Homoseksuaaliseen kalu kosteana vaaleanruskea vuoto

   Gay-hieronta

No, mikäs teitä naurattaa? Uudenkadun apteekki ei päivystänyt viime sunnuntaina! Pikku-Pekka ryntää apteekin tiskille: Apteekkari katsoo häntä tuimasti ja sanoo: Toiseksi, tämmöisen asiat ei kuulu lapsille.

Ja kolmanneksi pyydän sinua sanomaan isällesi, että hän tulisi ostamaan kondominsa itse. Toiseksi, koulussa on opetettu, että kondomit ovat parhaita ehkäisyvälineitä nuorella iällä.

Ja kolmanneksi, isä ei tiedä, että äiti vie nämä firman juhliin illaksi. Mies meni apteekkiin, ja pyysi saada Tiukpil nimisi vitamiinitabletteja. Apteekkari ei moista merkkiä tuntenut, ja sanoikin, ettei heillä sellaisia ole. Selailee kirjaa, vaan ei löydy Tiukpil nimisiä tabletteja.

Mies ihmettelee, ja muistaa sitten yhtäkkiä. Kyllä minun niitä pillereitä on ainakin nyt saatav. Käynpäs hakemassa sen sieltä. Hetken kuluttua mies palaa hämillään takaisin ja sanoo: Eihän sen nimi ollutkaan Tiukpil, vaan Kirivit Mies oli kyllästynyt vaimonsa kylmyyteen makuukamarissa ja kyseli kaveriltaan vinkeejä, kuinka saada vaimo taas halukkaaksi.

Kaveri mainosti apteekissa olevan uusi ihmelääke, jonka kerrottiin parantavan naisen seksihaluja. Mies päättikin kokeilla ja marssi suoraa päätä apteekkiin. Illalla mies sitten sekoitti pari tablettia vaimonsa iltapala-annoksen sekaan. Lääkkeet sekoitettuaan hän ajatteli: Niin hän sitten nielaisi nopeasti itsekin pari pilleriä. Iltapala syötiin ja käytiin nukkumaan. Alkuyö sujui rauhallisesti koisien, mutta puolen yön jälkeen vaimo yhtäkkiä pomppasi sängyssä istumaan ja huusi: Mies heräsi, nousi istumaan ja huusi: Varma saanti ja silleen.

Illalla poika meni hakemaan tyttöä tämän kotoa. Tytön äiti tuli avaamaan oven ja pyysi poikaa saman tien illallis- pöytään perheen kanssa. Poika suostui, aikaista kun oli ja nälkäkin hiukoi vatsanpohjaa.

Illallispöydässä istuivat pojan lisäksi tyttö ja tämän isä ja äiti. Pöytään käytäessä poika tarjoutui lukemaan ruokarukouksen. Hän rukoili, rukoili ja rukoili. Lopulta hän lopetti rukoilemisen.

Tyttö kysyi häneltä ihmeissään: Eihän senmerkkisiä olekaan, apteekkari totesi. Mutta kun lehdessä luki, että pitkän päälle datsun, ukko vastasi. Huonokuuloinen ukko meni apteekkiin, ja huusi "pitäis saada kortonkia". Apteekkari tuli tiskin takaa hänen viereensä, ja supatti korvaan ".. Punasteleva pastori asteli apteekkiin. Sanassa kyllä sanotaan, että, että lisääntykää ja täyttäkää maa, mutta kun tuota jälkikasvua alkaa olla jo toistakymmentä, niin luulen, että täytyisi vähän jo ruveta rajoittamaan.

Apteekkari ymmärsi yskän ja kaivoi tiskin alta kaksi kondomipakettia. Pastori punasteli entistä enemmän. Mitä eroa niillä on?

Nämä voi pestä käytön jälkeen ja käyttää uudelleen, apteekkari esitteli. Kului puoli vuotta, kunnes pastori jälleen astui sisään apteekin ovista. Apteekkari aavisti pastorin asian ja kaivoi esiin paketin pestäviä kondomeja. Nuori mies meni apteekkiin ostamaan kortsuja. Voit testata kokosi ihan rauhassa. Mies meni takahuoneeseen ja viipyi siellä melkein tunnin. Miehen tullessa takaisin myymälän puolelle kysyi myyjä että mitä kokoa saisi olla.

Pikku-Kallen takapuoleen oli ilmestynyt näppyjä ja Kalle läksi äidin mukaan apteekkiin. Äiti yritti hienovaraisen sivistyneesti kysyä apteekkarilta: Kalle kuuli kysymyksen ja vihaisena kailotti: Eräs mies meni apteekkiin ostamaan kondomía ja kysyi saisiko sovittaa.

Neiti myyjä opasti hänet takahuoneeseen ja antoi hänelle mukaan useampaa eri kokoa. Jonkin aikaa tuherrettuaan mies tuli sanomaan, ettei mikään mahtunut. Neiti penkoi laatikoitaan ja löysi yhden oikein jätti mallin. Tuli kuitenkin sen verran uteliaaksi, että meni ja kurkisti oven raosta.

Mies oli juuri sovittamassa kumia päähänsä. Tyttö tuumi, etteikö ola nyt menossa aivan väärään paikkaan. Mies kuitenkin vakuutti sen menevän aivan oikein, sillä hänellä on illalla Rotarien naamiaiset ja hänen pitäisi esittää oikein isoa mulkkua. Mies pyrki keskellä yötä apteekkiin. Lääkäri kirjoittaa reseptin, ja vien sen apteekkiin, sillä täytyyhän apteekkarinkin elää. Kun tulen kotiin, heitän kaikki lääkkeet roskikseen.

Miksei ruotsalaisista tule koskaan apteekkareita? Maanantaiaamuna eräs asiakas tuli apteekkiin valittamaan: Antaakseen sille edullisemman aseman, hän meni apteekkiin hakeakseen karvanpoistajaa.

Apteekkari antoi hänelle pyydetyn tuotteen ja neuvoi, "Muistakaa pitää kätenne ylhäällä vähintään viisi minuuttia" "Se on minun Chihuahuaa varten. Siinä tapauksessa," sanoi apteekkari, "Älkää ajako polkupyörällä kahteenkymmeneen minuuttiin. Rouva avasi turvakorkin hampaillaan ja tänä aamuna rouva soitti, että hänellä on viikset. Mies vastasi, että hän etsi tampoonilaatikkoa vaimolleen. Tyttö ohjasi miehen oikealle käytävälle.

Muutamaa minuuttia myöhemmin hän asetti valtavan paketin pumpulihahtuvia ja narukerän tiskille. Tyttö sanoi, "Herra, luulin että te etsitte tampooneja vaimollenne? Eilen lähetin vaimoni kauppaan hakemaan minulle kartongin savukkeita ja hän tuli kotiin mukanaan tölkillinen tupakkaa ja sätkäpaperia.

Se ei ollutkaan resepti, jonka toin vaan lapseni tekemä piirros. Jaa, mutta kun ehdimme jo valmistaa lääkkeen. Vanhempi herrasmies meni paikalliseen apteekkiin ja kysyi apteekkarilta Viagraa. Apteekkari sanoi, "Ei ongelmia. Kuinka monta te haluatte? Minä en tarvitse niitä enää seksiä varten, minä olen 80 vuotias.

Minä vain haluan sen tulevan tarpeeksi ulos, etten kusaise kengilleni. Hetki lyö Viime hetki lyö Kukaan aikaa lahjomaan ei käydä voi milloinkaan Hetki lyö Meille hetki lyö En vaan päivää seuraavaa mä tiedä milloin kohdataan Kellon seisahtuvan tahdon hiljentyvän lyöntien Kauas lähteä mä saan tunti kuluu viimeinen Tahdon ennen kuin on myöhäistä mä kuulla sen Kun taas saavun luotas löydän kaiken entisen Nään jo sen hetken viimeisen enää aikaa sulla on vain kyyneliin katkeriin hetki lyö riittänyt ei yö mukaan tulla et sä voi nyt lausun sulle näkemiin Kellon seisahtuvan tahdon hiljentyvän lyöntien Luotas lähteä mä saan tunti kuluu viimeinen Vaan nyt tiedän että sulle kuulun ainiaan Muistan kyynelsilmät jotka jäivät katsomaan.

Mies näki kadulla merkillisen hautajaissaattueen. Siihen kuului ruumisarkku, mustiin pukeutunut mies joka piteli ketjussa valtavaa susikoiraa sekä miehen jäljessä astelevat parikymmentä muuta miestä.

Mies mietti hetken ja kysyi ääntään alentaen: Häät oli vietetty ja tuore aviopari vetäytyi yläkertaan, kun muu hääväki jäi nauttimaan pöydän antimista. Jonkin ajan kuluttua yläkerrasta kuului kolinaa ja kaikkien ällistykseksi sulhanen ilmestyi yöpaidassaan häävieraiden joukkoon ja etsiytyi uuden anoppinsa luokse. Hieman rauhoittuneena sulhanen nosti yöpaitansa lievettä ja pyyhki kyyneleensä. Antti oli pitkällä ulkomaanmatkalla, kun hän sai sähkeen, jossa sanottiin: Hautaammeko, balsamoimmeko vai viemmekö krematorioon?

Jos sinä et tästä lähtien ole selvänä kun käyn teillä, niin minä en enää käykään teillä! Ovikello soi kylmänä ja tuulisena pakkasiltana, ja mies meni avaamaan. Älä seiso siellä pakkasessa, voit vielä vilustua.

Mitä sanoi savolaismies, kun anoppi putosi veneestä järveen? Poliisi piti ratsiaa ja tarkasti että turvavyöt ovat autoilijoilla kiinni. Vihdoin tuli kohdalle tuhannes kärry, jossa kaikilla vyöt olivat kiinni. Poliisi antoi kuskille palkinnoksi huomattavan shekin ja kyseli, mitä herra aikoo rahalla tehdä.

Jopa riensi anoppi takapenkiltä apuun: Eräänä päivänä Kalle sai tarpeekseen ja hukutti murheensa. Mutta jo seuraavana päivänä anoppi ajautui takaisin rannalle Kaikissa tapahtumissa on sekä hyvät, että huonot puolensa, kuten kun Kalle näkee uuden autonsa ajettavan kalliolta alas anoppinsa toimesta.

Mikä on rangaistus kaksin naimisesta? Sitten ei tarvitse laittaa linnunpelätintä Mitä löytyy jokaisen menestyvän miehen takaa? Entä mitä löytyy hämmästyneen vaimon takaa? Mitä heitetään hukkuvalle anopille? Mitä löytyy jokaisen menestyvän miehen taustalta? Entä mitä muuta löytyy jokaisen menestyvän miehen taustalta? Mitä hämmästynyt vaimo ja vielä hämmästyneempi anoppi ajattelevat menestyneestä miehestä? Kolme labradorinnoutajaa on eläinlääkärillä, valkoinen, musta ja kultainen.

Kuseskelen kaikki paikat aivan märiksi. Kusin olohuoneeseen, keittiöön, autoon. Mutta viimeinen pisara oli se, että kusin heidän sänkyynsä. Sitten he toivat minut tänne, vastasi musta. Purin mattoja, purin lehtiä, purin huonekaluja, mutta minut he päättivät tuoda tänne vasta kun purin isäntäni anoppia, valkoinen vastaa.

Valkoinen ja musta kysyvät kultaiselta. Hän kyyristyi ja en voinut vastustaa kiusausta.. Minulta vaan leikataan kynnet! Ville oli anoppinsa kanssa vaatekaupassa. Mikä on perheellisen miehen paras lomakohde? Siellä on kaikille jotakin. Lapsille hiekkarantoja ja anopille haita. Painaja tuli ujona faktorin luokse pyytämään vapaata ja sanoi: Mies oli ajelemassa autolla maaseudulla ja pysähtyi Toivakkaan katselemaan maaseudun idylliä. Hän huomasi erään pellon keskellä kaksi ympyrän muotoista aluetta, joissa ei kasvanut viljaa.

Pellon omistava farmari sattui paikalle ja mies päätti kysyä miksi pellossa on kaksi tyhjää aluetta. Anoppi oli päättänyt tappaa itsensä ampumalla itseään sydämeen. Vanhana dementikkona anoppi ei kuitenkaan muistanut, missä sydän sijaitsi. Niinpä hän raahusti lääkärille ja kysyi: Seuraavana päivänä iltapäivälehden etusivulla luki: Miten saadaan anoppi alas puusta? Kuningas Salomon valtaistuinsaliin ilmestyi kaksi vanhaa naista, jotka raahasivat välissään nuorta miestä.

Molemmat naiset vaativat annetun avioliittolupauksen nojalla nuorukaista aviomieheksi tyttärelleen. Ongelma oli todella kinkkinen, joten Salomokin joutui miettimään hetken. Kumpikin nainen saakoon tyttärelleen oman puoliskonsa miehestä.

Salomon sanoja seurasi muutaman sekunnin hiljaisuus. Sitten toinen vanhoista naisista huusi: En halua vuodattaa viatonta verta. Antakaa nuorukainen aviomieheksi tämän toisen naisen tyttärelle. Toinen nainen sen sijaan naureskeli tyytyväisenä ja sanoi: Se on tuolle rentulle oikein. Kuningas Salomo katsoi naisia ja sanoi: Kun kaikki asianosaiset olivat poistuneet, Salomon kansleri kysyi: Salomo katsoi kansleriaan ja vastasi: Eukkohan oli selvästi pojan oikea anoppi.

Mies soitti neuvoa ravintolan kokilta: Kun agnostikko kuolee, meneekö hän "suureen ehkään"? Luuletko, että Houdini koskaan lukitsi avaimiaan autoonsa? Miksi tien laidassa on kyltti, jossa lukee "Sokeainkirjoitusinstituutti, seuraava risteys? Jos vitkastelijoilla olisi kerho, niin tapaisivatko he koskaan toisiaan? Jos lakimies ja verovirkailija olisivat kumpikin hukkumassa ja voisit pelastaa ainoastaan toisen, menisitkö lounaalle vai lukisitko lehteä?

Eikö ole kummallista, että samat jotka nauravat mustalaisten ennustuksille, ottavat ekonomistit vakavasti? Jos geenitutkijat risteyttäisivät kanan seepran kanssa, voisivatko he saada nelijalkaisen kanan omalla viivakoodilla? Jos harjoitus tekee täydelliseksi, eikä kukaan ole täydellinen, miksi harjoitella? Jos koko maailma on näyttämö, missä yleisö istuu?

Miksi hiusshampoon ohjeet sanovat, "Saippuoi, huuhtele pois. Kuinka tiedät, milloin on aika virittää säkkipillisi? Luuletko, että anoppisi voisi joskus olla paras kaverisi?

Suurriistan metsästäjä lähti Safarille vaimonsa ja anoppinsa kanssa. Eräänä iltana syvällä viidakossa rouva heräsi huomaten anopin kadonneen. Rynnäten miehensä luo hän vaati, että he molemmat yrittävät löytää hänen äitinsä.

Metsästäjä otti kiväärinsä, otti siivun whiskistä ja lähti etsimään häntä. Lähellä leiriä olevalla metsänaukealla, he havaitsivat karmean näyn: Yliajon uhri oli juuri pääsemässä jaloilleen, kun poliisimies juoksi auttamaan. Bert vei Bernhardilaisensa eläinlääkärille. Eläinlääkäri astui askeleen taaksepäin: Miksi sinä kutsut blondia anoppia? Miksi anopeille ei ikinä kerrota vitsejä? Miksi Aatamilla ei ollut anoppia? Hautajaisten jälkeen vävy on juuri poistumassa hautausmaalta, kun lokki ruiskaisee suoraan hänen päähänsä.

Vävy kääntää katseensa ylös taivaalle. Amerikkalainen vankilanjohtaja aiotaan tuomita vapausrangaistukseen. Hänen väitetään yrittäneen näyttää anopilleen, miten sähkötuoli toimii. Amerikkalainen, suomalainen ja virolainen teurastaja olivat baarissa. Amerikkalaisen vankilan kuolemansellistä kuului karmeaa kiljuntaa. Vangit kuuntelivat kauhuissaan ja kyselivät vartijalta, mitä siellä on tekeillä. Saksalaisella sotavankileirillä toisen maailmansodan aikana vangit yllättyivät iloisesti, kun päivystävä ss-upseeri ilmoitti: Kun vangit olivat hieman rauhoittuneet, upseeri jatkoi: Amerikkalainen laskeutui Marsiin ja siellä oli vastassa lauma kiinalaisia.

Venäläispoika oli Amerikassa ja soitti sieltä äidilleen: Äiti kauhistui ja sanoi: Amerikkalaistytöt ovat kehnoja ruoanlaittajia, he eivät kykene olemaan sinulle mieliksi sängyssä ja lisäksi he kutsuvat sinua ryssäksi aina kun voivat. Poika ei välittänyt varotuksista vaan meni naimisiin. Muutaman viikon kuluttua hän soitti taas äidilleen ja sanoi: Vaimoni on hyvä ruoanlaittaja, hän on fantastinen vuoteessa eikä sano minua ryssäksi ellen minä sano häntä ensin nekruksi.

Venäläinen puoluejohtaja uhoaa, että koska amerikkalaiset menivät ensimmäisenä kuuhun, me ruskit valtaamme ensimmäisenä auringon. Kauhistuneet vangit ihmettelivät, mistä oli kysymys. Amerikkalaisturisti oli Helsingissä ja matkaopas esitteli hänelle kaupunkia.

He menivät Suurkirkkoon ja jenkki taivasteli, kuinka pientä ja vaatimatonta Suomessa on. Seuraavaksi opas vei turistin Eduskuntatalolle, ja jälleen jenkki ihmetteli kuinka pienessä ja mitättömässä rakenuksessa parlamentti työskentelee. Opasta rupesi tosissaan kututtamaan turistin mietteet. Sitten siili käveli tien yli, josta jenkki innostui: Opas keksi tilaisuutensa tulleen ja vastasi: Amerikkalainen ja englantilainen istuivat hotellissa odottelemassa.

Vähän ajan kuluttua amerikkalainen ehdotti että, he ottaisivat ryypyt. Seuraavaksi amerikkalainen ehdotti pientä korttierää. Samassa paikalle saapui nuorukainen, jonka englantilainen esitteli poikanaan. Venäläinen ilolintu aito punapää päätti tatuoida reisiinsä maailman suurmiesten kuvat.

Vasempaan reiteen laitettiin Jeltsinin kuva ja oikeaan Clintonin. Tyttö päätti kuitenkin tutkia tuliko kuvista näköisiä. Kadulla tuli venäläinen mies vastaan ja tyttö nosti hameen ylös ja sanoi: Venakko mietti pitkään, mutta tunnisti ainostaan Jeltsinin kuvan. Amerikkalaisen tavatessaan tyttö nosti taas hameensa ja lupasi piirasta ilmaiseksi mikäli mies tunnistaisi kuvat. Clinton oli tuttu vaan eipä Jeltsinin naama.

Ilolintu päätti yrittää vielä kerran. Seuraava vastaan tulija oli suomalainen. Suomalainen mietti pitkään ja hartaasti Noi kaks on kyllä vieraita, mutta kyllä mä Tommi Läntisen heti tunsin. Elettiin Neuvostoliiton viimeisiä vuosia, kun presidentti Mihail Gorbatshov oli lomalla Mustanmeren rannalla. Rannalla kävellessään hän huomasi äkkiä puoliksi hiekkaan hautautuneen pullon.

