Ii2.org sain nuorta homoseksuaaliseen kalua

   Gay-hieronta

Uudessa Mikrobitti lehdessä on pitkä juttu Ray Kurzweilista ja tulevaisuuden teknologiasta. Sen mukaan ostovoiman- ja työpaikkojen kasvua on turha odottaa.

On aivan selvä, että työpaikat katoavat kiihtyvää vauhtia perinteisiltä aloilta teknologian kehittymisen takia. Työåpaikkojen katoamisen ongelma on melko näennäinen. Työn tuottavuushan lisääntyy yhä eksponentiaalisemmin. Reaalinen tuotto ei siis katoa vaan päin vastoin lisääntyy.

Terrorismin pelolla rahaa tekevä ja otteitaan kiristävä pieni läntinen valtaeliitti kyyditsee Eurooppaan aktiiviselta terorialueelta nuoria miehiä. Onko tässä kuviossa jotakin epäselvää? Entä ihminen, joka kieltäytyy verukkein näkemästä näin selvää kuviota? Sellaista kutsutaan älymystön edustajaksi. Länsimaissa on vallalla käsitys, jonka mukaan älymystön tehtävä on jonglöörimäinen älyllinen epärehellisyys.

Ei esimerkiksi salaliittojen ja valtarakenteiden kollektiivisena prosessina tapahtuva paljastaminen kaunokirjallisin keinoin vrt. Nyt on kirjamessujen viikonloppu Turussa. Siellä oli Kari Hotakainen kustantajansa haastateltavana. Millainen on Hotakaisen lause.

Se on kuulemma löytynyt. Hotakainen ei ole yksilöllisyyden kannalla, hän uskoo siihen että muillakin on jotain jota voi kuunnella. Martti Suosalo on esittänyt teatterissa monologia jo jonkin aikaa tämän tapaisista teksteistä.

Kirjan henkilöillä ei ole nimiä, ainoastaan ammattinimikkeitä. En kuule vapautta hornettien äänessä. Yön myrsky Keski-Suomessa sai aikaan mittavia tuhoja. En usko että tämä on tulevan talvea edeltävä ainoa myrsky. Myrskyvaroitus merellä ja sisäjärvillä oli tietenkin aiheellinen, vaikka suuria vesiä seilanneet merimiehet nauravatkin moisille varotoimille. Yksi valtameriä seilannut kertoi Tuomas Anhavan poistattaneen hänen runokäsikirjoituksestaan Intianmerellä kokemansa reeligin yli lyöneet aallot ja syyttäneen valehtelijaksi.

Nykyään netin aikakaudella lapsetkin tietävät isojen aaltojen olevan totta. Häntä ei hyväksytty johonkin merirunoilijoiden antologiaan tai historiaan koska hä Johan Henriksson, myöh Gevaldier, myöhmyöh Sillström. Argumentointini Lisa Sillströmin osalta nojasi vahvasti hänen lapsuusperheeseensä, joten katsaus siihenkin.

Perhe näkyy kokonaisena viimeistä kertaa rippikirjassa Tosin viimeksi mainitulla suhdemäärite epäselvin ja hänet on lisätty vasta Johanin kälyn Brita Sigfridsdotterin jälkeen. Henkikirjat eivät asiaa selvennä. Vuonna Johanin kanssa henkikirjoitettiin Kerstin-tytär ja Nils, jonka attribuutti myös jää epäselväksi. Työpaikkojen lisäämistä statuseliitti kyllä arvostaa, mutta vain välineenä johonkin.

Statuseliitti ei arvosta työn tekijän hyveitä, jotka sen sijaan kiteytyvät substanssieliitissä. Statuseliitti eli satueliitti katsoo vain suurta kuviota, niin kuin Stalin neuvostojen maata. Stalinin täytyi koko ajan tehdä raakoja rakennemuutoksia, jotka vähät välitti työläisen hyveestä, koska kansan hyvä oli laitettava etusijalle. Statuseliitti tekee samanlaisia muutoksia ja samalla otteella. Kaiken ylittäväksi päämääräksi asetetaan itsekäs lyhytnäköinen rahanhimo. Tämä on Bernerin, RKP: Keskusta pettää aina, mutta ministeri Bernerin myötä Keskusta on löytänyt uuden pettämisen tason, jollaista ei ole aiemmin nähty.

Tai kaivosteollisuuden "globalisoinnista" tai minkään suurteollisuuden yksityistämisestä. Sähkössä siirtoverkko on ja pysyy monopolina. Tuotantoyhtiötä vaihtamalla kuluttaja ei paljon saa hyötyä. Matti Kurikka monelta puolelta. Kuusi tutkijaa onnistui risteyttämään oman varsinaisen tutkimusaiheensa Kurikkaan ja tämä kaikki esitettiin kronologisessa järjestyksessä niin että tunsin itseni huomattavasti oppineeksi päästyäni ulos vesisateeseen.

Kirsti Salmi-Nikander aloitti kertomalla Kurikan opiskeluvuosista, joihin liittyi osakunnan käsinkirjoitettu lehti - hänen tutkimusalueensa. Perustiedot olivat minulle uutta ja ihmeellistä tietoa.

Se, että Kurikka ja A. Poliitikko puhuu aina eksoteriaa. Operatiivi on eksoteriaa, kuin huonekalu, jonka sisäpuolella näkymättömässä paikassa on eliitin esoteerinen merkki. Ydinasetta voi vastustaa niin kauan kuin se on ehjä ja kunnossa.

Kun hajoaminen alkaa, vastustaminen käy mahdottomaksi. Vastustamisen kohde ei ole enää yhdessä paikassa, vaan ympäröi ja läpäisee meidät kaikkialta. Islam on juuri tällainen ydinase. Ensin myytiin Neuvostoliiton armeija ydinaseineen. Huutokaupattiin näyttelijät ja runous. Aito vasemmisto voi toimia vain vahvemmalla filosofisella pohjalla kuin oikeisto.

Vasemmisto ilman filosofista pohjaa, vasevasemmisto, on pelkkä huutoäänestys. Se vain vahvistaa oikeiston asemaa. Oikeiston, joka tekee politiikkaa, jolla ON filosofinen perusta. Poliittisuus on filosofisten perustojen välistä kamppailua sosiaalisessa tietoisuudessa. Se ei voi olla mitään muuta, koska mikään muu ei toimi.

Rikki mennyt kone ei voi olla päämäärä. Se on bonk-päämäärä, suomenruotsalainen, harhaanjohtamisen päämäärä. Politiikka tapahtuu mahdollisten ja toimivien vaihtoehtojen välillä. Suomalaiset ovat kahtiajakautunutta porukkaa. Toisaalta on Euroopan vanhin matriarkaattinen korkea kulttuuri, toisaalta paavinvallan-suomenruotsalais-turkulais-hinttaamisen tuottama jäännösihmisyys.

Jäännösihminen ei rakasta itseään, eikä toista jäännösihmistä. Jäännösihmisen ainoa todellinen tunne on riittämättömyys, ainoa himo kiitoksen saaminen ja ainoa taito imitaatiokyky. Jäännösihminen ei voi ajaa omaa poliittista asiaansa. Hänellä ei ole poliittista intressiä. Jäännös ei halua tulla "omaksi itsekseen" vaan joksikin toiseksi. Miksi hyvänsä, mikä ko Alistetuilla ei ole oikein taloudellista eikä symbolista vaihtoa. Säätiöt säätää, rokkarit näennäisräyhää.

Suurin iloni, hän sanoi, on maleksia ohi hitaasti valmistuvien kivitalojen, raskaasti aumansa laskevien teräskattojen ja katsella pihojen hyväkroppaisia venäläisnaisia, jotka nostavat kevyesti lapsensa maasta, ihastella: Miten turhilta tuntuvat silloin kysymykset runouden yhteiskunnallisuudesta ja modernismista. Jos sellaiset asiat olisivat ratkaistavissa, ne olisi ratkaistu aikapäiviä sitten niin kuin tiili leikataan kahtia tai rauta ja laasti kokoavat seinän.

Mutta me istumme esittämässä tietävää, tuhlaamme aikaamme pöydilläm Sauvossa kuoli ilmeisesti vuonna korpraali Erik Palmroth, joka oli 4. Jotta tämä saisi testamentin lainvoimaiseksi, oli tarpeen tavoittaa kaikki kuolinpesän osakkaat. Tätä varten julkaistiin sanomalehdessä Posttidningar ilmoitus Siitä käy ilmi, että Möllerillä oli varsin hämärä käsitys aviomiehensä aiemmasta ensimmäisestä? Quadrant by Black Smith. Onko olemassa runoilijaa, joka ei olisi säätiöiden palkkasotilas?

Palkkasotilas suhtautuu järkiperäiseen argumentointiin kuin työtarjoukseen ilman palkankorotusta. Argumentoija yrittää vain säästää rahojaan. Runosmäkeläiset eivät halua turvapaikkaa hakevien tilapäistäkään sijoituskotia entiseen kouluunsa. Kouluun jossa luultavasti on hometta. Ovatko turvapaikanhakijat altistettava homeelle? Onko tilanne niin paha.

Eilisessä keskustelutilaisuudeksi tarkoitettu kohtaaminen lienee ollut pohjanoteeraus yleisön suhteen. En tiedä koko Runosmäkeläisten mielipidettä asiasta, mutta eilen paikalle olivat saapuneet vastustajat ja käyttäytyminen ja kielenkäyttö oli ala-arvoista. Nuoret irakilaismiehet on ryhmä joka ärsyttää näköjään lähes kaikkia.

Kaikki irakilaiset miehet eivät huutele hävyttömyy Jälkimmäiset ovat tuttuja ja digitoituja, mutta Helsingin omat olivat kaupunginkirjastossa vain Pasilan käsikirjastossa, jonne ei tullut tehtyä retkeä.

Onneksi huomasin sarjan myös Kansallisarkiston kirjastossa. Kirjastolaiset löysivät tilastoista vastauksen syysperunan hintaan luvulla ja tupakan hintaan vuonna Jäännösihminen ei halua jakaa hyvää, vaan myydä hyvän.

Jäännösihmisellä on myös loputon into jätteen jakamiseen. Kaiken suhteen käydään jatkuvasti häviöllistä kauppaa. Orjan tai siirtomaaisännän välillä kulkee esoterian muuri. Sen yli ei voi jakaa mitään olennaista. Tämä johtaa ensin ylpeään salakieleen sekä alistajan että alistetun esoteriaan , sitten synkkään eristymiseen, lopulta yksilöjen alkeishiukkasmaisuuteen jäännösihmisyyteen. Tämä on kehitysmaiden ja myös itseään kolonnisoivan Euroopan tie.

Eksoterian ja esoterian muuri on kaikkial Olin aiemmin tänä iltana kirjahistoriallisen seuran Digishowssa. Hän käytti esimerkkinä eurooppalaista tietokantahanketta valistusajan kirjallisuuden leviämisestä.

