Homoseksuaaliseen liian nopea laukeaminen seksisivuja

   Gay-hieronta

Kaverilla oli sama ja mahassakin kerran pisti? Hei ja kiitos kysymyksestäsi! Joskus stressi ja ahdistus voivat aiheuttaa myös fyysisiä oireita. Oireena voi esiintyä esimerkiksi vatsakipua, rintapistosta tai ahdistusta rintakehällä, käsien tärinää, hikoilua, sydämen tykytystä tai huimausta ja päänsärkyäkin. Näiden oireiden johtuessa ahdistuksesta ja stressistä tilanteessa ei sinänsä ole mitään vaarallista.

Fyysiset oireet johtuvat kehon reaktiosta stressaavaan tilanteeseen eivätkä ole merkki mistään sairaudesta. Ahdistusta ja stressiä ja niiden aiheuttamia fyysisiä oireita on mahdollista lievittää ja stressin hallintaakin voi opetella.

Joskus jo pelkkä puhuminen toiselle henkilölle omista tuntemuksista ja huolenaiheista auttaa. Myös hyvinvoinnin peruspilarit eli riittävä uni, säännöllinen syöminen ja liikunta auttavat hallitsemaan stressiä. Mieluisat harrastukset, luovuus ja hauskanpito sekä läheisten ihmisten kanssa vietetty aika saa ajatuksia pois koulusta ja muista rutiineista. Lisäksi lepohetket ja joutenolokin silloin tällöin ovat todella tärkeitä, koska mieli ja keho tarvitsevat lepotaukoja arjen kiireen keskellä.

Omaa mieltään pystyy myös harjoittamaan, jolloin pystyy paremmin rauhoittumaan ja keskittymään itselleen stressaavassa tilanteessa. Olet ehkä kuullut puhuttavan mindfulnessista eli tietoisuus- ja läsnäolotaidoista. Näitäkin taitoja pitää jokaisen ensin harjoitella kuten mitä tahansa muutakin uutta asiaa. Harjoituksissa keskitytään esimerkiksi omaan hengitykseen tai tuntemuksiin eri kehonosissa ja alkuun se voi tuntua hyvinkin vaikealta.

Harjoittelu tekee kuitenkin mestarin! Etenkin, jos olet usein pahalla päällä ja stressaantunut, sinun kannattaisi ehkä keskustella jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Hän voi olla vaikka vanhempasi tai koulusi terveydenhoitaja, psykologi tai kuraattori.

Voitte yhdessä miettiä, miten olotilaasi voisi helpottaa. Jos rintapistosta esiintyy usein ja toistuvasti tai tilanteissa, joissa et koe olevasi stressaantunut tai ahdistunut, on hyvä käydä myös lääkärin vastaanotolla. Lääkäri voi arvioida, tarvitaanko tutkimuksia muiden syiden kuin stressin poissulkemiseksi.

Lisää tietoa mielen hyvinvoinnista löydät esimerkiksi Nuorten mielenterveystalon sivuilta. Sieltä löytyy esimerkiksi harjoituksia stressin lievittämiseen ja  voimavarojen ylläpitämiseen sekä tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista. Hei, olen 17 vuotias tyttö ja käyttänyt 2v nuuskaa… en pääse siitä mitenkään eroon, olen lopettanut nuuskan ostamisen mutta kun joku sitä tarjoaa en vois vastustaa kiusausta.

Onko enään mitään tehtävissä? Nuuskaan voi syntyä vahvakin riippuvuus, mutta siitä pääsee kyllä eroon ajan kanssa. On olemassa keinoja, joilla nuuskan käytöstä eroon pääseminen voi helpottua. Mikäli käytät nuuskaa päivittäin useamman kerran, voi olla hyvä vähentää ensin käyttöä. Sen voi tehdä vähentämällä käyttökertoja ja käyttämällä nuuskaa lyhyempiä aikoja kerrallaan.

Kun vähennät nuuskan käyttöä joka päivä, sinulla on aikaa tottua pienempiin määriin. Tämä lieventää mielitekoa ja muita mahdollisia vieroitusoireita siinä vaiheessa kun päätät lopettaa. Samalla muutat vähitellen niitä tapoja, joita nuuskaamiseen liittyy. Sinun kannattaa myös ottaa huomioon ne tilanteet, joissa olet tottunut nuuskaa käyttämään. Kun olet etukäteen miettinyt, kuinka toimit tilanteissa, pääset niistä helpommin yli.

