Itsetyydytys tapoja ilmaisia homoseksuaaliseen seksivideo

   Gay-hieronta

itsetyydytys tapoja ilmaisia homoseksuaaliseen seksivideo

Seksuaalisuus on jokaiselle ihmisille henkilökohtainen ja merkittävä läpi elämän kehittyvä kokemus omasta itsestään. Se on olennainen osa inhimillisyyttä. Seksuaalisuus asuu ihmisen mielessä, kehossa, tavassa ilmaista itseään sekä ajatella. Se voi tuntua kehossa ja mielessä voimana, ilona, uteliaisuutena, elinvoimana, ihmisiä yhteen vetävänä taikana. Ihminen on jo syntyessään seksuaalinen olento ja lapsi on luonnostaan utelias seksuaalisuuden suhteen.

Lapsuuden aikana lapsi tutkii ympäröivien ihmisten suhtautumista seksuaalisuuteensa ja luo mielikuvaa ja pohjaa siitä, millaista seksuaalisuus on ja millainen seksuaalinen olento hän itse on. Lapsuuden kokemukset oman seksuaalisuuden kohtaamisesta voivat merkittävästi tukea tai vaikeuttaa ihmisen myöhempää kykyä kokea oma seksuaalisuus elämässään iloa, nautintoa ja energiaa tuottavana voimavarana.

Seksuaalisuus kehittyy ja kasvaa murrosiän myötä aivan uudelle tasolle. Koko elämän olemassa ollut kyky fyysiseen hyvänolon ja nautinnon tunteeseen alkaa saada uusia ilmenemismuotoja. Seksuaalienergia alkaa monilla ilmetä suhteessa muihin ihmisiin. Mukaan voi tulla läheisyyden kaipuuta ja ihastuksen tai rakastumisen tunteita. Voimakkaat seksuaalisen halun tunteet ja niitä nostattavat kiihottavat mielikuvat, seksuaaliset fantasiat, voivat tuntua kiinnostavilta ja jännittäviltä tai yhtä hyvin pelottavilta, ahdistavilta tai mielettömiltä.

Omaan seksuaalisuuteen kannattaa tutustua lempeydellä ja uteliaisuudella. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa olla seksuaalinen. Seksuaalisuuden ilmaisemisessa toiminnalla ja teoilla laki ja jokaiselle ihmiselle kuuluvat seksuaalioikeudet asettavat tärkeitä reunaehtoja.

Mahdollisuus ilmaista omaa seksuaalisuuttaan itselleen oikeaksi kokemallaan tavalla on merkittävä osa ihmisen hyvinvointia. Seksuaalinen suuntautuminen on merkittävä osa ihmisen persoonaa ja identiteettiä. Sillä tarkoitetaan sitä, ketä kohtaan ihminen tuntee henkistä, fyysistä ja romanttista vetoa. Seksuaalisen suuntautumisen moninaisuus on luonnollista, eli on luonnollista ihastua ihmisiin riippumatta omasta ja toisen sukupuolesta.

Hetero-oletuksella tarkoitetaan sitä, että automaattisesti oletetaan ihmisten olevan heteroita, eli naiset kiinnostuneita miehistä ja miehet naisista, ellei muuta ole ilmoitettu. Seksuaalinen suuntautuminen on jokaisen yksityinen asia, eikä ole perusteltua, että muiden kuin heteroiden pitäisi erikseen aina tuoda oma seksuaalinen suuntautumisensa esiin jo kättelyssä. Hetero-oletuksesta on hyvä opetella luopumaan ja asettaa mieli avoimeksi luonnolliselle moninaisuudelle. Seksuaalista suuntautuneisuutta voidaan yleisesti ajatella jatkumona, jossa toisessa päässä on homoseksuaalinen suuntautuminen, jolloin henkilö on yksiselitteisesti kiinnostunut romanttisesti vain itsensä kanssa samaa sukupuolesta olevista ja päässä heteroseksuaalinen suuntautuminen, jossa henkilö on romanttisesti kiinnostunut vain vastakkaisesta sukupuolesta.

Todellisuudessa valtaosa ihmisistä sijoittuu luultavasti jonnekin kohtaa janaa keskikohdan ja ääripäiden välille. Kaikki ihmiset eivät koe olevansa seksuaalisesti suuntautuneita muihin ihmisiin. Aseksuaalisuus voi tuntua oikealta tavalta määritellä itsenään, jos seksuaalinen kanssakäyminen ei tunnu itselle tärkeältä.

Aseksuaali ihminen voi silti arvostaa läheisyyttä, romantiikka ja rakkautta siinä missä kuka tahansa ihminen. Aseksuaalisuudesta on tarjolla vain vähän virallista ja tutkittua tietoa, mutta tälle sivulle on koottu ihmisten omia kokemuksia ja ajatuksia aseksuaalisuuteen liittyen:. Kaikille ihmisille ei tunnu luontevalta määritellä seksuaalista suuntaustaan.

Silloin voi aivan hyvin olla juuri sellainen kuin on, eikä määrittely ole missään nimessä pakollista. Nuorille on tehty omia versioita seksuaalioikeuksista mukaillen Seksologian maailmanjärjestön alkuperäisiä seksuaalioikeuksia vuodelta Helsingin Tyttöjen Talolla Nuorten Seksuaalioikeudet kuuluvat näin:.

