Seksi kotivideo seksi homoseksuaaliseen joensuu

Ulkoministeriö ehdottaa, mutta viimeinen sana on Trumpilla ja Putinilla 3. Amerikkalaistoimittaja katsoi Simpsoneita ensimmäistä kertaa elämässään ja piti kokemusta kamalana — nyt hän kertoo, mikä kaikki klassikkosarjassa on vikana 3. Päiväkausia täydessä pimeydessä eläneet thaimaalaispojat paikannettiin, mutta edessä on uusi uhka: Thaimaassa luolastoon kadonneet jalkapallo­juniorit ovat löytyneet elossa — pelastetut pojat näkyvät somevideolla 3. Iso taksivälittäjä toi sisäänheittäjät Asema-aukion taksitolpalle — rientävät tarjoamaan apua asiakkaille, ja hetken päästä matkalaukut on nostettu autoon 2.

Markus, 58, pukeutuu minihameeseen, laukoo totuuksia elämästä ja kerää miljoonia katsojia — Miten siikajokelaisesta transvestiitti-romukauppiaasta tuli suomalaisten suosikki? Kuvia Suomesta, osa Markus Jokela kuvasi muotokuvia leipäjonossa, vaikka siitä ei aluksi meinannut tulla mitään 1.

Heijastumia, vääristymiä, kovaa särkyä ja roskan tunne silmissä — Kuinka turvallisia suositut laserleikkaukset ovat? Nuori Kristiina Halkola kävi alaston­kohtauksesta vuosien oikeus­taistelun Jörn Donneria vastaan — ja tiesi, ettei saisi enää elokuvarooleja Yksityinen nettisurffailu ei pysy niin salassa kuin voisi luulla — Asiantuntija neuvoo, miten salaat netinkäyttösi Suomessakin liikkuu väärennettyjä eurokolikoita — poliisin kolikkotutkija pystyy erottamaan väärennöksen paljaalla silmällä.

Millä tavalla painoa kannattaa mitata? Käytössäsi on kahden viikon tutustumistilaus. Jatka tästä kuukausi maksutta. Yhdysvaltalaiset haluavat pitää Venäjän Naton ulkopuolella. Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen. Ja vaimo on sidottu mieheensä niin kauan kluin tämä elää" Mitä siis arvelette, kuollutko tässä teile kirjoittaa!

Kuka siis lymyää Herran, Jumalan kasvojen edestä? Minäkö, vai vaimoni ja srk kaitsija Kaarina Villa? Kuka on siis alasti? Ja kuka on se joka lymyää kun kuulee Jumalan askeleitten lähenevän? Eikö se sielu, joka tekee syntiä?? Mistä tietää mikä on syntiä?

Kumpi siis on syntiä? Adventtikirkko eniten maailmassa puhuu Jumalan laista, ja kertoo kaikille että he tuntevat sen vanhurskaat säädökset, laissahan myös sapatti on? Jos he pitävät sabatin, eiväkä sitä riko, niin eikö heidän tulisi tunte ja pitää muutkin 0 käskyä! Mutta on minulla useampikin katto pääni päällä,.. Toiset pystyvät tämän testin läpäisemään ,toiset eivät! No, siksi kun näitten toisten vaimojen, ja seurakuntien kuulema sana ei heitä hyödyttänyt, kun se ei uskossa sulautunut ,niihin jotka sen kuulivat!!

Synnithän saa anteeksi, jos vaimot, joilla on yleensä salaisuus Ilm Nimittäin kun "vaimo" lähtee etsimään Herran käskystä miestään, niin "Mies" sillä aikaa antaa käskyn " ovenvartijalle" vettä ovi kiinni, ja sulkea se sinetillä, ettei " vaimon " osassa muutosta tapahtuisi!

Sillä tämä " vaimo" srk samalla kielellä kiitti ja ylisti Jumalaa, ja samalla kielellä kirosi benediä, joka on ihminen, ettei vaimo ole kelvollinen hänelle antamaan Se, joka tietää ettei toisen vaimoa saa himoita, mutta himoitsee, se tekee syntiä, ja kun synti käy rskaaksi, synnyttää se kuoleman!!