Voisit myös miettiä, keneltä voisit saada tukea lopettamiseen; ehkä joltakulta ystävältäsi tai joltakin luotettavalta aikuiselta? Voit käydä juttelemassa asiasta kouluterveydenhoitajan kanssa, hän voi opastaa sinua eteenpäin. Lisätietoa nuuskan käytön lopettamisesta löydät Fressiksen sivuilta. Voiko 14 vuotiaalla olla rintasyöpä? Vasemmassa rinnassa on nuppineulan pään kokoinen patti.

Onko se normaalia tässä iässä kun rinnat vielä kasvavat vai pitäisikö minun huolestua? Ajattelin kysyä täältä, toivottavasti vastaatte! Rintasyöpä on tuossa iässä todella harvinainen. Rinnoissa voi olla kasvuvaiheessa kyhmyjä, jotka ovat ihan normaaleja. Rinnoissa aivan normaali rauhaskudos voi tuntua niin tiiviinä, että se antaa vaikutelman kyhmystä ja hyvänlaatuisia EI siis syöpää kyhmyjä voi tulla nuorellakin. Koska asia painaa mieltäsi kovasti, kannattaisi Sinun puhu asiasta joko äitisi, kouluterveydenhoitajan tai terveyskeskuslääkärin kanssa.

Terveydenhuoltoalan henkilöillä on vaitiolovelvollisuus, joten voit turvallisesti mennä keskustelemaan asiasta heidän kanssaan. Hienoa, että olet noin valveutunut. Joskus, jos lähipiirissä joku aikuinen nainen on sairastunut rintasyövän, lähipiiri huolestuu omasta terveydestään. Se on aivan normaalia. Sinun iässäsi rinnat kasvat, muuttavat muotoaan, mikä voi myös aiheuttaa huolta.

Varmaa tiedätkin, että vaihtelut hormonitasoissa kuukautiskierron aikana voivat johtaa rintojen koon muutokseen joka kuukauden aikana. Monet nuoret naiset kokevat muutoksia, kuten lievää turvotusta, kipua ja arkuutta rinnoissaan juuri ennen kuukautisten alkamista, mutta näitä oireita voi myös esiintyä mihin tahansa kuukautiskierron aikaan. On myös hyvin yleistä, että sekä rinnat että nännit muuttavat kokoaan elämän eri vaiheissa kuten murrosiässä.

Hienoa, että kysyt rohkeasti asiasta. Fressikses ei taida kyl löytyy tälläst aihet ku kannabis, mut päätin silti kysyy et jos oot polttanu kannabista niin kauan se näkyy veres ja jos sult otetaa perus verikoe niiku kahen viikon pääst nii näkyyks se veres? Kuten jo itsekin olit huomannut, kannabis ei kuulu Fressiksen aihepiireihin. Tämän vuoksi kehotamme sinua kysymään asiaa Päihdelinkin neuvonnasta. Tietoa kannabiksesta saat myös tästä Nuorten linkin artikkelista.

Oon polttanut tupakkaa nyt pari viikko ja alkaa pelottaa voiko se olla epäterveellistä mikä on sellanen terveellinen tupakka ja maistuuko menthol tupakka menthol karkilta? Tupakointi on epäterveellistä, riippumatta siitä mitä tupakkaa polttaa.

Myös menthol-tupakka on yhtä lailla vaarallista. Siksi me täällä Fressiksessä kannustamme kaikkia tekemään valintoja oman terveyden ja hyvinvoinnin puolesta ja välttämään tupakkatuotteita. Se on päätös, jota kenenkään ei ole tarvinnut katua. Kahden viikon kokeilusta ei vielä pysyvää haittaa ehdi tulla, mutta nyt on tärkeää, ettet jatka tupakointia.

