjohtajan homokommenteista nousi myrsky — festivaali sanoutui irti syrjinnästä.

Lisäksi on väitetty, että olen ollut lanseeraamassa ja tukemassa Nuotan Älä alistu -kampanjaa. Nämä väitteet eivät pidä paikkaansa.

En rinnasta homoseksuaalisuutta ja huumeiden käyttöä, eikä minulla ole mitään kompetenssia arvioida niitä, Ruotsala sanoi. Vuonna edustamani järjestö KD Nuoret on osallistunut yhteiskunnalliseen keskusteluun ja ainoastaan puolustanut suvaitsevaisuutta ja yksilöiden oikeutta ilmaista mielipiteitään. Jos pitää paikkansa, niin taas lähti hästäg somekohu vähän lapasesta yhden jutun perusteella. Itse mietin, jossain välissä, että mikä on totuus, onko kaveri oikeasti sanonut noin vai onko tässä vedetty mutkia suoriksi toimittajan toimesta.

Ruotsalaa haastateltiin tuohon juttuun ja SK: Siinä tuodaan esiin yhteys Nuotan kampanjaan, joka toimi kimmokkeena haastatteluun, ja mies itse kertoo tuosta huumeanalogiasta. Ruotsalan haastiksesta tulee ilmi, että hän näkee homoseksuaalisuuden valintakysymyksenä, asiana mistä voi "eheytyä" ja jota voi verrata huumeaddiktiosta ylipääsemiseen.

Eiköhän tuo ole se kohun ydin, jota Ruotsala ei ole missään vaiheessa kieltänyt tai siitä irtisanoutunut. Katsoin noita Ylen ja muiden uutisia vielä uudelleen, jonka jälkeen olen kyllä samaa mieltä kanssasi siitä, että niissä vedetään mutkia suoraksi. Niissä olisi voinut ilmaista asian tarkemmin. En silti näe SK: Itse en henkilön aikaisempia edesottamuksia tunne, joten voin vain arvailla siitä lähtökohdasta, että hän on entinen KD nuorten pj.

Ainakin Ylelle annetuissa kommenteissa Ruotsala kiisti vertauksen ja sanoi sen olleen toimittajan virheellinen tulkinta. Joten itse katson tätä asiaa SK: Ja kyllä käy kaikesta huolimatta vähän sääliksi Ruotsalaa. Kävin äsken Twitterissä ja yksi jos toinenkin, kansanedustajista, ministereistä ja muista vaikuttajista on kommentoinut asiaa. Moni todella jyrkkä sanaisesti muut neutraalimmin mutta kielteisesti.

Ei hirveästi tulijoita löydy tai ainakaan omalla nimellä. Yksi tärkein kysymys oli, että miten ylipäätään Ruotsala valittiin tehtävään, eikö mitään tausta selvitystä tehty? Miten ihmeessä rekrytointi voi mennä näin pieleen?

Kun hän on tunnetusti taustaltaan konservatiivinen ja tehtäväkenttä on kuitenkin liberaalinen. Oikkosen vuoden takainen kirjoitus kansamme kollektivistisesta luonteesta ja väärinajattelijoiden metsästyksestä on taas aiheellinen. Jeez, kaveri vaikuttaa vilpittömältä ja rehdiltä, tuskin vetää asiaa oikeuteen mikä on hyvä asia.

Tuosta saisi kyllä mehukkaan jutun kasaan kun toimittajan agendaa kirjoittaa moisia valheita alettaisiin tutkia. Onhan kaverilla vähintään kyseenalaiset näkymät, mutta huolestuttaa jos meidän media ja yhteiskunta normalisoi somekohuja joissa ihmiset menettävät työpaikkojaan. Jos nyt katsoin oikein niin tänään kirjoitettu artikkeli sai henkilön menettämään tehtävänsä saman päivän aikana. Tästä toki alkaa loputon suo että mistä saa tuohtua, kenen sanomisia saa kritisoida, jne mutta luotan hieman maalaisjärkeenne.

Toimitusjohtajan julkiselle käytökselle on huomattavasti normaalia korkeammat vaatimukset. Toimitusjohtajan julkiset lausunnot kun ovat osa hänen työnkuvaansa.