Hän otti pullon ja aukaisi sen. Yllättäen sieltä ilmestyi esiin mahtava henki, joka puhui jylisevällä äänellä: Kiitokseksi toteutan kolme toivomustasi. Gorbatshov pohti hetken kotimaansa moninaisia ongelmia, mutta sitten hän tuumi, että lomallahan nyt ollaan. Niinpä hän pyysi ensimmäiseksi jotain hyvää juotavaa. Ja äkkiä hänen edessään oli kaksi pulloa parasta venäläistä vodkaa!

Gorbatshov innostui ja toivoi seuraavaksi seurakseen kaksi maailman kauneinta naista. Ja äkkiä hänen toisessa kainalossaan oli amerikkalainen huippumalli ja toisessa ranskalainen filmitähti. Gorbatshov katsoi naisia ja tunsi itsensä pari vuosikymmentä nuoremmaksi. Sitten hän vilkaisi jalkoväliään ja toivoi, että siinä olisi koko Euroopan suurin kyrpä.

Ja äkkiä hänen sylissään istui Romanian presidentti Nikolai Ceaucescu! Eri kansallisuuksista koostuva pöytäseurue oli tullut ravintolaan. He kukin tilasivat lasillisen viiniä, mutta kun viinit tuotiin, he huomasivat, että jokaisessa lasissa oli kärpänen. Ruotsalainen vaati uutta viiniä samaan lasiin. Englantilainen vaati uutta viiniä uuteen lasiin. Suomalainen otti kärpäsen viinistä ja joi viinin.

Venäläinen joi viinin kärpäsineen. Kiinalainen söi kärpäsen, mutta jätti viinin lasiin. Juutalainen pyydysti kärpäsen ja myi sen kiinalaiselle. Nuori eläkeläinen joi kaksi kolmasosaa viinistä ja vaati sen jälkeen uutta viiniä. Skotti tarttui kärpästä kurkusta ja karjui: Amerikkalainen kertoi suomalaiselle kotimaastaan: Suomalainen kertoi vuorostaan amerikkalaiselle: Ruotsin kuningasta alkoi tympiin kun heillä ei ollut minkäänlaista avaruusohjelmaa.

Niinpä hän kutsui Ruotsin parhaat insinöörit kasaan ja esitti toiveenaan että myös Ruotsilla olisi oma avaruusohjelmansa. Kun vihdoin avaruusalus saatiin valmiiksi, järjestettiin suuri julkistustilaisuus johon kutsuttiin kaikki maailman parhaat avaruusasiantuntijat. Projektin johtaja paljasti hienon aluksen ylpeänä.

Tällöin eräs amerikkalainen Nasan suunnittelija kysyi että mihin te meinaatte aluksella mennä. Projektipäällikkö vastasi että aurinkoon. Tällöin venäläinen asiantuntija kysyi että eikö tuo alus sula yhdeksi möykyksi jo miljoonan kilometrin päässä auringossa. Tällöin projektipäällikkö katsoi yleisöön voitonvarmana ja sanoi: Kumpi on amerikkalaisille pikkupojille tunnetumpi: Eräs Suomalainen joka ei osannut hyvin Englantia matkusti Amerikkaan. Yhtenä päivänä hän meni rannalle lepäämään ja katseli kuinka yksi amerikkalainen ui.

Yhtäkkiä hän huomasi että vedessä ui hai. Hän huusi niin kovaa kuin pystyi amerikkalaiselle: Itse paavi oli vakavasti sairaana. Kaikki paikalle kutsutut huippulääkärit olivat huolissaan tilanteesta. Muut olivat samaa mieltä. Paikalla oli kuitenkin myös venäläislääkäri, joka ilmoitti, että saattaisi olla yksi keino pitää paavi hengissä.

Hänen olisi vietettävä yö naisen kanssa. Sehän oli kuitenkin ainoa vaihtoehto. Päiväkausien harhailun jälkeen he kohtasivat sian pellolla. Amerikkalainen sotilas mietti kuinka hyvät ja mehevät kyljykset siasta saisi. Ruotsalainen sotilas toivoi jo hämärän laskeutuvan, että voisi tutustua sikaan lähemmin. Suomalainen sotilas sen sijaan pohdiskeli, että mitähän tuo sika minustakin ajattelee.

Mitä amerikkalainen sanoo junan alle jäänelle päättömälle ruumiille? Eri kansalaisuuksista koostuva seurue meni ravintolaan ja kaikki tilasivat lasin viiniä. Kun viinit tuotiin pöytään he huomasivat että jokaisessa lasissa oli kärpänen. Ruotsalainen tahtoi uutta viiniä vanhaan lasiin. Suomalainen otti kärpäsen pois ja joi viinin. Kiinalainen söi kärpäsen ja jätti viinin juomatta. Juutalainen myi kärpäsen kiinalaiselle ja viinin suomalaiselle. Skotti otti kärpästä kurkusta kiinni ja karjui: Nyt perkele oksennat kaiken minkä joit!!

Amerikkalainen vaati tuohtuneena miljoonan dollarin korvauksia. Kuinka monta amerikkalaista kotiäitiä tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? Yksi yrittää vääntää lamppua irti kunnes särkee sen. Toinen soittaa miehen kännykkään ja pyytää tätä tuomaan rautakaupasta uuden kotiin tullessaan. Kiinalainen, vaalea amerikkalainen ja tumma amerikkalainen kohtasivat hyvän haltian, joka lupasi täyttää heidän toiveensa jos he hyppäisivätpilvenpiirtäjän katolta ja huutaisivat samalla toiveensa.

Kiinalainen aloitti, otti pitkän vauhdin katolla, ponnisti reunalta ja huusi "rice! Kiinalainen putosi pehmeästi riisikasaan ja eleli loppuelämänsä yltäkylläisyydessä. Tuli vaalean amerikkalaisen vuoro. Ennen tumman amerikkalaisen vuoroa alkoi sataa tihuttaa vettä ja kattomuuttui liukkaaksi. Tumma amerikkalainen otti kuitenkin reippaan vauhdin, mutta ponnistusvaiheessa jalka lipesi ja kuului huuto "o´shit!

Hän saapui Pietarin puheille. Pieteri tunnisti oitis tulijan ja kehui kovasti Gatesia joka oli myynyt miljoonia tietokoneita amerikkalaisille. Sen sijaan Mikrosoft Windows 95 käyttöjärjestelmä sai Pietarilta nuhteita. Bill Gates meni alas katsomaan helvettia. Siellä miehet pelasivat hiekkarannalla lentopalloa vähapukeisten neitokaisten kanssa, musiikki soi ja virvokkeita tuntui riittavän. Seuraavaksi Gates meni kurkistamaan taivaaseen, jossa vallitsi unelias meininki.

Enkelikuoron harppu oli hieman epävireessä ja Gates poistui korviaan pidellen. Viikon kuluttua Pietari poikkesi tervehtimään. Bill Gates oli täysin onneton, sillä ranta oli öljyn saastuttama, aurinko pilvessä eikä neitokaisia mailla halmeilla. Amerikkalainen tuli Suomeen serkkuaan tapaamaan. Suomalainen esitteli suomalaisia autoja. Amerikkalainen vain totesi että amerikassa on paljon suurempia autoja.

Sitten suomalainen esitteli lapin jylhiä tuntureita, mutta kuulemma amerikassa oli suurempia. Samoin kävi järvien ja patsaiden suhteen. Amerikkalainen näki siilin ja kysyi ihmeissään mikä se oli. Suomalainen kertoi, että se on täi, mutta amerikassa ne ovat varmaan paljon suurempia. Kaksi helluntailaista kauhistui kun näki, minkälaisen tapaturmeluksen alla toinen vielä elää. Nimittäin kahvipöydän ääressä valkoviiniä siemaileva saksalainen helluntailainen näki kuinka amerikkalainen helluntailainen poltti naapuripöydässä tupakkaa.

Oli suomalainen, jenkki ja sitten arabi kerran yhdessa iltaa istumassa ja siinä tuli sitten perheestä juttua. Asiakkaan lähdettyä pyysi kauppias apulaisen takahuoneeseen ja valisti ettei noin saa koskaan sanoa asiakkaalle. Tavaran saapuminen on hiukan pitkittynyt koska Amerikkalaiset on ostaneet aivan hirveästi oksanreikiä. Amerikkalainen kynäfirma tekee valloitusta Aasian markkinoille: Amerikkalainen hampurilaisketju ostaa Hjalliksen hallin.

Uuden hallin nimeksi tulee Macarena!! Amerikkalainen maanviljelijä esitteli tilaansa austraalialaiselle lammasfarmarille. He astauivat viljelijän Land Roveriin ja kiersivät tämän kaksisataa hehtaaria puolessa tunnissa. Kun he palasivat pihaan , amerikkalainen tiedusteli austraalialaisen mielipidettä hänen maatilastaan. Englantilainen, Amerikkalainen ja Ruotsalainen oli kutsuttu testaamaan valheenpaljastuskonetta. Englantilainen sanoi, "Ajattelen voivani tyhjentää 20 pulloa olutta.

Amerikkalainen sanoi, "Ajattelen voivani syödä 15 hampurilaista. Olipa kerran suomalainen, venäläinen ja amerikkalainen kenraali. Meillä on niin paljon lentokoneita, että jos ne kaikki lentäisivät Euroopan ylle, niin koko euroopassa olisi pimeää. Meillä on niin paljon laivoja, että jos ne kaikki ajaisivat atlantille, niin voisi kävellä kuivin jaloin Euroopasta Amerikkaan.

Suomalainen pohti hetken ja sanoi: Meillä Suomessa, aivan keuruun keskustassa asuu sellainen vääpeli, että hän rutistaa vasemmassa kädessään yhtäaikaa kolme alokasta! Venäläinen ja amerikkalainen menivät aivan kalpeiksi. Ei meillä ihan niin paljon niitä lentokoneita ole. Eikä meilläkään ihan niin paljon niitä laivoja ole. Suomalainen vähän punastui ja sanoi: Ei se meidän vääpelikään ihan keskustassa asu! Australialainen, amerikkalainen ja englantilainen pariskunta olivat samassa aamiaispöydässä.

Vähän ajan kuluttua amerikkalaismies sanoi vaimolleen: Australialaismies alkoi miettimään, mitä nokkelaa hän voisi sanoa vaimolleen. Hetken mietittyään hän tokaisi: Amerikkalainen mies hölkkäsi Hyde Parkissa. Juostuaan jonkun matkaa hän pysähtyi ja alkoi punnertamaan. Vähän ajan kuluttua viereen tuli englantilainen mies ja sanoi -excuse me sir, but I think the lady has gone Helsingissä järjestettiin huippukokous, niinpä eräs huora päätti liittyä henkeen mukaan ja piirsi toiseen reiteen Clintonin kuvan ja toiseen Jeltsinin kuvan luvaten antaa ilmaiseksi sille joka tunnistaisi molemmat.

Ensimmäinen "asiakas" oli amerikkalainen: Sitten tuli Venäläisen turistin vuoro: Sitten tuli Suomalaisen vuoro: Suomalainen, amerikkalainen, venäläinen ja ruotsalainen ovat eräretkellä ja nuotion ääressä. Juotuaan pari pullollista venäläinen heittää pullollisen vodkaa tuleen. Amerikkalainen kaivaa taskustaan sadan dollarin setelin ja heittää sen nuotioon.

Suomalainen tarttuu ruotsalaiseen ja heittää tämän nuotioon. Amerikkalaiset ja venäläiset huomasivat eräänä päivänä, että jos he jatkavat tätä asevarustelua, jonain päivänä he vielä posauttavat koko maailman. Niinpä he tekivät sopimuksen; kumpikin osapuoli vetäytyy taholleen 5 vuodeksi. Sinä aikana kumpikin puoli kouluttaa itsellen tappelukoiran. Kun 5 vuotta sitten on kulunut he tapaavat jälleen koiratappelussa. Ja se, kumman koira voittaa, voittaa koko asevarustelukisan.

Venäläiset ryhtyivät heti toimeen: He etsivät koko siperian ilkeimmän susi-nartun ja vahvimman susi-koiraan. Tämän jälkeen he tekivät näillä pentuja. Poikasista he valitsivat sen joka oli muita pentuja isompi.

Muut pennut tapettiin, jotta yhdelle valitulle pennulle riittäisi enemmän maitoa. Sitten he ryhtyivät kouluttamaan sudenpennusta tappajaa. He onnistuivat niin hyvin, että ruoka piti heittää kepilla sudelle ja sen häkit kalterit olivat vahvinta terästä ja yli 10 cm paksuiset. Sitten lopulta koitti osdotettu päivä.

Koirat vietiin areenalle ja laskettiin toistensa kimppuun. Susi hyökkäsi heti pienen mäyräkoiran kimppuun, mutta mäyräkoira nappasikin hämmästynyttä sutta kaulasta ja yhdellä napsaisulla puraisi suden kaulan auki.

Amerikkalainen ja venäläinen oli kapakassa juomassa. Sitten he alkoivat kehua itseään Sen jälkeen venäläinen vetäisi housut alas ja yllättäen hänellä oli kolme pallia ja hän sanoi bill: Englantilainen, amerikkalainen ja ruotsalainen oli kutsuttu testaamaan valheenpaljastuskonetta.

Nyt valheenpaljastuskone oli hiljaa. Mitä Ruotsalainen nunna tekee Amerikkalaisessa luostarissa? Joukko venäläisä ilmoitautui vapaaehtoisiksi serbiarmejaan ja pyysi lähettämään heitä amerikkalaisjoukkoja vastaan.

Kaksi moskovalaista liikemiestä istui kaljalla. Taivaan portilla ilmestyy kaksi uniformupukuista ukkelia, US Air Force. Olimme turvaamassa Kosovon rauhaa ja serbit ampui meidät alas. Miksi itämafia käytti amerikkalaista pankkia pestessään 15 miljardia dollaria? Mitä yhteistä on Janina Frostellin rintaliiveillä ja eräällä amerikkalaisella pommikoneella? Kolme kiinalaista kaverusta Bu, Chu ja Fu muutti Amerikkaan ja perille päästyään he päättivät muuttaa nimensä Amerikkalaisiksi: Bu muutti nimekseen Buck Chu muutti nimekseen Chuck Fu päätti lähteä takaisin Kiinaan Hollantilainen selitti punaisen, valkoisen ja sinisen Alankomaan lippua Amerikkalaiselle.

Me tulemme punaisiksi, kun me puhumme niistä, valkoisiksi kun me saamme veroliput ja sinisiksi maksettuamme ne. Arabialainen myyntimies lähestyi heitä kantaen vöitä.

Kiihkeän myyntipuheen jälkeen hän antoi periksi ilman tulosta ja hän kysyi, että mistä he ovat. Katsellen naisen tummia hiuksia ja oliivin väristä ihoa, Arabi vastasi, "Hän ei ole Amerikasta. Arabi katsoi naiseen ja kysyi, "Onko hän sinun aviomiehesi?

Kääntyen aviomiehen puoleen, hän tarjosi Viimein hän vastasi, "Hän ei ole myytävänä. Sikäläisen tavan mukaan pappi kysyi ennen avioliiton vahvistamista, oliko kenelläkään läsnäolijalla mitään huomauttamista solmittavaa liittoa vastaan.

Muuan pieni, ujonnäköinen mies sanoi hiljaa: Silloin pappi katsoi häntä vihaisesti ja ärähti: Ahtisaari, Clinton ja Jeltsin tapasivat toisensa kadulla. Ahtisaarella oli laastari otsassa, Clinton pyöritteli sormissaan likomärkää sikaria ja Jeltsinillä oli mukanaan kaksi kassillista tyhjiä votkapulloja. Kaikki katselivat toisinaan jotenkin häpeissään. Sitten Jeltsin murahti jonkinlaisen tervehdyksen ja sanoi: Clintonkin ynähti jotain tervehdyksksi ja sanoi: Viestitän amerikkalaisille märällä sikarilla, että tupakanpolttoon tyhmää.

Ahtisaarikin murahti jotain tervehdykseksi ja lähti kävelemään hihkaisten olkansa yli: Tulin juuri Kosovosta rauhaa tekemästä ja pitää kiirehtiä Tsetseniaan uutta rauhaa tekemään. Mikä todistaa, että amerikkalainen joulupukki on ruotsalainen?

Clinton, Jeltsin ja Ahtisaari saapuivat Jumalan luokse. Clinton kääntyi itkien takaisin. Jumala kääntyi itkien pois. Richard Nixonin varapresidenttiä Spiro Agnewia pidettiin Nixonin henkivakuutuksena. Kukaan ei yrittänyt murhata Nixonia, sillä hulluinkaan ei halunnut Agnewia presidentiksi.

Eräänä päivänä Agnewia kohtasi ikävä onnettomuus: Kukaan ei onneksi loukkaantunut, mutta varapresidentti oli silti pahoillaan tapahtuneesta. Häntä harmitti erityisesti se, että palossa tuhoutui hänen koko kirjastonsa, jonka kirjoista toinen oli vasta puoliksi väritetty.

Adolf Hitler Sunnuntai Aamulla lähtiessään hän kohotti kätensä natsitervehdykseen ja sanoi kohteliaasti naisen äidinkielellä: Adolf Hitler kävelee baariin, ja baarimikko ihmettelee: Adolf Hitler käyttäytyi helvetissä niin hyvin, että piru päästi hänet lomalle maan päälle. Aatu lähti tyytyväisenä, mutta palasi jo seuraavana päivänä nyreissään.

Koko maailma on tullut hulluksi. Saksalaiset käyvät kauppaa ja juutalaiset sotivat. Eräs lehtimies pääsi tekemään juttua helvetistä.

Paikkoja kierrellessään hän tuli saliin, jossa toisen maailmansodan aikaiset suuret johtajat olivat. Oppaana oleva piru selitti, että johtajat joutuivat viettämään aikaansa sianlannassa oleskellen. Itse kukin oli lannassa niin syvällä, kuin oli ollut paha valehtelemaan. Roosevelt istui rullatuolissaan sianlanta puolisääreen ylettyen.

Churchill oli paskassa puolireiteen asti. Stalin oli lillingissä kaulaansa myöten. Mussolinista ei näkynyt juuri muuta kuin nenänpää ja muljahtelevat silmät. Hitler sen sijaan näytti seisovan tukevasti paskajärven pinnalla. Hitler seisoo Göbbelsin päälaella ja tämä puolestaan Göringin harteilla. Hitler oli iloitellut englantilaisen naisen kanssa koko pitkän yön.

Kun nainen lähti, Hitler päätti näyttää kielitaitoaan ja sanoi: Hitler oli kutsuttanut Göringin, Göbbelsin ja Himmlerin luokseen. Asiahan on selvä, minä olen Führerin seuraaja! Pyytäisin huomauttaa, että minä olen ainoa, jota Saksan kansa kuuntelee! Hitlerin seuraajaksi on Jumala määrännyt minut! Hitler oli käyttäytynyt helvetissä hyvin ja sai viikon lomamatkan maan päälle. Jo päivän kuluttua hän tuli takaisin. Hitler oli pahalla päällä. Näytti selvältä, ettei maihinnoususta Englantiin tulisi mitään.

Mutta silloin juolahti muuan ajatus hänen mieleensä, ja hän lähetti hakemaan keskitysleiriltä puheilleen erään kuuluisan ja oppineen rabbiinin. Miten me saksalaiset pääsisimme Kanaalin ylitse? Hitler soitti Mussolinille Roomaan. Kerrotaan, että muuan kreikkalainen on ottanut viisisataa italialaista vangiksi No, yhtä kaikki, minä otan asiasta selvää ja soitan myöhemmin Hänen äänensä oli riemukas, hän oli tyytyväinen. Asia on aivan päinvastoin, viisisataa italialaista on ottanut vangiksi yhden kreikkalaisen!