Ja minä en opeta, että heitä vaivataan yöt ja päivät aina ja iankaikkisesti "vaimon" jälkeläisten silmien edessä! Vaimon jälkeläisillä on muutakin puuhaa, rakentaa taloja, perustaa puutarhoja, synnyttää lapsia ei ilman mistä..

Tämä synagooka ei ole saatanan synagookaa, eikä tämä paikka ole rosvojen luola ja saastaisten lintujen ja riivaajain asuinpaikka! Sillä " Missään minun Pyhällä vuorellani ei tehdä pahaa eikä vahinkoa"!! Mutta Joensuun seurakunnassa, senjälkeen kun seurakunnan kaitsija on yhden miehen vaimo, on vahingontekoja riittänyt, ja vääryyden tekeminen jatkuu Herran sanan mukaan!!

Kun kovuuden kanssa on annettu erokirja, liittynyt uudelleen, on sitoutunut silloin mieheensä. Kun Jeesus tapasi naisen, mihiinsä sitoutuneen, ei nin ei Jeesus tuominnut naista, ei miehiä, vaan kehoitti siitä eteenpäin naista vaeltamaan ja totesi, ettei nämä miehet kuuluneet hänelle. Jos nainen on nyt Kristuksen edessä synnistä kuitenkin vapaa, en ole tuomari, niin ehkä se sinut sitoo kuitenkin yksinäiseksi loppuiäksi.. Sitä se ristinkantaminen on ja jotkut valittavat ristinkantamisesta tulleita hiertymiä.

Valitettavasti täällä kenelläkään ei ole sinulle kipuvoiteita, mutta tiedän suunnan, että Jeesus ristillä on se voide, niin pääset toteamaan senjälkeen, että Hänen ristinsä ja minun.. Hänhän oli kipujen mies ja sairauden tuttava, kanttaa synnin sairaudenkin! Jumalahan se Henkensä ihmiseen on antanut, ja sen vuoksi siitä on suuri sääli, että osa Hänen hengestään joutuu kadotukseen! Emmehän, me olemme itsemme omat, vaan Jumala omistaa meidät, koska hän omistaa meissä olevan hengenkin.

Sinä eksyt siinä, kun ajattelet, ettei Jumala meihin antamaa hengeä, henkeä koskaan menetä, jos Hän on antanut sen synnintekijän sydämeen, eli vereen! Katsos, Raamattu kertoo että ihmisen sielu, eli elämä on veressä, ja henki samoin, Henkihän se on ,joka eläväksi tekee, ei liha sexuaalisuus mitään hyödytä! Raamattu ei koskaan ,eikä missään sano, että henki olisi kuolematon!!!

Joko nyt vähän edes ymmärrät siitä, mitä minä käsitän Jumalan valtakunnan salaisuuksista? Sen vuoksi Jumala halajaa meidän henkeämme, että saisi sen jälleen luokseen!

Eihän vaimoni, ja jns. Kuningas Jaakon käännös, Myös venäjänkielisessä Raamatussani lukee niin, sillä Apostoli Andreas saavuttuaan venäjälle, opetti ettei Jumalan sanaa saa väärentää!

Niinpä on totta että ulkopuolella ovat ne ,jotka voit lukea 15 jakeesta! Mutta siitäkin huolimatta, Jumala kaipaa omaa henkeään takaisin, joka tekee ihmisen lihan eläväksi!! Jumala viis veisaa tästä lihasta, muutoinkuin että se on senkin hengen asuntona, jonka Jumala sitten kadottaa, hengestä puhuin!!

Koska ihminen sitten aikanaan heitetään elävänä helvettiin, niin se merkitsee, että hänessä on sielu, eli veri virtaamassa, silloin kun he ovat tuomio päivänä seisomassa Jumalan valtaistuimen edessä kts Ilm Ja tajuatko edes sen verran, että Jumalalle se on outo päivä, kun hän näkee niin monen oman hengensä palavan poroksi! Luulitko että Jumalalta suru loppui, kun hän meni taivaaseen tekemään pappispalvelusta meidän hyväksemme?

Ei, ei, tuhat kertaa ei! Hän yrittää kaikkensa ettei yksikään , joka Häneen uskoo hukkuisi, vaan saisi iankaikisen elämän" Niin mies ja vaimo ovat synnistä vapaat, kun eivät enää riko lakia, joka on syntiä!!

...