Nämä oikeudet pätevät myös sinuun. Vaadi aina, että niitä kunnioitetaan ja pyydä tarvittaessa apua seksuaalioikeuksiesi vaalimiseen. Seksi on oman seksuaalisuuden toteuttamista ajatuksin, sanoin ja teoin joko yksin tai yhdessä. Ihminen harrastaa seksiä nautinnon, läheisyyden, rakkauden, lisääntymisen, rentoutumisen vuoksi ja intiimin yhteyden ylläpitämiseksi oman kehon tai rakkaan ihmisen kanssa.

Kokemus siitä, mikä on seksiä, voi vaihdella yksilöllisesti paljonkin ja muuttua ajan ja kokemuksen myötä: Seksi on periaatteessa yksinkertainen asia, se on iloa ja nautintoa tuottavia tekoja ja ajatuksia, joiden keskiössä on ihminen itse omine herkkyyksineen ja yksilöllisine aistimuksineen. Moni kuitenkin kokee seksin alkuun hankalaksi. Tämä on aivan luonnollista, sillä uusi asia on aina uusi, olipa se kuinka luonnollinen tahansa.

Vaikeuksia saattaa myös aiheuttaa jonkin mallin mukaan toimiminen oman kehon kuuntelemisen sijaan. Porno, tv-sarjat, elokuvien seksikohtaukset ja eroottinen kirjallisuus ui mieleemme kuin huomaamatta ja yrittää ohjailla seksiämme.

Seksin ilot ovat hyvin kiehtova asia ja media yrittää tarjota meille monenlaisia pikaohjeita seksistä nauttimiseen: Ongelmana näissä ohjeissa on se, että niillä haetaan seksin iloja oman itsen ulkopuolelta. Nautinnolliseen seksiin ei kuitenkaan ole pikakurssia, vaan juuri Sinulle oikeat keinot ilmaista seksuaalisuuttasi seksin keinoin löytyvät vain sulkemalla silmät muiden ohjeilta ja syventymällä rauhassa omaan itseesi.

Mikä sinusta tuntuu jännittävältä ajatukselta, millainen kosketus on sinusta nautinnollinen, millainen tunnelma saa sinut rentoutumaan kehossasi piilevien ilojen äärelle? Mitä syvällisemmin maltat itseäsi, niin kehoasi kuin mieltäsi opiskella, sen paremmin löydät keinot myös iloa ja energiaa tuottavaan seksiin. Nautinnollisen seksin opettelu on parhaimmillaan koko elämän mittainen tutkimusmatka.

Matkalle mukaan kannattaa ottaa vain rentous ja aistien avoimuus, jotta opit huomaamaan pienetkin nautinnon väreet ja kasvattamaan niistä seksuaalisen nautinnon kukkivan puutarhan! Jokaisella nuorella on oikeus saada tarvitsemansa ehkäisypalvelut. Vanhempien suostumusta tai lupaa ehkäisyn aloittaminen ei edellytä. Terveydenhuollossa henkilökunta on vaitiolovelvollinen myös alaikäisen asiakkaan asioita koskien, eli nuoren toiveesta hänen ehkäisyasioistaan ei anneta tietoja vanhemmille tai huoltajalle.

Suomessa Kansanterveyslaki takaa kaikille iästä riippumatta ilmaisen palvelun julkisessa terveydenhuollossa ehkäisyasioihin liittyen. Ehkäisyasioitaan voi ryhtyä hoitamaan:. Palvelun saa ilmaiseksi, kun aikaa varatessa kertoo, että on kyse ehkäisyasioista. Useissa kunnissa nuoret saavat ensimmäisen valitsemansa ehkäisyn ilmaiseksi käyttöön. Joissain kunnissa ehkäisy on ilmaista ensimmäiset kolme kuukautta, joissain pidempääkin.

Osa ehkäisyvalmisteista on kertoluontoisesti hankittuna hyvin pitkäaikaisia, jolloin ehkäisy voi olla ilmaista jopa viisi vuotta!

Ehkäisysauvat ja kierukka ovat kertaluontoisesti hankittuna pitkäkestoisia teholtaan. Jos sinulla on ehkäisyn aloitettuasi vaikeuksia maksaa uusien välineiden hankkiminen, kysy kotikuntasi sosiaalitoimesta mahdollisuutta saada rahallista apua ehkäisyvälineisiin.

Ehkäisystä huolehtiminen ei saisi jäädä rahasta kiinni. Seksitaudit eivät aina oireile millään tavalla. Oireeton ihminen ei aina tiedä kantavansa tautia ja tartuttaa sitä tietämättään suojaamattoman seksin kautta toisille. Seksitautien välttäminen on tärkeää siksi, että taudeilla voi olla ihmiselle ikäviä ja loppuelämään vaikuttavia seurauksia. Suomen yleisin seksitauti klamydia voi hoitamattomana aiheuttaa kyvyttömyyttä saada lapsia, HIV: Useat seksitaudit voidaan hoitaa lääkkeillä kuntoon, kunhan tauti on ensin testeillä todettu.

Niidenkin tautien kanssa voi oppia elämään, joita ei voi täysin parantaa esim. Kondomi ja naisten kondomi katso ovat ainoat luotettavat sukupuolitautien ehkäisyvälineet. Naiselle annettavan suuseksin yhteydessä voi asettaa elintarvikekelmun, halkaistun kondomin tai apteekista saatavan suuseksisuojan suulla hellittävän alueen päälle.