Hitler vieraili mielisairaalassa, johon oli suljettu parisataa miestä, joista jokainen kuvitteli olevansa Hitler. He matkivat Führerin eleitä, pukeutuivat kuin hän, jokaisella oli Hitler-viikset Vierailun päättyessä yhtäkkiä hoksattiin, ettei kukaan enää tiennyt, kuka oli todellinen Führer!

Göring kutsuttiin pulmaa ratkaisemaan. Ja niin autoon nostettiin sitten lähinnä oleva Hitler, ja hänet kiidätettiin valtakunnankanslerin virka-asuntoon. Seuraavana päivänä Führer julisti sodan Venäjälle! Potilaat olivat pihamaalla rivissä ja tervehtivät häntä komeasti kättä nostamalla ja karjaisemalla: Sivummalla seisoi kuitenkin mies, joka ei nostanut kättään eikä huutanut mitään.

Hitlerin aikaan täydellisen saksalaisen oli muka oltava natsi, kunniallinen ja älykäs. Mutta maailmassa mikään ei ole täydellistä. Jos oli natsi ja älykäs, ei ollut kunniallinen. Jos oli natsi ja kunniallinen, ei ollut älykäs. Jos oli kunniallinen ja älykäs, ei ollut natsi. Lokakuun kolmantena Hitler lausui Berliinissä pitämässään puheessa: Ja, kuten aina, nytkin taistelu päättyy totuuden voittoon.

Muuan suomalaisturisti meni teksasilaiseen saluunaan. Saatuaan lasin viskiä hän katseli ympärilleen ja huomasi baaritiskillä tutun näköisen ikämiehen.

Suomalainen silmäili ensin miestä kunnolla ja kysyi: Mies siemaisi lasistaan ja vastasi: Itse asiassa minä pakenin Etelä-Amerikkaan.

Nyt minun täytyi kuitenkin tulla esiin, sillä minulla on uusia suunnitelmia. Aion tappaa 50 miljoonaa juutalaista ja kahdeksan Dallas Cowboysien cheerleaderia. Adolf kääntyi toisella puolella istuvan vanhan herran puoleen ja sanoi: Muutamia vuosia ennen toista maailmansotaa juutalainen nuoripari meni naimisiin.

Kun he vetäytyivät hääyön iloihin ja morsian riisuutui, sulhanen näki, että hänen uunituoreen vaimonsa vatsaan oli tatuoitu luonnollisen kokoinen Hitlerin kasvokuva. Roomassa käydessään Hermann Göring pistäytyi paavin luona. Berliiniin palattuaan hän riensi Hitlerin luo ja selitti innostuneesti: Muutamia vuosia myöhemmin, halutessaan parsia Saksan ja Vatikaanin hataria suhteita, Hitler lähetti Rudolf Hessin paavin puheille.

Mutta Hess ei saanut aikaan mitään. Hän ei onnistunut sen paremmin. Silloin lähti Göring asialle, kaikkein komeimmassa univormussaan, rintapielet kunniamerkkejä täynnä.

Vuorokautta myöhemmin Führer sai seuraavan sähkösanoman: Sinun Pyhä Isäsi Hermann. Toisen maailmansodan viimeisinä päivinä englantilainen kommando-osasto hyökkäsi Berliinissä Hitlerin bunkkeriin. Göbbels, Eva Braun ja monet muut löytyivät kuolleina, mutta Hitler istui pöytänsä takana kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Kun englantilaisten johtaja heilautti konepistoolinsa piipun kohti Hitleriä, tähän tuli eloa. Hitler vetäisi viiksensä ja tukkansa irti, teki asennon ja sanoi: Tehtävä suoritettu, Saksa tuhottu! Vuonna Hitler yritti lähentyä Vatikaania. Tehdäkseen paaviin hyvän vaikutuksen hän päätti pystytyttää Berliiniin mahtavan Kristuksen patsaan.

Mutta mitä tekstiksi patsaan jalustaan? Propagandaministeri Göbbels sai asian mietittäväkseen. Hitler ei hyväksynyt tätä. Mutta kolmas kerta toden sanoi! On hiljaista mutta yhtäkkiä tuon hiljaisuuden rikkoo hirmuinen kiljunta: Heti kadulle ilmestyy suuri joukko poliiseja, jotka ryntäävät huutoa kohti. Keskellä katua istuu hatuttomin päin ja vaatteet epäjärjestyksessä muuan mies.

Olisitteko tulleet näin nopeasti, jos olisin huutanut vain apua? Kerran, ei niin kaunkaan sitten, teki Joulupukki lähtöä jokavuotiselle retkelleen. Tällä kertaa se ei ollut helppoa, sillä vaikeuksia riitti kaikkialla. Neljä tontuista oli sairastunut, eivätkä nuoremmat tontut pystyneet valmistamaan leluja yhtä nopeasti. Niinpä Pukki alkoi olla huolissaan aikataulun toteutumisesta.

Sitten vielä anoppi ilmoitti tulevansa viikoksi Korvatunturille, eikä se vähentänyt pukin paineita lainkaan. Kun hän meni tallin, hän huomasi kolmen poroista kuolleen ja kahden muun loikanneen luoja ties minne. Kun hän lopulta alkoi valjastaa loppuja poroja reen eteen, toinen valjaista katkesi ja reki kaatui.

Suurin osa lahjoista säkyi pudotessaan maahan. Turhautuneena Pukki meni pirttiin ottaakseen kupin kahvia ja kunnon viskipaukun, mutta tontut olivat löytäneet hänen viinakaappinsa, eikä siellä ollut mitään juotavaa.

Hermostuksissaan hän pudotti kahvikuppinsa. Kupin pienet sirpaleet pyörivät pitkin pitin lattiaa. Pukki meni hakemaan luutaa, mutta hiiret olivat jyrsineet sen kaikki harjakset poikki. Juuri silloin soi ovikello. Pukki avasi oven, sen takana oli pieni enkeli suuren tuuhean joulukuusen kanssa. Ja se pieni enkeli kysyi: Näin siis pieni enkeli joutui kuusen latvaan. Jos huomaat jonkun katsovan enkeliä hieman erikoisesti, hän on varmasti kuullut tämän tarinan.

Tietopaketti sukupuolitaudeista Lauantai Sukupuolitaudit tarttuvat suojaamattomassa sukupuoliyhdynnässä, suuseksissä tai anaaliseksissä. Jotkin taudit tarttuvat myös käsien ja huumeruiskujen välityksellä ja synnytyksen aikana äidistä syntyvään lapseen. Kondomi ja suuseksisuoja ovat ainoat ulkoiset keinot, joilla voi pienentää tarttumisen riskiä sukupuolisessa kanssakäymisessä.

Jos olet ollut suojaamattomassa sukupuolikontaktissa, hakeudu hoitoon, jos sinulla ilmenee kirvelyä virtsatessa, epänormaalia valkovuotoa naisilla tai harmahtavaa, vihertävää tippavuotoa miehillä , näppylöitä, syyliä, haavaumia tai muita ihomuutoksia sukupuolielinten alueella. Muita sukupuolitaudin oireita voivat olla väsymys, kuumeilu, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, alavatsakivut, nivelkivut, flunssaan viittaavat oireet, päänsärky ja sukupuolielinten kutina. Klamydia Klamydian aiheuttaa Chlamydia trachomatis -bakteeri.

Taudin itämisaika on viikkoa. Tarttuminen ei edellytä näkyviä oireita, joten taudin voi tartuttaa tietämättään. Harmahtava vuoto virtsaputkesta ja kirvelyä virtsatessa. Myöhemmin voi esiintyä lisäkivestulehdus ja siitä johtuva lapsettomuus, Myös niveltulehduksia esiintyy osalla potilaista. Miesten saamista tartunnoista 25 prosenttia on oireettomia.

Lisääntynyt tai poikkeava valkovuoto ja kirvely virtsatessa. Hoitamattomana klamydia voi aiheuttaa munasarjatulehduksen, josta saattaa seurata lapsettomuus.

Naisten saamista klamydia-tartunnoista 75 prosenttia on oireettomia. The Devil's Playground Men Who Love Boys Without a Trace Bump in the Night TV. Kiss or Kill Scary Movie 3 Mind Prey TV. Eban and Charley Was Schulmädchen verschweigen The Dangerous Stranger Avocat du diable, L' TV.

Staying Safe V. Pædofile danskere, De TV. Boda del señor cura, La The Child Molester The Weather Man Twist of Faith Kikujirô no natsu Leben lang kurze Hosen tragen, Ein Wild at Heart Woman Thou Art Loosed The Jaundiced Eye Kids Don't Tell TV.

Absence of the Good TV. Stop at Nothing TV. Voices from Within TV. The Night Caller Freddy Got Fingered Blade Runner VG. Fainaru fantajî R VG. The Last Taboo Don't Touch TV. Tournament of Dreams Loving You TV. Born into This Goodnight Mister Tom TV.

The Lost Child TV. Falling Away From Me V. Two Story House No Cure for Cancer TV. Stand by Me The Land Beyond the Sunset Good Will Hunting Dom za vesanje No Child of Mine TV. This Gun for Hire Hell Town TV. The Reflecting Skin Ladro di bambini, Il King of the Hill Espinazo del diablo, El Caduta degli dei, La The Joy Luck Club Where the Spirit Lives Argent de poche, L' Three on a Match The Virgin Suicides Danny the Dog Harry Potter and the Sorcerer's Stone This Boy's Life Song for a Raggy Boy Pack Up Your Troubles A Time to Kill Tatort - Kinderlieb TV.

Tatort - Manila TV. The Onion Field König der Diebe Domestic Violence 2 Dominick and Eugene Jay and Silent Bob Strike Back The Pretender TV. Noir comme le souvenir Wisconsin Death Trip Lady in White The Lost Son Crème glacée, chocolat et autres consolations Real Men TV. Island of the Haunted TV. Life with Billy TV. Child's Cry TV. A Map of the World Tatort - Abschaum TV. Trapped in Silence TV.

Where the Heart Is The Ellie Nesler Story In the Cold Light of Day Mockingbird Don't Sing Unspeakable Acts TV. Es geschah am hellichten Tag TV. The Prince of Tides The Mad Genius Agnes of God Getting Out TV. It Leads TV. The Demon Barber of Fleet Street Milka - elokuva tabuista Liar, Liar TV. A Promise to Carolyn TV. Ombre du doute, L' When She Was Bad The Fishing Trip Révolte des enfants, La Shattered Mind TV.

A Child Lost Forever: The People Under the Stairs The Lion King II: Simba's Pride V. Tainted Blood TV. An American Dream TV. Do You Know the Muffin Man? While Justice Sleeps TV. Ultimate Betrayal TV. Never Die Alone House of Wax Tales from the Hood Flowers in the Attic Child of Rage TV.

The Witch Who Came from the Sea The Final Nightmare The Mao Game The Trial of Billy Jack Petite Aurore l'enfant martyre, La Children of the Night Three on a Meathook Don't Go in the House The Secret World of Mormonism V. The Calendar Girl Killer Polizeiruf - Minuten zu spät TV. Minsan lang kitang iibigin Just an Overnight Guest TV.

Perfekte kvinde, Den Seiken densetsu 3 VG. To a Safer Place Fish Don't Fly When the Bough Breaks TV. Vater unter Verdacht, Ein TV. Abarten der körperlichen Liebe In Defense of Kids TV. Rachel and Marla TV. America's Best Kept Secret V.

Umarmung des Wolfes, Die TV. Süße der Fremden, Das TV. One of a Kind TV. Law of the Land Yume no kichi A Puzzle of Flesh VG. The Sterilization of Leilani Muir De la part des copains In Quiet Night The Near Room After the Bath Salò o le giornate di Sodoma Streets of Rage The Art of War Virgin Trade TV.

Mielött befejezi röptét a denevér Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari Mujer del puerto, La Inceste, lorsque l'enfant parle, L' Inceste, la conspiration des oreilles bouchées, L' The Manchurian Candidate Dress to Kill V. Once Were Warriors Yeux sans visage, Les The Sweet Hereafter Pugni in tasca, I A Clown in Babylon Såsom i en spegel The Royal Tenenbaums The Color Purple Brutti sporchi e cattivi Reine Margot, La Riekes Liebe TV.

The Cider House Rules The War Zone The Cement Garden The Candy Snatchers Bad Boy Bubby Mein Bruder, der Vampir Seul contre tous The Dangerous Lives of Altar Boys The Devil's Advocate Something About Amelia TV. Pacte des loups, Le The Rise of Evil TV. Ángel de fuego Sister My Sister The Fearless Vampire Killers Mua he chieu thang dung Blessures assassines, Les Bunny Lake Is Missing Portrait of a Serial Killer Campana del infierno, La The Music Lovers My Own Private Idaho Word's Worth V.

Zbogum na dvadesetiot vek Suzy Q TV. Heart of the Stag Passion Béatrice, La Fire Walk with Me Princess Daisy TV. Close My Eyes Tenshi kinryoku V.

The House of Yes Ai shimai V. Spanking the Monkey A Woman Rebels Si c'était à refaire Out of the Blue Amiche del cuore, Le Desire Under the Elms Little Boy Blue Ball in the House Aka Albert Walker TV. The Hills Have Eyes Six Ways to Sunday The Weight of Water Monaca del peccato, La Crime and Punishment in Suburbia Aunque estés lejos Incest and Family Sexual Abuse The Hotel New Hampshire Tromeo and Juliet Top of the Food Chain Liens de sang, Les Demons of the Mind Kuß meiner Schwester, Der TV.

Closer Than the Boy Next Door A Thousand Acres Così come sei Ascolta la canzone del vento An Awfully Big Adventure Twee vorstinnen en een vorst Keep My Grave Open Mie men can an zhi nie sha Lone Star State of Mind Sueño del mono loco, El Fool for Love Killing Me Softly Not Another Teen Movie Addio, fratello crudele Flesh for Frankenstein Pedhia tou dhiavolou, Ta The Cold Room TV. Morsures de l'aube, Les Contra el viento Koritsi ke to alogo, To The Undertow V.

Home Song TV. The Nine Lives of Fritz the Cat Say It Isn't So Shisenjiyou no Aria This World, Then the Fireworks Schamlosen, Die TV. Confessions of a Trickbaby Ruf der blonden Göttin, Der The Savage Is Loose Chain of Desire My Lover My Son The Last Year The Curse of Michael Myers Chou jue deng chang V.

Cruel Intentions 2 V. Harry and Max A Mind's I Schizophreniac 2 V. Nelle pieghe della carne Teil - Was Eltern wirklich wissen sollten Teil - Was Eltern oft verzweifeln lässt Bikini Party Massacre Si le vent te fait peur A Rosa do Adro The Sins of Rachel Sur de una pasion, El It Only Happens Next Door Farlige forklaringer TV.

Tigre de Yautepec, El Between the Boys Droga w swietle ksiezyca TV. Miss Jessica Is Pregnant Coeur à l'envers, Le Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn Sin in '69 Staff som fortjent TV. Halik sa paa, halik sa kamay Lys cassé, Le Abby, My Love TV. The Fruit of Evil Walküre, Die TV. Lieve vader en moder Brother and Sister Love of the Damned Helsingin Sanomat julkaisi uutisen Toisaalta äitiyden myötä hän on herkistynyt lasten asialle, pahat teot lapsia kohtaan tuovat kyyneleet silmiin.

Samaan aikaan kun Suomen TV 2: Tämä on jo kyllä skandaalien huippua, Maria Kaisa Aula, etkä ole puuttunut asiaan, kuten et ole Lastensuojelun Keskusliiton puheenjohtajankaan ominaisuudessasi millään tavoin puuttunut suurten mediajättien levittämään lapsipornoon, josta on tässä kirjassani roppakaupalla todisteita.

Julkaisen seuraavaksi otteita artikkelista: Vain pieni osa lapsista puhuu peloistaan vanhemmilleen. Martsolan mukaan median järkyttävyys ja merkitys lasten elämässä voivat jäädä täysin huomiotta, vaikka monet lapset kärsivät traumaoireista mediamateriaalin vuoksi.

Lapsi voi tuijottaa ovea ja pelätä elokuvahahmon tulevan kotiin. Itsesyytökset ja yksinäisyyden tunne tekevät puhumisen vaikeaksi. Aikuisenkin on vaikeaa purkaa kuvallisia traumoja. Manaaja-elokuvassa vuotias pikkutyttö masturboi krusifiksilla, kristinuskon pyhimmällä symbolilla. Lapsella ei silti ole keinoja suhteuttaa näkemäänsä. Osalla vanhemmista on lisäksi käsitys, että lasta pitäisi jo pienenä jotenkin karaista: Kolmannes lapsista on kuitenkin jopa ikätasoaan herkempiä jo biologisista syistä.

Nähty voi aiheuttaa tunnemyrskyn, jonka käsittelemisessä tarvitaan apua ja keskustelua. Jos apua ei saa, lapsen psyyke turvautuu vetäytymiseen ja kieltämiseen. Hahmottomat kokemukset aiheuttavat levottomuutta, kiihtymystä, ahdistusta ja avuttomuutta, mikä taas syö itsetuntoa. Lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, televisiokanavien esittämät lapsipornoelokuvat ovat erittäin kriittisessä ja herkässä kehitysvaiheessa olevien teini-ikäisten ja lapsikatsojien vakavaa seksuaalista ahdistelua, hyväksikäyttöä ja häirintää.

Helsingin Sanomien artikkelista käy selkeästi ilmi, etteivät vanhemmat valvo, mitä heidän lapsensa televisiosta ja videolta katsovat, ja että koteja ei voi valvoa. Tämän vuoksi sinun olisi virkasi puolesta haastettava lapsipornoelokuvien valmistajat ja niitä levittävien televisiokanavien omistajat, johtajat ja toimittajat oikeuteen ja vaadittava heille vankeusrangaistusta. Ellet toimi näin, minkälainen lapsiasiavaltuutettu oikein olet?

Kerroit Hesarin haastattelussasi, että pahat teot lapsia kohtaan tuovat sinulle kyynelet silmiin ja että aiot olla työssäsi vaikuttaja ja lasten äänen megafoni. Ellet haasta elokuvastudioita ja suuria mediajättejä oikeuteen lapsipornosta, paljastat itsestäsi kaikelle kansalle sen, että valehtelit Hesarin haastattelussasi ja oletkin todellisuudessa lapsipornon kannattaja ja suojelija. Hoidapa virkavelvollisuutesi, Maria Kaisa Aula — miksi ihmeessä muutoin koko lapsiasiavaltuutetun virkaa olisi perustettu, ellet toimi virkasi edellyttämällä tavalla?

Helsingin Sanomien toimittajat tekivät keväällä alaikäisille seksiostotarjouksia Internetin chateissä tutkivan journalismin varjolla! Toimittajat eivät nähtävästi tiedä, että seksin ostotarjous alaikäiselle eli seksuaalipalvelujen ostamisen yritys nuorelta on rikos. Hesarin toimittajat houkuttelivat lapsia Internetissä seksipalvelujen myymiseen ja loivat tällä tavoin lapsille tosiasiallisia houkuttelevia seksifantasioita pedofiliaseksistä.

No minä esimerkiksi teen homoliittojen kiinnostavuuden tutkimusta alaikäisille pojille linja-autoissa esittelemällä heille tätä kirjaani perusteellisesti, eikä sellainen edes ole seksiehdotuksen tekemistä. Hesari ei maininnut sanallakaan siitä, että se olisi tehnyt seksuaalipalvelusten ostotarjouksia nuorille yhteistyössä poliisin kanssa.

Hesari oli siis tehnyt koko projektin omin päin. Hesarin toimittajat ovat seksiehdotteluillaan saaneet satojen alaikäisten poikien pippelit erektoitumaan, eli tehneet alaikäiselle pojalle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla ja täten syyllistyneet lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön kertomalla lapselle seksuaalisesti latautuneita tapahtumia.

