Homoseksuaaliseen bb ellinoora kiimainen mies

   Gay-hieronta

Halutaan rangaista vain miehiä satunnaisestakin seksin ostosta, mutta ei naisia ammattimaisesta seksin myynnistä. Noita naisnymfoja on paljon opettajinakin, vain harva jää kiinni touhuistaan. Ei ne kaikki jutut ole fantasiaa. Ja tottakai ajattelet noin kun kyseessä on nainen. Entä jos se olisikin mies, joka samalla innolla raportoisi seksielämäänsä ja fantasioitaan? Kuinka paljon aikaisemmin olisi pedofiiliepäilykset alkaneet heräämään? Päivän paras uutinen Tämä osoittaa että tuollainen vapaa seksuaalisuus ja se että henkilö joka luulee että voi tehdä seksuaalisuuden saralla mitä tahansa tai että tämä on minun asiani on väärässä - se ei ole oma asia ja voi vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen, niinkuin pitääkin.

Tyttö on nuori ja sai opetuksen. Ei pidä yksityiselämäänsä levitellä, ei ainakaaan käyttää itsestään nimitystä Nymfo, kuka sen rajan määrittelee. Jokaisella on oikeus elää oma seksuaalisuutensa, mutta kannattaa pitää yksityisasiat yksityisinä. Aika typeriä miehet, jotka täällä arvailevat millaisten miesten kanssa hän on seksiä harjoittanut, ei ole teilläkään yksityiselämän raja selvillä.

Jos hän hoiti työnsä hyvin, ei pitäisi olla mitään valittamista. Yhtä hyvin puutteessa elävä kärttyinen akka voi olla huono lastenhoitaja.

Hyvä seksielämä antaa energiaa myös työhön. Niin, nymfomaanihan ei saa todellista tyydytystä seksistä, siinä koko riippuvuuden ydin. Tosin nymfomaani on vanhentunut nimitys, nykyään puhutaan hyperseksuaalisuudesta. Mutta mehän emme tiedä, onko Melissa Mäntylä oikeasti tästä häiriöstä kärsivä vai ei. Ei lasten seuraan Terve ihminen ei kirjoittele omista asioistaan kaikkien ihmisten tietoon.

Sellaiset todellisuudentajunsa menettäneet eivät kuulu kasvatustyöhön. Muutoin se on kunkin ihan oma asiansa onko joku lutka tai jotain muuta. Kerranki joku uskaltaa kertoa nautintonsa, mistä toiset uskaltaa vain viltin alla yksin haaveilla. Niistäkin moni, joka on päättämässä päiväkotiasioista, hiipii illanpäälle ilotaloon ja seuraavana aamuna taas siveänä moittimassa toisia. Ihmisten yksityisyys elämä on vain heille itselleen eikä työnantajien pitäisi edes ottaa sitä huomioon.

Tytterö on vasta 20 v. Lienee tyttö niin somettunut vrt. D , ettei todellakaan tajua, ettei itsestään parane kertoa julkisesti yhtään mitään muuta, kuin se mitä pakko on kertoa. Ihmetyttää tuon yhden urvelon kommentti, että tämä on päivän paras uutinen??? Sairas kommentti sairaasta mielestä. Puhtaat jauhot pussi Niin minäkin olen kasvatustyössä.

Enkä kerskaile ollenkaan seksielämälläni vaikka Jyrki kaikkensa tekee tuottaakseen minulle tyydytyksen. Nymphomaani ei sovi lastenkasvatustyöhön se on vissi! Nutturani kiristää kovin ja myös alapääni: Terve ihminen kykenee kertomaan omista asioistaan. Sairaita ovat saarnaajat ja ne jotka yrittää pakottaa ihmisiä olemaan samanlaisia. Saarnaajat kuolee aikanaan pois ja nuoret tuo omia arvojaan tilalle.

Olen itsekin joutunut kuuntelemaan uskonnollista aivopesua lapsena ja sehyväksyttiin silloin mutta tuskin enää nykyaikana. Minä kyllä ennemminkin Vanhempainillat saivat nyt toisen merkityksen kun tämä opettaja kyseessä. Kyseessä on lastenhoitaja eli tarhatäti eikä mikään opettaja.

Sopivatko ne orgioihin osallistuvat isukit sitten ollenkaan lastenkasvattajiksi, vai pitäisikö heidän lapset huostaanottaa???? Eivät hipit käytä sätkäkonetta. He rullaavat sätkänsä käsin. Netistä tuttu tyttö joka aiheuttaa ristiriitaisia fiiliksiä. Ja kuinka hän ei voi käsittää miksi perusnaisen modus operandi on olla sellainen sekava pihtaaja ja keplottelija. Ja sitten toisaalta hän on myös tuollainen eltistinen seksiblogia ylläpitävä friikki.

Miehethän niitä ristiriitaisia ovat kun haluavat koskemattoman siveyden sipulin joka suhteeseen päästyään muuttuu makkarissa hurjastelevaksi, estoisuudesta ikinä kuulemattomaksi, koti vampiksi.

Eikö olisi kiva joskus saada sinunkin? Minulla ei ole tuollaisia ristiriitaisia haaveita. Mikäli saisin neitsyen, kestäisin kyllä sen jos hän olisi kiihkoton lahna sängyssä.

Pointtihan tässä on se että suurista puheista huolimatta en ole saanut tuolta Melissaltakaan, joten tuo hänen tokaisunsa on enemmän kuriositeetti kuin mikään. Meidän oli tarkoitus tavata, mutta impulsiivinen tyyppi kun on, niin sekin jäi vain heiton asteelle. Tapahtui noiden potkujen aikaan muuten, kuulin niistä silloin tuoreeltaan. Mutta eipä sillä että kokisin menettäneeni mitään. Kuten kirjoitin ylempänä, edelleen olisi toiveissa mieluummin vaikka se lahna neitsyt, kuin joku tuollainen friikki.

Tiesitkö potkujen syyn jo silloin? Kuten sanoin jo aiemmin, kyseessä oli tuttu tapaus. M enfp älä vaadi toiselta sitä, mitä et itse ole. Turha mankua neitysttä kun itse on siemenliko jo´ka valuttaa nesteitään minne sattuu ja kenen kanssa vaan! Joko mies ja nainen kumpikin eka kertaa toistensa kanssa tai sitten kummallakin oikeus kokeilla muitakin!

Jätetty neitsyt vaimo, mutta ei silti "Melissaksi" muuttunut! Olin neitsyt, kun menin avioliittoon mieheni kanssa, mutta ainakaan "alkuopetuksen" jälkeen en ollut mikään "lahna", koski seksihän on upeaa ja kuuluu kaikille, mutta ei saman ihmisen tarvitse jakaa itseään sinne sun tänne. Avioliittoa kesti kauan ja lapsia syntyi, mutta elämässäni oli edelleen vain tämä yksi mies, en tuntenut mitään tarvettakaan päästä "kokeilemaan" muitakin miehiä.

Miehelleni en sitten kuitenkaan "riittänyt", vaikka seksistä en kieltäytynyt koskaan, en potenut "päänsärkyjä"! Hän löysi työpaikaltaan eronneen, "temput" taitavan naisen ja tämä "entinen neitsytvaimo" ja lapset saivat jäädä.

Neitsyellä ei ollut kokemusta muista "opettajista" kuin oma miehensä ja taisi sitten olla huono opettaja, kun näin hyvästä ja innokkaasta "opetettavasta" ei kyennyt saamaan aikaan parempaa tulosta! Ei minusta jätettynäkään tullut tuota "Melissaa", mutta kun sitten joskus kuolen, niin en nyt kuitenkaan kuole yhden miehen naisena, vaikka siihenkin olisin ollut kyllä valmis, jos olisin saanut tuon yhden pitää.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Harmi että nämä "palstanostot" tuovat paikalle aina myös porukkaa joilla ei ole mitään käsitystä palstalla käytetyistä termeistä, saatika tuttujen kirjoittajien taustoista Siinähän harmittelet, yleinen palsta.

Miks pitäis jotain termejä tietääkään, tässä ketjussa puhutaan potkut saaneesta tytöstä, ei sun surkeasta treffielämästä. Minä tein uskollisesti kaukana neitsyestä olleelle vaimolleni kaksi lasta kuten hän toivoi, tytön ja pojan.

Vaimo innostui kuitenkin naispuolisen ystävättärensä molemmat lastentarhanopettajia houkuttelemana avioliiton ulkopuolisiin seksi-kontakteihin, ja lopulta hylkäsi minut. En minäkään kieltäytynyt koskaan seksistä, ja tiedän varmasti että hän sai myös joka kerta.

Naisella on vain meidän yhteiskunnassamme olikeus rikkoa toimiva perhe, viedä isä lapsilta ja lapset isältä aivan millä verukkeella tahansa. Pyritkö syyllistämään "jätettyä vaimoa", ja vihjailemaan, että tavalla tai toisella hänkin loppujen lopuksi on se perheensärkijä? Yleinen palsta, jolla voi kommentoida joko aloitusta tai jotain sitä seurannutta kommenttia. Olisi fiksua jos kommentti liittyisi jotenkin siihen aiheeseen johon vastaa. Lasten kanssa työskentelevien tausta on aina selvitettävä ainakin mahdollisten rikosten osalta, mutta lienisi paikallaan selvittää myöskin seksuaaliasioiden osalta että minkälaista elämää elää ja mikä on henkilön sukupuolimoraali.

Onko blokeja seksisivustoilla, seksikuvia netissä Tämä kaikki kertoo henkilöstä aika paljon. Kyllä sukupuolimoraali on jokaisen henkilökohtainen asia, mitenkähän sinä sen mittaisit? Netissä roikkuu lukemattomia miehiä, jotka hakevat sivusuhdetta ja kuulemma maksullinen nainen ei käy.

Ei työnantajalla ole oikeútta tutkia yksityiselämää. Sitten olisi hyvä pitää se yksityiselämä yksityisenä eikä levitellä netissä.

Oma vika ja ihan oikein, että laitettiin ulos. Itsehän se pervolla ja sopimattomalla tavalla paljasti yksityisasioitaan.

Kyllä minäkin tuollaisia kännispäiten voisin joskus tuupata, muttei se silti itsensäpaljastavine tapoineen kelpaisi lasteni maailmankuvaa muokkaamaan- ihan kuin muka olisi ok julkaista asioitaan kaikkien töllisteltäviksi netissä.

Ei se mitään kaksinaismoraalia ole, ääliö. Miksi et ryhtyisi hoitamaan lastasi itse? Ko,typsyhän opiskelee nykyään papiksi. Tuo ei ole totta vaan valhetta. Ei pääse papiksi ikinä tuolla löysäperseisellä moraalillaan. Jeesuskin armahti syntisen naisen Joo, syntiset armahdetaan, jos pyytävät anteeksiantoa ja katuvat tekojaan.

Raamatussa kielletään esiaviollinen seksi sekä aviorikos, eli ne ovat syntejä, joita pitää katua. Ei Melissalle tuolla menolla Taivaan portit aukea. Tokihan sitten kuolinvuoteella voi katua, mutta kyllä sen silloinkin pitää aitoa olla.

Jeesus sanoi syntiselle naiselle: Sinä ja papisto sensijaan sanotte: Siinä on sinun ja Jeesuksen ero. Siinä todellinen vielä juoksujaan juokseva nainen. Suomesta tuttu tuo tyttö. Haiskahtaa laittomalta irtisanomiselta, korvauksia hakemaan.

Ja valittanut äiti terapiaan, tasapainoton tapaus. Olisi vain vetänyt jutun oikeuteen. Sitotumaan vaan ei suostu. Odotan mielenkiinnolla Hahmiksen kommenttia asiaan liittyen. Onko kukaan käynyt Ai niin, eihät ätämit käy painamassa ketään. Edes sellaista, jolta saisi helposti. Tuo nainen on Irtisanominen lienee täysin laiton, joten Melissa saanee hyvät korvaukset. Tuskin jos se julkijuopottelee tuolla pieni lapsi nyt sentään sen tajuaa.

Joo no itse vaan en oikein usko, etteikö monenlaisilla "melissoilla" olisi sellainen, niinsanotusti, "kipurahojen kärkkyminen" ja euronkuvat silmissään jo siinä vaiheessa, jos alkavat pitää "seksiblogeja", mutta koska epäilen koko aloitusta feikiksi ja kiusaamiseksi ja tekaistuksi, en pahoittele en melissoita enkä mitään muutakaan.

Kävin tosiaan Iltasanomien sivulla eilen, ja sieltä en löytänyt tuollaista "uutista", eli tää moraaliton Suomi24 todennäköisesti valehtelee viattomile lukijoille jälleen kerran Tietysti en itsekään, jos mulla olisi lapsia, haluaisi mitään julkisuustyrkkyä tai huijaria lasteni hoitajaksi ja ihan todella minusta esim. Hädintuskin lukiohan on siinä iässä vasta käytynä Täysi- ikäisyyden rajaa voisi, ylipäätäänkin, nostaa tietysti vaikkapa vuoteen.

Yllättävän moni lienee aika kypsymätön vielä vuotiaanakin. Jos joku jotakin vuotiasta "melissaa" kiusaa, niin varmaan ihan sen oman sosiaalisen elämänpiirinsä hänen tuntemat, eivät tuntemattomat. Ylipäätäänin kiusaaminen on sellainen ilmiö, että jollakin tavalla kiusaajat yleensä ainakin tietävät kiusaamansa, nyky- nettiaikana. ATM number n Hän vaikuttaa kirjoitustensa perusteella ihanalta nuorelta naiselta. Kirjoitin kerran hänelle "fanikirjeenkin". Ei mitään limaista vihjailua tai ehdottelua kuin vilpitön ihailun osoitus.

En saanut kylläkään vastausta. Saa varmaan paljon kaikenlaista postia eikä varmaan kaikille ehtisikään vastailemaan. Ikävää vain, että hänenlaisiaan on naisissa todella vähän. Jos olisi enemmän, olisi ATM: Miksi tyytyä vain täysi-ikäiseen naiseen?

Olisikin jo vähän toisen tason juttu. Niin no vanhemmat maksavat sen päiväkodin palveluista. Kun alkaa kirjoittaamaan niin pitää ymmärtää syyt ja seuraukset, ei ole väliä mitä kirjoitat parempi on nykypäivänä olla kirjoittamatta. Tottahan saa kirjoittaa, mutta sitten käy näin. Mutta jos itse pyörittäisin tuollaista eläintarhaa, niin pakkohan tuo olisi erottaa enne kuin palkanmaksajat eli vanhemmat lähtevät litomaan. Ei se voi olla noin vaikeaa tajuta! Jos minulla on A kahvila ja siellä nuori sanotaan nyt B nainen myyjänä..

Kannattaisi pitää ihan omana tietonasi, ettei bisnekset kärsi. Se, että kusee kahvilassa kahvipannuun aamuisin ei millään lailla mielestäsi eroa siitä, että lastenhoitaja harjoittaa vapaata seksiä vapaa-ajallaan? Niin kauan kuin hoitaa työtehtävänsä asiallisesti, ei mitään laillisesti oikeutettua syytä ole irtisanomiselle! Varsinkaan kun irtoseksin harrastaminen täysi-ikäisten välillä ei ole minkään valtakunnan rikos! Ehdin jo ihmetellä, mikä piru on seksiblokki ja kenen seksin saamisen se hoitsu oli blokannut, päiväkodin johtajanko ehkä.

Kylla mun poikaa sais hoitaa, ja mua kanssa. Paremmin tienaisi oikeana huorana. Mutta kun se Se on ehdottanut, että seksiä pitäisi antaa saamattomille henkilöille hyväntekeväisyytenä.

Kaikki seksiblokit kiellettävä ja seksin oltava avointa. En tajua lainkaan logiikkaa irtisanomisessa. Mitä täysikäisen seksielämällä, jota harjoittaa toisten täysikäisten kanssa ja josta kertoo blogissaan lukijoille, jotka eivät varmasti ole päiväkotilapsia, on tekemistä päiväkotityön kanssa??

Missä laissa irtosuhteet on tuomittu moraalittomiksi? Entä mistä lähtien päiväkotiapulaisen vastuulla on ollut moraalikasvatus? Entä miten vapaa-ajan moraali liittyy työhön? Kai kollegansa olisivat havainneet, jos opettaa lapsia nussimaan kaikkien kanssa? Jos syynä olikin juominen, niin siitä pitää antaa ensin varoitus ja hoitoonohjaus. Näin siis lain mukaan, ei ole kyse mielipideasiasta.