Kun selvisi, että Sveitsistä oli toimitettu kirjoja Tukholmaankin, niin minäkin kiinnostuin. Mutta Ahokas muistutti aiheellisesti, että tietokannan oikea tulkinta vaatii ymmärrystä sen lähdeaineistoista. Varsinainen "show" oli kolmessa pisteessä esitellyt tietokannat, joita Tuija Laine ensin taustoitti. Something Happened to the Moon, frgmnt.

Found Damaged Text from Texas Fontanella. Ensin lopputulosta tutkimalla todetaan yksimielisyys sen erinomaisuudesta ja tavoiteltavuudesta. Tämän jälkeen muodostetaan polku, jolla alkupisteestä kuljetaan lopputulokseen tiettyjen välivaiheiden kautta. Ilman käsillä olevaa lopputulosta ei voi olla oppia oikeasta tai väärästä. Esimerkiksi uskonnollinen dogmatismi ei voi olla mahdollista, ennen kuin paratiisi on läsnä.

Ei voi olla mahdollista, että ollaan sodassa kuin arabimaat ja samalla liehutetaan jotain uskonnollista dogmaa. Mihin sen dogmin pitäisi johtaa? Savesta olet sinä tullut Puutalon voi toki maalata näinkin. En tiedä onko kyseessä se alkuperäinen maali mutta erilaiselta näyttää kirkkaassa syysauringossa.

Vihreä on hieman liian kirkas minun makuuni, mutta enhän minä tätä katsele päivittäin. Mikaelin kirkko muistuttaa joskus Grimmin satujen satulinnaa kirkkaassa paisteessa. Olen miettinyt useinkin Portsan talojen paalutusta. Tässä kuva valehtelee oikeasti tai kuvan ottaja on mennyt miinaan. Lähin nurkka muutanan metrin alueelta on paininut saveen silmämääräisesti monta senttiä. Päätyikkuna on luistanut pokasta talo Jatkona viime viikon koosteelle sanalla Helsingfors löytyneitä tiedeuutisia englantilaisista sanomalehdistä.

Argelander esittäneen kymmenen vuoden työnsä Pietarin akatemialle. Kun en astronomiaa suuremmin ymmärrä ei tutkimuksen tulos lyhyestä tekstistä oikein erotu. Liittyy jotenkin auringon ja aurinkokunnan liikkeeseen avaruudessa. Wikipediasta luntaten Argelander määritti "ensimmäisenä Auringon apeksiliikkeen suunnan luotettavasti" ja muutti tämän jälkeen Saks Cosmic Cauldron by Fotis Begetis.

Emergenssien mahti on sitä, että poliittinen ei riitä. Kaikki lähtee yksilöllisten valintojen laadusta, joka emergoituu moneudessa. Ei riitä että me haluamme olla hyviä. Ei riitä me haluamme rakastaa. Sinun, sinun ja sinun, täytyy olla hyvä. Sinun, sinun ja sinun täytyy rakastaa. Sinun, sinun ja sinun täytyy jakaa kokemuksesi ja opettaa toisia.

Ja vasta kun sinä, sinä ja sinä olette saavuttaneet erityisinä ja yksityisinä jotakin, te voitte olla te, kun teillä on jaolline ja yhteinen kokemus, joka ei ole yhdentekevä. Yhdentekevyydessä ei ole mitään jaollista.

Duo for Violino and Piano Kysymys on alumiini-ikoneista ja siitä kun kaksi globaalin maailman kulkijaa, toinen aasiasta, toinen afrikasta, kohtaa. Millä kielellä he kommunikoivat? Kenties he puhuvat objective-C: Xcode 7 on tarina ylivallasta. Tämä ohjelmointiympäristön joustavuus ja sen ymmärtämien kielten laajuus on ylivallan puhdas muoto. Tämä olioluokkien luettelo olisi printattuna 10 hyllymetriä. Sitä ei koskaan tulla kääntämään vieraille kielille.

Kuka oikeastaan haluaa tai osaa enää kommunikoida luonnollisella kielellä? Siitähän syntyy vain sekasotkua. Maan takapuoli, täysikuun naamassa vain filtrattua valoa.

Juhani Tikkanen blogissa Juhani Tikkanen - 2 vuotta sitten. Kuva on kierrellyt pitkin Ylen ohjelmia. Kuvan copyright on Juha Lindström, Oulu. Tekstin siihen sorvasi Tikkis. Varis, usva ja sumu. That Day Was My Birth. Yrityksestä alipäästösuodattaa informaatioyhteiskuntaa syntyy Jari Tervo. Nokian suuri opetus on siis se, että kolonnialismi kolonnialistis-aatelinen johtajakultti, jossa sosiopaatti johtaja kiusaa ja alistaa hänelle kolonnisaatiokohteessa uskottua orjajoukkoa ei varsinaisesti toimi informaatioyhteiskunnassa.

Koska informaatioyhteiskuntaa ei voi alipäästösuodattaa niin kuin halpatyövoimaa voi. Informaatioyhteiskunta johtaa informaatiosta muodostuvaan kokonaiskuvaan. Ja tuo kokonaiskuva on kolonnialismille kohtalokas. Taiteen ongelma on liian homogeeninen rahoitus. Kun koko taiteen kenttä saa rahansa vain yhden pienen eliitin rappeutuneiden oikkujen mukaan, on tilanne täysin toivoton.

Mitään helppoja vaihtoehtoisia ratkaisuja ei ole näköpiirissä. Keskenään eripuraisten eliittien määrää ei NWO: Taiteen rahoitus taas ei muodostu intressiksi niille, jotka eivät vallankäytöstä mitään tiedä. He eivät osanneet pohtia tarkoin, mitä olivat varsinaisesti tekemässä. Siksi he eivät kyenneet kyseenalaistamaan heille annettuja tehtäviä.

Vasta kuunnellessani Slaten podcastia minulle selvisi, että Suomen ulkopuolella 'pumpernickel' on saksalaisperäistä täysjyväruisleipää eikä sokerikuorrutteinen piparkakku. Saksankielisessä Wikipediassa on hyvin lyhyesti makea variantti, mutta sen historiasta tai levinnäisyydestä ei löydy tietoa. Olisiko vihdoin kritiikin aika muuttua hölynpölyksi, hyvällä omallatunnolla? Kirjoitetaan silleen lyhyesti, esittelypohjalta, vähän niin kuin kuka tahansa, sanotaan, että tää on nykyaikaa.

Bussipysäkillä osui kameranlinssiin nämä kuvat. On pilvistä ja sadetta vihmoi. Lähes riisuttu vaahtera maisemassa. Planet Xenoth 33 by Camil Eon. Tämä riippuu siitä, kuka niitä menestyneimpiä jonakin pitää. Kysymyshän on vain simulaatiosta, jonka pääomat luovat suojatakseen itseään kumoukselliselta ainekselta, siis yhtään miltään vakavastiotettavalta.

Typerää narsismia voi ruokkia pikkupaloilla hautaan saakka. Mitään moraalista ja vapauttavaa merkistystä tällaisella alipäästösuodatetulla menestyksellä ei ole.

Ei sillä ole mitään tekemistä ihmisen mittapuun kanssa. Samalla tavalla Nokia jäi lowpassfilteriin: Nyt täytyy muistaa, että suomenruotsalaisella kulttuurilla sen terveellä osalla, silloin kun sitä esiintyy on aivan toisenlaiset päämäärät kuin ne "kulttuuriset" päämäärät, joihin suomenruotrsalaiset säätiöt suomalaista kulttuuria suitsivat.

Suomalaisten tyhmyys, harhaanjohdettavuus ja huijattavuus ovat täydellinen vastinpari suomenruotsalaisen eliitin häijyydelle ja huijarimaisuudelle. Näiden säätiöiden suitsinnassa ei kenestäkään voi tulla mitään taiteilijaa vaikka nyt tietysti ääliöiden narsismia voi pikkupaloilla ruokkia hautaan saakka. Silloin on vaakakuppi tyhjä ja arvovalta Systeemit eivät itse asiassa ole menettäneet mitään elinvoimastaan.

Hän oli yli kaksimetriä pitkä komea japanilaismies. Hän osoitti umpinaisen teräskuulan kuplaksi. Vain timanttikuplat ovat ikuisia. Lyijykynän jäljen pysyvyys paperilla. Kulutan erilaisia vihkoja jonkinverran: Irtopaperit katoavat maailman myrskyissä josta syystä käytän erilaisia vihkoja.

Kesällä hankin Clas Ohlsonilta halpoja 60 gr A4-vihkoja. Paperi on niin ohutta että molemmin puolin ei kannata piirustella tai kirjoittaa.

Mutta tänään huomasin uuden jutun kun tarkistin että vihoissa ei enää piileskele mitään käyttökelpoista. Tuon kuvassa olevan tekstin kohdalla piti tarkentaa kolmiteholinssejä ja suunnata siihen ikkunavalon lisäksi keinotekoista valoenergiaa. Haastatteluja Länsimaisen klassisen musiikin historiassa vallitsee tietty deterministinen ajatus siitä, että nerokas musiikki noudattaisi sääntöjä, jotka olisivat luonteeltaan rajoituksia, niin kuin kelvollisen musiikin säännöt ovat. Ikään kuin sotilaspuku, joka ei jäykistä kantajaansa, vaan muuttuu eläväksi ja kiinnostavaksi kantajansa elämän paineesta.

Puku on sopiva ja Kuulaassa aamussa soi urkumusiikki. Rasismi nostaa päätään aika ajoin. Jos maailman rahat suunnattaisiin oikein, köyhyys olisi kuollut. Henkisistä haitoista en menisi sanomaan poistuisivatko ne köyhyyden poistumisen myötä. En usko että arjalainen ihminen on viisaampi kuin muut.

Kiinalaiset ja Arabit ovat keksineet mullistavia asioita ennen kuin arjalainen länsimainen mies oli oppinut lukemaan. Myytti länsimaisesta viisaudesta ja paremmuudesta on pötyä. Länsimainen ihminen eli mies on aina ollut hyvä omimaan ja kopioimaan toisten viisauksia. Kuva Vaasasta kaksi kesää ennen alla kuvattuja tapahtumia.

Hän oli saanut maaherralta luvan esittää näytelmiä Vaasassa. Siellä ei ollut teatteria, joten Roos korjautti omalla kustannuksellaan terveyskaivon käytössä olleen talon eli kaivohuoneen seurueensa käyttöön.

Lautoja, lankkuja ja nauloja kului, kun työtä tehtiin yötä päivää. Heinäkuun lopussa pidettiin ensimmäiset esitykset ja neljäs Planet Mechanics by Camil Eon. Cribriform Writing from Timothy Ely. Issa luottaa puiden lehtien voimiin: On niin lihava, siksi huono hyppäämään -sammakko Copyright Issa, Ehkä intellektuellikin vielä palaa zombina jokin täysin vanhentunut maailmanrakenne kainalossaan, niin kuin porvarikin palasi. Intellektuellista tai porvarista puhuminen ei ole nykyisin naurettavaa.

