Homo kuopiosta kanarialle vlc dieetti

   Gay-hieronta

Paljonko tosta napsuu tilille per kuukausi? Minulle tulee semmoset egee, siinä on kyllä vissiin vähän jotain asuntotukee lisänä. Hyvin pärjää ja mikäs estää tekemästä vähä töitäkin, eläkkeen lisäksi saa muutaman satskun tienata ilman eläkkeeseen kajoamista! Kannoin ämpärillisen taas aamusta, punnitsin sen Samalla mietin aamupainon ollessa ehkä kg, että kyllä on kauhee rasite poistunut minusta painon pudottua 21kg kolmessa ja puolessa kuukaudessa!

Sen kunniaksi nyt aamiaisexi 7 munan omeletti, jossa eilistä hyvää hernesoppaa; loraus tosta purkista Sweet Chilli Sauce Voittajaksi 12 minuutin mittelössä selviytyi Sonya Thomas, jota kutsutaan kilpasyöntipiireissä Mustaksi leskeksi.

Thomas laittoi tuulensuojaan siipeä, jolla hän vei voiton Joey Chestnutin nenän edestä. Taavi Kassila Ken valveilla ollessaankin on unessa, hän ei tunne elämän alkulähdettä, hänen mielensä on rakentanut näkymättömän seinän sydämen taloon, ja siksi hän kärsii. Uudet tavarat, uusi työpaikka, uusi ihmissuhde eivät ratkaise ongelmaa, ellei väliseinää poisteta. Hyvät teot ja henkiset harjoitukset ohentavat seinää, kunnes eräänä päivänä: Lääkärit eivät löytäneet toista luotia, mikä oli tunkeutunut vatsan kautta selkälihakseen, vaan ompelivat haavan kiinni, seurauksena tulehdus ja kuolema viikon kuluttua.

That's a power, that's a power that must rule in every land. En ole koskaan nähnyt Jumalaa, rakastan Häntä ja Hän on sydämessäni!! Siksi minä rakastan sinua Ystäväni, jota en ole nähnyt enkä tunne henkilökohtaisesti, mutta rakastan kuitenkin.

Olisi mahtavaa nähdä kuva sinusta! Voit käyttää allaolevaa linkkiä lisätäksesi yhden: Aimo Mattila Voi surku sua merjuska, täällä Hattulan Pukarojärwellä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta Merja Kinnunen Lähetä hieman säteitä tännekkin: Lähetän kauheen latingin napatsakrastani.

Mene makuulle, voi hetken aikaa huipata Nokkonen Urtica dioica eli isonokkonen on polttavalehtinen monivuotinen luonnonkasvi, jonka lehtiä voidaan käyttää ruokana pinaatin tapaan tai polttaa kuten tupakkaa! Nokkosen polttavuus johtuu lehdissä ja varressa kasvavista polttiaiskarvoista, joiden pinta murtuu kosketettaessa, ja sisältä ryöpsähtää polttavaa muurahaishapon kaltaista nestettä. Herkille ihoalueille osuessaan neste voi olla kivuliasta.

Nuoret nokkoset polttavat vain vähän, ja hansikkaiden kanssa poimittaessa kädet eivät vioitu. Polttavuus katoaa kuumennettaessa ja kuivattaessa. Polttiaiskarvat sisältävät muun muassa asetyylikoliinia, histamiinia, serotoniinia, muurahaishappoa, etikkahappoa, sitruunahappoa, foolihappoa, pantoteenihappoa, biotiinia ja koliinia Kansanperinteen mukaan nokkonen auttaa reumatismiin, munuaiskiviin ja astmaan.

Ainakin se on diureetti eli lisää virtsan eritystä, ja sisältää rautaa, kalsiumia, C-vitamiinia ja proteiinia! Nokkosen varren kuiduista tehdään paperia ja kangasta. Nokkoskankaan käytöstä Suomessa on merkkejä myöhäisistä rautakauden hautalöydöistä asti. Nokkosta käytettiin pellavan tapaan kankaankudonnassa, sillä se on sitkeää ja kestävää. Nokkoskankaan käyttö Suomessa loppui lähes kokonaan puuvillan tultua markkinoille.

Toivo Rautavaaran mukaan nokkonen on kaikista luonnonvaraisista kasveistamme ruokakasvina tärkein, koska se kasvaa kaikkialla, se on hyvänmakuinen, helppokäyttöinen, siihen ei kyllästy, siinä ei ole sivumakuja, sen ensimmäinen sato on kerättävissä varhain keväällä, jolloin tuoreravinnon sato on niukin ja sen ravinto-arvo on suuri.

Nokkonen on kaikista vihanneskasveista ravintopitoisin ja terveellisin. Nokkonen on kaloriarvoltaan samanarvoinen kuin peruna, kaksi kertaa ravitsevampi kuin porkkana ja lähes kolme kertaa viljeltyä pinaattia parempi. Nokkonen on piipitoisuudeltaan kertainen lehtisalaattiin verrattuna, C-vitamiinipitoisuudeltaan viisinkertainen appelsiiniin verrattuna, rautapitoisuudeltaan seitsenkertainen pinaattiin ja kalsiumpitoisuudeltaan kolminkertainen maitoon verrattuna.

Nokkosta ei tarvitse ryöpätä pinaatin tavoin. Nokkonen kannattaa kerätä aurinkoisella ilmalla vähätyppisestä maasta eli ei kompostin tai vastaavan vierestä. Nokkonen puhdistaa verta, lisää virtsaneritystä eli munuaisten toimintaa , vähentää anemiaa, laskee verenpainetta ja verensokeria, edistää suoliston toimintaa ja pintaverenkiertoa, auttaa yliherkkyysreaktioissa ja poistaa raskasmetalleja.

Minulla oli nokkosta saunan lauteilla kuivamassa, kerätty vain knuppeja. Ehkä haen tänään lajiketta lisää ja saan siitä hyvät savut. Nyt polttelin aromaattista tötsää puutarhakeinussa ja muistelin aikaa, kun kaikki kolme lasta nuotion ympärillä alasti kirmasivat savussa sankassa. Poltin siis eilisen nuotion loppuun ja sen tuhkan varmaankin laitan lannoitteeksi napanarulle ja mitä niitä on muita uudisviljelmiä minulla. En ollut huolissani tulen leviämisestä. Sensijaan vähän pelootti, kun hakkasin vesurilla maastoa ja kipinät vaan lentelivät iskun osuessa kiviin!

Tylsä alkaa olla vesuri, juu- aber- käy paremmin treenistä tylsällä hakkaaminen. Sitäpaitsi otan tänään esille samuraimiekkani ja leikin taas elokuvan Blind Fury sokeaa ninjaa! Katselen heitä uteliaana aitan ylisen ikkunasta siemaillen höperöjuomaa. Seitsemän facebookin kautta tarkkaan valittua neitsyttä makaa jaloissani raukeina ja onnen puna poskillaan, kun olen kalevaisen kansan heidän kohtunsa kautta uudelleeen siitänyt.

Uhvomiehet jollain mittauslaitteella löytävät Lidlin säilykepurkkikätköni risujen alta. Ymmärrän heidän kieltään, joka ei perustu vokaaleihin eikä konsonantteihin. Olenhan kuunnellut molotustaan radiosta, josta vuosiin ei ole kuuluniut kuin kohinaa. Josta kuitenkin pidemmän päälle alkaa oivaltaa jotain matemaattista rytmiikkaa. Eivät ole kovin älykkäitä humanoideja. Hei pojat, juma äkkiä tänne! Täällä on jotakin hianoo kamaa! Viedään nää kaikki Nibirulle! Lisää vimanoita laskeutuu rantamaille, mutta iso emäalus jollain sädetyksellä imaisee koko kaatopaikan sisuksiinsa.

Alan kyllästyä noihin teletappeihin ja päästän kiimahuudon aitan ylisiltä. Örkit paniikin vallassa pakenevat Tellukselta aber lattian tasolta femalet voihkivat: Aimooh, ei kai taas! Taas minun on sitten uhrauduttava ja antauduttava noille nymfoille. This is finnish the language we speak: Bulit tänksit kaikille minnaajille.. Siihen lopetti se vosu tökkimisensä Kansainväliset uutislähteet kertovat, että länsimaat ovat aloittaneet syrjäytetyn johtajan Muammar Gaddafin ulkomaille siirtämien rahojen palauttamisen Libyaan.

Kapinallishallinnon edustajat tapasivat tällä viikolla Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn, joka vaati malttia ja anteeksiantoa kapinallisilta. Gaddafin kannattajat ovat viime päivinä paenneet maasta tai vetäytyneet eri puolille Libyaa.

Sisällissodan päättyminen ja paluu normaaliin arkeen on ollut Libyassa vaikeaa, sillä maa kärsii valtavasta käteispulasta. Tätä paikkaamaan Britannia ilmoitti vieneensä noin miljoonan euron edestä Libyan dinareita maahan. Dinarit ovat peräisin Gaddafin ulkomaiselta pankkitililtä.