Vaikka humalainen nuorisoporukka oman oven edessä. Kaikki aikuiset lasten ympärillä osallistuvat, enemmän tai vähemmän tahtomattaankin, lasten moraalin kasvatukseen. Seepra ei pääse raidoistaan. Ahdasmielisiä ja tekopyhäisiä ihmisiä Ei kännissä työtä Minäkin heitin kiviä enne kuin luin tuon Vieläkin ihminen saa mielstäni kirjoittaa elämästään ihan mitä haluaa toki miten hän sen kirjoittaa kun hän oli sellaisessa työssä, kuin oli tulee roti vastaan.

Asiat voi ilmaista myös kauniisti ilman, että niitä pitääkirjoittaa rekkalesbon sormilla. Jos tuollainen ulostus on pakko tehdä, niin tehdään se edes kaunokirjalliseen muottoon.. Jos lapseni olis 16 ja nainen alle kg niin siitä vaan jos kumista pitää huolen. Minun mielestäni tuo ei ollut oikeudenmukainen päätös. Koska; -lapset eivät käytä nettiä -jos käyttävät, aikuisten asia on valvoa sitä -jos alle vuotias haluaa lukea intiimiä aineistoa sisältävää blogia niin blogi voidaan suojata joko jotain erityistä rekisteröintiä vaatimalla tai ainakin lukijan pitää väittää olevansa 18 täyttänyt.

Pikkulapset eivät toki osaa edes lukea vaikka haluaisivatkin. Ihmisillä on oikeus muuhunkin rooliin kuin työnantajan orjana elämiseen ja vapaa-ajan määrittelemiseen sen identiteetin kautta. Osittain samaa mieltä siitä, että kova rangaistus, kun lapset eivät lue niitä blogeja. Esimerkiksi vaarallisempaa lapselle on osallistuminen pelaajana tai katsojana jääkiekkoon, jossa on suora yhteys väkivaltaan, tappeluihin, säännöistä piittaamattomuuteen ja nyt vielä uutena asiana huumeisiin.

Lapsesi tuskin kyseenalaistaisivat asiaa ellet ole aivopessyt heitä samanlaiseksi sinä. Vanhempien on sitä odotellessa kyseenalaistettava lastensa puolesta, mieluummin ylihuolehtien kuin välttävästi. Mielestäni tuossa tapauksessa olisi kannattanut miettiä hiukan ja kirjoittaa blogia vaikka mieluummin salanimellä eikä omalla nimellään niin ei olisi syntynyt vaikeuksia.

En tiedä kertoiko kysyseinen nainen blogissaan jokaisesta miehestä erikseen kenen kanssa harrasti seksiä, mutta mielestäni on typerää netissä kertoa julkisesti omille kasvoillaan seksielämästään. Miksi siitä pitää tehdä iso numero?

Minulla on oikeus liittää nimeni laillisiin minua koskeviin asioihin ja mielipiteisiin, ja tämän takaa sananvapauslaki. Ongelma ovat ne ihmiset jotka syrjivät tuon takia minua jos syrjivät - ja silloin se syrjintä on se mihin pitää puuttua eikä kehoittaa oikeuksiaan toteuttavia kansalaisia "toimimaan salassa". Nyt vaan vastuulliset nostetaan seinälle ja heidät laitetaan ruotuun ja erotetaan työaika siitä mitä ihminen tekee vapaalla jos se vapaalla tekeminen on lain ja kohtuuden puitteissa.

Vika on syrjivissä osapuolissa eikä siinä jota syrjitään. Jos on syytä olettaa, että henkilö mm: Ei tossa kannata selitellä. Jos ne maksavat asiakkaat kokevat jonkun henkilökunnasta asiattomaksi ja sopimattomaksi, ei ole juuri muuta vaihtoehtoa kuin siirtää hänet toisiin tehtäviin tai erottaa. Sananvapaudella ratsastajat voisivat ihan aikuisten oikeasti ottaa sen huomioon.

Vapauteen kuuluu aina myös vastuu, myös sananvapauteen. Itse ne seuraukset jokaien joutuu kantamaan. Turha sitä on itkeä jälkeenpäin. Ehh mitenhän seksin harrastaminen vaikuttaa kykyyn toimia tuossa virassa.

Kommenteissa on aika hyvä heitto: Törkeää irtisanoa seksikäyttäytymisen perusteella. Mitä järkeä on pihtaamisessa ja tekopyhyydess?. Seksi on kiva ja luonnollinen asia ja siitä pitää nauttia, jokainen tavallaan kunhan aiheuta vahinkoa muille. Tälläisen Naisen haluaisin tyttöystäväksi ja lasteni äidiksi. EI minulla olisi mitään sitä vastaan että hänellä olisi mitakin miehiä. Mitä järkeä on pihtaamisessa ja tekopyhyydessä?

Seksi on kiva ja luonnollinen asia ja siitä pitää nauttia, jokainen tavallaan kunhan ei aiheuta vahinkoa muille. Ei minulla olisi mitään sitä vastaan että hänellä olisi mitakin miehiä. Lue sinäkin ensin se ,ja mieti sitten vasta miksi hänet irtisanottiin. Pikkuvaimot ovat pelästyneet kun käy ilmi että jollakulla naisella on seksielämä, ja sitten pikkuvaimot käyvät joukolla kimppuun. Kysymys työn kannalta on se että onko Mäntylä laiminlyönyt töitään tai aiheuttanut vaaraa lapsille?

Perustuslain vastaista syrjintää ja tuon naisen kannattaisi viedä asia käräjille. Lueppanyt ensin se blogi ihan vaikka muutaman tunnin käytät siihen. Ehkä ne potkut eivät tulleet tuosta seksi osiosta. Ja toiseksi perustuslaki ei pelasta siltä mitä viraomaisen käyttäytymisestä on säädetty ja virkahan hänellä oli.

Vaikka ei olisi ollut virkaa niin siitä huolimatta mm. Tiedät hyvin, että et voi vapaa aikanasi esim. Sama juttu jos kiipeät alasti mannerheimin ratsastajapatsaalle foliohattu päässä ja olet töissä raksalla, niin voit olla aika varma, että et ole maanataina.

Ei päivkotiapulaisella ole virkaa, tuskni tytöllä edes mitänä koulutusta on. Eli ei saa ikinä edes vakinaista tointa. Ei vaikka ei olisi edes seksihullu. Kukaan kunnon vanhempi ei tuohon päiväkotiin lapsiaan vie hoidettaviksi jos saa tietää että tuollainen maineenpilaaja työskentelee siellä. Jotain rajoja sentään ja hyvä että mimmi oli niin tyhmä että paljasti puuhansa. Siinä vasta aikuismaista käytöstä. Suorastaan purskahdin ääneen nauramaan kun luin jutun. Tuossa iässä nyt tuskin vielä on mikään nymfomaani, eiköhän tuo seksuaalisuusasia hänen kohdallaan ole vielä sellaista lapsellista seikkailunhalua ja kokemusten keräämistä.

Tuossa iässä tuo tuntuu hienolta, parinkymmenen vuoden päästä perheenäidin roolissa häpeää "munahaukkarooliaan". Mutta - tällaisiakin juttuja tarvitaan, että meillä lukijoilla pysyy nauruhermot ja poskilihakset kunnossa, kiitokset vaan Ilta-Sanomille.

Toivottavasti nainen nostaa syytteen ja saa kunnon korvaukset. Ihmisen seksielämä ei saisi olla peruste irtisanomiselle. Niin kauan, kun ei tee mitään rikollista, siis. Moraali on täysin suhteellista. MIkä on minusta okei, ei toisien mielestä ole sopivaa ja toisinpäin. Siksi "moraaliton" käytös ei vaan ole mikään peruste lopettaa työsuhdetta. Mieluummin antaisin tämän avoimesti seksiin ja seksuaalisuuteen suhtautuvan, asioistaan reilusti kertovan nuoren naisen opettaa lapsiani kuin jonkun estyneen ja kaksinaismoralistisen, kieroutuneen uskovaisen.

On toki hieman harkitsematonta laittaa yksityisasioita nettiin. Nykymaailma on vielä täynnä tuomitsemaan valmiita idiootteja. Kuten tässäkin tapauksessa huomattiin. Lue nyt se blogi ensin! Ne potkut ny välttämättä mistään seksistä tulleet.. Onko sellainen ihminen oikea työskentelemään lasten kanssa? Lapset, kun ovat riippuvaisia ja heikkoja. En nyt kaikkia lukenut, mutta luin pari tekstiä ja silmäilin tusinan muita randomina läpi.

Vilkas seksielämä, kokeilunhaluinen, ilmaisee itseään hyvin verbaalisesti, kirjoitustyyli mutkaton ja kaunistelematon, sanavarasto ei kovin kehittynyt. Ei mitään kauhean kiinnostavaa luettavaa. Tykkään toisenlaisesta eroottisesti kirjallisuudesta: Jos työnsä hoitaa moitteettomasti, eikä ole syyllistynyt rikoksiin, niin ei minua tuollainen haittaa. Viitsitkö kertoa, miksi sinusta hän ei sovi lasten kanssa työskentelyyn?

Et tiedä työelämästä mitään. Ei epäpätevää oteta vakinaiseen toimeen ja irtisanominen on laillinen koska on ilmeisesti olluty määräaikainen työläinen. Mistä syystä pitäisi korvauista saada? Lisäksi häiriintyneen moraalin omaava voi tiedostamattaankin ohjelmoida pikkulapsia omien näkemystensä suuntaan. Seksiblogin kirjoittaminen ei tarkoita, että on "koko ajan seksi mielessä".

Yhtä hyvin voisit sanoa, että seksiä harrastaneilla on aina seksi mielessä, eivätkä he siksi voi työskennellä tietyillä aloilla. Miten joku voi olla noin tyhmä?! Etkä ole edes mitenkään harvinainen tapaus. D tyhmät siveelliset yrittivät senkin huvin estää Joku siveyden sipuli on kokenut asiakseen käräyttää ihmisen jolla on vireä ja onnellinen seksielämä. Koska mieltymykset eivät ole kohdistuneet lapsiin, työn laadussa ei ole huomauttamista ja seksiasiat eivät näy työpaikalla, en näe perustetta irtisanomiselle.

Melissa ehkä korvaa laadun määrällä. Aivan oikein, että sai potkut. Näitä pikkupilluja riittää ja vielä lasten kanssa työskentelyä. Voihan levittää lapsiin esimerkiksi kaikenlaisia tauteja. Kun usein vaihtaa kumppania. Nykyään leviää helposti erilaiset taudit. Seurataanhan kaikenlaista muutakin niin miksei jos ihminen on seksihurjastelija.

Sama koskee näitä kiimaisia politiikkoja, jotka työaikanaan lähettää viestejä ja ehdotuksia. Onko näistä seksiasioista jo tullut niin huumaavia, että työkin pitää käyttää niihin. Istua netissä ja levitellä alastonkuvia työaikana tai camerassa esitellä itseään. Työantajat valvomaan omia työntekijöitään missä ne viettävät aikaansa työssä. Onhan näitä johdon sihteereitä aina valittu ulkomuodon perusteella ja olleetkin sitten johtajien rakastajia. Uskon, että vastuullisempiakin löytyy, jotka tekevät työtä eikä käytä työaikaa itsensä kauppaamiseen eri viestintävälineissä.

Kenellä tahansa seksiä harrastaneella voi olla seksitauti. Mistä muuten tiedät, että vaikutti työhön? Lapset eivät tarvitse yhtään sinnepäin viittaavaakaan hoitajaa. Kyllä hänellä on väärä ala. Tästä ollaan taas kahta mieltä.

P Ensi viikolla pitää keksiä joku aivoton rutiinihomma tähän rinnalle, tai nakittaa joku muu tekemään tätä Tämä tyttö vaikuttaa lähinnä tinttailevalta teinipissikseltä kuin miltään fiksulta ja kypsältä aikuiselta. Onhan hän jo myöntänyt että haluaa kohauttaa ja saada huomiota. Tuo hänen käyttäytymisensä on ihan tavallisen teinarin käytöstä ainoa ero että sanoo ääneen asiat ja vielä julkisesti , tuossa iässä.

Itsekkin olin saman tyylinen tuossa iässä.. Ainut ero meissä oli se että minulla todella oli sitä moraalia enkä antanut kaikille. Hurja väite myös tältä sekaisin olevalta pikkutytöltä oli se, että rakkaus ja seksi on muka sama asia: D No ei se nyt ihan niin mene.

Kaikkia ei voi rakastaa. Minä rakastan miestäni ja meidän seksielämä on tyydyttävää, ei valittamista. En silti siitäkään jaa tietoa eteenpäin ja kehuskele kaikille. Kun on tyytyväinen elämäänsä ei tunne tarvetta siitä kerskua vaan olla ihan rauhassa. Hassua on myös tuon ikäisen tytön väittää tietävänsä kaiken seksuaalisuudesta ja naisen orgasmien vähyydestä: D Mutta niinhän kaikki teinarit tuon ikäisenä luulee tietävänsä kaiken: Kun tulee ikää lisää niin huomaa ettei tiennytkään yhtään mitään mistään: Seksi ja rakkaus on sinusta sama asia.

Eli nait omia lapsiasikin kun heitä rakastat? Että poikasi vaan vetää sinua perseeseen kun rakastat häntä niin paljon ja lipität isäsi penistä kun rakastat häntäkin valtavasti? Onko sinulla vaikeuksia erottaa tunteita ja tekoja toisistaan?

Sinä et pane lapsiasi vaikka rakastat heitä. Sinä panet miestäsi koska rakastat häntä. Prostituoitu ei rakasta asiakkaitaan vaikka rakastelee heidän kanssaan. Sinäkään et sormet pimpissä rakasta fantasioittesi naapurin komeaa lihaksikasta miestä, vaikka olet viimeiset vuodet saanut orgasmeja häntä ajatellen. Ei mikään ihme että suomalaiset ovat näin ulalla olevaa ja junttia kansaa kun ei tekoja ja tunteita osata erottaa toisistaan. Wautsi mitä älyä Nyt kaikki etsimään vikoja toisista ihmisistä oikein urakalla ja löytämään syy, miksi joku on irtisanottava milläkin perusteella.

Mitä tulee Melissaan, ainakin hän on rehellinen sekä itselleen että muille. Tuohon rehellisyyteen ei tännekään kirjoittelevista superluokan ihmistuntijoista ja asiantuntijoista ja korkeamman sivistystason älyköistä pysty alle prosenttikaan, joten se siitä.

Se, että onko kuka soveltuva mihinkin työhön ja toimeen, siihen en kommentoi. Jokainen ajatelkoon sitä omilla aivoillaan jos ja kun siihen ehkä kykenee. Mielenkiintoista on se, että mielipiteiden takia syrjitään ja siksi mitä tekee, OMALLA ajallaan, vahingoittamatta muita. Kaikille kirjailijoille potkut työstään ja vankilatuomio, koska omilla kirjoituksillaan saattavat provosoida jonkun tekstejä lukevan tekemään hirmutöitä.

Linnaan vaan kaikki joita ei voi valvoa Nämä saivat sen tietoonsa muuta kautta. D No näköjään kuuluu kun neiti on sitä ihan omasta halusta levittämässä netissä ;. Nymfomania ei ole rikos, eikä sinkkunaisen seksielämä ole rikos. Seksistä nettiin kirjoittaminen ei ole rikos. Jos nainen ei ole työssään tehnyt mitään väärin, ei päiväkodilla tai millään muullakaan instanssilla ole oikeutta erottaa häntä vain yksityiselämään kuuluvan asian takia.

Jos työpaikalla ei etukäteen tehty selväksi, että työntekijän pitää olla vapaa-aikanaankin ylisiveä niin käytökseltään kuin puheidensakin osalta, niin ei silloin ole mitään perusteita irtisanomiselle. Tämä on vain tätä typerää hurskastelua, ihan niin kuin nymfomania muka tarttuisi naisesta lapsiin.

Päiväkodin hoitajatkin ovat ihmisiä, joilla on oikeus vapaa-aikanaan elää niin kuin tykkäävät. Työn kannalta väliä on vain sillä, miten ihminen käyttäytyy työpaikallaan. Joka muuta väittää, on vain typerä moralisti, jolla ei ole parempaa ajavietettä kuin muiden ihmisten kyttääminen. Kyllä saat omassa makuuhuoneessasi touhuta, kunhan pidät asiat omana tietonasi.

Koko Suomen kansan ei tarvitse seksielämäsi likaisia yksityiskohtia kuulla. Työntekijä ei saa vahingoittaa työnantajan mainetta vapaallakaan. Jos joku niin haluaa tehdä, sekin on myös täysin sallittua ja hyväksyttävää. Blogin lukeminen on vapaaehtoista. Tuo on täysin väärä käsitys ja epäilemättä syntynyt siitä kuinka viime aikoina on toisteltu että henkilö on vastuussa nimettömänäkin kirjoitetuista nettiteksteistä. Meillä on laissa säädetty julkisuudesta, niin että julkisessa ja luottamuksellisessa virassa toimivat esim kansanedustajat, poliitikot, virkamiehet jne sekä palkkansa julkisuudesta saavat filmitähdet, muusikot jne.