Nämä konseptit, jotka yhä uudelleen ja uudelleen aktivoituvat kummittelukykyisiksi, epäilemättä ovat vaarallisten intellektuaalisten jätteiden kategoriaan kuuluvia. Vain islamin usko saattaa olla jotakin pahempaa. Se ei pala edes ongelmajätelaitoksella niin kuin totuus palaa. Se on liian väkevää valhetta, liihan radioaktiivista hull Joka kerta kun yksi entinen tuttavani ajaa Portsan ohi, hon toteaa että Portsan puutalot ovat rapistuneet. Hän on nousukas joka ylpeilee saksalaisilla esi-isillään aikojen aamussa Viipurissa, mutta kieltää karjalaisuutensa.

Hänen molemmat vanhempansa olivat karjalaisia. Luulen että Portsan puutalot edustavat hänelle köyhyyttä lapsuudessa. Hänen intelligentti miehensä halusi asua Portsassa, mutta rouva myi asunnon ja muutti kerrostaloon. Portsan talot näyttävät hyvinvoivilta ja kauniilta.

Puutaloauminen on elämäntapa ja vaatii asujalta viitseliäisyyttä ja mukautumis Kuten Chomsky, hän ei enää käsitä symbolisen vaihdon ja gurdjieff-riiston spirituaalisen riiston välistä suhdetta selvästi. Teoria vääristyy, henkinen tietoisuus rajoittuu homeopatialle naureskeluksi. Hänet on kampitettu rationalisaation rautamonttuun. Baudrillardista tulee eräällä tavalla suomalainen: Suomalaisella karjatilalla lehmän pyhyys on juuri sitä, ettei tarvitse riistää ihmistä, kun intiassa kolonnialisoitu kansa pyhitti lehmää symbolina siitä, ettei itse syy Karl Sillström ja toinen Karl Sillström.

Porin Sillströmien haasteisiin kuuluu, että luvulla oli kaksi Porissa syntynyttä Karl Sillströmiä. Hämeenlinnaan päätynyt, jolla rippikirjassa syntymävuosi , ja Poriin jäänyt, jolla samanaikaisessa rippikirjassa syntymäpäivänä 6. Porin triviaalikoulun oppilasluettelon patronyymit eivät ole täysin luotettavia, mutta ainakaan siellä ei ole kuin yksi Karl Sillström: Paltschikilla on viite "BR " eli Porin raatihuoneenoikeus kyseiseltä vuodel Syyskuun lopun yö, lämmin ja kostea kuin kesäyö.

Micus on yksi ainoista ECM: Teokset toimivat hiljaisena taustamusiikkina ja ambienttina kuulokynnyksen rajalla, mutta niiden äänimaailmaan voi uppoutua tunneiksi tarkallakin korvalla. Vaikutelma on meditatiivisen puhdistava ilman vähäisintäkään tavanomaista maailmanmusiikki-kitch vaikutelmaa. Monissa sävellyksissä ja soitinnuksissa tulee ihmetelleeksi sitä, miten Micus on tuottanut ne moniraitatekniikalla, itse soittaminaan päällekäisäänityksinä. Hyvä jenkkileffa vuodelta Ei supernaturalistista kauhua, mutta jotain uudenlaista kuitenkin.

Elokuvassa on muutamia todella hyvin tiettyjä aika harvoin hyvin esitettyjä tunteita ilmaisevia kohtauksia. Static Gravity by Black Smith. Polttopullon heitto pakolaisten majoitustilaan on paha teko.

Mitenkähän organisoitua tämä toiminta on. Tulevatko toimijat paikalle ympäri Suomea. Kohteena oli perheitä ja pieniä lapsia ja se tekee tästä vieläkin pahemman. Turussa Seikkiksen voisi päivittää ja ottaa turvapaikanhakijoiden lapsien kotouttamiskäyttöön.

Voi olla pakolais ja maahanmuutto myönteinen, mutta jos ei tee mitään hyvien aikomusten toteuttumiseksi, on turhaa löpinää. Aidosti asiassa mukanaolevat ja työtä tekevät harvemmin ovat julkisuudessa hyvien tekojensa kanssa. Monikulttuurisuus on rikkaus mutta kaikki eivät Erikoisimpana elementtinä esityksessä on se, että miehet istuvat toistensa selässä. Kapuloista tuli mieleeni sana karttu ja verkkohaku ystävällisesti heilautti minut kyykän Wikipedia-sivulle.

Siellä pelin historiasta todetaan, että "Kirjailija I. Laatokan Karjalassa peli tunnettiin lähinnä Every bottle has wrong label. Miksi kannattaa aloittaa heti aamusta? Ylpeys käy lankeemuksen edellä, mutta vasta iltapäivisin. Huonossa teatterikoulussa ja armeijassa on kunnianhimoa vastassa kuolemanpelkoakin suurempi maitojunanpelko.

Väkivallan uhka on tuntuva. Jokaisessa ampumaharjoituksessa Turkka silmää sinua: Mikä prinsessa säkin kuvittelet olevasi. Jos et nyt ime munaa, saat kuulan kalloon. Siinä sulle sun sotaherrat. Maitojunalla täältä lähdet, itkua tuhertaen, äidin tissiä huutaen, mieleltäsi järkkyneenä. Koskaan susta ei tule itsesi elättäjää.

Suomi on paikka, jossa hyödyttömät, loismaiset, tärkeimmille elinvoimille vaaralliset rahanahneet otukset haluavat hallinnoida ja johtaa asioita, joiden substanssista he eivät ymmärrä eivätkä välitä. He itseasiassa suhtautuvat pääasiaan halveksuen ja todeten, että aina tarvitaan markkinointia, junailua, politiikkaa ja muuta feodaaliherrojen monopolistista suunnitelmataloutta, joka sitten naamioidaan vapaaksi kilpailuksi ja kapitalismiksi.

Näin on kaikilla luovilla aloilla, ei vain teknologiassa ja tieteessä. Substanssi ei koskaan pelkästään riitä näille suurille niskalaukojille. Kiusaaminen on kansantauti Suomessa. Kuuvuoren arkkitehtuuria, uutta ja vanhaa. Pensasaidan punaruskea loisto korostuu rakennusten väreissä. Kävelin eilen ohi, kuten monta kertaa ennenkin, tuon maiseman.

Yllä oleva kuva ei liity alempaan tekstiin. Luin tänä aamuna netistä esimerkkitapauksen kodin ja koulun yhteistyön toimimattomuudesta. Kiusatun lapsen äiti uhkasi polttaa koulun ja häiriköi koulun pihalla Turussa. Sitäpaitsi äiti oli juonut alkoholia yöllä tuskissaan tilanteesta, tämä piti erikseen mainita.

Lapsi lähti kouluun itkien ja tuli koulusta itkien. Minusta olisi perinpohjin selvitettävä koulumaailman ong Ei kai pitäisi vetää pitkälle johtopäätöksiä, mutta viikko sitten Eva Ahl-Wariksen esitelmää viikingeistä tuli vesisateessa kuuntelemaan enemmän ihmisiä kuin Andreas Koivistoa tänä tiistaina samassa Arbiksen salissa.

Keskiajan kiinnostuksen suuntautuminen muualle kuin lähiympäristöön jää tarkailtavaksi. Turussa lienee tilanne toinen. Koivisto esitteli Vantaalla viimeisen kymmenen vuoden aikana kaivetut kohteet.

Talonpoikainen Gubbacka oli viime vuotiselta retkeltä vielä aika hyvässä muistissa. Kylästä löytyneen pajan varhainen luku? The End of the Tour. Mika Kukkonen blogissa Taas yksi kirjablogi - 2 vuotta sitten. Miltä kuulostaisi elokuva, jossa Rolling Stonen toimittaja ja uraansa aloitteleva kirjailija David Lipsky tekee viisi päivää kestävää syvähaastattelua juuri "Infinite Jestin" julkaisseesta David Foster Wallacesta?

Elokuva, joka perustuu Lipskyn haastattelutranskriptioista ja muusta materiaalista koostuvaan, pari vuotta Wallacen tapahtuneen itsemurhan jälkeen julkaistuun kirjaan "Although of Course You End up Becoming Yourself"? Aurinkommeko, jotain toisissamme, mitä emme näe? Sokeampi kuin meri, aina avoin ja rikki.

Kaiken kaava on yksinkertainen. Mikään ihmisen luoma staattinen ja yksinapainen systeemi ei toimi, koska sosiopaatit kaappaavat lopulta aina kaiken ja muuntavat kaikki järjestykset omaksi fantasiastagnaatiokseen. Kommunismi ei toiminut, koska se kaapattiin.

Eikä kapitalismi toiminut, koska sosiopaatteja kuitenkin kiinnostaa enemmän ihmisten kiusaaminen kuin voitonmaksimointi.

Kapitalismia me tapaamme enää Venäjällä, jossa sen on edelleen kilpailtava kommunismin kanssa, ja siksi tuotettava myös jotain mitä lupaa. Länsimaissa kapitalismi on muuttunut simulaatioksi feodaalisuuden pääll Marooned on a Maroon Moon. To order from outside Australia, please email: To buy from inside Australia: Ota kymmenen askelta niin kerron, olemmeko susia vai ihmisiä.

Ehkä tunnistamme vain lipun muodon, rannan ääriviivat, tulen. Eteenpäin kaikki on ratkaisematta. Kirjahistoriaa ja muuta etäopiskeltavaa englanniksi. Siitä ilmestyi tämän viikon alussa 9 kussia edX-alustalla ja sanamuodoista päätellen lisää voi olla tulossa. Hän on vetänyt pari vaahteranlehteä suojakseen. Noin iso kasa pöyhkeileviä vaahteranlehtiä. Mitähän mahtavaa niistä kasvaa keväällä? Ettäkö käytän vaahteranlehtiä ihmisten korvikkeena runoissani?

Eivät ihmiset ole syksyn lehtien veroisia kuollessaan. Tämä sarja on talteenotetusta vanhasta sekasotkusta. Nyt ei ihan vielä ole syksy vaikka kuolevia lehtiä jo repattaakin karkuun.

Funeral sarjasta 1 - 3. Viime viikonlopun omenoiden kuorinnan ja -paloittelun muistoksi. Omenoiden yleisyys ja yleistyminen on varmaan jossain selvitetty, mutta en muista lukeneeni.

Entä jos eläimet voisivat liittoutua keskenään? Hän toivoo, että aseet toimitettaisiin suoraan lähtömaahan. Niin naapurit hoitaisivat ongelman keskenään. Ehkä lähimmäisiä voisi hyödyntää myös lihasäilykkeinä, koirien ainakin, tai säilykkeet voisi ampua suoraan leiriin.

Digital Asemic Revolution - details from Ruud Janssen. Mitä pitäisi sanoa tästä länsieliitin ja pakolaisoperatiivien yhteistoiminnasta? Baurdillardia mukaillen voisi sanoa vaikka että. Ihmislaji tavoitellessaan yli-ihmisyyttä tule aina kiteyttäneeksi ali-ihmisyyden. Tämä yli-ihmisen ja ali-ihmisen dialektiikka on kummallinen: Maailmassa ilman transsendenssia tarkoitan: Tämä ei tarkoita, että yli-inhimillinen menettäisi kuolemattomuutensa.