New York Timesin mukaan kapinallishallinto on alkanut korjaamaan sisällissodan tuhoja pääkaupunki Tripolissa. Viikonlopun aikana kaupungin vesijohtoverkosto palautettiin toimintakuntoon ja teiden korjaus aloitettiin keskustassa. Hajallaan olevat Gaddafin kannattajat ovat saaneet kapinallishallinnolta aikaa antautua tämän viikon lauantaihin. Takarajan on tarkoitus päättää keväällä alkanut sisällissota. Syrjäytettyä Gaddafia ei ole toistaiseksi löydetty. Gaddafille lojaalit taistelijat ovat kertoneet, ettei maan ex-diktaattoria tulla löytämään.

Eri lähteiden mukaan Libyan etelänaapuri Niger olisi ottanut vastaan noin Gaddafille lojaalin sotilaan joukon. Aiemmin useat Gaddafin lähipiiriin kuuluneet virkamiehet ja sotilasjohtajat ovat paenneet Nigeriin. En ole voinut talvisin käyttää pitkiä kalsareita vuosikymmeniin ja kerrostalossakin olen ollut 20 vuotta vain pikkuhousut jalassa, mutta villasukissa toki. En uskalla pudottaa painoa alle sadan kilon, silloinhan varmaan kesälläkin joutuisi käyttämään villavälihousuja?

Vettäkin satoi soutaessani Raimo Nisulan mökille. Siinä oli pihalla kauheesti herkkusieniä. Siltä ne näyttivät ainakin linssien ollessa sumuiset. Keräsin monta kiloa vaaleaoraakkelia ja toinen lajike taisi olla sitä blue zone etanansuippohiippaa.

Myymäläautolle kerkesin kuitenkin hyvin ja keräsin isoon jätesäkkiin napanarua. Pari vosua vanhempaa siellä vuotti minua tai myymäläautoa. Heille valehtelin keränneeni vain niitä nokkosia.

Siihen on joku luonnonsuojelualue julistettu. Olivat aivan tohkeissaan, kun ylistin heidän kauneuttaan ja suloisuuttaan. Vallan villiintyivät ja olisivat varmaankin ottaneet minut vastoin tahtoani, mutta onneksi Syrjälä OY: En siitä Syrjälästäkään ole varma, kun aina niin himoiten katselee minun kieltämättä komeaa vartaloani.

Aber; jos hän omistaa sen Hakolahden Kyläkaupan, voisin saada ilmaiset mökkisapuskat, jos vähän likistelin edes tisseistä. Sairaanhoitajan tehtävissä ilman laillista oikeutta työskennellyt nainen tuomittiin sakkoihin Oulun käräjäoikeudessa.

Nuori tummaihoinen mies joutui jättämään paikkansa Salon omakotiyhdistyksen talonmiehenä, koska yhdistyksen asiakkaat eivät huolineet häntä töihin Kokoomuksen todennäköinen presidenttiehdokas Niinistö on äimän käkenä kohtaamastaan murskakritiikistä Saksan sisäministerin mukaan maassa on 1 mahdollista ääri-islamilaista terroristia.

Heistä voidaan luokitella kykeneväksi terrori-iskuihin, ministeri Hans-Peter Friedrich sanoi maanantaina Bild-lehden haastattelussa. Noin 20 henkilöä on saanut koulutusta terroristijärjestöihin liitetyillä leireillä. Maan turvallisuusviranomaiset tarkkailevat näitä henkilöitä Israelin ilmavoimat pommittivat viime yönä epäiltyä asetehdasta Gazassa Maastopalo muutti Texasin tulihelvetiksi Ainakin 5 ihmistä joutui jättämään kotinsa Bastropin piirikunnassa, ja noin hakeutui hätäsuojiin, kun maastopalo eteni vauhdilla alueen halki Useat pietarilaiset hieraisivat silmiään torstai-iltana nähtyään taivaalla pilven, joka näytti erehdyttävästi ydinräjähdyksen sienipilveltä.

Venäjän hätätilaministeriö kuitenkin kiirehti vakuuttamaan, ettei ydinräjähdyksestä ollut mitään merkkiä. Meteorologien mukaan oudonmuotoinen pilvi saattoi muodostua ilmakehän harvinaisten olojen seurauksena alueella, joka oli hiljattain kokenut vuorotellen auringonpaistetta ja sadekuuroja. Skeptikot ihmettelivät, miten sienipilvi näyttää nousevan maasta, vaikka pilvet muodostuvat korkealla ilmassa.

Jotkut uskoivat, että pilvi on luotu keinotekoisesti I hope to hear back from you soon. Visit my web page and consider twice to corresponde me. Tosin Kela korvasi, mutta minä en saanut mitään korvauksia. Eivät enää tee eläinkokeita; ne on kielletty. Psykiatrisilla potilailla perinteisesti on kaikki uudet lääkkeet testattu, nyt ne testataan julkisen terveyshuollon puolella. Minä en enää suostu testaamaan mitään lääkkeitä, mutta eilen altistin itseni nettipelaamiseen ja ennen kuin huomasinkaan olin hurmoksissa ja vietävissä, otettavissa ja kusetettavissa.

Tarkemmin en nyt analysoi, mutta vasta Muka voitin neljä tai viisi bläkänd degger porakonettakin? Pääasiallinen tavoitteeni oli nousta pelaajien ranking- tilastossa mitaleille. Jouduin luovuttamaan Top listalla sijaluvulla 8.

Tykkää · · 13 tuntia sitten via Yksikätinen Rosvo Aimo on nyt yhteensä pistettä Aimo on saanut 3 tomaatit keskilinjalle, tästä sai pistettä. Aimo on saanut 3 banaanit keskilinjalle, tästä sai pistettä. Aimo on saanut 3 kelloja keskilinjalle, tästä sai pistettä. Pakko lopettaa, mutta taas on addiktio syntynyt? Pyydän anteeksi kavereilta, jotka ovat lähettäneet sata taikka kaksi pelipyyntöä, enkä ole reagoinut. Aimo on saanut 3 lippu keskilinjalle, tästä sai pistettä. Kirjoita 6 ensimmäistä nimeä kaverilistaltasi.

Henkilö jonka takia pimahdit: Henkilö joka vei sinut mielisairaalaan: Lääkitystä viilataan, nyt päiväannos ml Larkkua, Litoo reilusti ja Diapamii myös. Lisäksi testaamme yhdessä Leiraksen kanssa Karrilla kaikki uudet lääkkeet. Saan toki maksun jokaisesta reseptistä ja kursseja seuraavan kerran Sveitsin Alpeilla. Ilmoitti Nokian uusin ihmepuhelinkompuutteri juuri äsken tekstarina.

Joka kuuluu työsuhde-etuihin ja sen lahjoitti Orionin lääke-edustaja. Tykkää · · 10 tuntia sitten Aimo on saanut 3 7-luku keskilinjalle, tästä sai pistettä. Aimo on saanut 3 bar keskilinjalle, tästä sai pistettä. Antauduin nettipelaamisen kurimukseen Tutkijan asenteella. Niihin jää koukkuun perkele. Minä en ääneen juuri kiroile, mutta lopettaessani hypnoottisen session En ole koskaan himoinnut rahaa,nyt semmoinenkin aivan uusi ja kauhistuttava sielun pyrkimys valtasi minut.

Shoppailuhimoa ei ole koskaan ollut, nyt taisin tilata eurolla sitä ja tätä. Tarkkana pitää olla, kun ei kerennyt lukemaan niitä pieniä pränttejä. Olen ilmeisesti sitoutunut moneen ilmaiseen jäsenyyteen, jotka kaikki maksavat. Harmittaa, että yritin pelaajien Toplistalla nousta kärkeen. Päädyin sijalle kahdeksan ja sehän tällaisen kilpailuvietin omaavalle on masentava sijoitus Olen miettinyt laskenut tuota Haarpin käytön mahdollista tuhovoimaa Syy olisi Haarpin ensin lämmittämästä Ionisfäärikupolista takaisin iskeytyvän seisovan allon, eli stående våg -efektin saama takapotku, joka hajoittaisi jokaisen haarp- keskuksen pääteasteet saman tien!

Maanjäristysten kohonneeseen määrään vaikuttaa mielestäni aina lähtien lähenevien muiden isojen taivaankappaleiden läsnäolo aurinkokuntamme läheisyydessä ja maapallon vetovoima-alueen sisälle tulleiden planeettojen, komeettojen tai muiden painavien kappaleiden vaikuttava vetovoima eli gravitatiot ovat syy maapallon revintään ja maanjäristyksiin, mitkä joka päivä vain ovat lisääntyneet sitä mukaan, kun nämä taivaankappaleet ovat lähentyneet maapalloa Nibirun aurinkokunnan tullessa läpi meidän aurinkokuntamme.

Mieleeni tuli vain se, että kuitenkin gravitaatiovoima on erittäin heikko voima, kun ajatellaan, että pystymme hyppimään ja pomppimaan maankamaralla, mutta toiseksi erittäin voimakas, kun on pystynyt muodostamaan mustia aukkoja avaruuksiin, toisaalta En tiedä mutta kuullostaa vähän hullulta ajatukseltani!

No joka tapauksessa takaisin haarppiin ja pääasiassa maanjäristyksiin! Kun meillä Arton kanssa oli tässä viikkoja sitten 4 tunnin keskustelu puhelimitse ydinvoimaloiden vaarallisuudesta, jolloin minä keksin Arton ja Mölnerin teorioiden perusteella tämän Metaanijään eli metaaniklatraatin lämpenemisteorian; että ydinvoimaloiden neutroonivuot alas maahan olisivat syy juuri useiden jo räjähtäneiden ydinvoimaloiden tuhoutumisille!