Kaikki muut henkilöt ovat yksityishenkilöitä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että julkkiksen yksityiselämästä saa kaivaa laillisia keinoja käyttäen kaikenlaista mutta julkkiksen julkisuus ei koske esimerkiksi julkkiksen lapsia, sukua, puolisoa tms. Yksityisihmisen elämästä et saa kaivaa mitään ja yksityisihmisen mielipiteet, teot ja ajatukset eivät edusta ketään muuta kuin yksityishenkilöä itseään. Blogisti voi olla julkkis tai yksityishenkilö.

Vaikka yksityishenkilöblogisti kirjoittaisi elämästään ihan kaiken nettiin muiden luettavaksi, hän ei muutu julkkikseksi. Hänen elämästään ei siis saa paljastaa mitään ylimääräistä, siinäkään tapauksessa että hän on kertonut kaiken elämästään, ajatuksistaan tai mielipiteistään. Et siis saa julkaista esimekriksi hänen nimeään tai muutakaan hänen asiaansa tänne, vaikka ne löytyisivät blogista helposti.

Eikä nuo blogiin kirjatut asiat saa vaikuttaa kirjoittajan työnsaantiin tai työssäpysymiseen. Yksinkertaisena esimerkkinä et saa edes puhelinluettelosta ottaa nimeä ja puhelinnumeroa ja lähettää sitä kommentiksi tänne. Et saa myöskään kopioida sitä täältä ja lähettää eteenpäin vaikka henkilö itse olisi ne tänne lähettänyt!

Finlexistä löytyy lait näille asioille ellet minua usko. Tuo koskee ainoastaan julkkiksia, joista tuolla aikaisemmin jo kerroin. Eli asia ei riipu työnantajasta, vaan työstä! Lastenhoitajat, opettajat, kerhovetäjät, sairaanhoitajat jne. Rivityöntekijä ei edusta työpaikkaansa kuin sopimuksessa määritettynä työaikana tai työasuaan käyttäessään.

Työajan ulkopuolella mielipiteiden esittäminen ei tahraa työnantajan tai työpaikan mainetta, elleivät ne liity kiinteästi keskusteltavaan aiheeseen. Tässä tapauksessa se olisi voinut tapahtua esimerkiksi siten että hän olisi kertonut harrastaneensa seksiä työpaikallaan, tai kertonut työnantajastaan jotakin, tai haukkunut työpaikkansa pystyyn.

Pervoilut eivät ole rikoksia. Voin antaa esimerkin siitä mitä tarkoitan: Voisin veikata, että monet viattomat miehet lukee netistä kaikenmaailman ällöttävien akkojen julkisuushakuisia seksiaiheisia huomionhaku- tyrkytysjuttuja tms.

Köyhimmät usein hakevat sitä mania sieltä, mistä sitä helpoimmin luulevat saavansa, mutta kunnianloukkausjutuista syntyvien oikeudenkäyntien toivoisi Suomessa jäävän vähäiseksi.

Jos muka pitää paikkansa, että on muka olemassa joku tollanen "melissa", niin rehtipä nainen osoittaa rotinsa sillä,että ei vaadi senttiäkään korvauksia, eikä valehtele. Niin minä ainakin toimisin, jos olisin niin idiootti en ole, enkä koskaan pystyisi olemaan , että oman elämäni seksikokemuksista olisin mennyt nettiin huomiota hakemaan.

Sairaita ihmisiä on tosin paljon: Rikkonaisia ihmisiä on kaiketi paljon. Jokaisella on oma elämänsä työn ulkopuolella. Tuskin hän sitä blogiaan työaikana piti? Ja voihan olla että hän haluaa rikkoa vähän rajoja "keksimällä" asioita.. Mutta tämän huoran seksielämä ei ollut kovin yksityistä. Netiissa piti kymmenien miesten painamaa pillua esitellä ja omalla naamalla tietty. Totta kai siinä päiväkodin kin maine menee. Äijä menilaukomaan mielipiteitään työelämän ulkopuolella, mutta sillai että hänet voitiin tunnistaa jaa liittää työnantajaan.

En usko että on totta. Monihan on julkisuudenkipeäkin ja mikä voisi olla hyvä keino saada julkisuutta? Nuorten ammattihaavekin on nykyisin Julkkis. Miten vanha tämä tyttö olikaan? Taitaa olla keksitty juttu. En lue tuollaisia blogeja mutta mainitsiko hän siis blogeissaan työpaikkansa nimeltä? Omalla nimellä ja naamalla esiintyi. Ei sitä työpaikkaa tarvitse erikseen mainita, että voi sen mainetta tahria.

Pienten lapsosten isit surevat nuoren viriilin tarhatädin menetystä varmaan pitkään, mutta lasten äidit eivät enää koe häntä uhaksi. Vastaisuudessa tulee taas toraa siitä, kumpi vie tai kumpi hakee lapsen kun tarhareissusta on kyse. Ei hänkään mitään lakia rikkonut. Mutta kun työnantajan maineen tahraaminen riittää irtisanomisperusteeksi.

Se, että vanhemmat eivät kokeneet päiväkotia turvalliseksi kasvuympäristöksi lapsilleen kertoo jo siitä, että päiväkodin maine oli tahrattu. Audimies Esko Kiesi oli haastattelussa nimenomaan työnantajansa edustajana, ei yksityishenkilönä. Jos hän olisi kirjoittanut nuo lausahduksensa henkilökohtaiseen blogiinsa, asiassa ei olisi ollut mitään ongelmaa. Jo on kumma, jos seksistä puhuminen tahraa maineen. Seksihän on ihan luonnollista. Itse asiassa luin tuota, ja ihan oikein oli.

En yleensäkään ymmärrä tuollaisten ajatusmaailmaa, miksi oma seksielämä kaikkine addikteineen pitää tuoda julki. Normaali-ihmiset eivät leveile asioilla, jotka ovat hyvin henkilökohtaisia. No kai tuo pikkupimu sitten sai esseestään kiksejä. No pimu saa töitä varmaan omalta alaltaan,. En kyllä haluaisi että tuollainen nainen hoitaisi lastani. Muuten ei kiinnosta, kunhan ei olisi minun lapsen hoitaja.

Eihän tuossa ole mitään mieltä,antaa potkuja sen takia mitä hän vapaa-ajalaan tekee. Kertoiko hän blogissaan työpaikkansa asioista? Kertoiko työnantajan toimista mitään?

Näin se vaan on, ja pitääkin olla. Jokainen ihminen on työpaikkansa käyntikortti ja varmaan aika moni firma tekisi aivan samoin Laita vielä leima otsallesi, josta näkyy työpaikkaasi! Miksi työstä on tehty henkistä vankila???! Mtä vikaa seksissä Jos minulla olisi ollut lapsena joku joka olisi kertonut minulle seksistä ja seksuaalisuudesta, voisin minäkin olla seksuaalisesti tasapainoinen normaali ihminen.

Nyt olen sekopää joka ei uskalla nauttia seksistä enkä pysty muuhun kuin siihen tavalliseen hätäiseen josta ei ole itsellekään juuri nautintoa saati sitten muille. Seksin opettaminen kuuluisi aloittaa jo päiväkodissa, tietysti huomioiden ikä j a kehitysaste. Ainakaan kukaan koskaan puhunu sanaakaan seksistä koulu ym. Nautin suunnattomasti seksistä mutta mitään irtosuhteita ym. Nyt sitten vaan lesboille ja homoille kanssa potkut jos kerran tuolla syyllä voidaan irtisanoa! Henkilön ominaisuuksien perusteella ei voida irtisanoa, se olisi syrjintää.

Seksiblogin pitäminen ei ole henkilön ominaisuus. Toisinsanoen, vaikka työnantaja tietäisi että työnhakijalla on seksiblogi, hän EI SAA pitää sitä perusteena työnhakijan hylkäämiselle. Työnantaja ja Melissaa häiriköinyt perheenäiti on haastettava oikeuteen yksityiselämään sekaantumisesta ja heitä on rangaistava! Seksielämän kuvailu ei kylläkään ole mielipide.

Tuollainen blogi tahraa työnantajan maineen myös työajan ulkopuolella kirjoitettuna , joten irtisanominen on perusteltua. Yksityiselämä on yksityistä niin kauan, kun sitä ei levittele ympäri nettiä omalla nimellä ja naamalla.

Onko blogissa mainittu työpaikka tai työnantaja? Ei ole, joten mainetta ei ole tahrattu. Yksityishenkilö ei muutu julkisuudenhenkilöksi vaikka kertoisi blogissaan elämästään ihan kaiken. Oman elämänsä asioiden, ajatusten tai kokemusten julkistaminen on eri asia kuin oman elämänsä julkisuus.

Kehotan sinua miettimään tuota eroavaisuutta hetki ennenkuin tulet tänne provoilemaan enempää. Jos kyseessä olisi ollut: Homo niin silloin olisi suvaittu suvaitsemattomuus luetaan näköjään synniksi nykyään -.

Lesbo ja edelleen suvaittu. Bi ja edelleen suvaittu. Transu ja edelleen suvaittu. Mutta sitten kun kyseessä on tavallinen hetero mies tai nainen joka kirjoittaa tai puhuu seksielämästään niin heti tuomitaan kuin pahimman sortin rikollinen. Mihin tämä maailma on menossa? Tämä maailma on menossa ihan epäinhimilliseen suuntaan; kaikki on sallittua ja ihminen ei ole enää ihminen. Minun laps ei edes koskaan käynyt päiväkodissa, koska siellä kaikki hoitaja ovat hulluja ja vaarallisia lapselle.

Aikanaan yksi seurustelukumppanini, joka oli päiväkodissa töissä kertoi työkaverinsa kertovan työpaikalla hyvinkiin intiimejä asioita seksielämästään. Osan kuuli myös hoidossa olevat lapset. Ei saanut potkuja missään vaiheessa. Päiväkodista potkut ja uusi paikka koulukäyntiavustajana, vaikkakin vuokrafirma. Mahtoiko olla yksityinen vai kunnallinen päiväkoti? Valitettavasti tällainen julkisuudenhakuisuus on vähän vinksahtanutta tai ainakin äärimmäisen lapsellista touhua.

Sanoihan hänen oma äitinsäkin tytön olleen aina halukas olemaan esillä. Jos olisin tytön äiti, käskisin olla ihmisiksi. Huomiota haetaan vaikka millä tavalla, jos sitä ei ole aikanaan saatu riittävästi. Hitto mitä toisten ihmisten tuomitsijoita täällä vilisee!!

Onko teillä oikeesti tuohon varaa? Ja sitä paitsi , jos työnsä suorittaa hienosti niin mitä ongelmaa siitä kenellekkään on? Ei tämä henkilö blogiaan sentään päiväsaduksi lapsille lukenut!

Kyllä sieltä päiväkodista löytyy sairaampiakin ihmisiä. Ihan niitä , jotka oikeasti työpäivänsä aikana kohtelevat lapsia julmasti ja töykeästi!! Oma lapseni nyt jo kohta ylä-asteelle siirtyvä muistaa vieläkin päiväkdin hirviötädin joka hoiti lastani hänen ollessa 4-vuotias,,.

Samaten muistelee kuinka törkeitä juttuja seurakunnan iltapäiväkerhon hoitajat päästelivät suustaan! Ja mitä se kellekkään kuuluu, jos esim. Kaikkiko muka ovat jotain siveydensipuleita? Pieni on elämä jollakulla jos aikaa on googlailla jatkuvasti toisten tekemisiä. Hoitaisivat nekin äidit lapsiaan netin sijaan. Ei riitä tuollainen toiminta irtisanomsien perusteeksi ja jos on hoitanut työnsä hyvin niin se ratkaisee.

Paljon phempi on jos tekijä on ktkeroitunut erinnut nainen ja villä luonenvikainen ja kohtelee lapsia kaltoin kun ovat hoidossa ja tekee sen niin ettei kukaan näe niin se on paljon pahempi.

Toivottavati kuului henkiö ammattiliittoon niin saa isot korvaukset laittomasta irtisanomisesta niin hyvä tulee. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Tollasia ääliöitä on nykyisin paljon,jotka kuvittelevat oikeudekseen toimia ja puhua mitä haluavat. Se on aivan sama onko lepakko,hetero vai mikä ;Turpa umpeen,jossain se raja kulkee Ei tarvi olla nero tajutakseen ettei tollaset paljastukset ole tuossa ammatissa hyvästä,se nyt ei vaan Missähän mäntylä mahtaa olla koulunkäyntiavustajana Hesasta sen nyt löytää tai niiltä tanhuvilta.

Ja blogi paperiversiona jakoon kouluun! Ihmiselämä saa alkunsa parittelusta. Parittelemisen taito ja osaaminen on mitä arvostettavampi taito. Lapsen hoitaminen ja kasvattaminenhan se taito vasta onkin. Eikö siinä valossa olekin ymmärrettävää että ko työ Mäntylällä olekin sen taidon jatkumoa josta hän blogeissaan kirjoittaa?

Eikö nuista kasvatuslaitoksien, koulujen, ongelmista ole ihan riittävästi kuultu järisyttäviä uutisia joissa henkilökuntana nutturapäiset nunnat ja selibaattilupauksen tehneet pappismiehet? Eipä olisi tullut mieleen että aktiivisen seksuaalielämän omaava ei sopisi lastenhoitajaksi.

Maailma olisi paljon parempi paikka jos kaikki ihmiset tietäsivät kaikkien seksuaalielämän. Kukapa siitä jaksaisi kiinnostua silloin? Onko jotkut muut lapset nyt tuon pervon armoilla? On ja koululaiset joten riski alkaa olemaan jo ihan kohtalainen. Toivottavasti ei missään enää koskaan,eihän tollasta hyväksy kukaan normi-ihminen ,.. Täys älykääpiö idioottihan tuo on,ei mitään muuta. Nuori nainen on hakoteillä. JO se, että hän olettaa nymfomania olevan jotakin coolia, osoittaa lapsellisuuden ja kehittymättömyyden.

Nymfomaani on nainen, joka ei saa koskaan kunnollista orgasmia ja joutuu sitä pakonomaisesti hakemaan. Olipa päiväkodin menettely oikein tai väärin, en antaisi lapsiani hoitoon päiväkotiin jossa melissoja työskentelee.

Eli asiakasnäkökulman kannalta päiväkoti teki oikean ratkaisun. Tosin moderni ihminenhän ymmärtää ennemmin Melissaa ja hänen eriskummallisia ajatuksiaan ja itseilmaisuaan; pieni marginaaliryhmä ja tyhmät ajatukset saavat aina paljon tilaa. Voi teitä ihmisiä,miksi te katsotte heti seksuaaliseen suuntautumiseen? Musta irtisanominen on väärin,ei pidä tuomita ihmista sen takia mitä tekee vapaa-ajallaan.

Sairasta porukkaa tuomita toiset sen takia mitä kukin tekee työajan jälkeen. Sen sanon et ku tääl jotain kirjottaa,heti alkaa oi paskan puhuminen,ja asia viedään toiseen suuntaan ja muuhun aiheeseen.

Tee valvoja jotain asiattomiin kommentteihin. Ite kuitenkin juoksette ties missä ja teette mitä lystäätte työajan jälkeen,mut kehtaatte tuomita muita?

Sinä tuntematon,ota yhteyttä työsuojelupiiriin ja saat varmasti apua,etkä menetä työpaikkaa. Kovin on hatara ja heppoinen uutinen. Siinähän ei kerrota juuri muuta kuin että nuori nainen oli päiväkodissa töissä, kertoi netissä seksiseikkailuistaan, sai potkut ja työskentelee nyt koululaisten kanssa. Näillä tiedoin irtisanominen oli perusteeton.

Kertoikohan uutinen kaiken olennaisen, vai oliko se suorastaan tarkoitushakuisesti kirjoitettu liian suppeaksi? Oliko sen tarkoituskin nostattaa tällainen häly? Iltasanomien likasankojournalismin saama huomio kertoo korutonta kieltään useimpien kyvystä arvioida lukemaansa. Omana kantanani esitän, että jos yksityiselämä ei mitenkään vaikuta työntekoon, vapaa-ajalla saa tehdä mitä lystää.

Seksuaalisesti innokkaita naisia on ollut aina, ja aina heitäkin on tarvittu - esimerkiksi aivan tavallisiin töihin, jollainen lastenhoitokin on.