Maria Jelizaveta Jujernava Pilenko syntyi Riiassa Hän kuoli Ravensbrucken keskitysleirillä. Hän meni kuolemaan toisen tuomitun, nelilapsisen äidin puolesta.

Äiti Maria oli alkujaan aatelinen ja runoilija Venäjällä. Vallankumouksen jälkeen hän oli emigranttina Pariisissa ja auttoi maanmiehiään uuteen elämään Ranskassa. Maria oli naimisissa kaksi kertaa. Toisen miehensä jälkeen hän valitsi nunnuuden. Hän toimi köyhien ja unohdettujen hyväksi päivätyötä tehden, hän ei koskaan mennyt luostariin, vaan eli maailmassa. Maria perusti kaksi köyhäintaloa Hän toimi Ranskan vastarint Framtidsstrategier vid Åbo Akademi. Meddelanden från Åbo Akademi 8 Man sade att ett universitet skall undervisa, forska och ha samverkan med någonting.

Det lär ha nackdelar, men också positiva sidor. Styrelsens ordförande sade, att det fanns en positiv stämning i mötet. Kuin loismato kokoan itseni. Kesken kaikkea allakka kääntää kyljen syksyä kohden. Kalsea aamu -- meidän aivoton lämpömittarimme! Alunperin tämä on kirjoitettu kahdeksan vuotta sitten. Ei mitään uutta -- loppusyksyn koleus hiipii vain öisin. Neljä ässää yrittää fuskata? Punaisia vaahteranlahtiä kokoontumassa yhteen -- tekevät Syyskuun Vallankumousta? Tänä jo kymmenen vuotta sitten rustaamani hajaelma nousi taas ajankohtaiseksi.

Perjantaina oli mielenilmaisu tyhmää hallitusta vastaan. Neljä ässää fuskaa korttipelissä ja kaataa pöydän. Torstain kalkkuna palaa pesälleen. Viikon arvoitus - viikonlopuksi pöytä on putsattava.

Oi syksy, olet myöhässä -- solidaarisuutta kasvihuoneilmiön tukemiseksi? Harakkanuorukainen pörhistelee sulkiaan -- pilvi ohitti. Tämä menetetty kesä, ja pienenevä kuu, - minä? Otin suihkun, myös paljas katu saa omansa Talouden niukkoina aikoina siis tavujakin kannattaa säästellä. Idiootit maan rajalla häpäisevät lippua. Jos olisin matkalla, saapuisin rantaan. Kiireiset aallot eivät ehdi tavata toinen toisiaan. Mänty hymisee - neulasmatto vaimentaa äänet polulla.

Vanha mänty tiputtaa neulasiaan? Paljaat jalkani -- polulle tipahtaa männyn neulanen. Miten Viroon tuli ruotsalaisasutusta? Tiivistä tekstiä sivua, mutta Lindströmin kerronta oli niin koukuttavaa, ettei voinut jättää kesken eikä hyppiä eteenpäin. Lindströmin oma isoisä oli paennut toisen maailmansodan aikana Viron länsirannikolta ja hänen juurensa olivat syvällä sen ruotsalaisasutuksessa.

Tästä siis motivaatio selvittää miten maahanmuutto oli tapahtunut ja missä yhteydessä. Itselläni ei ollut aiheesta ennakkotietoa, joten Lindströmin rakennelma ristiretken osana jär Electric Night Planet by Black Smith. Kulttuurielämän taso riippuu siitä kuinka paljon rahaa sen rikkomiseen on käytössä. Mitä vähemmän, se parempi. Black Sun by Black Smith. Hyvään venäläiseen näyttelijä tär koulutukseen kuuluu kyky jäljitellä ja parodisoida kansainvälisen tason huoraa ja pornonäyttelijää. Kyvyn täytyy olla myös biogeneettisellä perustalla.

Aamu alkaa lasillisella vettä johon on murskattu valkosipulinkynsi ja lisätty puolidesiä omenaviinietikkaa. Tämä on vanha konsti siivota verisuonia. Olin lyönyt laimin tiibetiläisten munkkien valkosipuliuutekuurin jälkeen valkosipulin käytön. Nyt on revanssin aika. Valkosipuli on mahtava tulehdusten hoitajana.

Kun valkosipulia syö päivittäin, se lakkaa haisemasta hengityksessä. Löysin kotimaisia valkosipuleita yllättäen ja ne olivat makeita ja ihanan raikkaita. Kiinalaisia valkosipulaita ei oikein arvaa käyttää niiden mahdollisten saasteiden taki Ihminen on omaa lajiaan riistävä ja kannibalisoiva. Ehkä olisi syytä hyväksyä sekin, että metafysiikan kieltämisellä ei pyritä muuhun kuin pääravinnon näkymättömäksi tekemiseen.

Ihminen on henkinen hyväksikäyttäjä. Siksi hän haluaa tehdä riistonsa kohteen näkymättömäksi. Tästä tulee kummallinen evoluution ylittävä periaate, joka on eräänlaista involuutiota. Kuuluuko köyhien ja rikkaiden välillä olla kuilu, jotta luonnonjärjestys säilyy? Miten syvä kuilun tulee olla, jotta jako pysyy luontevana? Puhkuu intoa kondorikotkan siivet riistääkseen rahaa Heräsin aamun avaukseen kuuntelemalla Elinkeinoelämän saavutuksia. Ovat monena vuonna peräkkäin saaneet miljardin tukiaiset meiltä kaikilta yhteisesti.

Rahoilla ovat irtisanoneet työläisiä. Korpit liitävät Kreikan pankkien perään - kotka saa kaiken Senryuun laatiminen aiheesta on hankalaa.

Kondorikotka ei liene haikuissa erityisemmin mikään Kigo sana? Kondorikotka nokkii turvattomilta luutkin puhtaaksi Rivien välistä nousee sanaton vihje ihmissalakuljetuksista joka on nopeasti noussut tuottoisaksi liiketoimiksi Nämä päiväyömme, emme odottaneet, kuin ihminen vilkkuu valo sähköaidan takana kukkulalla. Hänen runoudessaan on monia hyvinkin täydellisiä lauseita, joita en osaa sijoittaa. Kuin raha tai liian hieno syöttö ratkaisupelissä.

Uutisia Helsingistä Englannissa. Viime viikonloppuna oli vapaasti käytettävissä FindMyPast ja satsasin käytettävissäni olevan ajan brittiläisiin sanomalehtiin, jotka pääosin ovat lukkojen takana. Haku sanalla Finlad tuotti aivan liian paljon osumia läpikäytäväksi, joten valitsin sanaksi Helsingsfors ja ajaksi luvun alkupuolen.

Nämä noin hakutulosta käsittivät pääasiassa merenkulkuun liittyviä lyhyitä uutisia. Listauksissa oli Helsingistä lähteneitä tai sinne matkalla olleita laivoja, jotka olivat ohittaneet jonkin tarkkailupisteen. Tai Helsingistä oli ilmoitettu jonkun laivan ha Hannu Salmi blogissa Hannu Salmi: Elämäni ensimmäinen matka Romaniaan on takana. Jo vuosien ajan on ollut tiedossa, että vuonna on Bukarestin yliopiston vuoro järjestää International Society for Cultural Historyn kongressi, ja nyt se tapahtui 7.

Oma esitykseni aikamatkailun historiasta oli ensimmäisenä kongressipäivänä — onneksi, sillä koko loppuviikon kärsin vatsataudista, minkä takia en juurikaan ehtinyt maistaa romanialaisen keittiön herkkuja puhumattakaan siitä, että olisin nähnyt kaupungin nähtävyyksiä muualla kuin hotellin ja yliopiston välillä. Mietin tapahtumarunoa, tuo pysähtyi kolmeen tavuun. Pari lisätavua lässähtäisi kuin elinkeinoelämän lakkotulkinta rautatientorille perjantaina? Kuulin kommentin että eihän tuossa ole mitään.

Kun siinä on aika paljon: Joku aivastaa, ja joku kirjaa sen ylös, kenties. Vai kertooko aivastaja vain itsestään? Mieluiten kuulisin että joku aivastaa, ja kuulija sen kuulee, ja kirjaa muistiin. Perässä on voimakas lisämerkitsijä, huutomerkki. Huutomerkin käyttö on riskipeliä, kestääkö edeltävä lause niin vahvan korostuksen.

Siksi seuraavat rivit jäivät tot Porvoosta Westerlundin seurue luonnollisesti jatkoi Helsinkiin. Siellä julkaistut mainokset todistavat seurueen laajasta repertuaarista. Finlands Allmänna Tidning 4. Syynä ei nyt niinkuin vuotta aiemmin Turussa ollut epäily seurueen taloudesta vaan Helsinkiin Riiasta tulos Asemic Tools by Lee Balan. Keltainen pyöräni ei ole ajokunnossa. Eilen, kun oli häslinkiä liikkumisen suhteen ja nuohooja oli tulossa paikkaan X, niin poljin sinne ja perillä totesin että takarengas on lähes tyhjä.

Tänään se oli ihan tyhjä ja lytyssä. Tavallinen pumppu ei käy sillä tämä on ranskalainen kaupunkipyörä ja hyvin ranskalainen.

Joten jouduin ajamaan näin kauniina päivänä bussilla. Bussissa istui pottuuntuneen näköinen kirjailija. Onneksi hän poistui bussista ennen minua. Tuomiokirkko torilla oli jotain toimintaa, en tiedä mitä. Tuskin siellä hallitusta vastaan osoitettiin mieltä. Nyt on taannuttu siihen, että voi ehdottaa luostarilaitoksen elvyttämistä mystikkojen ja luopioiden yhteiseksi turvasatamaksi.

Imperialismi on järjestelmä, joka ei kunnioita toisten valtioiden suvereniteettia. Siksi käitteet terroristi ja vapaustaistelija ovat aina käännettävissä. Moninaiset ovat tiet siirtolaistutkimuksen pariin. Ilona Pajari kirjoitti blogissaan kiinnostuneensa tyttönimensä mukaan nimetystä tiestä Minnesotassa. Huvikseni hapuilin tiestä lisätietoa, mutta päädyinkin ihmettelemään Kemppainen-nimen monipuolisia esiintymiä Hathi Trustin digitaalisessa kirjastossa.

Moninaisia ovat siirtolaistutkimuksen lähteetkin. Walter Kemppainen valmistui Valparaison yliopistosta. Poliittisilla puolueilla on vain toisensa. Wallace ja Saunders — liikuttavan relevanttia nykyproosaa. Päättynyt kesä meni suurimmaksi osaksi novellien merkeissä. Tommi Melenderin kovasti hehkuttama George Saunders.

Paavali Jumppasen Beethovenia kannattaa kuunnella. Rytmisesti elävää ja äärimmäisen hienosti jäsenneltyä soittoa. Eilen kuulimme Jumppasen Sibeliusta Hämeenlinnassa.

Se oli ehkä vahvin sibeliuskokemukseni ikinä. Eilen kuultiin myös se, että vain harvat nykymusiikkisävellykset yltävät tämän pianistin tasolle.

Jumppanen on ällistyttävä pieninpäänkin tunnevivahteeseen rytmisesti reagoivan romanttisen neron ja modernin abstraktioanalyytikon risteytys.