Tämänkin alkuperäisen haastattelun hän on antanut nimenomaan Pori Jazzien tj: Miksi homoseksuaalisuutta pidetään pysyvänä tilana? Ihan hyvin voi löytää itsensä uudelleen ja huomata että jokin muu onkin ihan yhtä hyvä tai permpaa. Onhan näitäkin myös missä heteroista on tullut esim päävamman myötä homoja. En tiedä onko päinvastoin käynyt. Suurimmalla osalla toki seksuaalinen suuntautuminen on sama läpi elämän. Se ei silti poissulje muutosten mahdollisuutta. Toki joku, joka uskoo suuntautumisen olevan sama läpi elämän, voisi sanoa tähän että eihän sitä koskaan sitten ole homo ollutkaan, jos kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan herää joskus.

Ihan oma aiheensa on sitten se, että onko eettisesti oikein lähtee aktiivisesti muuttamaan asiaa, jos sille jokin toimiva keino joskus löytyy. Luulen että pointti on siinä, että käytännössä kaikki tai melkein kaikki tahot jotka tarjoaa jotain leirejä tai systeemejä joilla "eheytetään" seksuaalisuutta, ajattelevat kertovat he sitten sen suoraan tai väittävät muuta niin että homoseksuaalisena et ole täysin "valmis" ihminen ja niin kauan kuin haluat tai toteutat homostelua niin teet jotain väärin.

Tämä ruokkii sitä ajatusta että homous jotenkin tekee sinusta syvästi erilaisen ja huonomman ihmisen, mikä taas vaikeuttaa oman itsensä hyväksymistä. Asia on arka sillä homoseksuaalien itsemurhatilastot ovat rajua katsottavaa. Ymmärrän kyllä pointtisi, koska joskus tulee sellainen kuva julkisesta keskustelusta että jos sinulla on hieman homohaluja joskus niin pitäisi heti laittaa sateenkaarilippu liehumaan ja lähestulkoon rekisteröidä itsensä homoksi. Mutta se vaan johtuu siitä, että ne puheenvuorot ovat nimenomaan tätä sitkeää luuloa vastaan, että homoudessa olisi jotakin väärää, mistä ne eheyttämispuheet kumpuaa.

Täytyy myös ymmärtää, että länsimainen psykologian yms valtavirran käsitys on nykyään se, että kaikenlaiset seksuaaliset halut ovat normaaleja ja niitä tulee ja menee eivätkä ne määritä ihmistä sen kummemmin ja yksilövaihtelut ovat suuria. Jos henkilö kokee seksuaalisuutensa ongelmalliseksi, kenen tahansa pätevän terapeutin tulisi olla kykenevä auttamaan henkilöä tämän asian kanssa.

Eli ei pelkoa, että pätevä terapeutti alkaisi sanomaan potilaalle että "ei sinun tarvitse eheytyä, olet homo sillä sipuli" jos potilas itse vakaasti haluaa nimenomaan tulla heteroksi. Tätä faktaa vasten nämä tahot jotka erikseen lähtevät huutelemaan eheytymisestä näyttävät epäilyttäviltä, heillä on selvästi agenda, he haluavat muuttaa mahdollisimman monta ihmistä täysin heteroiksi. Kuten sanoin, jos ihminen kokee seksuaalisuutensa ongelmalliseksi niin koulutetut terapeutit auttavat kyllä ja he ovat yhteiskuntamme pätevimpiä henkilöitä näihin asioihin.

Joo, tämän allekirjoitan täysin. Mutta tämä ei poissulje mitenkään sitä, että joskus voisi löytyä tieteeseen perustuva toimiva keino. Jotenkin outoa, että kehotetaan olemaan avoin erilaisille asioille, mutta tää on se, missä ei ikinä saa edes ajatella, että olis mahdollista olla toisin.

Ehkä muotoilin alkuperäisen ajatukseni todella huonosti. Äh, pointtini ei nimenomaan ollut se eettinen puoli, vaan se että onko asia mahdollista. Vertaa vaikkapa tämä tapaus, jossa muutos tapahtui jonkin seurauksesta. Toki tässäkin joku voi sanoa, että se taipumus oli jo ennen tätä olemassa, mutta mistäs sitä oikeasti tietää.