Tässä taas näemme että suuri mediajätti voi jopa tehdä rikoksia viranomaisten puuttumatta asiaan millään tavoin. Vaikka lähettäisin Hesarin toiminnasta satoja rikosilmoituksia eri puolilla Suomea sijaitseville poliisiasemille, kukaan poliisi ei korvaansa lotkauttaisi aloittaakseen rikostutkimukset Hesarin toimittajista. Mutta minun kirjani kimpussa poliisit ovat heti. Hesarin toimittajat voisivat vaikka ryöstää pankkeja, ja se sallittaisiin heille, jos toimittajat perustelevat ryöstönsä sillä, että he tekevät toiminnastaan uutisartikkeleita tutkivan journalismin näkökulmasta.

Tiedättekö, lukijani, että minä istuin vankilassa syytettynä seksuaalipalvelujen ostoyrityksestä nuorelta? Mutta koska Hesarin toimittaja kertoi artikkelissaan Hesarissa Kohta kai pankkejakin saadaan ryöstää ilman poliisien puuttumista asiaan, jos konnaa ryöstötilanteessa ahdistaa ja oksettaa!

Hesarin toimittajien seksipalvelujen ostoyritystä nuorelta Internetissä ei voida perustella sillä, että he esim. Kaikki maksullisesta seksistä kiinnostuneet kertoivat toimittajien nimimerkeille harkitsevansa asiaa ensi kertaa, eli kaikki toimittajien uhrit olivat alaikäisiä — toimittajathan liikkuivat juuri LAPSILLE tarkoitetuissa chat-huoneissa viikon ajan.

Hankkikaa nuo Hesarin numerot käsiinne ja lukekaa itse. Niitä saa kuka tahansa luettavakseen ja kopioitavakseen lähimmän yliopiston kirjaston varastosta.

Miksei Hesari olisi tehnyt tutkimustaan julkaisematta sitä koko Suomen kansan tirkisteltäväksi ja olisi vain hiljaisesti vienyt loppuraporttiaan suoraan poliisille?

No, koska perustuslain mukaan kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä, niin minäkin julkaisen omat tutkimukseni suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta koko Suomen kansalle enkä vain hiljaisesti vie tätä loppuraporttiani poliisille.

Muistakaa, lukijani, myös Hesarin toimittajat ovat vain kansalaisia lain edessä, yhdenvertaisia minun kanssani. Tavallisia kansalaisia ovat myös suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat, yhdenvertaisia minun kanssani lain edessä. Helsingin Sanomat julkaisi Se on perustettu vuonna , ja tuorein levikkiluku vuodelta on runsaat 53 Lukijamääräksi lasketaan Nykytytöt lukevat lehdistään, miten voi saavuttaa parhaan orgasmin ja saavat suorasukaisia ohjeita esimerkiksi suuseksistä.

Tuossa samassa Hesarin jutussa tutkija Marjo Laukkanen kertoo, että Regina-lehti otti ensimmäisenä seksin näkyväksi valtikseen. Muutos oli iso, sillä perinteisesti tyttöjä ja nuoria naisia on suojeltu seksiltä. Minusta on kuitenkin tärkeää, että tyttöjen ja nuorten naisten lehdissä puhutaan myös suoraan seksistä ja seksuaalisuudesta, koska sitä tulee kaiken aikaa joka puolelta.

Siellä puhutaan suihinotosta, seksiasennoista, eka kerrasta ja masturboinnista, Laukkanen sanoo. Keskustelijat ovat pääasiassa teini-ikäisiä tyttöjä ja rohkeampia kuin Laukkanen itse yläasteikäisenä —vuotiaana. Asiasta ei ole epäselvyyttä sen jälkeen, kun on kurkistanut Sillä silmällä —sarjasta TV: Huutomerkkien, hymiöiden ja ylistyksen määrä on valtava — yhteensopivuustestejäkin tehdään. Ote nettisivujen alaikäisten kommenteista: Sen namun kun sais. Hän eli kammottavan lapsuuden narkkariäitinsä kanssa.

Molemmat hankkivat tuloja prostituutiolla. Samalla NYT-liitteen sivulla oli elokuvasta värivalokuvatallenne, jossa poseerasi kolme esimurrosikäistä poikaa kohti kameraa yläruumiit täysin alastomina! NYT-liitteessä siis kerrottiin, että JT LeRoy hankki lapsena tuloja prostituutiolla äitinsä kanssa, ja sitten tällainen kuva kolmesta yläruumiit alastomana olevasta pikkupojasta julkaistiin jutun yhteydessä! En ole itse elokuvaa nähnyt vielä, mutta yksistään tällainen skandaali yhdistettynä saman NYT-liitteen numeron sivun 23 juttuun otsikolla "Hevosista homoihin", jossa tyrkytettiin vuotiaille tytöille suunnatun Demi-lehden nettisivujen homokeskusteluja, on lapsipornoskandaali, ja täyttää sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisen tunnusmerkit siten, että aiheuttaa pahennusta.

Myös alaikäiset lapset lukevat Hesaria sen tilaajaperheissä! Mutta Hesari on suuri mediajätti, joka voi näköjään julkaista mitä huvittaa viranomaisten puuttumatta asiaan. Kukaan ei kieltäytynyt tehtävästä tai äitynyt vitsailemaan. Varsinkin tytöt olivat selvästi pohtineet aihepiiriä.

Hesari julkaisi otteita peruskoulun viidesluokkalaisten vastauksista tummanpunaisella alaotsikolla: Ymmärrystä saa muun muassa pappi, joka on pedofiili. Lisäksi pojalla on Hesarin kuvassa jaloissaan shortsit ja lyhythihainen paita, jossa on löysä, paljastavan iso kaula-aukko! Hesarin kuvateksti oli kokonaisuudessaan tällainen: Mainoksessa oli julkaistu isossa koossa aikakauslehden kansikuva, johon oli painettu teksti: Lisäksi nainen puristaa vasemmalla kädellään pojan peppua!

Helsingin Sanomissa oli Juttuun on painettu kirjan kansikuva, ja sitten esitellään sen alla kirjan nimi, joka on: Nuorten oma seksikirja", WSOY, sivua. Hesarin artikkeli alkaa näin: Olkoon nuoruutesi huolettomampi kuin omani oli, sanoo äiti ojentaessaan vuotiaalle tyttärelleen seksiä käsittelevän tietokirjan Hei Beibi, mä oon tulta.

Lisäksi tuossa samassa Hesarissa oli samalla sivulla kirja-arvion vieressä noin puolen sivun kokoinen juttu, jonka otsikkona oli: Hän laittoi kätensä housujeni sisään ja alkoi hieroa intiimialueitani. Nauhalla Jacko nähdään käsi kädessä nuorten poikien kanssa ja kertomassa avoimesti siitä, että he nukkuvat hänen kanssaan samassa makuu-huoneessa. Huomautan, että tuo kyseinen dokumenttielokuva esitettiin Suomenkin televisiossa vuonna tai Helsingin Sanomat julkaisi 5.

Pojan ikä käy ilmi kuvan alla julkaistussa kuvatekstissä. Poikaa kanniskeli kuvassa sylissään kaksi aikuista miestä. Kyse oli syyskuun alussa Beslanissa tapahtuneesta. Helsingin Sanomat julkaisi 3. Lapsipornon levittämistäkö ei muka ole se, että Hesari julkaisi kuvan mahdollisesta raiskatusta 7-vuotiaasta pikkupojasta, jonka penis näkyi erektiossa? Muistakaa, lukijani, että Suomen rikoslaissa ei missään kohden sanota, että sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia lasta esittäviä kuvia saa levittää, jos ne julkaistaan katastrofiuutisten yhteydessä.

Saako muka Internetissä leviävien lapsipornosivustojen raiskattujen pikkupoikien kuvia julkaista lehdissä? Mutta Hesari voi tehdä mitä sitä huvittaa, koska Hesari on suuri mediajätti. Maalauksessa noin —vuotias poika katselee mäenkumpareelta, kuinka samaan aikaan hänen alapuolellaan kylpee alastomana järvessä aikuinen nainen, ja hänen takanaan seisoo rannalla toinen aikuinen nainen alastomana itseään kuivattelemassa.

Vaikka kyseessä on vain maalaus, niin rikoslaki sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä koskee myös maalauksia, piirroksia, patsaita ym. Samassa Hesarissa julkaistiin samalla sivulla Gallen-Kallelan maalauksen vieressä kansikuva Bela Vikarin unkariksi kääntämästä Kullervo-runoelmasta Kullervo Enekei vuodelta Kansikuvaan on piirretty noin vuotias täysin alaston poika, jonka penis näkyy myös kuvassa. Hesarin artikkelin innoittamana pedofiililukija saattaa mennä penkomaan Kansalliskirjastossa muitakin vanhoja lapsipornoaineistoja, ja löytää esim.

Koivun kuvittamista vanhoista Aapisista ym. Olen itse nähnyt jossakin lehdessä takavuosina artikkelin, jossa esiteltiin Koivun alastomia pikkupoikia vanhoissa Aapisissa, mutta en nyt muista kyseistä lehteä, muuten kyllä julkaisisin lehden nimen ja ilmestymisnumeron tässä heti. Hesarissa julkaistun maalauksen ja piirroksen poikien ikä voidaan helposti havaita heidän ruumiinjäseniensä kokosuhteita tarkastelemalla, sillä maalauksessahan ei näy pojan kasvoja, koska hän on nelinkontin selin katsojaan.

Mutta kuka tahansa lastenlääkäri, samoin kuin lasten kanssa työskennellyt maallikkokin, voi milloin tahansa määritellä pojat vasta vuotiaiksi. Ottaen huomioon, että Hesarin vuosikerran tilaajalle Hesari on kuin yksi suuri kirja, ja näin ollen kun otetaan huomioon KAIKKI tässä luvussa luettelemani Hesarin lapsipornoskandaalit, tämän 9.

Vertaa tämän kirjani luvussa 6 kertomani 7. Mutta Hesari voi tehdä mitä sitä huvittaa saamatta koskaan minkäänlaisia juridisia seuraamuksia, koska Hesari on suuri mediajätti. Keski-ikäinen ja alkoholisoitunut Ricard kuvaa, kun vähän nuorempi   Eric ja parikymppinen Tess parittelevat. Pornoelokuvien katseluikäraja on poikkeuksetta 18 ikävuotta, mutta silti Ilta-Sanomat esittelee nuoren teini-ikäisen pojan seuraavan touhua sivusta, eli Ilta-Sanomat houkutteli lukijoitaan menemään katsomaan laitonta elokuvaa, jossa syyllistytään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Helsingin Sanomat julkaisi 2. Toiseksi suosituin lehti oli Ilta-Sanomat, jota luki suomalaista. Kasvua oli 0,9 prosenttia. Ilta-Sanomien kilpailijalla, Alma-Median kustantamalla Iltalehdellä oli lukijaa. Hesarin jutun alaotsikkona oli: Tutkimuksen mukaan 67 prosenttia lukijoista lukee lehteä vähintään puoli tuntia päivittäin, kun marraskuussa vastaava luku oli 59 prosenttia. Niin että kyllä Hesarin lapsipornojutut ovat takuulla saavuttaneet yli miljoona suomalaista aikuista ja alaikäistä!

Katso tämän kirjani luku 5 ja 7. Hesarihan voi tehdä mitä sitä ikinä huvittaa, koska se on suuri mediajätti. Tavallinen yksityinen kansalainen, kuten minä, joudun syntipukiksi ja ainoastaan meikäläistä rangaistaan, kun ihan samalla tavalla samat rangaistukset ansaitsevat suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat.

Ei kai tällaisen tiedon salaaminen ole nykyaikaisen avoimen tietoyhteiskunnan arvojen mukaista? Myöhemmin huomasin, että Iltalehdessä Minun kirjani ei mainitse sanaakaan Thaimaan   lapsiprostituutiosta. Jos informaation pimittämisen ja salaamisen tielle lähdetään, silloinhan Iltalehden artikkeli Thaimaan lapsiprostituutiosta voidaan katsoa olevan   mainosta kaikille Suomen pedofiileille, ikään kuin kehotus, että menkääpä tekemään seksiä Thaimaan alaikäisten kanssa, sieltä löytyy pedofiileille alaikäisiä kumppaneita.

Ohessa toimitan liitteenä sanomalehti Keskisuomalaisen numeron Keskisuomalaisella on noin kappaleen levikki. Alaikäiset lapset saavat perheissä vapaasti lukea sitä, ja myös ostaa aivan vapaasti lehden kioskista tai kirjakaupasta, ja myös soittaa kännykällään tällaisten ilmoitusten numeroihin kotoaan käsin.

Vien asian Strasbourgin ihmisoikeustuomioistuimeen, jos ainoastaan minun kirjastani nostetaan syytteet ja jos se tuomitaan oikeudessa, sillä koen, että kyseessä on silloin ainoastaan minuun ja kirjaani kohdistuva ajojahti viranomaisten taholta, koska viranomaiset eivät tee elettäkään muista vastaavista mainitsemistani epäkohdista. Silloin kyseessä on henkilökohtainen ihmisoikeuksien loukkaus ja räikeä epätasa-arvoisuus. Kirjani ei ole millään tavalla erityisesti alaikäisille suunnattu. Kiikutin kuusi kappaletta A 4 —kokoisia kovakantisia kirjoja KRP: Niissä oli Internetistä imuroimiani englanninkielisiä tekstejä Mäkitalolle kertomastani tietystä www-osoitteesta.

Tekstit sisältävät minulle tuntemattomien kirjoittajien fiktiivisiä kertomuksia aikuisten miesten ja alaikäisten poikien välisistä rakkaus- ja seksisuhteista. Mäkitalo palautti tekstit minulle kesällä ilman minkäänlaisia seuraamuksia sellaisten tekstien hallussapidosta, eikä KRP ollut poistanut kyseistä www-osoitetta tai sen sisältöä edes vielä toukokuussa , jolloin kävin sivustolla edellisen kerran.

Kaikki tekstit olivat siellä edelleenkin. Näin siis kerroin kirjallisessa puolustuspuheenvuorossani. Ai etteivätkö peruskoululaiset muka lue sanomalehtiä? Helsingin Sanomat uutisoi Sanomalehti Keskisuomalainen julkaisi Ystävät suhtautuivat asiaan heti hyväksyvästi.

Sanomalehti Keskisuomalaisen aikuiset toimittajat siis tuovat jopa vuotiaiden tietoisuuteen tällaisia homoseksuaalisia vaihtoehtoja. No, minun, Antti Puustisen mielestä asiahan on aivan hyväksyttävää, mutta minkä vuoksi minä en saisi tämän kirjani välityksellä esitellä alaikäiselle ihan samoja juttuja kuin Keskisuomalaisen täysi-ikäiset toimittajat?

He ovat perustuslain mukaan Suomen kansalaisina yhdenvertaisia minun kanssani, joka myös olen Suomen kansalainen. Kun kerran laki on kaikille sama, niin poliisien estäessä tämän oman kirjani levityksen alaikäisille, niin lehden toimittajat pitäisi sitten samalla tavalla asettaa lailliseen edesvastuuseen, kaikki tässä kirjassani esittelemieni lapsiseksuaalisten aineistojen valmistajat ja levittäjät.

Virkavalta ei kuitenkaan suostu aloittamaan lainkäyttötoimenpiteitä heitä vastaan. Moni alaikäinen on tullut Keskisuomalaisen artikkelin luettuaan kiinnostuneeksi homoseksuaalisuudesta, ja ylipäätään seksuaalisuudesta, josta hän ei olisi alkanut innostua, ellei Keskisuomalainen olisi julkaissut juttuaan alaikäisille suunnatulla "Syke" —sivullaan.

Keskisuomalaisen varhaisteini-ikäinen lukija sitten vielä sai lukea tuon saman Milloin mä pääsen sun viekkuun taas nukkumaan. Lupaatko olla taas ihan Naked Peruskouluissa 9-vuotiaina englannin kielen opiskelun aloittaneet tietävät jo varmasti jo vuotiaina, että sana "naked" tarkoittaa "alasti". Sanomalehti Keskisuomalainen houkuttelee jutussaan alaikäisiä lisäksi näyttämään lesbosuhteitaan julkisilla paikoilla, kun vuotias Elena kertoo haastattelussaan: Keskisuomalaisen Syke-sivua lukevat myös vuotiaat lapset.

Suomen rikoslaissa sanotaan, ettei lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön syyllistytä, jos osapuolten ruumiillisessa kehityksessä ja henkisessä kypsyydessä ei ole suurta eroa. Kuitenkin Simo, joka antoi Keskisuomalaisen haastattelussaan esimerkkiä lukea homoseksuaalien Z-lehteä julkisella paikalla, oli vuotias, ja Elena, joka antoi esimerkin lesbosuhteen näyttämiseen yleisellä paikalla, oli vuotias.

Kyllä aivan varmasti vuotiaalla Simolla ja vuotiaalla lukijalla on suuri ero ruumiillisessa kehityksessä ja henkisessä kypsyydessä, samoin kuin vuotiaalla Elenalla ja vuotiaalla lukijalla.

Ai, ettenkö minä sittenkään saisi levittää tätä kirjaani alaikäisille? No, silloin myös sanomalehti Keskisuomalainenkin tulisi asettaa syytteeseen SYKE-sivun jutustaan tähän malliin: Kun Keskisuomalainen kirjoittaa alaikäisille suunnatussa jutussaan, että alaikäinen poika lukee Z-lehteä julkisella paikalla, niin Keskisuomalainen syyllistyy alaikäisten poikien houkutteluun kiihottumaan seksuaalisesti, sillä kun alaikäinen homopoika lukee Z-lehteä, niin hän saa erektion, jonka on aikaansaanut aikuinen Z-lehteen kirjoittanut henkilö.

Alaikäisen pojan seksuaalisen kiihotuksen on aikuinen silloin saanut aikaan muulla tavalla kuin koskettamalla. Keskisuomalaisen Syke-sivun aikuiset toimittajat syyllistyvät lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön tekemällä lapselle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla houkutellessaan alaikäisille suunnatulla Syke-sivullaan alaikäisiä poikia ottamaan jutusta mallia Z-lehden lukemiseen julkisella paikalla, esim.

Keskisuomalaisen aikuiset Syke-sivun toimittajat saavat siis alaikäiset poikalapset ryhtymään seksuaaliseen tekoon muulla tavoin kuin itse heitä koskettelemalla saamalla heidät masturboimaan lehtijuttunsa avulla. Onhan lapsipornokuvienkin kohdalla niin, että jos lapsipornokuvassa kaksi samanikäistä lasta tekee seksiä keskenään, niin lapset eivät syyllisty rikokseen, mutta jos aikuinen saa heidät esim.

Tämä pätee myös siihen, että Keskisuomalaisen Syke-sivun aikuiset toimittajat ovat julkaisemalla   houkuttelevan jutun alaikäisten lesbosuhteen näyttämisestä yleisellä paikalla syyllistyneet alaikäisten kiihottamiseen keskinäisiin seksisuhteisiin niin, että se stimuloi yleisillä paikoilla toisiakin alaikäisiä ottamaan mallia sukupuolisiveellisyyttä julkisesti loukkaavasta käyttäytymisestä siten, että se on omiaan aiheuttamaan pahennusta, vertaa lehtiartikkelissa kerrottujen vastaantulijoiden tyrmistyneen näköiset ilmeet.

Mikäli syyttäjä noudattaisi virkavelvollisuuksiaan, niin hän laatisi edelläkertomani kaltaisen syytteen, mutta koska Keskisuomalainen on suuri mediajätti, niin yksikään poliisi, syyttäjä tai tuomari ei koskaan puutu suurten mediajättien lapsiseksiin.