Vaikka klassisen ja nykymusiikin haasteet näyttävät olevan Jumppaselle lapsellisen helppoja, hän on kaukana leikittelyn tuollapuolen. Free or Dead by Atmosphere. Asemic Writing from Eugenia Di Meo. Jos kirjoittaja olisi patenttivirkailija, hylättyjen ikiliikkujahakemusten hyllymetrien valkoiseksi pölyttämä, miljoonien hukkaan heitettyjen miestyövuosien, viemäreihin virranneiden spermatonnien näivettämä, jos hän astelisi paljain jaloin sata kilometriä korkealla nerojen pääkalloista kasatulla patjalla, optimismi saattaisi olla maltillisempaa.

Pääasia että ei olla kyynisiä pieruja. Nuohooja ilmoitti tulevansa puoliltapäivin. He eivät ilmeisesti ole mielenilmaisussa. Nuohoojaa pitää päivystää sillä hän tulee viiveellä aina ja hänellä on kiire. Minulla ei ole kiirettä joten voin ajatella olevia oloja odotellessani. Maassamme ihan sivistyneet ihmiset sekoilevat maahanmuuttajien ja pakolaisten tiimoilta.

Mitä mahtaa kuulua niille irakilaisille, afganisteille ja syyrialaisille joilla ei ollut varaa lähteä länteen. Katkotaanko heiltä kurkut Isisksen toimesta.

Tai lahdataanko afgaanien fundamentalistien toimesta. Millaista heidän elämänsä lienee sodan keskellä. Eilen Kruununhaassa ja Sörnäisissä. Eilisen ensimmäinen ohjelmanumero oli SKS: Kaksi osaa kirjoittanut Kai Häggman aloitti toteamalla, että jos nyt pelätäänkin yhden puolueen määrittelevän Suomen kansan, on sivistyseliitti "määritellyt, pelännyt ja ihannoinut kansaa" vuosia ilman kritiikkiä.

Eliitin aseman muutokselle hän otti esiin saman ja lukujen vaihteen kuin Juhani Salokangas samassa salissa viime viikolla. Asemic Writing Web from Johnny Mac. Mistä tässä kilpailukykyjargonissa oikein on kysymys? Kilpailukyky ei informaatioyhteiskunnassa olennaisesti lisäänny nurkkiensiivoojien työaikaa säätämällä. Kilpailukyky lisääntyy aivan toisenlaisilla keinoilla, koska kysymys on olennaisesti henkisestä työstä.

Yksi salaisen ulkopolitiikan seuraus on kaikenlaisten tärkeiden tilastotietojen panttaus. Elämme mututuntumayhteiskunnassa, jossa numeraalista strategisesti merkittävää tietoa on vain salaista ulkopolitiikkaa hyväkseen käyttävällä eliitillä.

Siksi ei kai ole mikään ihme, että ihmiset voivat hourailla kaikenmaailman innova Aistien herkistyminen pienten lasten ja isompienkin keskuudessa on nykyään yleistä. Jos lapsi on yliherkkä äänille, hajuille tai väreille, on elämä vaikeaa. Älyllä tämän asian kanssa ei ole mitään tekemistä. Muistan aikoinaan luovassa toiminnassa miten ohjaaja selittää ihan pokkana että jotkut lapset ovat huonoja koska he ovat niin arkoja ja vetäytyviä etteivät halua mennä musiikkikonsertteihin eikä suuriin väkijoukkoihin.

Toista se on tuon hullun kaksoset, jotka ovat niin vetäytyviä ja arkoja. Sait naisen ja ohjelmointiprojektin. Tuntemattoman koodin ilman dokumentaatiota. Demokraattisella mandaatilla voi kääntää takkinsa. Evoluutioteoria on vahvin teoriamme. Baudrillard sanoo tästä ristiriidasta, joka tarkoittaa evoluution simulaatiota: Tavoitellen sielun ja tietoisuuden hallinnan ehdotonta etuoikeutta hän kruunaa luonnonvalinnan keinotekoisella ylivalinnalla ja tekee samalla lopun luonnonvalinnasta, johon sisältyi jokaisen lajin kuolema evoluution lain mukaan.

Tehdessään lopun evoluutiosta kaikkien lajien, mukaanlukien omansa hän rikkoo sy Kauan sitten lapsena kun elimme tiettömien taipaleiden takana, tulivat säännöllisesti kirkonmiehet ja lahkolaiset pitämään saarnojaan johonkin tiettyyn taloon.

Siitä paikasta me kaikki kynnelle kykenevät läksimme seuroihin seurustelemaan ihmisten kanssa. En mahda mitään sille että kuunneltuani pääministeri Sipilän puhetta pikku pätkän, tunsin kaukaista huminaa korvissani.

Siellä voi oppia soittamaan saksofonia, trumpettia, pasuunaa, klarinettia ja myös lyömäsoittimia, kuten esimerkiksi rumpua. Bändin jäsenten ikä on 8 — 52 vuotta. Koska Ząbkin historia huomattavasti liittyy Varsovan historiaan, on hyvä tutustua myös siihen Varsovan lähellä sijaitsevaan kaupunkiin. Lisäksi, Ząbkissa on paikkoja, joissa voi rentoutua aktiivisesti, tai syodä jotain herkullista. Ząbki tarjoaa erittäin paljon nähtävää kaikille matkailijoille.

Varsova-blogit ovat syntyneet Varsovan yliopiston suomen opiskelijoiden ja Helsingin yliopiston Suomen kielen  ja kulttuurin opiskelijoiden välisenä yhteistyönä. Varmasti sellaiset sanat tulevat mieleesi kun ajattelet Puolan pääkaupunkia, Varsovaa.

Jos se on totta, se tarkoittaa, että ajattelet Puolan vielä olevan osa Itäblokkia. Joten miltä se näytää? Paras tapa on tulla ja nähdä itse, mutta jos se on mahdotonta ainakin nyt lue tämä teksti. Varsovan vanha kaupunki on täynnä värikkäitä vuokrataloja, barokin kirkkoja, aatelin palatseja jne.

Tai ehkä sinua kiinnostaa sosialistinen tyyli? Sitä valitettavasti myöskin voi nähdä Varsovassa, esim. Kulttuurin ja tieteen palatsi, joka on tullut yhdeksi Varsovan symboleista. Ja jos modernit rakennukset ovat sinun mielestäsi mielenkiintoisimmat… arvaa mitä… niitäkin voit nähdä täällä! Varsovassa on pari todella kaunista pilvenpiirtäjää ja lisää on tulossa. Kuten voit nähdä Varsova on todellinen tyylien ja aikakausien sekoitus.

Mielestani paras paikka, jossa voi havaita sen on Plac Grzybowski Grzybowski tori. Siellä sijaitsee uusrenesanssinen kirkko, jonka edessä on moderni aukio. Torin lähellä on korkea, uudenaikainen pilvenpiirtäjä, ja torin ympärillä sosialistisia kerrostaloja. Ja älä huolehdi — kun sinun suomalainen sielusi tulee väsyneeksi kaupunkiin aina voit mennä yhteen Varsovan puistosta.

Kuuluisin ja kaunein on Łazienki puisto, johon varmasti täytyy menää kun olet Varsovassa. Luultavasti ainoat asiat, jotka tiedät puolalaisesta ruoasta ovat kiełbasa puolalainen makkara ja vodka. Tosi hyvä jos tiedät ne, mutta ne ovat vain pieni osa meidän keittiöstämme. Pierogi, gołąbki, bigos, kaszanka, barszcz czerwony, żurek ja on vielä paljon muuta. En halua kirjoitaa keittokirjaa, joten sanon vain, että ne oudot nimet ovat perinteisia puolalaisia ruokia ja voin vakuuttaa, että kaikki maistuu todella, todella hyvältä.

Sinun pitää vain tulla, syödä ja nauttia mausta. Erittäin hyvä ravintola, jossa voit tehdä sitä on suosittu ravintolaketju nimeltään Zapiecek. Tietysti täytyy myös maistua puolalaista oluita. Minun mielestani paras panimo Puolassa on Amber, jonka oluet ovat mm Johannes, Żywe, Złote Lwy, Koźlak, joten jos näet yksi niistä suosittelen maistamaan. Ja älä huolehdi — jos sinua huvittaa syödä pitsaa, pastaa, sushia, kebabia tai jotain muuta, kaikkia on Varsovassa erityisesti kebab ravintoloita.

Voit miettiä, miksi Varsova on arkkitehtonisesti niin hullu. Harva tietää, että Toisen maailmansodan jälkeen Puolan pääkaupunki oli melkein täysin tuhottu.

Silti Varsovaa rakennettiin uudestaan mutta erilaisella tavalla. Sodan aikana Varsovassa myös tapahtui isoin Euroopassa kansannousu Saksan vastaan. Sen takia tämän kaupungin historia on minun mielestani niin mielenkiintoinen, mutta myös surullinen. Täytyy muistaa mitä tapahtui täällä kun käydään Varsovassa. Se on erittäin hyvä ja moderni museo. Aleksandra Wroblewska ja Ilona Musia ł. Wroclaw on iso kaupunki, joka sijaitsee Lounais-Puolassa.

Tässä kaupungissa voidaan nauttia sekä historiallisista nähtävyyksistä että moderneista rakennuksista. Voit alkaa katsella nähtävyyksiä Wroclawin kauppatorilta, jolla sijaitsee muun muassa vanha raatihuone ja monta moniväristä rakennusta. Kauppatorin ympärillä on paljon ravintoloita, pieniä kahviloita ja baareja, joissa voi tutustua puolalaiseen keittiöön. Kauppatorilta kannattaa jatkaa yliopiston suuntaan.

Jos kuljet vielä suoraan, näet Slodowa saarin, jolla ylioppilaat yleensä tapaavat. Slodowa saarelta voit kävellä Ostrow Tumskiin. Se on toinen saari, jolla sijaitsee Pyhän Johannes Kastajan katedraali ja monta muuta katolista kirkkoa ja rakennusta.

Ostrow Tumski näyttää näyttää varsin kauniilta kesäiltoina. Sen lisäksi kannattaa käydä Szczytnicki puistossa sijaitsevassa Satavuotishallissa, siinä järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja tai messuja. Puiston läheltä löytyy myös japanilainen puutarha, joka kannattaa nähdä varsinkin keväällä. Toinen kinnostava puolalainen kaupunki on Radom. Se on melko iso kaupunki Keski-Puolassa, Varsovan lähellä.

Kaupungissa on paljon erilaisia turistikohteita. Turistit voivat katsella ykyaikaisia nähtävyyksiä ja myös tutkia historiallisen kaupunkin osaa. Matka voidaan aloittaa tärkeälta kadulta — Żeromskiego, jolla on monta rentoa ravintolaa ja kahvilaa.

Lech Kaczyńskin ja hänen vaimonsa monumenttiin. He kuolivat lentoko- onnettomuudessa Smoleńskissa. Monumentti on kaupungin tärkeä osa. Jos sinulla on aikaa, käy Radomin kylän museossa. Siinä aika on pysähtynyt ja siellä voi nähdä miltä puolalainen kylä näyttää.