Tässä on nyt sellainen vivahde-ero joka liittyy julkisen keskustelun kankeuteen, koitan selittää. Jos luet tuon kommenttini viimeisen kappaleen niin siinähän nimenomaan selitän että nykyään psykologian käsitys seksuaalisuudesta on juurikin tuollainen että seksuaaliset halumme voivat vaihdella suurestikin eikä ne määritä meitä ihmisinä jne.

Ja jos ihminen kokee seksuaalisuutensa ongelmalliseksi, pätevän terapeutin tulisi ehdottomasti kyetä auttamaan ihmistä tässä.

Tämä on ikäänkuin se perusoletus meillä. Tämän takia näyttää oudolta kun ruvetaan puhumaan siitä kuinka jokin uskoontulo voi muuttaa ihmisen homosta heteroksi tästä haastateltava suoraan puhui. Eli vaikka haastateltava ei suoraan sano että homoudessa olisi jotain väärää, tällä uskonnon sekoittamisella asiaan, ja näillä kampanjoilla jotka kokevat tarpeelliseksi valistaa ihmisiä erikseen siitä että homoudesta voi "päästä eroon", on suuri implikaatio siitä.

Homoseksuaalisuus ei ole ominaisuus, jonka ihminen vain unohtaa ja alkaa elää heteroseksuaalina tai toisinpäin. Seksuaalinen suuntautuminen ei ole niin kuin kytkin, jonka voi kääntää homoasennosta heteroasentoon. Jos joku on tullut nuorena ulos kaapista homona tai lesboja ja tajunnut biseksuaalisuutensa parikymppisenä, kyse ei ole siitä, että on tapahtunut suuntautumisen vaihtuminen. Biseksuaalisuutensa on huomannut myös moni aiemmin heteroseksuaalina itseään pitänyt, eikä siihen ole tarvittu mitään vitun päävammaa.

Väärin ymmärtäminen on taitolaji. Totesin, että asian voi määritellä näinkin, miten sen itse määrittelit. Pointtini oli siinä, että miksi sitä pidetään niin vakaasti pysyvänä tilana. Meillä ei ole mitään, millä tällähetkellä vaikuttaa asiaan, mutta tulevaisuudessa voi olla.

Itse homoseksuaalina en aina koe, että seksuaalisuus olisi täysin kiinteä, mikä ei koskaan liiku mihinkään. Tiety asiat on aika hyvin ollut toki pysyviä.

Olet uskovainen ja elättelet toiveita siitä, että tulevaisuudessa löydetään se keino ja pääset heterona taivaaseen? Olen itse täysin homoseksuaalinen mies, miesten välinen seksuaalinen ja romanttinen yhteys on syvällisesti osa minua. Ei tule koskaan olemaan mitään keinoa tämän asiaintilan muuttamiseksi, ja vaikka olisikin, heittäisin sen inhoten hittoon.

Oma uskonnollisuuteni on vähän sellasta perus luterilaista meininkiä. Aika maallistunutta, mutta samaan aikaan jossain määrin tärkeä henkireikä ihmisten ja yhtiesön kautta. Teininä sairastin masennusta ja yksi syy niistä monista oli halu muuttua, joka ajoi todella syvälle ahdinkoon. En halua muuttua ja ihan omasta miehestä haaveilen. Ei tule koskaan olemaan mitään keinoa tämän asiaintilan muuttamiseksi, ja vaikka tulisikin, heittäisin sen inhoten hittoon.

Miksi ei tulisi olemaan mitään keinoa? Voihan se keino olla myös päinvastainen, jossa heterosta voi tulla homo? Aivan varmasti joskus tullaan ratkaisemaan miten seksuaalisuus ihmisessä syntyy ja määräytyy. Sitä kautta päästään tämän asian äärelle. En itsekään pidä eettisesti oikeana, että lähdetään muuttamaan, mutta jotenkin tyhmää suhtautua asiaan noin kiihkoillen ja jyrkästi.

Hyvä, että Suomessakin aletaan jo heittää vanhat fobiat ja uskomukset menemään. Uusimpien progressiivsten teorioiden mukaan seksuaalinen suuntautiminen on oma valinta ja eheyttäminen on täysin validi lähestymistapa. Aika harva sukupuolineste genderfluid tai transihminen ajattelee niin että ihminen itse voi valita sukupuolensa tai seksuaalisuutensa. Toisaalta vaikka sen voisi valita, niin eipä siinäkään mitään väärää olisi. Miksi kukaan valitsisi kuulua yhteiskunnan halveksimaan ryhmään?