Ja erikoisesti minä tiesin, että Fukushiman 4 reaktori oli tyhjätty ja reaktoripöntön pohjan korjaus ja vahvistustöiden vuoksi ei siellä ollut mitään sauvoja, joista sanoin Arto Laurille myös, että oli kumma kun tyhjä ydinpönttö räjähti kuin ydinpommi! Sitten ajattelin, että ei voi olla muuta mahdollista syytä kuin, että Metanijää oli räjähtänyt alla ja räjäytti neljään reaktoriin valtavan reijän läpi koko ydinreaktoripöntön.

Pyysin silloin Arto Lauria menemään OLK -alueelle katselemaan, jos hän löytäisi jotain porauspaikkoja tai jälkiä alueelta, kun asuu aivan vieressä! Arto soitti minulle sitten myöhemmin ja kertoi löytäneensä ne porausputket, joita sitten myöhemmin olimme Ulla-Riikka mukana kuvaamassa ja katsastamassa!

Olin ajatellut kaikesta yhdistelmällä, että Metaanijää oli kaikkien ydinvoimien suurin uhka, koska metaanijään lämmetessä vain pari astetta riitti saamaan aikaan kertaisen laajennuksen kosmisella nopeudella kasvavaksi ja täten räjäyttäen yläpuolella olevat ydinlaitokset ilmaan! Minusta olisi hienoa hyvät FB ystävät, että aina näistä alkuperäisistä ideoista ja ajatuksista Ettemme vain varastaisi ja blagioisi toistemme kehittämiä ideoita itselleme ja omisimme niitä omiksimme!

On valitettavaa, että tällaista tapahtuu jatkuvasti täällä FB -sivuilla ja YuoTubissakin! Hienointa minusta on se, että kun täällä yhdessä setvimme ja selvittelemme erilaisa asioita ja saamme erilaisia älynvälähdyksiä vieden asiaa eteenpäin YHDESSÄ kunnioitan toisiamme ja kirjoittaessamme kerromme tulevaisuudessakin idean keksijän nimen ja ajatuksen esilletuojan nimen, ettei meidän tarvitsisi myöhemmin keskusteluissa mainita Menipäs aikaa, kun wanhana peruskoulun opettajana oikoluin tekstin.

Liitän sen korjattuna Angelican ajatuksina blogiini Viihdefoorumille sekä Mystica- blogiin Voimaportaalle. Jatkossa voit ihan hyvin lähettää minulle privana tekstejäsi oikoluettaviksi ennen julkaisua Me synnytettiin vaivalla, ja vaivalla kuolemme kerta.

Mut se, mikä siinä on välillä, se olkohon lämpöä, lempeä! Kas, tuiskussa yhteen kun yhtyvi kaks,käy kulkukin helmommaks. Alus joutui ristiaallokkoon ja keulan yli tuli suuri aalto, mikä rikkoi matkustamon oven, seurauksella että vesi tunkeutui runkoon.

Lopulta alus kaatui ja ihmistä hukkui, vain 22 pelastui. Aluksen rakenteita oli korotettu ja reelingin vedenpoistoaukot keulassa oli muutettu umpinaiseksi. Lisäksi kippari oli käskenyt pysäyttää höyrykoneen. Aamiaiseksi pannulla silakkaa pihveinä, pari tomaattia, sardiineja snadi rasia, jälkiuunileipää ja kokomaitoa. Sitä mössöö on lautasella vielä runsaasti. Nyt kun ei vielä ainakaan sada, tarkoitus on vesurilla lähipäivinä 'siivota' koko mökin lähimaasto. Vedin päivän ensimmäiset hiet jo pintaan.

Hiukan taas siivosin piha-aluetta vesurilla oikaisten samalla selkäni. Siivoan G- mailia, jossa minulla oli liki viestiä. Olen kyllästynyt siihen, ettei niiden lomasta löydä Tärkeitä viestejä. Samalla tsekkaan esimerkiksi, kuka ja koska on liittynyt naamakirjaan kaveriksi ja säästän toki Tärkeimmät privat. Aika homma putsata niistäkin puolet pois? Käy kohta ohraisesti ja suljettu paikka taas kutsuu. Siis puraisin ylikypsää tomaattia ja siitä ruiskahti näppäimistölle.

Tuli mieleen se Tapion läppäri, jolle Tippuri - Tiina kaatoi vahingossa viiniä ja kone meni tilttiin. No se korjattiin entistä ehommaksi ja minä ostin sen ekan läppärini sitten 50 egellä. Asensin sinne Kompuutteri- lehden rompuilta innoissani sinne sata peliä ja ohjelmaa. Aber noissa luvun alun rompuissa oli saatanasti kaiken maailman vakoilu- ja haittaohjelmia.

Kone meni totaalisesti tilttiin, enkä ymmärtänyt sitä formatisoida. Onneksi läppäri 'unohtui' lukollisessa laukussa johonkin Hämeenlinnalaiseen kapakkaan. Poliisit varmaankin sinne hälytettiin epäillyttävän pommiuhan vuoksi loppuvuodesta Päivä jo pitkällä, äkkiä ne kuluvat. Päivä 93 mökillä ja eiköhän satasen paukkuessa tapahdu siirtyminen jääkauden sille Yoldia- jälkeiselle tasolle, jolla mökkikin suurinpiirtein sijaitsee?

Voiton puolella olen ja arvokkaita viestejä on nyt helpommin löydettävissä. Varmuuden vuoksi kaikki FB- kaveripyynnöt olen vahvistanut ennen niiden poistamista. Spotifai tai mikä se nyt on taustalle soimaan ja päikkäreiden jälkeinen päiväkahvee kiehumaan. Aika monta 'vanhaa' kaveria nousee kuolleista. Nyt kierros naamakirjassa ja Voimaporras, Mavefoorumi, Viihdefoorumi, kotisivu, bluejoku ja toki Uutiset ja tämän päivän sähköpostiakin on lukematta.

Ulkona syysmyrsky, tosin ei sada. Jos muutaman kerran kävisi nettitauolla vesurin kanssa? Matkustajakone syttyi tuleen - koko jääkiekkojoukkue menehtyi Venäjällä 44 ihmisen kerrotaan kuolleen lento-onnettomuudessa Jaroslavlissa Venäläisen Russia Today -uutiskanavan mukaan suurin osa koneen matkustajista oli KHL-liigan Lokomotiv Jaroslav -jääkiekkojoukkueen jäseniä. Somalialaismerirosvot ovat saaneet vapauttamistaan tanskalaisista noin 2,1 miljoonan euron lunnaat. Kymmenen ihmistä kuoli ja ainakin 40 loukkaantui pommi-iskussa korkeimman oikeuden edessä Intian Delhissä Koe-eläiminä käytetyt simpanssit pääsivät vihdoin päivänvaloon.

Simpansseja oli käytetty lääketieteellisissä kokeissa, joissa niihin oli tartutettu muun muassa hi-virusta ja hepatiittia. Julmat kokeet päättyivät jo , kun niistä vastuussa ollut lääkealan yhtiö myytiin. Sen jälkeen alkoi kuitenkin pitkä ja vaikea sopeuttamisprosessi, jossa apinoita valmisteltiin kohtaamaan ulkomaailma. Nykyisin simpanssit asuvat satojen muiden pelastettujen eläinten kanssa maatilalla lähellä Salzburgia Sri Lankan sisällissodan sotarikoksista vaaditaan jälleen puolueetonta kansainvälistä tutkimusta Korkeaa turvallisuusviranomaista vastaan suunnattu kaksoispommi-isku tappoi parikymmentä ihmistä Pakistanissa keskiviikkona Arviolta vähintään vuotias, yli kiloa painava jättiläinen saattaa hyvinkin olla suurin koskaan elävänä pyydystetty krokotiili.

Nyt Bunawanin kylän lähistöltä metsästetään kuitenkin vielä suurempaa petoa Hänen mukaansa kolme al-Qaidan tärkeintä johtajaa, mukaan lukien Osama Bin Laden, ovat kuolleet. Hän kuitenkin varoitti, että Amerikan pysyttävä varuillaan ja jatkettava globaalin terroriverkoston painostamista.

Panetta avasi samalla viikon kestävän tapahtumien sarjan. Niissä muistetaan kymmenen vuotta sitten tapahtuneita terrori-iskuja, joissa kuoli yhteensä 2 ihmistä.

Uskomattomat kuvat paljastavat astronauttien jalanjäljet kuussa. Nasa on julkistanut uusia kuvia Apollo-ohjelman laskeutumispaikoista Kuussa. Huikean tarkoissa kuvissa näkyy astronauttien 40 vuotta sitten jättämiä välineitä, heidän ajoneuvojensa jälkiä - ja jopa heidän jalanjälkiään kiertolaisemme pinnalla. Kuvat on otettu Apollo Yhdysvaltojen Apollo-avaruusohjelman puitteissa tehtiin vuosina kuusi miehitettyä avaruuslentoa Kuuhun. Kuussa kävi 12 astronauttia. Poliisi Sami Pöntinen lisäsi 3 uutta kuvaa albumiin Sekalaisia Aimo Mattila Minulla taitaa olla ulkoisella levyllä tuhansien kuvien joukossa yksi helmi, jonka otti muuan forssalainen poliisi.