Museo on rentouttava ja on täydellinen paikka koko perheelle. Toinen mielenkiintoinen paikka on Bałtów huvipuisto joka on hyvä perhellisille hmisille.

Se sijaitsee Radomin lähellä, noin km kaupungista. Puistossa on paljon hirmuliskoja jotka eivät anna sinun tylsistyä. Puolassa Radomin sanotaan olevan t ylsä paikka, mutta luulen, että siellä kannattaa käydä sielläa päättää itsenko se totta vai ei. Minä olen kotoisin Radomista, ja minun mielestäni kaupunki on yksinkertainen, mutta siinä on jotakin maagista. Varsova-blogit ovat syntyneet Varsovan yliopiston suomen opiskelijoiden ja Helsingin yliopiston Suomen k ielen  ja k ulttuurin opiskelijoiden välisenä yhteistyönä.

Paweł Ślęczkowski ja  Zuzanna Krupa. Varsova on todella suuri kaupunki, jossa sijaitsee kiintoisia ja nähtäviä paikkoja. Yksi niistä on suosittu tori nimeltään Plac Zbawiciela. Sieltä löytyy muodikkaita ravintoloita, kahviloita ja yökerhoja. Plac Zbawiciela tuli kuuluiseksi kun vuonna luotiin sateenkaarirakenuksen, jonka merkitys on viitannut Euroopaan Unioniin. Sateenkaari oli torilla vuoteen asti. Sinä aikana sateenkaria sytytettiin palamaan seitsemän kertaa, koska monien ihmisten mielestä se symboloi muun muassa homoseksuaalisuutta.

Kun vuonna itsenäisyyspäivän marssin jälkeen satenkaari oli taas palattu, ihmiset ja jopa julkiksetkin toivat mm. Vaikka Varsovaa pidetään suvaitsevaisena kaupunkina, sateenkaari herätti todella paljon kohua!

Ranskalainen kahvila, jossa tarjotaan tuoreita leipiä, makeita herkkuja ja kahvia. Aamiaisen aikana Charlotte on tupaten täynnä varsovalaisia, jotka tulevat tänne maistamaan herkullisia kroissantteja ja keskustelemaan ystävien kanssa juoden kahvia. Todella kaannattaa käydä Charloteissa, jos aamulla kaipaa hyvää ruokaa! Istuen täällä voi nähdä vain tämän ruoan ostavia ihmisiä.

Vaikka tämä paikka näyttää likaiselta, älä pelkää tulla sisään. Hyvä ja edullinen valinta, jos lompakossasi on vain pari kolikkoa! Nykyään vegaaniruoka tulee yhä suositemmaksi, koska ihmiset luopuvat lihansyönnistä. Sen takia paikat, kuten Krowarzywa avautuvat ja tarjoavat ruokaa. Krowarzywa-ravintolassa voi maistaa herkullisia vegaanihampurilaisia ja terveellisiä smoothieitä. Klubi, johon viikonloppuisin  tulee erittäin paljon ihmisiä, varsinkin hipstereitä.

Tavallisesti joka viikko on live-musiikkia. Jos tykkäät kallista ja täpötäysistä paikoista, niin tämä paikka sopisi sinulle! Ensimmäinen elokuva näytettiin täällä vuonna Luna toimii myös kulttuurikeskuksena eli elokuvien näyttämisen lisäksi elokuvateatterissa järjestetään erilaisia tapahtumia kuten näyttelyitä ja juhlia.

Luna tarjoaa monenlaisia tarjouksia esim. Se on todella mukava vaihtoehtoinen paikka, jos sinua ärsyttää elokuvateatteriketjuissa käyminen.

Katarzyna Wieczorek ja  Ewelina Kobylińska. Varsova on monipuolisin ja suurin kaupunki Puolassa. Kuten kaikki pääkaupungit, Varsovakin tarjoaa monia nähtävyyksiä, jotka sopivat erilaisten matkailijoiden makuun ja aina on paljon turisteja, varsinkin kesälomalla. Mutta mitäs tehdään täällä nyt kun kesän aurinko on jo ohi, päivät ovat lyhyitä ja sää ei kannusta menemään ulos? Tässä kulttuurin kaupungissa on todella paljon erilaisia museoita. Niistä löytyy jokaiselle jotain kiinnostavaa, siitä riippumatta, tykkääkö hän taiteesta vai ei.

Taiteen faneille voisimme suositella Kansallismuseota. Siellä on Puolan tärkeimpiä maalauksia, jotka jokainen puolalainen varmasti tuntee. Lisäksi museosta löytyy maailmankuulujen taiteilijoiden teoksia ja esimerkiksi veistoksia antiikista. Historiasta kiinnostuneiden varmasti pitäisi käydä Varsovan Kansannousun Museossa. Se näyttää, usein modernilla tavalla, Varsovassa eläneiden ihmisten tarinoita kansannousun aikana. Museossa voi tuntea sodan hengen esimerkiksi kuuntelemalla sodan ääniä, jotka täyttävät koko paikan.

Kannattaa myös käydä Kopernikus-tiedekeskuksessa, jossa voi oppia maailman mysteereistä. Kaikki on jaettu aiheenmukaisiin ryhmiin ja erilaisilla multimedialaitteilla voit oppia ja pitää hauskaa samaan aikaan. Se on yksi suurimmista ja kauneimmista Varsovan viheralueista. Puistoon kannattaa varata ainakin puoli päivää aikaa. Alue on laaja ja katseltavaa riittää.

Täältä löytyy Chopinin muistomerkki, kaksi palatsia, joihin pääsee sisälle, paviljonki, amfiteatteri ja kasvitieteellinen puutarha. Syksyn punaiset ja keltäiset värit loistavat ihan joka puolella ja talvella se on paras paikka tehdä lumiukkoja. Torstaisin marraskuussa voi päästää sisään p alatsiin,joka sijaitsee saarella.

Menneisyydessä se oli kuningas Stanisław II Augustuksen neoklassinen kesäpalatsi. Nowy Świat Uusi Maailma on luultavasti suosituin ja kaunein katu koko kaupungissa. Kun olet Varsovassa, muista käydä siellä! Kaikki rakennukset ovat vanhanaikaista tyyliä. Ja jos tulee kylmä, voit nautia kuumaa kahvia tai teetä hienoissa kahviloissa, joita on tällä kadulla todella paljon.

Nowy Świat on aina elävä katu, jopa yöllä Nowy Świat johtaa Krakowskie Przedmieście-kadulle, missä on Varsovan Yliopisto ja penkkejä, joista kuuluu Chopinin teoksia. Marraskuun lopussa tai joulukuun alussa laitettu päälle jouluvalaistus antaa kaupungille todella hämmästyttävän tunnelman. Puolan kuningas Juhana III Sobieski rakennutti palatsin itselleen luvun lopulla ja nykyään se on yksi Varsovan tärkeimmistä monumenteista.

...

Monumentti on kaupungin tärkeä osa. Jos sinulla on aikaa, käy Radomin kylän museossa. Siinä aika on pysähtynyt ja siellä voi nähdä miltä puolalainen kylä näyttää. Museo on rentouttava ja on täydellinen paikka koko perheelle. Toinen mielenkiintoinen paikka on Bałtów huvipuisto joka on hyvä perhellisille hmisille. Se sijaitsee Radomin lähellä, noin km kaupungista. Puistossa on paljon hirmuliskoja jotka eivät anna sinun tylsistyä.

Puolassa Radomin sanotaan olevan t ylsä paikka, mutta luulen, että siellä kannattaa käydä sielläa päättää itsenko se totta vai ei. Minä olen kotoisin Radomista, ja minun mielestäni kaupunki on yksinkertainen, mutta siinä on jotakin maagista. Varsova-blogit ovat syntyneet Varsovan yliopiston suomen opiskelijoiden ja Helsingin yliopiston Suomen k ielen  ja k ulttuurin opiskelijoiden välisenä yhteistyönä.

Paweł Ślęczkowski ja  Zuzanna Krupa. Varsova on todella suuri kaupunki, jossa sijaitsee kiintoisia ja nähtäviä paikkoja. Yksi niistä on suosittu tori nimeltään Plac Zbawiciela. Sieltä löytyy muodikkaita ravintoloita, kahviloita ja yökerhoja. Plac Zbawiciela tuli kuuluiseksi kun vuonna luotiin sateenkaarirakenuksen, jonka merkitys on viitannut Euroopaan Unioniin. Sateenkaari oli torilla vuoteen asti. Sinä aikana sateenkaria sytytettiin palamaan seitsemän kertaa, koska monien ihmisten mielestä se symboloi muun muassa homoseksuaalisuutta.

Kun vuonna itsenäisyyspäivän marssin jälkeen satenkaari oli taas palattu, ihmiset ja jopa julkiksetkin toivat mm. Vaikka Varsovaa pidetään suvaitsevaisena kaupunkina, sateenkaari herätti todella paljon kohua! Ranskalainen kahvila, jossa tarjotaan tuoreita leipiä, makeita herkkuja ja kahvia. Aamiaisen aikana Charlotte on tupaten täynnä varsovalaisia, jotka tulevat tänne maistamaan herkullisia kroissantteja ja keskustelemaan ystävien kanssa juoden kahvia.

Todella kaannattaa käydä Charloteissa, jos aamulla kaipaa hyvää ruokaa! Istuen täällä voi nähdä vain tämän ruoan ostavia ihmisiä. Vaikka tämä paikka näyttää likaiselta, älä pelkää tulla sisään. Hyvä ja edullinen valinta, jos lompakossasi on vain pari kolikkoa! Nykyään vegaaniruoka tulee yhä suositemmaksi, koska ihmiset luopuvat lihansyönnistä.

Sen takia paikat, kuten Krowarzywa avautuvat ja tarjoavat ruokaa. Krowarzywa-ravintolassa voi maistaa herkullisia vegaanihampurilaisia ja terveellisiä smoothieitä.

Klubi, johon viikonloppuisin  tulee erittäin paljon ihmisiä, varsinkin hipstereitä. Tavallisesti joka viikko on live-musiikkia. Jos tykkäät kallista ja täpötäysistä paikoista, niin tämä paikka sopisi sinulle!

Ensimmäinen elokuva näytettiin täällä vuonna Luna toimii myös kulttuurikeskuksena eli elokuvien näyttämisen lisäksi elokuvateatterissa järjestetään erilaisia tapahtumia kuten näyttelyitä ja juhlia. Luna tarjoaa monenlaisia tarjouksia esim. Se on todella mukava vaihtoehtoinen paikka, jos sinua ärsyttää elokuvateatteriketjuissa käyminen. Katarzyna Wieczorek ja  Ewelina Kobylińska.

Varsova on monipuolisin ja suurin kaupunki Puolassa. Kuten kaikki pääkaupungit, Varsovakin tarjoaa monia nähtävyyksiä, jotka sopivat erilaisten matkailijoiden makuun ja aina on paljon turisteja, varsinkin kesälomalla.

Mutta mitäs tehdään täällä nyt kun kesän aurinko on jo ohi, päivät ovat lyhyitä ja sää ei kannusta menemään ulos? Tässä kulttuurin kaupungissa on todella paljon erilaisia museoita.