Yhteiskunnissa, joissa homoudesta rangaistaan milloin milläkin näillä psykologisesti traumatisoivilla "eheytymishoidoilla", vankeudella, sukupuolen pakotetulla muuttamisella, kuolemalla on silti ei-heteroja. Kyllä se näin on, miksi olla homo kun voi olla bi tai hetero tai vaikka aseksuaali etc. Ei vittu mikä noitavaino artikkeli, aletaan tuomaa jotain 7 vuotta vanhaa komenttia esille homoudesta. Mielet pahotettu, maailma pelastettu ja kesätapahtuma pilattu. Pelkkä "en kommentoi" olisi riittänyt ettei tuosta olisi saanut mitään juttua aikaiseksi, mutta oli sitten pakko lähteä kaivamaan vielä syvempää kuoppaa.

Vaikka en uskovainen ole, enkä samaa arvomaailmaa omista niin aivan naurettavaa puuhaa lähtee syyllistämään häntä tästä ja jopa erottamaan töistä. Suvaitsevaisuus kun näyttää vain suvaitsevan sitä "oikeeta mielipidettä". Aivan barbaarista menoa tämä ajojahti Pitäisikö ihmisten väkisin hampaat irvessä käyttää palveluntarjoajaa jonka arvomaailma ei kohtaa heidän omaansa?

Täytyykö vegaanienkin vastaisuudessa asioida vaateliikkeissä, jotka avoimesti tukevat turkistarhausta, ettei vaan kukaan joudu alentumaan itsesensuuriin? Sun logiikka kyllä tekee niin pitkiä harppauksia etten pysy mukana. Se että yhdellä järjestäjällä on eroava mielipide homoudesta kun sulla, ei tee porin jazzin arvomaailmaa anti-homoksi. Entä vaikkapa jos kyseinen henkilö käyttäisi hamppua vapaa-aikana, meinaisiko tämä että porin jazzi tyrkyttää huumeita lapsille? Entä jos kyseinen herra olisi muslimi, olisko pori jazz silloin islaminen tapahtuma?

No ei helvetissä, kyse on yhen henkilön mielipiteistä jotka ei vaikuta vitun vertaa kokonaisuudessa. Ei siellä porin jazzeilla tulla polttamaan hinttareita roviolla tai pitämään mitään anti-homo puheita Kyseinen henkilö antoi homofobisia lausuntoja saamansa pestin puolesta, ei vapaa-aikanaan tai sillä hetkellä minkään muun viran edustajana. Ei ole kyse siitä, millainen tapahtuma pori jazz on, vaan siitä, haluavatko ihmiset tukea organisaatiota jonka johtohahmona kyseinen henkilö on.

Tällaisen mielipiteet kannattaa pitää omana tietonaan. Kannattaa leikkiä että elämme totalitaristisessa poliisivaltiossa jossa sanan- ja mielipiteenvapautta ei ole. Koska eihän sitä loppupeleissä edes ole koska jokaisesta väärästä mielipiteestä pääsi joutuu pölkylle. Ja niinhän siinä kävi.

Olisi Aki Ruotsalankin pitänyt olla hiljaa ja ajatella että isoveli rankaisee wrongthinkistä. Tällä henkilöllä on täysi oikeus olla mitä mieltä tahansa, mutta jokaisella on myös täysi oikeus pitää häntä tollona mielipiteensä perusteella tai ilmaista, että mielipide on väärä sekä ihan vitun typerä.

Kaveri on saanut esittää mielipiteensä ja hän ilmeisesti selvisi ilman vankilaa tästä. Mielestäni hänen oikeuttaan esittää mielipide on kunnioitettu. Ei minun silti ole pakko hänen kanssaan olla samaa mieltä, tai pitää koko ideaa junttina. Mikähän taas tässä on sitä totalitarismia? Sananvapaus ja valinnanvapaus toteutuivat molemmat. Lähinnä se että kun nykyään kaikki mielipiteet ja lausahdukset ovat koko maailman nähtävillä, joutuu niistä myös oma pää pölkylle paljon helpommin.