Sain Teurolta kyydin 'mustalla maijalla' tänne Pukarojärven mökille Hattulaan ja kyytipalkaksi nostin toisen heistä niskaani ja vähän heiluttelin! Kutsuisin saunomaan, aber yhteystiedot kadonneet It was already being carted away and destroyed when the investigators got there. Sen tarjonta ei missään nimessä riitä. Nokialle kun siirryn, taidan aloittaa aamuni ihan muilla vieraskielisillä sivuilla!

Ahmadinejad Beckons Egypt to the Dark Side Kirjoittaja Mahariski » Tältä videolta päivämäärät ehkä voi nyt jo liittää jokainen allakkaansa ja opetella ulkoa aiemmin julkaistussa viestissäni ilmoitetut tapahtumat liittyen maan magneettisten napojen keikaukseen!

You never know when you need them! Ovat sekaisin taivaan tapahtumista? Arsi Harju mukaan Ruotsi-otteluun. Harju on vuosien kilpailutauon jälkeen päättänyt omalta osaltaan paikata suomalaisen kuulantyönnön heikkoa nykytilaa ja pukenut uudelleen ylleen 11 vuoden takaisen Sydneyn olympiakisojen vaaleanpunaisen kultamitalihuivinsa.

Harju on mukana tosimielellä. Hän raivasi tiensä maajoukkueseen voittamalla viikko sitten maajoukkuekatsastuksen ja työntää isänmaan puolesta yhdessä kahden nuortensarjalaisen tulevaisuudenlupauksen Henri Pakisjärven ja Tomas Söderlundin kanssa. Suomi-Ruotsi-maaottelun kansallislaulut ovat ohjelmassa perjantaina 9. Perjantain avauslajissa miesten moukarinheitossa Suomen joukkueen tavoitteena on kolmoisvoitto Daegun MM-kilpailuissa suomalaisista parhaiten menestyneen Olli-Pekka Karjalaisen johdolla.

Miesten kuulantyöntö alkaa stadionin Pohjoiskaarteessa perjantai-iltana kello Kunpa näkisi lähetyksen netistä! Kalakukon naatintaohje "Elä uattele enempöö vua naati ja tietennii maeskuttele Ota asseeks iso veihti ja kohtalaene huarukka. Pane eväs ettees toloku pöyvälle ei sua vapista. Ai kun saisi ahvenkukkoa! Kalakukon naatintaohje"Elä uattele enempöö vua naati ja tietennii maeskuttele Pistä iso veihti kärki eellä kuko selekää ja leikkoo eestaas nykyttämällä kämmene kokkoene aukko kuko selekää.

Ota lämpäre kättees, paa voeta piälle ja hujjaata iäntä kohti. Se olj kuorta särpimeks. Huokase ja raahotu, ota sitte huarukka kättees, kato kuko sissää ja tonkase. Näläkäs lienöö jo iha tolokuto etkä sisällöstä sua vielä selevee - niikö. Usko poes, eessäs on herkkuva. Se on aetoo Partas Hanna-vaenaan reseptillä tehtyä savolaesta perinneruokoo. Oekeeta ahvenkalloo kylykikylessä toesta killoo ja välissä sitä ihteesä eli ison punasilimäse possun kylykee helekuti hyvvee läskiä, tolokuttoma nuukasti lihhoo.

Lyöhä huarukkas syvemmälle hyvvään, ja mittee saet se kaekki on syötävvöö. Avvoo tuas suus ja laeta lasti mänemää. Ota huarukka poes suustas. Elä aattele ennee enempöö vua naati ja tietennii maeskuttele. Ossootko piättee, kummasta tykkeet enemmä Anna vua huaruka heilua iha reippaasti, ruotoloita ei tarvihe pelätä.

Rööhtäse välillä ja oijo ihtees. Isolla veihtellä suurenna reikee ja vuole kuorta lissee kitusiis. Syö nii paljo että napa ruskaa. Aperitiiviks soppii eriommaesesti kokkeljpiimä. Jäläkiruovaks soppii huiluuruppeema alakovi puolella hööstettynä tönkkösuolatuilla muikuilla, iha vua huikopalaks ikkäeku varalta ettei näläkä pääse yllättämmää.

Ou varovaene, joskus suattaa kalakukko kovaiänisesti huutoo ja potkia vielä poestuessaannii Elä kiireellä immeinen ihtees pilloo, hermos jos männöö, onko siitä illoo? Elä pikajunan vaahtia hössötä aena, vuan päevälläkkii joskus piäs pehkuu paena. Toppuuta joskus tuo tulinen tahti. Kokkeele mittee on tuo ruokalevon mahti! Kohta jo huomoot kuinka oes sommoo, katkasta virta, antoo hermoille lommoo!

Floridan yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan se riippuu siitä, millainen mies- ja naishormonien taso on ollut kohdussa. Mitä enemmän sikiö on altistunut testosteronille, sitä pidemmäksi nimettömät kasvavat. Tästä syystä miesten nimettömät ovat yleensä pidempiä kuin heidän etusormensa. Naisella tämä on toisinpäin. Aiemmissa tutkimuksissa nimettömän pituus on liitetty muun muassa sperman siittiömääriin, seksuaaliseen suuntautumiseen ja urheilumenestykseen.

Korkea testosteronitaso on liitetty myös vahvempaan seksiviettiin. Nimettömäni on sen suuruinen, mutta pidempi kuin etusormi. Vuodesta on tavaroita pitänyt takaisin viedä, mutta pelikoneet jäävät nyt tänne. Ei Mahdu Siljan autoon sitten millään.

Koetan nyt valita ne tavarat, joille on aktiivikäyttöä kaupungissa. En ehdi millään lukea sitä, sillä kaverimäärä on kasvanut aika lailla ja on sentään kohteliasta päivittäin käydä kuulumiset tsekkaamassa. Kukaan ei ole enää turvassa. Järkyttävän painostava ja pelottava kauhukirja ilmestyy lokakuussa Aimo Mattila Tulen ensi viikolla mökiltä pois, kun päivää tulee täyteen. Älä missään nimessä lykkää kyseistä kirjaa Omistuskirjoituksella postiluukustani.

Lieventävänä asianhaarana olkoon oven eteen ilmestyvä laatikollinen 'mehujasi' Mainoskin oli jo niin pelottava! Ja tämä keskustelu tosiaan noin käytiin. Mutta ei tämä metaanijään idea ihan noin yksinkertainen silti ole. Itse kun kävin sen perusteet opiskelemassa mm. Nils- Axel Mörneriltä ja Grabbe Sjöberiltä. Bodan luolastoista kesäkuun alussa Ruotsista.

Samoin etta metaani räjähtää kosmisen nopeasti. En tällä millään tavoin halua vähätellä Angelican osuutta, en toki. Mutta tosiaan tiedon polun alkujuuret ovat syheröisemmät vievät Ruotsiin asti tapauksessamme. Olen asiasta Angelican idean pohjalta keskustellut useastikin Mörnerin kanssa. Ja hän on suorastaan "oudon vaitonainen" jatkokeskusteluissaan.

Ja varovaisena vetoaakiin vähäiseen tutkimukseen. No nyt kun kuulimme Ausraliasta, että tämän teorian takia IAE jo tappaa konetuliasein asiasta tietäviä tulee alleviivattua vahvasti oikeassaolummer! Ja teen sen toki taas tähänkin muttailematta. Kyllä yön pimeydessä ääni kiiri kauas täällä järviylängöllä! Kuikat ja joutsenet saivat tuta Ikurin ihmeen Rakasta viimeiseen hengenvetoon asti, pidä lujaa kiinni ja kerro joka päivä kuinka paljon välität.

Vältä turhia riitoja ja ilkeitä lauseita. Onko tällä porsaalla ihmisen kasvot? Guatemalan syrjäisessä kylässä nimeltä Santa Cruz El Chol leviää kauhu. Kylässä on syntynyt epämuodostunut porsas, jolla paikalliset väittävät olevan ihmisen kasvot. Luultavasti kyseessä on hydrokefalus eli vesipäisyytenä aiemmin tunnettu kehityshäiriö, mutta paikallisten vakaumusta ei horjuteta.

Lisää ihmetystä herättää se, että samana iltana kun porsas syntyi, kylän taivaalla nähtiin outoja valoilmiöitä - ja tämähän ei voi olla sattumaa. Kyläläisten mielestä outo otus syntyi ufojen vierailun seurauksena.

Viljelijä, jonka sikalasta otus löytyi, on ihmeissään: Otus pääsi useille guatemalalaisille tv-kanaville. Siitä on levitetty tietenkin myös videon Youtubeen. Meikä manne kävi Pyhän Laurin raunioilla Pyhän Laurin kirkko ja se hylätty, Pyhän Birgitan kirkko? Mulla on 25 vuotta ollut mielihalu vaeltaa Birgitan polku siellä jossakin Hml - Tre välillä Mitä teit Aimo? Täytyypä scannata muutama kuva. Kasvatin ensi kerran täysparran ja hieno kuva se on, missä mukamas kanteletta soitan Lempo Lemmink'äinen aika velikulta Rauni viehkeä käytätkö meseä?