Niistä löytyy jokaiselle jotain kiinnostavaa, siitä riippumatta, tykkääkö hän taiteesta vai ei. Taiteen faneille voisimme suositella Kansallismuseota. Siellä on Puolan tärkeimpiä maalauksia, jotka jokainen puolalainen varmasti tuntee.

Lisäksi museosta löytyy maailmankuulujen taiteilijoiden teoksia ja esimerkiksi veistoksia antiikista. Historiasta kiinnostuneiden varmasti pitäisi käydä Varsovan Kansannousun Museossa. Se näyttää, usein modernilla tavalla, Varsovassa eläneiden ihmisten tarinoita kansannousun aikana. Museossa voi tuntea sodan hengen esimerkiksi kuuntelemalla sodan ääniä, jotka täyttävät koko paikan.

Kannattaa myös käydä Kopernikus-tiedekeskuksessa, jossa voi oppia maailman mysteereistä. Kaikki on jaettu aiheenmukaisiin ryhmiin ja erilaisilla multimedialaitteilla voit oppia ja pitää hauskaa samaan aikaan. Se on yksi suurimmista ja kauneimmista Varsovan viheralueista. Puistoon kannattaa varata ainakin puoli päivää aikaa. Alue on laaja ja katseltavaa riittää. Täältä löytyy Chopinin muistomerkki, kaksi palatsia, joihin pääsee sisälle, paviljonki, amfiteatteri ja kasvitieteellinen puutarha.

Syksyn punaiset ja keltäiset värit loistavat ihan joka puolella ja talvella se on paras paikka tehdä lumiukkoja. Torstaisin marraskuussa voi päästää sisään p alatsiin,joka sijaitsee saarella. Menneisyydessä se oli kuningas Stanisław II Augustuksen neoklassinen kesäpalatsi.

Nowy Świat Uusi Maailma on luultavasti suosituin ja kaunein katu koko kaupungissa. Kun olet Varsovassa, muista käydä siellä! Kaikki rakennukset ovat vanhanaikaista tyyliä. Ja jos tulee kylmä, voit nautia kuumaa kahvia tai teetä hienoissa kahviloissa, joita on tällä kadulla todella paljon.

Nowy Świat on aina elävä katu, jopa yöllä Nowy Świat johtaa Krakowskie Przedmieście-kadulle, missä on Varsovan Yliopisto ja penkkejä, joista kuuluu Chopinin teoksia. Marraskuun lopussa tai joulukuun alussa laitettu päälle jouluvalaistus antaa kaupungille todella hämmästyttävän tunnelman.

Puolan kuningas Juhana III Sobieski rakennutti palatsin itselleen luvun lopulla ja nykyään se on yksi Varsovan tärkeimmistä monumenteista. Kuitenkin talven aikana marraskuusta-helmikuun sen puutarha on suosituin osa katsella, varsinkin iltaisin. Siellä järjestetään joka vuosi ulkonäyttely, jossa tuhannet värilliset valot luovat upeita muotoja ja veistoksia. Valoinstallaatio on erinomainen ehdotus sekä aikuisille että lapsille. Sen idea on yksinkertainen: Ensimmäinen vihje johtaa toiseen, joka johtaa kolmanteen ja niin edelleen, kunnes pelaajalla on käsissä avain, jolla päästä pois huoneesta.

Jokaisessa huoneessa on oma teema, joten jokainen löytää jotain itselleen. Peli on hauskaa ja se myös kehittää kykyä työskennellä ryhmissä. Hangar on trampoliinipuisto ja niitä on kaksi Varsovassa. Se on täydellinen paikka niille, jotka tykkäävät urheilusta ja samaan aikaan haluaisivat pitää hauskaa ja ehkä kokeilla jotain uutta. Paikan koko on m2 ja siihen mahtuu 80 erilaista trampoliinia ja pari aluetta kuten akrobatian tai koripallon alue.

Miten voi nähdä, Varsovassa on aina jotain tapahtumassa ja on kauniista ja kiinnostavaa jopa syksyllä. Kun ajatellaan Puolaa, ei voi unohtaa Krakovaa. Krakova on Puolan entinen pääkaupunki, jota kutsutaan joskus puolalaisten kuninkaiden kaupungiksi.

Krakova on yksi maan vanhimmista kaupungeista ja joka vuosi sinne saapuu satoja tuhansia turisteja. Päivän hyvä alku on aamiainen keskustassa. Krakovan erikoisuus on obwarzanek eli pyöreä leivönnäinen unikon, juuston tai seesamin kanssa. Ensin kannattaa mennä Wawel-kukkulalle ja vierailla Puolan kuningasten linnassa. Siellä voi nähdä heidän kammioitaan, vaatteitaan, korujaan ja kalujaan. Sitten kannattaa mennä aarrekammioon ja asevarastoon.

Nähtävyyksien jälkeen voi istua linnan kahvilassa ja juoda pienen kahvin ja syödä jäätelöä, mutta älä lähde vielä, koska vierailu Wawel-kukkulalla ilman sen katedraalia olisi melkein turha. Puolalaisten kuningasten haudat sijaitsevat juuri siellä. Kun haluta levätä mukavassa kahvilassa, lukea kirjan tai syödä hyvää kakkua, täytyy sinun vierailla Massolit- kahvilassa.

Kahvilan nimi ei ole satunnainen — se perustuu Mihail Bulgakovin kirjaan Saatana saapuu Moskovaan. Sieltä voi löytää monta kiinnostavaa kirjaa, suurelta osin vieraskielisiä, mutta myös puolankielisia. Kahvin jälkeen mennään Mariankirkkoon, joka on yksi tärkeimmistä paikoista kaupungissa. Se on goottilainen kirkko, joka on rakennettu XV-luvulla. Kirkon koko sisusta on täynnä veistoksia ja kuvia.

Sen erityisen kaunis osa on holvi — se on maalattu tummansiniseksi ja siellä on runsaasti kultaisia tähtiä. Kirkon tärkein nähtävyys on Veit Stossin alttari, joka on luultavasti Puolan kuuluisin alttari.

Se sijaitsee torin keskellä. Sieltä voi ostaa kaikenlaisia perinteisiä tavaroita, kuten vaatteita, astioita, meripihkaa ja koruja. Myöhäisen Nuoren Puolan aikana siellä oli mahdollista tavata monta kuuluisaa taiteilijaa, näyttelijää ja kirjailija, esimerkiksi Kazimierz Przerwa-Tetmajer, Julian Fałat, tai Jacek Malczewski. Kun vietetään aikaa torilla, voidaan mennä lounaalle. Hyvä vaihtoehto olisi yksi Krakovan parhaista ravintoloista eli Chaczapuri.

Siellä voi maistaa georgialaista ruokaa ja nauttia perinteisestä georgialaisesta teestä. Myös viinilista koostuu perinteisistä kaukasialaisista lajeista. Lounaan jälkeen kävellään hitaasti Kazimierz-kaupunginosaan. Se on vanha kaupunginosa, jossa joskus eli paljon juutalaisia. Nyt useat baarit, synagogat, muistomerkit sijaitsevat siellä. Nyt kaupunginosa liitetään taiteilijoihin, festivaaleihin — ja tietysti historiaan.

Mennään siis Vanhaan Synagogaan, joka toimii nyt museona, ja katsotaan vanhoja kirjoja, menoroita ja kuvia. Kannattaa vierailla myös toisissa synagogissa, joita ovat Tempel, Remuh, Popperin Synagoga tai Korkea. Tarvittaisiin koko päivä ehtisi nähdä kaiken. Kazimierzin erikoisuus on sen zapiekanki, eli pitkät leivotut sämpylät, jotka on peitetty erilaisilla tuotteilla.

Tavallisesti niitä ostetaan pienestä pyöreästä rakennuksesta, joka sijaitsee Kazimierzin torin keskellä. Voidaan suositella erityisesti zapiekankaa oscypek -juuston kanssa oscypek on perinteinen juusto, jota tuotetaan lampaiden maidosta Tatra-vuorien lähellä. Hyvää ruokahaluaa ja nähdään pian Krakovassa! Katarzyna Oleszkowicz-Mika ja  Agata Słabuszewska. Et tiedä, mitä voisit tehdä? Meillä on kivoja vinkkejä sinulle! Jos olet jo kyllästynyt stereotyyppisiin museoihin, joissa vain kuunnellaan oppaan tylsää puhetta, haluaisimme esittää sinulle meidän  listan ainutlaatuisista matkakohteistamme.

Valitsimme viisi uniikkia paikkaa, joissa mielestämme täytyy käydä. Nukkekotien museo on yksi niistä museoista, joissa sekä lapset, että aikuiset voivat tuntea  kuin olisivat paratiisissa. Museon kokoelma koostuu tuhansista pikkuesineistä — ne kertovat lukemattomien leikkimisen tuntien historiasta. Siellä voidaan nähdä yli erilaisia nukkekotia, jolla on oma erinomaisen kiinnostava historiansa. Sen lisäksi museossa järjestetään erilaisia tapahtumia sekä lapsille että aikuisille.

Tiedätkö, kuka oli Maria Skłodowska-Curie?. D Jos joku nelikymppinen hyvin toimeentuleva, naimisissa oleva mies kirjoittelisi blogia missä suuressa osassa on eroottiset viestittelyt parikymppisten varattomien neitsyiden kanssa, joiden vartaloita kuvaillaan "jumalaisiksi" ja joille annetaan sellasia eksoottisia lempinimiä kuin CaramelCandy niin luulen että monikin feministibloggaaja sauhuaisi kommenttikentässä: D Kaksinaismoralismi on oikea ongelma, mutta se toimii molempiin suuntiin.

Enkä nyt tällä tarkoita, että kommenttikentässä sauhuaminen olisi järkevää puuhaa ylipäänsä. Ihan tosissanneko luulette, että miehet saa seksisuhteistaan saman määrän paskaa niskaansa kuin naiset? D uskon että miestäkin moralisoitaisiin, mutta en tiedä missä maailmassa elätte, jos ette lainkaan tunnista tätä slut sheimausta.

Jos ei ajatella tasa-arvokysymystä, niin sekin on naurettavaa, että hlö tuomitaan seksielämänsä perusteella epäkelvoksi avustustyöhön.

Tässä sitten miesnäkökulmaa ja en toki jaksanut lukea koko blogijuttua tai mistä tuo sai alkunsa; sekavaa tajunnan? Pienempimuotoista seksuaalista hyväksikäyttöä on havaittu myös muualla. Toki keski-ikäiset naiset saa ja tasa-arvon nimissä pitääkin.

Sitä vaan jaksaa ihmetellä, että vieläkin ollaan sitä mieltä, ettei ole tasa-arvoa jne. Siellä Marokossa vai missä vtussa anteeksi ranskankielinen lainaus sitä onneksi on. Ja jos miehet pitäisi samanmoista lokia, oli se heti täyttä paskaa ja paha mies. Näin se tasa-arvo toimii.