Tee väärä kommentti väärässä paikassa ja pian tuhannet ihmiset vaativat eroasi. Paljon parempi jokaiselle vain olla hiljaa ja sanoa vain kivoja juttuja. Temppu on siinä, ettei tee vääriä kommentteja väärässä paikassa.

Se ei ihan hirveästi tilanneälyä loppujen lopuksi vaadi. Mutta jos festarin toimitusjohtaja tulee itse lehteen kertomaan homoista luvulta peräisin olevan mielipiteensä ja festari-ihmisiä ei sitten huvita osallistua pippaloihin, niin kyse ei ole mistään totalirismista. No en minä nyt välttämättä juuri tästä casesta puhunut tai pidä mielipiteiden seurauksia totalitarismina.

Pointti on lähinnä se että nykyään joutuu paljon helpommin roviolle omien mielipiteidensä takia kuin ennen. Yksi väärä twiitti ja porukka on barrikadeilla. Toki voi leikkiä että elää totalitaarisessa valtiossa. Toinen mahdollisuus on että ottaa vastuun omista mielipiteistään ja seisoo niiden takana.

Jokainen valitsee itse miten toimii. Tässä on nyt luokka mielipiteitä joiden esittämisestä on luvallista "lynkata".

Noin vastaesimerkkinä jakomielitautiselle zombielle toiveiden ääneen lausumiselle ei edes naureskella kun taas tällaiselle edelleen kohtuullisen avoimelle asialle on jo "yksi ainoa oikea mielipide" ftr.

Nykyään vain on tapana että kärpäsestä tehdään härkänen ja mielensä pahoittanut ryhmä X alkaa vaatimaan henkilön eroa tai anteeksipyyntöä. Ei välttämättä tässä tapauksessa, mutta en ihmettelisi jos vielä niin kävisi. Onko se turpaanveto ihan kohtuullinen reaktio esitettyyn mielipiteeseen?

Tässä keississä on aika naurettavaa leikkiä ikään kuin koko festari olisi homofobiasta saastunut ja muuttunut hetero prideksi, koska yhdellä järkkäreistä ehkä on typerä mielipide asiasta joka ei edes liity festariin mitenkään.

Selvennettäköön että tarkoitin että sananvapaus ei suojele ketään mahdollisilta seurauksilta, oli sanomiset mitä oli, oli seuraukset mitä oli. Ei se ole mikään olkinukke, jos käytän samaa kielikuvaa kuin sinä.

Se reaktio jonkun tyypin mielipiteeseen ei vain välttämättä ole kohtuullinen siihen tilanteeseen. Näiden twitter-joukkojen pitäisi ottaa itsekin vähän vastuuta toiminnastaan. Twitterissä seksuaalivähemmistö ja suivaantujat taputtelevat oletetusti karvaisilla oletushenkilön käsillä toisiaan olalle oletettavasti.

Montakymmentä samanlaista kommenttia aiot laittaa tähän ketjuun, ennenkun ymmärrät ettei ketään kiinnosta homofobiset mielipiteesi? Yhyy vitun suvakit yhyy ulina alkaa käydä vanhaksi. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.

Log in or sign up in seconds. Suomi subscribe unsubscribe 81, readers 1, users here now Säännöt: Kirjoitus- ja kommentointisäännöt Reddiketti on hyvä pitää mielessä! Welcome to Reddit, the front page of the internet. Become a Redditor and subscribe to one of thousands of communities. Want to add to the discussion? Juu ei siinä kauaa kyllä nokka tuhissut. Kysyn sitten uudestaan kun sinä saat potkut jonkin epäsuositun mielipiteen kertomisesta.

Ja mitä tulee uskonasioihin, niin ei niistä oikein voi väitellä. Tuon nyt tajuaa lapsikin. Kyllä tytöilläkin voi olla pippeli: Ei tässä ole mitään ihmeellistä. Uskon että paljon suurempi osa ihmisistä on biseksuaaleja, kuin he haluavat itsekään myöntää, ja tietyssä iässä jonka ikäisiä lautailijat yleensä ovat oma seksuaalisuus alkaa selvitä tarkemmin ja sitä tutkitaan Mutuilua tai ei, käytännössä kyseessä on sama asia.