Mitkä muut syyt kuin seksuaalinen vapaamielisyys voisivat tämän perusteella olla esteenä lastenhoitajan työn tekemiseen? Säännöllinen alkoholinkäyttö siinäkin tapauksessa, ettei se ilmene työpäivän aikana mitenkään? Tapa kävellä maantien oikeaa laitaa? Mahdettiinko lapsilta kysyä mitään?

Lasten sana ei tietenkään voi olla työntekijän työn ainoa mittari. Mutta lasten hyvinvoinnin pitäisi olla sen tärkein mittari, ja uskon, että ammattitaitoinen työkaveri olisi osannut kertoa, ilmeneekö lasten käytöksestä jotakin, mikä antaisi aihetta epäillä väärinkäytöksiä.

Niinkin epämääräiset alat kuin psykologia ja kasvatustiede antavat mahdollisuuksia tulkita lähes mitä tahansa ja millä perusteilla tahansa. Jopa iloiset, puuhakkaat lapset, jotka kuitenkin toisinaan ovat vähän hankalia, voivat todistaa ties mistä karmeudesta Vai eikö liitto ottanut juttua vastaan Vapaa aika ei vaikuta lasten kanssa työskentelyyn. Jos halutaan niin ekaksi kenkää niille jotka ajaa ylinopeutta.

Nehän osoittaa piittaamattomuutta toisten turvallisuudesta Koko ajanhan työntekijät saavat potkuja, koska ovat kirjoitelleet facessa esim.

Jotkut vaan tykkää nussimisesta! Tekopyhät moralistit taas vauhdissa! Ainoa ero mikä Melissalla on muihin ihmisiin nähden on se, että hän on päättänyt kertoa blogissa intiimielämästään.

Toisin kuin useimmat, hän ei näytä häpeävän sitä. Ihmisten on yhä vaikea suhtautua seksiin rennosti. Asioista tulee pervoja siinä vaiheessa kun niitä alkaa sanoa pervoiksi. Tai sitten hammaslääkäreitä, eihän poraaminen työpaikalla ole soveliasta. Tai sitten puutarhureita, eihän pusikon ajeleminen keskellä työpäivää sovi ja vielä yleisellä paikalla Juttuni ydin on että ketä viddu kiinnostaa?

Yksityinen ja työelämä ovat eri asioita. Sama juttu kuin jollain on harrastuksena ralli ja ajaa taksia niin heti pitäisi olettaa että ajelee taksilla koulujen ohi tai jos kertoo naamakirjassa menneensä baariin, no tottakai se kännissä töissäkin sitten käy.

Jos olisivat pitäneet tyttösen töissä, niin huvittavaa ajatella, mitä lasten vanhempien ja työkaverien päässä olisi liikkunut aina kun naaman nekevät. Kyllähän se olisi laskenut vanhempien silmissä hoitopaikan uskottavuutta ja turvallisuutta, jos olisi tiedossa että sielä sellainen seksinnälkäinen nymfo pyörii.

Varmaan puutteessa elelevät perheenisät olisi mielellään alkaneet aina hakea lapset pois päivähoidosta tsihhih: Peniksen viemistä suuonteloon kutsutaan fellaatioksi, suikkariksi, blow jobiksi ja ties miksi muuksi — imuroimiseksikin.

Peniksiä puolestaan on paitsi eri kokoisia ja muotoisia myös ympärileikattuja ja leikkaamattomia engl. Loppuun asti ottaminen tarkoittaa siemennesteen nielemistä.

Syväkurkku imaisee kullin kuin kullin sisäänsä aina alakarvoitusta myöten. Homot ovat iät ja ajat etsineet otollista seksiseuraa kruisailemalla engl. Pimeät huoneet eli dark roomit ovat sananmukaisesti sysipimeitä kopelointi-, suihinotto- ja naimapaikkoja, joissa ei vastapuolen ikää, ulkonäköä eikä liioin terveyden tilaakaan paljon kysellä.

Samaan kastiin kuuluvat glory holet, nuo kiimaisten miesten vessojen väliseiniin kaivertamat reiät, joista kullia uitellaan vieruskoppiin ahnaan helpotuksen toivossa. Jos koitat näitä muualla kuin kotona, ole erityisen varovainen — linkkuveitsi väärän ihmisen kädessä tekee pahaa jälkeä alapäällesi.

Jos pääsee nuorta poikaa pukille ensimmäistä kertaa, voidaan tekoa kutsua vakiintuneesti korkkaamiseksi. Englanninkielisessä viestinnässä taas nuoria, kauniita ja mielellään vaaleita poikia kutsutaan yleisesti nimellä twink, josta ei hyvää suomennosta liene olemassa.

Sanan hoito kanssa määritelmä on sitten hieman hatarammalla pohjalla: Valtavirrasta poikkeaville seksuaalisuuden muodoille on keksitty myös kaikenmoisia termejä. Järjestäytynyt homoseksuaalinen liike tunnistaa ainakin käsitteen GLBT suom. HLBT , joka tulee sanoista gay, lesbian, bi ja transsexual.

Homomies tykkää toisista miehistä, lesbonainen toisista naisista, biseksuaali tykkää sekä miehistä että naisista ja transseksuaali kokee syntyneensä aivan väärän sukupuolen ruumiiseen.

Transvestiitti eli TV on ihminen, joka haluaa ajoittain omaksua toisen sukupuolen roolin, vaikka oma sukupuolielin haarojen välissä ei kaipaakaan korjausleikkausta. Hyvin lähellä edellistä ovat CD: Tällaisilta miehiltä saattaa onnekas saada melaa mekosta, jos sattuu oikea arpa kohdalle.

She-male —henkilö on jalkovälinsä perusteella mies, joka joko fyysisellä harjoittelulla, hormonihoidolla tai silikonin avulla on hankkinut itselleen ryntäimet. Homoseksuaaleja miehiä tarkoittavat ainakin sanat homppeli, homppe, homppa, hompsu, hinaaja, hinuri, hintti, hinttari, ruskeanreiänritari, hörhö, pervo, b-rapun poika, rööriroope, suklaapoika, fagotti, fägäri ja miehimys.

Osa termeistä on halventavia, mutta suurin osa nimityksistä sopii vallan hyvin käytettäväksi, jos toinen homo lausuu ne huumorilla toiselle samankaltaiselle. Henkilö jolla seksi ei herätä minkäänlaisia tunteita on aseksuaali.

Ihminen joka ei tunnusta sukupuolisia ominaisuuksia, ja on siten siis tavallaan sukupuoleton, on neutri. Maskuliinin ja feminiinin me varmaan kaikki osaamme erottaa heteroseksismin takia, joka puolestaan käsitteenä kuvaa maailman heteronormisuutta — yleistä käsitystä siitä että vain naisen ja miehen välinen seksuaalinen yhteys on tavallista, luonnollista ja moraalisesti oikein.

Naismaisen korostuneesti elehtivät ja sateenkaaren kaikissa väreissä kukertavat miehet ovat saaneet palkinnoksi toimeliaisuudestaan leiman camp. Vaaleanpunaiset käsilaukut saattavat kuulua tähän camp-käsiteryhmään kanan ja kanamaisuuden kanssa. Drama queenit taas ovat usein nuoria, dramaattisia poikia, jotka ylireagoivan hämmentyneesti tai jopa pateettisesti suhtautuvat vähän asiaan kuin asiaan.

Olen joskus kuullut laihoja iniseviä poikasia kutsuttavan hattivateiksi. Munahaukan arvonimen ansaitsevat miehiä himoisasti päivästä toiseen halajavat seisottelijat. Karhuiksi tai nalleiksi kutsutaan sitten mukavan pehmoisia ja miehekkäitä sällejä, jotka kuitenkin musertavat hattivatteja hengiltä ihan vahingossa, jos yrittävät näitä itsensä totaalisia vastakohtia pitää hyvänä varomattomasti.

Drag-artistit eli drag kingit ja queenit ovat taiteilijoita, jotka pukeutuvat toisen sukupuolen vaatteisiin viihdyttääkseen yleisöä. Toiset pitävät sellaisesta, toiset kammoksuvat. Drag-taiteilu on ensisijaisesti viihdettä ja usein humoristista sellaista. Kirjoitukseni alussa totesin, että ei ole oikeastaan salakoodeja, joista voisi kohtuudella varmistua, onko tarkastelun kohde riistaa eli siis soveltuvaa tyyppiä homoisaan kanssakäymiseen.

Aluksi se toimii vain stereotyyppisten camp, drama queen kohteiden kohdalla ja reistailee valitettavankin paljon ensimmäisillä käyttökerroilla. Ajan kanssa siitä voi kuitenkin kehittyä tehokas ja luotettava väline otollisen riistan tunnistamisessa.

Muuttuvassa maailmassa on kuitenkin pantava merkille, että toimiakseen tutkain tarvitsee säännöllistä käyttöä, päivitystä ja huoltoa! Lähettänyt Weppimaisteri klo Kaipaatko tyyliä elämääsi, kevään trendikkäimmät asut löydät täältä Muotia Miehille.

Tulipa vastaan tällainen japanilaista Gay-kulttuuriakin esittelevä suomenkielinen sivusto http: Pieni tarina ekasta kerrasta Tero alkoi kertoa avovaimostaan, joka oli vierailulla äitinsä luona.

Seksi oli hankalaa, koska avovaimo pihtasi tavaraansa, kuin kruunun jalokiviä. Tero oli todella puutteessa ja oli jo harkinnut vieraissa käymistä. Hän sanoi monena iltana katselleensa pornoa ja runkanneensa siinä samalla, kun avovaimo veti sikeitä makkarissa. Kysyin millaisia videoita Terolla oli ja hän meni videoiden luo ja valitsi yhden.

En voinut välttyä katsomasta Teron kiinteätä ja oudosti houkuttelevaa vartaloa, kun hän kyykistyi videoiden eteen. Housut kiristyivät tiukaksi reisien ja takapuolen kohdalta. Se oli oudolla tavalla kiihottavaa, voimakkaan näköistä. Videolla oli neljä miestä ja yksi nainen. Naisella oli todella täysi työ avata kaikki aukkonsa, sillä miehillä oli tosi isot ja kiimaiset kyrvät.

Nainen nuoli kaluja vuorotellen, nuoli samettisia palleja ja miesten piukkoja anuksia. Tero oli tullut takaisin sohvalle ja katselimme lisääntyvän kiiman vallassa videoiden tapahtumia. Oma kaluni oli kivikovana ja vedin vetoketjun auki.

Sanoin Terolle, että samalla voidaan runkata, kun kerran videollakin kundit saavat tavaraa kiimaiselta huoralta. Terokin avasi housunsa ja hänen senttinen ylöspäin käyrä kullinsa melkein huusi nautinnosta päästessään vapaaksi!

Videolla alkoi myös toisenlaiset leikit samaan aikaan: Oli paljon vaahtoa ja yksi miehistä höyläsi karvoja pois. Muut katselivat vierestä, nuolivat naisen nännejä ja yksi kaveri oli työntänyt sormen naisen peräaukkoon. Pian pillu oli karvaton ja kaikki vuorotellen nuolivat posliinista vittua.

Nainen ynisi ja valitti orgasmin partaalla. Miehet työnsivät vuorotellen megapaalujaan naisen vittuun, joka tuntui ottavan kaiken vastaan nautinnolla.

Teron katse kääntyi vähän väliä mun jalkojen väliin ja joka kerta näytti siltä, että sen oma kyrpä kasvoi kun näki miten vetelin rauhallisesti kyrpääni ylös ja alas. Sylkäisin käteeni ja kostutin terskan kiiltäväksi - se oli kieltämättä kiimainen näky! Videolla nainen oli käännetty selälleen, ja kädet ja jalat oli sidottu levälleen. Miehet nuolivat koko vartaloa ja usein miesten kielet koskettivat toisiaan kiiman tiimellyksessä. Kaksi miehistä alkoi vaihtaa kunnon kielareita ja se näytti todella kuumalta.

Miehet nousivat naisen kasvojen yläpuolelle niin, että tämä näki mitä tapahtui! Vaaleampi kundeista polvistui ja alkoi nuolla kaverinsa kyrpää oikein kunnolla. Videon kaveri veti jalat erilleen, jotta pääsisi nuolemaan palleja ja tiukkaa miehen reikää! Tero oli lopettanut runkkaamisen ja katsoi suu auki mitä tapahtui - se oli merkki minulle!

Käännyin hieman ja laskin käteni Teron kovalle kalulle! Hän sai kuin sähköiskun, ja alkoi nousta ylös - pääni sattui sopivalle korkeudelle. Ennen kuin Tero ehti ylös asti oli mulla suussa kivikova ja kuuma kyrpä! En päästänyt irti vaan otin Teroa kiinni molemmin käsin takapuolesta ja työnsin hänen lantiota suutani vasten.

Jatkoin kyrvän imemistä ja Tero ei enää vastustanut. Tunsin kuinka mies antautui nautinnolle, jonka suuni tuotti. Tero alkoi hitaasti naimaan suutani pitäen molemmin käsin kiinni korvistani. Videolla homma jatkui, mutta meillä oli nyt muuta mielessä ja oma kiima tärkeintä. Päästin kyrvän suustani mäiskähtäen ja aloin nuolla samettisia palleja, jotka oli nousseet tosi tiukaksi palloksi Teron kyrvän juureen. Jatkoin alaspäin vaikka Tero yritti häpeillen estellä.

. Content Warning. The blog that you are about to view may contain content only suitable for adults. In general, Google does not review nor do we endorse the. marraskuu Escort mies rakel liekki fuck Webcam seuraa naista panettaa tuksun alastonkuvat . runkkaava mies ylilauta big brother seksitarinat helsingistä eroottinen hieronta .. Lyhenmes fideo mies yllätti kiimaisen naisen terska pillua pinja tissit oli homoseksuaalisuus ja monet muutkin heteroseksuaalisuudesta. ilman satulaa homo suuret kukot gay mustalla homoille gay. drTuber · Vaimo tekee ukko kestää jonkin iso musta kukko.

Homoseksuaaliseen bb ellinoora kiimainen mies

Finlexistä löytyy lait näille asioille ellet minua usko. Tuo koskee ainoastaan julkkiksia, joista tuolla aikaisemmin jo kerroin. Eli asia ei riipu työnantajasta, vaan työstä! Lastenhoitajat, opettajat, kerhovetäjät, sairaanhoitajat jne. Rivityöntekijä ei edusta työpaikkaansa kuin sopimuksessa määritettynä työaikana tai työasuaan käyttäessään. Työajan ulkopuolella mielipiteiden esittäminen ei tahraa työnantajan tai työpaikan mainetta, elleivät ne liity kiinteästi keskusteltavaan aiheeseen.

Tässä tapauksessa se olisi voinut tapahtua esimerkiksi siten että hän olisi kertonut harrastaneensa seksiä työpaikallaan, tai kertonut työnantajastaan jotakin, tai haukkunut työpaikkansa pystyyn. Pervoilut eivät ole rikoksia. Voin antaa esimerkin siitä mitä tarkoitan: Voisin veikata, että monet viattomat miehet lukee netistä kaikenmaailman ällöttävien akkojen julkisuushakuisia seksiaiheisia huomionhaku- tyrkytysjuttuja tms.

Köyhimmät usein hakevat sitä mania sieltä, mistä sitä helpoimmin luulevat saavansa, mutta kunnianloukkausjutuista syntyvien oikeudenkäyntien toivoisi Suomessa jäävän vähäiseksi. Jos muka pitää paikkansa, että on muka olemassa joku tollanen "melissa", niin rehtipä nainen osoittaa rotinsa sillä,että ei vaadi senttiäkään korvauksia, eikä valehtele. Niin minä ainakin toimisin, jos olisin niin idiootti en ole, enkä koskaan pystyisi olemaan , että oman elämäni seksikokemuksista olisin mennyt nettiin huomiota hakemaan.

Sairaita ihmisiä on tosin paljon: Rikkonaisia ihmisiä on kaiketi paljon. Jokaisella on oma elämänsä työn ulkopuolella. Tuskin hän sitä blogiaan työaikana piti? Ja voihan olla että hän haluaa rikkoa vähän rajoja "keksimällä" asioita.. Mutta tämän huoran seksielämä ei ollut kovin yksityistä. Netiissa piti kymmenien miesten painamaa pillua esitellä ja omalla naamalla tietty.

Totta kai siinä päiväkodin kin maine menee. Äijä menilaukomaan mielipiteitään työelämän ulkopuolella, mutta sillai että hänet voitiin tunnistaa jaa liittää työnantajaan. En usko että on totta. Monihan on julkisuudenkipeäkin ja mikä voisi olla hyvä keino saada julkisuutta? Nuorten ammattihaavekin on nykyisin Julkkis. Miten vanha tämä tyttö olikaan? Taitaa olla keksitty juttu. En lue tuollaisia blogeja mutta mainitsiko hän siis blogeissaan työpaikkansa nimeltä?