Ja olen varmaan tiukkapipoinen, kun mulla ei ole kaverina bilsanmaikkaa joka käy ruotsissa Summasummaarum, hieno juttu, saa vanhankin tolaltaan! Aaaargh mitä käsittämätöntä paskaa! Alan uskoa siihen teoriaan, että vain viidesosa ihmisistä kehittyy elämänsä aikana periaatteellisen moraalin tasolle.

Mutta antoisaa vapaaehtoismissiota kaikesta huolimatta! Kai ne saa jonku ilmotuksen, jos niiden kommenttia kommentoi, että voin käydä tylyttämässä niitä myöhemmin, kun vaan pystyn vielä niiden sanoihin palaamaan?? Mä en itseasiassa edes tiedä miten niistä ilmoitetaan jos ei ole rekisteröitynyt käyttäjä - mä saan tietysti kaikki ilmot kun omalla nimelläni!!

No siis kyllä sun nyt vaan pitäs myötää vihdoin ja viimein kaikille, että tosiaan kaikki eteentulevat miehet viet sänkyyn ja muutenkin lähi-itään menossa avustushommia tekemään vaan ja ainoastaan sen takia, että haluat uutta tuoretta ja käyttämätöntä munaa.

Eihän sulla missään nimessä voisi olla mitenkään muunlaisia motiiveja kun kerran katsoo sun seksuaalihistoriaa, ei vaan ole mahdollista: No sviddu kun en tätä ite ole aikaisemmin tajunnut! Sitä munaahan ei saa yhtään helpommin lähempää ja vähemmän henkensä uhalla: No eihän saa kun kato oot jo kolunnut kaikki miehet kotimaassa läpitte ; Pakko siirtyä suuremmille vesille lol.

Mutta joo, ihminen on ihmeellinen ja ihmeelisellä logiikalla varustettuja nämä sinua palautteella lähestyneet. Uskooko joku vielä todellakin että tää blogi on muuta kun kirjoittajan mielikuvitusta ja toiveunta Onhan tämä nyt ihan selkeästi mielikuvitusblogi, jolla kalastellaan lukijoita.

Sivussa vähän mainostellaan tuotteita, jos tilaisuus tulee. Monille tuntuu olevan vaikeaa tajuta, ettei seksuaalinen aktiivisuus ja avoimuus estä rationaalista ajattelua. Ehkä se on kylmän ja protestanttisen Pohjolan oire - esimerkiksi Ranskassa seksuaalinen aktiivisuus tuntuu äänestäjien mielikuvissa kulkevan käsi kädessä vaikutusvallan ja päätöksentekokyvyn kanssa.

Joka tapauksessa, mene ja tee unelmiesi duunia, ihastu jos ihastuttaa ja nauti kokemuksesta! Lähi-itä kirjoitetaan Lähi-itä ja Kaukoitä on Kaukoitä.

Menikö ihon alle vai? Minä olen kerran langennut paikalliseen mieheen. Ensimmäisen ja ainoan hyväntekeväisyysreissun aikana. Keep Up the track record, Gurl! Toivon että hyväntekeväisyystesi jää oikeasti sille tarkoitetulle tasolle.

Ettet vaan lankea, niin kuin viimeksi. Edelleen naurattaa tämä holier than thou- ajatus. But live it and love it, won't ya! Tosi hurjia kommentteja olet saanut. Olet rohkea ja sinnikäs, että kirjoitat tylytyksestä huolimatta. Minua hämmästyttää, kuinka paljon Lähi-idän ja avustustyön asiantuntijoita sun blogiin on eksynyt!

Vai ovatko sittenkin "asiantuntijoita" Voiko vanhempi henkilö käydä lukemassa vanhainkodissa lehteä, jos hänen puolisonsakin on vanhus ja he harrastavat kotona seksiä? On kummallista, että vain tietynlaiset ihmiset tuntuvat olevan oikeutettuja ja sopivia tekemään hyvää. Ihan tarkkaa täsmennystä esim. Onneton on se, joka sellaisen yrittää laatia, sillä ei osu varmasti oikeaan. Hyvää voi tehdä myös väärin. Näin tapahtuu silloin, kun autetaan kuulijan mielestä väärää ihmistä, väärä koiraa, väärää hyväntekeväisyysjärejstöä.

Ei tunnu löytyvän oikea kohdetta, jolle hyvän tekeminen olisi aukottomasti hyvä kaikkien mielestä. Opin tämän silloin, kun lahjoitin silmälasini hyväntekeväisyyten, olin roisto, idiootti ja sinisilmäinen. Erään mielestä silmälasit olisi pitänyt mielummin heittää roskiin. Vapaaehtoistyöni kohde on vanhus, ihana sellainen, mutta sitten kysytään, että miksen ole vapaahetoisena jollekin muulle? Pahinta on hyväntekijä, joka kuitenkin kuvittelee olevansa jotakin ja ehkä jopa parempi kuin muut, epäilyttävää on Mikäköhän logiikka olisi ollut tuon roskiinheittämisen taustalla?

Ei voi kun suu auki taivastella joskus maailman menoa. Harvoin tulee Raamattua lainattua, mut välillä tekee niin mieli huutaa vaan, et heittäköön synnitön sen ensimmäisen kiven. Moniko kivi lentäisi kun ihan oikeasti asioita katsottaisiin? On vaan niin helppo pönkittää omaa egoa lyttäämällä muita. Ihanaa vaan, kun saa kuull kirjoittajasta muitakin juttuja, tyhjän huutelijat kun eivät uskalla tehdä samaa. Tässä on tietysti taustalla se, että minua saa yrittää lytätä, itsehän olen osani valinnut kun kerran nettiin kirjoittelen.

Siis, jestas sentään, aikuiset ihmiset. Puumis kirjoitat hyvästä asiasta ja oonkin jo, 3 vuotta? Oot avoin, rehellinen ja annat sellaista näkökulmaa, mitä monet eivät anna.

Se että uskallat puhua ääneen tästäkin asiasta tekee susta vain mielenkiintoisemman. En kykene ymmärtämään näitä slutshaming kommentteja tai ylipäätään kenenkään tuomitsemista erilaisen elämäntavan vuoksi. Puuh, en osaa edes pukea sanoiksi tätä joidenkin ihmisten typeryyttä! Mut hei, toivottavasti pääset Puumis työhön joka sykähdyttää! Ymmärrän kommenttien antajia siinä mielessä, että on hyvin vaikeaa nähdä oman elämänpiirinsä ulkopuolelle. Mielestäni on ihailtavaa, että haluat lähteä auttamaan "omalla kustannuksella" sinne missä apua tarvitaan.

Ilkeät kommentit kertovat enemmän näiden ihmisten suppeista elämänpiireistä, joissa vuoden skandaali on naapurin Pirjon kännipusu pikkujouluissa entisen heilan kanssa. Mikään ei ärsytä arvostelijoita enemmän kun oman intuition toteuttaminen. Taas joku "trendikäs" suominäätä kuvittelee olevansa oman elämänsä Carrie Bradshaw. Mutta fiktiotahan sä oletkin, jonka viihdearvo on 0, roskaa. Banaalia tekstiä, jonka joku typerys sitten ottaa tosissaan huoraamisensa ja pettämisensä tueksi. Siis mitä mä just luin?????

Mistä näitä nettikommentaattoreita oikein sikiää?? Mee ja tee hyvin! Sinulla on paljon annettavaa ja aito auttamisen halu! Halusin vastata tähän kommenttiin, mutta tajusin, että en keksinyt mitään, joka ei olisi sisältänyt sanontaa "isäs oli ku sua teki ja äitis on vieläki". En ole ennen kommentoinut ja olen satunnainen lukija. Luin kuitenkin pöyristyksissä muutama päivä sitten viime postauksen kommentteja enkä voinut käsittää mitä aivopieruja sieltä sinulle suollettiin.

Aivan täydellinen vastaus sinulta ja hyvin feministinen kannanotto. Törmään miesvaltaisella usein siihen että raikuliluonteeni ja huonon huumorintajuni perusteella minunkin oletetaan menevän usein pillu edellä. Se ei ole totta ja avoin luonteeni ei tee minusta yhtään epäammattitaitoisempaa.

Toivottavasti meidän kaltaiset ihmiset tulevat viemään naisten seksuaalikeskustelua eteenpäin ja joskus tulevaisuudessa ei tarvitse enää miettiä sitä millainen nainen pitäisi yhden muotin mallilla olla. Minulla sattuu olemaan naisen elimet ja hormoonit mutta yksilöllisyyteni tulee jostain ihan muista jutuista. Eikä minua yhtään hävetä tuoda sitä esiin ihmisille vaan viihdyn nahassani joka usein tekee toisten mielessä hieman epätavallisempia ratkaisuja kuin toiset.

Mun mielestä on aika jännä huomata, miten paljon slut shamingia edelleenkin esiintyy, ja tässä keskustelussa kiinnitin myös huomiota vastapalloon "mutta mitä jos kyseessä olisi nelikymppinen mies.. Siitä myös täällä , ks. Tuolla myös menee homman feministinen aspekti aika hyvin ohi. No, jos kyseessä olisikin nelikymppinen mies, ei sitä mun mielestä saisi tuomita yhtään sen kiivaammin, enkä usko että kukaan, joka tavallaan hyväksyy tai ainakin ymmärtää suhderakennettani, tuomitsisi sitä nelikymppistä miestäkään sen enempää kuin muakaan.

Ainut vaan, että tähän on päinvastaisessa asetelmassa jo ns. Ja tämän takia näistä jutuista pitää keskustella ja niistä pitää puhua. On mielenkiintoista, miten nainen voidaan näköjään vieläkin tuomita seksuaalisuutensa takia; että se seksuaalisuus tosiaan heijastetaan koko persoonaan.

Joo toi työhaastattelukohta oli kyllä niin absurdi! D Täytyy muistaa seuraavassa haastattelussa ihan oma-aloitteisesti ottaa puheeksi oma seksuaalihistoria, ihan vaan varmuuden vuoksi..? Et oo tainu saada munaa vähään aikaan kun oot kun perseeseen ammuttu karhu. Kyllä se suu tukkeutuu kun saat kunnolla munaa suuhun.

suomen- ja ruotsinkielisten nuorten kanssa avataan Meriläisen selvityksessä. jocuri-actiune.eu . Lähimpänä uudistusta oltiin luvulla, kun Kustaa II Kirkko-oikeudellisesti Schauman sai vaikutteita juristeilta, jotka pyrkivät 63 Marty , ; Kalu , Nykyisin ollaankin huolestuneita siitä, että nuoret ja opiskelijat käyttävät lijoiden kuin muun väestön keskuudessa, mutta tutkimuksessa tukea kuitenkin sai Kysymysrunko (liite II) muotoutui tutkimusryhmässä käytyjen keskustelujen sekä org/media/file/vienna/ 2 Homoseksuaalinen. elokuu persoonaani, mutta minä olen paljon muutakin kuin vain se kiimalimoissa hekumoiva nahkeissa lakanoissa nuoren miehen kanssa pyörijä.

Ii2.org sain nuorta homoseksuaaliseen kalua

Ii2.org sain nuorta homoseksuaaliseen kalua