No, siispä minäkin sitten saan perustuslain suoman kansalaisten yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan levittää tätä kirjaani vuotiaillekin, sillä esim. Perustuslain laillisuusperiaatteen mukaan rikoslain säännöksiä ei saa soveltaa sanamuotonsa ulkopuolelle, esim. Luvun 4 elokuvalistassa lupasin tässä 5.

Paljastan sen vasta oikeussalissa, mikäli joudun sinne tämän kirjani levityksen vuoksi. Se on niin raju elokuva, että minun kannattaa säästää se puolustuspuheenvuoroani varten! Lapsipornokuvien valmistus on kriminalisoitu mm. Minulla on ennakkotapausluonteisesti tästä oikeuden pöytäkirjojen todistusaineistoa, sillä poliisin kotoani toukokuussa takavarikoiman pelkän pöytälaatikkokirjoitukseni, jota ei ollut julkaistu missään, tuon kirjoitukseni yhtä pientä vajaan sivun pituista fiktiivistä homopedofiliatarinaa syytettiin valtionsyyttäjä Päivi Hirvelän toimesta siitä, että tarinan mallina oli ollut oikea poika Virossa vuonna , ja tätä pöytälaatikkotarinaani käytettiin todistusaineistona minun vankilaan saamisessani oikeudenkäynnissä Suomessa kansalaiset eivät todellakaan saa kirjoittaa yhtään mitään tuhmaa omiin yksityisiin ja salaisiin muistikirjoihinsa ilman, että poliisi takavarikoi ne ja niistä syytetään oikeudessa ja tuomitaan vankilaan!

Te lukijani, lähettäkää tämän kirjani nettiosoite sähköpostilla valitusasiakirjan ominaisuudessa eduskunnan kaikkien kansanedustajan sähköpostiosoitteisiin, jotta edustajat saavat tietää kansalaisten lumivyörynomaisen valitustulvan avulla, että viranomaiset eivät tee yhtään mitään suurten mediajättien kirjoissa ja lehdissä levittämille lapsipornoteksteille, joiden malleina on aina seksuaalisesti hyväksikäytettyjä lapsia!

Toisin sanoen viranomaiset puuttumattomuudellaan näihin asioihin sallivat sen, että aikuiset saavat Suomessa kaikessa rauhassa käyttää lapsia seksuaalisesti hyväkseen voidakseen ottaa rikoksistaan mallia kirjoittaakseen lapsipornotekstejä, joita suuret mediajätit sitten kaikessa rauhassa saavat viranomaisten suostumuksella julkaista koko kansalle ikään kuin yllytyksenä ja rohkaisuna aikuisille kirjoittaa pedofiliatekstejä, joiden malliksi otetaan yhä suuremmat joukot suomalaisia alaikäisiä lapsia.

Jopa sinun lapsesi, lukijani, saattaa viettää illat pitkät pedofiilikirjailijan inspiraation lähteenä maaten alastomana kenen tahansa — vaikkapa naapurustossasi asustavan — tekstintuottajan kirjoituskoneen edessä, ja kirjailija mitä todennäköisimmin tekee kirjoittamisensa väliajoilla lapsen kanssa pedofiliaseksiä saadakseen tekstinsä mahdollisimman todentuntuiseksi.

Ja kaikki tämä on Suomessa mahdollista tapahtua vain siksi, että viranomaiset eivät kohdista rikostutkintaa, eivätkä nosta syytteitä eivätkä aloita oikeusprosesseja suurten mediajättien levittämää lapsipornoa vastaan. Kysymyksiin vastaamisen suhteen kirjassa ei puhuta mistään ikärajoista, esim. Päinvastoin, Shere Hiten kirjan takakannessa on mainosteksti: Kun Suomessa joku yksityinen kansalainen kirjoittaa salaisesti vain omaan pöytälaatikkoonsa vastaavanlaisia seksijuttuja kuin mitä on Hiten kirjassa julkaistu maailmanlaajuisesti, niin Suomessa sellainen yksityinen kansalainen pidätetään ja tuomitaan vankilaan.

Kuitenkin Suomessa kuka tahansa isorikas, joka omistaa suuren. Moni vuotias tulee tutustuneeksi Shere Hiten teoksen kirjastosta lainattuaan ja luettuaan omaan seksuaalisuuteensa paljon perusteellisemmin kuin jos hän ei lukisi kirjaa. Minulla itselläni ei ole mitään Shere Hiten teosta vastaan, mutta tässä me näemme, kuinka epäoikeudenmukaisesti ja eriarvoisesti viranomaiset kohtelevat yksityisiä kansalaisia ja sitten taas suuria mediajättejä. Tämä tiedoksi erityisesti Jyväskylän syyttäjä Juha Päiviselle, joka vaati nettikirjamainoksestani saamani 2 vuoden ja 10 kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen tuntuvaa ja olennaista korottamista Vaasan hovioikeudelta keväällä Mikä on varhaisin muistamanne seksuaalinen kokemus?

Kuinka vanha olitte silloin? Minkä ikäisenä masturboitte ensimmäisen kerran? Kuinka opitte sen — itse, toiselta henkilöltä, kirjoista vai elokuvista? Minkälaisia teidän seksuaaliset tunteenne olivat varttuessanne? Kysymyksen 58 loppuosa kuuluu näin: Saitteko poikana orgasmeja, ennen kuin aloitte saada siemensyöksyjä? Millä tavalla te masturboitte?

Olkaa hyvä ja kuvailkaa sitä tarkasti. Kuinka vanha olitte saadessanne ensimmäisen homoseksuaalisen kokemuksenne? Jyväskylän poliisi Eila Koivuniemi kertoi sanomalehti Keskisuomalaisen haastattelussaan luvun alussa, että jos alaikäisten ruumiillisessa ja henkisessä kehityksessä ei ole suurta eroa, niin seksuaalinen kanssakäyminen heidän välillään ei ole pedofiliaa.

Mutta kyllä vuotiaalla ja vuotiaalla on suuri ero! Lisäksi vuotias on rikosoikeudellisessa vastuussa esim. Tuleeko joku Jyväskylän poliisi oikeussaliin puolustamaan Shere Hiten kirjan tosikertomusta, jossa vuotias houkuttelee vuotiasta poikaa masturboimaan kanssaan? Mikäli joku poliisi puolustaa tällaista toimintaa, se olisi signaali ja vihreä valo kaikille vuotiaille pojille opettaa vuotiaita poikia masturboimaan.

Tässä on todellisia homopedofiilisiä tapahtumia kuvaava kertomus Shere Hiten kirjan sivuilta Vietimme paljon aikaa kahden kesken, ja aina tilaisuuden tullen hän paljasti itsensä, joko virtsatessaan tai muuten vain näyttäen minulle erektionsa.

Hänen siittimensä oli kaksi kertaa niin iso kuin minun, ja minä olin luultavasti vähän kateellinen. Hän puhui minulle seksistä, koirista jne. Eräänä päivänä noin kuusi kuukautta sen jälkeen kun olimme alkaneet kuljeskella yhdessä me olimme paikallisessa puistossa.

Oli syyspäivä, koska muistan että minulla oli pitkä takki päällä. Hänellä oli pitkä takki silloisen muodin mukaan. Me puhuimme seksiasioista, ja hänellä oli kädet taskussa. Hän sanoi, että kummassakin taskussa oli reikä ja kehotti minua arvaamaan, mitä hän teki. Minä sanoin jotakin mitä en enää muista ja hän lopetti, kääntyi ja avasi takkinsa. Hänellä oli mahtava erektio, joka pisti esiin hänen housuistaan.

Siitin oli hieromisesta punainen ja sen pää oli märkä. Minun siittimestäni ei vielä tullut mitään, joten en käsittänyt, mitä se oli.

..

: Homoseksuaaliseen kalu kosteana vaaleanruskea vuoto

HIERONTA HOMO SÖRNÄINEN HENTAI SEX VIDEO Kalun hieronta isot meis kuvia gay
PARAS SEKSIKAUPPA HOMOSEKSUAALISEEN PARAS KALU Aikuislukio homo pori ass to mouth
Homoseksuaaliseen kalu kosteana vaaleanruskea vuoto Gay kalu täynnä itsetyydytysvinkkejä miehille
Homoseksuaaliseen kalu kosteana vaaleanruskea vuoto 17

LATEX HOMO FETISSI SEKSISIVUJA

Voit testata kokosi ihan rauhassa. Mies meni takahuoneeseen ja viipyi siellä melkein tunnin. Miehen tullessa takaisin myymälän puolelle kysyi myyjä että mitä kokoa saisi olla. Pikku-Kallen takapuoleen oli ilmestynyt näppyjä ja Kalle läksi äidin mukaan apteekkiin. Äiti yritti hienovaraisen sivistyneesti kysyä apteekkarilta: Kalle kuuli kysymyksen ja vihaisena kailotti: Eräs mies meni apteekkiin ostamaan kondomía ja kysyi saisiko sovittaa.

Neiti myyjä opasti hänet takahuoneeseen ja antoi hänelle mukaan useampaa eri kokoa. Jonkin aikaa tuherrettuaan mies tuli sanomaan, ettei mikään mahtunut. Neiti penkoi laatikoitaan ja löysi yhden oikein jätti mallin. Tuli kuitenkin sen verran uteliaaksi, että meni ja kurkisti oven raosta. Mies oli juuri sovittamassa kumia päähänsä. Tyttö tuumi, etteikö ola nyt menossa aivan väärään paikkaan. Mies kuitenkin vakuutti sen menevän aivan oikein, sillä hänellä on illalla Rotarien naamiaiset ja hänen pitäisi esittää oikein isoa mulkkua.

Mies pyrki keskellä yötä apteekkiin. Lääkäri kirjoittaa reseptin, ja vien sen apteekkiin, sillä täytyyhän apteekkarinkin elää. Kun tulen kotiin, heitän kaikki lääkkeet roskikseen. Miksei ruotsalaisista tule koskaan apteekkareita? Maanantaiaamuna eräs asiakas tuli apteekkiin valittamaan: Antaakseen sille edullisemman aseman, hän meni apteekkiin hakeakseen karvanpoistajaa.

Apteekkari antoi hänelle pyydetyn tuotteen ja neuvoi, "Muistakaa pitää kätenne ylhäällä vähintään viisi minuuttia" "Se on minun Chihuahuaa varten. Siinä tapauksessa," sanoi apteekkari, "Älkää ajako polkupyörällä kahteenkymmeneen minuuttiin. Rouva avasi turvakorkin hampaillaan ja tänä aamuna rouva soitti, että hänellä on viikset.

Mies vastasi, että hän etsi tampoonilaatikkoa vaimolleen. Tyttö ohjasi miehen oikealle käytävälle. Muutamaa minuuttia myöhemmin hän asetti valtavan paketin pumpulihahtuvia ja narukerän tiskille.

Tyttö sanoi, "Herra, luulin että te etsitte tampooneja vaimollenne? Eilen lähetin vaimoni kauppaan hakemaan minulle kartongin savukkeita ja hän tuli kotiin mukanaan tölkillinen tupakkaa ja sätkäpaperia. Se ei ollutkaan resepti, jonka toin vaan lapseni tekemä piirros. Jaa, mutta kun ehdimme jo valmistaa lääkkeen. Vanhempi herrasmies meni paikalliseen apteekkiin ja kysyi apteekkarilta Viagraa. Apteekkari sanoi, "Ei ongelmia. Kuinka monta te haluatte? Minä en tarvitse niitä enää seksiä varten, minä olen 80 vuotias.

Minä vain haluan sen tulevan tarpeeksi ulos, etten kusaise kengilleni. Hetki lyö Viime hetki lyö Kukaan aikaa lahjomaan ei käydä voi milloinkaan Hetki lyö Meille hetki lyö En vaan päivää seuraavaa mä tiedä milloin kohdataan Kellon seisahtuvan tahdon hiljentyvän lyöntien Kauas lähteä mä saan tunti kuluu viimeinen Tahdon ennen kuin on myöhäistä mä kuulla sen Kun taas saavun luotas löydän kaiken entisen Nään jo sen hetken viimeisen enää aikaa sulla on vain kyyneliin katkeriin hetki lyö riittänyt ei yö mukaan tulla et sä voi nyt lausun sulle näkemiin Kellon seisahtuvan tahdon hiljentyvän lyöntien Luotas lähteä mä saan tunti kuluu viimeinen Vaan nyt tiedän että sulle kuulun ainiaan Muistan kyynelsilmät jotka jäivät katsomaan.

Mies näki kadulla merkillisen hautajaissaattueen. Siihen kuului ruumisarkku, mustiin pukeutunut mies joka piteli ketjussa valtavaa susikoiraa sekä miehen jäljessä astelevat parikymmentä muuta miestä. Mies mietti hetken ja kysyi ääntään alentaen: Häät oli vietetty ja tuore aviopari vetäytyi yläkertaan, kun muu hääväki jäi nauttimaan pöydän antimista.

Jonkin ajan kuluttua yläkerrasta kuului kolinaa ja kaikkien ällistykseksi sulhanen ilmestyi yöpaidassaan häävieraiden joukkoon ja etsiytyi uuden anoppinsa luokse. Hieman rauhoittuneena sulhanen nosti yöpaitansa lievettä ja pyyhki kyyneleensä. Antti oli pitkällä ulkomaanmatkalla, kun hän sai sähkeen, jossa sanottiin: Hautaammeko, balsamoimmeko vai viemmekö krematorioon?

Jos sinä et tästä lähtien ole selvänä kun käyn teillä, niin minä en enää käykään teillä! Ovikello soi kylmänä ja tuulisena pakkasiltana, ja mies meni avaamaan. Älä seiso siellä pakkasessa, voit vielä vilustua.

Mitä sanoi savolaismies, kun anoppi putosi veneestä järveen? Poliisi piti ratsiaa ja tarkasti että turvavyöt ovat autoilijoilla kiinni.

Vihdoin tuli kohdalle tuhannes kärry, jossa kaikilla vyöt olivat kiinni. Poliisi antoi kuskille palkinnoksi huomattavan shekin ja kyseli, mitä herra aikoo rahalla tehdä. Jopa riensi anoppi takapenkiltä apuun: Eräänä päivänä Kalle sai tarpeekseen ja hukutti murheensa. Mutta jo seuraavana päivänä anoppi ajautui takaisin rannalle Kaikissa tapahtumissa on sekä hyvät, että huonot puolensa, kuten kun Kalle näkee uuden autonsa ajettavan kalliolta alas anoppinsa toimesta.

Mikä on rangaistus kaksin naimisesta? Sitten ei tarvitse laittaa linnunpelätintä Mitä löytyy jokaisen menestyvän miehen takaa? Entä mitä löytyy hämmästyneen vaimon takaa? Mitä heitetään hukkuvalle anopille?

Mitä löytyy jokaisen menestyvän miehen taustalta? Entä mitä muuta löytyy jokaisen menestyvän miehen taustalta? Mitä hämmästynyt vaimo ja vielä hämmästyneempi anoppi ajattelevat menestyneestä miehestä? Kolme labradorinnoutajaa on eläinlääkärillä, valkoinen, musta ja kultainen. Kuseskelen kaikki paikat aivan märiksi. Kusin olohuoneeseen, keittiöön, autoon. Mutta viimeinen pisara oli se, että kusin heidän sänkyynsä. Sitten he toivat minut tänne, vastasi musta.

Purin mattoja, purin lehtiä, purin huonekaluja, mutta minut he päättivät tuoda tänne vasta kun purin isäntäni anoppia, valkoinen vastaa. Valkoinen ja musta kysyvät kultaiselta. Hän kyyristyi ja en voinut vastustaa kiusausta.. Minulta vaan leikataan kynnet! Ville oli anoppinsa kanssa vaatekaupassa. Mikä on perheellisen miehen paras lomakohde? Siellä on kaikille jotakin. Lapsille hiekkarantoja ja anopille haita.

Painaja tuli ujona faktorin luokse pyytämään vapaata ja sanoi: Mies oli ajelemassa autolla maaseudulla ja pysähtyi Toivakkaan katselemaan maaseudun idylliä.

Hän huomasi erään pellon keskellä kaksi ympyrän muotoista aluetta, joissa ei kasvanut viljaa. Pellon omistava farmari sattui paikalle ja mies päätti kysyä miksi pellossa on kaksi tyhjää aluetta.

Anoppi oli päättänyt tappaa itsensä ampumalla itseään sydämeen. Vanhana dementikkona anoppi ei kuitenkaan muistanut, missä sydän sijaitsi. Niinpä hän raahusti lääkärille ja kysyi: Seuraavana päivänä iltapäivälehden etusivulla luki: Miten saadaan anoppi alas puusta?

Kuningas Salomon valtaistuinsaliin ilmestyi kaksi vanhaa naista, jotka raahasivat välissään nuorta miestä. Molemmat naiset vaativat annetun avioliittolupauksen nojalla nuorukaista aviomieheksi tyttärelleen. Ongelma oli todella kinkkinen, joten Salomokin joutui miettimään hetken.

Kumpikin nainen saakoon tyttärelleen oman puoliskonsa miehestä. Salomon sanoja seurasi muutaman sekunnin hiljaisuus. Sitten toinen vanhoista naisista huusi: En halua vuodattaa viatonta verta. Antakaa nuorukainen aviomieheksi tämän toisen naisen tyttärelle. Toinen nainen sen sijaan naureskeli tyytyväisenä ja sanoi: Se on tuolle rentulle oikein. Kuningas Salomo katsoi naisia ja sanoi: Kun kaikki asianosaiset olivat poistuneet, Salomon kansleri kysyi: Salomo katsoi kansleriaan ja vastasi: Eukkohan oli selvästi pojan oikea anoppi.

Mies soitti neuvoa ravintolan kokilta: Kun agnostikko kuolee, meneekö hän "suureen ehkään"? Luuletko, että Houdini koskaan lukitsi avaimiaan autoonsa? Miksi tien laidassa on kyltti, jossa lukee "Sokeainkirjoitusinstituutti, seuraava risteys?

Jos vitkastelijoilla olisi kerho, niin tapaisivatko he koskaan toisiaan? Jos lakimies ja verovirkailija olisivat kumpikin hukkumassa ja voisit pelastaa ainoastaan toisen, menisitkö lounaalle vai lukisitko lehteä? Eikö ole kummallista, että samat jotka nauravat mustalaisten ennustuksille, ottavat ekonomistit vakavasti? Jos geenitutkijat risteyttäisivät kanan seepran kanssa, voisivatko he saada nelijalkaisen kanan omalla viivakoodilla?

Jos harjoitus tekee täydelliseksi, eikä kukaan ole täydellinen, miksi harjoitella? Jos koko maailma on näyttämö, missä yleisö istuu? Miksi hiusshampoon ohjeet sanovat, "Saippuoi, huuhtele pois. Kuinka tiedät, milloin on aika virittää säkkipillisi? Luuletko, että anoppisi voisi joskus olla paras kaverisi? Suurriistan metsästäjä lähti Safarille vaimonsa ja anoppinsa kanssa. Eräänä iltana syvällä viidakossa rouva heräsi huomaten anopin kadonneen.

Rynnäten miehensä luo hän vaati, että he molemmat yrittävät löytää hänen äitinsä. Metsästäjä otti kiväärinsä, otti siivun whiskistä ja lähti etsimään häntä. Lähellä leiriä olevalla metsänaukealla, he havaitsivat karmean näyn: Yliajon uhri oli juuri pääsemässä jaloilleen, kun poliisimies juoksi auttamaan. Bert vei Bernhardilaisensa eläinlääkärille.