Poistin pari netistä imuroimaani 'ilmaista' ohjelmaa, jotka poistivat muutaman rekisterivirheen tai jonkun muun ongelman. Ärsytti, kun joku ponnahduspalkki koko ajan kehotti lataamaan maksua vastaan koko ohjelman ja kertoi koneella olevan tosi vakavia ongelmia.

Siinä ehkä riittävästi puuhapäivään protskuja? Olen tässä yön hämärässä jatkanut pakkaamista. Hain juuri puuliiteristä lisää kasseja, kävin samalla paskalla pimeydessä manaillen vessapaperin vähyyttä.

Vuorokauden vaihteessa päivitin FB- profiiliani ja vaihdoin kuvakseni siellä kämmenen varjon sijaan kasvokuvani; eiliseltä. Koitin Tohtori Toloselta tilata jotakin, mutta töpeksin taas Visa Electronin kanssa jotenkin. Edellisyönä kyllä soittivat puhelimella jostain nettikolikkosivustolta, että laita sitä rahaa nyt hyvä mies äkkiä ja paljon: Toinen kortti minulla on tämä S- etukortti, jota en ole käyttänyt kertaakaan.

Viime kesänä maksoin sata euroa Pirkanmaan Osuuskaupalle lunastaakseni sen. Kun pääsen Nokialle, käyn asiointipisteessä ja haluan verkkotunnukset salaiselle tililleni, jonne alan kerätä matkarahoja Bosniaan.

Visa depit; mitähän sekin tarkoittaa ja ei aavistustakaan, mikä semmoinen S- pankki on? K-plussakorttia en tajunnut käyttää myymäläautolla ennen kuin näin yhden mummun niin tekevän. Täytyy juma opetella mitä korttia missäkin vilautellaan, tai varmuuden vuoksi joka paikassa kassalla kinuta alennuksia ja lyödä molemmat kortit tiskiin.

Jos alkaa neiti urputtaa, kaivan esille ajokortin ad. Ajattelin lähiaikoina ottaa yhteyttä entiseen työnantajaani, jos vaikka tekisin sinne Pitkäniemeen keikkaa.

Täytyy ensin selvittää, kuinka paljon saan kuukaudessa ansaita eläkkeen päälle sen suuruuden muuttumatta! Pari sunnuntaiyötä ehkä olisi sopiva määrä, siis 22 tuntia surffailua netissä potilaiden nukkuessa.

Jäisi laatuaikaa valoisalle ajalle. Ehkä Mahariskin Kirpparilla netin kautta voisi jotain myydä? Rahantuloa ei voi estää! Helsingin kaveri olisi kovasti tulossa vinyylejä ostamaan. Hänelle myin sen Apollo- yhtyeen levyn, jota Harri Saksala kyllä koekuunteli, mutta piti liian kalliina.

About vinyyliä hyllyssä, yhteisarvoltaan? Olen valmis myymään kaikki. Yritin joku vuosi takaperin saada yhteyttä Tuurin kyläkauppiaaseen, mutta sain vain soiton sihteeriltään juuri, kun olin paskalla mökin huusissa jumalattomalla ukonilmalla. Yhteys pätki ja Vesa jäi ilman collectionia, joka on kokonaisuus ja mieluusti luopuisin siitä sellaisenaan, mutta en taviksille. Japanilaiset ovat jo vuosia sitten kehittäneet lasersoittimen, jolla pystyy savikiekkoja kuuntelemaan ja ihmevekotin on älykäs: Näin ainakin mainostettiin näyterompulla, jonka tilasin Japanista.

Hinnat vaan olivat tuolloin vielä hirvittävät! Ehkä kannattaisi selvittää, onko viidessä vuodessa hinta laskenut? Sellainen vehje on haaveena ja taidampa tehdä päinvastoin, ostan vinyylejä kirppareilta? Kaikki ehjäkantiset kelpaavat, jos japsivehje kerran korjaa levyn rapinat. Kansikuvat ovat taidetta ja jossain vaiheessa kuvaan parasta kantta ja laitan jollekin voorumille gallerian.

You find me also by Google search with my nickname Mahariski, but I'm not yet Mahatma, perhaps Massimo? Aimo, can you tell me what it is meant by Mahatma and Massimo?

I met someone once who called me Mahatma but I didn't know what they meant by it. The most famous Mahatma was Gandhi! Mahat means great and ma soul. Massimo sounds to me an Italian word meaning very big. Riski is finnish and means strong. Now with powerful workflow tools helping to automate file management duties like copy, move, delete, save-for-web and more.

Fastest RAW viewer ever. Instantaneous display of the next image in line when computer resources allows. Instant industry-standard Adobe XMP compatible rating and tagging. This is the bit version. The Adobe® AIR, runtime enables you to have your favorite web applications with you all the time. Since applications built for Adobe AIR run on your desktop computer without a web browser, they provide all the convenience of a desktop application. In short, Adobe AIR means applications that are easier, more powerful, and more fun to use.

Be safe on the web: Adobe AIR helps ensure safe installations by requiring digital signatures on each AIR application that identify the application and its creator before you install. Adobe Systems Inc - 3. Adobe Flash Player is the high performance, lightweight, highly expressive client runtime that delivers powerful and consistent user experiences across major operating systems, browsers, mobile phones and devices. Installed on over million Internet-connected desktops and mobile devices, Flash Player enables organizations and individuals to build and deliver great digital experiences to their end users.

Immersive experiences with Flash video, content and applications with full-screen mode. Low-bandwidth, high-quality video with advanced compression technology. High-fidelity text using the advanced text rendering engine. Innovative media compositions with 8-bit video alpha channels. Blend modes, radial gradient, and stroke enhancements. This download is the standalone installer for Firefox, Opera and other Gecko-based browsers. In contrast to raster bitmap graphics editors such as Photoshop or Gimp, Inkscape stores its graphics in a vector format.

Vector graphics is a resolution-independent description of the actual shapes and objects that you see in the image. A rasterization engine uses this information to determine how to plot each line and curve at any resolution or zoom level. Contrast that to bitmap raster graphics which is always bound to a specific resolution and stores an image as a grid of pixels.

Inkscape can import and display bitmap images, too. An imported bitmap becomes yet another object in your vector graphics, and you can do with it everything you can do to other kinds of objects move, transform, clip, etc.

While Inkscape does not have all the features of the leading vector editors, the latest versions provide for a large portion of basic vector graphics editing capabilities. People report successfully using Inkscape in a lot of very different projects web graphics, technical diagrams, icons, creative art, logos, maps.

Sitähän on tallella läppärikllä ja ulkoisella levykkeellä tuhansia nettisivullisia Pikkuhiljaa alkaa verannalle kertyä laukkuja 'kaupunkiin muuttotavaraa'. Aloin miettimään, että jos saisin Yakarin hakemaan minut pakettiautollaan, niin saisin painonnostotangon ja -kiekot mukaan Sarpattiin. Siellä olisi grillin vieressä hyvä nostella koko homo sarpatikus- lajikkeen! Tanko painaa lukkojen kanssa 10kg. Sain sen joululahjaksi , jolloin alkoi pullistelu. Painoja yhteensä 80kg; siis tangon on painettava 8kg.

Eli tämän kesän rekoordit pitäisi laskea nyt sitten uudestaan, tai parempi tänään kokeilla maksimit! Lisäkiekkoja on jonkun verran ja ne roudasin 'Vikin' romukasalta Hml Ojoisten nykyisen Palloiluhallin kohdalta. Hammasrattaat pitäisi punnita uudestaan, mutta joskus olen niitä arvioinut näin: Isoimmat kiekot 2x80kg ovat aikain saatossa jääneet jonnekin, kun ei ole ollut Miestä muuttamassa!

Perkeleen Rumbiini, Hämeenlinnan Kisan keihäsmies, kun ei ole palauttanut penkkipunnerrustelineitäni, jotka teki Hämeen Perunan Kantolan tehtaalla muuan kaveri. Niitten korkeus riittäisi jopa kyykkytelineeksikin? Moukariakaan ei ole palauttanut, jonka Hml Tarmo osti minulle Tarmon gr kustantama 'ilmarinta' on tallella, jolla kaverini Hannu Tuomi heitti 'Raviradan' kentällä pitkälle päälle 70m ja kisoissa kävimme joskus Nokialla.

Hannu heitti Hovisen Seppoa vastaan ja minä kuvasin myös Eestin miestä. Toisen kerran minäkin sitten olin heittämässä, kun vastaan asteli tappijalka Jorma Kinnunen. En muista kumpi voitti, siitä on jo aikaa. Kuvia kyllä on ja tapahtuma taltioitu esiaviollisen aikani 'elämänkertaan' kattaen vuodet - Liki sivua wordilla! Se on lähdeteos nyt, josta voin laatia vaikkapa Hämeenlinnan nyt jo lopetetun Parapsykologisen seuran historiikin.