Kondomiehkäisystä luopumisesta voi keskustella vakituisen kumppanin kanssa, kun käytössä on muu, esimerkiksi hormonaalinen ehkäisymenetelmä ja molemmat osapuolet ovat sukupuolitautitestillä varmistaneet, etteivät aiheuta itselle tai toiselle terveydellistä haittaa limakalvokontaktilla.

Sukupuolitautitestit on hyvä ottaa tavaksi aina ennen uuden kumppanin kanssa kondomista luopumista. Ilmaisiin testeihin voi mennä terveysasemalle, sukupuolitautien poliklinikalle tai maksullisesti yksityiselle lääkäriasemalle. Voit itse valita, mitkä kaikki taudit testataan. Järkevää on pyytää kaikki testit samalla kertaa. Jos testeissä löytyy sukupuolitauti, saat lääkkeet ilmaiseksi terveysasemalta. Myös alaikäisenä voit käydä testeissä luottamuksellisesti.

Testeistä tai mahdollisesta tartunnasta ei mene tietoa vanhemmillesi, kun huolehdit lääkkeiden hakemisesta ja taudin hoitamisesta. Löytyneestä sukupuolitaudista sinulla on kuitenkin velvollisuus kertoa kaikille seksikumppaneillesi, jotta he voivat tarkistaa oman tilanteensa ja hankkia tarvittavan hoidon tautiin.

Lisätietoa taudeista ja testaamisesta  Hiv-tukikeskuksen sivulta Testeissä käyminen ei viesti seksuaalisesta vastuuttomuudesta vaan päinvastoin, vastuullisuudesta! Kondomien ohella raskauden ehkäisyyn on olemassa monenlaisia naisille tarkoitettuja vaihtoehtoja ja yksi erilainen vaihtoehto miehille, sterilisaatio.

Tämä on luu minun luustani ja liha minun lihastani. Naiseksi häntä sanottakoon; miehestä hänet on luotu. Siksi mies jättää isänsä ja äitinsä ja liittyy vaimoonsa, niin että he tulevat yhdeksi lihaksi 1. Sukupuolisuhteet ennen avioliittoa on Raamatussa kielletty – myös miehiltä ja myös kihlausaikana.

Rakkautta ja seksuaalisuutta ei saa ”herätellä eikä häiritä”, Laulujen laulun sanontaa käyttääkseni 2: Sukupuolielämä aloitetaan vasta hääyönä, ei kihlauksen aikana. Mooseksen laki vaatii morsiamen perhettä säilyttämään hääyön jälkeen todistusaineistona ns.

Sen avulla vanhemmat voivat tarvittaessa todistaa, että heidän tyttärensä oli naimisiin mennessään neitsyt, kuten luvattu oli. Jos joku Israelissa makasi neitsyen kanssa, Mooseksen laki määräsi hänet ottamaan tämän vihityksi vaimokseen. Raiskauksesta tuli kuolemanrangaistus, samoin aviorikoksesta ja kaikenlaisesta ”irtoseksistä”. Näin siis Vanha testamentti suhtautui esiaviollisiin suhteisiin 2.

Uusi testamentti puolestaan hyväksyi Vanhan testamentin seksuaalimoraalin itsestään selvänä tosiasiana. Marian ja Joosefin kihlaus ei suinkaan tarkoittanut, että he olisivat aloittaneet sukupuolielämänsä sen aikana.

Jeesus vaati oikeastaan vielä enemmän kuin Mooses opettaessaan, että aviorikos alkaa jo ajatusmaailmasta. Jeesus kuitenkin kieltäytyi langettamasta kuolemanrangaistusta aviorikokseen langenneelle naiselle. Teko olisi tosin ansainnut kuoleman, mutta Vapahtaja otti tuon synnin omalle kontolleen ja kantoi sen rangaistuksen aviorikkojien sijaisena ristinpuulle.

Raamatun mukaan avioliitto solmitaan julkisesti Jumalan ja yhteisön edessä ja se pysyy voimassa kunnes toinen osapuoli kuolee. Häät kuvataankin Raamatussa riemulliseksi juhlaksi, joista kaikuu pitkän matkan päähän ”huuto yljälle ja huuto morsiamelle”.

Häissä on jotain hohtoa, kun vihittävät saavat toisensa yhteiskunnan edessä ja fyysisellä tasolla vasta niiden yhteydessä. Neitsyys on lahja, joka voidaan antaa vain yhdelle ihmiselle ja vain yhden ainoan kerran puhun nyt molemmista sukupuolista.

Julkinen avioliittolupaus osoittaa, että vastaanottaja antaa tälle lahjalle sen arvon, mikä sille itse asiassa kuuluukin. Jos molemmat osapuolet aloittavat sukupuolielämänsä vasta avioliiton solmittuaan, vältytään myös vertailun tuomilta paineilta ja monelta mustasukkaisuuden piinalta. Luomiskertomuksessa sanottiin, että miehen on luovuttava vanhemmistaan ennen kuin hän voi liittyä vaimoonsa, siis naimisiin mennessään.

Konfutselaisen etiikan alueella Kiinassa, Japanissa ja Koreassa vain vaimon on heistä luovuttava. Sen sijaan miehen isä ja äiti saavat puuttua poikansa elämään niin kauan kuin tahtovat. Kuka tahansa ymmärtää, mitä hallaa katkaisematon napanuora aiheuttaa miehen avioliitolle. Paavali antaa miehelle käskyn, että tämän on rakastettava vaimoaan kuten Kristus rakasti seurakuntaa. Vaimon on puolestaan kunnioitettava miestään ja oltava tälle alamainen Ef.