Eläinlääkäri astui askeleen taaksepäin: Miksi sinä kutsut blondia anoppia? Miksi anopeille ei ikinä kerrota vitsejä? Miksi Aatamilla ei ollut anoppia? Hautajaisten jälkeen vävy on juuri poistumassa hautausmaalta, kun lokki ruiskaisee suoraan hänen päähänsä.

Vävy kääntää katseensa ylös taivaalle. Amerikkalainen vankilanjohtaja aiotaan tuomita vapausrangaistukseen. Hänen väitetään yrittäneen näyttää anopilleen, miten sähkötuoli toimii. Amerikkalainen, suomalainen ja virolainen teurastaja olivat baarissa. Amerikkalaisen vankilan kuolemansellistä kuului karmeaa kiljuntaa.

Vangit kuuntelivat kauhuissaan ja kyselivät vartijalta, mitä siellä on tekeillä. Saksalaisella sotavankileirillä toisen maailmansodan aikana vangit yllättyivät iloisesti, kun päivystävä ss-upseeri ilmoitti: Kun vangit olivat hieman rauhoittuneet, upseeri jatkoi: Amerikkalainen laskeutui Marsiin ja siellä oli vastassa lauma kiinalaisia. Venäläispoika oli Amerikassa ja soitti sieltä äidilleen: Äiti kauhistui ja sanoi: Amerikkalaistytöt ovat kehnoja ruoanlaittajia, he eivät kykene olemaan sinulle mieliksi sängyssä ja lisäksi he kutsuvat sinua ryssäksi aina kun voivat.

Poika ei välittänyt varotuksista vaan meni naimisiin. Muutaman viikon kuluttua hän soitti taas äidilleen ja sanoi: Vaimoni on hyvä ruoanlaittaja, hän on fantastinen vuoteessa eikä sano minua ryssäksi ellen minä sano häntä ensin nekruksi. Venäläinen puoluejohtaja uhoaa, että koska amerikkalaiset menivät ensimmäisenä kuuhun, me ruskit valtaamme ensimmäisenä auringon.

Kauhistuneet vangit ihmettelivät, mistä oli kysymys. Amerikkalaisturisti oli Helsingissä ja matkaopas esitteli hänelle kaupunkia. He menivät Suurkirkkoon ja jenkki taivasteli, kuinka pientä ja vaatimatonta Suomessa on. Seuraavaksi opas vei turistin Eduskuntatalolle, ja jälleen jenkki ihmetteli kuinka pienessä ja mitättömässä rakenuksessa parlamentti työskentelee.

Opasta rupesi tosissaan kututtamaan turistin mietteet. Sitten siili käveli tien yli, josta jenkki innostui: Opas keksi tilaisuutensa tulleen ja vastasi: Amerikkalainen ja englantilainen istuivat hotellissa odottelemassa. Vähän ajan kuluttua amerikkalainen ehdotti että, he ottaisivat ryypyt. Seuraavaksi amerikkalainen ehdotti pientä korttierää. Samassa paikalle saapui nuorukainen, jonka englantilainen esitteli poikanaan. Venäläinen ilolintu aito punapää päätti tatuoida reisiinsä maailman suurmiesten kuvat.

Vasempaan reiteen laitettiin Jeltsinin kuva ja oikeaan Clintonin. Tyttö päätti kuitenkin tutkia tuliko kuvista näköisiä. Kadulla tuli venäläinen mies vastaan ja tyttö nosti hameen ylös ja sanoi: Venakko mietti pitkään, mutta tunnisti ainostaan Jeltsinin kuvan.

Amerikkalaisen tavatessaan tyttö nosti taas hameensa ja lupasi piirasta ilmaiseksi mikäli mies tunnistaisi kuvat. Clinton oli tuttu vaan eipä Jeltsinin naama. Ilolintu päätti yrittää vielä kerran.

Seuraava vastaan tulija oli suomalainen. Suomalainen mietti pitkään ja hartaasti Noi kaks on kyllä vieraita, mutta kyllä mä Tommi Läntisen heti tunsin. Elettiin Neuvostoliiton viimeisiä vuosia, kun presidentti Mihail Gorbatshov oli lomalla Mustanmeren rannalla. Rannalla kävellessään hän huomasi äkkiä puoliksi hiekkaan hautautuneen pullon.

Hän otti pullon ja aukaisi sen. Yllättäen sieltä ilmestyi esiin mahtava henki, joka puhui jylisevällä äänellä: Kiitokseksi toteutan kolme toivomustasi. Gorbatshov pohti hetken kotimaansa moninaisia ongelmia, mutta sitten hän tuumi, että lomallahan nyt ollaan. Niinpä hän pyysi ensimmäiseksi jotain hyvää juotavaa. Ja äkkiä hänen edessään oli kaksi pulloa parasta venäläistä vodkaa!

Gorbatshov innostui ja toivoi seuraavaksi seurakseen kaksi maailman kauneinta naista. Ja äkkiä hänen toisessa kainalossaan oli amerikkalainen huippumalli ja toisessa ranskalainen filmitähti. Gorbatshov katsoi naisia ja tunsi itsensä pari vuosikymmentä nuoremmaksi. Sitten hän vilkaisi jalkoväliään ja toivoi, että siinä olisi koko Euroopan suurin kyrpä. Ja äkkiä hänen sylissään istui Romanian presidentti Nikolai Ceaucescu! Eri kansallisuuksista koostuva pöytäseurue oli tullut ravintolaan.

He kukin tilasivat lasillisen viiniä, mutta kun viinit tuotiin, he huomasivat, että jokaisessa lasissa oli kärpänen. Ruotsalainen vaati uutta viiniä samaan lasiin. Englantilainen vaati uutta viiniä uuteen lasiin.

Suomalainen otti kärpäsen viinistä ja joi viinin. Venäläinen joi viinin kärpäsineen. Kiinalainen söi kärpäsen, mutta jätti viinin lasiin. Juutalainen pyydysti kärpäsen ja myi sen kiinalaiselle. Nuori eläkeläinen joi kaksi kolmasosaa viinistä ja vaati sen jälkeen uutta viiniä. Skotti tarttui kärpästä kurkusta ja karjui: Amerikkalainen kertoi suomalaiselle kotimaastaan: Suomalainen kertoi vuorostaan amerikkalaiselle: Ruotsin kuningasta alkoi tympiin kun heillä ei ollut minkäänlaista avaruusohjelmaa.

Niinpä hän kutsui Ruotsin parhaat insinöörit kasaan ja esitti toiveenaan että myös Ruotsilla olisi oma avaruusohjelmansa. Kun vihdoin avaruusalus saatiin valmiiksi, järjestettiin suuri julkistustilaisuus johon kutsuttiin kaikki maailman parhaat avaruusasiantuntijat.

Projektin johtaja paljasti hienon aluksen ylpeänä. Tällöin eräs amerikkalainen Nasan suunnittelija kysyi että mihin te meinaatte aluksella mennä. Projektipäällikkö vastasi että aurinkoon. Tällöin venäläinen asiantuntija kysyi että eikö tuo alus sula yhdeksi möykyksi jo miljoonan kilometrin päässä auringossa.

Tällöin projektipäällikkö katsoi yleisöön voitonvarmana ja sanoi: Kumpi on amerikkalaisille pikkupojille tunnetumpi: Eräs Suomalainen joka ei osannut hyvin Englantia matkusti Amerikkaan. Yhtenä päivänä hän meni rannalle lepäämään ja katseli kuinka yksi amerikkalainen ui. Yhtäkkiä hän huomasi että vedessä ui hai. Hän huusi niin kovaa kuin pystyi amerikkalaiselle: Itse paavi oli vakavasti sairaana. Kaikki paikalle kutsutut huippulääkärit olivat huolissaan tilanteesta.

Muut olivat samaa mieltä. Paikalla oli kuitenkin myös venäläislääkäri, joka ilmoitti, että saattaisi olla yksi keino pitää paavi hengissä. Hänen olisi vietettävä yö naisen kanssa.

Sehän oli kuitenkin ainoa vaihtoehto. Päiväkausien harhailun jälkeen he kohtasivat sian pellolla. Amerikkalainen sotilas mietti kuinka hyvät ja mehevät kyljykset siasta saisi. Ruotsalainen sotilas toivoi jo hämärän laskeutuvan, että voisi tutustua sikaan lähemmin. Suomalainen sotilas sen sijaan pohdiskeli, että mitähän tuo sika minustakin ajattelee. Mitä amerikkalainen sanoo junan alle jäänelle päättömälle ruumiille? Eri kansalaisuuksista koostuva seurue meni ravintolaan ja kaikki tilasivat lasin viiniä.

Kun viinit tuotiin pöytään he huomasivat että jokaisessa lasissa oli kärpänen. Ruotsalainen tahtoi uutta viiniä vanhaan lasiin. Suomalainen otti kärpäsen pois ja joi viinin. Kiinalainen söi kärpäsen ja jätti viinin juomatta. Juutalainen myi kärpäsen kiinalaiselle ja viinin suomalaiselle. Skotti otti kärpästä kurkusta kiinni ja karjui: Nyt perkele oksennat kaiken minkä joit!! Amerikkalainen vaati tuohtuneena miljoonan dollarin korvauksia.

Kuinka monta amerikkalaista kotiäitiä tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? Yksi yrittää vääntää lamppua irti kunnes särkee sen. Toinen soittaa miehen kännykkään ja pyytää tätä tuomaan rautakaupasta uuden kotiin tullessaan. Kiinalainen, vaalea amerikkalainen ja tumma amerikkalainen kohtasivat hyvän haltian, joka lupasi täyttää heidän toiveensa jos he hyppäisivätpilvenpiirtäjän katolta ja huutaisivat samalla toiveensa.

Kiinalainen aloitti, otti pitkän vauhdin katolla, ponnisti reunalta ja huusi "rice! Kiinalainen putosi pehmeästi riisikasaan ja eleli loppuelämänsä yltäkylläisyydessä.

Tuli vaalean amerikkalaisen vuoro. Ennen tumman amerikkalaisen vuoroa alkoi sataa tihuttaa vettä ja kattomuuttui liukkaaksi. Tumma amerikkalainen otti kuitenkin reippaan vauhdin, mutta ponnistusvaiheessa jalka lipesi ja kuului huuto "o´shit! Hän saapui Pietarin puheille. Pieteri tunnisti oitis tulijan ja kehui kovasti Gatesia joka oli myynyt miljoonia tietokoneita amerikkalaisille.

Sen sijaan Mikrosoft Windows 95 käyttöjärjestelmä sai Pietarilta nuhteita. Bill Gates meni alas katsomaan helvettia. Siellä miehet pelasivat hiekkarannalla lentopalloa vähapukeisten neitokaisten kanssa, musiikki soi ja virvokkeita tuntui riittavän.

Seuraavaksi Gates meni kurkistamaan taivaaseen, jossa vallitsi unelias meininki. Enkelikuoron harppu oli hieman epävireessä ja Gates poistui korviaan pidellen.

Viikon kuluttua Pietari poikkesi tervehtimään. Bill Gates oli täysin onneton, sillä ranta oli öljyn saastuttama, aurinko pilvessä eikä neitokaisia mailla halmeilla. Amerikkalainen tuli Suomeen serkkuaan tapaamaan. Suomalainen esitteli suomalaisia autoja. Amerikkalainen vain totesi että amerikassa on paljon suurempia autoja. Sitten suomalainen esitteli lapin jylhiä tuntureita, mutta kuulemma amerikassa oli suurempia. Samoin kävi järvien ja patsaiden suhteen.

Amerikkalainen näki siilin ja kysyi ihmeissään mikä se oli. Suomalainen kertoi, että se on täi, mutta amerikassa ne ovat varmaan paljon suurempia.

Kaksi helluntailaista kauhistui kun näki, minkälaisen tapaturmeluksen alla toinen vielä elää. Nimittäin kahvipöydän ääressä valkoviiniä siemaileva saksalainen helluntailainen näki kuinka amerikkalainen helluntailainen poltti naapuripöydässä tupakkaa.

Oli suomalainen, jenkki ja sitten arabi kerran yhdessa iltaa istumassa ja siinä tuli sitten perheestä juttua. Asiakkaan lähdettyä pyysi kauppias apulaisen takahuoneeseen ja valisti ettei noin saa koskaan sanoa asiakkaalle. Tavaran saapuminen on hiukan pitkittynyt koska Amerikkalaiset on ostaneet aivan hirveästi oksanreikiä. Amerikkalainen kynäfirma tekee valloitusta Aasian markkinoille: Amerikkalainen hampurilaisketju ostaa Hjalliksen hallin.

Uuden hallin nimeksi tulee Macarena!! Amerikkalainen maanviljelijä esitteli tilaansa austraalialaiselle lammasfarmarille. He astauivat viljelijän Land Roveriin ja kiersivät tämän kaksisataa hehtaaria puolessa tunnissa. Kun he palasivat pihaan , amerikkalainen tiedusteli austraalialaisen mielipidettä hänen maatilastaan. Englantilainen, Amerikkalainen ja Ruotsalainen oli kutsuttu testaamaan valheenpaljastuskonetta. Englantilainen sanoi, "Ajattelen voivani tyhjentää 20 pulloa olutta.

Amerikkalainen sanoi, "Ajattelen voivani syödä 15 hampurilaista. Olipa kerran suomalainen, venäläinen ja amerikkalainen kenraali. Meillä on niin paljon lentokoneita, että jos ne kaikki lentäisivät Euroopan ylle, niin koko euroopassa olisi pimeää. Meillä on niin paljon laivoja, että jos ne kaikki ajaisivat atlantille, niin voisi kävellä kuivin jaloin Euroopasta Amerikkaan. Suomalainen pohti hetken ja sanoi: Meillä Suomessa, aivan keuruun keskustassa asuu sellainen vääpeli, että hän rutistaa vasemmassa kädessään yhtäaikaa kolme alokasta!

Venäläinen ja amerikkalainen menivät aivan kalpeiksi. Ei meillä ihan niin paljon niitä lentokoneita ole. Eikä meilläkään ihan niin paljon niitä laivoja ole. Suomalainen vähän punastui ja sanoi: Ei se meidän vääpelikään ihan keskustassa asu! Australialainen, amerikkalainen ja englantilainen pariskunta olivat samassa aamiaispöydässä. Vähän ajan kuluttua amerikkalaismies sanoi vaimolleen: Australialaismies alkoi miettimään, mitä nokkelaa hän voisi sanoa vaimolleen.

Hetken mietittyään hän tokaisi: Amerikkalainen mies hölkkäsi Hyde Parkissa. Juostuaan jonkun matkaa hän pysähtyi ja alkoi punnertamaan. Vähän ajan kuluttua viereen tuli englantilainen mies ja sanoi -excuse me sir, but I think the lady has gone Helsingissä järjestettiin huippukokous, niinpä eräs huora päätti liittyä henkeen mukaan ja piirsi toiseen reiteen Clintonin kuvan ja toiseen Jeltsinin kuvan luvaten antaa ilmaiseksi sille joka tunnistaisi molemmat.

Ensimmäinen "asiakas" oli amerikkalainen: Sitten tuli Venäläisen turistin vuoro: Sitten tuli Suomalaisen vuoro: Suomalainen, amerikkalainen, venäläinen ja ruotsalainen ovat eräretkellä ja nuotion ääressä.

Juotuaan pari pullollista venäläinen heittää pullollisen vodkaa tuleen. Amerikkalainen kaivaa taskustaan sadan dollarin setelin ja heittää sen nuotioon. Suomalainen tarttuu ruotsalaiseen ja heittää tämän nuotioon. Amerikkalaiset ja venäläiset huomasivat eräänä päivänä, että jos he jatkavat tätä asevarustelua, jonain päivänä he vielä posauttavat koko maailman. Niinpä he tekivät sopimuksen; kumpikin osapuoli vetäytyy taholleen 5 vuodeksi. Sinä aikana kumpikin puoli kouluttaa itsellen tappelukoiran.

Kun 5 vuotta sitten on kulunut he tapaavat jälleen koiratappelussa. Ja se, kumman koira voittaa, voittaa koko asevarustelukisan.

Venäläiset ryhtyivät heti toimeen: He etsivät koko siperian ilkeimmän susi-nartun ja vahvimman susi-koiraan. Tämän jälkeen he tekivät näillä pentuja. Poikasista he valitsivat sen joka oli muita pentuja isompi. Muut pennut tapettiin, jotta yhdelle valitulle pennulle riittäisi enemmän maitoa. Sitten he ryhtyivät kouluttamaan sudenpennusta tappajaa. He onnistuivat niin hyvin, että ruoka piti heittää kepilla sudelle ja sen häkit kalterit olivat vahvinta terästä ja yli 10 cm paksuiset.

Sitten lopulta koitti osdotettu päivä. Koirat vietiin areenalle ja laskettiin toistensa kimppuun. Susi hyökkäsi heti pienen mäyräkoiran kimppuun, mutta mäyräkoira nappasikin hämmästynyttä sutta kaulasta ja yhdellä napsaisulla puraisi suden kaulan auki.

Amerikkalainen ja venäläinen oli kapakassa juomassa. Sitten he alkoivat kehua itseään Sen jälkeen venäläinen vetäisi housut alas ja yllättäen hänellä oli kolme pallia ja hän sanoi bill: Englantilainen, amerikkalainen ja ruotsalainen oli kutsuttu testaamaan valheenpaljastuskonetta. Nyt valheenpaljastuskone oli hiljaa. Mitä Ruotsalainen nunna tekee Amerikkalaisessa luostarissa?

Joukko venäläisä ilmoitautui vapaaehtoisiksi serbiarmejaan ja pyysi lähettämään heitä amerikkalaisjoukkoja vastaan. Kaksi moskovalaista liikemiestä istui kaljalla. Taivaan portilla ilmestyy kaksi uniformupukuista ukkelia, US Air Force.

Olimme turvaamassa Kosovon rauhaa ja serbit ampui meidät alas. Miksi itämafia käytti amerikkalaista pankkia pestessään 15 miljardia dollaria? Mitä yhteistä on Janina Frostellin rintaliiveillä ja eräällä amerikkalaisella pommikoneella? Kolme kiinalaista kaverusta Bu, Chu ja Fu muutti Amerikkaan ja perille päästyään he päättivät muuttaa nimensä Amerikkalaisiksi: Bu muutti nimekseen Buck Chu muutti nimekseen Chuck Fu päätti lähteä takaisin Kiinaan Hollantilainen selitti punaisen, valkoisen ja sinisen Alankomaan lippua Amerikkalaiselle.

Me tulemme punaisiksi, kun me puhumme niistä, valkoisiksi kun me saamme veroliput ja sinisiksi maksettuamme ne. Arabialainen myyntimies lähestyi heitä kantaen vöitä. Kiihkeän myyntipuheen jälkeen hän antoi periksi ilman tulosta ja hän kysyi, että mistä he ovat. Katsellen naisen tummia hiuksia ja oliivin väristä ihoa, Arabi vastasi, "Hän ei ole Amerikasta. Arabi katsoi naiseen ja kysyi, "Onko hän sinun aviomiehesi? Kääntyen aviomiehen puoleen, hän tarjosi Viimein hän vastasi, "Hän ei ole myytävänä.

Sikäläisen tavan mukaan pappi kysyi ennen avioliiton vahvistamista, oliko kenelläkään läsnäolijalla mitään huomauttamista solmittavaa liittoa vastaan. Muuan pieni, ujonnäköinen mies sanoi hiljaa: Silloin pappi katsoi häntä vihaisesti ja ärähti: Ahtisaari, Clinton ja Jeltsin tapasivat toisensa kadulla. Ahtisaarella oli laastari otsassa, Clinton pyöritteli sormissaan likomärkää sikaria ja Jeltsinillä oli mukanaan kaksi kassillista tyhjiä votkapulloja.