Lisätietoa tupakasta ja sen haitoista löydät Fressiksen tupakka-tietopankista. Onko se ihan ok tulla kaapista homoseksuaalina vaikka molemmat vanhemmat on erittäin homofobisia? Omasta seksuaalisesta suuntautumisesta voi olla haastavaa puhua, varsinkin jos se poikkeaa ns. Normilla tässä yhteydessä tarkoitan heteronormatiivista ajattelutapaa, jossa oletuksena on, että ihmiset ovat naisia tai miehiä ja viehättyvät vain vastakkaisesta sukupuolesta. Juurikin heteronormatiivisen ajattelutavan vuoksi ei-heterot joutuvat pohtimaan oman seksuaalisen suuntautumisensa paljastamista tarkempaan.

Eilen illalla lasi viiniä ja pullo olutta ruuan kanssa. Aviomies vinkkaa, että tekisi mieli, tekee itseään tykö. Liekö sitten se työpaikkaflirtti , mutta minullakin tekee mieli. Ja kun kerrankin saa, otetaan kyselemättä vastaan. Ensimmäinen työntö tuntuu hyvältä, mutta muuttuu äkkiä liian nopeaksi; en pysy tahdissa, itseasiassa on helpompi vain maata käytettävänä. Halu hiipuu, ajatukset alkavat harhailla.

Yritän ajatella nuoren adoniksen avansseja pysyäkseni edes joten kuten fiiliksissä. Mietin, miltä tuntuisi nuolla hänen nivusiaan, tehdä hänet hulluksi himosta. Aviomies vastaa hampaittensa välistä: Erektio hiipuu, minä kuivun.

Eihän tästä tule lasta eikä paskaa. Yrittää vielä sormilla, haluaisi että saan orgasmin. Ei onnistu; sormet ovat kuivat, sattuu. Hätistän käden pois, sanon luovuttavani. Ihan kuin miehellä olisi ollut tarkoituskin olla ottamatta sinua huomioon Ei mene tämän daamin jakeluun Minusta taas kuulostaa vain siltä, että mies tietää rynkyttävänsä liikaa, mutta myös sen, että jos rynkyttää hitaammin, menee mato nukkumaan Näitä paskoja seksikertoja sattuu varmasti jokaisessa liitossa.

Mutta tietysti, jos ne ovat enemmistössä tai jos muunlaisia kertoja ei olekaan, ollaan aika surkeassa tilanteessa. Heikosti positiivistahan tuossa oli se, että tällä kertaa mies sentään halusi sinun tulevan.

.

Homoseksuaaliseen liian nopea laukeaminen seksisivuja

Muistetaan kohdassa 11 mainittu ruuvi. Onko tämä tuoli vapaa? Kuten jo itsekin olit huomannut, kannabis ei kuulu Fressiksen aihepiireihin. Yhdistelmähormoniehkäisy on Suomessa perinteisesti ollut näistä vaihtoehdoista suositumpi, mutta jos nainen ei terveydellisistä syistä voi käyttää sitä, niin hän voi mahdollisesti käyttää keltarauhashormoniehkäisyä. Juurikin heteronormatiivisen ajattelutavan vuoksi ei-heterot joutuvat pohtimaan oman seksuaalisen suuntautumisensa paljastamista tarkempaan. Pieraisee ja repeää nauruun, koska kylpyhuoneessa on mukava kaiku. Jos juot jotain muuta kuin tavallista kahvia, olet homo. Fetisseistä keskusteleminen on helpompaa, jos keskusteluyhteys kumppaneiden välillä on hyvä ja seksistä on pystynyt puhumaan avoimesti aikaisemmin. Tähän selkeään anna-mulle-tata-vihjailuun ei kunnon miehen kanssa kannata mennä liian pian jo aiemmista saluunatyttösyistä. Jos asevelvollinen on varustettu takaa ladattavalla aseella, on hänen etsittävä erityisen hyvä tuliasema. Turvallisessa suhteessa voi harjoitella yhdyntää ja laukeamisen pidättämistä. Syylien ilmestyminen sukuelimiin ei tarkoita välttämättä sitä, että tauti olisi saatu seksin välityksellä, sillä syylät voivat tarttua myös muilla tavoin, esimerkiksi käsistä. Tsemppiä ja mukavaa kesää sinulle! Tämä tarkoittaa jotain, ja sinun on parasta olla varuillasi.

Homoseksuaaliseen liian nopea laukeaminen seksisivuja