Omalla nimellä ja naamalla esiintyi. Ei sitä työpaikkaa tarvitse erikseen mainita, että voi sen mainetta tahria.

Pienten lapsosten isit surevat nuoren viriilin tarhatädin menetystä varmaan pitkään, mutta lasten äidit eivät enää koe häntä uhaksi. Vastaisuudessa tulee taas toraa siitä, kumpi vie tai kumpi hakee lapsen kun tarhareissusta on kyse. Ei hänkään mitään lakia rikkonut. Mutta kun työnantajan maineen tahraaminen riittää irtisanomisperusteeksi. Se, että vanhemmat eivät kokeneet päiväkotia turvalliseksi kasvuympäristöksi lapsilleen kertoo jo siitä, että päiväkodin maine oli tahrattu.

Audimies Esko Kiesi oli haastattelussa nimenomaan työnantajansa edustajana, ei yksityishenkilönä. Jos hän olisi kirjoittanut nuo lausahduksensa henkilökohtaiseen blogiinsa, asiassa ei olisi ollut mitään ongelmaa. Jo on kumma, jos seksistä puhuminen tahraa maineen. Seksihän on ihan luonnollista. Itse asiassa luin tuota, ja ihan oikein oli.

En yleensäkään ymmärrä tuollaisten ajatusmaailmaa, miksi oma seksielämä kaikkine addikteineen pitää tuoda julki. Normaali-ihmiset eivät leveile asioilla, jotka ovat hyvin henkilökohtaisia. No kai tuo pikkupimu sitten sai esseestään kiksejä. No pimu saa töitä varmaan omalta alaltaan,. En kyllä haluaisi että tuollainen nainen hoitaisi lastani. Muuten ei kiinnosta, kunhan ei olisi minun lapsen hoitaja. Eihän tuossa ole mitään mieltä,antaa potkuja sen takia mitä hän vapaa-ajalaan tekee.

Kertoiko hän blogissaan työpaikkansa asioista? Kertoiko työnantajan toimista mitään? Näin se vaan on, ja pitääkin olla. Jokainen ihminen on työpaikkansa käyntikortti ja varmaan aika moni firma tekisi aivan samoin Laita vielä leima otsallesi, josta näkyy työpaikkaasi!

Miksi työstä on tehty henkistä vankila???! Mtä vikaa seksissä Jos minulla olisi ollut lapsena joku joka olisi kertonut minulle seksistä ja seksuaalisuudesta, voisin minäkin olla seksuaalisesti tasapainoinen normaali ihminen. Nyt olen sekopää joka ei uskalla nauttia seksistä enkä pysty muuhun kuin siihen tavalliseen hätäiseen josta ei ole itsellekään juuri nautintoa saati sitten muille. Seksin opettaminen kuuluisi aloittaa jo päiväkodissa, tietysti huomioiden ikä j a kehitysaste.

Ainakaan kukaan koskaan puhunu sanaakaan seksistä koulu ym. Nautin suunnattomasti seksistä mutta mitään irtosuhteita ym. Nyt sitten vaan lesboille ja homoille kanssa potkut jos kerran tuolla syyllä voidaan irtisanoa!

Henkilön ominaisuuksien perusteella ei voida irtisanoa, se olisi syrjintää. Seksiblogin pitäminen ei ole henkilön ominaisuus. Toisinsanoen, vaikka työnantaja tietäisi että työnhakijalla on seksiblogi, hän EI SAA pitää sitä perusteena työnhakijan hylkäämiselle. Työnantaja ja Melissaa häiriköinyt perheenäiti on haastettava oikeuteen yksityiselämään sekaantumisesta ja heitä on rangaistava!

Seksielämän kuvailu ei kylläkään ole mielipide. Tuollainen blogi tahraa työnantajan maineen myös työajan ulkopuolella kirjoitettuna , joten irtisanominen on perusteltua.

Yksityiselämä on yksityistä niin kauan, kun sitä ei levittele ympäri nettiä omalla nimellä ja naamalla. Onko blogissa mainittu työpaikka tai työnantaja? Ei ole, joten mainetta ei ole tahrattu. Yksityishenkilö ei muutu julkisuudenhenkilöksi vaikka kertoisi blogissaan elämästään ihan kaiken.

Oman elämänsä asioiden, ajatusten tai kokemusten julkistaminen on eri asia kuin oman elämänsä julkisuus. Kehotan sinua miettimään tuota eroavaisuutta hetki ennenkuin tulet tänne provoilemaan enempää. Jos kyseessä olisi ollut: Homo niin silloin olisi suvaittu suvaitsemattomuus luetaan näköjään synniksi nykyään -. Lesbo ja edelleen suvaittu. Bi ja edelleen suvaittu. Transu ja edelleen suvaittu. Mutta sitten kun kyseessä on tavallinen hetero mies tai nainen joka kirjoittaa tai puhuu seksielämästään niin heti tuomitaan kuin pahimman sortin rikollinen.

Mihin tämä maailma on menossa? Tämä maailma on menossa ihan epäinhimilliseen suuntaan; kaikki on sallittua ja ihminen ei ole enää ihminen. Minun laps ei edes koskaan käynyt päiväkodissa, koska siellä kaikki hoitaja ovat hulluja ja vaarallisia lapselle. Aikanaan yksi seurustelukumppanini, joka oli päiväkodissa töissä kertoi työkaverinsa kertovan työpaikalla hyvinkiin intiimejä asioita seksielämästään. Osan kuuli myös hoidossa olevat lapset. Ei saanut potkuja missään vaiheessa. Päiväkodista potkut ja uusi paikka koulukäyntiavustajana, vaikkakin vuokrafirma.

Mahtoiko olla yksityinen vai kunnallinen päiväkoti? Valitettavasti tällainen julkisuudenhakuisuus on vähän vinksahtanutta tai ainakin äärimmäisen lapsellista touhua. Sanoihan hänen oma äitinsäkin tytön olleen aina halukas olemaan esillä.

Jos olisin tytön äiti, käskisin olla ihmisiksi. Huomiota haetaan vaikka millä tavalla, jos sitä ei ole aikanaan saatu riittävästi. Hitto mitä toisten ihmisten tuomitsijoita täällä vilisee!!

Onko teillä oikeesti tuohon varaa? Ja sitä paitsi , jos työnsä suorittaa hienosti niin mitä ongelmaa siitä kenellekkään on? Ei tämä henkilö blogiaan sentään päiväsaduksi lapsille lukenut! Kyllä sieltä päiväkodista löytyy sairaampiakin ihmisiä. Ihan niitä , jotka oikeasti työpäivänsä aikana kohtelevat lapsia julmasti ja töykeästi!! Oma lapseni nyt jo kohta ylä-asteelle siirtyvä muistaa vieläkin päiväkdin hirviötädin joka hoiti lastani hänen ollessa 4-vuotias,,.

Samaten muistelee kuinka törkeitä juttuja seurakunnan iltapäiväkerhon hoitajat päästelivät suustaan! Ja mitä se kellekkään kuuluu, jos esim. Kaikkiko muka ovat jotain siveydensipuleita? Pieni on elämä jollakulla jos aikaa on googlailla jatkuvasti toisten tekemisiä. Hoitaisivat nekin äidit lapsiaan netin sijaan. Ei riitä tuollainen toiminta irtisanomsien perusteeksi ja jos on hoitanut työnsä hyvin niin se ratkaisee. Paljon phempi on jos tekijä on ktkeroitunut erinnut nainen ja villä luonenvikainen ja kohtelee lapsia kaltoin kun ovat hoidossa ja tekee sen niin ettei kukaan näe niin se on paljon pahempi.

Toivottavati kuului henkiö ammattiliittoon niin saa isot korvaukset laittomasta irtisanomisesta niin hyvä tulee. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Tollasia ääliöitä on nykyisin paljon,jotka kuvittelevat oikeudekseen toimia ja puhua mitä haluavat.

Se on aivan sama onko lepakko,hetero vai mikä ;Turpa umpeen,jossain se raja kulkee Ei tarvi olla nero tajutakseen ettei tollaset paljastukset ole tuossa ammatissa hyvästä,se nyt ei vaan Missähän mäntylä mahtaa olla koulunkäyntiavustajana Hesasta sen nyt löytää tai niiltä tanhuvilta. Ja blogi paperiversiona jakoon kouluun!

Ihmiselämä saa alkunsa parittelusta. Parittelemisen taito ja osaaminen on mitä arvostettavampi taito. Lapsen hoitaminen ja kasvattaminenhan se taito vasta onkin. Eikö siinä valossa olekin ymmärrettävää että ko työ Mäntylällä olekin sen taidon jatkumoa josta hän blogeissaan kirjoittaa? Eikö nuista kasvatuslaitoksien, koulujen, ongelmista ole ihan riittävästi kuultu järisyttäviä uutisia joissa henkilökuntana nutturapäiset nunnat ja selibaattilupauksen tehneet pappismiehet?

Eipä olisi tullut mieleen että aktiivisen seksuaalielämän omaava ei sopisi lastenhoitajaksi. Maailma olisi paljon parempi paikka jos kaikki ihmiset tietäsivät kaikkien seksuaalielämän. Kukapa siitä jaksaisi kiinnostua silloin? Onko jotkut muut lapset nyt tuon pervon armoilla? On ja koululaiset joten riski alkaa olemaan jo ihan kohtalainen.

Toivottavasti ei missään enää koskaan,eihän tollasta hyväksy kukaan normi-ihminen ,.. Täys älykääpiö idioottihan tuo on,ei mitään muuta. Nuori nainen on hakoteillä. JO se, että hän olettaa nymfomania olevan jotakin coolia, osoittaa lapsellisuuden ja kehittymättömyyden. Nymfomaani on nainen, joka ei saa koskaan kunnollista orgasmia ja joutuu sitä pakonomaisesti hakemaan. Olipa päiväkodin menettely oikein tai väärin, en antaisi lapsiani hoitoon päiväkotiin jossa melissoja työskentelee. Eli asiakasnäkökulman kannalta päiväkoti teki oikean ratkaisun.

Tosin moderni ihminenhän ymmärtää ennemmin Melissaa ja hänen eriskummallisia ajatuksiaan ja itseilmaisuaan; pieni marginaaliryhmä ja tyhmät ajatukset saavat aina paljon tilaa. Voi teitä ihmisiä,miksi te katsotte heti seksuaaliseen suuntautumiseen? Musta irtisanominen on väärin,ei pidä tuomita ihmista sen takia mitä tekee vapaa-ajallaan. Sairasta porukkaa tuomita toiset sen takia mitä kukin tekee työajan jälkeen. Sen sanon et ku tääl jotain kirjottaa,heti alkaa oi paskan puhuminen,ja asia viedään toiseen suuntaan ja muuhun aiheeseen.

Tee valvoja jotain asiattomiin kommentteihin. Ite kuitenkin juoksette ties missä ja teette mitä lystäätte työajan jälkeen,mut kehtaatte tuomita muita? Sinä tuntematon,ota yhteyttä työsuojelupiiriin ja saat varmasti apua,etkä menetä työpaikkaa.

Kovin on hatara ja heppoinen uutinen. Siinähän ei kerrota juuri muuta kuin että nuori nainen oli päiväkodissa töissä, kertoi netissä seksiseikkailuistaan, sai potkut ja työskentelee nyt koululaisten kanssa. Näillä tiedoin irtisanominen oli perusteeton. Kertoikohan uutinen kaiken olennaisen, vai oliko se suorastaan tarkoitushakuisesti kirjoitettu liian suppeaksi? Oliko sen tarkoituskin nostattaa tällainen häly?

Iltasanomien likasankojournalismin saama huomio kertoo korutonta kieltään useimpien kyvystä arvioida lukemaansa. Omana kantanani esitän, että jos yksityiselämä ei mitenkään vaikuta työntekoon, vapaa-ajalla saa tehdä mitä lystää.

Seksuaalisesti innokkaita naisia on ollut aina, ja aina heitäkin on tarvittu - esimerkiksi aivan tavallisiin töihin, jollainen lastenhoitokin on. Mitkä muut syyt kuin seksuaalinen vapaamielisyys voisivat tämän perusteella olla esteenä lastenhoitajan työn tekemiseen? Säännöllinen alkoholinkäyttö siinäkin tapauksessa, ettei se ilmene työpäivän aikana mitenkään?

Tapa kävellä maantien oikeaa laitaa? Mahdettiinko lapsilta kysyä mitään? Lasten sana ei tietenkään voi olla työntekijän työn ainoa mittari. Mutta lasten hyvinvoinnin pitäisi olla sen tärkein mittari, ja uskon, että ammattitaitoinen työkaveri olisi osannut kertoa, ilmeneekö lasten käytöksestä jotakin, mikä antaisi aihetta epäillä väärinkäytöksiä. Niinkin epämääräiset alat kuin psykologia ja kasvatustiede antavat mahdollisuuksia tulkita lähes mitä tahansa ja millä perusteilla tahansa.

Jopa iloiset, puuhakkaat lapset, jotka kuitenkin toisinaan ovat vähän hankalia, voivat todistaa ties mistä karmeudesta Vai eikö liitto ottanut juttua vastaan Vapaa aika ei vaikuta lasten kanssa työskentelyyn. Jos halutaan niin ekaksi kenkää niille jotka ajaa ylinopeutta. Nehän osoittaa piittaamattomuutta toisten turvallisuudesta Koko ajanhan työntekijät saavat potkuja, koska ovat kirjoitelleet facessa esim.

Jotkut vaan tykkää nussimisesta! Tekopyhät moralistit taas vauhdissa! Ainoa ero mikä Melissalla on muihin ihmisiin nähden on se, että hän on päättänyt kertoa blogissa intiimielämästään. Toisin kuin useimmat, hän ei näytä häpeävän sitä. Ihmisten on yhä vaikea suhtautua seksiin rennosti. Asioista tulee pervoja siinä vaiheessa kun niitä alkaa sanoa pervoiksi.

Tai sitten hammaslääkäreitä, eihän poraaminen työpaikalla ole soveliasta. Tai sitten puutarhureita, eihän pusikon ajeleminen keskellä työpäivää sovi ja vielä yleisellä paikalla Juttuni ydin on että ketä viddu kiinnostaa?

Yksityinen ja työelämä ovat eri asioita. Sama juttu kuin jollain on harrastuksena ralli ja ajaa taksia niin heti pitäisi olettaa että ajelee taksilla koulujen ohi tai jos kertoo naamakirjassa menneensä baariin, no tottakai se kännissä töissäkin sitten käy.

Jos olisivat pitäneet tyttösen töissä, niin huvittavaa ajatella, mitä lasten vanhempien ja työkaverien päässä olisi liikkunut aina kun naaman nekevät. Kyllähän se olisi laskenut vanhempien silmissä hoitopaikan uskottavuutta ja turvallisuutta, jos olisi tiedossa että sielä sellainen seksinnälkäinen nymfo pyörii.

Varmaan puutteessa elelevät perheenisät olisi mielellään alkaneet aina hakea lapset pois päivähoidosta tsihhih: D Tai sitten olisi vaan ollut liian kiusallista, ja olisi joutunut vaihtamaan hoitopaikkaa mikäli vaan mahdollista. Saipahan opetuksen, ettei ihan kaikkea kannata internetissä jakaa itsestään.

Varsinkaan oikealla nimellä ja naamakuvalla ei tuollaisia paljastuksia worldwidewebissä kannata jaella. En olisi kyllä uskonut, että tähän vielä tullaan. Niin kovin monet ihmiset kertovat niin laajalti elämästään ja mietteistään blogeissaan, eivät arastele näyttää kasvojaan tai edes nimiä peitellä. Itseäni kun aina varoiteltu, että pitää olla tarkkana ettei vaan anna itsestään mitään liian henkilökohtaisia tietoja, tiedä millaisia sekopäitä ne alkaisi kiinnostaa ja sitten selvittävät missä asut.

Iltasanomat kärkkyy samalla tavalla lööppejä kuin paparatsit,joku kadun ihminen ilmoittaa jotain,ni sittisontiaiset on paikalla kuin kusiaiset käärmeen nähtyään,sori ilmaisu,mut näin se on. Ei hän mikään pedofiili ole. Suomen lain mukaan ihminen saa olla nymfomaani vapaa-ajalla ja pitää blogia seksielämästään.