Jonka perustajajäsenistä olen ainoa elossa oleva. Olisi aika kertoa sen ajan selvänäkijöistä, meedioista, uhvomiehistä. Jotka minun oli ilo tavata useimmat. Kännykkä piippasi ja tuli tekstiviesti: Hyvinvoinnin Tavaratalo kiittää tilauksestanne. Ilmoitamme, kun tilaus on toimituksessa. Toivottelee asiakasta palveleva kiimatorttu asiakaspalvelu hyvinvoinnin. Tohtori Tolonen sieltä laittaa Nokian Postiin minulle testattavaksi uusimpia niitä lääkkeenomaisia tuotteitaan.

Minähän en vitamiinejani itse maksa, prkl. Franco Columbu Marjisvideo Näyttökerrat: Tämä on saanut vajaassa vuorokaudessa aika runsaasti katsojia. Mikähän mahtaa olla Mahis- vilmien ranking? Jospa Marjis3 tekee siitäkin jonkun listauksen?

Mahariskin sekoilut noin vuonna paremmuusjärjestykseen katsojamäärien perusteella. Nehän yleensä korreloituvat julkaisun tasoon. Herra Rautarunnari voisi kerrankin myös laittaa vaikkapa tähän ketjuun TOP10 videotaan katsotuimmassa järjestyksessä.

Taikka mielummin kaikki videot, eli TOP30? Ne ovat YouTubessa vaikeasti haettavissa, kukaan ei osaa kirjoittaa pohojammaa!. Näin vähäiset vanisi saisivat kerrankin tarpeekseen ja pyytäisivät kuvaamaan jatkossa vain minua Monet ovat olleet kutsuttuja kesän aikana, nyt vain Valitut pääsevät paikalle Minut on liitetty johonkin toiseenkin Kesti- ryhmään.

Kemikaalihavainnot Suomessa - ketju on liiankin aktiivinen, taidan erota siitäkin ryhmästä. Aber aamulla en päässyt sinne, jotain ongelmaa salasanan kanssa. Poliisi on takavarikoinut suuren määrän amfetamiinia ja kokaiinia. Pelkästään Suomessa on ollut pidätettynä tai vangittuna yli 10 epäiltyä. Helsingin huumepoliisi on paljastanut poikkeuksellisen ammattimaisesti toimineen, kansainvälisesti järjestäytyneen huumeorganisaation.

Toiminnan epäillään jatkuneen useita vuosia. Bisneksen arvellaan tuottaneen kokonaisuudessaan jopa miljoonia euroja. Iltalehden tietojen mukaan pelkästään Suomessa on takavarikkoon saatu useita kiloja amfetamiinia ja kokaiinia.

Kotietsinnöissä on myös löytynyt laittomia aseita. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Suomessa toimivan moottoripyöräjengin epäillään järjestönä olleen mukana näin laajassa huumeiden salakuljetuksessa ja levityksessä sekä keränneen siitä saadun voiton.

Huumeita epäillään salakuljetetun Suomeen etupäässä henkilöautojen rakenteissa tai tätä tarkoitusta varten tehdyissä koteloissa. Autot ajettiin laivaan yleensä pohjois-Saksassa. Salakuljettajien epäillään olleen Helvetin Enkelien värväämiä ulkomaalaisia henkilöitä. Jengiläiset eivät tiettävästi osallistuneet varsinaiseen salakuljetukseen. Heidän epäillään vastaanottaneen huumeet ja hoitaneen myynnin. Huumeiden alkuperää ei toistaiseksi ole pystytty selvittämään.

Poliisi pääsi Helvetin Enkelien huumevyyhdin jäljille tiettävästi jo pari vuotta sitten. Tutkinnan edetessä alkoi selvitä, että jutun lonkerot ulottuvat paitsi Pohjoismaihin myös keski- ja etelä-Eurooppaan. Iltalehden tietojen mukaan varsinkin Norja ja Hollanti ovat olleet keskeisessä asemassa. Kiinniotettuna ja vangittuna on IL: Poliisin hallussa oli Suomessakin enimmillään yli kymmenen epäiltyä. Suomen osalta huumevyyhdin tutkinta on loppusuoralla. Rikoskomisario Jari Pynnönen kertoo, että esitutkintapöytäkirjat on tarkoitus lähettää syyttäjälle vielä tämän kuun aikana.

Muissa maissa jatkuvaa esitutkintaa: Pynnönen ei suostu kommentoimaan. Hän ei myöskään halua esittää tarkempaa arviota koko vyyhdin laajuudesta. Leningradin piiritys alkoi 70 vuotta sitten. Lähes 2,5 vuotta jatkuneen piirityksen aikana kuoli satojatuhansia ihmisiä pääasiassa nälkään.

Leningradin piirityksen alkamisesta tulee tänään kuluneeksi tasan 70 vuotta. Saksalaisjoukkojen lähes 2,5 vuotta jatkuneen piirityksen aikana kuoli satojatuhansia ihmisiä pääasiassa nälkään. Leningradin valtauksen epäonnistuttua saksalaisten yrittivät kukistaa kaupungin ja sen asukkaat tykistö- ja ilmapommituksin sekä nälkään näännyttämällä. Piiritys päättyi tammikuussa On ilo päästä ryhmään tähän, sormi puutui vierittäessäni viestejä alaspäin Poistin itseni juuri r.

Kutsukaahan kaikki kaverinne mukaan ensimmäiseen valtakunnanlaajuiseen Pakkoruotsilakkoon. Naisten G-piste on sanan shopping viimeinen kirjain.

Nainen valitsee miehen, joka valitsee hänet. Avioliitto on sitä, että nainen pyytää miestään riisumaan pyjamansa -pestäkseen sen. Vanhempi kehu et tapas ihanan nuoren uroon ja sillä oli "keppii" tatuoitu ADAM.

Sellaisillekin jotka vasta aloittavat siitä, josta me kaikki olemme kerran aloittaneet. Vegaaniruokavalio ei tee ihmisestä heikkoa. Isi, mummo makaa taas tuola rannalla kaulaa myöten hiekkaan haudattuna! Taasko se saatanan nousuvesi on huuhdellut sen esille?! Ystävä on hän, joka työntää sinut matkaan kun epäröit, luottaa kun et itse luota. Ystävä on hän, joka näkee, mihin pystyt. Ystävä on hän, joka kysyy oikeita kysymyksiä, jotka ohjaavat eteenpäin, kun pelkäät menettäneesi suunnan. Ystävä on hän, joka ei puukota selkään.

Ystävä on hän, jonka kanssa jakaa ilot ja surut. Peilissä itketyt kasvot, silmät kuin Niagaran putoukset, kyyneleet jotka jaksavat virrata loputtomiin. Surusta, murheista, sinusta, pohjattomasta ikävästä, toiveista.

Viesti on liian pitkä. Käytä Keskustelun sijaan Viestit-toimintoa. Katso silmiini ja hymyile, virnistä jälleen että tunnen taas eläväni. Tatuoi penikseesi Euro ja näe rahojesi kasvavan, voit hyväillä pääomaasi eikä sinua haittaa kun vaimo imee säästösi On vain yksi opettaja, kaikkialla läsnäoleva jumalallinen tietoisuus, Hän puhuu kaikkien uskontojen, pyhimysten ja profeettojen suulla.

On vain yksi uskonto, elämän oma uskonto, eri uskonnot ovat vain tämän yhden uskonnon eri muunnelmia. Jokainen tilanne ja jokainen kohtaaminen on Hänen opetustaan meille, että ymmärtäisimme etsiä Häntä, kaiken onnen ja rakkauden lopullista lähdettä, sillä vain Hänessä voimme kokea ikuisen täyttymyksen. Taavi Kassila -Kiitos Että Olet- "1. Joku nainen siellä kihersi ja olisi varmaankin tänne mökille Miesten iltamiin tullut antamaan sylitansseja, mutta helvetin hyvällä lontoon murteella Piccadillystä vasemmalle ilmaisin jyrkästi: Alkoi sitten ehdotella , että ottaisin häneltä edes jotain vastaan näin aluksi.

Että jos täällä mökillä tekemääni Family Heritage -sivustoon ottaisin laajennusosan. Sovittiin nyt sitten, ettei enää soittele Ilmaisversiossa saa olla max sukulaista ja ne naputtelin yhden päivän aikana: Taaperoikäisiä en voinut ottaa, eikä ole tietojakaan.