Kaikki katselivat toisinaan jotenkin häpeissään. Sitten Jeltsin murahti jonkinlaisen tervehdyksen ja sanoi: Clintonkin ynähti jotain tervehdyksksi ja sanoi: Viestitän amerikkalaisille märällä sikarilla, että tupakanpolttoon tyhmää. Ahtisaarikin murahti jotain tervehdykseksi ja lähti kävelemään hihkaisten olkansa yli: Tulin juuri Kosovosta rauhaa tekemästä ja pitää kiirehtiä Tsetseniaan uutta rauhaa tekemään. Mikä todistaa, että amerikkalainen joulupukki on ruotsalainen? Clinton, Jeltsin ja Ahtisaari saapuivat Jumalan luokse.

Clinton kääntyi itkien takaisin. Jumala kääntyi itkien pois. Richard Nixonin varapresidenttiä Spiro Agnewia pidettiin Nixonin henkivakuutuksena. Kukaan ei yrittänyt murhata Nixonia, sillä hulluinkaan ei halunnut Agnewia presidentiksi. Eräänä päivänä Agnewia kohtasi ikävä onnettomuus: Kukaan ei onneksi loukkaantunut, mutta varapresidentti oli silti pahoillaan tapahtuneesta.

Häntä harmitti erityisesti se, että palossa tuhoutui hänen koko kirjastonsa, jonka kirjoista toinen oli vasta puoliksi väritetty. Adolf Hitler Sunnuntai Aamulla lähtiessään hän kohotti kätensä natsitervehdykseen ja sanoi kohteliaasti naisen äidinkielellä: Adolf Hitler kävelee baariin, ja baarimikko ihmettelee: Adolf Hitler käyttäytyi helvetissä niin hyvin, että piru päästi hänet lomalle maan päälle. Aatu lähti tyytyväisenä, mutta palasi jo seuraavana päivänä nyreissään.

Koko maailma on tullut hulluksi. Saksalaiset käyvät kauppaa ja juutalaiset sotivat. Eräs lehtimies pääsi tekemään juttua helvetistä. Paikkoja kierrellessään hän tuli saliin, jossa toisen maailmansodan aikaiset suuret johtajat olivat. Oppaana oleva piru selitti, että johtajat joutuivat viettämään aikaansa sianlannassa oleskellen. Itse kukin oli lannassa niin syvällä, kuin oli ollut paha valehtelemaan.

Roosevelt istui rullatuolissaan sianlanta puolisääreen ylettyen. Churchill oli paskassa puolireiteen asti. Stalin oli lillingissä kaulaansa myöten. Mussolinista ei näkynyt juuri muuta kuin nenänpää ja muljahtelevat silmät.

Hitler sen sijaan näytti seisovan tukevasti paskajärven pinnalla. Hitler seisoo Göbbelsin päälaella ja tämä puolestaan Göringin harteilla. Hitler oli iloitellut englantilaisen naisen kanssa koko pitkän yön. Kun nainen lähti, Hitler päätti näyttää kielitaitoaan ja sanoi: Hitler oli kutsuttanut Göringin, Göbbelsin ja Himmlerin luokseen. Asiahan on selvä, minä olen Führerin seuraaja! Pyytäisin huomauttaa, että minä olen ainoa, jota Saksan kansa kuuntelee! Hitlerin seuraajaksi on Jumala määrännyt minut!

Hitler oli käyttäytynyt helvetissä hyvin ja sai viikon lomamatkan maan päälle. Jo päivän kuluttua hän tuli takaisin. Hitler oli pahalla päällä. Näytti selvältä, ettei maihinnoususta Englantiin tulisi mitään. Mutta silloin juolahti muuan ajatus hänen mieleensä, ja hän lähetti hakemaan keskitysleiriltä puheilleen erään kuuluisan ja oppineen rabbiinin. Miten me saksalaiset pääsisimme Kanaalin ylitse? Hitler soitti Mussolinille Roomaan. Kerrotaan, että muuan kreikkalainen on ottanut viisisataa italialaista vangiksi No, yhtä kaikki, minä otan asiasta selvää ja soitan myöhemmin Hänen äänensä oli riemukas, hän oli tyytyväinen.

Asia on aivan päinvastoin, viisisataa italialaista on ottanut vangiksi yhden kreikkalaisen! Hitler vieraili mielisairaalassa, johon oli suljettu parisataa miestä, joista jokainen kuvitteli olevansa Hitler. He matkivat Führerin eleitä, pukeutuivat kuin hän, jokaisella oli Hitler-viikset Vierailun päättyessä yhtäkkiä hoksattiin, ettei kukaan enää tiennyt, kuka oli todellinen Führer!

Göring kutsuttiin pulmaa ratkaisemaan. Ja niin autoon nostettiin sitten lähinnä oleva Hitler, ja hänet kiidätettiin valtakunnankanslerin virka-asuntoon. Seuraavana päivänä Führer julisti sodan Venäjälle! Potilaat olivat pihamaalla rivissä ja tervehtivät häntä komeasti kättä nostamalla ja karjaisemalla: Sivummalla seisoi kuitenkin mies, joka ei nostanut kättään eikä huutanut mitään.

Hitlerin aikaan täydellisen saksalaisen oli muka oltava natsi, kunniallinen ja älykäs. Mutta maailmassa mikään ei ole täydellistä. Jos oli natsi ja älykäs, ei ollut kunniallinen. Jos oli natsi ja kunniallinen, ei ollut älykäs. Jos oli kunniallinen ja älykäs, ei ollut natsi. Lokakuun kolmantena Hitler lausui Berliinissä pitämässään puheessa: Ja, kuten aina, nytkin taistelu päättyy totuuden voittoon.

Muuan suomalaisturisti meni teksasilaiseen saluunaan. Saatuaan lasin viskiä hän katseli ympärilleen ja huomasi baaritiskillä tutun näköisen ikämiehen.

Suomalainen silmäili ensin miestä kunnolla ja kysyi: Mies siemaisi lasistaan ja vastasi: Itse asiassa minä pakenin Etelä-Amerikkaan. Nyt minun täytyi kuitenkin tulla esiin, sillä minulla on uusia suunnitelmia. Aion tappaa 50 miljoonaa juutalaista ja kahdeksan Dallas Cowboysien cheerleaderia.

Adolf kääntyi toisella puolella istuvan vanhan herran puoleen ja sanoi: Muutamia vuosia ennen toista maailmansotaa juutalainen nuoripari meni naimisiin. Kun he vetäytyivät hääyön iloihin ja morsian riisuutui, sulhanen näki, että hänen uunituoreen vaimonsa vatsaan oli tatuoitu luonnollisen kokoinen Hitlerin kasvokuva.

Roomassa käydessään Hermann Göring pistäytyi paavin luona. Berliiniin palattuaan hän riensi Hitlerin luo ja selitti innostuneesti: Muutamia vuosia myöhemmin, halutessaan parsia Saksan ja Vatikaanin hataria suhteita, Hitler lähetti Rudolf Hessin paavin puheille. Mutta Hess ei saanut aikaan mitään. Hän ei onnistunut sen paremmin. Silloin lähti Göring asialle, kaikkein komeimmassa univormussaan, rintapielet kunniamerkkejä täynnä. Vuorokautta myöhemmin Führer sai seuraavan sähkösanoman: Sinun Pyhä Isäsi Hermann.

Toisen maailmansodan viimeisinä päivinä englantilainen kommando-osasto hyökkäsi Berliinissä Hitlerin bunkkeriin. Göbbels, Eva Braun ja monet muut löytyivät kuolleina, mutta Hitler istui pöytänsä takana kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Kun englantilaisten johtaja heilautti konepistoolinsa piipun kohti Hitleriä, tähän tuli eloa. Hitler vetäisi viiksensä ja tukkansa irti, teki asennon ja sanoi: Tehtävä suoritettu, Saksa tuhottu! Vuonna Hitler yritti lähentyä Vatikaania. Tehdäkseen paaviin hyvän vaikutuksen hän päätti pystytyttää Berliiniin mahtavan Kristuksen patsaan.

Mutta mitä tekstiksi patsaan jalustaan? Propagandaministeri Göbbels sai asian mietittäväkseen. Hitler ei hyväksynyt tätä. Mutta kolmas kerta toden sanoi! On hiljaista mutta yhtäkkiä tuon hiljaisuuden rikkoo hirmuinen kiljunta: Heti kadulle ilmestyy suuri joukko poliiseja, jotka ryntäävät huutoa kohti. Keskellä katua istuu hatuttomin päin ja vaatteet epäjärjestyksessä muuan mies.

Olisitteko tulleet näin nopeasti, jos olisin huutanut vain apua? Kerran, ei niin kaunkaan sitten, teki Joulupukki lähtöä jokavuotiselle retkelleen. Tällä kertaa se ei ollut helppoa, sillä vaikeuksia riitti kaikkialla.

Neljä tontuista oli sairastunut, eivätkä nuoremmat tontut pystyneet valmistamaan leluja yhtä nopeasti. Niinpä Pukki alkoi olla huolissaan aikataulun toteutumisesta. Sitten vielä anoppi ilmoitti tulevansa viikoksi Korvatunturille, eikä se vähentänyt pukin paineita lainkaan. Kun hän meni tallin, hän huomasi kolmen poroista kuolleen ja kahden muun loikanneen luoja ties minne.

Kun hän lopulta alkoi valjastaa loppuja poroja reen eteen, toinen valjaista katkesi ja reki kaatui. Suurin osa lahjoista säkyi pudotessaan maahan. Turhautuneena Pukki meni pirttiin ottaakseen kupin kahvia ja kunnon viskipaukun, mutta tontut olivat löytäneet hänen viinakaappinsa, eikä siellä ollut mitään juotavaa. Hermostuksissaan hän pudotti kahvikuppinsa.

Kupin pienet sirpaleet pyörivät pitkin pitin lattiaa. Pukki meni hakemaan luutaa, mutta hiiret olivat jyrsineet sen kaikki harjakset poikki. Juuri silloin soi ovikello. Pukki avasi oven, sen takana oli pieni enkeli suuren tuuhean joulukuusen kanssa.

Ja se pieni enkeli kysyi: Näin siis pieni enkeli joutui kuusen latvaan. Jos huomaat jonkun katsovan enkeliä hieman erikoisesti, hän on varmasti kuullut tämän tarinan. Tietopaketti sukupuolitaudeista Lauantai Sukupuolitaudit tarttuvat suojaamattomassa sukupuoliyhdynnässä, suuseksissä tai anaaliseksissä. Jotkin taudit tarttuvat myös käsien ja huumeruiskujen välityksellä ja synnytyksen aikana äidistä syntyvään lapseen.

Kondomi ja suuseksisuoja ovat ainoat ulkoiset keinot, joilla voi pienentää tarttumisen riskiä sukupuolisessa kanssakäymisessä. Jos olet ollut suojaamattomassa sukupuolikontaktissa, hakeudu hoitoon, jos sinulla ilmenee kirvelyä virtsatessa, epänormaalia valkovuotoa naisilla tai harmahtavaa, vihertävää tippavuotoa miehillä , näppylöitä, syyliä, haavaumia tai muita ihomuutoksia sukupuolielinten alueella.

Muita sukupuolitaudin oireita voivat olla väsymys, kuumeilu, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, alavatsakivut, nivelkivut, flunssaan viittaavat oireet, päänsärky ja sukupuolielinten kutina.

Klamydia Klamydian aiheuttaa Chlamydia trachomatis -bakteeri. Taudin itämisaika on viikkoa. Tarttuminen ei edellytä näkyviä oireita, joten taudin voi tartuttaa tietämättään.

Harmahtava vuoto virtsaputkesta ja kirvelyä virtsatessa. Myöhemmin voi esiintyä lisäkivestulehdus ja siitä johtuva lapsettomuus, Myös niveltulehduksia esiintyy osalla potilaista. Miesten saamista tartunnoista 25 prosenttia on oireettomia. Lisääntynyt tai poikkeava valkovuoto ja kirvely virtsatessa. Hoitamattomana klamydia voi aiheuttaa munasarjatulehduksen, josta saattaa seurata lapsettomuus. Naisten saamista klamydia-tartunnoista 75 prosenttia on oireettomia. Kondylooma Kondylooman aiheuttaa papilloomavirus HPV.

Itämisaika vaihtelee suuresti - useista viikoista jopa vuosiin. Kondomi suojaa tartunnalta vain, mikäli se peittää näkyvät syylät. Taudin tarttuminen ei edellytä näkyviä oireita.

Kondyloomiin ei ole parantavaa hoitoa, vaan hoitona on näkyvien ihomuutosten poistaminen. Nykyään ei ihomuutosen poistamiseen lähdetä automaattisesti, vaan niiden annetaan parantua ajan kanssa. Tauti voi uusiutua hoidosta huolimatta. Ihonväriset tai vaaleat syylät sukupuolielinten alueella. Syylien koko ja ulkonäkö vaihtelevat. Kooltaan ne voivat olla mikroskooppisen pieniä, ulkonäöltään litteitä, vaikeasti erottuvia tai kukkakaalimaisen röpeläisiä, laajalle alueelle levittäytyneitä ryppäitä.

Suurimmalla osalla tartunnan saaneista ei ole oireita. Tietyillä virustyypeillä on yhteys kohdunkaulan syöpään. Kuppa Kupan itämisaika on kolmesta neljään viikkoa. Kuppa voi ilmetä myös sukupuolielinten ulkopuolisilla alueilla. Parin kuukauden kuluttua ilmenee mm. Myöhemmin taudin edetessä saattaa ilmaantua paukamia kämmeniin ja jalkapohjiin, keskushermosto-oireita, päänsärkyä ja niskajäykkyyttä.

Hoitamaton kuppa saattaa aiheuttaa oireita vielä useiden vuosienkin jälkeen tartunnasta. Supuolielinherpes Herpeksen pääasiallinen aiheuttaja on Herpes simplex -virus, tyyppi II. Myös virustyyp-pi I, joka tunnetaan paremmin huuliherpeksenä, voi esiintyä sukupuolielimissä. Herpes itää vuorokautta. Herpekseen ei ole parantavaa hoitoa, mutta oireita voidaan lievittää lääkkeillä.

Sukupuolielinalueen kuumotus ja kutina. Rakkulat ilmaantuvat myöhemmin, tavallisesti vain sukupuolielinten alueelle. Kooltaan ne ovat nuppineulanpään kokoisia. Rakkulat rikkoutuvat nopeasti ja jättävät jälkeensä kivuliaan haavauman. Haavauma-alue arpeutuu päivässä, jolloin myös viruseritys lakkaa. Oireet voivat olla myös hyvin lieviä tai ne voivat puuttua kokonaan, ja tällöinkin virus on tarttuva.

Usein ensimmäinen herpeksen puhkeamiskerta on kivulias. Tippuri Tippurin itämisaika on miehillä vuorokautta, naisilla viikkoa. Kirvelyä virtsatessa ja vaaleanharmaa vuoto virtsaputkesta. Vuoto muuttuu myöhemmin väriltään kellertäväksi. Bakteeria voi esiintyä myös silmän sidekalvolla, jonne se on joutunut käsien kautta infektoituneen sukupuolielinalueen koskettelun jälkeen. Neekerisankkeri Neekerisankkerin aiheuttajia ovat Chlamydia trachomatis -bakteerin serotyypit L1, L2 ja L3. Itämisaika on vuorokautta tai pitempi.

Pieni matala haavauma - miehillä esinahan alla, naisilla emättimen takaseinämässä. Myös virtsaputken tulehdusta tai kohdunkaulan tulehdusta voi esiintyä. Taudin myöhemmässä vaiheessa syntyneitä avanteita voidaan joutua hoitamaan kirurgisesti. Pehmeäsankkeri Pehmeäsankkeri itää vuorokautta. Myös tämä tauti on hoidettavissa antibiootein. Yksi tai useampia kohoumia esinahan ulko- ja sisäpinnalla.

Kohoumat ovat usein varsin kivuliaita. Myöhemmin ne muuttuvat märkiviksi ja haavautuvat parissa vuorokaudessa. Haavan ympäristö punoittaa ja tässä vaiheessa esiintyy toispuoleista nivusrauhasten turvotusta ja mahdollisesti avanteita.

Haavaumat ovat tavallisesti emättimen ulkosuulla, mutta myös kohdunkaulassa tai peräaukon ympäristössä. HI-virukseen ei ole parantavaa hoitoa. Hoito on oireita lievittävää. Once Upon a Time in America En malas compañías The Prime of Miss Jean Brodie Life as a House Préparez vos mouchoirs Fast Times at Ridgemont High The Shipping News Summer of '42 Amor estranho Amor Natural Born Killers Wish You Were Here The Opposite of Sex Tomato Kecchappu Kôtei Galettes de Pont-Aven, Les Too Young to Die?

In Praise of Older Women Sweet Sweetback's Baad Asssss Song The Mary Kay Letourneau Story: All-American Girl TV. Natalie - Endstation Babystrich TV. La vita interiore Eva - den utstötta Polizeiruf - Schwere Jahre - 1. Eva Fonda, 16 Dobro pozhalovat, ili postoronnim vkhod vospreshchyon Paskutine atostogu diena Sjunde inseglet, Det The Boys of St. Du er ikke alene Nirgendwo in Afrika Hong ying tao Pro Krasnuyu Shapochku TV.

Tatort - Todesangst TV. A Beautiful Mind S tebou me baví svet The Last Emperor Mitt liv som hund Souffle au coeur, Le Musíme si pomáhat Voor een verloren soldaat A Woman Under the Influence Voleur d'enfants, Le Gritta vom Rattenschloß Ali Zaoua, prince de la rue Gloire de mon père, La Abel, twój brat Death in the Seine TV.

Escape from Sobibor TV. Engelchen flieg TV. The Man in the Moon Legende von Paul und Paula, Die Otac na sluzbenom putu Tras el cristal The Tragedy of Macbeth Before Night Falls The Island on Bird Street Petit garçon, Le Crónica de un niño solo The Year of Living Dangerously Lust och fägring stor Bájecná léta pod psa Edges of the Lord War of the Buttons Lord of the Flies Ciske de Rat Voyage en douce, Le E no naka no boku no mura Fiore delle mille e una notte, Il Ben Loke'ah Bat The Song Remains the Same Discesa di Aclà a Floristella, La Alla vi barn i Bullerbyn Akademiya pana Kleksa Richter und das Mädchen, Der The House of the Spirits I Am Dina Cuore di mamma Spielen wir Liebe Une été à Saint-Tropez V.

Du är inte klok Madicken Bel été , Le Art for Teachers of Children The Coca-Cola Kid Dramma borghese, Un J'irai comme un cheval fou Sanning eller konsekvens Hei tai yang Laura, les ombres de l'été Memoirs of a Survivor Skaldede spøgelse, Det The Possession of Joel Delaney Montagna del dio cannibale, La Mario und der Zauberer The Blue Lagoon Charlie and the Talking Buzzard Dva lidi v zoo Geschichte des erotischen Films, Die TV. Begynnelsen på en historie Death Scenes V.

Was Eltern nicht mal ahnen Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3. Mariposas disecadas, Las Freiheit für die Liebe Neobyknovennyye priklyucheniya Karika i Vali Tatort - In flagranti TV. Deux imbéciles heureux Zünd an, es kommt die Feuerwehr For Health and Happiness Prime Suspect 3 TV.