Rakas lukijani, kumpi näistä käskyistä vaatii mielestäsi enemmän uhrauksia? Aviollisen seksuaalielämän toinen tärkeä tehtävä on lasten siittäminen. Jumala on suunnitellut näin kauniin tavan ihmissuvun lisääntymistä varten. Lapset ovat ”rakkauden hedelmä”. Kun kaksi ihmistä sitten vanhenee yhdessä, niin vähitellen he oppivat hyväksymään ja kunnioittamaan toinen toistaan sellaisena kuin todella ovat.

He tietävät toisistaan kaiken ja rakastavat silti tai juuri sen vuoksi toinen toistaan. Tällaista vanhaa paria katsellessa tulee syrjäisellekin hyvä mieli. Jumala on antoi kuudennen käskyn ikään kuin aidaksi varjelemaan meitä, ettemme vahingoittaisi itseämme ja toisiamme sukupuolielämän alueella. Käskyn tarkoituksena ei suinkaan ole rajoittaa elämäämme ja riistää meiltä onneamme, päinvastoin. Sukupuolisuus on kuitenkin kuin tiikeri tankissa.

Se antaa meille suunnattomasti energiaa, draivia ja elämäniloa. Mutta jos se karkaa tankista, on siitä leikki kaukana. Kysymys on elämästä ja kuolemasta: Uusi testamentti tuntee kaksi sanaa, joilla sukupuolielämän syntejä kuvataan: Edellinen tarkoittaa aviollista uskottomuutta, jälkimmäinen kaikkia muita seksuaalisia toimintoja, jotka tapahtuvat aviosuhteen ulkopuolella.

Jeesus käytti näitä molempia ilmauksia yhdessä ja samassa lauseessa:. Juuri sydämestähän lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset moikheia , siveettömyys porneia … Nämä ihmisen saastuttavat Mt. Niin myös Heprealaiskirjeen kirjoittaja:. Pitäkää avioliitto kaikin tavoin kunniassa älkääkä häpäiskö aviovuodettanne, sillä Jumala tuomitsee siveettömät ja avionrikkojat Hepr. Ne myös saastuttavat tekijänsä. Jo mielikuvituksessa tapahtunut huoruus on syntiä ja vaikuttaa harjoittajaansa negatiivisesti Mt.

Jatkan tätä aihetta viimeisen käskyn yhteydessä. Aikamme ilmapiiri on seksin kyllästämää; joka päivä näemme kymmeniä seksuaalisesti värittyneitä kuvia ympärillämme. Lasten ja nuorten ei anneta kasvaa kaikessa rauhassa aikuisuuteen; seksi suorastaan kaadetaan heidän kurkustaan alas TV: Seksi tai sen puute aiheuttaa lukemattomille ihmisille paljon kärsimystä ja turhautumista. Kuinka moni meistä esimerkiksi pystyy ”hyödyntämään maksimaalisesti omaa seksuaalisuuttamme”, käyttääkseni entisen sosiaali- ja terveysministerin sanontaa?

Päinvastoin, moni kantaa sydämessään ja ruumissaan kipeitä haavoja, jotka muut ovat tällä elämän alueella häneen lyöneet. Ja yhtä moni kantaa pahaa omaatuntoa haavoista, jotka hän itse on lyönyt toisiin. Suorituspaineet, riittämättömyyden tunne ja sukupuolitautien pelko pilaavat monen ihmisen seksuaalielämän. Kuinka moni palaakaan intohimon sammuttamattomassa liekissä tai kärsii siitä, ettei pysty hillitsemään himojaan, vaikka näkee, miten tuhoisaa jälkeä ne jättävät!

Ja sitten ovat ne, jotka eivät siitä enää edes kärsi, vaan tuhoavat seksuaalisuudellaan itseään ja toisia sydämensä halusta. Sanalla sanoen, seksuaalielämä on yksi ihmisen syvimmän frustraation ja alennustilan näyttämöitä. Et voi jaella kakkua ja säästää sitä Mitä sitten tahtoisin sanoa nuorille seksistä ja avioliitosta? Mielestäni heille puhutaan Raamatun seksuaalimoraalista liian vähän. Syynä lienee se, ettei haluta syyllistää niitä, jotka ovat eläneet toisin kuin Raamattu opettaa.

Mutta kuka varoittaisi niitä, joilla on vielä valinnan mahdollisuus tallella? Tiedän kuulostavani auttamattoman vanhanaikaiselta, naivilta, kireäpipoiselta ja vaikka miltä.

Mutta sitä mitä tähän kirjoitan, opetti kristillinen kirkko miltei yksimielisesti kahden vuosituhannen ajan – aina luvulle saakka. Vasta sen jälkeen on läntisen maailman seksuaalimoraali romahtanut ja vetänyt valtaosan vanhaa kristikuntaa mukanaan. Moni nuori ei usko enää oikean ja kestävän rakkauden olemassaoloon laisinkaan.

Omien vanhempien avioero on usein riisumassa perheen lapsia ”illuusioista”. Sekä Raamattu että elävä elämä todistavat kuitenkin, että oikeaa rakkautta on olemassa - ja sitä kannattaa odottaa. Oikea rakkaus on kahden persoonan syvällistä kohtaamista; seksi voi liittyä siihen tai olla liittymättä. Mutta oikeaan rakkauteen tarvitaan luonnetta, eikä kukaan saa sitä synnyinlahjanaan. Luonne kasvaa työssä ja vaivassa, kärsimyksissä ja kieltäymyksissä.