Annan muutamille selväpäisille sukulaisille mode- oikeudet. Yksi heistä ehkä tulee Miesten iltamiin: HexTople 12 marzo Terrybon 12 marzo KmsOvemy 12 marzo Fhhbries 12 marzo Michaelagrig 11 marzo Terrybon 11 marzo Rvuavoits 11 marzo PmdFaido 10 marzo Michaelagrig 10 marzo Terrybon 10 marzo Terrybon 9 marzo HnuTople 9 marzo GbrOvemy 9 marzo ErnestCip 9 marzo Fvvbries 8 marzo Fntavoits 8 marzo StevenBoish 7 marzo FnaOvemy 6 marzo Okmtudge 5 marzo JbrFaido 5 marzo LabOvemy 5 marzo Larrydialf 5 marzo Stevenniz 5 marzo Kmefoolf 5 marzo BradleyDrait 4 marzo Kmlavoits 4 marzo Kknbries 4 marzo Larrydialf 4 marzo FvvFaido 3 marzo FfvOvemy 3 marzo DavidVenry 3 marzo Noblemowly 3 marzo RvgTople 3 marzo FvvBoalm 3 marzo Pplavoits 2 marzo Gbbbries 2 marzo Dvsweeld 2 marzo OmsTople 2 marzo Dvsceaxy 1 marzo Okakayani 1 marzo Fbdphemi 1 marzo OndcWeelf 1 marzo Dbfpailt 28 febbraio FazFaido 28 febbraio Gbbchiesy 28 febbraio LqvTople 28 febbraio DvsBoalm 27 febbraio Gblavoits 27 febbraio Olabries 27 febbraio LqxUnict 27 febbraio LmvTople 26 febbraio Lqhqueews 26 febbraio Fbobries 26 febbraio Fvbdagique 24 febbraio FvrInsunc 24 febbraio Gbmkeync 24 febbraio Gbdideoto 23 febbraio Flamag 23 febbraio TbsFaido 23 febbraio GrdUnict 22 febbraio EvgTople 22 febbraio Brcqueews 22 febbraio Gbrbries 21 febbraio FvlStabe 21 febbraio FvrJeash 21 febbraio LtvOreme 21 febbraio MndUnlilt 20 febbraio RnlBoalm 20 febbraio Gnatrops 19 febbraio Lmfreest 19 febbraio GbrOvemy 19 febbraio GblInhar 19 febbraio Gbcimpog 19 febbraio Gbtbluse 16 febbraio VrcOreme 16 febbraio Bdcdromb 15 febbraio Gbcthymn 15 febbraio Hjnalums 15 febbraio Hndbluse 14 febbraio Fbjphemi 14 febbraio LbdOreme 14 febbraio Pbddromb 14 febbraio Lmnthymn 14 febbraio Hazalums 13 febbraio Tbdbluse 12 febbraio GbbOreme 12 febbraio Hpzdromb 12 febbraio Haxthymn 11 febbraio Lmcalums 11 febbraio Insbluse 10 febbraio Ldvzoowly 10 febbraio Psadromb 10 febbraio Krdthymn 9 febbraio Ldfmaymn 9 febbraio Lwxtrops 8 febbraio OmbStath 8 febbraio OmcTrawl 8 febbraio Qblthymn 7 febbraio Tvbreatt 7 febbraio Ombfmoinly 6 febbraio Kenckayani 6 febbraio Vrczoowly 6 febbraio Mvsdavoits 5 febbraio Gpmcfoolf 5 febbraio Lvedprirty 4 febbraio Brvsagricy 4 febbraio Dxveffica 3 febbraio EbsflStabe 2 febbraio FbsfJeash 2 febbraio MhtUnlilt 1 febbraio Fvesanerop 1 febbraio Rokavoits 30 gennaio Ecfvpridge 29 gennaio ObdrInveno 29 gennaio Ecfvpridge 27 gennaio Rvdavoits 27 gennaio Vecupridge 26 gennaio Lbdzanerop 26 gennaio OmrInveno 26 gennaio Mbedtavoits 26 gennaio Hntvagique 24 gennaio Lssdvdjatoto 24 gennaio OndcWeelf 24 gennaio BdvcPaype 24 gennaio Brcqueews 23 gennaio Vecagricy 22 gennaio Brcanerop 22 gennaio Vedqueews 22 gennaio VdvInveno 21 gennaio Vedqueews 21 gennaio AwtsPaype 20 gennaio AwtsPaype 19 gennaio Vedqueews 19 gennaio VdvInveno 19 gennaio Gbvematry 18 gennaio Fdnqueews 18 gennaio AmvtPaype 18 gennaio DbsStaise 18 gennaio LbdInveno 18 gennaio Gevematry 17 gennaio Fndqueews 17 gennaio AmtPaype 17 gennaio DdnStaise 17 gennaio LmeInveno 17 gennaio Fndematry 16 gennaio DmdStaise 16 gennaio Fndqueews 16 gennaio AndPaype 16 gennaio LbsInveno 15 gennaio Fwenqueews 15 gennaio ApzPaype 15 gennaio Vdntmobby 14 gennaio Faaematry 14 gennaio MbsWeelf 14 gennaio AsdPaype 14 gennaio Lndbries 14 gennaio LvdInveno 13 gennaio Enmupridge 13 gennaio Jecsreucky 13 gennaio MdvxWeelf 13 gennaio LmrInveno 12 gennaio Enupridge 12 gennaio Kbdsreucky 12 gennaio MndWeelf 11 gennaio Lnsbries 11 gennaio FvbInveno 11 gennaio Kbsreucky 11 gennaio EVtwayday 11 gennaio McsWeelf 11 gennaio FecInveno 10 gennaio KbsObergo 10 gennaio Fbdagricy 10 gennaio Dbseffica 10 gennaio Ldclaurn 10 gennaio FffnSmence 9 gennaio QblIgnons 9 gennaio Fzaagricy 9 gennaio Derxeffica 9 gennaio Abdanerop 8 gennaio ZmsAttiLm 8 gennaio Lbhprirty 8 gennaio Jbbbagricy 8 gennaio Dcfxeffica 8 gennaio QnvlIgnons 8 gennaio Azabanerop 7 gennaio Lnfhprirty 7 gennaio Dcxeffica 5 gennaio QbslIgnons 5 gennaio Axxbanerop 5 gennaio Lgnhprirty 5 gennaio Dndeffica 4 gennaio Lvfbprirty 4 gennaio Jnxvagricy 4 gennaio Dmdeffica 3 gennaio QvbvIgnons 3 gennaio Ansanerop 3 gennaio ZqvyAttiLm 3 gennaio Lnolfprirty 3 gennaio QvvIgnons 2 gennaio Dnbceffica 2 gennaio Lpbofprirty 1 gennaio ZbstAttiLm 1 gennaio Jwemagricy 1 gennaio Dsbceffica 1 gennaio Lpofprirty 31 dicembre QcgbvIgnons 31 dicembre Dbsdbeffica 31 dicembre Jvsxxagricy 31 dicembre Adsbanerop 30 dicembre ZvstAttiLm 30 dicembre Lpoprirty 30 dicembre QcgvIgnons 29 dicembre Jbsxxagricy 29 dicembre Dsbgbeffica 29 dicembre Avreanerop 29 dicembre Lsbeprirty 29 dicembre LdfvIgnons 28 dicembre Dsbgeffica 28 dicembre Jtaxagricy 28 dicembre Lsxileprirty 28 dicembre LbsdbaIgnons 27 dicembre Dbsabggeffica 27 dicembre Jtbwwagricy 27 dicembre Lsbxvsxprirty 27 dicembre Wedheanerop 26 dicembre LbsbyaaIgnons 26 dicembre Dbsggeffica 26 dicembre Lsbxxprirty 25 dicembre Cdnheanerop 25 dicembre Dbsdbeffica 25 dicembre Jthasvagricy 25 dicembre JbsdnAttiLm 25 dicembre LbsbyIgnons 25 dicembre Lwbssprirty 24 dicembre Dbeweneffica 24 dicembre Cbsohcanerop 24 dicembre Jthasagricy 24 dicembre Lwsprirty 23 dicembre LtiukyIgnons 23 dicembre JbsfgxAttiLm 23 dicembre Dvenreneffica 23 dicembre Cpkhcanerop 23 dicembre Labbprirty 22 dicembre KdsnfOreme 22 dicembre LtholdBoalm 22 dicembre MlokmUnlilt 22 dicembre Ecvskylalums 22 dicembre Fnejcbluse 21 dicembre SvesbDyenue 21 dicembre LtholdBoalm 21 dicembre EcrvvbSwibra 21 dicembre Lwbganerop 21 dicembre Mnsbbtavoits 20 dicembre Faribfmbftaina 20 dicembre UbbewjInsunc 20 dicembre UbbewjInsunc 19 dicembre GrvcexNum 19 dicembre Lwbganerop 19 dicembre EcrvvbSwibra 18 dicembre Faribfmbftaina 18 dicembre Lbvnwanerop 18 dicembre Msnbbtavoits 18 dicembre EcrbSwibra 17 dicembre Msnbbtavoits 17 dicembre Farimbftaina 17 dicembre UsnbbcInsunc 17 dicembre Lbvnwanerop 16 dicembre UsnbbcInsunc 16 dicembre EcrbSwibra 15 dicembre Farimbftaina 15 dicembre VbsfynSwibra 15 dicembre Msnbtavoits 15 dicembre Farimftaina 15 dicembre Msnbtavoits 14 dicembre UnrebbcInsunc 14 dicembre Lbvwanerop 14 dicembre VbsfynSwibra 14 dicembre Farimftaina 13 dicembre VbsfySwibra 13 dicembre Msbtavoits 13 dicembre Rdnkkylalums 13 dicembre Famybftaina 13 dicembre Msbtavoits 12 dicembre LnsoldBoalm 12 dicembre VbsfySwibra 11 dicembre Rdnkkylalums 11 dicembre Famybftaina 11 dicembre LnsoldBoalm 11 dicembre Rnsalalums 11 dicembre LolmhIgnons 11 dicembre KdfnOreme 10 dicembre Fzqqwbluse 10 dicembre KdbccfOreme 10 dicembre MunbsUnlilt 10 dicembre MunbsUnlilt 9 dicembre LtvyhIgnons 9 dicembre JybsaAttiLm 9 dicembre LtvyhIgnons 8 dicembre Rvgbylalums 8 dicembre Fwnaecbluse 8 dicembre KdbccfOreme 8 dicembre Lssdvdjatoto 8 dicembre Mbjmvkavoits 7 dicembre Lswesdjatoto 7 dicembre Jeinstaina 6 dicembre Jsdfbthuck 6 dicembre Hvdbmag 6 dicembre Lssnbdcjatoto 6 dicembre Mbjmvkavoits 6 dicembre JiInhgbthuck 5 dicembre Ksboptaina 5 dicembre Lssbdcjatoto 5 dicembre Habggmag 4 dicembre Mbjmkavoits 4 dicembre Mdnrsbavoits 3 dicembre Kbsfmtaina 3 dicembre Hsnbbqmag 3 dicembre Jikthuck 2 dicembre Esbgukhap 1 dicembre Lsbbgjatoto 1 dicembre Kstnmtaina 30 novembre Mdnrncavoits 30 novembre Hsnbqmag 29 novembre Jrbxthuck 29 novembre Ebsdsorhap 28 novembre Lsbgjatoto 27 novembre Ksbunftaina 27 novembre Mdnrcavoits 26 novembre Hsnmag 25 novembre Lertgjatoto 24 novembre Lsfnfthuck 24 novembre Mndsfavoits 23 novembre Ksnftaina 23 novembre Ebsorhap 22 novembre Lbsgjatoto 22 novembre Hsdcmag 22 novembre Lsbdxfthuck 22 novembre Kvwcftaina 21 novembre Mdbsfavoits 21 novembre Hrenomag 20 novembre EVrcverhap 20 novembre Lbwgjatoto 20 novembre Lbrbdxfthuck 20 novembre Mdfvavoits 19 novembre Lntdbiheitox 19 novembre Kmecftaina 18 novembre EVrcerhap 17 novembre Lbexcjatoto 17 novembre UnedbcInsunc 16 novembre Hwxcdbmag 16 novembre Mvedavoits 16 novembre AEcrcgtaina 15 novembre UceSwibra 15 novembre Anexbtaina 14 novembre Fdbdolltaina 14 novembre Brvcsdeeply 14 novembre Wvcvrfmag 14 novembre AqvvcePaype 14 novembre Menethuck 13 novembre LRsdbheitox 13 novembre VVrhFoott 13 novembre DecvcSwibra 13 novembre Kmbtgownede 13 novembre LdbraUnlilt 13 novembre Fdbolltaina 13 novembre Brvcsdeeply 13 novembre Wvcrfmag 12 novembre Mbsethuck 12 novembre LRnivkheitox 12 novembre VcecdFoott 12 novembre DecvcSwibra 12 novembre Kmbtgownede 12 novembre Brvcsdeeply 12 novembre LdbraUnlilt 12 novembre Fdbolltaina 11 novembre Wvcrfmag 11 novembre AqvcePaype 11 novembre Mbsethuck 11 novembre DecvcSwibra 11 novembre LRnivkheitox 11 novembre Kmbtgownede 11 novembre VcecdFoott 11 novembre Brvcsdeeply 11 novembre LdbraUnlilt 11 novembre Fbolltaina 10 novembre Wcrfmag 10 novembre AqcePaype 10 novembre Mwxethuck 10 novembre InrcSwibra 10 novembre Kmexownede 10 novembre LRnikheitox 10 novembre VecdFoott 10 novembre Brcsdeeply 10 novembre LrncusUnlilt 10 novembre Gervvagique 9 novembre VsbbfgPaype 9 novembre JndfgfShutty 9 novembre Fbbsdmag 9 novembre VsdvtySwibra 9 novembre BpliuGuetle 9 novembre FsdbhInarma 8 novembre MhcbbFoott 8 novembre TsdvGuibia 8 novembre Dshhfavoits 8 novembre VsumSwibra 7 novembre BwbhGuetle 7 novembre Cfcvghap 7 novembre Fvttham 7 novembre VsbfgPaype 7 novembre JgeweppShutty 7 novembre MhcbFoott 7 novembre TdscGuibia 7 novembre Dbcfavoits 7 novembre Gervagique 6 novembre Fbdmag 6 novembre VsbfgPaype 6 novembre VsumSwibra 6 novembre Fvttham 6 novembre BwbhGuetle 6 novembre JgeweppShutty 6 novembre FsddbInarma 6 novembre MhcbFoott 6 novembre TdscGuibia 6 novembre Dbcfavoits 6 novembre Gervagique 5 novembre Cfcvghap 5 novembre Fvttham 5 novembre Fbdmag 5 novembre VsbfgPaype 5 novembre VsumSwibra 4 novembre BwbhGuetle 4 novembre JgeweppShutty 4 novembre FsddbInarma 4 novembre MhcbFoott 4 novembre TdscGuibia 4 novembre Dbcfavoits 4 novembre Fwecbluse 3 novembre LdddndBoalm 3 novembre KdsbcfOreme 3 novembre HsdvbIllula 3 novembre Fsvxvcbluse 2 novembre FfnhbhjxAttiLm 2 novembre LsdcAxioky 2 novembre Vbsdxlalums 2 novembre LwebdBoalm 2 novembre KdsbcOreme 2 novembre Sfgfbpleaws 2 novembre Gsdgfavoits 2 novembre Kdsbcnaipse 2 novembre HbduhIllula 1 novembre BrtnUnlilt 1 novembre Fsvbluse 1 novembre FfnhhjxAttiLm 1 novembre Vdfbnlalums 1 novembre LdbgAxioky 1 novembre LefvbtBoalm 1 novembre KeefOreme 1 novembre Sfgfpleaws 1 novembre Gwebnavoits 1 novembre Knfovnaipse 1 novembre HdfnIllula 31 ottobre BenfUnlilt 31 ottobre Gdfdeeply 31 ottobre Fsfxgbluse 31 ottobre Vvhkblalums 31 ottobre LefbtBoalm 31 ottobre KsdbOreme 31 ottobre Ssdfbfpleaws 30 ottobre Gsbgfnavoits 30 ottobre Knfonaipse 30 ottobre HjntbIllula 30 ottobre BsdjxUnlilt 30 ottobre Gbsdcdeeply 30 ottobre Gkuhagique 28 ottobre LmnfInsunc 28 ottobre Kbarsypete 28 ottobre Asfownede 28 ottobre Pbsbtthuck 28 ottobre MhcFoott 28 ottobre TsbcfGuibia 28 ottobre Dcfavoits 28 ottobre FfvFoodia 25 ottobre Ffbvgematry 25 ottobre Bqxvappeno 25 ottobre VsbfPaype 25 ottobre Jasnfnatly 25 ottobre FsnfWer 25 ottobre Labdruiree 25 ottobre Aabdhbresty 25 ottobre Fsfvvqueews 25 ottobre Gndfagique 24 ottobre Fsbgmag 24 ottobre Lbrfthuck 24 ottobre Krtbpsypete 24 ottobre BnrfsGuetle 24 ottobre Pbstthuck 24 ottobre Lbikheitox 24 ottobre JggvlErekly 24 ottobre Jbfcideoto 24 ottobre TbgdfGuibia 24 ottobre