Taas ovat kireät kukkahattutädit suuttuneet ja saaneet runnottua tahtonsa läpi. Kun homoja ja lesboja ei saa syrjiä niin on keksittävä uusi silmätikku. Minua kahden kerhoikäisen lapsen isää ei vähempää kiinnostaa lastenhoitajieni seksielämä ja jos he haluat siitä toitottaa blogeissaan niin siitä vaan.

Jos työnsä hoitaa hyvin ja pitää lapsista niin se riittää minulle. Tämä kysenen tapaus varmaan menee oikeuteen vielä puitavaksi.

Olisivat antaneet mitalin, tuollaiset naiset ovat harvinaisia. Oliskohan päiväkotien jo aika julistautua kristilliseksi ääriliikkeeksi, jonne pyrkiminen on kuin uskonlahkoon liittyminen? Eipä uskoisi, että tällaisia asioita julistetaan skandaaliksi maassa, joka edelleen itseään kutsuu Suomeksi.

Mitä vielä voikaan tässä maassa kummallisempaa tapahtua? Nykyoikeuskatsannon mukaan tuskin ei ole mikään väärin,jos Hoitokotiin otetaan tilalle vaikka bedofiili tai vankilasta päässyt karju? Älytöntä antaa potkut blogin pidosta. Jokaisen oma asia mitä vapaa-ajallaan tekee! No onkohan tuokaan nyt ihan ok, että raivostuu potkuistaan niin että "leikkasi pinkit hiuksensa ja ajeli päänsä kaljuksi".. Enpä haluaisi minäkään häntä lapsiani hoitamaan, ramppaako hän jatkuvasti sielä sukupuolitautipoliklinikalla?

Toivottavasti ei tartuta lapsia tai muitakaan avustettavia työssä, mikäli taudin saa ja sitä ei heti huomata Haluan hyvän roolimallin lapsilleni myös päiväkotiin, sillä itsekin yritän sellainen olla. Onko siis hyv roolimalli?

Miten normaali aikuinen olisi suhtautunut? Olikohan muitakin syitä potkuihin? Mitä jos hänen ja lapsen eritteet kohtaavat, hänellä haava vaikka vanhakin ja laittaa lapselle laastaria haavaan? Siinäpä on sitten lapsellakin mahdollisesti tauti jos toinenkin.. Itsehän hän kirjoittaa että kulkee sukupuolitautipoliklinikalla, eli ei huolehdi siis kunnolla ehkäisystään?

Mitä jos tartuttaisi lapsen? Ja siis jos kysytään että "Mitä sitten jos lapset saavat tietää blogista" Jos muksu kysyy että "mikä se juttu on mitä sinä kirjoitat" - niin silloin lastenhoitaja vastaa että kirjoitan aikuisten harrastuksestani ja sinun ei vielä tuossa iässä tarvi tietää asiasta mitään.

Sitten voidaan keskustella vanhempien kanssa netin käytön valvonnasta alle 7 vuotiaiden suhteeen ja siitä että millaisia aiheita tuon kersan kanssa tuttavat puhuvat esim.

Aikuisilla, vanhemmilla ja asiaan liittyvillä - täytyy olla edes sen verran järkeä päässä että lapsia ei "valisteta" että hoitotäti pitää seksiblogia. Jos tästä tiedosta tehdään lapselle jotenkin oleellinen juttu niin silloin kasvatuksessa on vikaa eikä hoitotädissä. Kun nelivuotias poikani yllätti minut ja kumppanini petipuuhista ja kysyi että mitä te teette, niin vastasin että aikuisten harrasteita. Menehän juomaan, vessaan ja takaisin nukkuun.

Lapsien ei tarvi tietää aikuisten asioista, eikä muodostaa suhtautumista aikuisen seksuaalisuuteen - se ei kuulu tuonikäisten kehitykseen. Siksi asiasta ei tarvi tehdä numeroa - ja jos siitä tehdään numero on se äärimmäisen huonoa ymmärrystä kasvatuksesta niiltä aikuisilta jotka kiinnittävät huomionsa toisen seksuaalisuuteen tasolla joka ei koske tuonikäisiä lapsia - ja jotka pakottavat lapsen ottamaan kantaa ja osallistumaan henkisesti mielipiteeseen siitä millainen hoitotäti on seksuaalisilta taipumuksiltaan.

Lapset tuskin lukevat ao. Työntekijän yksityiselämä ei kuulu työnantajalle jos se ei vaikuta työhön ja tässä tapauksessa ei vaikuta.

Tai vaikuttaa se ehkä, mutta nimenomaan syrjivän ELI LAITTOMAN suhtautumisen kautta - jolloin työnantajan on mielestäni pidettävä lakia - etenkin perustuslakia - ohjenuorana ja sanottava marmattajille että tämä on asia jossa voitte kokeilla onneanne esim. Tuossa työnantaja on ilmeisesti jonkinlaisen ryhmän paineen alaisena taipunyt irtisanomaan työntekijän laittomasti.

Lapsukaiset voivat saada jonkin seksitaudin lumpulta hoitajaltaan? Tautien saaminen on sillä alalla kyllä toissuuntaista, lapset tartuttavat jokaikisen taudin hoitajiinsa ja toisiin penskoihin - ja tästä riesastakaan ei saa mitään erillistä korvausta.

On olemassa lääkärit, jotka voivat tarkistaa terveyden tilan. Joka kuukausi lääkäritodistus terveydestä! Tatuoituja jyystäjä karjuja, hahha haaahh, en lukenut muita kommentteja enää. Ehkä kaikkea yksityiselämästään ei kannata varsinkaan tietyillä aloilla työskennellessä kirjoittaa julkisesti.. Tästä tuli mieleen BB: Suomessa tai missään muuallakaan ei saa olla rehellisesti sitä mitä on, pitää kertoa itsestään vain se minkä muut haluavat kuulla ja pystyvät hyväksymään!

Lastenhoitoon ei seksuaalinen suuntautuminen vaikuta mitenkään pedofiileja lukuunottamatta ja pedofiilikin voi olla hyvä ja tunnollinen työntekijä. Se, että emme halua kuulla, nähdä tai hyväksyä asioita ei niitä muuksi muuta, ainoastaan piilottaa ne eikä anna lapsille tai aikuisille oikeaa kuvaa todellisuudesta sen kaikissa muodoissa. Ei sen puoleen eihän Suomessa opeteta lapsia ja nuoria hoitamaan itseään, tutustumaan miehuuteensa tai naiseuteensa pitämään huolta siitä niin kuin muistakin tarpeistamme oikealla tavalla vaan siitäkin on tehty moraalinen kysymys joka kielletään, piilotetaan, huoritellaan ja kaikella tavalla tehdään ei hyväksytyksi.

Huh,miten paljon tämä saanut palautetta! Jaksoin lukea niitä ylimmäisiä kommentteja, kaiken lukemiseen olisi mennyt koko päivä. Mielestäni yksityiselämää ei tule sotkea työrooliin. Tämä on rasismia työnantajan pulolelta. Netissä kannattaa kertoa paneskeluistaan jne. Ihan oikein että sai potkut. Suomessa ja maailmalla on vaikka millä mitalla lastenhoitajia, opettajia, ohjaajia, vanhustenhoidossa ja sairaaloissa työtä tekeviä ihmisiä joilla on vilkas seksielämä.

Jotkut pitävät asit omana tietonaan ja jatkavat kaikessa rauhassa ammateissaan - kuten minä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

Henkilötietojen suojasta säädetään tarkemmin lailla. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia. Henkilö saa julkisuudessa ilmaista itseään ja esittää mielipiteitään, ajatuksiaan ja kokemuksiaan ihan niin paljon kuin haluaa. Se ei kuitenkaan tee hänestä julkkista.

Toisinsanoen, yksityisyyden suoja koskee häntä ihan yhtä paljon kuin sinuakin. Toisinsanoen, jos tietäisin sinusta jotakin, en saisi sitä sinusta kertoa siinäkään tapauksessa että pitäisit blogia jossa kerrot omasta elämästäsi.

Tässä on tehty selkeästi rikos, eli laiton irtisanominen pelkkien yksityiselämän paljastusten vuoksi. Lisäksi kotiäiti joka on vaatinut työntekijän erottamista on tuomittava häiriköinnistä vähintään sakkoihin. Me olemme vapaa yhteiskunta jonka vapaus ja kehitys on perustunut sanan ja ilmaisunvapauteen, ei uskontoon, moralisointiin, itsensäkieltämiseen tai mihinkään muuhunkaan höperehtimiseen! Jos me nyt annamme periksi tälle emmekä vaadi ja aseta noita kahta rikollista vastuuseen, me hyväksymme sen että meidän vapauksiamme saa polkea!

The Simple Truth Tässä tehtiin Melissalle todellinen rikos. Mikä teitä ihmiset vaivaa! Puhutte yksityiselämän suojasta ja sitten kuitenkin puututte toisten yksityiselämään.

Kuvittelette, että vain teidän tapanne harjoittaa seksiä on ainoa oikea. Tämä tyttöhän vain kertoo äänen sen mitä useimmat tekevät; miettikää sitä. Vai oletteko vain kateellisia, sehä olisi ymmärrettävää? Siinäpä loppuu lastenhoitopaikkojen huolet! Kävin Iltasanomien sivulla, ja siellä ei ole tuollaista uutista. Ei tarvinne mainita, että aloittajan linkkiä en uskaltanut edes avata, kun kerran kokonaisuudessaan nimetön foorumi kyseessä.

Mitä tulee tän Suimi Ja minä ainakaan en ole tuntenut yhtäkään "Melissa"- nimistä ihmistä elämässäni: Seksiaiheesta en keskustele netissä. Hoitaja sai potkut päiväkodista seksiblogin takia". Minä en ole osallinen asiaan, jos joku pälli on saanut potkut jostakin. Itse olin vasta yliopistoon päässyt noin vuotiaana; onneksi sinä aikana ei ollut nettiä ja nettikiusantekijöitä. Blogeja en edes lue, joten en tiedä mistä tässä puhutaan.

Mitä eroa on lutkalla ja seksiblogistilla? Niinpä, ne itse kun on saaneet ne lapset keinohedelmöityksellä ja seksi villeimmillään on lähestyssaarnaajaa pimeässä peiton alla. Muuten se vaikuttaa työhön nääs. Hevon paskaa, sekin äiti on ties missä koira-asennossa lapsensa alulle kiljunut pimpsa märkänä toivottavasti kiihkoissaan, orgasmin kourissa ja niin hulluna himosta ettei seksi ikinä voisi parempaa ollakaan, koska sellaista seksin kuuluisi olla , ja vaikkei se sitä ääneen tunnusta, niin kyllä meistä kaikki sen tietää.

Ollaan sivuttain, päällekäin, ratsastetaan, otetaan suihin, maataan, imetään, hierotaan ja mitä vielä, varmana ei se kotiäiti ole neitsyt ollut miehensäkään kanssa ekaa kertaa ollessaan, ja kaikki se on totta, piti siitä blogia tai ei: Että jos lapsia on on vähän tekopyhää tuomita seksin harrastaminen eikö? Ja miksi se äiti sitä blogia luki, taisi vähän kiinnostaa seksi ja toisten seksiasiat? Vai ettikö se muuten vaan juoruiltavaa Nyt alkaa pahasti vaikuttaa siltä, että äippään iski puute ja kateus.

Ja en siis muuten tosiaan suosittele vastaavaa blogia kenellekään, mutta täällä ON sanavapaus ja se nainen ei loukannut ketään, puhui itsestään, harrasti seksiä aikuisten kanssa ja oli aikuisista kiinnostunut eikä se seksiasia tai -blogi liittynyt hänen työhönsä millään tavalla!

Ihan tuo on hullun elkeet, levitellä asioitaan noin julkisesti!!! Yks Emmi vaa Luin tuon naisen blogin, kun hänen irtisanomistaan on nyt lehdissä hehkutettu ja blogia samalla mainostettu. Olen sitä mieltä, että sosiaalitoimi teki oikean ratkaisun irtisanoessaan naisen lastenhoitajan työstään.

Lapsia ja nuoria pitää suojella. Vaikka ihmisen seksuaalikäyttäytyminen onkin jokaisen oma asia, ei tuollaisia mielipiteitä blogissaan jakeleva saisi olla myöskään työssä nuorten parissa, jotka jo osaavat selata nettiä ja saavat kenties huonoja vaikutteita lukiessaan blogia. Varsinkin naisen mielipiteet väkivaltapornosta olivat pöyristyttäviä. Kannatan seksuaalivalistuksen lisäämistä koulujen oppimäärään, mutta terveellä tavalla, ei neuvomalla harrastamaan seksiä kenen kanssa tahansa, mistään välittämättä.

Olen myös samaa mieletä edellisen kirjoittajan kanssa, että bloggaaja olisi voinut kirjoittaa salanimellä, jolloin vahinko olisi ollut kaikkien kannalta pienempi. Pelisäännöt, kuten turvasanat ja rajat täytyy sopia etukäteen. Alistusraiskauskin on mahdollista toteuttaa kunhan molemmat osapuolet ovat suostuvaisia ja säännöistä pidetään huolta. Ei päiväkoti-ikäiset saa Cityn sivuilla pyöriä, vaikka osaisivat selata nettiä ja lukea. Vanhemmilta lapset pois jos vapaana lapset surffailee seksiblogeja lukemassa.

Tiesitkö että netissä on eläinpornoa kaikkien nähtävillä. Kovaa pornoa niin paljon, että sitä pitää oikein vältellä välillä. Ja siellä ne esikoululaiset sitten niinkö? Eikä ne päiväkoti-ikäiset osaa lukea.

Ala-asteikäistenkin netin käyttö on vielä vanhempien vastuulla, joten vanhemmat voisivat nyt vihdoin ruveta ottamaan vastuuta ihan itselleen siitä lasten kasvattamisesta ja opettamisesta. Se päävastuu kun pitäisi olla vanhemmilla itsellään. Olen täysin samaa mieltä, ja ala-asteikäisistä myös.

Lapset huostaan, jos vanhemmat eivät estä lapsiensa surfaamista missä tahansa seksiblogien kimpussa, tai muutenkaan rajoita netin käyttöä elokuvien katselua jne. Tässä on kyseessä täysin laiton irtisanominen, jonka työnantaja on tehnyt yksipuolisesti irtisanomiskäytäntöä noudattamatta.

Työnantaja on purkanut työsuhteen ohi normaalin irtisanomismenettelyn ja tähän vaadittavia purkuperusteita ei ole havaittavissa julkisuuteen annettujen tietojen perusteella. Iltasanoman juttu ei ainakaan kerro siitä, että päiväkodinhoitajalle oltaisiin ensin annettu varoitus blogin kirjoittamisesta. Ja blogin kirjotus ei tuollaisenaan ole missään määrin irtisanomisperuste, kun sen kirjoutus ja sisältö ei tule työssä ilmi.

Irtisanomisesta on AINA annettava ensin varoitus, jonka jälkeen työnantajan on myönnettävä kohtuullinen aika työntekijälle yrittää järjestää työnantajan moittimat asiat kuntoon. Sen jälkeen tiettyjen ongelmien suhteen esim alkoholismi , on ohjattava hoitoon ja sitten vasta on mahdollista irtisanoa työntekijä, jos yhteistä säveltä töiden järjestämiseen ei löydy. Hoitaja ilmeisesti irtisanottiin sopimattoman käytöksen perusteella, josta Suomen työsopimuslaki lausuu seuraavaa: Sopimaton käytös voi kohdistua työkavereihin, työnantajaan, tai asiakkaisiin.

Irtisanomisperuste voi syntyä, jos työntekijä esimerkiksi uhkaillee työkavereitaan, riitautuu ihmisten kanssa työpaikallaan, tai käyttää epäasiallista ja hyvän tavan vastaista kieltä. Lievimmissä tapauksissa työnantajan tulisi aina varoittaa ensin työntekijää. Toisaalta jos työntekijän käytös täyttää jo rikollisen teon tunnusmerkit, on työnantajalla aina oikeus heti irtisanoa tällainen ongelmatyöntekijä.

Tuolta löytyy pitkälti kaikki siitä miten työsuhde päättyy ja mitä sen päätättäminen edellyttää kummaltakin osapuolelta. Tai mitä uskaltamista siinä oikeastaan on. Blogia saa kirjoittaa vapaasti, jos noudattaa sen sisällössä Suomen lakia Harmi sinänsä, että olemassa on vielä tuhoton määrä rankasti konservatiivisen mielen omaavia henkilöitä. Pakkoko tällaisia blogikirjoutuslööppejä on noteerata, jos asia ei oikeasti kiinnosta? Tässä tapauksessa työnantaja nuijii parikymppisen naisen työsuhteesta pihalle käyttäen silkkaa auktoriteettiaan laittomin perustein.