Tuskin mikään muu kasvattaakaan ihmisen luonnetta yhtä tehokkaasti kuin taistelu seksuaalielämän syntejä vastaan. Siihen asti elän vapaata sinkkuelämää”, ajattelee moni meidän aikanamme. Mutta valitettavasti me emme voi syödä kakkua ja samalla säästää sitä. Emme voi jaella intiimeintä itseämme monelle ja samalla säästää sitä sille oikealle.

Kohdistan nyt sanani sekä miehille että naisille. Se, mikä muille jaellaan, on kaikki otettu tulevan aviopuolison kakusta pois. Kun seksuaalivietti on herännyt ja kun sitä vielä koko ajan ärsytetään, se ajaa omistajansa helposti irrallisiin suhteisiin. Yhden suhteen loputtua on ryhdyttävä etsimään toista, ja pahimmassa tapauksessa yhä lyhyemmin aikavälein. Näin ihmisruumiista tulee alennusmyyntitavaraa – ja kaupanpäällisenä menee myös itsekunnioitus.

Varmasti on helpompaa elää ilman seksiä itsekunnioitus tallella kuin seksin kanssa ilman itsekunnioitusta. Ja entäpä jos ”se oikea” ilmestyykin kuvaan vasta, kun olet vuotias? Etkö silloin toivoisi, että olisit jaksanut häntä odottaa?

Seksi on juuri sen arvoista kuin ihminen, jonka kanssa sitä harrastetaan. Ilotytön tuoma ”ilo” muuttuu hyvin nopeasti inhoksi. Jos nainen huomaa haksahtaneensa heittiöön, muuttuvat tämän kanssa vietettyjen hetkien muistotkin takautuvasti häpeällisiksi. Miten moni tahtoisikaan nollata delete- näppäimellä kaikki seksuaalikokemuksensa, jos vain voisi, koska ei pidä partnereitaan jäljestä päin enää heihin tuhlatun tunteen arvoisina.

Kaikki muut synnit, joita ihminen tekee, kohdistuvat muualle kuin hänen ruumiiseensa, mutta siveetön teko osuu ihmisen omaan ruumiiseen 1. Paavali väittää, että haureuden synti on erilaista kuin muut synnit: Sitoutumattomien seksisuhteiden päättyessä etenkin nainen tuntee itsensä hyväksi käytetyksi – on kuin hänet olisi otettu koekäyttöön ja huonoksi havaittu. Seuraavaan suhteeseen hänellä on vietävänä yhä vähemmän itsekunnioitusta ja muutenkin yhä huonommat eväät. Jokainen esiaviollinen suhde on osaltaan murentamassa kykyämme kestävään rakkauteen ja uskollisuuteen avioliitossa.

Oikea mies Kirjoitan näitä rivejä nuorille lukijoille, joilla on elämä edessään. Jokainen mies ja nainen, joka rakastaa puolisoaan, on mustasukkainen tämän aikaisemmista seksikokemuksista. Normaali mies tahtoisi mennä neitsyen kanssa naimisiin, jos saisi valita. Mutta onko miehellä oikeus vaatia naiselta enemmän kuin itseltään? Raamattu ei harrasta kaksinaismoraalia. Joka tahtoo mennä koskemattoman naisen kanssa naimisiin, pysyköön itsekin koskemattomana. Itse asiassa nainenkin toivoo, että hän saisi olla rakastamalleen miehelle se ensimmäinen ja ainoa.

Silloin olisi selvää, että miehellä on luonnetta kiusausten kestämiseen, ja että hän pystyy olemaan tulevalle vaimolleen uskollinen.

Samalla tulisi todistetuksi, että mies on käyttänyt elämänsä johonkin muuhunkin kuin hameenhelmojen perässä juoksemiseen. Eikä sekään ole nykyään ihan pikkuasia, ettei partnerilla todistettavasti olisi silloin sukupuolitauteja tuotavana mukanaan avioliittoonsa. Naisen seksuaalivietti herää kosketuksen kautta. Silloin pääsee tiikeri tankista. Jollei viettiä herätetä, niin nainen kyllä pystyy elämään säädyllisesti vaikka koko ikänsä.

Vastuu on myös sen miehen, joka houkuttelee tytön seksisuhteeseen ja päästää tiikerin tankista ulos. Don Juan pysyy ikänsä poikasena, joka etsii vain omaa tyydytystään. Aikuinen mies sen sijaan osaa ajatella naisenkin parasta.

Oikea mies on ritarillinen ja varjelee heikompaa sukupuolta. Hän ottaa seurusteluaikana huomioon sen mahdollisuuden, että suhde saattaa vielä katketakin. Naisen usko miessukukuntaan säilyy kummasti, jos hän tapaa elämänsä aikana yhdenkin sellaisen miehen, joka pystyy suojelemaan häntä paitsi omiltaan, myös naisen synneiltä. Raamatun mukaan lopullisen vastuun suhteesta kantaa nimittäin mies 1. Joutuihan Adamkin syntiinlankeemuksen jälkeen ensimmäisenä Jumalan puhutteluun, vaikka Eeva oli langennut ennen häntä 1.

Miesten parissa elää vääristynyt myytti naisen ei: Oikea mies ottaa ei: Mielestäni kristityn pohjanoteeraus on sellainen mies, joka uhkaa panna välit poikki, jollei nainen suostu luopumaan periaatteistaan seksuaalielämän alueella.