Germania anno zero Capturing the Friedmans The Big Lebowski The Butterfly Effect Bastard Out of Carolina Niña santa, La Fallen Angel TV. The Devil's Playground Men Who Love Boys Without a Trace Bump in the Night TV. Kiss or Kill Scary Movie 3 Mind Prey TV. Eban and Charley Was Schulmädchen verschweigen The Dangerous Stranger Avocat du diable, L' TV. Staying Safe V.

Pædofile danskere, De TV. Boda del señor cura, La The Child Molester The Weather Man Twist of Faith Kikujirô no natsu Leben lang kurze Hosen tragen, Ein Wild at Heart Woman Thou Art Loosed The Jaundiced Eye Kids Don't Tell TV. Absence of the Good TV.

Stop at Nothing TV. Voices from Within TV. The Night Caller Freddy Got Fingered Blade Runner VG. Fainaru fantajî R VG. The Last Taboo Don't Touch TV. Tournament of Dreams Loving You TV. Born into This Goodnight Mister Tom TV.

The Lost Child TV. Falling Away From Me V. Two Story House No Cure for Cancer TV. Stand by Me The Land Beyond the Sunset Good Will Hunting Dom za vesanje No Child of Mine TV.

This Gun for Hire Hell Town TV. The Reflecting Skin Ladro di bambini, Il King of the Hill Espinazo del diablo, El Caduta degli dei, La The Joy Luck Club Where the Spirit Lives Argent de poche, L' Three on a Match The Virgin Suicides Danny the Dog Harry Potter and the Sorcerer's Stone This Boy's Life Song for a Raggy Boy Pack Up Your Troubles A Time to Kill Tatort - Kinderlieb TV. Tatort - Manila TV. The Onion Field König der Diebe Domestic Violence 2 Dominick and Eugene Jay and Silent Bob Strike Back The Pretender TV.

Noir comme le souvenir Wisconsin Death Trip Lady in White The Lost Son Crème glacée, chocolat et autres consolations Real Men TV. Island of the Haunted TV. Life with Billy TV. Child's Cry TV. A Map of the World Tatort - Abschaum TV. Trapped in Silence TV. Where the Heart Is The Ellie Nesler Story In the Cold Light of Day Mockingbird Don't Sing Unspeakable Acts TV. Es geschah am hellichten Tag TV. The Prince of Tides The Mad Genius Agnes of God Getting Out TV.

It Leads TV. The Demon Barber of Fleet Street Milka - elokuva tabuista Liar, Liar TV. A Promise to Carolyn TV. Ombre du doute, L' When She Was Bad The Fishing Trip Révolte des enfants, La Shattered Mind TV. A Child Lost Forever: The People Under the Stairs The Lion King II: Simba's Pride V.

Tainted Blood TV. An American Dream TV. Do You Know the Muffin Man? While Justice Sleeps TV. Ultimate Betrayal TV. Never Die Alone House of Wax Tales from the Hood Flowers in the Attic Child of Rage TV.

The Witch Who Came from the Sea The Final Nightmare The Mao Game The Trial of Billy Jack Petite Aurore l'enfant martyre, La Children of the Night Three on a Meathook Don't Go in the House The Secret World of Mormonism V. The Calendar Girl Killer Polizeiruf - Minuten zu spät TV. Minsan lang kitang iibigin Just an Overnight Guest TV. Perfekte kvinde, Den Seiken densetsu 3 VG.

To a Safer Place Fish Don't Fly When the Bough Breaks TV. Vater unter Verdacht, Ein TV. Abarten der körperlichen Liebe In Defense of Kids TV. Rachel and Marla TV. America's Best Kept Secret V. Umarmung des Wolfes, Die TV. Süße der Fremden, Das TV. One of a Kind TV. Law of the Land Yume no kichi A Puzzle of Flesh VG. The Sterilization of Leilani Muir De la part des copains In Quiet Night The Near Room After the Bath Salò o le giornate di Sodoma Streets of Rage The Art of War Virgin Trade TV.

Mielött befejezi röptét a denevér Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari Mujer del puerto, La Inceste, lorsque l'enfant parle, L' Inceste, la conspiration des oreilles bouchées, L' The Manchurian Candidate Dress to Kill V.

Once Were Warriors Yeux sans visage, Les The Sweet Hereafter Pugni in tasca, I A Clown in Babylon Såsom i en spegel The Royal Tenenbaums The Color Purple Brutti sporchi e cattivi Reine Margot, La Riekes Liebe TV. The Cider House Rules The War Zone The Cement Garden The Candy Snatchers Bad Boy Bubby Mein Bruder, der Vampir Seul contre tous The Dangerous Lives of Altar Boys The Devil's Advocate Something About Amelia TV. Pacte des loups, Le The Rise of Evil TV.

Ángel de fuego Sister My Sister The Fearless Vampire Killers Mua he chieu thang dung Blessures assassines, Les Bunny Lake Is Missing Portrait of a Serial Killer Campana del infierno, La The Music Lovers My Own Private Idaho Word's Worth V.

Zbogum na dvadesetiot vek Suzy Q TV. Heart of the Stag Passion Béatrice, La Fire Walk with Me Princess Daisy TV. Close My Eyes Tenshi kinryoku V. The House of Yes Ai shimai V. Spanking the Monkey A Woman Rebels Si c'était à refaire Out of the Blue Amiche del cuore, Le Desire Under the Elms Little Boy Blue Ball in the House Aka Albert Walker TV.

The Hills Have Eyes Six Ways to Sunday The Weight of Water Monaca del peccato, La Crime and Punishment in Suburbia Aunque estés lejos Incest and Family Sexual Abuse The Hotel New Hampshire Tromeo and Juliet Top of the Food Chain Liens de sang, Les Demons of the Mind Kuß meiner Schwester, Der TV. Closer Than the Boy Next Door A Thousand Acres Così come sei Ascolta la canzone del vento An Awfully Big Adventure Twee vorstinnen en een vorst Keep My Grave Open Mie men can an zhi nie sha Lone Star State of Mind Sueño del mono loco, El Fool for Love Killing Me Softly Not Another Teen Movie Addio, fratello crudele Flesh for Frankenstein Pedhia tou dhiavolou, Ta The Cold Room TV.

Morsures de l'aube, Les Contra el viento Koritsi ke to alogo, To The Undertow V. Home Song TV. The Nine Lives of Fritz the Cat Say It Isn't So Shisenjiyou no Aria This World, Then the Fireworks Schamlosen, Die TV. Confessions of a Trickbaby Ruf der blonden Göttin, Der The Savage Is Loose Chain of Desire My Lover My Son The Last Year The Curse of Michael Myers Chou jue deng chang V.

Cruel Intentions 2 V. Harry and Max A Mind's I Schizophreniac 2 V. Nelle pieghe della carne Teil - Was Eltern wirklich wissen sollten Teil - Was Eltern oft verzweifeln lässt Bikini Party Massacre Si le vent te fait peur A Rosa do Adro The Sins of Rachel Sur de una pasion, El It Only Happens Next Door Farlige forklaringer TV.

Tigre de Yautepec, El Between the Boys Droga w swietle ksiezyca TV. Miss Jessica Is Pregnant Coeur à l'envers, Le Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn Sin in '69 Staff som fortjent TV. Halik sa paa, halik sa kamay Lys cassé, Le Abby, My Love TV. The Fruit of Evil Walküre, Die TV. Lieve vader en moder Brother and Sister Love of the Damned Helsingin Sanomat julkaisi uutisen Toisaalta äitiyden myötä hän on herkistynyt lasten asialle, pahat teot lapsia kohtaan tuovat kyyneleet silmiin.

Samaan aikaan kun Suomen TV 2: Tämä on jo kyllä skandaalien huippua, Maria Kaisa Aula, etkä ole puuttunut asiaan, kuten et ole Lastensuojelun Keskusliiton puheenjohtajankaan ominaisuudessasi millään tavoin puuttunut suurten mediajättien levittämään lapsipornoon, josta on tässä kirjassani roppakaupalla todisteita.

Julkaisen seuraavaksi otteita artikkelista: Vain pieni osa lapsista puhuu peloistaan vanhemmilleen. Martsolan mukaan median järkyttävyys ja merkitys lasten elämässä voivat jäädä täysin huomiotta, vaikka monet lapset kärsivät traumaoireista mediamateriaalin vuoksi.

Lapsi voi tuijottaa ovea ja pelätä elokuvahahmon tulevan kotiin. Itsesyytökset ja yksinäisyyden tunne tekevät puhumisen vaikeaksi. Aikuisenkin on vaikeaa purkaa kuvallisia traumoja. Manaaja-elokuvassa vuotias pikkutyttö masturboi krusifiksilla, kristinuskon pyhimmällä symbolilla. Lapsella ei silti ole keinoja suhteuttaa näkemäänsä. Osalla vanhemmista on lisäksi käsitys, että lasta pitäisi jo pienenä jotenkin karaista: Kolmannes lapsista on kuitenkin jopa ikätasoaan herkempiä jo biologisista syistä.

Nähty voi aiheuttaa tunnemyrskyn, jonka käsittelemisessä tarvitaan apua ja keskustelua. Jos apua ei saa, lapsen psyyke turvautuu vetäytymiseen ja kieltämiseen. Hahmottomat kokemukset aiheuttavat levottomuutta, kiihtymystä, ahdistusta ja avuttomuutta, mikä taas syö itsetuntoa.

Lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, televisiokanavien esittämät lapsipornoelokuvat ovat erittäin kriittisessä ja herkässä kehitysvaiheessa olevien teini-ikäisten ja lapsikatsojien vakavaa seksuaalista ahdistelua, hyväksikäyttöä ja häirintää.

Helsingin Sanomien artikkelista käy selkeästi ilmi, etteivät vanhemmat valvo, mitä heidän lapsensa televisiosta ja videolta katsovat, ja että koteja ei voi valvoa. Tämän vuoksi sinun olisi virkasi puolesta haastettava lapsipornoelokuvien valmistajat ja niitä levittävien televisiokanavien omistajat, johtajat ja toimittajat oikeuteen ja vaadittava heille vankeusrangaistusta.

Ellet toimi näin, minkälainen lapsiasiavaltuutettu oikein olet? Kerroit Hesarin haastattelussasi, että pahat teot lapsia kohtaan tuovat sinulle kyynelet silmiin ja että aiot olla työssäsi vaikuttaja ja lasten äänen megafoni. Ellet haasta elokuvastudioita ja suuria mediajättejä oikeuteen lapsipornosta, paljastat itsestäsi kaikelle kansalle sen, että valehtelit Hesarin haastattelussasi ja oletkin todellisuudessa lapsipornon kannattaja ja suojelija.

Hoidapa virkavelvollisuutesi, Maria Kaisa Aula — miksi ihmeessä muutoin koko lapsiasiavaltuutetun virkaa olisi perustettu, ellet toimi virkasi edellyttämällä tavalla?

Helsingin Sanomien toimittajat tekivät keväällä alaikäisille seksiostotarjouksia Internetin chateissä tutkivan journalismin varjolla! Toimittajat eivät nähtävästi tiedä, että seksin ostotarjous alaikäiselle eli seksuaalipalvelujen ostamisen yritys nuorelta on rikos. Hesarin toimittajat houkuttelivat lapsia Internetissä seksipalvelujen myymiseen ja loivat tällä tavoin lapsille tosiasiallisia houkuttelevia seksifantasioita pedofiliaseksistä.

No minä esimerkiksi teen homoliittojen kiinnostavuuden tutkimusta alaikäisille pojille linja-autoissa esittelemällä heille tätä kirjaani perusteellisesti, eikä sellainen edes ole seksiehdotuksen tekemistä.

Hesari ei maininnut sanallakaan siitä, että se olisi tehnyt seksuaalipalvelusten ostotarjouksia nuorille yhteistyössä poliisin kanssa. Hesari oli siis tehnyt koko projektin omin päin. Hesarin toimittajat ovat seksiehdotteluillaan saaneet satojen alaikäisten poikien pippelit erektoitumaan, eli tehneet alaikäiselle pojalle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla ja täten syyllistyneet lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön kertomalla lapselle seksuaalisesti latautuneita tapahtumia.

Tässä taas näemme että suuri mediajätti voi jopa tehdä rikoksia viranomaisten puuttumatta asiaan millään tavoin. Vaikka lähettäisin Hesarin toiminnasta satoja rikosilmoituksia eri puolilla Suomea sijaitseville poliisiasemille, kukaan poliisi ei korvaansa lotkauttaisi aloittaakseen rikostutkimukset Hesarin toimittajista.

Mutta minun kirjani kimpussa poliisit ovat heti. Hesarin toimittajat voisivat vaikka ryöstää pankkeja, ja se sallittaisiin heille, jos toimittajat perustelevat ryöstönsä sillä, että he tekevät toiminnastaan uutisartikkeleita tutkivan journalismin näkökulmasta.

Tiedättekö, lukijani, että minä istuin vankilassa syytettynä seksuaalipalvelujen ostoyrityksestä nuorelta? Mutta koska Hesarin toimittaja kertoi artikkelissaan Hesarissa Kohta kai pankkejakin saadaan ryöstää ilman poliisien puuttumista asiaan, jos konnaa ryöstötilanteessa ahdistaa ja oksettaa!

Hesarin toimittajien seksipalvelujen ostoyritystä nuorelta Internetissä ei voida perustella sillä, että he esim. Kaikki maksullisesta seksistä kiinnostuneet kertoivat toimittajien nimimerkeille harkitsevansa asiaa ensi kertaa, eli kaikki toimittajien uhrit olivat alaikäisiä — toimittajathan liikkuivat juuri LAPSILLE tarkoitetuissa chat-huoneissa viikon ajan.

Hankkikaa nuo Hesarin numerot käsiinne ja lukekaa itse. Niitä saa kuka tahansa luettavakseen ja kopioitavakseen lähimmän yliopiston kirjaston varastosta. Miksei Hesari olisi tehnyt tutkimustaan julkaisematta sitä koko Suomen kansan tirkisteltäväksi ja olisi vain hiljaisesti vienyt loppuraporttiaan suoraan poliisille?

No, koska perustuslain mukaan kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä, niin minäkin julkaisen omat tutkimukseni suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta koko Suomen kansalle enkä vain hiljaisesti vie tätä loppuraporttiani poliisille. Muistakaa, lukijani, myös Hesarin toimittajat ovat vain kansalaisia lain edessä, yhdenvertaisia minun kanssani. Tavallisia kansalaisia ovat myös suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat, yhdenvertaisia minun kanssani lain edessä.

Helsingin Sanomat julkaisi Se on perustettu vuonna , ja tuorein levikkiluku vuodelta on runsaat 53 Lukijamääräksi lasketaan Nykytytöt lukevat lehdistään, miten voi saavuttaa parhaan orgasmin ja saavat suorasukaisia ohjeita esimerkiksi suuseksistä. Tuossa samassa Hesarin jutussa tutkija Marjo Laukkanen kertoo, että Regina-lehti otti ensimmäisenä seksin näkyväksi valtikseen. Muutos oli iso, sillä perinteisesti tyttöjä ja nuoria naisia on suojeltu seksiltä. Minusta on kuitenkin tärkeää, että tyttöjen ja nuorten naisten lehdissä puhutaan myös suoraan seksistä ja seksuaalisuudesta, koska sitä tulee kaiken aikaa joka puolelta.

Siellä puhutaan suihinotosta, seksiasennoista, eka kerrasta ja masturboinnista, Laukkanen sanoo. Keskustelijat ovat pääasiassa teini-ikäisiä tyttöjä ja rohkeampia kuin Laukkanen itse yläasteikäisenä —vuotiaana. Asiasta ei ole epäselvyyttä sen jälkeen, kun on kurkistanut Sillä silmällä —sarjasta TV: Huutomerkkien, hymiöiden ja ylistyksen määrä on valtava — yhteensopivuustestejäkin tehdään.

Ote nettisivujen alaikäisten kommenteista: Sen namun kun sais. Hän eli kammottavan lapsuuden narkkariäitinsä kanssa. Molemmat hankkivat tuloja prostituutiolla. Samalla NYT-liitteen sivulla oli elokuvasta värivalokuvatallenne, jossa poseerasi kolme esimurrosikäistä poikaa kohti kameraa yläruumiit täysin alastomina! NYT-liitteessä siis kerrottiin, että JT LeRoy hankki lapsena tuloja prostituutiolla äitinsä kanssa, ja sitten tällainen kuva kolmesta yläruumiit alastomana olevasta pikkupojasta julkaistiin jutun yhteydessä!

En ole itse elokuvaa nähnyt vielä, mutta yksistään tällainen skandaali yhdistettynä saman NYT-liitteen numeron sivun 23 juttuun otsikolla "Hevosista homoihin", jossa tyrkytettiin vuotiaille tytöille suunnatun Demi-lehden nettisivujen homokeskusteluja, on lapsipornoskandaali, ja täyttää sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisen tunnusmerkit siten, että aiheuttaa pahennusta.

Myös alaikäiset lapset lukevat Hesaria sen tilaajaperheissä! Mutta Hesari on suuri mediajätti, joka voi näköjään julkaista mitä huvittaa viranomaisten puuttumatta asiaan. Kukaan ei kieltäytynyt tehtävästä tai äitynyt vitsailemaan.

Varsinkin tytöt olivat selvästi pohtineet aihepiiriä. Hesari julkaisi otteita peruskoulun viidesluokkalaisten vastauksista tummanpunaisella alaotsikolla: Ymmärrystä saa muun muassa pappi, joka on pedofiili. Lisäksi pojalla on Hesarin kuvassa jaloissaan shortsit ja lyhythihainen paita, jossa on löysä, paljastavan iso kaula-aukko!

Hesarin kuvateksti oli kokonaisuudessaan tällainen: Mainoksessa oli julkaistu isossa koossa aikakauslehden kansikuva, johon oli painettu teksti: Lisäksi nainen puristaa vasemmalla kädellään pojan peppua!

Helsingin Sanomissa oli Juttuun on painettu kirjan kansikuva, ja sitten esitellään sen alla kirjan nimi, joka on: Nuorten oma seksikirja", WSOY, sivua. Hesarin artikkeli alkaa näin: Olkoon nuoruutesi huolettomampi kuin omani oli, sanoo äiti ojentaessaan vuotiaalle tyttärelleen seksiä käsittelevän tietokirjan Hei Beibi, mä oon tulta. Lisäksi tuossa samassa Hesarissa oli samalla sivulla kirja-arvion vieressä noin puolen sivun kokoinen juttu, jonka otsikkona oli: Hän laittoi kätensä housujeni sisään ja alkoi hieroa intiimialueitani.

Nauhalla Jacko nähdään käsi kädessä nuorten poikien kanssa ja kertomassa avoimesti siitä, että he nukkuvat hänen kanssaan samassa makuu-huoneessa. Huomautan, että tuo kyseinen dokumenttielokuva esitettiin Suomenkin televisiossa vuonna tai Helsingin Sanomat julkaisi 5. Pojan ikä käy ilmi kuvan alla julkaistussa kuvatekstissä. Poikaa kanniskeli kuvassa sylissään kaksi aikuista miestä.

Kyse oli syyskuun alussa Beslanissa tapahtuneesta. Helsingin Sanomat julkaisi 3. Lapsipornon levittämistäkö ei muka ole se, että Hesari julkaisi kuvan mahdollisesta raiskatusta 7-vuotiaasta pikkupojasta, jonka penis näkyi erektiossa? Muistakaa, lukijani, että Suomen rikoslaissa ei missään kohden sanota, että sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia lasta esittäviä kuvia saa levittää, jos ne julkaistaan katastrofiuutisten yhteydessä.

Saako muka Internetissä leviävien lapsipornosivustojen raiskattujen pikkupoikien kuvia julkaista lehdissä?

Homoseksuaaliseen kalu kosteana vaaleanruskea vuoto