Voi kunpa tämä Melissa Mäntylä ymmärtäisi viedä työsyhderikkomuksen käräjille tai olisi yhteydessä omaan työntekijäliittoonsa.

Päiväkodin johto on tehnyt virheen ja nyt olisi hyvä tilaisuus saada tietouteen, mikä on laillista ja yleisestikin ottanut itselleen sen minkä Suomen laki työntekijälle työsuhteessa takaa. Tämä on merkityksellistä erityisesti siitä syystä, että samanlainen toiminta toistuu myös vanhustenhoidossa. Jotta irtisanominen on laillinen; on näytettävä toteen, että blogin kirjoutus vaarantaa hoitotyön laadun tai asettaa asiakkaat lapset vaaraan.

Tuetko sinä irtisanomista laittomin perustein? Ja jos tähän joku vastineen tahtoo kirjoittaa,on toivottavaa; että kirjoittaa hän sen omalla nimellään. Tosin se voi tulla maksamaan jotain työnantajalle. Onko naisten seksuaalisuus vielä luvullakin TABU? Eivätkö puritaanien ajatukset ja asenteet ole vieläkään muuttuneet mihinkään?

Naisen "orgasmi on lähes kansalaisoikeus, ja naisten tulisi vaatia niitä kumppaneiltaan enemmän. Siksei asiasta saa puhua koska vaimo voi lähteä toisen miehen mukaan jos nainen uskaltaa vaatia omaa nautintoaankin, eikä mies sitä hänelle halua suoda?

Siksi Suomea usein kutsutaankin pikkuUsaksi koska sielläkin löytyy alueita joilla asuu todella vanhoillisia uskovaisia. Mitä se on keneltäkään muulta pois jos joku toinen haluaa monta seksisuhdetta? Eihän kukaan pakota sitä puritaania tekemään samoin. Miksei voida antaa muiden elää niin kuin he haluavat, vaan puritaanien tarkoitus on nimenomaan kieltää MUITA tekemästä "syntiä". Totta kai jos pervoilunsa ei mitenkään liity lapsiin, eikä työhönsä.

Käy katsomassa esimerkiksi naisten itsetyydytys palstaa täältä Suomi Jos nainen kirjoittaa esimerkiksi peppuunsa masturboinnista, viesti ilmoitetaan poistettavaksi. Jos nainen kirjoittaa masturboivansa jollakin erikoisella välineellä tai erikoisessa paikassa, eli muualla kuin sängyssä tai suihkussa, viesti ilmoitetaan poistettavaksi. Jos nainen kirjoittaa katsovansa pornoa, niin voit jo arvata mitä tapahtuu Ja lista jatkuu ja jatkuu.

Kyseisellä palstalla ei ole sallittua keskustella kuin suihkumasturboinnista suihkun hanan avulla, tai klitorismasturboinnista sängyssä. Fantasioista on sallittuna vain raiskausfantasiat tai ritari valkoisen hevosen selässä, kuutamoisella hiekkarannalla. Lisäksi kaikki miesten tekemät kysymykset, kannanotot ja muut viestit poistetaan koska esimerkiksi miesten kanssa masturbointi on naisen kohdalla aivan hirvittävä synti ja miehen ei missään tapauksessa tule koskea naista "sinne".

Naisten keskinäinen masturbointi ei ole niin paha. Seksistä pitävä ei ole pervo. On eri asia jos seksifantasiat rikkovat lakia. MIkä ihmeen ongelma ihmisillä on erottaa a kahden tai useamman aikuisen ja täysvaltaisen, suostuvaisen ihmisen välinen seksi, jossa kenellekään ei tuoteta pysyvää ruumiinvammaa.

Rajanveto on vaikeaa - voihan joku vuotias olla sekä fyysisesti että psyykkisesti kypsempi, kuin joku vuotias ja jos aikuinenkin osapuoli on vielä nuori Suomessa suojaikäraja on 16 vuotta.

Ja jokainen täysjärkinen ymmärtää, että esipuberteettisen tai nuoremman lapsen ja aikuisen välinen suhde ei ole missään olosuhteissa normaalia tai hyväksyttävää.

Jotain hengenvajautta on havaittavissa monissakin mielipiteissä, joissa vedetään yhdysmerkit vilkkaan ja monipuolisen seksielämän ja pedofilian välille. Jos irtosuhteita pitää moraalittomana ja täten irtisanomisperusteena, niin voisiko edes johonkin saada listan mikä kaikki muu on moraalitonta ja siten irtisanomisperuste?

Minun mielestäni ainoa työsuhteeseen liittyvä moraalinen raja voi tulla laista. Jos jollain on muita moraalisia rajoja, niin ne olisi hyvä kertoa jo etukäteen. Tosin kun tästä ei ikinä voisi olla ihan varma, niin on ihan ymmärrettävää, ettei pedofiileja haluta päiväkoteihin töihin. Kaikkien tuomitsioiden kannattais ottaa selvää mitä nynfomaani tarkoittaa ennenkuin tuomitsee tätä naista. Rakkaassa naapurimaassamme Ruåttissa tarhantäti ei saanut ihan potkuja, muttei hän saanut enää vaihtaa vauvoille vaippoja, kun selvisi että hän oli LESBO.

Vaikka laki lähtee siitä ettei seksuaalisuuden takia saa syrjiä ketään, niin silti lesbous katsottiin niin "vaaralliseksi" lapsille ettei sellaiset saa olla lasten kanssa tekemisissä. Joku äippä aiemmin sanoikin sen maagisen taikalauseen "Lapsia ja nuoria pitää suojella" keinolla millä hyvänsä ja tämä lause on kuin natsikortti, se riittää mitään muita perusteluja ei tarvita. Lesbous ja mikä tahansa "seksuaalinen perversiyys" riittävät muka siihen ettei kyseisen yksilön oikeuksista tarvitse välittää, hehän voisivat "vakavasti vaarantaa lasten terveyden tai kehityksen"?

Ihan niinkun ne teinit ei näkis sieltä netistä miljoonakertaa pahempaa ja sairasta pornoa mistä ne ei kyllä traumatisoidu? No niin, nythän tulee asiallista keskustelua Kun on molemmanpuolista sukupuolista tarjontaa niin on niitäkin jotka harrastavat sitä seksiä monenkin kanssa. Jos ei olisi kysyntää ei olisi tarjontakaan. Tää on niin tätä tämä suomen maan meno.

Tuossakin nuori nainen hoitanut työnsä varmaan hemmetin hyvin ja ei varmaan oo vaikuttanut työhön omat halunsa niin eikö joku prkleen katkera kotirouva sit hommaa potkut tälle kun ite on niin saamaton tekeen asian eteen mitn et seksi elämänsä kukkis vaan kitisee ja narisee ja valittaa ja mies niin kuin " ajautuu " lukeen näitä blogeja.

Käykö ne baarissa tai ostaako ne lähikaupasta kaljaa? Kohta nää perustaa jonkun ilmiantosivuston jolle voi anonyymisti ilmotella jos on nähnyt jonkun lapsen kanssa tekemisissä olevan ihmisen käyttävän alkoholia tai käyttäytyvän jotenkin seksuaalisesti? Suomi on ihan sekaisin. Vanhemmat saivat ehdottomat vankeustuomiot vain siksi että rakastelivat KESKENÄÄN, mutta lapset sattuivat kuulemaan tai näkemään jotain, koska he olivat köyhiä ja heillä oli pieni asunto.

Lapset huostaan, vanhemmat vankilaan ja montakymmentä tuhatta euroa maksettavaa. Kuinka sairaassa maassa elämme ettei edes äiti ja isä saa olla keskenään kun sekin muka vaurioittaa lapsen kasvua ja kehitysta?!! Ei yllätä kyllä yhtään. Suurin osa sossun, terveydenhoitoalan ja opetusalan naikkosista on juuri tälläisiä ylikireitä puritaaneja joiden mielestä ihan kaikki vaarantaa lapset ja nuoret.

Eikä ne ymmärrä että niitten oma hysterisointi on se mikä traumatisoi. Tai asiassa on sitten kyse vähän muustakin, jos ehdoton tuomio on tullut. Mutta tosiasia on, että pieni lapsi ei ymmärrä mistä seksissä on kyse, jos sitä ei ole millään tavalla lapselle selitetty. Ja sen näkeminen ihan ns. Lapsi voi jopa tulkita sen niin, että isä yrittää vahingoittaa äitiä. Nämä ovat oikeasti psykologisia faktoja. Ja lapsen altistaminen seksuaalisille asioille liian varhain on myös lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.

Ilmeisen laittomat potkut joista olisi voinut haastaa päiväkodin käräjille. Aika ilkeä yleistys sinkkunaisista!!! Itse olen sinkkunainen, enkä todellakaan ole yhtään seksin perään. Niin että älä yleistä.

Yhtähyvin se olisi voinut olla parisuhteessa oleva rouvanainen. Nautinto on elämää Ymmärätkö ettei se tee sinusta yhtään sen parempaa ihmistä että joudut elämään seksitöntä elämää? Elämä on tarkoitettu olemaan nautinnollista, eikä jotain takakireetä pystyyn kuivahtaneiden naisten miellyttämistä. Eli kunhan ollaan hiljaa seksijutuista, niin kaiken maailman pedofiiliraiskaaja ryhmäeläimiin sekaantujat voivat olla lasten hoitajina?

Mäntylä on kyllä lapsellinen. Ja vain huomionhakuinen,kuten äitinsäkin sanoi hesarin torstai-osiossa. En ole vielä lukenut tuota Iltalehden juttua,mutta eilisen hesarin jutun luin posket punaisena myötähäpeästä.

Voi,hitto,vuotias luulee olevansa joku seksin papitar: Toivottavasti edes huomaa parinkymmenen vuoden päästä,että tulipa oltua idiootti. Hesarin haastattelussa hän puhui kaikista niistä seksuaalisuuteen liittyvistä asioista jotka kaikki jo tietävätkin,ilman hänen niiden esille ottamistakin.

No,eipä vuotiaalla voisi vielä olla mitään syvällisempoää sanottavaakaan yhtään mistään. Kyllä on tyhmä likka ja tuolla asenteella tulee munaamaan vielä monta juttua.

Tällaista siitä sitten seuraa,kun lapsen annetaan totetuttaa itseään ilman rajoja,kuten äitinsä sanoi,että näin on ollut pienestä asti. Kyllä kai nyt lapselleen olisi vonuti sen verran tapoja opettaa,ettei hän pilaa lapsellisuuttaan ja tietämättömyyttään koko loppuelämäänsä.

Kyllä tässä huutelen jyrkästi vanhempien kasvatusvastuun perään. Äitinsä kehtasi vielä olla oikein kuvassakin! Et taida tietää, että kuinka nuorena nykyään aloitetaan. Olen itsekin aloittanut seksin jo vuotiaana. Kaksikymppisenä olin jo kovin kokenut jos puhutaan panemisesta ja seksitekniikoista.. Seksi on kuitenkin niin paljon muutakin kuin panemista ja orgasmien saavuttamista. Sen tiedän varsin hyvin koska olen jo yli nelikymppinen. Kaksikymppinen todellakin etsii vielä seksuaalisuuttaan vaikka olisi nainut viittäkymmentä karjua.

No,onneksi tuokin tyttö tulee vielä tajuamaan sen,myöhemmin. Ei kyllä todellakaan kannattaisi revitellä itseään julkisuudessa noin auki,olkoon vuosisata tai-tuhat mikä hyvänsä. Kyllä tytölle riittää nyt lapsenlikkakeikkaa niin paljon kuin kehtaa tehdä.

Eihän hän mikään sinkku ole kun asuu seksisuhteessa peräti kahden miehen ja yhden naisen kanssa. Kunnon kimppakivaa ja sauvaleikkejä, sitomista, alistamista, jne. Huh alkaa ihan panettamaan;.

Ihan oikein, että sai potkut. Ei tuollaiselle sovi kuin se maailaman vanhin ammatti. Mikä joku pitäisi tuollaista palveluksessaan, kun kunnon ihmiisä on työttömänä? Olen kiinnostunut siitä, että pelottaako hahmotelmaa oman työpaikan menettäminen. Hahmotelma on ollut hiljaa No kommentoidaan sitten, kun jo 5 minuuttia sitten huomasin. Pistää miettimään, että miten on lapsen turvallisuus kotona, jos vanhemmalla menee päässä sekaisin aikuisen seksuaalisuus ja lapset tuolla tapaa.

Aiotko nyt poistua Alaston Suomesta? Tämä nyt on vielä teini alastonsuomen sekopää. Yleensä tuollainen yliseksuaalisuus on oire jostain psyyken vammasta, siitä kertoo jo tuo äkillinen hiustenleikkuu.

Luokitellaan sairaudeksi tuollainen käytös jo senkin takia, että on todella suuri riski saada tappavakin sukupuolitauti. Ymmärrän täysin, että erotettu ja suurin osa lääkäreistä olisi varmaan samaa mieltä. Sanonpahan nyt vaan oman mielipiteeni asiasta: Työskentelen itse kasvatustyössä ja olen siinäpä vielä erittäin hyvä. Vapaa-aikani ei kuulu kenellekään, kuin niille joiden kanssa sen haluan jakaa.

Minusta on naurettavaa, että ihmiset aina kyttäilee ihmisiä facebookin tai googlen kautta, miksi pitää olla niin utelias. Myönnän, että tytön olisi kannattanut miettiä, että esiintyykö blogissa omalla nimellä ja kuvalla, mutta eikö vapaa-aika ole vapaa-aikaa vai täytyykö työpaikka valita sen mukaan mitä haluaa vapaalla tehdä? Päiväkoti toimi ihan oikein. Se että naisella on monta seksikumppania ei suoraan kerro seksin tarpeesta. Yksi taitava mies hoitanee naisen usean kerran joka päivä. Laadusta ei niin väliä.

Hyvä että sai potkut, ei tuollaisten pidä saada lapsia työkseen hoitaa. Noilla seksuaalisesti yli-innokkailla naisilla on aina jotain hyväksikäyttöä tai vastaavaa ollut lapsena ja ovat sen takia hieman vinksahtaneet. Ei lapsia hoitamaan tuollaisia, menkööt vaikka baariin laseja keräämään, niin pääsee siellä otollisemmassa ympäristössä jakamaan seksuaalisuuttaan.

Kyllähän ihmisellä viiraa päässä, jos tuo oman seksuaalisuutensa ja intiimiasiansa julkisesti muiden ihmisten silmille. Ai että on kiellettyä olla yliseksuaalinen jos on töissä lastentarhassa. On muuten melkoista paskaa taas. Eihän se nyt helvetti niihin lapsiin kohdistu mitenkään.

Kyllä on typerää sakkia. Samalla tavalla voidaan ajatella, että jos joku harrastaa vaikkapa karatea ei hän voi olla lastentarhanopettajana ettei hakkaa näitä lapsia. No enpä ole lesbokaveri enkä mikään kaveri muutenkaan. Olen ihan tavallinen perheellinen mies. Typeräähän noita asioita on julkisesti huudella mutta mitä sitten. Irtisanominen on joka tapauksessa laiton, mutta tuskin jaksaa tuokaan tyttörukka rueta paskan palkan takia riitelemään. Omatkin lapset ovat tarhassa missä on 2 täysin ammattitaidotonta hoitajaa.

Kyllä noita oikeasti ammattitaidottomia, laiskoja, kahvia lipittäviä ja sipsiä mussuttavia marttoja tarhoissa vaan tuppaa olemaan. Itse ainakin ottaisin omille lapsilleni ammattitaitoisen lastenhoitajan, vaikka se toimisi vapaa-ajallaan huorana. Hyvä kuitenkin että joutui pois sieltä päiväkodista, ei sinne tuollaisia saa päästää töihin! Elääkö suomessa vielä joku Espanjan inkvisitiolaitoksen etäispääte.

Mitä se kenelleen kuuluu, mitä ihminen vapaa-aikanaan tekee. Onko päiväkodin johtokunnassa joku lestamummoporukka. Toinen huomio tästä on se, että tällaiset epänormaalit naiset ovat yleensä helvetin rumannäköisiä.

Liekö tuo epänormaali käytös kumpuaa siitä, että kukaan mies ei halua naida rumannäköistä naista. Tuo melissa on siitä hyvä esimerkki - nainen on niin ruma ja miehisen näköinen, ettei tavallisella hetero miehellä edes ottaisi eteen. Kieltämättä vähän nauratti tuo koko juttu. D Varsinkin se kun ajeli päänsä kaljuksi, hyvin olennainen tieto Jokainen tekee mitä lystää.