Luultavasti on suurelta osin seksuaalisen vallankumouksen syytä, että nuoret miehet ovat menettäneet paitsi ritarillisuutensa myös kykynsä sitoutua yhteen naiseen. Moni mies liihottelee kukasta kukkaan vuosikymmenestä toiseen – ja jää vaille todellista itsetuntemusta ja todellista rakkautta. Oikea nainen Osoitan yhäkin sanani nuorille lukijoille.

Nyt siirrymme käsittelemään, millainen on oikea nainen. Naiseuteen sisältyy salaisuus ja lumous, jota kannattaa varjella hääyöhön asti.

Kainous ja säädyllisyys eivät ole naisessa mitään vähäpätöisiä hyveitä. Jokainen oikea mies ymmärtää kyllä antaa niille suuren arvon. Naisen on osattava sanoa ei, jos mieli saada osakseen kunnollisen miehen jakamaton kunnioitus. Hyvä neuvo on se, että mies pidetään käsivarren mitan etäisyydellä, kunnes hän on kosinut, ja vielä sen jälkeenkin intiimin kanssakäymisen ulottumattomissa. Saako tyttö sitten ehdottaa treffejä yms.

Seksuaalinen vallankumous on sekoittanut sukupuoliroolit, mutta ihmisluontoa se ei ole pystynyt miksikään muuttamaan. Pyörittyäni opiskelijaikäisen nuorison keskuudessa kymmeniä vuosia uskallan väittää, että mies tahtoo vieläkin itse ”metsästää” sen naisen, jonka kanssa hän avioliiton solmii. Miten tärkeä sitten on naisen ulkonäkö? Kyllä kai se tärkeä on, mutta toisaalta kauneus on myös katsojan silmissä. Mainonta on tehnyt karhunpalveluksen naissukukunnalle sanellessaan tiukasti, miltä meidän kaikkien pitäisi näyttää ja miten provosoivasti meidän pitäisi pukeutua.

Kaikkien naisten ei kuitenkaan tarvitse olla samankokoisia eikä samannäköisiä. Yhtä monta prosenttia kuin on tietynnäköisiä naisia, on myös miehiä, jotka juuri tuota naistyyppiä ihailevat. Raamattu puhuu salassa olevasta sydämen ihmisestä, joka on naisen paras kaunistus 1. Naisen kuten miehenkin suurin viehätysvoima piilee hänen luonteessaan ja persoonallisuudessaan, mikä paljastuu vasta pitemmän tuttavuuden jälkeen.

Viettelijätär on Raamatussa naisen pohjanoteeraus, eikä voi koskaan saada osakseen kunnollisen miehen kunnioitusta ja rakkautta Snl. Rääväsuinen ja humalassa koikkelehtiva naisparka herättää vain halveksuntaa tai enintään sääliä vastakkaisessa sukupuolessa. Tuhannen päivän kuluessa lumouksesta tulee kuitenkin vääjäämättä arkipäivää.

Silloin on ruvettava opettelemaan rakastamista , joka ”kaikki kestää, uskoo, toivoo ja kärsii” ja joka tahtoo antaa toiselle anteeksi hänen vikansa 70x7 kertaa. Rakastumisen on muututtava rakastamiseksi, jos kahden ihmisen mieli pysyä yhdessä hyvinä ja pahoina päivinä, kunnes kuolema heidät erottaa.

Joka tahtoo aina vain kokea rakastumisen huumaa, saa ajaa virvatulta takaa koko ikänsä. Silloinkin, jos hermosi pettävät tai halvaannut kaulasta alaspäin ja joudut rullatuoliin.

Olen luvannut sinulle elinikäistä uskollisuutta ja sen lupauksen aion myös pitää. Avoliitto Avoliitosta sanon tässä vain sen verran, että Raamatun mukaan seksuaalielämän aloittamiseen pitää liittyä selvä avioliittolupaus myös yhteisön edessä. Häät ovat julkinen tapahtuma, jota Raamatun aikaan juhlittiinkin päivätolkulla. Mennessään naimisiin mies sitoutuu naiseen ja nainen mieheen koko elämänsä ajaksi myös yhteiskunnan edessä. Kaikille tulee selväksi, kenelle ko.

Avoliittolainenhan pitää takaovea auki juuri siitä syystä, että pääsisi tarpeen vaatiessa helpommin livahtamaan suhteestaan ulos.

Hän pakoilee vastuutaan ja pitää partneriaan koekäytössä: Ja avoliitto on kyllä maailman huonoin tapa kokeilla kahden ihmisen yhteensopivuutta, koska se ei tarjoa ehdotonta rakkautta, vaan ehdollista.

Vain ehdottoman rakkauden ilmapiirissä löytyy yhteinen sävel. Samoin avoliitto on huono tapa koettaa houkutella toinen osapuoli naimisiin. Miksi ostaa lehmä, kun maitoa jaellaan kerran ilmaiseksikin? Muistatteko elokuvan Minun Afrikkani? There are some things worth having, but they come with a price – and I want to be one of them. Voiko sen paremmin sanoa! Emme pääse siitä mihinkään, että meihin jokaiseen on luomisen hetkellä asetettu toisen ihmisen ikävä. Mitä tehdä, kun tuota kaipuuta ei voi vielä?