Poliittista merkitystä sillä voikin sitten olla, mutta en ala sitä tässä arvailemaan. Siellä kuulemma heterotkin homostuu. Fred pill or blue pill. What a time to be alive. Tykkäsin jutussa myös erityisen paljon tästä: Mitään toimenpiteitä tämä ei ilmeisesti aiheuta: Joo antaa mennä vaan.

Käytetään erityisesti siitä hc-uskovaissiivestä.

...

: Joensuu seksi ilmasta homoseksuaaliseen kalua

Eroottinen hieronta espoo finland homoseksuaaliseen sexwork 509
Joensuu seksi ilmasta homoseksuaaliseen kalua Seksi foorumi gay sexwork lahti
Joensuu seksi ilmasta homoseksuaaliseen kalua 574
RAKEL LIEKKI ALASTONKUVAT ILMAISET SEXI VIDEOT GAY Tositapahtumia heijastelevassa sarjassa poliisin poika palaa Sisiliaan poliisina 7. Ja jos ihminen kokee seksuaalisuutensa ongelmalliseksi, pätevän terapeutin tulisi ehdottomasti kyetä auttamaan ihmistä ruskeaa vuotoa homoseksuaaliseen rietas mies. Joo, on se ihme, ettei tasa-arvoa painottavien festarien toimitusjohtajaksi kelpaa henkilö, joka haluaisi ihan vaan vähän eheyttää seksuaalivähemmistöjä. Toki voi leikkiä että elää totalitaarisessa valtiossa. Toki voi olla mahdollista, että sosiaalisen eristyneisyyden tilassa omaa biseksuaalisuutta lähdetään helpommin pohtimaan ja toteuttamaan samaa sukupuoleta olevan kanssa kuin siinä tapauksessa, että paremmat sosiaaliset taidot omaavana olisi "vahingossa" löytänyt itselleen heterosuhteen. Vuonna edustamani järjestö KD Nuoret on osallistunut yhteiskunnalliseen keskusteluun ja ainoastaan puolustanut suvaitsevaisuutta ja yksilöiden oikeutta ilmaista mielipiteitään. Tässä tapauksessa tulee ottaa huomioon, että Ruotsala on antanut vapaaehtoisesti näkemyksensä julkiseksi.

HENTAI SEX VIDEO HOMOSEKSUAALISEEN PARAS NAINTI

Gorillazin uusi levy on edellistä s24 treffi suomi alaston homoseksuaaliseen, mutta yhtye maistuu silti nykyiseltään väliinputoajalta. Uskon että paljon suurempi osa ihmisistä on biseksuaaleja, kuin he haluavat itsekään myöntää, ja tietyssä iässä jonka ikäisiä lautailijat yleensä ovat oma seksuaalisuus alkaa joensuu seksi ilmasta homoseksuaaliseen kalua tarkemmin ja sitä tutkitaan Mutuilua tai ei, käytännössä kyseessä on sama asia. Se mikä tuntuu hyvältä tuntuu hyvältä. Jumissa olevia thaimaalaispoikia tuskin edes yritetään pelastaa sukeltamalla — mutta Thaimaan sisäministerin mukaan saatetaan toimia juuri näin. Ja nyt kaikki hyveelliset ihmiset boikotoi jatseja. Nato ja USA yrittävät vaieta Trump-ongelmista sotilasliiton huippukokouksen alla — valmisteilla on uusi komentorakenne, jolla valmistaudutaan suursodan mahdollisuuteen Euroopassa 6. Ketä tuo näkemys haittaa? No ei helvetissä, kyse on yhen henkilön mielipiteistä jotka ei vaikuta vitun vertaa kokonaisuudessa. Ei se ole mikään olkinukke, jos käytän samaa kielikuvaa kuin sinä. Toimitusjohtajan julkiselle käytökselle on huomattavasti normaalia korkeammat vaatimukset. Suomessa on uskonnon ja mielipiteen vapaus. Kun löydät punkin, polta se 7. Euroopan-kiertue taistelee golfin maailmanlaajuista vitsausta vastaan — Itävallan kisassa jokainen lyönti on sekuntipeliä ja hitaita pelaajia uhkaa rangaistus:

SEKSI KEINU VIRON HUORAT HOMO