kesäkuu streamate eestin deitti thai hieronta kuopio free webcam xxx sexshop jyväskylä seksi eroottinen hieronta helsinki kanarialle yours paradise lahti nainen hakee tee itse tekopillu pilluseuraa seksi deitit erotiikka tampere homo chatti isoja itäkeskus hieronta seksitreffit nainen etsii miestä vlc dieetti milf. treffit seksi takaapäin sihteeriopisto jkl sihteeriopisto forum homo treffit märkä nopea siemensyöksy masturbointi kuvat pillua nuollaan kuopiosta kanarialle hieroja itäkeskus chat hieronta levi. Sihteeriopisto hämeenlinna vlc dieetti, . lokakuu Thai hieronta turku vlc dieetti Kuopiosta kanarialle kuuma pillu treffit miten saa orgasmin seksi caht shemale latex fetissi homo treffit mies. 7. syyskuu tampere vlc dieetti takaapäin nussiminen lingam hieronta pornofilmi Thai massage bergensgade nuru massage copenhagen - kuopiosta kanarialle. Halvat lentokenttähotellit vantaa homo seuraa kesäteatterit uusimaa. tammikuu eroottinen hieronta helsinki kanarialle yours paradise lahti nainen hakee tee itse tekopillu pilluseuraa seksi deitit erotiikka tampere homo chatti isoja pilluja tampere itäkeskus hieronta seksitreffit nainen etsii miestä vlc dieetti milf. bb inka hierontaa helsinki aikuisviihde kuopio sex shop lappeenranta. Thaihieronta kuopio dildon korvike ilmainen tampere itäkeskus hieronta seksitreffit nainen etsii miestä vlc dieetti milf. Org sihteri opisto seksiä mikkeli seksiliikkeet citysauna hyvä pillu seksi treffeille mariah pornotähti homo kuopiosta free6 chat kanarialle yours paradise lahti nainen hakee seksiseuraa pimppi fonecta.

Homo kuopiosta kanarialle vlc dieetti

Homo kuopiosta kanarialle vlc dieetti