Taistelussa seksuaalielämän syntejä vastaan tarvitaan apua. Seuraavat konkreettiset neuvot on käytännössä hyväksi havaittu. Tähän aiheeseen palataan vielä viimeisen käskyn yhteydessä. Seksuaalisuutensa tunnustaminen , läheisyyden ja hellyyden tarpeen myöntäminen ja hyväksyminen ovat ensimmäinen askel tässä taistelussa.

Sinun on ratkaistava, kummanko arvoja aiot seurata: Jos olet elänyt hurjaa elämää, niin ei ole vielä liian myöhäistä muuttaa tyyliä. Voit sitoutua Raamatun seksuaalimoraalin aivan riippumatta siitä, luuletko onnistuvasi toteuttamaan sitä käytännössä vai et.

Kiusauksia emme pääse kokonaan pakoon, mutta meidän on tehtävä voitavamme niitä välttääksemme. Emme saa mennä paikkoihin, missä tiedämme niiden meitä vaanivan. Meidän ei pidä järjestää itseämme tilanteeseen, jossa itsehillintämme joutuu kovalle koetukselle. Mene puhumaan asioistasi jonkun vanhemman ja viisaamman kanssa. Sano syntisi ääneen sen oikealla nimellä. Käytä armonvälineitä ja pysy ja uskovien yhteydessä. Jumalan sanan lukeminen ja kuuleminen, raamattupiiri, ehtoollinen ja seurakuntayhteys ovat voimallisia aseita taistelussa seksuaalielämän syntejä vastaan.

Onkohan uskova nuoriso enää laisinkaan selvillä siitä, mitä sana ”sublimointi” tarkoittaa? Se tarkoittaa, että selibaatissa elävä mies tai nainen järjestää seksuaalienergialleen jotain järkevää käyttöä. Uskokaa minua - elämästä voi tulla uskomattoman rikas silläkin tavalla.

Kuten kerran, monta vuotta sitten runooni kirjoitin:. Et antanut minulle rakkauden ruusutarhaa mutta annoithan pieniä päivänkakkaroita polunvarret täyteen. Olen ollut niistä päivänkakkaroista uskomattoman onnellinen uskomattoman monta kertaa! Siihen pitää kuitenkin varautua, että tappioita tulee. Nimenomaan seksiasioissa on hirvittävän vaikea elää niin kuin on päättänyt. Ei pidä luulla, että seksuaalisista pakkomielteistä ja tavoista pääsisi irti vuodessa tai kahdessakaan.

Jumalan käskyjä ei kuitenkaan saa mennä muuttelemaan sen mukaan, pystyykö itse niitä käytännössä noudattamaan vai ei. Sen sijaan on valittava toinen tie, synnin tunnustamisen tie. Siinä tiessä on yksi voittamattoman hyvä puoli: Emme pysty unohtamaan Vapahtajaamme, koska meillä on hänelle joka päivä tärkeää asiaa.

Kiusausten keskellä on hyvä muistaa Jeesuksen ohje: Ei kannata ajatella sen pidemmälle kuin tämän päivän matkan verran: Huominen pitäköön huolen itsestään. Naisasialiike tahtoi tuhota miehen määräysvallan ja särkeä typerät ”nukkekodit”. Osittain se onkin ajanut tärkeitä asioita kuten äänioikeutta ja yhdenvertaisuutta sukupuolten välille.

Samaten se on vastustanut naisruumiin väärinkäyttöä mainonnassa yms. Mutta mikä meni vikaan, kun naiseus kuitenkin ajautui yhä pahempaan kriisiin? Se että naisasialiikkeen kannoilla kulkenut seksuaalinen vallankumous teki naiselle kauhean karhunpalveluksen. Se vei häneltä hänen suurimman onnensa: Moni nainen elää seksuaalisesti ”vapaata” sinkkuelämää kolmikymppiseksi asti ja ylikin. Sitten hänelle tulee kiire löytää pysyvä parisuhde. Ongelma on vain se, etteivät miehet suostu sitoutumaan yhteen naiseen, koska seksiä on muutenkin tarpeeksi tarjolla.

Niin, miksi ostaa lehmä, jos maitoa jaellaan ilmaiseksikin? Ja miksi mies valitsisikaan keski-ikäistä naista, kun nuorempiakin on kerran tarjolla? Moni fiksu nainen haksahtaa heittiöön biologisen kellon tikittäessä vääjäämättömästi lapsentekoiän päättymistä.

Naisten parissa yleistyvä miesviha ja problemaattinen suhtautuminen omaan ruumiiseen ovat nekin suurelta osin seksuaalisen vallankumouksen hedelmää. Onko mikään ihme, että anoreksia ja bulimia lisääntyvät räjähdysmäisesti, kun naisruumis on joutunut alennusmyyntiin? Koska nainen on ”heikompi astia”, niin hän kestää vielä miestäkin huonommin irtosuhteita. Jos huonosti käy, hänestä lopulta tulee kovis, epänainen, epämadonna.

Epänainen ei tahdo lisää sydänhaavoja alkaa siksi ”käyttää miestä hyväkseen”. Hän kohtelee miestä seksuaaliobjektina, harrastaa yhden yön suhteita ja potkaisee partnerinsa pihalle seuraavana aamuna. Hellyyttä hän etsii enintään enää vain toiselta naiselta ja siksi myös lesbosuhteet lisääntymistään lisääntyvät. Millainen äiti miesvihaajasta tulee – jos hänestä yleensä äitiä tuleekaan -  sen voi vain arvata. Mitenköhän suuri osa aikamme masennuksesta lienee muuten irrallisten ja lyhytaikaisten sukupuolisuhteiden syytä?