Antaahan se itsestään kaiken paljastaminen vähän tyhmän leiman, mutta minkäs teet. Kyllähän sitä saa juosta sängyissä ihan miten paljon haluaa, mutta mitä se kenellekään kuuluu? Ja sitä paitsi ketä kiinnostaa pitää jotain blogia siitä ja vielä lukea sitä?? Mihin tää maailma on menossa? Ei mitään rajaa taida enää olla. Itse olen kaksikymppinen ja tuo koko touhu tuntuu ihan järjettömältä. Mutta jotkut taitavat hyväksyä tuollaiset blogit vaan olankohautuksella ja hälläväliä asenteella. Ei minusta tuo ihan normaalin parikymppisen touhulta vaikuta, vaikka olisikin kokeilunhaluinen.

Tuntuu vaan, että kaikki tässä maailmassa pitäisi yhtäkkiä olla niin hyväksyttävää ja ei yhtään ihmeellistä. Tuo irtisanominen nyt oli kohtuutonta, mutta kyllä se silti pistää miettimään. Ihmeellistä touhua, olen ehkä sitten vanhanaikainen kun en aina ymmärrä. Ja kun nämä ajat nyt on tämmöiset että kaikkea erillaisuutta pitää ymmärtää, niin vielä varmaan voittaakin jutun ja pääsee leikkimään värkillään taas pikkulasten keskelle. En ota kantaakaan muuhun kun siihen että jokainen saa minun puolestani pylsiä miehiä, sekä naisia ihan niin paljon kun huvittaa.

Pääasiahan on ammattimaisuus olipa kyse mistä työstä tahansa. Jos työtekijä on ammattitaidoton ja laiminlyö työtehtäviään rankasti, niin se on se asia miksi pitäisi antaa kenkää. Ei se seksuaalinen suuntautuminen. Tästä tapauksesta en tiedä mitään muuta kuin tuon otsikon ja siihen olen ottanut kantaa.

Onko mitään järkeä toitottaa koko maailmalle omista sänkypuuhistaan Julkisuuden tavoittelua varmaan ja seksillä monen kumppanin kanssa kyllä pääsee otsikoihin, kun sen laukoo otollisessa seurassa Mutta siinä tulee niitä kylkiäisiäkin,jotka ei ole aina niin kivoja..

Sitä saa mitä tilaa Mutta jäähän tyttöselle ne petikaverit vielä kuitenkin Maailma on täynnänsä sairasta kakkaa Eikun takaisin töihin hoitaja on rehelisyyden perikuva. Eihän tuo liity mitenkään työhön. Saisiko nuori mies potkut päiväkodista, jos saataisiin selville että hän on hyvin kiinnostunut seksistä ja haluaa harrastaa seksiä useiden eri naisten kanssa?

Ei tietenkään, koska sellaista nuorta miestä pidettäisiin vain normaalina. Jos hän on hoitanut työnsä hyvin, ei ole oikein antaa potkuja. Tietysti jos olisi ollut lapsien hyväksikäyttöä privaattielämässä, olisi ihan eri asia. Eli sinusta on OK, että sielunpaimen pappi ruoskii kotonaan äämiä, korkokengät jalassa saarnojen välillä? Ei liity työhön mitenkään ja tuskin haittaa työtä. Kyllähän sitä tuollakin lailla tienaa leipänsä ihan paksun makkaran kanssa.

Ylihuolestuneet vanhemmat raketilla kuuhun. Lasten kanssa työskentelevät toimittavat rikosrekisteriotteen työnantajalle, hässimispäiväkirjanotetta ei tarvi toimittaa. Tyhmä tyttö mutta minkäs teet? Vain taivas rajana Ihmiset kyllä tulee tekemään lisää ihmisille potkuja kaikenlaisista blogeista. Eikös jotkut jopa ilmianna blogeja eteenpäin tuolla facebookissa?. Ihmisten yksityisyys menee miljoonien ihmisten tietoon.

Kyllä ihmiset osaa olla tyhmiä, eikä ajattele seurauksia,kenen tiedossa ne tuolla menee luettavaksi eteenpäin. Olenko ymmärtänyt oikein että nainen on saanut potkut liian aktiivisen seksielämän vuoksi? Kai tämä tuohtunut äitikin on ainakin kerran harrastanut tuota paheksuttua yhdyntää. Onko nyt vaan kyse siitä miten sen tekee ja kuinka usein?

Jutusta ymmärsin että työnsä tyttö oli tehnyt ihan moitteitta. Eli ongelmaa ei ole olisi jos seksiä harrastettaisiin saunan jälkeen perinteisessä asennossa, pimeässä eikä ainakaan kerrottaisi siitä kenellekään. Ei kai sillä pitäisi olla mitään väliä mitä ihminen tekee vapaa-ajallaan jos työstä ei ole valittamista.

Englanninkielisessä viestinnässä taas nuoria, kauniita ja mielellään vaaleita poikia kutsutaan yleisesti nimellä twink, josta ei hyvää suomennosta liene olemassa.

Sanan hoito kanssa määritelmä on sitten hieman hatarammalla pohjalla: Valtavirrasta poikkeaville seksuaalisuuden muodoille on keksitty myös kaikenmoisia termejä. Järjestäytynyt homoseksuaalinen liike tunnistaa ainakin käsitteen GLBT suom.

HLBT , joka tulee sanoista gay, lesbian, bi ja transsexual. Homomies tykkää toisista miehistä, lesbonainen toisista naisista, biseksuaali tykkää sekä miehistä että naisista ja transseksuaali kokee syntyneensä aivan väärän sukupuolen ruumiiseen.

Transvestiitti eli TV on ihminen, joka haluaa ajoittain omaksua toisen sukupuolen roolin, vaikka oma sukupuolielin haarojen välissä ei kaipaakaan korjausleikkausta. Hyvin lähellä edellistä ovat CD: Tällaisilta miehiltä saattaa onnekas saada melaa mekosta, jos sattuu oikea arpa kohdalle. She-male —henkilö on jalkovälinsä perusteella mies, joka joko fyysisellä harjoittelulla, hormonihoidolla tai silikonin avulla on hankkinut itselleen ryntäimet. Homoseksuaaleja miehiä tarkoittavat ainakin sanat homppeli, homppe, homppa, hompsu, hinaaja, hinuri, hintti, hinttari, ruskeanreiänritari, hörhö, pervo, b-rapun poika, rööriroope, suklaapoika, fagotti, fägäri ja miehimys.

Osa termeistä on halventavia, mutta suurin osa nimityksistä sopii vallan hyvin käytettäväksi, jos toinen homo lausuu ne huumorilla toiselle samankaltaiselle.

Henkilö jolla seksi ei herätä minkäänlaisia tunteita on aseksuaali. Ihminen joka ei tunnusta sukupuolisia ominaisuuksia, ja on siten siis tavallaan sukupuoleton, on neutri. Maskuliinin ja feminiinin me varmaan kaikki osaamme erottaa heteroseksismin takia, joka puolestaan käsitteenä kuvaa maailman heteronormisuutta — yleistä käsitystä siitä että vain naisen ja miehen välinen seksuaalinen yhteys on tavallista, luonnollista ja moraalisesti oikein.

Naismaisen korostuneesti elehtivät ja sateenkaaren kaikissa väreissä kukertavat miehet ovat saaneet palkinnoksi toimeliaisuudestaan leiman camp. Vaaleanpunaiset käsilaukut saattavat kuulua tähän camp-käsiteryhmään kanan ja kanamaisuuden kanssa. Drama queenit taas ovat usein nuoria, dramaattisia poikia, jotka ylireagoivan hämmentyneesti tai jopa pateettisesti suhtautuvat vähän asiaan kuin asiaan.

Olen joskus kuullut laihoja iniseviä poikasia kutsuttavan hattivateiksi. Munahaukan arvonimen ansaitsevat miehiä himoisasti päivästä toiseen halajavat seisottelijat. Karhuiksi tai nalleiksi kutsutaan sitten mukavan pehmoisia ja miehekkäitä sällejä, jotka kuitenkin musertavat hattivatteja hengiltä ihan vahingossa, jos yrittävät näitä itsensä totaalisia vastakohtia pitää hyvänä varomattomasti.

Drag-artistit eli drag kingit ja queenit ovat taiteilijoita, jotka pukeutuvat toisen sukupuolen vaatteisiin viihdyttääkseen yleisöä. Toiset pitävät sellaisesta, toiset kammoksuvat. Drag-taiteilu on ensisijaisesti viihdettä ja usein humoristista sellaista. Kirjoitukseni alussa totesin, että ei ole oikeastaan salakoodeja, joista voisi kohtuudella varmistua, onko tarkastelun kohde riistaa eli siis soveltuvaa tyyppiä homoisaan kanssakäymiseen.

Aluksi se toimii vain stereotyyppisten camp, drama queen kohteiden kohdalla ja reistailee valitettavankin paljon ensimmäisillä käyttökerroilla. Ajan kanssa siitä voi kuitenkin kehittyä tehokas ja luotettava väline otollisen riistan tunnistamisessa. Muuttuvassa maailmassa on kuitenkin pantava merkille, että toimiakseen tutkain tarvitsee säännöllistä käyttöä, päivitystä ja huoltoa!

Lähettänyt Weppimaisteri klo Kaipaatko tyyliä elämääsi, kevään trendikkäimmät asut löydät täältä Muotia Miehille. Tulipa vastaan tällainen japanilaista Gay-kulttuuriakin esittelevä suomenkielinen sivusto http: Pieni tarina ekasta kerrasta Tero alkoi kertoa avovaimostaan, joka oli vierailulla äitinsä luona. Seksi oli hankalaa, koska avovaimo pihtasi tavaraansa, kuin kruunun jalokiviä.

Tero oli todella puutteessa ja oli jo harkinnut vieraissa käymistä. Hän sanoi monena iltana katselleensa pornoa ja runkanneensa siinä samalla, kun avovaimo veti sikeitä makkarissa. Kysyin millaisia videoita Terolla oli ja hän meni videoiden luo ja valitsi yhden.

En voinut välttyä katsomasta Teron kiinteätä ja oudosti houkuttelevaa vartaloa, kun hän kyykistyi videoiden eteen. Housut kiristyivät tiukaksi reisien ja takapuolen kohdalta.

Se oli oudolla tavalla kiihottavaa, voimakkaan näköistä. Videolla oli neljä miestä ja yksi nainen. Naisella oli todella täysi työ avata kaikki aukkonsa, sillä miehillä oli tosi isot ja kiimaiset kyrvät. Nainen nuoli kaluja vuorotellen, nuoli samettisia palleja ja miesten piukkoja anuksia. Tero oli tullut takaisin sohvalle ja katselimme lisääntyvän kiiman vallassa videoiden tapahtumia.

Oma kaluni oli kivikovana ja vedin vetoketjun auki. Sanoin Terolle, että samalla voidaan runkata, kun kerran videollakin kundit saavat tavaraa kiimaiselta huoralta. Terokin avasi housunsa ja hänen senttinen ylöspäin käyrä kullinsa melkein huusi nautinnosta päästessään vapaaksi! Videolla alkoi myös toisenlaiset leikit samaan aikaan: Oli paljon vaahtoa ja yksi miehistä höyläsi karvoja pois.

Muut katselivat vierestä, nuolivat naisen nännejä ja yksi kaveri oli työntänyt sormen naisen peräaukkoon. Pian pillu oli karvaton ja kaikki vuorotellen nuolivat posliinista vittua. Nainen ynisi ja valitti orgasmin partaalla. Miehet työnsivät vuorotellen megapaalujaan naisen vittuun, joka tuntui ottavan kaiken vastaan nautinnolla. Teron katse kääntyi vähän väliä mun jalkojen väliin ja joka kerta näytti siltä, että sen oma kyrpä kasvoi kun näki miten vetelin rauhallisesti kyrpääni ylös ja alas.

Sylkäisin käteeni ja kostutin terskan kiiltäväksi - se oli kieltämättä kiimainen näky! Videolla nainen oli käännetty selälleen, ja kädet ja jalat oli sidottu levälleen. Miehet nuolivat koko vartaloa ja usein miesten kielet koskettivat toisiaan kiiman tiimellyksessä.

Kaksi miehistä alkoi vaihtaa kunnon kielareita ja se näytti todella kuumalta. Miehet nousivat naisen kasvojen yläpuolelle niin, että tämä näki mitä tapahtui! Vaaleampi kundeista polvistui ja alkoi nuolla kaverinsa kyrpää oikein kunnolla. Videon kaveri veti jalat erilleen, jotta pääsisi nuolemaan palleja ja tiukkaa miehen reikää!

Tero oli lopettanut runkkaamisen ja katsoi suu auki mitä tapahtui - se oli merkki minulle! Käännyin hieman ja laskin käteni Teron kovalle kalulle!

Hän sai kuin sähköiskun, ja alkoi nousta ylös - pääni sattui sopivalle korkeudelle. Ennen kuin Tero ehti ylös asti oli mulla suussa kivikova ja kuuma kyrpä! En päästänyt irti vaan otin Teroa kiinni molemmin käsin takapuolesta ja työnsin hänen lantiota suutani vasten. Jatkoin kyrvän imemistä ja Tero ei enää vastustanut. Tunsin kuinka mies antautui nautinnolle, jonka suuni tuotti. Tero alkoi hitaasti naimaan suutani pitäen molemmin käsin kiinni korvistani. Videolla homma jatkui, mutta meillä oli nyt muuta mielessä ja oma kiima tärkeintä.

Päästin kyrvän suustani mäiskähtäen ja aloin nuolla samettisia palleja, jotka oli nousseet tosi tiukaksi palloksi Teron kyrvän juureen. Jatkoin alaspäin vaikka Tero yritti häpeillen estellä. Kun kieleni tavoitti tiukan miehisen anuksen menetti Tero kokonaan itsensä hallinnan: Työnnä se vitun kiimainen kielesi mun perseeseen! Mieletöntä" Samalla hän kääntyi sohvalle selälleen ja nosti jalat ilmaan levälleen käskien minun jatkaa.

Tein työtä käskettyä ja heittäydyin Teron jalkojen väliin, aloitin ihan alhaalta ja vedin kielen läpi persevaon palleille ja sieltä kyrpään saakka, ja uudestaan ja uudestaan… Kasvoni olivat likomärät syljestä ja niin oli Teron jalkojen välikin. Tero runkkasi samalla kyrpäänsä ja puhui niin irstaita, että niitä ei voi tässä toistaa! Mulla alkoi olla vaikeaa olla laukeamatta mutta tiesin, että miesten miehenä Tero haluaa työntää kyrpänsä johonkin kuumaan, joten kun aloin varovasti kerjätä että saisin kovan kyrvän perseeseeni, näin kuinka kiilto Teron silmissä hurjeni Saatanan lutka nyt saat niin, että huomenna et kävele!

Näky taisi olla aika kiihottava, koska Tero veti käteni pois ja alkoi itse hieroa liukastetta takapuoleeni samalla puristellen persettäni ja kiusoitteli reikää sormilla. Aloin pyörittää persettäni ja kerjäsin, että saisin kovan kyrvän sisääni!

: Homoseksuaaliseen bb ellinoora kiimainen mies

Hymy lehti alastonkuvat thai hieronta homo Alasto suomi gay suomideitti
Homoseksuaaliseen bb ellinoora kiimainen mies 336
Homoseksuaaliseen bb ellinoora kiimainen mies Pienten lapsosten isit surevat nuoren viriilin tarhatädin menetystä varmaan pitkään, mutta lasten äidit eivät enää koe häntä uhaksi. Vanhemmilta lapset pois jos vapaana lapset surffailee seksiblogeja lukemassa. Miehet nuolivat koko vartaloa ja usein miesten kielet koskettivat toisiaan kiiman tiimellyksessä. Sairasta porukkaa tuomita toiset sen takia mitä kukin tekee työajan jälkeen. Nutturani kiristää kovin ja myös alapääni: Missähän mäntylä mahtaa olla koulunkäyntiavustajana
Bondage pics gay thai hieronta nummela 201
GAY SEURAA VARATULLE KALU HIERONTA En kyllä haluaisi että tuollainen nainen hoitaisi lastani. Onko minulla oikeutta edes käydä tarhan pihalla tai kasvattaa lapsia, koska harrastan seksiä niin vaimoni kanssa kuin soolonakin? Olen sitä mieltä, että sosiaalitoimi teki oikean ratkaisun irtisanoessaan naisen lastenhoitajan työstään. Jos nimittäin mietitään asiaa, niin monissa muissa kulttuureissa läpi historian on mm. Haiskahtaa laittomalta irtisanomiselta, korvauksia hakemaan. Tai sitten puutarhureita, eihän pusikon ajeleminen keskellä työpäivää sovi ja vielä yleisellä paikalla Juttuni ydin on että ketä viddu kiinnostaa?

Porno homo elokuvia suomalainen porn