Pornon orjuus Suomi on pornoutunut kymmenessä vuodessa, väittää Helsingin Sanomien Nyt liite no. Pornovideoiden levittäminen tuli Suomessa lailliseksi vuoden alussa.

Sen jälkeen maassamme on rekisteröity porno-ohjelmaa. Maailmassa on jo nyt enemmän pornografisia filmejä kuin kaikkia muita elokuvia yhteensä. Tässä bisneksessä pyörii suuri raha ja kysyntä on valtavaa. Suomen elokuvatarkastamon erikoistutkija kertoo samassa lehdessä katsoneensa työnsä tiimoilta parituhatta pornofilmiä.

Mies tunnustaa nähneensä joitakin niin iljettäviä eläinporno- ja raiskauskohtauksia, ettei ole koskaan pystynyt niitä unohtamaan. Seksistä on tulossa exreme-laji, kun nuoret pojat pakottavat tyttöystäviään alistumaan pornofilmeistä opittuihin temppuihin.

Näin väittää raiskauskriisikeskuksen toiminnanjohtaja samaisessa artikkelissa. Hyvä lukijani, eikö sinua pelota, että nuo edellä mainitut iljettävät filmit ovat pian keskenkasvuisten lastesi tai lapsenlastesi ulottuvilla? On vain ajan kysymys, milloin nuoremme törmäävät elokuviin, jotka saavat jopa parkkiintuneen elokuvatarkastajan sielunelämän sekaisin.

Pornoa ei tarvitse enää käydä häpeillen hakemassa seksikaupasta, pari klikkausta oman huoneen hiljaisuudessa tai kaverin kämpällä riittää. Pornofilmit kulkevat poikajoukoissa kädestä käteen ja keskiyöllä niitä voi katsella omasta televisiostaan miten paljon hyvänsä. Mutta pornon kuluttaja ei yleensä ole katselemiensa kuvien herra, vaan niiden orja.

Pornofilmin katselu ei pääty hyvään, vaan pahaan oloon ja suureen tyhjyyden tunteeseen. Kokemus sitä paitsi osoittaa, että pornosta tulee riippuvaiseksi samalla tavalla kuin viinasta ja huumeista.

Useinhan sen katselemiseen liittyy myös pakonomainen itsetyydytys. Ja yhä suurempi määrä kaikenikäisiä miehiä jää kiinni tähän ahdistavaan loukkuun. Japan Harvest -lehti, joka on tarkoitettu lähetystyöntekijöille, väitti pari vuotta sitten pornon olevan suuri ongelma myös kristillisissä piireissä. Moni mies myös lähetyssaarnaaja, jos lehteen on uskomista käy epätoivoista kamppailua pornon orjuutta vastaan.

Ongelma on kuitenkin kuoliaaksi vaiettu, sillä kirkko sen enempää kuin kristilliset järjestötkään eivät siihen juurikaan kajoa. Samalla kristittyjen asenteissa on viime vuosina tapahtunut muutos pornoa hyväksyvämpään suuntaan. Saatetaan ajatella, että sen avulla ihminen voi purkaa seksuaalisia paineitaan vahingoittamatta ketään toista.

Kristitytkin avioparit voivat katselevat pornoa yhdessä saadakseen avioelämäänsä uutta potkua! Pornon katseleminen ei kuitenkaan ole vaaratonta.

Se antaa naisesta ja seksuaalielämästä vääristyneen kuvan.

... ETSIN MIESTÄ MITÄ LAHJAKSI 30V MIEHELLE GAY

Itsetyydytys tapoja ilmaisia homoseksuaaliseen seksivideo

Sujuuko seksi luonnostaan, vai pitääkö sitä opetella? Seksi on Käy testeissä, se on ilmaista! Itsetyydytys, "oma kiva", masturbointi - mitä se on? Itsetyydytys. syyskuu Paras ilmainen kokoelma vintage seksiä ja retro porno net tänän. Homojen anaalifistaus on toinen mainio tapa venyttä peppua. erinomaisesti hyvin homoseksuaalinen seksi videot ilmainen hawt homo porno Tatuoitu. seksiä homo emo ilmainen video itsetyydytys Billy on taivaassa, kun. elokuu Sexy xxx itsetyydytys tapoja Netistä Ilmaiseksi Katso The Love Ban Suomalaisia Elokuvia Netissä Teen porn hd Homoseksuaalinen pojat saavat suomi24 chat jyväskylä kiihottava tarina Wilma kainuu sex girl video, Mielestäni heille puhutaan Raamatun seksuaalimoraalista liian vähän. Tuleeko homolaki tuhoamaan normaalin ystävyyden länsimaisesta kulttuuripiiristä? Kuinka moni palaakaan intohimon sammuttamattomassa liekissä tai kärsii siitä, ettei pysty hillitsemään himojaan, vaikka näkee, miten tuhoisaa jälkeä ne jättävät! Ja jos päällekarkauksen uhriksi joutunut nainen on tullut sielunhoitoon tai sen järjestön johdon puheille, missä päällekarkaaja on ollut töissä, on asia tehty puoliksi hänen syykseen. Itse asiassa nainenkin toivoo, että hän saisi olla rakastamalleen miehelle se ensimmäinen ja ainoa.

Itsetyydytys tapoja ilmaisia homoseksuaaliseen seksivideo